Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astromal Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astromal Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sony - 2013-04-25 20:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ty kiedyś pracowałeś w astromalu no chyba nie więc już mówię jak tam jest zarobki kicha najniższa krajowa szefostwo chmm niewiem co bierze szef ale ma dobry towar kierownictwo szatan szacun maja na białoruś no i wspomnę też że jak coś zepsujesz to płacisz grube pieniążki czołem niepolecam
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2013-05-08 16:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jestem byłym pracownikiem tej firmy. Mogę powiedzieć tylko tyle,że praca owszem jest ciężka i nie dla każdego,na pewno nie dla leniwych,którzy myślą,że kasa sama z nieba spada.Można uzyskać naprawdę fajną pensję,ale trzeba chcieć i się wykazać.Gdyby nie fakt,że wyprowadziłam się na tyle daleko,ze mi się nie kalkulowały dojazdy nadal bym tam pracowała. Serdecznie polecam :)) A szefostwo jest super!!!! Zawsze interesują się pracownikami i gdy potrzeba a się do nich zgłosisz pomogą.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-05-20 11:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Za parę dni mam rozmowę w sprawie pracy w Astromal i postanowiłem poszukać jakiś dodatkowych informacji na temat tego jak tam się pracuje. Ile mogę zarobić tam średnio miesięcznie i jaką dają na początek umowę oraz na ile? Jak traktują swoich pracowników i jaka jest atmosfera pracy? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-03 19:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Andrzeja - jeżeli chcesz pracować w SZKODLIWYCH warunkach za najniższą krajową w stresującej atmosferze gdzie nieważne ile byś wyprodukował to ciągle będzie mało to, możesz przyjść . A zepsuj coś choćby nieświadomie to płacisz od kilku dziesięciu zł do kilku tysięcy w zależności od wagi wyrobu i bez odwołania chyba że się zwolnisz. Umowa pierwszy miesiąc śmieciowa pużniej na czas określony. Popytaj osobiście pracujących tam. Jedyny plus to pieniądze na czas a raczej "zapomoga".(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-06-06 09:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
(usunięte przez administratora) pracowala jeszcze za tzw dobrych czasow jak nachapales sobót i niedziel to zarobiłeś. Teraz chaamstwo wyzwiska przez pseudo prezesa od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp... Nie polecam. Osoby które przeszły z produkcji do administracji już sie pozwalniały.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-08 17:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx ten tekst z zapomogą to ma oznaczać że tak mało się tam zarabia? Tak właśnie mam dylemat czy wysyłać swoją aplikację do Astromal bo szukam pracy. Jeśli może to napisz ile tak mniej więcej się zarabia
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-10 13:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Około 1400-1500 netto zależy ile sobót się pracuje, teraz nie ma w ogóle sobót.Proponuję szukać czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 13:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to soboty też są pracujące? Myślałem że tylko poniedziałek piątek. A czy te soboty to są jakoś lepiej płatne?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-06-12 09:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Soboty setki a malo teraz sobut sie robi. To co sie robilo w 6 dni teraz trzeba zrobic w 5
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 09:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakbyście jeszcze napisali na podstawie jakiej umowy zatrudniają tam nowych pracowników to będzie dobrze
zdjecie uzytkownika
deut - 2013-11-13 15:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie prościej zadzwonić i zapytać?
Dane kontaktowe do kadrowej są na stronie www.
zdjecie uzytkownika
były obozowiec - 2013-11-13 22:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2013-06-06 09:05:55]:
Trzeba zaznaczyć, że tam nie ma szkodliwych warunków.
Jak wiadomo było, że będzie kontrol to przez dwa dni było wietrzenie. Na dziennej zmianie zostawało kilka osób a reszta won na popołudnie.
Jak przychodziło do badań okresowych to nie jeden, zaznaczam nie jeden nie potrafił przejść SPIROMETRII!!!
zdjecie uzytkownika
MaxiKing - 2013-11-25 19:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jezeli trafiają się wolne stanowiska pracy nawet w biurze, to dlatego ze ludzie uciekają z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Rogacz - 2013-11-26 21:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie wysyłam CV bo szkoda mojego czasu na ich śmieszny HR. 3 etapy: I-wysłanie CV, II-rozmowa, III-propozycja pracy za 3tys netto
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-11-29 15:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozdrawiam środkowym palcem szefa i pana z BHP którzy mnie obrażali i zwolnili przez to ze niby paliłem papierosy na nocnej zmianie chociaż ja nie palę.I(usunięte przez administratora) z RTM jesteś zwykłym konfidentem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maras - 2013-12-01 11:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po rozmowie w Astromalu czuje sie intelektualnie zgwałcony. Pozdrawiam ich HR bitch, od razu zwolnić ;
zdjecie uzytkownika
fix - 2013-12-04 20:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeśli chodzi o etapy rozmowy to 3 etapy to teraz standard, a co do kwoty 3 tys netto to według mnie jest dobra stawka We Wrocławiu ludzie po studiach magisterkso-inżynierskich zarabiają niecałe 3000 brutto więc nie widzę tu złego.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2013-12-04 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak musisz gdzieś pracować to ok ale w innym przypadku stanowczo odradzam.
zdjecie uzytkownika
dolina - 2013-12-04 21:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świeżo po rozmowach z firmą. Praca w biurze z 10 letnim stażem i językami obcymi to 2 500 netto plus premia uznaniowa, której nigdy nie zobaczę.
Praca dla stażystów po studiach, ale pani prezes za te pieniądze próbuje zdobyć fachowców. (usunięte przez administratora). Odradzam ludziom aplikowanie, bo proces rekrutacyjny to 3 etapy... tak jakby się znali na psychologii...
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Iris - 2013-12-04 22:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rawickim Rawagu nawet lepiej płacą....
zdjecie uzytkownika
max - 2013-12-12 23:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a można wiedzieć dlaczego Maras czujesz się intelektualnie (usunięte przez administratora) po rozmowie???
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-01-10 21:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzień temu podjąłem pracę atmosfera super, warunki pracy bardo dobre nie widziałem lepszych, gorąco polecam!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-02-13 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuś, to ciekawe jakie masz wrażenia po miesiącu w Astromal, a jak nie widziałeś lepszych warunków, to pewnie nie wiele pracujesz ;).
zdjecie uzytkownika
jobadvisor - 2014-02-25 16:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram mario. Trzeba trochę popracować by wiedzieć, że to firma gdzie można się zahaczyć ale nie zostawać.
zdjecie uzytkownika
Beer - 2014-04-02 13:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sedno korporacyjengo kitu: KAPITAŁEM FIRMY JEST JEJ ZAŁOGA. POSTAW NA SIEBIE, DOŁĄCZ DO NAS! (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
12 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astromal Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x