Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-27 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, że czasem w takich firmach nie brakuje pracy papierkowej, więc też to może być problem, mam nadzieje, że coraz mniej będzie uzupełniania dokumentów, a więcej uwagi zawracanej na zwykłych pracowników oraz ich prace, może też jakieś podwyżki albo premie się pojawiąją mam nadzieje, ze nawet za ten miesiąc.
zdjecie uzytkownika
kzn21 - 2014-11-07 18:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadzieja matką głupich.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-12-04 15:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może podyskutujmy o zarobkach w firmie ,zamiast sie kłucić na forum o (usunięte przez administratora).DB Schenker jest niestety najgorzej płacącą firmą kolejową .Placą., nam psie pieniądze,bądź co bądź ludziom wykwalifikowanym.Można by wymieniać słabe płacone nadgodziny na sobotach skończywszy.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-12-04 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SORY POMYLIŁEM FORUM.
zdjecie uzytkownika
GPFL - 2014-12-05 00:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
j23 urocze :D
zdjecie uzytkownika
oooooooo - 2014-12-06 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie to samo, narzekanie na zarobki!!!
zdjecie uzytkownika
Kibu - 2014-12-30 02:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spora w tym wina pracowników. Jeżeli wszyscy by się szanowali to na pewno by poszukali sobie lepszych posad niż te, które mają w Gebrueder Peitz. Jeżeli nic nie robicie w temacie to trzeba sobie jasno powiedzieć - jesteście niezłymi hipokrytami. Dobrze tylko, że z pozycji kandydata można spojrzeć na to wszystko pod innym kątem.
zdjecie uzytkownika
Kibu - 2014-12-30 03:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spora w tym wina pracowników. Jeżeli wszyscy by się szanowali to na pewno by poszukali sobie lepszych posad niż te, które mają w Gebrueder Peitz. Jeżeli nic nie robicie w temacie to trzeba sobie jasno powiedzieć - jesteście niezłymi hipokrytami. Dobrze tylko, że z pozycji kandydata można spojrzeć na to wszystko pod innym kątem.
zdjecie uzytkownika
zarboki - 2015-01-16 13:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie jak ktos zaproponowal wczesniej to chcialbym podyskutowac o zarobkach bo mylse ze taki temat w wielu dyskusjach jest niestety pomijany a ludzie by chcieli poznac realne stawki jakies sa oferwane w pracy. wiecie, nie za bardzo sobie zdaje sprawe jak mozna sie dowiedziec kto i gdzie jak zarabia - powiecie?
zdjecie uzytkownika
zarboki - 2015-01-16 13:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie jak ktos zaproponowal wczesniej to chcialbym podyskutowac o zarobkach bo mylse ze taki temat w wielu dyskusjach jest niestety pomijany a ludzie by chcieli poznac realne stawki jakies sa oferwane w pracy. wiecie, nie za bardzo sobie zdaje sprawe jak mozna sie dowiedziec kto i gdzie jak zarabia - powiecie?
zdjecie uzytkownika
czterdziestolatek - 2015-01-16 14:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki takie jak wszedzie a z nadgodzinami calkiem niezle mozna zarobic. Nie mam na co narzekac.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-01-24 05:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze kilka - kilkanaście dni i będzie parę wakatów u Peitza.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-01-29 22:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a z jakiego powodu?
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-02-05 11:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z powodu zwolnień hehe
zdjecie uzytkownika
brr - 2015-02-06 18:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrr - 2015-02-05 11:41:27]:
To nie były zwolnienia tylko redukcja etatów więc nowych wakatów nie będzie.
zdjecie uzytkownika
J27 - 2015-02-10 06:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio na topie jest temat pewnej puszki i szybkiego rozwiazania zagadki "kto to zrobił".
Cos za szybko i za gladko poszło, facet debilem nie jest.
Ja bym zrobił tak:
1.pobrać odciski palców wszystkich którzy byli na zmianie, z umysłowymi włącznie.
2.poprosic o zwrot puszki, znając Niemców to maja w woreczku i brzydza się dotykać, wiec odciski dowcipnisia będą...
3. Zaoferować propozycje nie do odrzucenia:
A. W przypadku przyznania się delikwenta przed sprawdzenie zwolnienie za porozumieniem stron
B. Po ustaleniu na podstawie odcisków, dyscyplinarka plus koszty reklamacji i badan.
Jeden poleciał bo promile były, ale kogoś tak tępego tez bym na zakładzie mieć nie chciała. Puszka po takim piwie to jednak wstyd.
zdjecie uzytkownika
zenada - 2015-02-10 20:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wezcie sie za prace a nie pierdzielicie jakies totalne farmazony
jak sie chcialo byc prezesem to trzeba bylo isc na politechnike i ksztalcic sie
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-12 11:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze o ile pisze ktoś z hali to nie pierdzieli farmazonów tylko pisze jak jest, bo pierdzielenie farmazonów to domena innej grupy pracowników. A gdzie te wykształciuchy po polibudzie??? Owszem, jest paru z klasą i wiedzą, ale ci akurat ozorem nie kłapią żeby nadrobić braki w kompetencji. Dwóch inteligentów ostatnio pożegnano, kolej na resztę ekipy.
Po drugie, nie wiem kto tu ma aspiracje do "prezesowania", bo ja widzę, że wszyscy chcą tylko w normalnych warunkach robić to co do nich należy. Jak zwykle były dwa wyraźne wyjątki z przerośniętym ego, ale jeden już poleciał z kierowniczego stanowiska a ..... no zobaczymy co dalej.
zdjecie uzytkownika
aTYB - 2015-02-14 15:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robol a kto byl takim wazniakiem?
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-02-14 22:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-02-12 11:51:52]:
kolejny anonimowy bohater snuje swoje wizje kto co po co.. ochłoń i przestań spekulować. Wiesz coś to napisz
zdjecie uzytkownika
bongoodkurzacz - 2015-02-16 08:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby podpisać się pod oskarżeniem nazwiskiem, to trzeba mieć jaja. Za dużo wymagasz od niektórych, hejnadorsza.
zdjecie uzytkownika
Gpp - 2015-03-10 16:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Gpp jak zaczynasz 10,5 netto, sobota i niedziela płacona podwójnie.
W firmie zewnętrznej Asr wiem że mniej jakoś 8zł + premia, wychodzi podobnie.
Sobota i niedziela 16zł netto. Asr nie polecam z tego co zaobserwowałem robią z nich
woły robocze, podobno też większości pracowników narzekało na niepełne wynagrodzenie, niektórym brakowało nawet po 500zł. Tak miesiąc w miesiąc. W większości kasy nie otrzymało. Teraz jak jest nie wiem. Pozdro pracownik Gpp.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-03-10 17:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gpp - 2015-03-10 16:48:35]:
nie potwierdzam, nie słyszałem żeby komuś "brakowało" do wypłaty
zdjecie uzytkownika
Gpp - 2015-03-15 16:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam że wpis umieścił ktoś z kierownictwa bądź nawet sam dyrektor asr.
Informacja jest potwierdzona, brakowało notorycznie pewnej kwoty do wypłaty, moim zdaniem nie ma co składać na koordynatorów, winny jest sam pan S.R. dyrektor firmy. Po prostu ma to w d...., chodź o wszystkim wie dokładnie co się dzieje w firmie. Kolego! kimkolwiek jesteś omijaj asr, chyba że na czole masz napisane "wół" bądź lubisz być oszukiwany na wypłacie.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-22 20:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich maszynach tam pracujecie ?chodzi o cnc ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie