Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tomhal Zabrze

Pracowałeś w firmie Tomhal Zabrze i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-25 12:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie wiem kto dal opinie 4 na temat tej [usunięte przez admina] firmy.??
pracownik w momencie przyjecia dowiaduje sie ze jest[usunięte przez admina]
ma podpisywane dwie umowy oczywiscie liczone z sredniej krajowej. bardzo polecam ludzion ktory sa na rencie lub rmeryturze bo mormalny pracownik niczego dobrgo sie tam nie dorobi najlepiej moga sie wypowiedzec ludzie z firmy Bierun. pozdro
zdjecie uzytkownika
bierun - 2012-08-21 18:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
facet glupoty piszesz pracuje tam od lat i nie narzekam jak ci sie nie chce robic to idz na zasilek POZDRAWIAM STARA GWARDIE TOMHALU
zdjecie uzytkownika
do TK Bolek - 2013-06-29 20:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę, że same negatywy o nich piszesz... myślałem o pracy u nich, więc chciałem spytać jakie stawki Ci oferowali? dzięki:)
zdjecie uzytkownika
wojak - 2013-09-18 17:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo negatywna opinia dominuje i tu sie przylacze.umowy smieszne zeby cos ,zarobic to trzeba minimum 250 godzin zrobic ale zadnych dodatkow,lacznie z nockami weekendy zapomnijcie o setkach, kierownicy, szkoda mowic emeryci do kwadratu ,nie maja pojecia o robocie nawet do wc nie mozna isc na strone bo kierownik Pan L.zabierze za 5 minut 2 godziny robocze , pseudo dyrektor produkcji P. ORNITOLOG z nie jednej firmy wyrzucany kto sie zna to sie skapnieo kogo chodzi,

teraz maszyny oszczednosc rozwiercane dysze np,przez to jakosc zadna dysze na wypalarke dno ,zuzytej lepiej nie wymienia bo to duzo kosztuje ,a to nie prawda czyli jakos lipa, najlepiej palic dopoki sie nie rozwala , no i oczywiscie , P.ornitolog jak zrobi bubla, to nie mowcie Prezezowi, a bylo ich mnostwo , szkoda mowic nawet , a pracownik jest winny nie on.mimo ze sie mowi zwraca uwage to totalne olewanie pracownikaa bron Boze jak sie mu prawde powie to sie obraza wulgarnosc to jego zaleta konie przykra firma, szkoda mi tylko Dyrektora firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlaśnie tego nie rozumiem, już wczesniej gdzieś widziałem, że pracodawcy wymagają iluś przepracowanych godzin, bo inaczej nici z pierwszej wypłaty, macie jakiś pomysł, dlaczego tak jest?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-02 11:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam od dziesięciu lat i jest wszystko O.K. a tym co się nie chce pracować to oczywiście wymyślają, te komentarze wypisane przede mną są od tych, którzy nie umieją nic i w ciągu roku zmieniają pracę po kilka razy. Mam umowę na stałe i wiem co do mnie należy i nikt mnie się nie czepia i pracuje się dobrze zakład się rozwija inwestuje i to cieszy.
zdjecie uzytkownika
misia - 2013-10-10 14:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniku, czyli do umowy dostałeś zakres obowiązków i jasno wiesz, co do nich należy? a co z tym wymogiem przepracowania godzin przed pierwszą wypłatą?
zdjecie uzytkownika
lecho - 2014-11-25 10:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,czy jest możliwość dorabiać jako spawacz popołudniami i ewentualnie weekendy?Jakie stawki proponują spawaczom?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tomhal Zabrze
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tomhal Zabrze?
Zadaj pytanie