LKW Fredrich Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o LKW Fredrich Sp. z o.o.

Sochaczew 2017-01-20 09:48
Zadowolony bardzo
Ale jezdze na kraju
2
WW 2017-01-24 17:06
to może chciałbyś poprowadzić moje auto?/
2
Kajtek 2017-01-26 11:41
Dla mnie to logiczne, umowy są obciążone karami na każdym etapie, skoro przewoźnik nie potrafi się wywiązać z umowy, nie wyśle stosownych dokumentów na czas to ktoś ponosi straty, i siłą rzeczy ktoś to musi uregulować. Wystarczy być ogarniętym a to akurat nie jest żaden wyczyn. Niestety problem w tym że często i gęsto przewoźnik to prosty chłop ,który całe życie pracował u kogoś i nie bardzo daje sobie radę z prowadzeniem dokumentacji... Nie mniej jednak wystarczy zadzwonić i sie dogadać, wszystko da się załatwić, byle nie olać tematu i potem liczyć na wyrozumiałość.
4
Alwaro 2017-01-31 10:19
Zadowolony
Płatności na czas
Kilometry i stawki w granicach normy
Alwaro 2017-02-02 11:20
Jezdze na kraju, od jakiegos miesiaca. Pierwsze FV zeszły . 5 dni przed terminem
Polecam
Alfa Trans Kraków
Max 2017-02-03 19:57
Zadowolony jestem u nich z miedz ale ciągnik. Busy na dwa razy. Ciągnik rzeczywiście mnóstwo zleceń
4
kierowca 2017-02-06 08:27
witam ,mam pytanie jeśli chodzi o busy to jakiego rodzaju wozicie towary? jakie macie wyposażenie oprócz pasów? proszę o pare zdań na ten temat
1
Wer 2017-02-06 08:31
Zadowolony
Jezdze 2 rok.
Jest duzo lepiej póki co
Pan Tomasz 2017-02-10 09:08
Nie wiem dlaczego poprzedni post tutaj nie trafił, napiszę więc ponownie -

Panowie/Panie ,na chłopski rozum, jeśli inaczej się nie da...
Spedytorzy są rozliczani z tego, jak prowadzą swoje auta, więc zależy im na tym aby robiły jak najwięcej kilometrów i jak najwięcej załadunków na trasie.
Często odpowiadają za zerwane umowy z przewoźnikami, więc nie biorą więcej samochodów niż potrafią ogarnąć. Pracowałem na spedycji 2 lata, wiem jak to wyglądało, kierowcy bez doświadczenia błądzili, nie odbierali załadunków na czas, przyjeżdżali pod magazyn ,,pod wpływem,, .
Potem spedycja płaci kary nałożone przez swoich klientów. Mają to brać na siebie, skoro ,,myślą,, za przewoźnika i podają mu wszystko na tacy ?
Teraz sam prowadzę firmę spedycyjną , korzystam z usług spedycji gdyż prowadzę jeszcze inne działalności i nie mam na to tyle czasu ile potrzebuję , dogadałem się jednak ze spedytorem , przekazałem te pozytywne relacje kierowcom, nie ma problemu. Wystarczy trochę strategicznego myślenia i podstawowe zdolności negocjacyjne, co jest podstawą w każdym biznesie. Pytacie obcych ludzi czy macie podjąć współpracę z daną firmą (logiczne jest że każdy podchodzi inaczej do prowadzenia firmy )... zadzwońcie, przyjedźcie i zapytajcie o wszystko na miejscu... Jeśli nie czujesz się na siłach to zawsze będzie jakiś problem, trzeba sobie zadać pytanie czy prowadzenie własnej działalności nas nie przerośnie, potem szuka się winnych za swoje niedopatrzenia. Mam nadzieję że to da do myślenia ;)
Pozdrawiam
9
justyna 2017-02-16 11:49
a jeśli chodzi o płatności to fracht płaca w euro a vat w złotówkach czy całośc w euro?
justyna 2017-02-16 12:05
witam. a jeśli chodzi o płatności fracht płaca w euro a vat w złotówkach czy całość w euro?
Oaza 2017-03-15 12:45
Zadowolony
Spoko robota
Maly 2017-03-29 21:32
Jaki jest termin płatności w Lkw Fredrich 45 czy mają skonto
1
Jura 2017-03-30 08:14
Płaca po 45 dniach albo 7 zalezy jak wybierzesz
Poka 2017-04-04 15:00
Dobra firma
Wazne ze placi
Salwa Piotr 2017-04-04 15:12
Dostałem namiary na Panią Sylwie z Kielc ktos cos powie ?
Podobno fajna robota z warszawy jest u niej
Jura 2017-04-04 15:23
Kazda spedycja ma swoje wady i minusy
LKW hmmm jest dobrze nie ma co psuc polecam ich jako spedycje.. płatnika

2
oszukana 2017-04-07 17:46
przez pięć lat nie trafiłam na tak fatalna spedycję........(usunięte przez administratora) odradzam współpracę z nimi

2
Polaris 2017-04-25 11:16
Bardzo dobrze sie współpracuje
Podstawiłem im juz 3 auto i jest dobrze
Aven 2017-04-25 11:17
Jezdze u nich busami
jest ok
Ceid 2017-04-26 10:43
Dobra spedycja
Lipto 2017-04-28 10:00
Zadowolony jestem
Jezdze i nie nazekam
waza121 2017-04-28 23:13
możesz coś więcej napisac na ten temat?
oszukana 2017-04-29 09:53
Jezdzilam pod wieloma spedycjami i mnie oszukiwali
U nich [ierwszy tydzien nie był dobry, ale tak jak mówili mi na spotkaniu ze pierwszy tydzien zanim podepna mnie pod klienta bedzie cieżki
Teraz jezdze u nich juz 3 msc i jest dobrze
3
ASIA 2017-05-11 11:16
Witam cię Maćku ;.-)
Dziękuję za bardzo przydatne informacje. Podrzuć jeszcze jak coś znajdziesz. a tak na marginesie... może masz jakąś spedycję godną polecenia gdzie można się zahaczyć?
Pozdro. Asia
Gues 2017-05-15 11:30
Ja u ich jezdze długo !!!
Dzis dostawiłem im kolejne dwa auta
Zadowolony jestem
Sa przewoznicy którzy maja oczekiwania jak nie powiem kto
Peniowa 2017-05-15 11:36
Placą terminowo to chyba najważniejsze
Sigma 2017-05-15 11:37
Prowadza auta dobrze
Nie mam zastrzezeń
Jedynie co grudzień był lichy
łukaszpoznan 2017-05-15 13:22
Praca ogarnięta w zalężności od spedytora. Da sie wyzyc jezdze na mn 2 samochodami na Włochy. Spedytor Krzysiek daje rade
Plant 2017-05-23 14:26
Dobra praca
Jarek Olesno 2017-05-23 14:33
Ilu ludzi tyle opinni niestety nie kazdemu sie dogodzi ja juz jezdze ponad rok i jak ktos chce to i zrobi km i zarobi
kkj 2017-05-25 11:00
Zalezy jak spojrzec na współprace
Jak zmienili mi spedytora na Maćka od razu zaczeło sie układać
Jak ci cos nie pasuje dzwon od razu !!!
Maja dobrych spedytorów ale czasem tarfi Ci sie łajza
Teraz jest git malina
2
Gawlik 2017-05-26 09:32
Jezdze i nie nazekam

Najpierw jezdziłem 2 miesiace na próbe
Kafka Roert Toruń 2017-05-26 13:56
Busy zalezy pod kogo trafisz
Chudy tylko
XXX 2017-06-02 22:54
Ja nigdy dla nich nie robiłem, ale komentarz też wstawię. ok
Nałęcz 2017-06-06 08:24
Jest dobrze
Busy mi smigaja jest Ok
Baxter 2017-06-06 09:08
Dostałem meila z oferta
Jak myslicie dac im auto jak myslicie ?
Ciagnik na Niemcy Jestem z Krakowa
2
Sas 2017-06-07 11:18
Polecam jezdze u nich z niepołomic jednym autem 4 miesiac juz na normalnej umowie
Sas Trans Niepołomice odezwij sie
Avan 2017-06-19 12:55
Zadowolony jezdziłem wczesniej na transie teraz u nich
Artur Trans 2017-06-21 12:24
Kwestia spedytora, ja tam nie narzekam, ale jak czytam wasze opinie to może to może jednak problem leży po stronie spedytora. Ogólnie warunki są ok, zarabiam tyle ile mi odpowiada. No i umowa jak wszędzie, trzeba pilnować dokumentów bo to podstawa do wszelkich rozliczeń, ogólnie polecam :)
Polo trans 2017-06-22 09:28
jest dobrze, dużo w internecie swojego czasu się fermentu siało, lekko mnie to zbiło z tropu ale widać że negatywne opinie znikają więc znając życie konkurencja próbowała agresywnie się pchać do koryta :) Dużo mnie to kosztowało stresu bo nie wiedziałem jak to jest do konca z umowami itp. ale jest dobrze, auta w trasie, spedytor do dyspozycji, kumaty chłopak. Czego chcieć więcej :)
ja 2017-07-01 18:40
A myślisz ze skąd oni biorą ładunki? Tez z transa ,tylko tyle ze o 50-100 e mniej ci płacą
Truck 2017-07-04 11:25
ważne ze płacą
i wychodze na plus
Matju 2017-07-04 12:27
No biorą tam skąd każda spedycja... odkryłeś Amerykę ;) , ja tam się ciesze że mam ciągłość zleceń i zapłacone tyle ile chce. Jakbym miał czas na transie siedzieć i walczyć z firmami cały dzień to jeździłbym chyba przez sen .
1
Avan 2017-07-07 21:35
Spedycje... temat rzeka
W dzisiejszych czasach ma sie zgadzac kasa na koncie
a o to chyba trudno w dzisiejszych czasach
1
Sony 2017-07-07 21:36
Ja jezdze u nich juz 4
I jest git
Czasem mnie złoszcza hahah
Ale kasa na czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE !
Truck 2017-07-14 10:31
Jezdze od miesiaca
kółka sie kręcą
Raz gorzej raz lepiej
Bilans na koniec miesiaca wyszedł
1
pepsico 2017-07-17 16:02
Byle do przodu
Jezdze jezdze
Jak cos mozna dzwonic
Pepsico Adam Chrabąszcz Kielce
1
bogdan 2017-07-21 11:41
w sprawie płatności tel (usunięte przez administratora)
slony 2017-07-21 13:50
ok
Zostaw swoją opinię o LKW Fredrich Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW Fredrich Sp. z o.o.