Pg Pack Poland Przemysław Gawroński

Sieradz

Opinie o Pg Pack Poland Przemysław Gawroński

ważny 2017-07-12 16:25:19
Ładne stawki, nie próbują na wszystkim co możliwe przycinać. Pensja taka jaką przedstawiają już na rozmowie, bez żadnych małych druczków.
S. 2017-07-13 10:15:06
płaca w terminie, bez większych spin . polecam
Kwaśny 2017-07-13 11:14:04
regularnie przewożą dla mojej firmy drobne ładunki i nigdy nie było problemu. Wszystko zawsze dostarczone na czas
Andrzejek 2017-07-13 16:01:45
mi się zawsze kasa u nich zgadzała, co prawda pracowałem tam tylko chwilowo, bo miałem już nagraną inną fuchę, ale było spoko
Harry 2017-07-14 08:59:41
Z firmą da się bez problemu dogadać i dojść do porozumienia. Współpracowaliśmy kilka razy i wszystko było w porządku
kierowca 2017-07-14 13:14:59
ja miałem normalną umowę, a pieniądze były zgodne z umową, bez dziwnych nieoczekiwanych cięć.
brr 2017-07-17 09:31:14
Płacą na czas, stawki podobne jak u innych ale atmosfera dobra wiec nie ma co narzekać.
Piotr 2017-07-17 11:02:56
Dobrze zorganizowana firma, często mam z nimi okazję współpracować i nie mam zastrzeżeń.
Aaa 2017-07-17 13:48:23
Najlepiej iść i się samemu przekonać, a jak szukają teraz kierowców to zadzwonić i się wypytać.
Pawko 2017-07-17 15:09:54
można tam dobrze zarobić, kiedyś jeździłem i byłem zadowolony, gdyby nie to że postanowiłem rozkręcić własny biznes to pewnie dalej bym tam pracował.
koksu 2017-07-18 09:55:09
dla kierowcy spoko, samochody w miarę nowe i sprawne. ogólnie mamy terminy, ale są sensownie rozłożone tak że nie trzeba gnać na łeb na szyję także nie ma co narzekać
Markus 2017-07-18 12:35:59
ja też jeździłem i nie narzekałem, szef w porządku człowiek
Uszagty 2017-07-19 10:52:55
jeśli szukają kierowców to warto się tam zgłosić. Z szacunkiem podchodzą do człowieka, można tam zasiedzieć się na dłużej :) dobra firma
BOlek 2017-07-19 12:15:14
Dobra firma, współpracuję z nimi od dłuższego czasu, zlecam im drobne przewozy po całej Europie i póki co bez zarzutu. zawsze w terminie
Tomek 2017-07-20 09:44:04
Co człowiek to opinia, mi się tam dobrze pracowało, dogadywałem się z szefem, atmosfera była spoko, a kasa zawsze w terminie na koncie, to chyba nie ma za bardzo na co narzekać
Triki 2017-07-20 10:53:38
jeździłem jakiś czas pod tą firmą i zleceń było dość sporo, wszystkie warunki jasne i klarowne, bez niedomówień. To na co się umawiasz na początku to dostajesz na końcu
stary 2017-07-20 13:01:22
jeśli chodzi o tę robotę to konkurencja jest duża, ale da się przebić na rynku i dobrze zarobić.
Natan 2017-07-20 14:29:14
jest dużo kursów, można dobrze zarobić, a wypłaty na czas
Daniel 2017-07-21 09:25:22
praktycznie cały czas coś im zlecam, bo oferują dobre stawki. Dodatkowo to rzetelna i terminowa firma. Współpracowałem też z kilkoma innymi przewoźnikami i zawsze były jakieś problemy, a tutaj wszystko jak w zegarku :)
kajtek 2017-07-21 12:58:28
dla mnie robią czasem przewozy ekspresowe i raz może zdarzyło się, że był poślizg, ale było to spowodowane warunkami atmosferycznymi (więc bądźmy ludźmi) a tak to zawsze w terminie. Firmę oceniam na 5
Adam 2017-07-21 15:21:07
bardzo rzetelna firma, super kontakt, nie ma nad czym się rozpisywać - po prostu polecam
francuz 2017-07-24 09:40:19
Polecam. Transport wykonany bardzo dobrze i terminowo. Dobra stawka na transport z Francji.
company 2017-07-24 11:03:51
Współpracuje z PG PACK od dłuższego czasu. Nie mam żadnych problemów z płatnościami. Solidni i słowni, tyle mogę powiedzieć.
busiarz 2017-07-24 12:47:02
Ja daje 100% pozytyw. Latam z Nimi 2 lata i złego słowa nie powiem. Szef uczciwy, płaci co do dnia, zna się na tej robocie. Pozdrawiam busiarzy.
Kuder 2017-07-24 14:52:32
Podchodzą poważnie do realizacji zleceń, zawsze w terminie za dobre pieniądze. Firma godna polecenia.
Zostaw swoją opinię o Pg Pack Poland Przemysław Gawroński - Sieradz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pg Pack Poland Przemysław Gawroński