Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: LKW FREDRICH


Oceniono 109 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
LKW FREDRICH
Ul. Zagnańska 20
25-524 Kielce
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Normalny przewoźnik - 2014-07-29 07:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Tak to jest jak się nie czyta umów:)) następna (usunięte przez administratora) wyeliminowana , może dla normalnych przewoźników będzie łatwiej
zdjecie uzytkownika
chce jeżdzić - 2014-07-29 22:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego jeździłeś po polsce, czy międzynarodówka. Panie bardzo miłe, obiecują warunki do przyjęcia. Jak jest w rzeczywistości, jak jest z tym 3-mc okresem wypowiedzenia?
Mam zamiar wstawić do nich auto, tylko po tych opiniach zapala się lampka czerwona.
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2014-07-30 09:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jezdze u nich juz podan rok. Nie wiem skąd biorą się te opinie, bo ja i jak inni przewoznicy jestesmy zadowoleni ze wspolpracy. Ale tez znam kilku ktorzy wiecznie marudza i to pewnie ci wypisuja te komentarze. wezcie sie do roboty i zacznijcie jezdzic tak jak trzeba, a nie wymyslajcie obiboki.
zdjecie uzytkownika
PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 10:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawosci zapytam o co chodzi?
Jak jestescie oszukani, słyszałem, że są opóźnienia w płatnosciach ale to jak wszędzie.

Słyszałem,że firmy zrywają umowy i dostają kary czyli jak wszędzie. Gdyby ktos mógłby opisać o co chodzi będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-30 15:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 10:24:10]:
skoro to taka uczciwa i dobra firma, to powinna dać sobie spokój np. ze mną i zaakceptować moje zerwanie umowy a nie chcieć trzymać mnie jeszcze dwa miesiące (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-30 15:39:20]:
Gadasz jak potłuczony a w banku jak wexmiesz kredyt i przestaniesz się wywiązywać to co nie trzymają Cię, weź jakis samochód w kredyt i idź zerwij umowę bo Ci się tak podoba. Ludzie ile Wy macie lat? Podpisujesz jeden z drugim umowe a teraz jest płacz?
zdjecie uzytkownika
brumbrum - 2014-07-30 23:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka wychodzi na międzynarodówce. Chwalą się że powyżej 0,85 w górę. jak realnie? Bo to, że jest okres wypowiedzenia to raczej ubezpieczaja siebie - jak cyfra!!!
zdjecie uzytkownika
kto usuw opinire - 2014-07-30 23:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto??????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-30 23:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a kto LKW FREDRICH
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2014-08-06 12:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zalogowałem się na tym forum, bo dluzszy czas obserowowałem to forum bez pisania czegokolwiek, ale aktualnie od konca lipca pozegnałem się z byłym już praco dawcą i szukam jakiegoś zaczepienia gdzie kolwiek w okolicy na stanowisku przedstawiciela handlowego. Widzę po ogłoszeniach w necie i na stronie firmy, że jest od razu umowa o pracę. To bardzo spoko jak dla mnie. pytanie mam tylko czy doswiadczenie w tej konkretnej branzy jest tak ściśle przestrzegane na rozmowie kwalifikacyjnej. Nie mam pełnego roku przepracowanego jeszcze i caly czas mysle czy przejde ten etap rekrutacji. napiszcie jak wiecie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-06 18:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 21:07:22]:
niech mają ten okres wypowiedzenia nawet i pół roku, tylko, żeby załatwiali konkretne kursy za odpowiednią stawkę a nie resztki po Dudzie. mi kiedyś lala znalazła kurs, który był trzy razy sprzedany, to ile w pierwszej wersji musiało być za niego kasy? spedytor, wysyłając kierowcę w trasę powinien mieć powrót a nie szukać dopiero po rozładunku. my się wywiązujemy ze swoich obowiązków a oni nie zapłacili ani jednej faktury w terminie. to gdzie tu mowa o współpracy?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-08-07 09:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani ( usunięte przez administratora ) była bardzo miłą kontaktową osobą, jedyna która oddzwaniała na telefony niestety nie umiała nam pomóc. Sporo osób, z którymi mieliśmy do czynienia już tam nie pracuje ciekawe dlaczego
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-19 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozesz powiedziec cos wiecej, co jest nie tak? chce rozpoczac wspolprace z lkw i szukam opinii na ich temat.
zdjecie uzytkownika
m8m - 2014-08-20 10:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam nadzieję, że te osoby, które już zadzwoniły w sprawie współpracy, zastanowią się kilka razy nim podpiszą umowy z LKW - a serio odradzam, mam również kontakt z osobami, które zostały tak samo wyprowadzone w pole, jak ja
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-08-20 13:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co ludzie, weźcie są do pracy bo chyba Wam się nudzi. Kto w tych czasach ma czas na siedzenie w necie i opisywanie opini. Myślicie że to pisanie Wam cos pomoze...chyba naprawde macie sporo czasu wolnego. Ja jezdze w lkw i mam sie dobrze, jesli jestes sumienny i potrafisz wspolpracować to idzie do przodu. Zastanowcie się czy naprawde WY jestescie wporzadku wobec firm z ktorymi wspolpracujecie. Ja tez dostalem kare, ale to byla moja wina i mialem tez problemy, ale idzie sie dogadac. Dzisiaj mam wolne i spojrzalem do internetu z ciekawosci bo wczesniej nie mialem czasu zeby przegladnac firme lkw w internecie i tu znalazlem te opinie. Wiadomo sa jedni zadowoleni, drudzy nie. To jest tak z kazda rzecza. Zazdroszcze ze macie tyle wolnego czasu, bo ja nie mam. Bo pracuje.
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2014-08-20 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemano, pojawiła się ciekawa oferta na handlowca na Kielce na ich stronie internetowej? Ma ktoś więcej informacji albo co kolwiek lepszego? Bo jak tak patrzę na wymagania i oczekiwania to wszsystko wydaje sie byc w porzadku, ale potem zerknąłem na Wasze komentarze i trochę się to zmieniło. Muszę mieć jakieś potwierdzenie, że ta praca jest generalnie w porządku. Pozdrawaim i czekam na odp. Robercik.
zdjecie uzytkownika
ig - 2014-08-21 08:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robercik - 2014-08-20 16:17:59]:
Ja pracowałem jako handlowiec ponad rok i byłem zadowolony. Niestety sprawy rodzinnie zmusiły mnie do wyjazdu za granicę i musiałem zrezygnować z tej pracy. Ale polecam pracę jak handlowiec.
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-08-21 08:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stałych współpracowników mają i mają się świetnie. Sam tam pracuje i wiem jak jest. Naprawdę dziwię się tych opinii.
zdjecie uzytkownika
m8m - 2014-09-02 09:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, również przestrzegam przed podjęciem współpracy z LKW FREDRICH
zdjecie uzytkownika
cobi29 - 2014-09-02 10:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ostrzegam przed podpisaniem umowy z LKW Fredrich.Wiecej informacji( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-09-04 18:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cobi29, kiedy dokłądnie miałeś do czynienia z ta firmą, bo kolega podjął z nimi współpracę jakiś czas temu i z tego co wiem, to nie ma żadnych problemów..może jest jakimś wyjątkowym klientem, aele nie miałby ku temu powodów, więc chyba niekoniecznie o to chodzi, no dziwne faktycznie to co piszesz, ale faktycznie może masz powód konkretny
zdjecie uzytkownika
Global Inkaso - 2014-09-19 10:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz Problem z dłużnikiem? Pomożemy Ci!!


Global Inkaso oferuje szybką, tanią i skuteczną windykację należności na każdym etapie sprawy.
Specjalizujemy się w windykowaniu firm transportowych!!!!
Profesjonalnie reprezentujemy Klienta zarówno w postępowaniu polubownym, postępowaniu sądowym, jak również w postępowaniu egzekucyjnym.!
Posiadamy szereg wypracowanych metod działania w zależności od stopnia trudności powierzonych spraw
W celu zapewnienia jak najwyższej skuteczności windykacji wierzytelności, dostosowujemy strategię działania do określonego rodzaju spraw, jak i oczekiwań Klienta.


Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, a wynagrodzenie prowizyjne należne jest wyłącznie od wyegzekwowanej kwoty (succes fee).

Zapraszamy do kontaktu:
Global Inkaso
ul. Ostrowskiego 30 lok. 304
53-254 Wrocław

tel.: +48 71 79 66 000
kom.: +48 608 691 334

e-mail: kontakt@globalinkaso.pl
www.globalinkaso.pl
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-09-19 12:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jak co, ale trzeba im przyznać, że stronkę to maja profesjonalnie zrobioną i pod względem merytorycznym i graficznym, kolorki dobrali super moim zdaniem do branży, która zajmuje się transportem, spedycją i transportem międzynarodowym w kraju. jakie są u nich warunki jeśli chodzi o zatrudnienie, bo jestem zielony w temacie?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-09-23 09:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m8m - 2014-08-20 10:49:49]:
proszę o kontakt został złożony pozew ,o oszustwa i wyudzenia od przewoźników , im więcej osób tym lepiej , oszukują nie wypłacają , mamy kontakt z kilkunastoma firmami , które czekaja na wypłatę kwot od 70 do 140 tys, zł od kilku miesięcy , meil angelika.biuro@o2.pl
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-09-23 09:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cobi29 - 2014-09-02 10:23:32]:
skontaktuj się nasze opinie tez usuwają angelika.biuro@o2.pl, oszukali wiele firm , a pani Sylwia W nadal proponuje rewelacyjne warunki, płatności i to ze rezygnuje ze swoich przyjemności , pomagając przewoźnikowi w trudnych sytuacjach , a potem jak nie ma pieniędzy - to ona nie jest koordynatorem
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW FREDRICH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x