BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Kometa

Wrocław

Opinie o BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Kometa

admin 2015-10-28 09:57:11
Pracowałeś w firmie BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Kometa? Opowiedz o tym na naszym forum. Twój komentarz decyduje o karierze wielu osób.
Rozczarowany 2016-08-26 10:18:38
Odradzam! Właśnie stamtąd wyszedłem! Widziałem wielokrotnie jak nowi pracownicy, którzy się uczą dopiero są opierdzielani przez pracowników starszych stażem. krzyczą na nich, poniżają przy klientach, zrzucają winę, czepiają się. Kierowniczka dziś powiedziała, że musiałem być świadkiem jakiegoś konfliktu między pracownikami o którym nie mam pojęcia, czyli usprawiedliwiają takie krzyczenie na podwładnych. Dotyczy to stacji paliw BP na ul Grabiszyńskiej.
DONUT 2016-08-27 13:35:58
Praca na tej stacji benzynowej na Grabiszyńskiej koło FAT, to jedna wielka porażka. Kierownictwo niekompetentne, nie ma Cię kto odpowiednio przyuczyć do tej pracy, przez co klienci się denerwują i awanturują. Czemu nie ma się co dziwić. Później dostajesz jeszcze zrypy od przełożonych. No ale kto ma cię czegoś nauczyc, jak tam ludzie wytrzymują miesiąc - może 2 i uciekają do innej cywilizowanej firmy. Zresztą wszyscy są tu dla siebie niemili, bo nikt nie wytrzymuje napięcia i stresu.
szczęsliwa bo już tam nie pracuje 2016-09-01 09:39:39
Pracowałam jakis czas temu, poprzednie wypowiedzi są bardzo delikatne. To jeden wielki syf, trzeba byc kretynem, żeby tam pracować. Kierownictwo nie pomaga, tylko się czepia, na każdym kroku tylko stara sie udowodnić, ze sa lepsi od Ciebie, oczywiście w ich mniemaniu. To jakies niedowartościowane , zakompleksione ludziki, a jak jest jakaś reklamacja, skarga klienta, to się robią "maluttcy",wtedy wychodzi dopiero ich brak kopmetencji, nie potrafią załatwić i wyjaśnić najprostszej sprawy i dopiero są awantury z klientami, a na końcu obrywa szeregowy pracownik, bo na kogoś trzeba zrzucić swoja winę, niekompetencję.
nimfa 2016-09-07 00:44:15
lipa , że hej ...
Zbyniu 2016-09-19 20:05:14
nic dobrego nie da się powiedzieć o tej stacji benzynowej, jedyny plus ,ze nie trzeba być geniuszem ,żeby tam pracować, każdego przyjmują, ale cóż, później pokazują,jaki szacunek maja do ludzi , pracownik to zło konieczne,zresztą klient tak samo. Zresztą widać jaka tam rotacja i wcale się nie dziwie, bo nikt normalny tam dłużej nie wytrzyma.
Stefka 2016-10-04 00:27:08
Kierowniczka
To jakaś czarownica siedzi w swojej kanciapie i tylko krZyczy, że nierobów zatrudnia... wrzaski i krzyki przy klientach. Nie polecam
Zniesmaczony 2016-10-04 00:33:03
Przypadkiem tu zajżałem, poniewaz chcialem podzielic sie opinia raczej jako niezadowolony klient. Nigdy nie pracowalem na tym BP i nie zmierzam, ale musze sie wypowiedziec o mizernej jakosci obskugi klienta na tej stacji. Zenada, ciagle tam czegos nie ma , wchodzi czlowiek o 10 rano , bo jedzie w trase, a tam nie ma kanapek na goraco, bo dopiero wyjeli pieczywo i 40 minut sie musi odmrazac!? Taki tekst do klienta, jak trzeba miec pusto w glowie, zeby to robic dopiero.o 10 rano, to menu sniadaniowe! O 7 rano powinni to zrobic. Bez urazy, ale jakim.matolem trzeba byc, zeby tak.zarzadzac ? Kto to robi ? Z daleka od tej stacji.
Kawa 2016-10-16 04:03:22
chwile byłem, zobaczyłem i szybko spier....łem. Praca dla frajera, zero szacunku dla człowieka, szkoda się rozpisywać...
Zostaw swoją opinię o BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Kometa - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BP Express Sp. z o.o. Stacja Paliw Kometa