Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CIRKUS MERANO NORWEGIA

Pracowałeś w firmie CIRKUS MERANO NORWEGIA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zxc - 2013-12-12 13:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
(usunięte przez administratora) byłem ,nie polecam(usunięte przez administratora) praca po 15h dziennie zarobki na dramatycznie niskim poziomie ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
piter - 2014-03-21 16:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ja teraz tu jestem i wiedziałem na co się pisze dostaje na czysto dla rodziny punktualnie 5500zł i gotują mi tu dają słodycze nie muszę mieć żadnych pln a praca jest trudna ale ludzie wam się w głowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o chcecie dostawać pieniądze za darmoche już takie pokolenia delikutasów . kiedyś mieli gorzej a dla rodziny to robi się wszystko a jak nie pasi to zapier,,, za 1400zł i jak jeszcze je zobaczysz to się ciesz
zdjecie uzytkownika
mp - 2014-04-24 22:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobre warunki pracy, wyżywienie, nocleg, miła atmosfera. Nie ma co narzekać. Tak jak poprzednicy zgadzam się z opinią, że nie dla leni, tylko dla tych co naprawdę chcą coś zarobić i zdobyć doświadczenie, które na pewno przyda się ewentualnie w następnej, może lepiej płatnej pracy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-16 15:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniądze słabe!!, w Polsce za tyle godzin na nogach zarobił bys tyle samo jak nie więcej . A praca jak praca wszędzie trzeba robić!.moim skromnym zdaniem siedzą tam tylko ludzie którzy nic innego nie umieja robić , boją się innej pracy i dalej myślą że w Polsce się 1400 zarabia . ale warto jechać na jeden sezon zwiedzić norwegie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dynamo - 2014-07-24 15:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO MP!!!chłopie jakie( usunięte przez administratora ) doświadczenie nie mów mi ,że w cyrku zdfobyłeś jakieś doświadczenie ,chyba jak kraść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahah
zdjecie uzytkownika
dynamo - 2014-07-24 15:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Pitera . za jedzenie chcxesz robić hahah ja wole sobie ugotować na co mam ochotę , a nie jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niekiedy ..
zdjecie uzytkownika
wycieczkowicz - 2014-07-24 18:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam z życiem podczas pracy? to znaczy czy dużo trzeba wydawać na miejscu na życie... bo jesli tak jak mówicie można zarobićp odobnie w Polsce na podobnych stanowiskach to faktycznie można to potraktować jako wielką wycieczkę z opcją dorobienia sobie. Wszędzie trzeba pracować, bo nikt nic za darmo nie chce dawać. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dziewczyna aniolka - 2014-08-03 20:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piter - 2014-03-21 16:31:32]:
tywiesz co jest dobre bo juz tam jestes sporo
zdjecie uzytkownika
wycieczkowicz - 2014-08-27 13:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uzyskam odpowiedź na moje pytanie czy niestety nikt już nei czyta tego wątku? jak się ksztaltuja wydatki podczas wyjazdu, takie najpoitrzebniejsze wydatki ile wydawaliscie/wydawacie na jedzenie i tego typu rzeczy. a tak pozartym to będize czas na jakieś zwiedzanie okolicy i poznanie kraju, czy tylko praca praca praca...
zdjecie uzytkownika
Cyrk merano - 2014-09-10 15:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wycieczkowicz - 2014-08-27 13:11:55]:
Kolego nie licz na jakiekolwiek zwiedzanie wolny czas to jakies 2-3 h w ciagu calego dnia które były to wykorzystywalem na sen bo inaczej nie szlo pracowac ,praca bardzo cięzka niestety zarobki nieadekwatne do pracy której trzeba tam stawić czoła praca 7 dni w tyg po ok 13-15h mało ze trzeba stawiać tan zasrany cyrk i go potem złożyć bo tak to wyglada codziennie to jeszcze trzeba pomagać przy rekwizytach podczas przedstawienia , o wydatki nie msisz sie martwić bo jedzenie dostajesz 3 razy dziennie moze sie nie ojesz ale zawsze cos ,jesli chodzi o ubezpieczenie czy cos w tym stylu to nie licz na to jak złamiesz reke podczas pracy to kierownik zobaczy i zaproponuje ci bandaż w nadziei ze moze samo sie zagoi za potrzebne narzędzia pracy buty odzież itp tez bedziesz musial zaplacić.
zdjecie uzytkownika
elfik - 2014-09-11 21:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to niezle szkoda chlopakow wiem bo cos slyszalamna ten temat
zdjecie uzytkownika
wikow - 2014-09-14 21:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za to co napisaliście. w ogóle to tak się dziwie, że tak chętnie biorą polaków do tego cyrku. mało chętnych jest w samej norwegii żeby rozkładać ten cały cyrk? co do tego ubezpieczenia to słaba sprawa bo nie wiem co może dać bandaż na złamanie. to tak samo jakby dać plaster na to i po prostu zostawić człowieka..
zdjecie uzytkownika
cyrk merano - 2014-09-17 11:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wikow - 2014-09-14 21:03:16]:
Polacy jada bo przy rozmowie przed wyjazdem obiecuja cudowne warunki niestety pp przyjeździe czeka nas nie miły widok ,co do zakwaterowania mieszka sie na przyczepie samochodu jakieś 2x2m w dwie osoby ,co do chętnych do pracy w norwegi to kolego za te pieniadze co oferuje tej jeba** cyrk za miesiać pracy to Norweg może co najwyżej zasmiać sie im w oczy , Najlepiej to tam maja te zasrane grajki na trąbkach i organkach bo jedyne co robia to rozkladaja swoja scene któa idzie rozlożyć w 15 min a potem spia calymi dniami a ty niestety musisz rozłożyć wszystko , naprawde nie da sie tego opisać słowami ile ciezkiej pracy jest zeby postawić taki gmach tylko po to zeby przyszło na przedstawienie 100-150 os. i zaraz po tym go skladać i pojechac 10km dalej i znowu to samo to jest po prostu chore pieniadzie jakie powinny być adekwatne do takiej pracy na warunkach Norweskich myślę tu również o nadgodzinach 200% powinny wynosić ok 15tys zł msc.Jesli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem .
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-09-29 13:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w takim razie - warto mi coś napisać... czy jak jedziecie z tym cyrkiem to nonstop jesteście w drodze? chodzi mi o to czy np w jakieś święta macie wolne 2 tygodnie i nic nie gracie ani nie musicie jeździć. tak właściwie to jak siętam dostaliscie do pracy z kim trzeba się najlepiej kontaktować ?
zdjecie uzytkownika
MIHV - 2014-10-14 00:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie - 2014-09-29 13:15:03]:
Człowieku trzymaj się od tej pracy BARDZO DALEKO to wszystko prawda co napisali powyżej koledzy .Pracowałem tam i taka jest moja opinia . WIELE BY O TYM PISAĆ
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-10-29 14:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
domyslam się, że praca polega na rozlozeniu tego cyrku na kółkach? Innej pracy nie mogę sobie wyobrazić. No chyba, że przyjmują na klaunów, to chętnie sam bym paru wysłał hehe. Ile płacą za takie rozstawienie i montaż tego cyrku? Ile przy tym przedsięwzięciu się robi dni? Płacą godnie, czy nie warto?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CIRKUS MERANO NORWEGIA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x