REJKO Myjnie Samochodowe

Warszawa

Opinie o REJKO Myjnie Samochodowe

admin 2015-10-27 21:40:44
Jak poznać prawdę o firmie REJKO Myjnie Samochodowe zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?
2
Pracownik 2015-12-23 18:12:49
Większego wyzysku i braku ludzkiego podejścia do człowieka nie widziałem.
Oszustwa wobec klientów i traktowanie ich jak najgorsze zło świadczy nie tylko o samej firmie ale również o jej właścicielu i ludziach rządzących tą firmą.
Czytaj co podpisujesz.

18
obecny 2016-07-28 20:53:29
ja jestem zadowolony, prezes uczciwy, jak ktoś chce pracować to jest dobrze i zarobić mozna
12
jaro 2016-08-04 00:43:39
można, można. trzeba jeno kraść
2
Pracownik 2016-09-12 22:27:28
Straszny wyzysk ludzi,brak szacunku do pracowników,niewolniczy tryb pracy,brak jakichkolwiek szkoleń
dla pracowników a zarobki w porównaniu do przepracowanych godzin baardzo niskie.
Atmosfera w pracy bardzo kiepska sam szef skłóca ludzi między sobą,oszukiwanie klientów bo sprzedawane myjnie jako zregenerowane mają minimum 10 lat a ich regeneracja polega na ich odmalowaniu. Osobiście nie polecam.
8
Ed 2016-09-23 22:58:13
Zgadzam się z kolegą wyżej... dziwi mnie tylko że żadna instytucja państwowa nie zainteresowała się tą firmą! Jawny wyzysk ludzi i łamanie praw pracownika... Niewolnictwo podobno się skończyło ale nie w tej firmie bo pracować po 300 godzin w miesiącu trzeba żeby cokolwiek zarobić! Średnie zarobki to 2500zł brutto. Ja również nie polecam tej firmy i przestrzegam innych ludzi jak i klientów.
8
pracownik 2016-09-23 23:00:16
święta prawda!
4
Obecny Pracownik 2016-10-03 22:00:43
Przestrzegam wszystkich ludzi przed tą firmą zarówno tych ubiegających się o pracę jak i klientów.Firma REJKO to kompletne dno,i radzę wszystkim omijać ją szerokim łukiem.Wszystkie opinie negatywne na jej temat są prawdziwe.Ludzie uważajcie zanim się tam zatrudnicie,klienci uważajcie zanim coś od nich kupicie.!!!!!!!!!!!!
7
bum 2016-10-13 20:38:37
pracowałem tam kilka lat szef wierzy we wszystko tylko podpierdalaczom i lizusom czyli ludziom pozbawionych honoru i godności czyli takim jak on sam możesz zapierdalać jak koń a podwyrzke i tak dostanie palant który robi dwa razy mniej od ciebie ale dobrze się podlizuje
7
Pracownik 2017-01-14 00:43:42
Uwaga na tą w cudzysłowiu "FIRMĘ", już się nie mogę doczekać upadku tego bagna jakim jest Rejko,zarobki to skrajne dno a szef firmy potrzebuje dobrego lekarza specjalisty (psychiatry).
Wyzysk ludzi,brak jakichkolwiek szkoleń,praca na okrągło najlepiej tam u nich zamieszkać,
NIE POLECAM............
6
Kolega z Roche 2017-01-19 23:04:30
Najgorsze jest to jak się nie ma zaufania do ludzi i się wszystkich podejrzewa o złodziejstwo i się nie szanuje ludzi tak jak to robi Szef pseudo " Firmy" Rejko,a ludzie wiecie kto jest największym złodziejem
Sam Szef pseudo"FIRMY" Rejko Sz.P. S. Pieńkos i Sz.P. P.Pieńkos ich domeną jest skłócanie wszystkich pracowników.UWAGA na tą pseudo "Firmę" za nim tam się zatrudnicie chyba że ktoś lubi być poniżany i bezpodstawnie podejrzewany o rzeczy których nie zrobił.
4
Lucky Luck 2017-05-23 10:03:05
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy są prawdziwe,regeneracja myjni polega na ich ponownym pomalowaniu.Wszystkie myjnie sprzedawane w tej firmie są z końca lat 90 i początku lat 2000 a w Polsce sprzedawane jako nowe.Wszystkie myjnie są sprowadzane z Niemiec gdzie maja porobione po 2mln myć i nikt ich tam już nie chce bo są tak zużyte,a firma rejko je odkupi,odmaluje i sprzedaje jako nowe w Polsce.Jest to firma której nie polecam dla przyszłych pracowników,wiem co pisze bo tam pracowałem jeżeli ktoś lubi oszukiwać i wciskać ludziom kit to serdecznie zapraszam do współpracy z tymi oszustami i złodziejami
2
Zostaw swoją opinię o REJKO Myjnie Samochodowe - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REJKO Myjnie Samochodowe