Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astromal Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Astromal Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MaxiKing - 2013-11-25 19:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jezeli trafiają się wolne stanowiska pracy nawet w biurze, to dlatego ze ludzie uciekają z tej firmy
zdjecie uzytkownika
Rogacz - 2013-11-26 21:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie wysyłam CV bo szkoda mojego czasu na ich śmieszny HR. 3 etapy: I-wysłanie CV, II-rozmowa, III-propozycja pracy za 3tys netto
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-11-29 15:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozdrawiam środkowym palcem szefa i pana z BHP którzy mnie obrażali i zwolnili przez to ze niby paliłem papierosy na nocnej zmianie chociaż ja nie palę.I(usunięte przez administratora) z RTM jesteś zwykłym konfidentem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maras - 2013-12-01 11:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po rozmowie w Astromalu czuje sie intelektualnie zgwałcony. Pozdrawiam ich HR bitch, od razu zwolnić ;
zdjecie uzytkownika
fix - 2013-12-04 20:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeśli chodzi o etapy rozmowy to 3 etapy to teraz standard, a co do kwoty 3 tys netto to według mnie jest dobra stawka We Wrocławiu ludzie po studiach magisterkso-inżynierskich zarabiają niecałe 3000 brutto więc nie widzę tu złego.
zdjecie uzytkownika
Praca - 2013-12-04 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak musisz gdzieś pracować to ok ale w innym przypadku stanowczo odradzam.
zdjecie uzytkownika
dolina - 2013-12-04 21:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świeżo po rozmowach z firmą. Praca w biurze z 10 letnim stażem i językami obcymi to 2 500 netto plus premia uznaniowa, której nigdy nie zobaczę.
Praca dla stażystów po studiach, ale pani prezes za te pieniądze próbuje zdobyć fachowców. (usunięte przez administratora). Odradzam ludziom aplikowanie, bo proces rekrutacyjny to 3 etapy... tak jakby się znali na psychologii...
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Iris - 2013-12-04 22:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rawickim Rawagu nawet lepiej płacą....
zdjecie uzytkownika
max - 2013-12-12 23:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a można wiedzieć dlaczego Maras czujesz się intelektualnie (usunięte przez administratora) po rozmowie???
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-01-10 21:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzień temu podjąłem pracę atmosfera super, warunki pracy bardo dobre nie widziałem lepszych, gorąco polecam!
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-02-13 21:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuś, to ciekawe jakie masz wrażenia po miesiącu w Astromal, a jak nie widziałeś lepszych warunków, to pewnie nie wiele pracujesz ;).
zdjecie uzytkownika
jobadvisor - 2014-02-25 16:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram mario. Trzeba trochę popracować by wiedzieć, że to firma gdzie można się zahaczyć ale nie zostawać.
zdjecie uzytkownika
Beer - 2014-04-02 13:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sedno korporacyjengo kitu: KAPITAŁEM FIRMY JEST JEJ ZAŁOGA. POSTAW NA SIEBIE, DOŁĄCZ DO NAS! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-05-02 16:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Ciebie @Czeresniak co znowu tak denerwuje w Astromalu? czym nadepnęli Ci oni na odcisk tym razem?
zdjecie uzytkownika
Kierownik Cyrku - 2014-05-18 19:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Astromal tyle, [usunięte przez administratora] sie tak z rekrutacjami ze lepiej poszukać sobie prace pod Poznaniem
zdjecie uzytkownika
iuop - 2014-05-20 16:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kierownik Cyrku, ale czemu lepiej pod Poznaniem? Napisz proszę rzeczowo, bo ja słyszałem inne opinie o Astromal. o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Rekrut bubu - 2014-05-27 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firmy maja problem z działami HR, armia psychologów bez doświadczenia w biznesie,jak również w zawodzie psychologa, krótko mówiąc bez żadnego doświadczenia. Poza szukaniem problemów u ludzi bo tego uczy sie psychologów, zajmuje się rekrutacją na wysokospecjalistyczne stanowiska biznesowe. Jak ktoś kto nigdy nie był u klienta, nie prowadził projektu w skali regionu-kraju, nie negocjował umowy ma zrekrutować pracownika. Ta nowo moda typu "badanie pojemności umysłu", "psychometryczne metody oceny kandydata" to maskowanie braku kompetencji w zakresie biznesu i branży do której szuka się kandydata. Wystarczy odbyć kilka spotkań z "rekruterami". Młodzi, bezczelni, wszystkowiedzący tylko nic nie osiągneli w biznesie. Brak kompetencji wieje jak z otwartej stodoły.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-05-29 11:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widac jeszcze sporo pracy przed Astromal, by takie komentarze się nie pojawiały, mają trochę niedociągnięć, a szkoda.
zdjecie uzytkownika
Czołg - 2014-05-29 22:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi ich nie szkoda, byłem, olał mnie a ja jego. Nie przejmuj się takie komenty bedą się pojawiać mysle coraz częściej. Obudzą się kiedyś z reką w nocniku.
zdjecie uzytkownika
Mini - 2014-06-25 10:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nie mówi się o tym, że to pracodawcy/rekruterzy często nie stają na wysokości zadania? Okazywanie znudzenia, nieodpowiedni do sytuacji strój, brak rozeznania w temacie, spóźnianie się, czy odbieranie telefonu podczas spotkania. To wszystko prawda, z tym, że często robi to właśnie ta strona zapraszająca na rozmowę!! Czemu nie mówi się o tym, że kandydata, jego czas i przygotowanie też należy szanować? Byłam świadkiem sytuacji, w których te wszystki zasady były łamane właśnie przez pracodawców, więc aż mnie mdli z obrzydzenia.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze, kiedy rozmowę kwalifikacyjną prowadziłem z prezesem firmy dostawałem pracę. Rzetelnie i na temat trwała rozmowa, nawet jeśli nie posiadałem kwalifikacji zawodowych.
Kiedy jednak rozmawiam z rekruterami, to sytuacja wymyka się spod kontroli rekrutującego, i kończy rozstaniem.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-25 10:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rekruterzy udziwniają,bo chcą udowodnić ,że bez nich pracodawca nie znajdzie kandydata do pracy.
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-26 23:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co, rekrutacja, czyli dział HRu w firmie jest zły? Jakie pytania padają na rozmowach, że tak trudno je przejść?
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-06-27 10:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekruter to taki filtr program antywirusowy co ma znależć na ciebie haki, wogóle to juz niech się nakryją obiema nogami. Jak gadać to tylko z Prezesem, właścicielem firmy...inaczej strata czasu
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-06-30 18:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem, że sa programy do rekrutacji, które wyszukują słowa kluczowe, aby odsiać CV, ale żadnych haków to one nie znajdują.
zdjecie uzytkownika
Nu pagadi - 2014-07-01 13:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zax - 2014-06-30 18:49:47]:
Piłeś, kpisz, paliłeś maryche? Daj człowieka a znajdzie się na niego paragraf
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-07-01 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz nie przesadzajmy z tymi paragrafami, po prostu mówię, że raczej nie jest mozliwe, by tak łatwo coś na kogoś znaleźli i z drugiej strony, to nawet nie widze powodu dla którego mieliby to robić.
zdjecie uzytkownika
Czołg - 2014-07-23 11:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Te pieniądze co proponują w Astromecie to kpina, Panie Prezesie...potrzebujecie murzynów albo desperatów do pracy
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-23 13:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna z najlepszych firm w regionie, ale dla osób ambitnych i pracowitych, a nie dla leni i pasożytów, którzy myślą, że manna im z nieba sama poleci. Polecam osobom, które doceniają stałość zatrudnienia i kasę na czas.
zdjecie uzytkownika
Walec - 2014-07-23 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-07-23 13:22:14]:
Dobry tekst, tylko ten wstęp ... bo region jest kiepski
zdjecie uzytkownika
white - 2014-07-24 15:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiało lizusostwem a może jakieś konkrety o firmie zamist o rekrutacji ?
zdjecie uzytkownika
awery - 2014-07-24 21:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Astromal to producent wyrobów z laminatów poliestrowych i epoksydowych na potrzeby przemysłu motoryzacyjnego jak elementy wyposażenia autobusów, zderzaki, spoilery, błotniki, elementy maszyn rolniczych i ciągników. Na rynku sa już 33 lata i zatrudniaja jakies 200 osób, czyli maja już sporo doświadczenia. Jakby ktos szukał pracy to na stronie napisali kontakt do hru z dopiskiem, że są otwarci na współpracę z ambitnymi studentami, absolwentami, a także ludźmi z doświadczeniem. Takie są fakty, a czy region kiepski, czy dobry to cóż.. Jak to mówią dobry koń to i po błocie pójdzie. Czyli nie ma co narzekać na region. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Zassany - 2014-07-26 20:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awery - 2014-07-24 21:57:27]:
Dobry koń to nie idota, po błocie nie pójdzie, złoży skarge na BHP.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-07 17:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadowska firma, wymagają dużo a płacą jak wszędzie, a przecież ludzie pracują tam w chemikaliach. poza tym liczą się tylko sztuki, najlepiej jak najwięcej oczywiście a jak coś (usunięte przez administratora)to twoja wina i trza za to zapłacić, lub jeśli się da naprawiaj se za darmo po godzinach. brak słów i nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-08-08 12:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę wziąć kredyt 3tys, bo słabo mi płacą...gdybym zarabiał więcej tak chociaż z 370zł wiecej to bym odłożył, ale niestety to astromal
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-11 23:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej 2500 zł netto + ew premia (której częściej nie ma niż jest) dla inżyniera jakości z dobrą znajomoscią angielskiego, min 2 lata stażu i znajomoscią narzędzi jakości itd to jest kpina. Firma wygląda z zewnątrz przepięknie i te puchary ale tylko tu wygląda ładnie.
zdjecie uzytkownika
zort - 2014-09-25 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma pisze o sobie, że są otwarci na współpracę z ambitnymi studentami, absolwentami, a także ludźmi z doświadczeniem. Stabilna firma o silnej pozycji na rynku daje poczucie bezpieczeństwa i stwarza możliwości ciągłego doskonalenia umiejętności zawodowych. Ile jest w tym prawdy, czy student może sie u nich rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
Bajerant I stopnia - 2014-09-30 15:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zort - 2014-09-25 17:09:06]:
No comments. It's a fake. Ustawka ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-05 19:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest przerąbane pracuje już rok, na początku fajnie a potem coraz gorzej jest bo ciągle za mało robisz
zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-10-10 01:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obecnie Astromal poszukuje Księgowej. Wymagania to: -wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresy rachunkowość, finansów , -minimum trzyletnie doświadczenie na stanowisku księgowym, -aktualna wiedza z zakresu rachunkowości i prawa podatkowego, -znajomość obsługi MS Office, -bardzo dobra organizacja pracy, -wysoko rozwinięta umiejętność analitycznego myślenia, -odpowiedzialność i skrupulatność, -dyspozycyjność, -mile widziane doświadczenie w zakresie kadr i płac. Jest ktoś w stanie polecić to stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Wania - 2014-10-28 11:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wasz Dyrektor...ehhh
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-10-30 14:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy przyjmujecie do siebie księgowe z małym doświadczeniem? Pracowalam tylko rok, ale wiele sie nauczylam. Na jakie zadania jest szczegolny nacisk? Czy na rozmowie kwalifikacyjnej będe miala jakies testy, ktore pozwolą pokazać moją wiedze pracodawcy? Prosze o szczere i rzetelne odpowiedzi, zalezy mi na pracy
zdjecie uzytkownika
jugo - 2015-01-09 02:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doris - 2014-10-30 14:04:02]:
a widziałaś właściwie @doris jakieś nowe oferty pracy dla księgowych ? bo takie szukanie w ciemno może okazać się naprawdę dosyć czasochłonne. Chyba , że masz czas... W końcu księgowe potrafią zarabiać tyle , że i jakieś oszczędności mogły Ci gdzieś pozostać ;) ale już nie wchodzę w Twoje życie ze swoimi butami ;)
zdjecie uzytkownika
Miźek - 2015-01-29 00:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakres usług jaki świadczy Astromal naprawdę technologicznie przyprawia o pozytywny zawrót głowy. Od różnego rodzaju laminowania po metodę wtrysku rtm czy frezowanie. Myślę, że klientów im nie brakuje, chociaż ciekawy jestem tego, czy to również przekłada się na stan konta pracowników. Dajcie znać, bo ciekawość mnie zżera.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-03-30 15:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oki, czyli po prostu mają wszystko co potrzebne jeśli chodzi o takie techniczne rzeczy, faktycznie chyba pod tym wzgledem to nie mają sobie równych. Mam nadzieje, ze teraz będzie wszystko w porządku tak naprawde, bo nie wiem już sama jak sie do nich dostać, czy teraz koniecznie będzie tak jak mówisz, czy warto inwestować w siebie.
zdjecie uzytkownika
Luduk - 2015-04-22 04:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy oni oferują w miarę dobre zarobki? Przyznam, że za mniej niż 2000 na rękę nie przyjdę ale chyba można liczyć na znacznie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
czempion - 2015-10-06 01:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Internet ma to do siebie, że gwarantuje pozostanie anonimowym. Jeżeli masz maniek inne pomysły jak dotrzeć do takich osób i czeogś więcej się dowiedziec, czy też coś ulegnie zmianie... cz raczej dzłowiek nie powinien za wszelkie skarby z nimi się wiązać bo źle to się skończy w końcu i tak dla praocwnika ?
zdjecie uzytkownika
Odp.czempion - 2015-10-06 18:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ten ktoś ma szczeście że internet gwarantuje mu anonimowość bo tak jak pisałem łepetyną o forme z 3x i dla tego delikfenta na bank by się to zle skończyło.Można wiedzieć kto usunoł moją wczorajszą odpowiedz ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie mówią wszystkiego np. o tym że płacisz za wszystko co nieświadomie żle wyprodukujesz, że wychodzisz z pracy min. 14:10 i 22:10. Premie dają żeby ja mogli zabierać.
Pytania: .
zdjecie uzytkownika
jugo - 2015-11-05 13:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Odp.czempion - 2015-10-06 18:13:11]:
Witam wszystkich. Ostatnio gdy pracowałem pracodawca obiecywał , że żadnych rotacji nie przewiduje. Niestety okazało się, że to tylko gadanie. Tutaj podobno również dużych rotacji nie ma. Mam nadzieję , że tym razem to pewniejsze info. Oglądam to forum od dłuższego czasu i rzeczywiście @odp czempion wykasowali coś co jednak nie nadawało się do pozostania na forum
zdjecie uzytkownika
3ert - 2016-04-11 19:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jugo no ale przeciez skoro Ci powiedzial ze nie ma to znaczy ze tak jest..chjociaz w sumie ngidy nic nie wiaodmo oni oferuja stabilne zatrudneie ale przeciez zawsze to sam pracownik moze sie zwolnic..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Astromal Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astromal Sp. z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert