Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mecalit

Pracowałeś w firmie mecalit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jarek Ambrożek - 2013-09-23 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne - Zgadzam się !
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 11:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym Ty ,,mówisz" gościu ?
zdjecie uzytkownika
Jarek Ambrożek - 2013-09-23 11:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest Ok ! - no bez tzw. ,,przesady". Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
urlyk - 2013-09-23 20:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli ogłoszenia pojawiają się tylko przez agencje pracy tymczasowej? nie ma żadnej mozliwości, żeby sie bezpośrednio zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
hienja - 2013-09-25 22:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientujecie się, czy jest szansa z polskiej filii mecalitu awansować do brytyjskiej? bywały takie przypadki?
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2013-09-29 00:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie, po co toczycie pianę z ust? Powiedzcie czy ktoś pracuje na Wyspach Brytyjskich w Mecalicie?
zdjecie uzytkownika
yeti - 2013-10-03 10:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam jest po prostu istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ludzie, wystrzegajcie się tej firmy jak ognia.
zdjecie uzytkownika
cola - 2013-10-03 19:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yeti to ten sam co sam odeszłem ? pewnie tak, hej baranie zmieniłeś imię? fakt coś w tym musi być kogoś mi przypominałeś teraz wiem że yeti
zdjecie uzytkownika
trauma - 2013-10-04 16:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos moze sie odniesc do wypowiedzi yeti? Czy naprawde w mecalit jest tak zle? Moze to zalezy od kraju?
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2013-10-07 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie wy to macie problemy naprawdę firma wydaje się w porzadku tak jak pracownicy:) Pozdrawiam zmianę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-08 16:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ogólnie firma i ludzie są ok. Warunki pracy do przyjęcia. Tylko dyrektorowi (usunięte przez administratora)odbija. Wyzywa na hali pracowników, szczególnie kierowników od (usunięte przez administratora) w, bluzga. Na szczescie do zwykłych pracowników tak nie mówi.
zdjecie uzytkownika
Komik - 2013-10-09 07:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik: Warunki do przyjęcia czyli jak jest? Skoro dyrektor nie ma pretensji to dobrze, a jak z kierownikami?
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-01-20 14:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Komik - 2013-10-09 07:11:32]:
a co na to właściciel faryki - taki dyrektor bez ogłady się podoba !!!
zdjecie uzytkownika
u5tu - 2014-03-03 21:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry, ale osoby bez ogłady czy kultury nie powinny zajmować wyższych stanowisk bo to od razu rzutuje na postrzeganie firmy. Jeśli szef taki jest to z całego serca współczuję.
zdjecie uzytkownika
ReksT - 2014-03-13 23:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość ludzi pewnie narzeka na szefa w mecalit, bo to taki standard, pewnie w rzeczywistości tak źle nie jest.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-04-06 12:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę dopóki tam nie popracujesz to pewności miał nie będziesz. nie można wszystkich firm wrzucać do jednego worka
zdjecie uzytkownika
seku - 2014-04-22 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Jeżeli ktoś wybiera się na stanowisko Obsługi Klienta niech spodziewa się zupełnie innego stanowiska. Ogłoszenie ( i pieniądze) są nieadekwatne do opisywanego stanowiska w ogłoszeniu.
zdjecie uzytkownika
życliwy - 2014-09-22 21:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Jeśli ktoś ubiega się o pracę na stanowisku specjalisty obsługi kliena niech ma świadomość, że:
- od początku roku przez trzyosobowy dział przewineło sie kilkunastu pracowników
- pani kierownik działu obsługi klienta stosuje mobbing wobec pracowników i pewnie niebawem skonczy się to sprawą przeciw niej i firmie
- pani kierownik nie określa jasno obowiązków a potem robi awanture, że czegoś się nie zrobiło (choć wcześniej nie należało to do twoicj obowiązków)
- pani kierownik nie potrafi przeszkolić ani wdrożyć pracownika, licz się z tym że już pierwszego dnia bez żadnego szkolenia zostaniesz rzucony na głęboką wodę
- pani kierownik przedstawia dyrektorowi zakładu oraz właścicielom firmy jaka to ona jest niezastąpiona a jej pracownicy beznadziejni a prawda jest taka, że bez niej firma w końcu pracowała by tak jak należy, niestety nikt nie dostrzega że to ona jest problemem a nie jej podwładni.
- pani kierownik z pełną świadomością podrzuca świnie swoim pracownikom (np nie przekazuje informacji z produkcji o kończonczych się surowcach by potem obwinić o to podwładnego, ewentualnie mówi dyrektorowi, że ktoś coś zawalił choć doskonale wie że sytuacja wygląda zupełnie inaczej)

Reasumując.
Jeśli planujesz zmienić pracę, od razu daj sobie spokój.
Jeśli nie masz pracy a chcesz nabawić się wrzodów żołądka lub nerwicy - zapraszamy.
z wyrazami szacunku
pracownicy mecalit (choć pewnie już niedługo)
zdjecie uzytkownika
LIlu - 2014-10-20 08:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@życliwy Masz chociaż jakiś pomysł po co w takim razie organizują co i rusz jakąś rekrutację na to stanowisko w mecalicie? Rozumiem, że taki specjalista jest potrzebny w zakładzie, ale czy ktoś nie potrafi zrozumieć, że prawdziwy specjalista nie przyjdzie do zakładu, gdzie nie będzie się traktowało z szacunkiem pracy i umiejętności? Nikt normalny nie podpisze niekonkretnych warunków na umowie..
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-22 09:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam
Poszukujemy byłych pracowników firmy MECALIT wobec których stosowany był mobbing w celu wytoczenia sprawy przeciw firmie. Bardzo proszę o kontakt w tym wątku
zdjecie uzytkownika
Dizzi - 2014-11-26 02:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie teraz takszczerze, czy to wszystko co pisaliście wcześniej (znaczy pewnie pisał ktoś inny) to jest w stu procentach prawdziwe? bo jeslitak to dobrze ze tutaj sie zjawilem, zalu nie mam do nikogo ale na pewno dobrze ze takie miejsca sa chociaz mozna sobie posprawdzac firmy i miec swiety spokoj na przyszlosc
zdjecie uzytkownika
gado - 2014-11-26 18:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większych bzdur w życiu nie czytałem. To tak apropo szczerości kogoś kto wypisywal te bzdury wyżej. Jak ktoś nie radzi sobie w pracy i ciągle robi błędy to nic dziwnego że kierownik się go czepia-taka jego rola. Jest to normalne zjawisko w tej jak i w innej firmie. A mobing? Wiecie co to w ogóle znaczy? Radzę zapoznać się z wikipedią.
zdjecie uzytkownika
alle - 2014-12-17 18:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gado - 2014-11-26 18:02:21]:
Czepianie to jedno, brak szacunku i brak poprawnego wdrożenia drugie. Idź , popracuj i porozmawiamy :)
zdjecie uzytkownika
alle - 2014-12-17 18:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [życliwy - 2014-09-22 21:44:07]:
Przeszłam przez to samo . 100 % prawdy i racji.
zdjecie uzytkownika
Sialalalalala - 2014-12-17 19:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niech cię to zaboli. Żałosne są Twoje nędzne workowate ciuchy oraz grube kulochy. Do tego to pełne nienawiści spojrzenie. Dosięgnie Cię sprawiedliwość, to tylko kwestia czasu. Pij tą lurowatą herbatę z cytrynką z tego ogromnego czerwonego kubła. Zachłyśnij się. I zwymiotuj na te karteluchy co masz na zaśmieconym biurku, danym ci z łaski….. Idź i policz kartony, bo system wskazuje inaczej… Mdli mnie jak o tobie pomyślę….. Jesteś żałosna, ale nie budzisz we mnie litości…. I pamiętaj, że RW jest wynikowe!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mecalit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy mecalit?
Zadaj pytanie
x