Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Blue Frigo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-22 18:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Doradź potencjalnym pracownikom, opowiedź o tym co wiesz o tym pracodawcy. Pracowałeś w firmie Blue Frigo Sp. z o.o. (Łódź )? A może non stop tam pracujesz? Czy ta spółka ogólnie rzecz ujmując prowadzi rekrutację? O ile tak to na które stanowiska najbardziej się opłaca składać CV? Pomóż innym ludziom podjąć prawidłową decyzję i perfekcyjnie dobrać pracodawcę do indywidualnych oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-05-06 10:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dramat nie polecam według tej firmy system 4/1 to 31 do 35 dni jazdy. (usunięte przez administratora)Dobrze że jest tam pan od spraw technicznych z nim mozna wiele zalatwic
zdjecie uzytkownika
Maciek z Klanu - 2014-06-08 15:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie praca w tej firmie to porażka. Często jazda po nocy i ładunki po 66 palet i Tacho na 15 h po nocy pracy. A w rozliczeniu dostajesz dokument o dni wolne za nadgodziny nocne i nadliczbowe. Często brak kontaktu z biurem auta to szroty które ledwo się trzymają. O jaką kolwiek naprawę trzeba się prosić tygodniami bo Pan techniczny nie ogarnia. Często się zdarza ze ręcznie trzeba przerzucać po 50 palet do koszy po naczepa. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
leszczyk - 2014-09-25 21:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialbym nawiązać kontakt z kierowcami z Poznania pracujacych wcześniej w BLUE FRIGO
zdjecie uzytkownika
BEDUIN - 2014-10-04 21:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leszczyk - 2014-09-25 21:16:01]:
Tak mówię o sobie i przeklinam dzień, w którym moja noga powstała w tej firmie!Harówa po 15 godzin dziennie , przy czym sam musisz załadować i rozładować nawet 5 razy dziennie oczywiście za to nie płacą,jak przejrzysz ich zakres obowiązków kierowcy to nie ma o tym wzmianki.Na wypłatę obiecują "złote góry" a otrzymujesz w sumie ok.5300zł ze wszystkimi składnikami.Na język cisną się w tym momencie same kolokwializmy, których nie powinienem używać w Internecie, bo w tej firmie straciłem zdrowie i inne rzeczy, o których nie mogę Ci w tym momencie pisać, szczególnie, że zamierzam już wkrótce złożyć pozew do sądu pracy przeciwko nim. Nie zamierzam się ukrywać dzwońcie wszyscy byli pracownicy na tel.694198296, może nawet zadzwonić sam "dispo", a wiesz o kogo chodzi.
zdjecie uzytkownika
leszczyk - 2014-10-05 16:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beduin potwierdzam twoja opinię na temat tej firmy. Tez wyrzadzono mi krzywdę, I zamierzam coś z tym zrobić. Co do płatnosci to płaca jak im sie podoba.
zdjecie uzytkownika
BEDUIN - 2014-10-09 11:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli zamierzasz rzeczywiście coś w swojej sprawie zrobić, to ja znając życie wiem , że nie masz pieniędzy na jakiegoś adwokata, bo na pewno wysterowali Cię jak mnie, to polecam ci firmę z Poznania Kancelaria Kierowcy ul. Dąbrowskiego 75/85 tel.48537537200. Tam oni nie żądają żadnych opłat. Poprowadzą Ci sprawę bez żadnych opłat a rozliczasz się z nim tylko wtedy, gdy wygrasz sprawę. Zadzwoń tam i dowiesz się wszystkiego. W razie potrzeby możesz powołać mnie na świadka na temat pracy i rozliczeń finansowych w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Beduin - 2014-10-11 15:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki,którzy pracujecie w Blue Frigo w Szczecinie możecie liczyć w razie czego na pomoc pracującego tam technicznego. Chłop ma głowę na karku,bo dyr. spedycji potrafi jeszcze skopać leżącego!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Frigo Sp. z o.o.
x