Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astromal Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astromal Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Praca - 2013-12-04 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak musisz gdzieś pracować to ok ale w innym przypadku stanowczo odradzam.
zdjecie uzytkownika
dolina - 2013-12-04 21:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świeżo po rozmowach z firmą. Praca w biurze z 10 letnim stażem i językami obcymi to 2 500 netto plus premia uznaniowa, której nigdy nie zobaczę.
Praca dla stażystów po studiach, ale pani prezes za te pieniądze próbuje zdobyć fachowców. (usunięte przez administratora). Odradzam ludziom aplikowanie, bo proces rekrutacyjny to 3 etapy... tak jakby się znali na psychologii...
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Iris - 2013-12-04 22:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rawickim Rawagu nawet lepiej płacą....
zdjecie uzytkownika
max - 2013-12-12 23:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a można wiedzieć dlaczego Maras czujesz się intelektualnie (usunięte przez administratora) po rozmowie???
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-01-10 21:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzień temu podjąłem pracę atmosfera super, warunki pracy bardo dobre nie widziałem lepszych, gorąco polecam!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-02-13 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuś, to ciekawe jakie masz wrażenia po miesiącu w Astromal, a jak nie widziałeś lepszych warunków, to pewnie nie wiele pracujesz ;).
zdjecie uzytkownika
jobadvisor - 2014-02-25 16:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram mario. Trzeba trochę popracować by wiedzieć, że to firma gdzie można się zahaczyć ale nie zostawać.
zdjecie uzytkownika
Beer - 2014-04-02 13:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sedno korporacyjengo kitu: KAPITAŁEM FIRMY JEST JEJ ZAŁOGA. POSTAW NA SIEBIE, DOŁĄCZ DO NAS! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-05-02 16:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Ciebie @Czeresniak co znowu tak denerwuje w Astromalu? czym nadepnęli Ci oni na odcisk tym razem?
zdjecie uzytkownika
Kierownik Cyrku - 2014-05-18 19:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Astromal tyle, [usunięte przez administratora] sie tak z rekrutacjami ze lepiej poszukać sobie prace pod Poznaniem
zdjecie uzytkownika
iuop - 2014-05-20 16:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kierownik Cyrku, ale czemu lepiej pod Poznaniem? Napisz proszę rzeczowo, bo ja słyszałem inne opinie o Astromal. o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Rekrut bubu - 2014-05-27 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firmy maja problem z działami HR, armia psychologów bez doświadczenia w biznesie,jak również w zawodzie psychologa, krótko mówiąc bez żadnego doświadczenia. Poza szukaniem problemów u ludzi bo tego uczy sie psychologów, zajmuje się rekrutacją na wysokospecjalistyczne stanowiska biznesowe. Jak ktoś kto nigdy nie był u klienta, nie prowadził projektu w skali regionu-kraju, nie negocjował umowy ma zrekrutować pracownika. Ta nowo moda typu "badanie pojemności umysłu", "psychometryczne metody oceny kandydata" to maskowanie braku kompetencji w zakresie biznesu i branży do której szuka się kandydata. Wystarczy odbyć kilka spotkań z "rekruterami". Młodzi, bezczelni, wszystkowiedzący tylko nic nie osiągneli w biznesie. Brak kompetencji wieje jak z otwartej stodoły.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-05-29 11:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widac jeszcze sporo pracy przed Astromal, by takie komentarze się nie pojawiały, mają trochę niedociągnięć, a szkoda.
zdjecie uzytkownika
Czołg - 2014-05-29 22:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi ich nie szkoda, byłem, olał mnie a ja jego. Nie przejmuj się takie komenty bedą się pojawiać mysle coraz częściej. Obudzą się kiedyś z reką w nocniku.
zdjecie uzytkownika
Mini - 2014-06-25 10:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nie mówi się o tym, że to pracodawcy/rekruterzy często nie stają na wysokości zadania? Okazywanie znudzenia, nieodpowiedni do sytuacji strój, brak rozeznania w temacie, spóźnianie się, czy odbieranie telefonu podczas spotkania. To wszystko prawda, z tym, że często robi to właśnie ta strona zapraszająca na rozmowę!! Czemu nie mówi się o tym, że kandydata, jego czas i przygotowanie też należy szanować? Byłam świadkiem sytuacji, w których te wszystki zasady były łamane właśnie przez pracodawców, więc aż mnie mdli z obrzydzenia.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze, kiedy rozmowę kwalifikacyjną prowadziłem z prezesem firmy dostawałem pracę. Rzetelnie i na temat trwała rozmowa, nawet jeśli nie posiadałem kwalifikacji zawodowych.
Kiedy jednak rozmawiam z rekruterami, to sytuacja wymyka się spod kontroli rekrutującego, i kończy rozstaniem.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekruterzy udziwniają,bo chcą udowodnić ,że bez nich pracodawca nie znajdzie kandydata do pracy.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-26 23:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co, rekrutacja, czyli dział HRu w firmie jest zły? Jakie pytania padają na rozmowach, że tak trudno je przejść?
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-27 10:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekruter to taki filtr program antywirusowy co ma znależć na ciebie haki, wogóle to juz niech się nakryją obiema nogami. Jak gadać to tylko z Prezesem, właścicielem firmy...inaczej strata czasu
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-30 18:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem, że sa programy do rekrutacji, które wyszukują słowa kluczowe, aby odsiać CV, ale żadnych haków to one nie znajdują.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-07-01 13:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zax - 2014-06-30 18:49:47]:
Piłeś, kpisz, paliłeś maryche? Daj człowieka a znajdzie się na niego paragraf
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-07-01 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz nie przesadzajmy z tymi paragrafami, po prostu mówię, że raczej nie jest mozliwe, by tak łatwo coś na kogoś znaleźli i z drugiej strony, to nawet nie widze powodu dla którego mieliby to robić.
zdjecie uzytkownika
Czołg - 2014-07-23 11:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te pieniądze co proponują w Astromecie to kpina, Panie Prezesie...potrzebujecie murzynów albo desperatów do pracy
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-23 13:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z najlepszych firm w regionie, ale dla osób ambitnych i pracowitych, a nie dla leni i pasożytów, którzy myślą, że manna im z nieba sama poleci. Polecam osobom, które doceniają stałość zatrudnienia i kasę na czas.
zdjecie uzytkownika
Walec - 2014-07-23 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-07-23 13:22:14]:
Dobry tekst, tylko ten wstęp ... bo region jest kiepski
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astromal Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x