LKW Fredrich Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o LKW Fredrich Sp. z o.o.

Jura 2017-03-30 08:14
Płaca po 45 dniach albo 7 zalezy jak wybierzesz
Poka 2017-04-04 15:00
Dobra firma
Wazne ze placi
Salwa Piotr 2017-04-04 15:12
Dostałem namiary na Panią Sylwie z Kielc ktos cos powie ?
Podobno fajna robota z warszawy jest u niej
1
Jura 2017-04-04 15:23
Kazda spedycja ma swoje wady i minusy
LKW hmmm jest dobrze nie ma co psuc polecam ich jako spedycje.. płatnika

2
oszukana 2017-04-07 17:46
przez pięć lat nie trafiłam na tak fatalna spedycję........(usunięte przez administratora) odradzam współpracę z nimi

3
Polaris 2017-04-25 11:16
Bardzo dobrze sie współpracuje
Podstawiłem im juz 3 auto i jest dobrze
Aven 2017-04-25 11:17
Jezdze u nich busami
jest ok
Ceid 2017-04-26 10:43
Dobra spedycja
Lipto 2017-04-28 10:00
Zadowolony jestem
Jezdze i nie nazekam
waza121 2017-04-28 23:13
możesz coś więcej napisac na ten temat?
oszukana 2017-04-29 09:53
Jezdzilam pod wieloma spedycjami i mnie oszukiwali
U nich [ierwszy tydzien nie był dobry, ale tak jak mówili mi na spotkaniu ze pierwszy tydzien zanim podepna mnie pod klienta bedzie cieżki
Teraz jezdze u nich juz 3 msc i jest dobrze
3
ASIA 2017-05-11 11:16
Witam cię Maćku ;.-)
Dziękuję za bardzo przydatne informacje. Podrzuć jeszcze jak coś znajdziesz. a tak na marginesie... może masz jakąś spedycję godną polecenia gdzie można się zahaczyć?
Pozdro. Asia
Gues 2017-05-15 11:30
Ja u ich jezdze długo !!!
Dzis dostawiłem im kolejne dwa auta
Zadowolony jestem
Sa przewoznicy którzy maja oczekiwania jak nie powiem kto
Peniowa 2017-05-15 11:36
Placą terminowo to chyba najważniejsze
Sigma 2017-05-15 11:37
Prowadza auta dobrze
Nie mam zastrzezeń
Jedynie co grudzień był lichy
łukaszpoznan 2017-05-15 13:22
Praca ogarnięta w zalężności od spedytora. Da sie wyzyc jezdze na mn 2 samochodami na Włochy. Spedytor Krzysiek daje rade
Plant 2017-05-23 14:26
Dobra praca
Jarek Olesno 2017-05-23 14:33
Ilu ludzi tyle opinni niestety nie kazdemu sie dogodzi ja juz jezdze ponad rok i jak ktos chce to i zrobi km i zarobi
kkj 2017-05-25 11:00
Zalezy jak spojrzec na współprace
Jak zmienili mi spedytora na Maćka od razu zaczeło sie układać
Jak ci cos nie pasuje dzwon od razu !!!
Maja dobrych spedytorów ale czasem tarfi Ci sie łajza
Teraz jest git malina
2
Gawlik 2017-05-26 09:32
Jezdze i nie nazekam

Najpierw jezdziłem 2 miesiace na próbe
Kafka Roert Toruń 2017-05-26 13:56
Busy zalezy pod kogo trafisz
Chudy tylko
XXX 2017-06-02 22:54
Ja nigdy dla nich nie robiłem, ale komentarz też wstawię. ok
Nałęcz 2017-06-06 08:24
Jest dobrze
Busy mi smigaja jest Ok
Baxter 2017-06-06 09:08
Dostałem meila z oferta
Jak myslicie dac im auto jak myslicie ?
Ciagnik na Niemcy Jestem z Krakowa
4
Sas 2017-06-07 11:18
Polecam jezdze u nich z niepołomic jednym autem 4 miesiac juz na normalnej umowie
Sas Trans Niepołomice odezwij sie
Avan 2017-06-19 12:55
Zadowolony jezdziłem wczesniej na transie teraz u nich
Artur Trans 2017-06-21 12:24
Kwestia spedytora, ja tam nie narzekam, ale jak czytam wasze opinie to może to może jednak problem leży po stronie spedytora. Ogólnie warunki są ok, zarabiam tyle ile mi odpowiada. No i umowa jak wszędzie, trzeba pilnować dokumentów bo to podstawa do wszelkich rozliczeń, ogólnie polecam :)
Polo trans 2017-06-22 09:28
jest dobrze, dużo w internecie swojego czasu się fermentu siało, lekko mnie to zbiło z tropu ale widać że negatywne opinie znikają więc znając życie konkurencja próbowała agresywnie się pchać do koryta :) Dużo mnie to kosztowało stresu bo nie wiedziałem jak to jest do konca z umowami itp. ale jest dobrze, auta w trasie, spedytor do dyspozycji, kumaty chłopak. Czego chcieć więcej :)
ja 2017-07-01 18:40
A myślisz ze skąd oni biorą ładunki? Tez z transa ,tylko tyle ze o 50-100 e mniej ci płacą
Truck 2017-07-04 11:25
ważne ze płacą
i wychodze na plus
1
Matju 2017-07-04 12:27
No biorą tam skąd każda spedycja... odkryłeś Amerykę ;) , ja tam się ciesze że mam ciągłość zleceń i zapłacone tyle ile chce. Jakbym miał czas na transie siedzieć i walczyć z firmami cały dzień to jeździłbym chyba przez sen .
1
Avan 2017-07-07 21:35
Spedycje... temat rzeka
W dzisiejszych czasach ma sie zgadzac kasa na koncie
a o to chyba trudno w dzisiejszych czasach
1
Sony 2017-07-07 21:36
Ja jezdze u nich juz 4
I jest git
Czasem mnie złoszcza hahah
Ale kasa na czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE !
Truck 2017-07-14 10:31
Jezdze od miesiaca
kółka sie kręcą
Raz gorzej raz lepiej
Bilans na koniec miesiaca wyszedł
1
bogdan 2017-07-21 11:41
w sprawie płatności tel (usunięte przez administratora)
slony 2017-07-21 13:50
ok
1
Dominika 2017-07-25 14:48
Witajcie, czy wśród osób odwiedzających forum znajdują się osoby które aplikowały na stanowisko ds. obsługi klienta? Obecnie teraz poszukują pracowników. Prośba do osób które są już po rozmowie, napiszcie czego trzeba się spodziewać, w ciągu jakiego czasu jest odpowiedź ze strony pracodawcy?
1
Ania 2017-07-25 15:35
Uodpowiedz dostalam po dwoch dniach
Czekam teraz na przedstawienie warunków
Bardzo zwracaja uwage na stroj
1
Anna 2017-07-31 11:24
Byłam na rozmowie, miła i sympatyczna atmosfera, ciekawe warunki. Czekam na odpowiedź ze strony Pani, która mnie rekrutowała.
wsciekla 2017-08-02 10:27
Są tak wspaniali, że kierowca, który miał wrócić w ubiegły piątek , do dnia dzisiejszego ( środa) jest nadal w Niemczech bo nie mają zlecenia, drugi kierowca od piątku do środy stoi w Hiszpanii na pusto. Na piątek ma być w Polsce bo w sobotę ma swój ślub , właśnie szukam biletu lotniczego. Jak najszybciej się uwolnić . Faktycznie , płacą na czas, ale opieka spedytora na busach jest tragiczna.
Dan 2017-08-08 09:46
Jezdzze na ciagnikach jest Ok
PoliTrans 2017-08-09 14:55
Współpraca dobra
Bałem sie umowy z nimi. Prawnik przejrzał i jezdzimy
Dwa auta z Suwałk mam u freda
Tymb 2017-08-10 08:30
kraj dobrze
Miedzynarodówka duzo lepiej

Odpiołem wywrotke i smigam pod nimi
Jaro 2017-08-10 10:26
Ja też dałem prawnikowi do przeanalizowania i okazało się że warunki nawet lepsze niż w 2ch innych spedycjach do których startowaliśmy. Wstawiłem 3 auta, kierowcy zadowoleni, narazie wszystko ok.
Marco 2017-08-16 08:14
Do mnie też dzwonili, po twoim poście również dałem umowę siostrze, jest radcą prawnym i powiedziała że wszystko jest ok, dla porównania dostałem też umowę innej dużej firmy spedycyjnej i faktycznie LKW ma lepsze warunki, do tego dają spedytora do obsługi transportów na wyłączność, rozmawiałem z nim chwilę i wydaje się naprawdę ogarnięty.
Cap 2017-09-05 14:58
Prawnik zawsze cos znajdzie taka jego praca
Ja jezdze i nie nazekam choc prawnik płakał mi ze umowa okropna
Jedno auto dałem na probe i smigam juz 8 miesiac
Adam 2017-09-07 08:56
Skutecznie odzyskuję należności od LKW Fredrich oraz firm SCHNAIDER GROUP, PAX LOGISTICS, PKS24, DTL, Orange Logistics tel. 14 670 41 26, 602 716 517 adamkancelaria@poczta.fm
mar-o 2017-09-07 13:17
Rozmawiałem z kilkoma przewoźnikami, którzy wylewali żale na forum, i finalnie okazuje się że jeden tylko jeździł z LKW tak naprawdę i w dodatku sam zawalił sprawę z dokumentami bo jak sam stwierdził ,,to moja pierwsza działalność i papierologia to nie moja mocna strona,, . No to proszę, jak mam sie sugerować takimi opiniami ? Wstawiam jeden pojazd i zobaczymy jak będzie, umowę czytałem 2 razy, dla mnie wszystko jest jasne i czytelne. Jedziemy :)
2
Proszek 2017-09-11 01:08
bedziesz zalowal... Jezdzilem dla nich(usunięte przez administratora)
Zbigniew Frankowicz 2017-09-15 13:59
Zadowolony
Zostaw swoją opinię o LKW Fredrich Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW Fredrich Sp. z o.o.