LKW Fredrich Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o LKW Fredrich Sp. z o.o.

Pabloman 2016-02-17 11:20:06
Pieniądze na czas płacą, to fakt. Ilość km nie zawsze jest tak że jest max, zdarza się że stoisz i czekasz, ale 10 tys zawsze mam, średnio wychodzi 11 tys jak jeżdzisz, ale nie cały miesiąc jeździsz bo do poslski trzeba zjechać, auto przejrzeć,
Czesław 2016-02-17 15:56:05
spedycja jak kazda inna jakos to idzie bywało lepiej ale i gorzej
edzio 2016-02-17 15:59:19
jeżdżę u nich już prawie rok i jestem bardzo zadowolony. Jak się nie czyta umów to później się psioczy na firmę... Generalnie polecam
Robek 2016-02-17 17:41:47
Pierd... o szopenie. Spedycja jak pozostałe ani szczególnych rewelacji, ani nie ma tragedii. Powiedzieli mi jak kiedyś zaczynałem że najsłabsze są pierwsze dwa tygodnie, bo muszą poustalać trasę sprawdzić kierowców i tak dalej- ok. nie były to kolorowe 2 tygodnie już miałem jeb... kluczykami ale mówie dobrze mówili że będzie lepiej, poczekam. Po prawie 3 tygodniach ruszyła się prawdziwa jazda już nie stoję i nie czekam na zlecenia spedytor kazał mi pisać smsa kiedy się zaczynam rozładowywać i zanim się rozładuje mam smsa z drugim zleceniem więc nie rozumiem czemu tak marudza niektórzy. Przecież to transport :)
Normalny 2016-02-18 11:59:12
Ja o tej firmie mam pozytywne zdanie. Wprawdzie jezdze z nimi od 2 miesięcy, ale moge juz co nie co powiedziec. Jezdze głownie niemcy, francja, beneluxy przez 2 tyg. tylko raz zdarzyl mi sie przestoj dluzszy ale ogolnie plynnie idzie robota. NIe moge narzekac choc powiem ze na poczatku bylo stresowo, bo slabe stawki mialem, ale teraz jak dla mnie i na moje potrzeby jest calkiem w porzadku. Nie planuje poki co sie z nimi rozstawac.
Maniek 2016-02-18 14:24:33
konkurencja widzę nie śpi i wypisuje brednie :D Powiem tyle, ja zaryzykowałem mimo niepochlebnych opinii i się nie zawiodłem! W internecie każdy wszystko może napisać a jak jest naprawdę warto się przekonać na własnej skórze :)
Tourtrans 2016-02-22 14:23:54
Mam u nich już 5 samochodów i tylko raz był problem z wyjazdem, zmienili mi spedytora i teraz jest ok. No i płacą na czas przede wszystkim. Km tez w miare spoko
6
Marek 2016-02-23 13:51:28
Współpracuje z tą firma od 2 m-c jestem zadowolony. Fajna kasa, kręce w miesiącu 13-14 tys.km. Przynajmniej jedna spedycja która gwarantuje km.
Autoreno 2016-02-23 14:16:33
Jezdze od roku. Zaczynałem z nimi od ładunków na transie.
Ok, ale spoznienia do 4-5 dni w płatnosciach
nowy 2016-02-26 21:13:54
czy warto tam zacząć jeżdzić
2
Robek Mularczyk 2016-02-28 22:48:46
ja jezdze juz 2 lata kolega rok i jest oK. pilnuj tylko dokumentów na czas
transCatrina 2016-03-01 14:25:41
transport - ale pierdzielisz! jak potłuczony normalnie. Firma ma chodzić za tobą i cie błagać o to żebys im dostarczył dokumenty? Dotrzymanie terminu i doreczenie ich leży w twojej gestii! W umowie jest jak wół 0,85euro - 1,30 euro netto za kilometr więc nie siej plot, że jest mniej. A kary za niepodstawienie ładunków są wszędzie, bo jak już sie bierzesz za robote to ją należy wykonać a nie czekać aż ci za pierdzenie w stołek zapłacą. Jeżdżę w firmie już ponad rok, stawki mam w porządku, pustych km nie robie, fakt płatność mogłaby być wcześniej niż w ciągu 45dni, ale to też jest znośne.
Antoni Siewruk 2016-03-01 14:27:16
Wszystko ok.
Wysyłać wszystko meilowo. Przy kolejnych autach stała linia. Nie polecam tylko jazdy na tydzien miedzynarodowka tragedia stawkowo
aga 2016-03-04 13:01:15
nie wierzę w to co piszecie! to firma to jedna wielka masakra. (usunięte przez administratora)
3
marika 86 2016-03-17 11:52:45
czy cos nowego ktoś wie jak z ta firmą .
JACEK 2016-03-20 20:28:36
Firma jak każda inna. Kto nie kombinuje nie żyje, ale i mi coś zostaje. Czasami wkxxwia mnie spedytor ale idzie sie dogadać. Czytajcie uważnie umowy i nie będzie nieprzyjemności bo handlowiec to pracownik a nie Wasz przedstawiciel w interesach. Ja jestem zadowolony. Jeżdżę 3 miesiące i płatności miałem lekko spóźnione bo 4 dni ale jest ok.
1
Roman 2016-03-23 08:48:30
W miarę .... nie jest źle spoźniają sie koło 5 dni z płatnościami.
Ania 2016-03-23 11:40:51
Współpraca dobra, jedynie co to mogło byc wiecej kilometrów. Dobre warunki najmu.
Ja jezdze wywrotka u nich
mala 2016-03-24 16:39:29
a orientuje sie ktoś jak wyglada praca w biurze ? czy tylko się dzwoni do klientów? da sie wytrzymac? i czy faktycznie można zarobić ponad 2 tys?
Andrzej 2016-03-25 09:19:22
mozna zarobic. Praca w biurze i wyjazdy w trase.
tomj 2016-04-04 20:44:24
same pozytywy dziwne ?
1
Romaszek 2016-04-08 21:53:49
Czy może mi ktoś napisać coś o firmie LKW Fredrich bo są różne opinie na forach, chcę podjąć z nimi współpracę . czy są wypłacalni i czy zapewniają km dla przewoźników?
5
ukasz 2016-04-11 19:33:59
Konkretnie co polecasz z tej firmy?
kamil 2016-04-18 11:52:38
Chce jeździć w lkw fredrich,interesują mnie opinie tych którzy jeżdżą.
AdamToruń 2016-04-19 20:44:29
wszystko ok. jezdze na kraju z 7 miesicy i jestem zadowolony.
Jakuk Koper 2016-04-19 20:50:17
Opini ile przewoźników. Ja długo myslalem i myslalem. Kumpel mi nawet odradzał bo ktos tam jezdził cos tam ... i mineło 2 lata jak jezdze u Jarka G. Grudzien miałem słaby... Ale teraz jakos idzie. Wiesz najwazniejsze ze kasa jest na czas ale pilnuj dokumentów bo to ich pięta ahillesa. 7 dni i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musza byc . Pozdrawiam
(usunięte przez administratora) Kraków
ArturKaczyński 2016-04-21 16:00:15
Ilu przewoznikow tyle opini. Traedi nie ma po zmianie zarzadu jest git.
1
Zenon Kupin 2016-04-27 09:22:38
Zadowolony chociaz zalezy z kim jezdzisz. Polecam krajówke z Panem Jarkiem a międzynarodówke z Kamilem. Spoko prowadza mi auta
Monika 2016-05-11 09:43:23
podaj namiar na siebie :)
AntoniZasada 2016-05-11 09:57:49
Polecam firme, tylko wysyłac terminowo dokumenty
stanisl12 2016-05-11 10:33:54
Co wy opowiadacie jezdze z nimi od jakiegoś czasu bodajże 9 mc mi idzie i nie mam zadnych problemów km sa stawki nie najgorzej co do platnosci terminowo ale jak ktoś szuka sobie czegos to zawsze się znajdzie
transspeed 2016-05-11 12:01:21
Współpracuje z nimi i wszystko jest ok. Wypłaty terminowo, kilometry się zgadzają.
Aron 2016-05-19 15:07:03
Jest okej
ludwik 2016-06-07 15:12:51
Dziwne. Z ciekawości sprawdzam opinie o tej firmie, bo znalazłem 3 ogłoszenia, że osoby poszukuja adwokata, bo zostały wykiwane przez ta firme!!###
To kto dodaje te pozytywne wpisy???
3
JASIEK 2016-06-08 11:48:36
Witam, proszę o kontakt firmy które pracowały z LKW FRIEDRICH Sp. z o.o. prosze o kontakt pod ne tel: ( usunięte przez administratora )
Pozdrawiam
4
Antoni 2016-06-10 09:17:50
Polecam . Jezdze dłuższy czas i jest dobrze
Polecam Panią S. - pomoże mi zawsze
Mi prowadzą busa.
2
LupusA 2016-06-10 09:19:35
4 dni spoznienia w płatnościach, ale to chyba nie ma tragedi. ogólnie Polecam
Kilometry duze i to jest najwazniejsze
Zenon 2016-06-10 09:23:32
Firma dobra i wypłacalna. Jeżdżę u nich już 4 miesiące i pieniądze mam zawsze na czas.
Niki 2016-06-13 08:27:52
Kazdy moze miec inne opinie. Jestem zdania ze konkurencja nie spi. Ja jestem zadowolona...
PiotrSasek 2016-06-21 15:59:04
Długo sie zastanawiałem ale jest bardzo dobrze. Pierwszy miesiac był troche kulawya a teraz git
Tomaszz\ 2016-06-22 12:11:45
Jezdze z nimi od kilku mc i jest dobrze mój spedytor Michal na miedzynarodowce rewelacja kierowca powiedział ze nie chce już nigdzie indziej jezdzic wielki pozytyw
tadeusz 2016-06-22 19:12:45
Firma jak każde inne. Kilometry robię, pieniążki mam na koncie na czas, spedytor Roman dobre kursy daje więc aż chce się jeździć
przewoznik 2016-06-24 21:09:37
widze ze za transport biora sie dyletanci z kasa, ja wystartowalem z trzema nowymi zestawami pod transpedem, po trzech miesiącach stwierdzilem ze to malo
"odpaliłem" TimoCom znam tylko dobrze niemiecki wiec zatrudnilem osobe z dobrym angielskim i francuskim ja szukam ladunkow ona dzwoni. po pol roku dobralem nastepne trzy auta odpalilem malo znaną niemiecką gielde HansaCargo i zyję jak panisko. DLACZEGO MAM DAWAC ZAROBIC SPEDYCJI? SPEDYCJA Z FRACHTU ZARABIA WIECEJ NIZ PRZEWOŹNIK..... JA W MIESIĄCU ROBIE 13 TYS KM I SREDNI KILOMETR WYCHODZI MI OD 1,04 DO 1.27 EUR........... BEZ DALSZEGO KOMENTAZA
1
Damian 2016-06-30 19:23:57
mam 3 auta podstawione w tej firmie i jeździ mi fajnie wszystko. Wiadomo, że pierwsze dwa tygodnie było ciężko jak skur..... ale poprawiło się i nie chce juz innej spedycji i Panią Sandrę jako spedytora :)))))
samson 2016-07-06 11:17:22
Otóż to, wreszcie zaakceptowano jakąś prawdziwą opinię!
3
Robert 2016-07-09 08:33:13
współpracuję z nimi od kwetnia i wszystko dobrze się układa. Auto nie stoii tylko jeździ cały czas, pieniądze fajne i na czas . Wystarczy dobry kontakt ze spedytorem i trochę pojęcia o transporcie
Awatarek 2016-07-12 12:03:24
Bardzo dobra spedycja polecam bardzo !!!! :)
Niki 2016-07-21 13:14:50
Jestem zadowolony z współpracy.
Jezdze z nimi na busach
Krzysztof 2016-08-03 15:02:45
Płacą w terminie zadowalająco, nie mam żadnych problemów z tą firmą. Polecam!
zadowolony kierowca 2016-08-14 16:03:52
Jeżdżę długo i nie zamierzam rezygnować. Warto współpracować
Zostaw swoją opinię o LKW Fredrich Sp. z o.o. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW Fredrich Sp. z o.o.