Radio Taxi RMI

Poznań

Opinie o Radio Taxi RMI

ona 2014-12-06 13:57:14
Nie rozumiem jednego. Skoro warunki pracy były aż tak złe, a właściciele tacy okrutni, to kto sie godził na taką prace ? Logiczne dla mnie jest to, iż pracując w "podobno owych powyżej wymienionych warunkach" się nie da, a jednak Panie pracowały ? wnioski ? W dzisiejszych czasach nikt do pracy nikogo nie zmusza, chcesz miec prace ? godzisz sie na warunki takie a nie inne ? godzisz, a jak coś się komuś nie podoba to odrazu smaruje w internecie najgorsze. Hejt Hejt i jeszcze raz Hejt! :) A z tego co mi wiadomo dziewczyny pracują tam po kilka lat i mają się świetnie! :)
5
ikay 2014-12-06 23:47:11
Właśnie. Nie każdy nadajde się do takiej prscu
4
allo 2014-12-07 11:44:40
Kiedyś tam pracowałam.nikt pewnie ciebie nie prosił żebyś ty tam gpracowała...zajmij się swoim językiem bo na głowę już za późno
4
gość 2014-12-28 11:51:54
Śmieszy mnie twoja wypowiedź :) pewnie jestwś tą dziewczyną która pracuje od kilku lat i ma się świetnie :))) rmi nie trzeba oczerniać i się mścić niby za zwolnienie, bo pan Gawryszak sam sobie i firmie wystawił opinie na cały Poznań. Ciężko się pogodzić z prawdą? Spróbujcie w innej korporacji to zobaczycie że moźna pracować po ludzku i w godnych warunkach, ale jak się nie ma porównania to się trzyma to co ma :) życzę powodzenia
1
ja 2014-12-28 11:58:59
Allo pisz proszę na przyszłość z większym zrozumieniem, bo ciężko zrozumieć twoją wypowiedź....intelekt po prostu masakra :(
4
miki 2014-12-28 12:07:29
Zgadzam się z dwiema pierwszymi opiniami, natomiast nikt nie wspomniał jeszcze o tym, że pan prezes lubi dotykać swoje pracownice (oczywiście te które mu się podobają). Tak naprawdę gdyby tylko człowiek chciał to trochę tych paragrafów by się uzbierało.
1
gość 2015-01-08 09:02:42
Nie ma jaj :))) pewnie razem piją w pracy
4
gosc 2015-01-26 05:54:55
Czy ta stara dupa Viooollleeetta jeszcze tam pracuje? Wicherek tez pracuje?
2
gosc 2015-01-27 07:04:15
Muszę Cię zdziwić lecz nie jestem Moniką :) A kim ty jestes? codziennie przegladasz ta durna strone patrzac czy nie ma nic o tobie napisane Panno Wioleto, Magdo czy kolejna do waszej bandy idiotek Agato :)
Ale już konczac ta dyskusje napisze dla przyszlych pracownikow zebyscie uwazyaly na te trzy glupie pizdy bo to jest zaraza jedna glupsza od grugiej nie wiadomo ktora gorsza.
3
olololo 2015-02-28 02:34:41
(usunięte przez administratora)błyskotliwy z wykształceniem zawodowym prezes RMI mówi, że „pojawi się więcej nieuczciwych kierowców”, „część kierowców będzie próbowało "naciągnąć" klienta”. Widzę, że prezes z RMI jest specjalistą od UCZCIWOŚCI I NACIAGANIA. Te tematy nie są mu obce? Pragnę przypomnieć, że firma tego prezesa brała udział w zmowie (cenowej) ograniczającej konkurencję – Decyzja Prezesa UOKiK Nr RPZ 23/2006 . W 2007r. UOKiK znowu wydał Decyzję nr RPZ 49/2007 w stosunku do firmy Wiesława Gawryszaka. Firma jego pod nazwą „RMI Radio Taxi” zapewniała na materiałach reklamowych, że korporacja ta jest najtańsza w Poznaniu, co było niezgodne z rzeczywistością. Wielu klientów mogło czuć się oszukanych, a inne firmy taksówkowe mogły stracić swoich klientów. Zanotować straty.
W 2007r. w piśmie ( kolportowane), które było skierowane prawdopodobnie do radnych lub Prezydenta Miasta Poznania prezes pisał, że BRAKUJE NAM W WIEKSZOSCI DNIA TAKSÓWEK. Natomiast, gdy radni przyznali w 2009r. 500 nowych licencji w prasie powiedział: „ Jeśli licencji będzie za dużo, będą łatwo dostępne, to odbije się to na zarówno na prestiżu zawodu jak i na jakości usług – uważa Wiesław Gawryszak, prezes Radio Taxi RMI. – Kierowca nie będzie w stanie dobrze zadbać o swój warsztat pracy, czyli samochód. Jest kryzys, mniej klientów korzysta z naszych usług, dlatego to nie jest dobry czas na tak drastyczne zwiększanie liczby nowych licencji”. Czegoś tu nie rozumiem. Pod wpływem pisma prezesa radni mogli zwiększyć licencję. Po tej decyzji prezes zmienia zdanie??? Dziwne bo zwiększona ilość licencji stwarza przedsiębiorcy współpracę z większą ilością taksówkarzy. Co powoduje większe dochody prezesa. Zresztą pan prezes jako przedsiębiorca sam sobie dyktuje z jaką ilością taksówkarzy będzie współpracował. Nikt go nie zmusza do współpracy z 500 taksówkarzami!
Prezes mówi: „Dzisiaj nasi kierowcy robią 10-20 kursów dziennie”. Jeśli taksówkarze mają te 20 kursów na minimalną kwotę 10 zł
olololo 2015-02-28 02:38:17
Wiecho ale cie obsmarowali haha ty w ogole jestes po zawodowce? Hahaha i wy go dziewczeta nazywacie prezesem??? Hahaha czekamy na artykul o pijanstwie w pracy kierowniczka moze sie wypowie pozdrawiam :))))
olololo 2015-02-28 02:41:25
ażdy, to wychodzi 200zł. Dziwię się tylko, że taksówkarze narzekają!!! Właściciel RADIO TAXI RMI jeździ fajnym, cennym Harleyem ( I NIE TYLKO HARLEYEM można go zobaczyć również jeżdżącego czarnym JEEPEM) zobacz jak na stronie westsidechapter świętował swoje urodziny – zakładka „50 urodziny Wiecha”. Taksówkarze narzekają na zarobki, a on świętuje urodziny w Kołobrzegu zakrapiane dobrym alkoholem („Wiechu i Ela zadbali o wszystkie szczegóły i party wyszło rewelacyjnie”)

„Taksówkarze pracowali dla przestępców..” pisała prasa odnośnie zatrzymania w klubie NAOMI, gdzie pracowały prostytutki. Radio taxi RMI miało wspólne reklamy – wizytówki z tym klubem. Czy wszyscy taksówkarze te wizytówki otrzymywali od prezesa? W Głosie Wielkopolskim można było przeczytać: ”Nie ma chyba w Poznaniu korporacji, która by nie miała takich wizytówek - mówi Gawryszak”. Szkoda, że prezes nie wymienił nazw tych korporacji. Ja nie spotkałem jeszcze wizytówek innych korporacji, które wspólnie z tym klubem z prostytutkami się reklamowały.

CZY ZMIENIĄ SIĘ NIEZDROWE UKŁADY I ZWYCZAJE W POZNAŃSKICH TAKSOWKACH????????????????????????
Fred 2015-07-17 23:33:57
RMI OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM, Prezes to tuman pierwszej wody i jak nie ma racji to i tak ma racje.
Jako 2015-07-31 20:09:06
Boże ludzie zajmijci się swoim życiem. Stwórzcie swoją firmę i bądźcie konkurencją. Tak trudno... powodzenia. Widać że nie macie co robić i grzbiecie w czyimś życiu...
2
Rita 2015-08-09 04:12:37
Masz racje... to muszą być ludzie którzy niczego w życiu nie osiągnęli i jedyne co mogą to oczernić. Może sami czymś zaiponują. Myślę że na to nie mają odwagi ani chęci. Po prostu dupy życiowe...i tym zostaną
2
mama muminka 2015-09-03 19:42:36
pracowałam tam, zarobki niezłe, w porównaniu z innymi taxi to już w ogóle..co do pijanej pani A.H. - prawda, prezes przez małe P też do przyjemniaczków nie nie należy,umysł też nie żyleta, ale biznes się kula, także jakoś musiał to wykombinować. Do pracy na centrali nie każda dziewczyna się nadaje, jest tam kilka wciąż pracujących Pań, które niezmiennie trwają, niestety te sympatyczne i dobre dziewczyny nie wytrzymują za długo, bo mimo wszystko się szanują i chcą się rozwijać i szukają sobie bardziej rozwijającej pracy...
1
Goja 2015-09-10 18:19:46
Czytając tą opinię wnioskuję że była pani nie lubiana. Szukam pracy i nie kieruję się takimi głupotami. Jak kogoś nie lubią to nie lubią go wszędzie a jeżeli kilka dziewczyn pracuje tam długo to znaczy że się rozumieją. Jeżeli pani nie ma nic do roboty oprócz biegania po forum to proszę znaleźć pracę gdzie będzie pani gwiazdą. Powodzenia.... bo z takim charakterem niczego nie wróżę. A ja może tam pójdę bo nie wierzę w forum
2
Zandiago 2015-09-10 18:35:57
Pracowałam tam długo i to co wypisują to jedno kłamstwo. Ja odeszłam bo miałam coś lepszego ale do głowy by mi nie przyszło żeby wypisywać takie głupoty. Prymitywnie mści się na kimś kto kiedyś dał mu pracę. Idźcie dobiedronki tam was uszanują.... mam teraz lepszą pracę ale szanuje każdą. Praca nie hańba pod warunkiem. jeżeli ją się dobrze wykouje.
5
ololololo. 2015-09-10 20:06:32
Kasuje swoje wypowiedzi .. byłam wściekła... praca jak praca.... każdy jej potrzebuje.... sorry... fajna firma. To o czym piszą to głupota... po co to Robią. Piszą o tym te które nie potrafiły pracować. Nie czytajcie tego bo ona ma pewnie ważniejsze proplemy a piszą ci którzy nie mają nic i tylko to im pozoztało. Ale to mało.... widać niski poziom inteligencji...
1
Zibi 2015-09-10 20:19:55
ZNAM TĄ FIRMĘ. JEST WSZYSTKO W PORZĄDKU. KTOŚ SIĘ MŚCI W PERWIDNY SPOSÓB ALE NIE WIESZ ŻE PO KODZIE KOMPUTERA MOŻNA ODSZUKAĆ NADAWWE. ..WTEDY BĘDZIE PRZYKRO....CIEKAWA DLA KOGO? LUDZIE UWAŻAJCIE
2
Rita 2015-09-10 20:30:59
Masz racje... same głupoty wypisują.... zazdroszczą bo teraz mają gorzej? Jestem klientką od wielu lat i jestem zadowolona a jak komuś się nie podoba to może zmienić radio taxi
3
Zandiago 2015-09-10 20:43:47
Też tak myślę. .. ktoś tu Przegiął pałe i stara się mieszać w życiu kilku osób. Ale nie wie że one tym się nie przejmują bo nie interesuje ich opinia ludz spod rynsztoku.... w ka'że pracy są problemy ale nie wynosi i H się na zewnątrz... chyba że ktoś nie jest świadomy ßwoich poczynań
1
Rita 2015-09-10 20:55:48
Ja was Lubie. .. I mi nie przeszkadza mi co inni wypisują...
2
Mango 2015-09-12 08:46:06
CZYTAM I NIE WIERZE ....PORZĄDNA FIRMA UCZCIWI LUDZIE. WYPŁATA NA CZAS. KOMUŚ MUSIAŁO BARDZO ZALEŹEĆ ŻEBY DOKUCZYĆ. WSZYSTKO OBELGI TO ĶŁAMSTWA. KIEDYŚ BYŁAM TAM. KRÓTKO ALE BARDZO MIŁO TO WSPOMINAM... RODZINA ATMOSFERA I BARDZO WESOŁO A CHYBA O TO CHODZI. NERWY SĄ ZAWSZE ALE POWODUJÀ TO KLINCI ALE TEŻ DOSTARCZAJĄ DOBREJ ROZRYWKI... NIC ZŁEGO TAM SIĘ NIE DZIEJE
2
Mika 2015-09-22 09:09:06
Nic się nie dzieje? A że podobno pewna pani Natalia chodzi naćpana tabletkami to mało? Wiem Źe reszta to kłamstwa ale dlaczego nie robicie czystki.... są dziewczyny które zamiast pracować malują sobie paznokcie... jest to fajne taxi. Ale trochę odwagi.... przyjąć osoby normalne....
Zostaw swoją opinię o Radio Taxi RMI - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radio Taxi RMI