Groszewski Auto-Komis

Włocławek

Opinie o Groszewski Auto-Komis

klient 2016-02-11 22:48:45
masz racje,kto dodaje dobre opinie tylko piszą żle o człowieku. Ci co piszą negatywy to są smokofilomidanki malinowe.
emigrant 2016-02-11 22:54:00
jak ci się nie podoba to rusz tyłek i jedz sam po auto to się przekonasz jakie są a ceny to już nie wspomne, a emigranci ci okrężnice powiększą.
prezes 2016-02-15 11:45:54
Witam kupilem juz 3 auta z tego komisu dla swojej firmy i jestem bardzo zadowolony,na pewno wrócę po więcej po kazde auto sprawuje sie doskonale a dla tych co tylko narzekaja proponuje zeby pojechali sami na zachód albo do salonu po nowe wtedy nie bedą tak marudzić.pozdrawiam!
klient 2016-02-29 00:24:23
JAK NIE OSZUKASZ TO NIE ZAROBISZ PROSTE CO DO GROSZKA SAME CUKIERKI JEDEN LEPSZY OD DRUGIEGO PEŁEN SERWIS OCLONE MIŁA OBSŁUGA IDAŁ HA HA HA DALEJ SAMI SOBIE DODAICIE
1
SPEC 2016-02-29 18:06:41
Proponuje jechać na zachód jest schengen dowód os.i po auto a jak się spierdoli po drodze to zadzwonić do ŁODZI do dyrekcji dzwonków tramwajowych.Zjebany Naród Polski 10 tys w kieszeni i loty na nowe.
abc 2016-03-01 02:36:46
Odpowiedź do Kasi z dnia 03.03.2015r, ja bzdur nie wypisuję sprzedali mi samochód ze skręconym licznikiem o 200 tysięcy km. W salonie to potwierdzili.
1
abc 2016-03-01 02:40:46
to ty się najpierw podpisz Kasia z imienia i nazwiska, a potem pouczaj innych...
Peugeot 2016-03-25 03:33:19
Rok temu kupiłem autko od razu po wyjechaniu z komisu autko popsute włożyłem juz w niego z 6 tysięcy i pewnie na tym się nie skończy . Nie polecam
1
R.P 2016-04-12 20:30:10
Trzeba było oddać a nie se żalisz na forum gamoniu
1
Paweł 2016-04-13 10:49:13
Kupiłem już trzecie auto i jestem zadowolony...sam jedno u nich jedno dałem do sprzedaży i sam byłem zaskoczony, że dostałem wyższą kwotę niz myśłąłem. Znajomi też są zadowoloni...pojawił sie jakis problem od razu go naprawili.
Krystyna 2016-04-13 10:51:20
Dziekuję Panie Darku za wspaniałą pomoc w dokonaniu kupna auta cała rodzina jest zadowolona. Negatywne komentarze no cóż szanowi państwo kupujecie auta używane po niżej cenie więc co wy chcecie to nie auto z salonu...więc negatywne opinie nie na miejscu. jeśli chodzi o opłaty to nie miałam żanych problemów.
abc 2016-04-14 19:38:44
Nie polecam zakupu auta w tym komisie, samochody mają duży przebieg nawet po
350 000 km i więcej. Po takim przebiegu silnik na pewno będzie do naprawy wiele razy. Liczniki są skręcane na 150 tyś km.
1
rzeczoznawca 2016-04-19 12:55:27
Po pierwsze kto wystawi dobra opinie jak kupi auto, jak już trzeba na wstepie wymienić olej i filtry to ludzie juz sa oburzeni. jestesmy nauczeni tylko oczerniac a nie chwalić. ludzie troche kultury i zrozumienia. jak by nie Ci panowie co sprowadzaja auta to wszyscy by musieli kupować nowe. ja byłem na zlecenie klienta nie raz w auto-komis groszewski i ani razu nie spotkałem się żeby co do opisu auto się nie zgadzało. szczerze polecam ten komis.
klient 2016-04-19 13:14:12
Ponadto ich oferta wydaje się najbardziej zachęcająca ze względu na gwarancję dobrego stanu technicznego.
opiniarz 2016-04-19 13:18:28
proszę tu bzdur nie pisać jakby tak było jak pani pisze to by pani założyła sprawe i musieli by oddać kase , pani jest tym nie miluchem, pewnie starą nauczycielka co ogóra nigdy nie trzymała hehe żenada
nie dajcie się zwariować 2016-04-19 13:22:52
Nie ma dobrego i złego komisu. Są dobre i złe auta. Chcesz kupić uczciwie idź tam ,gdzie pozwolą Ci auto sprawdzić . Wjazd na diagnostykę,lub zerknięcie na auto przez doświadczonego i bezstronnego fachowca kosztuje to około 150-200 zł,a wydatki w przypadku złego zakupu nawet kilka tysięcy.Choć sam "obracam" pojazdami nie polecę ani nie odradzę nikogo, bo w każdym Komisie są fajne i "złe" auta.Plusem kupna z komisu jest rękojmia,gdzie sprzedający odpowiada za wady ukryte pojazdu. Tego nie masz u pseudo prywatnego sprzedawcy,czy handlarza,który sprzedaje auto na "poprzednika "(nie płacąc przy tym podatków i nie ponosząc żadnej odpowiedzialności za pojazd,gdyż w dokumentach on nie istnieje)a który się umawia pod McDonaldem, a potem jak jest ewentualny problem to go już nie ma kogo szukać.Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań.
Antoni 2016-04-19 13:30:14
Witam , właśnie jestem po zakupie samochodu peugeot 508 z 2011 r w komiesie GROSZEWSKI i jestem bardzo zadowolony a po samochód jechałem aż z NOWEGO SĄCZA. Oczywiście czytałem tą opinię "negatywną" i byłem pewien obaw ale teraz uważam że jest ona napisana przez konkurencję albo człowieka którego nikt w życiu nie docenił, i dlatego jest mi go żal.Salon jest piękny a samochody pokrywają się w 100% z opisem np. na allegro. Po sprawdzeniu w serwisie gdzie oceniono przebieg , stan lakieru , historię serwisową utwierdziłem się w przekonaniu ze kupuję pewne auto. Salon polecam przyszłym kupującym i służę swoją opinią....można do mnie napisać . Są jednak w Polsce komisy które oferują samochody zgodne z opisem i książką serwisową pokrywającą się w 100% z serwisem w ASO, POZDRAWIAM WŁAŚCICIELA ! ANTONI Z NOWEGO SĄCZ
Auto Komis Groszewski 2016-04-19 13:42:15
Podaj który ma 350 tys a jest skręcony na 150
rzeczoznawca@vip.onet.pl 2016-04-19 23:12:48
Witajcie. 2 dni temu odebrałem swój samochód z Auto-Komisu. Pojechaliśmy sprawdzić samochód do serwisu. Sprawdzono mi samochód pod względem grubości lakieru, podwozia oraz sprawdzono czy nie ma błędów. Jak na razie wszystko z samochodem jest ok. Mogę więc teraz podsumować trochę działanie tej firmy.
Na plus dla mnie na pewno podejście do klienta, pracownicy byli bardzo pomocni, ładne i czyste biuro, gwarancja przebiegu i bezwypadkowości, gwarancja rozruchowa, pełna faktura, wszystkie dokumenty leasingowe, opłaty auta załatwili za mnie.
Na minus jak dla mnie to czas oczekiwania na samochód. Czekałem na samochód 16 dni. Miało być trochę krócej, ale był mały poślizg z transportem. Minusem też na pewno jest to, że mają określone marki samochodów. Rozważałem też zakup Mazdy, ale powiedzieli mi że raczej zajmują się głównie markami niemieckimi i szwedzkimi.

Na chwilę obecną jestem z samochodu bardzo zadowolony, mam nadzieję że będzie tak dalej.

Pozdrawiam
Anonim 2016-04-21 21:15:47
Niedawno kupiłam z tego komisu auto i jestem z niego bardzo zadowolona. Pojawił się z nim mały problem ale od razu mi do naprawili i jeżdżę nim po dziś dzień. Co do ceny to nie będę się czepiała, bo nie ma czego i jest rozsądna.

PS: Chciałam jeszcze dodać, że obsługa jest miła i łatwo można dojść do porozumienia.
adwokat 2016-06-19 17:39:36
I CO ODDALI CI KASĘ ZA SAMOCHÓD ?
R.P 2016-08-02 19:56:17
Skoro mają 300 tys km to normalnie czego kurwa oczekujesz że będzie miał 30 tys km w cenie tego co ma 300 tys km następny idiota
Daniel 2016-09-12 01:14:16
Cóż, po 3 latach użytkowania auta też mogę coś napisać na temat tego komisu. Zdecydowanie polecam, z autem do tej pory nie ma żadnych problemów. Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo miła atmosfera i obsługa, panowie nawet pożyczyli swój miernik lakieru, oczywiście lakier w 100% oryginalny. Myślę, że jeszcze tam zajrzę jak będzie okazja.
do RP 2016-10-04 00:30:57
trochę kultury chłopie, komis bierze odpowiedzialność za przebieg auta i nie powinien go zaniżać!
R.P 2016-11-13 21:57:02
Czytaj ze rozumieniem bo klepiesz to co wszyscy a swojego zdania nie masz.
Zostaw swoją opinię o Groszewski Auto-Komis - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Groszewski Auto-Komis