Auto-Komis Karol Jabłoński

Suwałki

Opinie o Auto-Komis Karol Jabłoński

Kamo72 2015-10-25 21:06:20
Fajny facet, zna się na autach jak mało kto,samochody ładne czyste sprawne . Potrafi handlować uczciwie i wozi auta z Niemiec a nie z LT.Kamil z olecka
2
RADEK 2016-09-21 00:15:03
NIE JEDEN CHCIAŁ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ UCZCIWIE NA TEMAT SPRZEDAŻY TEGO PANA,ALE CZĘSTO TE PRAWDZIWE OPINIE ZOSTAŁY USUWANE, ODPOWIEDŹ NASUWA SIĘ SAMA
12
Robert83 2016-12-25 10:29:45
Typowy handlarz. Widać gołym okiem, że na elemencie jest szpachla, on przynosi czujnik lakieru i pokazuje, że element jest w oryginale.
4
ola 2017-02-26 21:02:40
kant i oszust już nie jednemu sprzedał badziewne auto, dla kumpla sprzedał w grudniu auto turana, był problem z filtrem ale oczywiście karolek tego się wyparł i co nie odbierał telefonów, a jak do niego zajeżdżał to tem ukrywał się, kupe kasy włożył w naprawienie tego auta no bo jak już kupił, a ten stwierdził że tak się zdarza. Kobieta tez kupiła z jakimś defektem no i zwróciła się do niego o pomoc to ten ją wyśmiał. Nie kupujcie żadnych aut od niego, ale kiedyś ta krzywda ludzka wyjdzie mu a zobaczy jak to miło jest. uważajcie na niego
6
ZUZIA 2017-02-26 21:08:54
TO TOBIE ZAMAWIAŁ TEN CZUJNIK KTÓREGO W OGÓLE NIE ZAMÓWIL A JEGO MECHANIK TO TEZ DOBRY ARTYSTA KŁAMIE JAK HANDLARZ KAROL, SŁYSZAŁEM ŻE JUŻ NIE JEDNEGO OSZUKAŁ A TELEFONOW NIE ODBIERA TO STANDART ALE OSZUKUJE LUDZI NIE KUPUJCIE U NIEGO A ZTYM CZUJNIKIEM SPALANIA TO JUŻ NIE JEDEN MÓWIŁ ŻE GOŚCIA OSZUKAŁ I ZE MU POMOŻE A CO SIĘ OKAZAŁO OSZUKAŁ I BAWIŁ SIĘ W KOTKA I MYSZKĘ UWAŻAJCIE NA TEN KOMIS NIE KUPUJCIE NAWET JAK JEST COŚ OKAZYJNEGO BO I TAK OSZUKUJE
4
TADEUSZ 2017-07-15 15:44:16
KIEDYŚ TA JEGO CHCIWOŚĆ I PAZERNOŚĆ STANIE MU KOŁKIEM W GARDLE. WSZYSTKO MA KIEDYŚ SWÓJ KONIEC.
4
franek 2017-09-10 12:57:43
Oszust - to łagodne określenie. Trzeba bardzo uważać, bo sprzedaje samochody z ukrytymi wadami. Nie odbiera telefonów jak już uda mu się coś sprzedać, żeby nie usłyszeć że oszukał kolejnego klienta. Sprzedaje samochód z wymontowanym radiem - to drobiazg, ale nikt się nie spodziewa że są wymontowane nawet głośniki. Obiecuje dowieźć książkę pojazdu, a jak już weźmie pieniądze, to szukaj wiatru w polu. Jeżeli przypadkowo odbierze telefon, to mówi że oddzwoni i już więcej nie odbierze telefonu z tego numeru. Myślę że dopadnie go kiedyś Sprawiedliwość Uniwersalna, a przedtem na pewno i ziemska w postaci służb skarbowych, bo praktycznie sprzedaje w komisie, pisze umowę podpisując się nazwiskiem (właściciela pojazdu) a następnie przyjeżdża i wymienia umowę podpisaną przez prawdziwego właściciela. Uważajcie ludzie , bo ja kupując samochód założyłem że jest on normalnym handlarzem , a okazało się że to wyrachowany oszust.
2
Radek 2017-09-19 23:56:25
Czy w końcu ktoś obudzi się w tych Suwałkach i ukruci proceder wciskania szrotów, fałszowania faktur i oszukiwania ludzi przez tego oszusta. Szerokie znajomości i rodziny na stołkach, to jeszcze nie wszystko,kiedyś ta maszyna nabijania ludzi w butelkę się zakończy.
2
Jan 2017-09-20 00:01:12
Już tak go nie zachwalaj, bo to kanciasz nie z tej ziemi. Judaszowy sprzedawczyk.
2
Zostaw swoją opinię o Auto-Komis Karol Jabłoński - Suwałki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Komis Karol Jabłoński