REJKO Myjnie Samochodowe

Warszawa

Opinie o REJKO Myjnie Samochodowe

admin 2015-10-27 21:40:44
Jak poznać prawdę o firmie REJKO Myjnie Samochodowe zanim sami zostaniemy w niej zatrudnieni? Czekamy na Twoje komentarze na temat warunków zatrudnienia?
2
Pracownik 2015-12-23 18:12:49
Większego wyzysku i braku ludzkiego podejścia do człowieka nie widziałem.
Oszustwa wobec klientów i traktowanie ich jak najgorsze zło świadczy nie tylko o samej firmie ale również o jej właścicielu i ludziach rządzących tą firmą.
Czytaj co podpisujesz.

12
obecny 2016-07-28 20:53:29
ja jestem zadowolony, prezes uczciwy, jak ktoś chce pracować to jest dobrze i zarobić mozna
10
jaro 2016-08-04 00:43:39
można, można. trzeba jeno kraść
1
Pracownik 2016-09-12 22:27:28
Straszny wyzysk ludzi,brak szacunku do pracowników,niewolniczy tryb pracy,brak jakichkolwiek szkoleń
dla pracowników a zarobki w porównaniu do przepracowanych godzin baardzo niskie.
Atmosfera w pracy bardzo kiepska sam szef skłóca ludzi między sobą,oszukiwanie klientów bo sprzedawane myjnie jako zregenerowane mają minimum 10 lat a ich regeneracja polega na ich odmalowaniu. Osobiście nie polecam.
3
Ed 2016-09-23 22:58:13
Zgadzam się z kolegą wyżej... dziwi mnie tylko że żadna instytucja państwowa nie zainteresowała się tą firmą! Jawny wyzysk ludzi i łamanie praw pracownika... Niewolnictwo podobno się skończyło ale nie w tej firmie bo pracować po 300 godzin w miesiącu trzeba żeby cokolwiek zarobić! Średnie zarobki to 2500zł brutto. Ja również nie polecam tej firmy i przestrzegam innych ludzi jak i klientów.
4
pracownik 2016-09-23 23:00:16
święta prawda!
1
Obecny Pracownik 2016-10-03 22:00:43
Przestrzegam wszystkich ludzi przed tą firmą zarówno tych ubiegających się o pracę jak i klientów.Firma REJKO to kompletne dno,i radzę wszystkim omijać ją szerokim łukiem.Wszystkie opinie negatywne na jej temat są prawdziwe.Ludzie uważajcie zanim się tam zatrudnicie,klienci uważajcie zanim coś od nich kupicie.!!!!!!!!!!!!
2
bum 2016-10-13 20:38:37
pracowałem tam kilka lat szef wierzy we wszystko tylko podpierdalaczom i lizusom czyli ludziom pozbawionych honoru i godności czyli takim jak on sam możesz zapierdalać jak koń a podwyrzke i tak dostanie palant który robi dwa razy mniej od ciebie ale dobrze się podlizuje
3
Zostaw swoją opinię o REJKO Myjnie Samochodowe - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REJKO Myjnie Samochodowe