Auto-Rein Sprzedaż Samochodów Tadeusz Reinprecht

Środa Śląska

Opinie o Auto-Rein Sprzedaż Samochodów Tadeusz Reinprecht

Adams 2014-05-30 16:47:41
Jeden wielki cyrk. Brak profesjonalizmu, (usunięte przez administratora) Zdecydowanie nie polecam
5
wełna 2014-05-30 16:49:57
Zdecydowanie nie polecam. (usunięte przez administratora)ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
2
archeo0 2014-07-21 09:42:09
Zanim ktoś im zleci zakup auta i powierzy zaliczkę - niech poczyta na forach... NIE DAWAĆ IM DO RĘKI ŻADNYCH, ALE TO ŻADNYCH PIENIĘDZY! Wpadli obaj - junior i senior w pętlę - z nowych zaliczek finansują stare długi i nie mają pieniędzy na nowe zlecenia. Taki średzki "system argentyński" ... Jeśli ktoś ma wątpliwości - są już 3 doniesienia w policji o wyłudzenie i chyba będą następne.Komornik też zajmuje im co się da...
4
oszukany 2014-08-07 18:49:03
Zdecydowanie nie polecam. Oszustwo na szeroką skale.
2
oszukany999 2014-08-14 20:55:21
Oddawaj zaliczkę!!!
2
Młodzian 2015-01-31 16:58:42
Moja opinia jest inna, nie było nigdy problemu z tą firmą, chociaż kupiłem od nich dwa auta, pełen profesjonalizm
1
Joanna 2015-02-12 19:20:07
Zgadzam się w 100 %, że(usunięte przez administratora). jest człowiekiem absolutnie niegodnym zaufania. To zwykły kłamca i wyłudzacz. Wraz z narzeczonym jesteśmy w trakcie odzyskiwania pieniędzy, które zostały mu przekazane jako zaliczka na zakup samochodu w Niemczech. Zwodzi nas, oszukuje, kręci. Jeśli do jutra nie zwróci pieniędzy albo nie przywiezie samochodu idziemy na policję. Naprawdę dziwię się, że człowiek, który jak wiemy niestety za późno ze sprawdzonego źródła ma kilkanaście spraw w sądzie chodzi sobie po prostu po ulicy, a nie siedzi w więzieniu za te swoje długi. Dziwię się też, można tak perfidnie kłamać w żywe oczy...Hm...jak sądzę główny bohater tego wątku, to czyta...więc pozolę sobie przekazać, Marcinie, że tata nie martwił się o Twoją depresję. W więznieniach są oddziały terapeutyczne, na których leczą takich biedaków jak Ty. Myślę i mam nadzieję, że wkrótce się o tym przekonasz. Po raz pierwszy umieszczam jakąkolwiek opinie o kimkolwiek i nie czuję się z tym komfortowo, ale to, w jaki sposób postępuje firma Auto Rein jest na tyle perfidne i podłe, że postanowiłam upublicznić swoje oddczucia. Aaa.. na dowód,że Marcin R. nie ma żadnych skrupów dodam, że jest on kolegą dość dobrego (przynajmniej tak myśleliśmy, bo już teraz mamy różne odczucia) kolegi mojego narzeczonego i to on mu polecił tego człowieka. Wiedząc , że załatwia samochód komuś powiedzmy znajomemu nie powtrzymał się od bliskiego sobie procedru. Jeśli chłopaczyna ma tyle długów, że musi okradać innych ludzi, to niech zacznie sprzedawać te samochody, które stoją u niego w warsztacie, a najlepiej niech zacznie od tego swojego Mercedesa S klasy.
2
Joanna 2015-02-20 22:44:10
W związku z tym, że nie widzę opcji usunięcia,bądź edytowania opinii, chciałam sprostować mój komentarz z dnia 12.02.15. Otóż samochód został nam przekazany. Jest zgodny z tym, co przedstawiał właściciel firmy Auto-Rein. Z samochodu jesteśmy zadowoleni, niemniej jednak czas oczekiwania i różne związane z nim okoliczności spowodowały, że taka opinia została przeze mnie opublikowana. Być może padły zbyt ostre słowa,przyzwoitość podpowiada mi, że wypada za niektóre przeprosić ale p. Marcin sam się do tego przyczynił.
1
C-MAX 2015-05-11 20:58:59
UWAGA !!! JAk wszyscy auto zaliczkowałem a później zaczęła się gehenna. Ojciec jaki Syn to pełni obłudy źli ludzie, nie zhańbieni żadną pracą żerują na uczciwych ludziach. Owszem kilka lat temu może jeszcze jakieś auta tam były ale po tym jak przez swoje machloje wpadli w pętle długów zamiast wziąść się do roboty KRADNĄ. Jak najdalej. Marcinku jak serduszko jeszcze nie pękło ?? Jak Ci sie podoba wpis w hipotece bankrucie :)
2
pitbull 2015-06-29 19:38:51
Jak się skończyły sprawy? bo aktualnie jesteśmy kołowani przez tego ala-profesjonalistę który codziennie nas zwodzi kolejnym terminem odbioru
3
michal 2015-08-29 19:38:24
samochody z niemiec człowiek nie wie ze te auta nawet w polsce nie maja prawa sie poruszac gosc tak kurwa klamie jak spiewa cudownie koszt naprawy auta od niego wynosi okolo 3000 tysiecy zl tyle co z a nie dalem a ten kurwa ma w dupie lincz dla gnoja
1
dupa235 2015-08-29 20:07:41
Oszuści!!! Wstawiają do ogłoszeń podrasowane zdjęcia, przez telefon kłamią, że wszystko jest idealne i w auto nic kasy nie trzeba wkładać, a po przyjechaniu do nich z bardzo daleka okazuje sie, że opis samochodu nijak się ma do rzeczywistości. Całe szczęście, że pojechał z nami ekspert od motoryzacji, który w ciągu minuty znalazł kilkanaście usterek, których miało nie być wg własiciela. Nie dość, że kłamca i oszust, to jeszcze cham gbur cwaniak i wyłudzacz!!! Odradzam jakiekolwiek transakcje z tą nierzetelną firmą! Strata kasy na paliwo, czasu i nerwów jak się do nich po auto jedzie!!!
2
znawca 2015-08-29 22:38:39
ludzie, kto jeszcze dzisiaj kupuje auta od polskich pośredników??? zakupy w Polsce tylko od właściciela auta na niego zarejestrowanego lub jedziemy sami do dobrych autohausów w niemczech i wybieramy co nam potrzeba!!!
Dudek 2015-10-01 19:19:58
Niestety za późno odczytane komentarze potwierdziły prawdę o tych padalcach. Oszuści ktorzy dodatkowo są chamami i prostakami jakich świat nie widział. Odradzam dlamnie już za pozno apieniedzy nie odzyskam bo maja tyle dlugow ze nie mieszcze sie w kolejce
3
magda 2015-10-14 12:17:50
ja jestem bardzo zadowolona z zakupu samochodu i obsługi, wszystko poszło bardzo ładnie, kupilismy samochod na miejscu, zaplacilismy, a na drugi dzien zostal nam przywieziony, ocena 5/5
chętny 2015-10-14 13:45:24
madziu, robisz dobrze?
1
do Madzi-Marcina 2015-10-17 11:29:22
próbuj, próbuj Marcin może kolejnego klienta nabierzesz
1
oszukany 2016-01-20 10:45:54
Moja sprawa trwa już lata. Dziwi mnie tylko podejście prokuratury. Jednak mam pomysł na przymknięcie delikwenta. Oczywiście należy się też ojcu pana M.R. doniesienie do prokuratury za współudział w procederze związanym z okłamywaniem klientów. Prokuratura Rejonowa to za mało, teraz czas na instancje wyższe. Ciekawe czy tam też mają znajomości.
2
maniek 2016-02-29 18:31:21
ta firma to porażka nie dość że chamstwo to jeszcze kłamią całkiem inny opis auta i że bezwypadkowe jeszcze przez telefon mówiono mi że auto super nie bite a jak przyłożyłem miernik magnetyczny to nawet nie chciał się przyczepić szpachli pewnie z tona i jeszcze skoczył z mordą ze po co przyjeżdżałem skoro bity ( a jak miałem sprawdzić miernikiem przyłożyć do ekranu laptopa??? koleś chory na głowę) na samym początku nie wiadomo kto jest właścicielem tego auta najpierw żona później zięć a na końcu wyszło ze to ten facet co z nami gada. oni chyba myśleli ze wcisną auto dziewczynie bo to właśnie dziewczyna dzwoniła że nic się nie skapnie ze parę dni wcześniej to auto było przystankiem autobusowym. i jeśli dla właściciela popękana szpachel na drzwiach oznacza rysy no to pozdro 600. dziękuje do widzenia... :)
1
znawca terenu 2016-02-29 18:44:46
nie dziw się Kolego, cała środa śląska tak dzisiaj wygląda, to miasto istnieje tylko teoretycznie! Nawet szpital sprzedali za czapkę gruszek i teraz nie mają się gdzie leczyć, taki mają tam klimat!
znawca terenu 2016-02-29 18:47:15
cała środa to układ zamknięty, jeśli chcesz coś ugrać Kolego to uderzaj dużo wyżej, bo w Środzie i tak umorzą albo się przedawni!
Zostaw swoją opinię o Auto-Rein Sprzedaż Samochodów Tadeusz Reinprecht - Środa Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Rein Sprzedaż Samochodów Tadeusz Reinprecht