brak logo

Tomhal Zabrze

Zabrze

Opinie o Tomhal Zabrze

anonim 2010-02-25 12:29:09
nie wiem kto dal opinie 4 na temat tej [usunięte przez admina] firmy.??
pracownik w momencie przyjecia dowiaduje sie ze jest[usunięte przez admina]
ma podpisywane dwie umowy oczywiscie liczone z sredniej krajowej. bardzo polecam ludzion ktory sa na rencie lub rmeryturze bo mormalny pracownik niczego dobrgo sie tam nie dorobi najlepiej moga sie wypowiedzec ludzie z firmy Bierun. pozdro
3
bierun 2012-08-21 18:28:54
facet glupoty piszesz pracuje tam od lat i nie narzekam jak ci sie nie chce robic to idz na zasilek POZDRAWIAM STARA GWARDIE TOMHALU
2
do TK Bolek 2013-06-29 20:35:39
widzę, że same negatywy o nich piszesz... myślałem o pracy u nich, więc chciałem spytać jakie stawki Ci oferowali? dzięki:)
2
wojak 2013-09-18 17:30:41
bardzo negatywna opinia dominuje i tu sie przylacze.umowy smieszne zeby cos ,zarobic to trzeba minimum 250 godzin zrobic ale zadnych dodatkow,lacznie z nockami weekendy zapomnijcie o setkach, kierownicy, szkoda mowic emeryci do kwadratu ,nie maja pojecia o robocie nawet do wc nie mozna isc na strone bo kierownik Pan L.zabierze za 5 minut 2 godziny robocze , pseudo dyrektor produkcji P. ORNITOLOG z nie jednej firmy wyrzucany kto sie zna to sie skapnieo kogo chodzi,

teraz maszyny oszczednosc rozwiercane dysze np,przez to jakosc zadna dysze na wypalarke dno ,zuzytej lepiej nie wymienia bo to duzo kosztuje ,a to nie prawda czyli jakos lipa, najlepiej palic dopoki sie nie rozwala , no i oczywiscie , P.ornitolog jak zrobi bubla, to nie mowcie Prezezowi, a bylo ich mnostwo , szkoda mowic nawet , a pracownik jest winny nie on.mimo ze sie mowi zwraca uwage to totalne olewanie pracownikaa bron Boze jak sie mu prawde powie to sie obraza wulgarnosc to jego zaleta konie przykra firma, szkoda mi tylko Dyrektora firmy
anonim 2013-09-21 19:25:45
wlaśnie tego nie rozumiem, już wczesniej gdzieś widziałem, że pracodawcy wymagają iluś przepracowanych godzin, bo inaczej nici z pierwszej wypłaty, macie jakiś pomysł, dlaczego tak jest?
pracownik 2013-10-02 11:01:35
Pracuję tam od dziesięciu lat i jest wszystko O.K. a tym co się nie chce pracować to oczywiście wymyślają, te komentarze wypisane przede mną są od tych, którzy nie umieją nic i w ciągu roku zmieniają pracę po kilka razy. Mam umowę na stałe i wiem co do mnie należy i nikt mnie się nie czepia i pracuje się dobrze zakład się rozwija inwestuje i to cieszy.
misia 2013-10-10 14:03:26
pracowniku, czyli do umowy dostałeś zakres obowiązków i jasno wiesz, co do nich należy? a co z tym wymogiem przepracowania godzin przed pierwszą wypłatą?
lecho 2014-11-25 10:10:28
Witam,czy jest możliwość dorabiać jako spawacz popołudniami i ewentualnie weekendy?Jakie stawki proponują spawaczom?
3
marcin99 2015-07-05 01:23:11
Firma Tomhal Zabrze chyba przestała rekrutować.. Na ich stronie internetowej żadnych aktualnych informacji, nic co mogłoby przyciągnąć uwagę. Tutaj też widzę słabą wymianę informacji. Jeśli ktoś wie cokolwiek, to niech napisze, dobrze byłoby wiedzieć, bo na ten moment wygląda, jakby nie istnieli na rynku..
gość 2015-08-31 11:07:50
Bo jest tak jak piszesz marcin99.Reklamacja za reklamacją,jeszcze robota nie zaczęta a już buble.Co nowy kontrahent się pojawi to tylko sztuka próbna zejdzie i po robocie.Brakuje już firm na polskim rynku.
Pozdrawiam
milkaX 2015-09-09 12:24:59
@gość personel zawsze może być lepszy, może po prostu potrzebuję większych profesjonalistów np. przy obróbce skrawaniem albo robotach spawalniczych, dlatego ja odpowiedzieć mogę im że chętnie podejmę robotę u nich taką. wiem że to praca ciężka, a ja kobieta, ale mam doświadczenie w tej branży takie już
damiano 2016-04-15 13:12:37
Tak naparwde to większość kontrahentów narzeka i chce poprawek, a oni jak widze działaja już troche w branży konstrukcji stalowych co wcale nie jest takie proste przy obecnej konkurencji z tego co widze.
kogp 2016-05-17 20:44:46
Konkurencja @damiano jest duża, no ale jednak dają sobie radę, zatrudniają specjalistów którzy znają się na fachu
Zostaw swoją opinię o Tomhal Zabrze - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tomhal Zabrze