Auto-Hit Komis Samochodowy

Kraków

Opinie o Auto-Hit Komis Samochodowy

dylan 2014-03-13 15:59:22
Coś w tym jest,bo komis ciągle szuka pracowników co jakiś czas,wynika z tego że stanowisko rotuje jak bułeczki.
1
johny bravo 2014-03-13 16:03:32
Dokładnie,bo znowu na Gumtree widnieje ogłoszenie dotyczące pracy na stanowisku technicznym...( usunięte przez administratora )tylko nie wiadomo czy netto czy brutto....nikt normalny za takie pieniądze tam długo nie popracuje.
nergal 2014-04-25 12:31:34
Uprzejmie proszę o opinie byłych pracowników komisu dotyczące pracy,wnioskuję że w firmie panuje ciągła rotacja na stanowisku pracownika technicznego.....jestem ciekaw co jest nie halo ....pozdrawiam.
Majkel 2015-07-15 13:24:47
Pracowałem na komisie przeszło 4 lata.
Pracodawca traktuje pracownika jak parobka,ciągłe nerwy i stres towarzyszą w pracy,tak zwane niepotrzebne ciśnienie które jest sztucznie wywoływane.Dni wolne od pracy to co druga sobota i niedziela gdzie i wtedy pracodawca życzy sobie aby w te właśnie dni jeździć po samochody do Wielkopolski.
Już nie wspomnę o myciu samochodów w zimie przy temperaturze 5 stopni.Ciągle zostaje sie po godzinach gdzie nawet dziękuje nie usłyszysz,a gdy spóźnisz sie dosłownie kilka minut awantura!!! Jednym zdaniem Państwowa Inspekcja Pracy sie kłania.Praca ma też swoje zalety,sporo sie nauczyłem jeśli chodzi o samochody,ale to wszystko własnym sumptem gdyż wielokrotnie wymagane jest od Ciebie działanie na poziomie pracownika wykwalifikowanego serwisu.
Szczerze odradzam prace na tym właśnie komisie,w życiu juz bym tam nie wrócił za żadne pieniądze.
7
MaciejF 2015-09-17 09:08:48
Ja tez pracowalem w tym komisie, nie rozumiem kolegi, ze 4 lata pracowal po czym pisze takie rzeczy. To nie jest oboz pracy, kazdy moze odejsc jak cos nie pasuje. Szef jest wymagajacy, ale uczciwy. Umowe mialem legalna, wynagrodzenie kazdego ostatniego dnia miesiaca. Kase zarabialem bardzo dobra, w zadnym komisie tak nie placa. Komis ma ponad 100 samochodow, wiec roboty zawsze jest duzo, jak sie staralem o prace szef to mowil, ze weekend co drugi jest pracujacy, jak jest przywoz aut to tez pracujemy na pelna pare. Jak ktos szuka uczciwego zatrudnienia i stalej pracy, czasami ciezkiej ale za dobre pieniadze to polecam! Maciek
outlander 2015-09-18 11:57:32
Też byłem pracownikiem Auto Hitu, teraz mieszkam z rodziną w Anglii. Czytając opinie kolegi zastanawiam się, dlaczego wypisuje takie brednie. Uczciwe terminowe wynagrodzenie, świadczenia ZUS, umowa o prace a nie jakaś "śmieciówka". Praca jak to w komisie samochodowym, na świeżym powietrzu, można wiele się nauczyć podnosząc kwalifikacje. Większość osób wcześniej zasilających Auto Hit to poszukiwani specjaliści w branży obecnie zasilający szeregi autoryzowanych serwisów. Za wyjazdy po samochody zawsze jest dodatkowe wynagrodzenie, przy okazji można zobaczyć trochę świata. Jak się opierdalasz to jest ciśnienie, bo robotę musi wykonać inny chłopak. Szef prowadzi ten biznes od lat i doskonale orientuje się jak to działa, nie szuka kolegów tylko ludzi do roboty. Gdy pracownikowi rodzi się dziecko, albo pojawiają się poważne problemy zdrowotne w rodzinie zawsze stara się pomóc. Z tego co mi wiadomo ci, którzy obecnie pracują to stara gwardia, to świadczy, że jak poważnie traktujesz swoje obowiązki to nie musisz się obawiać, że jutro stracisz posadę. Na jedno zwracam uwagę - masz problem z alkoholem to odpuść, bo właściciel jest na tym punkcie bardzo przeczulony
2
johny 2016-04-07 22:45:02
Widzę, że tam to już ładna patologia jak właściciel sam na swoje posty odpowiada... Z resztą nie ma co się dziwić jak tam nawet Ukraińcy nie chcą pracować!
9
właściciel 2016-05-06 18:32:35
Zastanawiam się komu tak bardzo zależy by zepsuć opinie komisu?!
Przypadkowo trafiłem na gowork.pl i z ciekawością przeczytałem wszystkie zamieszczone wpisy. Pozostawię bez komentarza wypowiedzi osób, które nie potrafią się nawet podpisać. Nigdy nie zatrudniałem w swojej firmie obcokrajowców,a patologią są wypowiedzi osób, które szukają poklasku w miejscu i czasie, które nie jest do tego przeznaczone.
Nie odpowiadam na głupie zaczepki bo mam ważniejsze sprawy na głowie i nie zamierzam się zniżyć do poziomu przedmówcy.
Zapraszam do pracy,wtedy przekonamy się co sobą prezentuje osoba, która zamieszcza takie opinie?! Możliwe,że już wcześniej rozstaliśmy się dyscyplinarnie a teraz próbuje się odegrać lub zemścić? To nie najlepszy sposób! Chętnie poddam się bezpośredniej konfrontacji a póki co życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy na miarę swoich możliwości i umiejętności...
Myślę,że najlepszym dowodem na zamieszczone kłamstwa jest fakt,że obecnie pracują u mnie osoby z wieloletnim doświadczeniem a ja nie poszukuję nowych pracowników, co nie wyklucza możliwości zatrudnienia młodych zdolnych osób szukających nowych doświadczeń i uczciwej pracy. Zapraszam!
1
Gienek z Belgji 2016-09-20 23:26:35
Nam najbardziej podobajom sie słowniki jenzyka polskiego bo som ładne i powabne
1
Zostaw swoją opinię o Auto-Hit Komis Samochodowy - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Hit Komis Samochodowy