En-Truck Piotr Niemiałkowski

Gdańsk

Opinie o En-Truck Piotr Niemiałkowski

Uszaty 2012-11-09 18:24:33
Właściciel mitoman, etyka pracy wobec klienta - nie istnieje.
Możesz stawać na uszach, ale i tak klienta w biurze chłopacy naciągną. Albo wyjmą mu przewód z zestawu i będą chcieli go skasować, albo klientowi powiedzą, że handlowiec się pomylił i cena była netto. Tanie zagrywki.
1
SKALPEL 2013-03-18 20:11:18
Szkoda czasu na taką firemkę z cwanym,obiecującym złote góry właścicielem.Mitoman-ktoś w poprzedniej opinii super to ujął.
Jeżeli cenisz sobie wolontariat,siedzenie do wieczora w biurze,dalekie wyjazdy służbowe,późne powroty...
Jeżeli lubisz być pomiatanym,być kimś od wszystkiego,a jednocześnie od niczego,lubisz być prześladowany przez szefa i ... długo tak wymieniać.
Tak na szybko-praca dla lubiących SM,nie lubiących zarabiać,nie mających domu i rodziny.Uwolniłem się tam jakiś czas temu,ale trauma pozostała.
OSTRZEGAM!!!
1
eN-TRUCK Piotr N. 2013-04-18 09:24:25
Szanowny Panie Uszaty !

Trudno stwierdzić czy jest Pan naszym klientem czy byłym pracownikiem.
Jeśli jest Pan kiientem to prosze o kontak z biurem w celu wyjaśnienia ewentualnych wątpliwości - praktycznie wszystkie zamówienia są realizowane na podstawie pisemnych zamówień przygotowywanych wg wcześniej wysłanych ofert - klient przy otrzymaniu towaru sprawdza stan dostarczonego towaru z złozonym zamówieniem i potwierdza protokołem. Tak więc o pomyłce nie moze być mowy.

Jeśli natomiast jest Pan naszym byłym pracownikiem - to musi Pan mieć na uwadze fakt, że to Pan odpowiadał za obsługe klienta i zakres oferowanych produktów - z uwagi na Pańska niedoskonałośc przymiotnik BYŁY jak najbardziej pasuje i utwierdza, że decyzja o zrezygnowani z Pańskiej usługi jaka była "praca" była jak najbardziej własciwa.
Z poważaniem Piotr N.
slu 2013-04-30 09:48:15
Oj jak [usunięte przez moderatora] chce się wybielić i pokazać jaki jest kochany.A to jest odwrotnie jednak.Ściemniacz i [usunięte przez moderatora].Zacznij szanować pracowników,bo inaczej sam zostaniesz,a nie ogarniesz twojego przybytku w 5%
Po prostu nie masz polotu,o współpracy z klientem nie masz pojęcia,a oferowany produkt jest do bani.Są lepsze,widoczne na rynku i co ważne firma profesjonalnie opiekuje się klientem.A twoja firma co? Proponuje żałosne szkolenia za 2tys prowadzone na podstawie ściągniętych obrazków z neta.Wstyd.Długo tak wymieniać.Twoi klienci się nasłuchają jak to pracownik ma źle.A to źle świadczy,bardzo źle panie z Pomorza.Może czas zwijać manatki?Proponuję wejść na en-tank(celowo z małej);opinie podobne.
1
Klient 2013-05-29 07:43:15
Firmy nie polecam, za aktualizację zostałem skasowany, a uruchomienia nie mogłem się doprosił przez dobre kilka miesięcy.

Skończyło się tym, że jak zagroziłem sądem otrzymałem gotówkę z powrotem
2
Tomasz K. 2013-06-02 16:52:37
Szanowny Panie Piotrze, istotnie klient potwierdza zamówienie ... na zestaw, a że okazuje się, że są różne zestawy - jeden z kablami wszystkimi, inne bez np dwóch naczepowych za które, po fakcie chcecie, żeby klient dopłacił - szkoda słów na takie tanie zagrywki.


Stanowczo odradzam firmę.
1
Rozczarowany 2013-11-06 15:19:07
mogę potwierdzić, zainteresowanie firmy En Truck zmalało do zera zaraz po tym jak kupiłem tester. Szkoda słów
1
klient 2013-11-23 19:04:42
entruck gdańsk i entank leszno to jedno
1
Majkel 2014-06-15 13:32:26
kolega klient nie dodał, że to jedno bagienko. Jak oni mogą tyle czasu funkcjonować na rynku z tak słabym podejściem do klienta??
1
klient 2015-11-20 07:51:25
Mysle ze przesadzacie, szkolenia sa ok,firma interesuje sie mna az zabardzo urzadzenie sprawdza sie w praktyce a to najwazniejsze po co tyle jadu tu sie wylewa
Zostaw swoją opinię o En-Truck Piotr Niemiałkowski - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie En-Truck Piotr Niemiałkowski