Auto Spectrum Tomasz Morawski

Opole

Opinie o Auto Spectrum Tomasz Morawski

mechanik80 2014-04-26 11:58:20
polecam, jeden z nielicznych chyba sprzedawców samochodów używanych gdzie oferowane pojazdy są takie jak w opisie.
Martino17 2014-08-27 15:45:47
Szczerze polecam kupno samochodu u Pana Tomasza. Kupiliśmy już u niego 3 samochody i wszystkie są w super stanie, z orginalnym przebiegiem.
mario 2014-12-03 17:09:32
zgadzam się w poszukiwaniu auta zjeździłem pół polski i to pierwsze miejsce w którym wszystko się zgadzało, a właściciel pan tomek widać że żyje motoryzacją i jest to jego pasja
kaufer 2015-04-23 09:09:48
jedno z nielicznych chyba w polsce miejsc gdzie auta nie przyjeżdżają po bombach i mają oryginalne przebiegi, polecam
michał 2015-06-10 14:55:30
Ja też nie zawiodłem się na kupnie auta w tej firmie i polecam wszystkim !
Klient 2015-10-09 15:16:06
Auto Spectrum rzekomo cieszy sie dobrą opinią a w rzeczywistości nie dba o klienta i nie wyzwiazuje sie z ustaleń odnośnie samochodu. Na początku mila obsluga naobiecuje niewiadomo co, mija czas i na ustaleniach sie skończyło, a na dodatek na sam koniec zostalam źle potraktowana. Uważam, że stracilam swój cenny czas... Taka jest moja jak najbardziej subiwktywna opinia
marzenka65 2015-10-13 16:48:28
Ja zamówiłam samochód w Auto spectrum i wszystkie ustalenia zostały zrealizowane po ok.2 tygodniach, autkiem jeżdże już ponad rok i jestem bardzo zadowolona,a mechanik który je serwisuję powiedział że trafił mi się bardzo dobrze utrzymany egzemplarz więc jak najbardziej polecam!!!
Auto Spectrum 2015-10-13 16:57:29
Jeśli poczuła się Pani żle potraktowana to jest mi przykro ( z tego co pamiętam obużyła się Pani na mnie za to że raczyłem wysłać ofertę na auto z automatyczną skrzynią biegów a Pani chciała manuala więc powiedziałem że moge nie wysyłać żadnych ofert ot całe złe potraktowanie ), "ustalenia" dotyczyły samochodu który panią interesował jednak my nie jesteśmy w stanie konkurować cenowo z autami wystawianymi w PLESZEWIE,GNIEŹNIE CZY GUBINIE i to nie nasza wina że nie udało się zrealizować Pani zamówienia , a problem polegał w budżecie. Ja też bym chciał kupić bezwypadkowe Audi A4 w sedanie z niemiec po opłatach i małym przebiegiem z 2011 roku za 47.000 pln jednak jest to NIE MOŻLIWE !
Adek 2015-11-08 21:16:58
Kupiłem u Pana Tomasza auto które w pełni zgadza sie z tym czego oczekiwałem i co mi zaoferowano.Szczerze polecam.
MACHEROXXX 2015-12-20 11:32:47
JA TAKŻE POLECEM AUTO MOŻE NIE BYŁO IDEALNE ALE NAPEWNO UCZCIWIE PRZEDSTAWIONE I O WSZYSTKIM DOWIEDZIAŁEM SIĘ JUŻ PRZEZ TELEFON WIĘC NA MIEJSCU ZERO NIESPODZIANEK A I CENA ZADOWALAJĄCA. DUŻY PLUS ZA UCZCIWOŚĆ !
Jarek 2016-01-10 21:10:53
Pełne zadowolenie. Auto bezwypadkowe z oryginalnym małym przebiegiem, po wymianie rozrządu i kompletem czterech kół. Pomoc w załatwieniu wszelkich formalności. Dobre wyposażenie jak na skodę Fabię i bardzo dobra cena. Żona zadowolona jeździ autem bezproblemowo od roku czasu. Polecam kupno auta u Pana Tomasza.
klientka z Opola 2016-07-14 10:58:54
Polecam, samochodzik igła zarówno w środku jak i z zewnątrz. Silniczek do dzisiaj działa bez zarzutu mimo że to już 5 lat od kiedy go kupiliśmy a teraz właśnie finalizujemy kolejna transakcję. Pan Tomek zna się na samochodach z zagranicy jak mało kto.
Zostaw swoją opinię o Auto Spectrum Tomasz Morawski - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Spectrum Tomasz Morawski