Autokomis Mars S.C. J. Osękowski A. Osękowska

Warszawa

Opinie o Autokomis Mars S.C. J. Osękowski A. Osękowska

potencjalny klient 2014-04-01 19:23:19
Ostrzegam przed oddawaniem tam samochodu na sprzedaż! Właściciel zamiast pokazywać samochody i szybko je sprzedawać, otwiera i zamyka komis kiedy mu się podoba, szczególnie w weekendy kiedy potencjalnie najwięcej klientów ogląda. Z resztą, co gorsze, samochody do sprzedania rozdaje swojej rodzinie i znajomym żeby wyjeździli cudze paliwo, z którym wstawiło się auto do komisu. W naszym samochodzie właściciel komisu w TYDZIEŃ wyjeździł 350 km i do tego oberwał lekko przedni zderzak. Oczywiście tłumaczenie było "samochód jeździł na jazdach próbnych" - tak, na pewno, do Łodzi i z powrotem.
5
Manius 2015-03-20 15:55:19
tak to prawda oszust i krentacz i ten jego koles przekret z przeciwka. masakra.
3
Detektyw 2015-03-20 15:57:28
Uwaga na lewe fury od tego typa.
1
Adam Z 2015-04-29 12:08:37
Witam w firmie Auto Mars zakupiłem już 2 auta. Z obu jestem zadowolony. Na jedno 9letnie dostałem pisemną gwarancję. Jestem zdziwiony negatywnymi opiniami. Dodam że moje autko wzieli w rozliczniu.
Marian K 2015-04-29 14:25:04
W odpowiedzi na Twoj komentarz ujme to delikatnie jestes smierdzacym tchorzem jezeli masz na tyle odwagi przyjedz do mnie na przeciwko komisu adres dobrze znasz zadzwon do furtki i powiedz mi to w oczy tchorzu. Najlepsi sa tacy jak Ty ktorzy potrafia siedziec przed monitorem i wypacac swoje zale. Wez kolege albo dwoch bedzie Ci razniej
5
Dana 2015-04-30 08:53:16
Zakupiłam w Marsie rok temu sprowadzoną a6 z 2008r. Na pytanie męża czy samochód był uszkodzony dostaliśmy odpowiedź, że tak i zdjęcia uszkodzenia. Byłam zszokowana ale mąż powiedział, że jest ok. Przebieg auta sprawdził u dealera i wszystko się zgadzało. Wszyscy chcą znać prawdę o samochodzie, ale nie wszędzie ją dostaną ale tego sprzedawce można polecić!!!
1
bolek 2016-03-13 14:41:43
Ciekawe czy Q7 i porszee jeszcze stoi:)
Ricko 2016-04-18 11:42:03
Witam,
Właściciel nazywa siebie HANDLOWCEM, ale śmiało można powiedzieć że jest nieuczciwym HANDLARZEM, auto w ogłoszeniu jako nienaprawiany blacharsko i lakierniczo - prawy bok malowany, zostałem przeproszony za tą błędną informacje, do auta miały być dostępne trzy kluczyki w tym serwisowy, na miejscu okazało się że jest tylko jeden i to nieoryginalny, sprzedający stwierdził że reszta się zgubiła, książka pojazdu dostępna, pomimo że auto od 2 lat zarejestrowane w kraju dwa ostatnie podbite w książce przeglądy były i tu odziwo z WŁOCH:). Reasumując HANDLARZ nie potrafił na żadne pytanie racjonalnie odpowiedzieć a na wszystkie niejasności mówił wymigującą. Zastanawiam się czy to auto nie jest trefne/lewe, bo nie ma oryginalnych kluczyków, książka z dziwnymi wpisami, NIE POLECAM ROZMOWY Z TYM PANEM.
1
Mokebe 2016-06-26 17:19:39
Z całego serca nie polecam sprzedawcy.
1
Zostaw swoją opinię o Autokomis Mars S.C. J. Osękowski A. Osękowska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autokomis Mars S.C. J. Osękowski A. Osękowska