Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astromal Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astromal Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
max - 2013-12-12 23:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a można wiedzieć dlaczego Maras czujesz się intelektualnie (usunięte przez administratora) po rozmowie???
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-01-10 21:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzień temu podjąłem pracę atmosfera super, warunki pracy bardo dobre nie widziałem lepszych, gorąco polecam!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-02-13 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuś, to ciekawe jakie masz wrażenia po miesiącu w Astromal, a jak nie widziałeś lepszych warunków, to pewnie nie wiele pracujesz ;).
zdjecie uzytkownika
jobadvisor - 2014-02-25 16:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram mario. Trzeba trochę popracować by wiedzieć, że to firma gdzie można się zahaczyć ale nie zostawać.
zdjecie uzytkownika
Beer - 2014-04-02 13:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sedno korporacyjengo kitu: KAPITAŁEM FIRMY JEST JEJ ZAŁOGA. POSTAW NA SIEBIE, DOŁĄCZ DO NAS! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-05-02 16:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Ciebie @Czeresniak co znowu tak denerwuje w Astromalu? czym nadepnęli Ci oni na odcisk tym razem?
zdjecie uzytkownika
Kierownik Cyrku - 2014-05-18 19:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Astromal tyle, [usunięte przez administratora] sie tak z rekrutacjami ze lepiej poszukać sobie prace pod Poznaniem
zdjecie uzytkownika
iuop - 2014-05-20 16:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kierownik Cyrku, ale czemu lepiej pod Poznaniem? Napisz proszę rzeczowo, bo ja słyszałem inne opinie o Astromal. o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Rekrut bubu - 2014-05-27 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firmy maja problem z działami HR, armia psychologów bez doświadczenia w biznesie,jak również w zawodzie psychologa, krótko mówiąc bez żadnego doświadczenia. Poza szukaniem problemów u ludzi bo tego uczy sie psychologów, zajmuje się rekrutacją na wysokospecjalistyczne stanowiska biznesowe. Jak ktoś kto nigdy nie był u klienta, nie prowadził projektu w skali regionu-kraju, nie negocjował umowy ma zrekrutować pracownika. Ta nowo moda typu "badanie pojemności umysłu", "psychometryczne metody oceny kandydata" to maskowanie braku kompetencji w zakresie biznesu i branży do której szuka się kandydata. Wystarczy odbyć kilka spotkań z "rekruterami". Młodzi, bezczelni, wszystkowiedzący tylko nic nie osiągneli w biznesie. Brak kompetencji wieje jak z otwartej stodoły.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-05-29 11:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widac jeszcze sporo pracy przed Astromal, by takie komentarze się nie pojawiały, mają trochę niedociągnięć, a szkoda.
zdjecie uzytkownika
Czołg - 2014-05-29 22:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi ich nie szkoda, byłem, olał mnie a ja jego. Nie przejmuj się takie komenty bedą się pojawiać mysle coraz częściej. Obudzą się kiedyś z reką w nocniku.
zdjecie uzytkownika
Mini - 2014-06-25 10:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nie mówi się o tym, że to pracodawcy/rekruterzy często nie stają na wysokości zadania? Okazywanie znudzenia, nieodpowiedni do sytuacji strój, brak rozeznania w temacie, spóźnianie się, czy odbieranie telefonu podczas spotkania. To wszystko prawda, z tym, że często robi to właśnie ta strona zapraszająca na rozmowę!! Czemu nie mówi się o tym, że kandydata, jego czas i przygotowanie też należy szanować? Byłam świadkiem sytuacji, w których te wszystki zasady były łamane właśnie przez pracodawców, więc aż mnie mdli z obrzydzenia.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze, kiedy rozmowę kwalifikacyjną prowadziłem z prezesem firmy dostawałem pracę. Rzetelnie i na temat trwała rozmowa, nawet jeśli nie posiadałem kwalifikacji zawodowych.
Kiedy jednak rozmawiam z rekruterami, to sytuacja wymyka się spod kontroli rekrutującego, i kończy rozstaniem.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekruterzy udziwniają,bo chcą udowodnić ,że bez nich pracodawca nie znajdzie kandydata do pracy.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-26 23:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co, rekrutacja, czyli dział HRu w firmie jest zły? Jakie pytania padają na rozmowach, że tak trudno je przejść?
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-27 10:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekruter to taki filtr program antywirusowy co ma znależć na ciebie haki, wogóle to juz niech się nakryją obiema nogami. Jak gadać to tylko z Prezesem, właścicielem firmy...inaczej strata czasu
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-30 18:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem, że sa programy do rekrutacji, które wyszukują słowa kluczowe, aby odsiać CV, ale żadnych haków to one nie znajdują.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-07-01 13:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zax - 2014-06-30 18:49:47]:
Piłeś, kpisz, paliłeś maryche? Daj człowieka a znajdzie się na niego paragraf
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-07-01 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz nie przesadzajmy z tymi paragrafami, po prostu mówię, że raczej nie jest mozliwe, by tak łatwo coś na kogoś znaleźli i z drugiej strony, to nawet nie widze powodu dla którego mieliby to robić.
zdjecie uzytkownika
Czołg - 2014-07-23 11:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te pieniądze co proponują w Astromecie to kpina, Panie Prezesie...potrzebujecie murzynów albo desperatów do pracy
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-23 13:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z najlepszych firm w regionie, ale dla osób ambitnych i pracowitych, a nie dla leni i pasożytów, którzy myślą, że manna im z nieba sama poleci. Polecam osobom, które doceniają stałość zatrudnienia i kasę na czas.
zdjecie uzytkownika
Walec - 2014-07-23 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-07-23 13:22:14]:
Dobry tekst, tylko ten wstęp ... bo region jest kiepski
zdjecie uzytkownika
white - 2014-07-24 15:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiało lizusostwem a może jakieś konkrety o firmie zamist o rekrutacji ?
zdjecie uzytkownika
awery - 2014-07-24 21:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Astromal to producent wyrobów z laminatów poliestrowych i epoksydowych na potrzeby przemysłu motoryzacyjnego jak elementy wyposażenia autobusów, zderzaki, spoilery, błotniki, elementy maszyn rolniczych i ciągników. Na rynku sa już 33 lata i zatrudniaja jakies 200 osób, czyli maja już sporo doświadczenia. Jakby ktos szukał pracy to na stronie napisali kontakt do hru z dopiskiem, że są otwarci na współpracę z ambitnymi studentami, absolwentami, a także ludźmi z doświadczeniem. Takie są fakty, a czy region kiepski, czy dobry to cóż.. Jak to mówią dobry koń to i po błocie pójdzie. Czyli nie ma co narzekać na region. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Zassany - 2014-07-26 20:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awery - 2014-07-24 21:57:27]:
Dobry koń to nie idota, po błocie nie pójdzie, złoży skarge na BHP.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astromal Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski