brak logo

CIRKUS MERANO NORWEGIA

Polska

Opinie o CIRKUS MERANO NORWEGIA

zxc 2013-12-12 13:32:50
(usunięte przez administratora) byłem ,nie polecam(usunięte przez administratora) praca po 15h dziennie zarobki na dramatycznie niskim poziomie ,(usunięte przez administratora)
5
piter 2014-03-21 16:31:32
ja teraz tu jestem i wiedziałem na co się pisze dostaje na czysto dla rodziny punktualnie 5500zł i gotują mi tu dają słodycze nie muszę mieć żadnych pln a praca jest trudna ale ludzie wam się w głowach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o chcecie dostawać pieniądze za darmoche już takie pokolenia delikutasów . kiedyś mieli gorzej a dla rodziny to robi się wszystko a jak nie pasi to zapier,,, za 1400zł i jak jeszcze je zobaczysz to się ciesz
4
mp 2014-04-24 22:24:44
Bardzo dobre warunki pracy, wyżywienie, nocleg, miła atmosfera. Nie ma co narzekać. Tak jak poprzednicy zgadzam się z opinią, że nie dla leni, tylko dla tych co naprawdę chcą coś zarobić i zdobyć doświadczenie, które na pewno przyda się ewentualnie w następnej, może lepiej płatnej pracy.
gość 2014-07-16 15:48:33
pieniądze słabe!!, w Polsce za tyle godzin na nogach zarobił bys tyle samo jak nie więcej . A praca jak praca wszędzie trzeba robić!.moim skromnym zdaniem siedzą tam tylko ludzie którzy nic innego nie umieja robić , boją się innej pracy i dalej myślą że w Polsce się 1400 zarabia . ale warto jechać na jeden sezon zwiedzić norwegie. Pozdrawiam
1
dynamo 2014-07-24 15:24:54
DO MP!!!chłopie jakie( usunięte przez administratora ) doświadczenie nie mów mi ,że w cyrku zdfobyłeś jakieś doświadczenie ,chyba jak kraść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahah
dynamo 2014-07-24 15:28:01
do Pitera . za jedzenie chcxesz robić hahah ja wole sobie ugotować na co mam ochotę , a nie jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niekiedy ..
dziewczyna aniolka 2014-08-03 20:25:37
tywiesz co jest dobre bo juz tam jestes sporo
Cyrk merano 2014-09-10 15:39:53
Kolego nie licz na jakiekolwiek zwiedzanie wolny czas to jakies 2-3 h w ciagu calego dnia które były to wykorzystywalem na sen bo inaczej nie szlo pracowac ,praca bardzo cięzka niestety zarobki nieadekwatne do pracy której trzeba tam stawić czoła praca 7 dni w tyg po ok 13-15h mało ze trzeba stawiać tan zasrany cyrk i go potem złożyć bo tak to wyglada codziennie to jeszcze trzeba pomagać przy rekwizytach podczas przedstawienia , o wydatki nie msisz sie martwić bo jedzenie dostajesz 3 razy dziennie moze sie nie ojesz ale zawsze cos ,jesli chodzi o ubezpieczenie czy cos w tym stylu to nie licz na to jak złamiesz reke podczas pracy to kierownik zobaczy i zaproponuje ci bandaż w nadziei ze moze samo sie zagoi za potrzebne narzędzia pracy buty odzież itp tez bedziesz musial zaplacić.
2
elfik 2014-09-11 21:54:43
to niezle szkoda chlopakow wiem bo cos slyszalamna ten temat
2
cyrk merano 2014-09-17 11:49:16
Polacy jada bo przy rozmowie przed wyjazdem obiecuja cudowne warunki niestety pp przyjeździe czeka nas nie miły widok ,co do zakwaterowania mieszka sie na przyczepie samochodu jakieś 2x2m w dwie osoby ,co do chętnych do pracy w norwegi to kolego za te pieniadze co oferuje tej jeba** cyrk za miesiać pracy to Norweg może co najwyżej zasmiać sie im w oczy , Najlepiej to tam maja te zasrane grajki na trąbkach i organkach bo jedyne co robia to rozkladaja swoja scene któa idzie rozlożyć w 15 min a potem spia calymi dniami a ty niestety musisz rozłożyć wszystko , naprawde nie da sie tego opisać słowami ile ciezkiej pracy jest zeby postawić taki gmach tylko po to zeby przyszło na przedstawienie 100-150 os. i zaraz po tym go skladać i pojechac 10km dalej i znowu to samo to jest po prostu chore pieniadzie jakie powinny być adekwatne do takiej pracy na warunkach Norweskich myślę tu również o nadgodzinach 200% powinny wynosić ok 15tys zł msc.Jesli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem .
MIHV 2014-10-14 00:41:27
Człowieku trzymaj się od tej pracy BARDZO DALEKO to wszystko prawda co napisali powyżej koledzy .Pracowałem tam i taka jest moja opinia . WIELE BY O TYM PISAĆ
2
kg 2014-11-02 22:50:50
MAAAASAAAKKKKRRRRAAAA !!!!!!!!!!
zzz 2014-11-03 21:04:52
Andrzej rozkladasz cyrk a potem go składasz praktycznie pracujesz caly czas od 6 rano do godziny 12 w nocy przerwa może godzine na posilek .... za caly msc. zapierda..lania ponad 300h dstaniesz ok 5 tys zl. Jeśli chcesz tam jechać to chyba tylko po to zeby im zaje..ać buta w pysk z pozdrowieniami ode mnie.Pozdrawiam ;)
zzzz 2014-12-03 11:25:00
Koleżąnko Loki na to pytani ci nie odpowiem ale jest tam dużo rumunów którzy w akrobatyce naprawde wymiataja wiec musialabyś być naprawde dobra w tym zawodzie,o ile podoba ci sie 6msc zycie na kółkach ,nie wiem dokladnie jakie maja zarobki ale słyszałem o dobrych kwotach (jedna gwiazda tego cyrku Pani ze słoniem i jej syn akrobata za pół roku maja coś ok 130 tys w przeliczeniu na PLN )innej pracy dla kobiety tam nie widzę bo tam same chłopy ,bo kierownik i własciciel cyrku to je**ny gej!! tak,żę z ich strony nic ci nie grozi ;DD
Bartrek T 2015-02-07 12:41:05
było spoko , każdy mógł zjechać kiedy chciał przecież jak komus warunki nie odpowiadaŁY . ja byłem tam 5 miesięcy , to praca jak każda inna ,tylko słabe zarobki...
Bartek T 2015-02-07 12:45:53
wszyscy wiedzieli na co się piszą .... A jak nie poczytał jak jest w cyrku to hahah... dla nich!!1
byly 2015-10-08 21:56:21
te zarobki 5500 byly w 2009 roku.czyli nic sie nie zmienilo od tamtego czasu praca nie jest lekka to fakty,jedzenie bylo ok.tylko malo placil pan derektor knut.d. jezeli chodzi o zwiedzanie to taka wycieczka by kosztowala.sa takm stali wyjadacze jak l.cz p.m i cel majster m...ci zarabiaja dzieki nam bo nas popedzali a pan derektor nawet nic nie mowil to tyle od cala prawda
darek 2016-05-14 09:16:35
Ale to praca w Norwegii czy w Polsce? Bo jak na Norwegię takie zarobki to bardzo mało
Jacek 2016-11-09 14:36:28
Byłem w tym cyrku dwa sezony w latach 1989/90 pracowałem jako elektryk i podzielam Wasze zdanie , że w stosunku do wykonywanej pracy (ok.160 miast w ciągu sezonu) płaca była zbyt niska ok. 700 USD/m-c.
ale mieliśmy dobrego kucharza i celmajstra a Knut wtedy lubił wypić. Szło wytrzymać.
Zostaw swoją opinię o CIRKUS MERANO NORWEGIA - Polska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CIRKUS MERANO NORWEGIA