Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astromal Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astromal Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze, kiedy rozmowę kwalifikacyjną prowadziłem z prezesem firmy dostawałem pracę. Rzetelnie i na temat trwała rozmowa, nawet jeśli nie posiadałem kwalifikacji zawodowych.
Kiedy jednak rozmawiam z rekruterami, to sytuacja wymyka się spod kontroli rekrutującego, i kończy rozstaniem.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekruterzy udziwniają,bo chcą udowodnić ,że bez nich pracodawca nie znajdzie kandydata do pracy.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-26 23:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co, rekrutacja, czyli dział HRu w firmie jest zły? Jakie pytania padają na rozmowach, że tak trudno je przejść?
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-27 10:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekruter to taki filtr program antywirusowy co ma znależć na ciebie haki, wogóle to juz niech się nakryją obiema nogami. Jak gadać to tylko z Prezesem, właścicielem firmy...inaczej strata czasu
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-30 18:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem, że sa programy do rekrutacji, które wyszukują słowa kluczowe, aby odsiać CV, ale żadnych haków to one nie znajdują.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-07-01 13:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zax - 2014-06-30 18:49:47]:
Piłeś, kpisz, paliłeś maryche? Daj człowieka a znajdzie się na niego paragraf
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-07-01 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz nie przesadzajmy z tymi paragrafami, po prostu mówię, że raczej nie jest mozliwe, by tak łatwo coś na kogoś znaleźli i z drugiej strony, to nawet nie widze powodu dla którego mieliby to robić.
zdjecie uzytkownika
Czołg - 2014-07-23 11:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Te pieniądze co proponują w Astromecie to kpina, Panie Prezesie...potrzebujecie murzynów albo desperatów do pracy
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-23 13:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna z najlepszych firm w regionie, ale dla osób ambitnych i pracowitych, a nie dla leni i pasożytów, którzy myślą, że manna im z nieba sama poleci. Polecam osobom, które doceniają stałość zatrudnienia i kasę na czas.
zdjecie uzytkownika
Walec - 2014-07-23 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-07-23 13:22:14]:
Dobry tekst, tylko ten wstęp ... bo region jest kiepski
zdjecie uzytkownika
white - 2014-07-24 15:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiało lizusostwem a może jakieś konkrety o firmie zamist o rekrutacji ?
zdjecie uzytkownika
awery - 2014-07-24 21:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Astromal to producent wyrobów z laminatów poliestrowych i epoksydowych na potrzeby przemysłu motoryzacyjnego jak elementy wyposażenia autobusów, zderzaki, spoilery, błotniki, elementy maszyn rolniczych i ciągników. Na rynku sa już 33 lata i zatrudniaja jakies 200 osób, czyli maja już sporo doświadczenia. Jakby ktos szukał pracy to na stronie napisali kontakt do hru z dopiskiem, że są otwarci na współpracę z ambitnymi studentami, absolwentami, a także ludźmi z doświadczeniem. Takie są fakty, a czy region kiepski, czy dobry to cóż.. Jak to mówią dobry koń to i po błocie pójdzie. Czyli nie ma co narzekać na region. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Zassany - 2014-07-26 20:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awery - 2014-07-24 21:57:27]:
Dobry koń to nie idota, po błocie nie pójdzie, złoży skarge na BHP.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-07 17:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadowska firma, wymagają dużo a płacą jak wszędzie, a przecież ludzie pracują tam w chemikaliach. poza tym liczą się tylko sztuki, najlepiej jak najwięcej oczywiście a jak coś (usunięte przez administratora)to twoja wina i trza za to zapłacić, lub jeśli się da naprawiaj se za darmo po godzinach. brak słów i nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-08-08 12:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę wziąć kredyt 3tys, bo słabo mi płacą...gdybym zarabiał więcej tak chociaż z 370zł wiecej to bym odłożył, ale niestety to astromal
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-11 23:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej 2500 zł netto + ew premia (której częściej nie ma niż jest) dla inżyniera jakości z dobrą znajomoscią angielskiego, min 2 lata stażu i znajomoscią narzędzi jakości itd to jest kpina. Firma wygląda z zewnątrz przepięknie i te puchary ale tylko tu wygląda ładnie.
zdjecie uzytkownika
zort - 2014-09-25 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma pisze o sobie, że są otwarci na współpracę z ambitnymi studentami, absolwentami, a także ludźmi z doświadczeniem. Stabilna firma o silnej pozycji na rynku daje poczucie bezpieczeństwa i stwarza możliwości ciągłego doskonalenia umiejętności zawodowych. Ile jest w tym prawdy, czy student może sie u nich rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
Bajerant I stopnia - 2014-09-30 15:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zort - 2014-09-25 17:09:06]:
No comments. It's a fake. Ustawka ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-05 19:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest przerąbane pracuje już rok, na początku fajnie a potem coraz gorzej jest bo ciągle za mało robisz
zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-10-10 01:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obecnie Astromal poszukuje Księgowej. Wymagania to: -wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresy rachunkowość, finansów , -minimum trzyletnie doświadczenie na stanowisku księgowym, -aktualna wiedza z zakresu rachunkowości i prawa podatkowego, -znajomość obsługi MS Office, -bardzo dobra organizacja pracy, -wysoko rozwinięta umiejętność analitycznego myślenia, -odpowiedzialność i skrupulatność, -dyspozycyjność, -mile widziane doświadczenie w zakresie kadr i płac. Jest ktoś w stanie polecić to stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Wania - 2014-10-28 11:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wasz Dyrektor...ehhh
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-10-30 14:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy przyjmujecie do siebie księgowe z małym doświadczeniem? Pracowalam tylko rok, ale wiele sie nauczylam. Na jakie zadania jest szczegolny nacisk? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej będe miala jakies testy, ktore pozwolą pokazać moją wiedze pracodawcy? Prosze o szczere i rzetelne odpowiedzi, zalezy mi na pracy
zdjecie uzytkownika
jugo - 2015-01-09 02:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-10-30 14:04:02]:
a widziałaś właściwie @doris jakieś nowe oferty pracy dla księgowych ? bo takie szukanie w ciemno może okazać się naprawdę dosyć czasochłonne. Chyba , że masz czas... W końcu księgowe potrafią zarabiać tyle , że i jakieś oszczędności mogły Ci gdzieś pozostać ;) ale już nie wchodzę w Twoje życie ze swoimi butami ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie mówią wszystkiego np. o tym że płacisz za wszystko co nieświadomie żle wyprodukujesz, że wychodzisz z pracy min. 14:10 i 22:10. Premie dają żeby ja mogli zabierać.
Pytania: .
zdjecie uzytkownika
Miźek - 2015-01-29 00:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakres usług jaki świadczy Astromal naprawdę technologicznie przyprawia o pozytywny zawrót głowy. Od różnego rodzaju laminowania po metodę wtrysku rtm czy frezowanie. Myślę, że klientów im nie brakuje, chociaż ciekawy jestem tego, czy to również przekłada się na stan konta pracowników. Dajcie znać, bo ciekawość mnie zżera.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-03-30 15:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oki, czyli po prostu mają wszystko co potrzebne jeśli chodzi o takie techniczne rzeczy, faktycznie chyba pod tym wzgledem to nie mają sobie równych. Mam nadzieje, ze teraz będzie wszystko w porządku tak naprawde, bo nie wiem już sama jak sie do nich dostać, czy teraz koniecznie będzie tak jak mówisz, czy warto inwestować w siebie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astromal Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Astromal Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie