brak logo

CIRKUS MERANO NORWEGIA

Polska

Opinie o CIRKUS MERANO NORWEGIA

zxc 2013-12-12 13:32:50
(usunięte przez administratora) byłem ,nie polecam(usunięte przez administratora) praca po 15h dziennie zarobki na dramatycznie niskim poziomie ,(usunięte przez administratora)
5
piter 2014-03-21 16:31:32
ja teraz tu jestem i wiedziałem na co się pisze dostaje na czysto dla rodziny punktualnie 5500zł i gotują mi tu dają słodycze nie muszę mieć żadnych pln a praca jest trudna ale ludzie wam się w głowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o chcecie dostawać pieniądze za darmoche już takie pokolenia delikutasów . kiedyś mieli gorzej a dla rodziny to robi się wszystko a jak nie pasi to zapier,,, za 1400zł i jak jeszcze je zobaczysz to się ciesz
4
mp 2014-04-24 22:24:44
Bardzo dobre warunki pracy, wyżywienie, nocleg, miła atmosfera. Nie ma co narzekać. Tak jak poprzednicy zgadzam się z opinią, że nie dla leni, tylko dla tych co naprawdę chcą coś zarobić i zdobyć doświadczenie, które na pewno przyda się ewentualnie w następnej, może lepiej płatnej pracy.
gość 2014-07-16 15:48:33
pieniądze słabe!!, w Polsce za tyle godzin na nogach zarobił bys tyle samo jak nie więcej . A praca jak praca wszędzie trzeba robić!.moim skromnym zdaniem siedzą tam tylko ludzie którzy nic innego nie umieja robić , boją się innej pracy i dalej myślą że w Polsce się 1400 zarabia . ale warto jechać na jeden sezon zwiedzić norwegie. Pozdrawiam
1
dynamo 2014-07-24 15:24:54
DO MP!!!chłopie jakie( usunięte przez administratora ) doświadczenie nie mów mi ,że w cyrku zdfobyłeś jakieś doświadczenie ,chyba jak kraść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahah
dynamo 2014-07-24 15:28:01
do Pitera . za jedzenie chcxesz robić hahah ja wole sobie ugotować na co mam ochotę , a nie jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niekiedy ..
wycieczkowicz 2014-07-24 18:33:08
a jak tam z życiem podczas pracy? to znaczy czy dużo trzeba wydawać na miejscu na życie... bo jesli tak jak mówicie można zarobićp odobnie w Polsce na podobnych stanowiskach to faktycznie można to potraktować jako wielką wycieczkę z opcją dorobienia sobie. Wszędzie trzeba pracować, bo nikt nic za darmo nie chce dawać. pozdrawiam.
dziewczyna aniolka 2014-08-03 20:25:37
tywiesz co jest dobre bo juz tam jestes sporo
wycieczkowicz 2014-08-27 13:11:55
uzyskam odpowiedź na moje pytanie czy niestety nikt już nei czyta tego wątku? jak się ksztaltuja wydatki podczas wyjazdu, takie najpoitrzebniejsze wydatki ile wydawaliscie/wydawacie na jedzenie i tego typu rzeczy. a tak pozartym to będize czas na jakieś zwiedzanie okolicy i poznanie kraju, czy tylko praca praca praca...
Cyrk merano 2014-09-10 15:39:53
Kolego nie licz na jakiekolwiek zwiedzanie wolny czas to jakies 2-3 h w ciagu calego dnia które były to wykorzystywalem na sen bo inaczej nie szlo pracowac ,praca bardzo cięzka niestety zarobki nieadekwatne do pracy której trzeba tam stawić czoła praca 7 dni w tyg po ok 13-15h mało ze trzeba stawiać tan zasrany cyrk i go potem złożyć bo tak to wyglada codziennie to jeszcze trzeba pomagać przy rekwizytach podczas przedstawienia , o wydatki nie msisz sie martwić bo jedzenie dostajesz 3 razy dziennie moze sie nie ojesz ale zawsze cos ,jesli chodzi o ubezpieczenie czy cos w tym stylu to nie licz na to jak złamiesz reke podczas pracy to kierownik zobaczy i zaproponuje ci bandaż w nadziei ze moze samo sie zagoi za potrzebne narzędzia pracy buty odzież itp tez bedziesz musial zaplacić.
2
elfik 2014-09-11 21:54:43
to niezle szkoda chlopakow wiem bo cos slyszalamna ten temat
2
wikow 2014-09-14 21:03:16
dzięki za to co napisaliście. w ogóle to tak się dziwie, że tak chętnie biorą polaków do tego cyrku. mało chętnych jest w samej norwegii żeby rozkładać ten cały cyrk? co do tego ubezpieczenia to słaba sprawa bo nie wiem co może dać bandaż na złamanie. to tak samo jakby dać plaster na to i po prostu zostawić człowieka..
cyrk merano 2014-09-17 11:49:16
Polacy jada bo przy rozmowie przed wyjazdem obiecuja cudowne warunki niestety pp przyjeździe czeka nas nie miły widok ,co do zakwaterowania mieszka sie na przyczepie samochodu jakieś 2x2m w dwie osoby ,co do chętnych do pracy w norwegi to kolego za te pieniadze co oferuje tej jeba** cyrk za miesiać pracy to Norweg może co najwyżej zasmiać sie im w oczy , Najlepiej to tam maja te zasrane grajki na trąbkach i organkach bo jedyne co robia to rozkladaja swoja scene któa idzie rozlożyć w 15 min a potem spia calymi dniami a ty niestety musisz rozłożyć wszystko , naprawde nie da sie tego opisać słowami ile ciezkiej pracy jest zeby postawić taki gmach tylko po to zeby przyszło na przedstawienie 100-150 os. i zaraz po tym go skladać i pojechac 10km dalej i znowu to samo to jest po prostu chore pieniadzie jakie powinny być adekwatne do takiej pracy na warunkach Norweskich myślę tu również o nadgodzinach 200% powinny wynosić ok 15tys zł msc.Jesli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem .
pytanie 2014-09-29 13:15:03
to w takim razie - warto mi coś napisać... czy jak jedziecie z tym cyrkiem to nonstop jesteście w drodze? chodzi mi o to czy np w jakieś święta macie wolne 2 tygodnie i nic nie gracie ani nie musicie jeździć. tak właściwie to jak siętam dostaliscie do pracy z kim trzeba się najlepiej kontaktować ?
2
MIHV 2014-10-14 00:41:27
Człowieku trzymaj się od tej pracy BARDZO DALEKO to wszystko prawda co napisali powyżej koledzy .Pracowałem tam i taka jest moja opinia . WIELE BY O TYM PISAĆ
2
andrzej 2014-10-29 14:33:38
domyslam się, że praca polega na rozlozeniu tego cyrku na kółkach? Innej pracy nie mogę sobie wyobrazić. No chyba, że przyjmują na klaunów, to chętnie sam bym paru wysłał hehe. Ile płacą za takie rozstawienie i montaż tego cyrku? Ile przy tym przedsięwzięciu się robi dni? Płacą godnie, czy nie warto?
kg 2014-11-02 22:50:50
MAAAASAAAKKKKRRRRAAAA !!!!!!!!!!
zzz 2014-11-03 21:04:52
Andrzej rozkladasz cyrk a potem go składasz praktycznie pracujesz caly czas od 6 rano do godziny 12 w nocy przerwa może godzine na posilek .... za caly msc. zapierda..lania ponad 300h dstaniesz ok 5 tys zl. Jeśli chcesz tam jechać to chyba tylko po to zeby im zaje..ać buta w pysk z pozdrowieniami ode mnie.Pozdrawiam ;)
loki 2014-11-28 19:08:27
a czy ktoś wie czy przyjmują na inne stanowiska niż "rozkładacz cyrku". mnie by bardziej interesowała np. gimnastyka artystyczna (tak, umiem, potrafię, jestem w tym całkiem niezła) lub np. jakakolwiek inna praca dla kobiety? doświadczenie z dziećmi też mam i zawsze chciałam tak pracować więc liczę na wszelkie info :)
zzzz 2014-12-03 11:25:00
Koleżąnko Loki na to pytani ci nie odpowiem ale jest tam dużo rumunów którzy w akrobatyce naprawde wymiataja wiec musialabyś być naprawde dobra w tym zawodzie,o ile podoba ci sie 6msc zycie na kółkach ,nie wiem dokladnie jakie maja zarobki ale słyszałem o dobrych kwotach (jedna gwiazda tego cyrku Pani ze słoniem i jej syn akrobata za pół roku maja coś ok 130 tys w przeliczeniu na PLN )innej pracy dla kobiety tam nie widzę bo tam same chłopy ,bo kierownik i własciciel cyrku to je**ny gej!! tak,żę z ich strony nic ci nie grozi ;DD
Bartrek T 2015-02-07 12:41:05
było spoko , każdy mógł zjechać kiedy chciał przecież jak komus warunki nie odpowiadaŁY . ja byłem tam 5 miesięcy , to praca jak każda inna ,tylko słabe zarobki...
Bartek T 2015-02-07 12:45:53
wszyscy wiedzieli na co się piszą .... A jak nie poczytał jak jest w cyrku to hahah... dla nich!!1
Olotoilo 2015-06-29 11:00:41
Zastanawiam się czy aby na pewno wyjeżdżając do Norwegii naprawdę można spotkać się z takimi niechcianymi zachowaniami, bo z tego co kojarzę to Norwegia jest państwem, które akurat o warunki pracy dla swoich obywateli dba. Myślę, że emigranci też w ten sposób powinni być traktowani, więc trochę nie rozumiem tych niuansów.
Olotoilo 2015-06-29 11:05:00
Zastanawiam się czy aby na pewno wyjeżdżając do Norwegii naprawdę można spotkać się z takimi niechcianymi zachowaniami, bo z tego co kojarzę to Norwegia jest państwem, które akurat o warunki pracy dla swoich obywateli dba. Myślę, że emigranci też w ten sposób powinni być traktowani, więc trochę nie rozumiem tych niuansów.
byly 2015-10-08 21:56:21
te zarobki 5500 byly w 2009 roku.czyli nic sie nie zmienilo od tamtego czasu praca nie jest lekka to fakty,jedzenie bylo ok.tylko malo placil pan derektor knut.d. jezeli chodzi o zwiedzanie to taka wycieczka by kosztowala.sa takm stali wyjadacze jak l.cz p.m i cel majster m...ci zarabiaja dzieki nam bo nas popedzali a pan derektor nawet nic nie mowil to tyle od cala prawda
Tdc 2015-10-09 01:01:15
Cześć wszystkim, do @były no ale przecież 5500 to przecież są bardzo dobre zarobki ludzie w innych firmach innych stanowiskach zarabiają o wiele mniej i są z tego zadowoleni no za te pieniądze to nawet nie ma co liczyć czy myslec o tym ze praca będzie łatwa a uważam ze dzięki pracy za granicą można zdobyć duże doświadczenie
bhj 2016-04-11 23:03:32
ja także się nie dziwię, że za 5500 zł praca nie jest lekka - pytanie tylko czy jest to kwota netto czy brutto? Bo to jednak zasadnicza różnica, choć w obydwu przypadkach jest to dużo :P Aktualnie widze że firma nie szuka ludzi do pracy. Czy cos się zmieniło?
darek 2016-05-14 09:16:35
Ale to praca w Norwegii czy w Polsce? Bo jak na Norwegię takie zarobki to bardzo mało
Zostaw swoją opinię o CIRKUS MERANO NORWEGIA - Polska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CIRKUS MERANO NORWEGIA