Bąbel S.C. Autokomis Jacek Stanek Maria Stenek

Bytom

Opinie o Bąbel S.C. Autokomis Jacek Stanek Maria Stenek

adrian11 2015-03-07 21:41:02
własciciel komisu to kretacz i oszust auta sa bite niewadomego pochodzenia z kreconymi licznikami, żle traktuje klientow manipuluje ludzmi na jakie kolwiek reklamacje reaguje agresywnie mnie osobiscie wyrzucił a poza tym jego jak i pracownikow czuc alkocholem. niepolecam (usunięte przez administratora)
1
kamil 124 2015-03-07 21:49:17
nie polecam firmy babel, wlasciciel to stary bufon , sloma z butow...... rok temu kupilem fiata punto , gdy reklamowalem usterki to zareagowal pan Stanek w cxhamsski sposob i wyrzucil mnie z komisu grozac i wyzywajac mnie od nagorszych...... jak takim osobo wydaje sie zezwolenia na dzialalnosc,,,,,, wstyd,,,,, nie polecam
hans klos 2015 2015-03-07 22:46:07
o polsko jak masz wygladac jak posiadasz takich obywateli? firma brud smrod i ubostwo, pracownik biega i nadrabia mina a wlasciciel gruba swinia obraza klientow/ wstyd i ganba za taki bytomski wizerunek
arleta 33 2015-03-09 18:57:07
jestem klientka komisu babel,kiedy kupuje auto kobieta zachwalaja nagorszy zlom. Natomiast wlasciciel sklada dwuznaczne propozycje.O zgrozo ten facet niema lustra,masakryczne zachowanie
Kim 2015-05-01 20:14:33
Gówno prawda! Korzystałam z usług komisu wiele razy i nigdy nie spotkałam sie z niczym podobnym. Pan Jacek to porządny, uczciwy facet - jestem pewna, że żadna z powyższych sytuacji nie miała miejsca! Najdziwniejsze jest to, że trzy negatywne opinie zostały napisane jednego dnia, w przeciągu godziny. Mam nadzieje, że nikt o zdrowych zmysłach nie bedzię sugerował się opiniami jakiejś tępej blondynki!!
Maniek 2015-05-02 09:10:15
Zgadzam się z Kim, miałem kilka razy przyjemność kontaktu z właścicielem komisu i nigdy nie zauważyłem żeby miało miejsce któreś z powyżej opisanych negatywnych zachowań, wręcz przeciwnie. A to że jakiś psychol napisał trzy mega negatywne opinie w ciągu niespełna 1 godziny /a komis Bąbel istnieje od wielu lat/ to tylko świadczy o tej osobie że ma jakiś problem, ale raczej natury psychicznej, który należy rozwiązać u psychiatry a nie w tym miejscu.
od mazdy 2015-05-02 21:55:59
Witam przeczytałem przez przypadek oponie i dziwi mnie to że nagnę parę negatywnych ocen skoro dotąd było okej ja kupiłem Mazdę znajomy Scenika kuzyn rok temu punto i problemu nie było dla mnie ktoś jest tchórzem bo stać go tylko na opis i internecie a nie na osobistą wizytę w komisie i wyjaśnienie nie dociągnięć moim zdaniem gdy by było tak jak piszą to już by dawno nie funkcjonował Pozdrawiam zadowolony klient od Mazdy 6
1
titus 2015-05-18 08:41:25
Witam-kupiłem jakiś czas temu samochód w tej firmie i nie potwierdzam żadnych negatywnych opinii w temacie podejścia do klienta. Może właściciel komisu ma kilka kilogramów nadwagi :-) ale przecież to nie strona Chodakowskiej a jeżeli ktoś idzie kupić tam samochód to nie ma to większego znaczenia-chyba że kogoś swędzi tyłek i szuka wrażeń, ale to już inna sprawa.
Zapyt 2015-06-24 22:25:59
Witam kupiłem w tym komisie parę samochodów zaczynając od bordowego focusa kombi GHIA Jezdził super i jeszcze pare innych znajomych są zadowoleni
wpuszczenin w maliny 2015-08-04 22:25:22
ja z kolei wystawiam bardzo zla opinie,poniewaz zakupilismy auto w stanie tzw niemal idealnym,a sie okazalo duzo rzeczy do naprawy,koszt okolo nawet 2tys zl,wady ukryte o ktorych nikt nie informowal,licznik przekrecony,auto bylo bite jak sie okazalo.szukalem tylu czesci i na darmo ,auto na szrot pojdzie ODRADZAM auto BUBLA
FANVW123 2016-01-11 00:34:25
Polecam kupiłem tam auto poleciłem innym bez zastrzeżeń to są autka używane a NIE NOWE miła obsługa polecam
Jarek42 2016-02-02 17:53:44
Jak najbardziej polecam auto komis BĄBEL. Zostałem profesjonalnie obsłużony, nie wciskają nic na siłe, chcesz to kupujesz nie to nie. Na miejscu został mi udostępniony miernik lakieru także każdy sam może sprawdzić stan powłoki lakierniczej. Sprawdzenie na stacji diagnostycznej gdzie wyszły do zrobienia wahacze i końcówki drążków, wiadomo są to auto używane jeśli ktoś chce nowe proszę iść do salonu a nie oczerniać właściciela. Dogadałem się z właścicielem co do ceny i do dziś jeżdżę. Jak Najbardziej polecam :)
ghy 2016-03-10 21:05:50
Tez kupilem auto w bablu. Okazalo sie bite i bylo w nim wiele ukrytych usterek. Poza tym auto smiga i po usunieciu tych ukrytych fantow autko smiga bezawaryjnie
Polecam 2016-04-10 20:04:03
Kupiłem samochód w tym auto-komisie i nie ba najmniejszych zastrzeżeń oraz nie zgadzam się z negatywami. Wszystko było jak trzeba, nad zień dobry miałem możliwość sprawdzenia miernikiem lakieru oraz wyjazd na stację diagnostyczną, gdzie samochód był w stanie perfekcyjnym, co do ceny również dogadałem się.
POLECAM
1
Jurek 2016-07-03 12:43:02
Sprzedaż samochodu to zwykłe krętactwo. Nie daj Boże, zgłosić reklamację. Zastraszanie telefonami, groźby. Właściel jak i pracownicy komisu oczekują na wyrok, min. Za zastraszanie i groźby. Cwaniaczek ten cały komis !!!
Zostaw swoją opinię o Bąbel S.C. Autokomis Jacek Stanek Maria Stenek - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bąbel S.C. Autokomis Jacek Stanek Maria Stenek