brak logo

Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Warszawa

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

ajutka 2015-11-23 23:31:13
doświadczenie jest potrzebne, ale je zawsze można zdobyć, jak ktoś zna się na rzeczy to da sobie radę :)
ccc 2015-11-27 10:06:45
jak są odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku to zawalczą o firmę i o ludzi(Radek i Mirek), teraz tylko czas żeby się przyjrzeć pracy pseudo dyrektora zakładu - jego czas już minął i nie wiem czemu tolerują jeszcze jego chamstwo i brak profesjonalizmu!!! czas też pomyśleć czy pani szefowa jakości jest odpowiednia do tego stanowiska - myślę ,że niestety nie, musi się jeszcze wiele nauczyć żeby nie przynosić firmie wstydu przed klientami, za dużo głupiego gadania za mało efektów działania. może i trochę za ostro ale żeby wymagać od pracowników hali trzeba dać dużo od siebie!!! a dobra krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła
CCC 2015-11-27 11:28:29
CCC a o co konkretnie chodzi? bo ogólnikowo piszesz
robol 2015-11-28 22:03:13
Dobra krytyka odnosi pozytywny skutek. A tu spłynie jak woda po kaczce i efektu nie będzie... Starego by trzeba uświadomić co się dzieje, wtedy by może coś ruszyło ;-)
1
no 2015-11-29 17:28:32
I znowu ludzie się zwalniają a podobno idzie ku lepszemu.
RUMAK 2015-12-01 00:32:52
nie ludzie się zwalniają ale zwalniają ludzi, a co ich zwolnili? sam nie wiem i zwolnieni tez tego nie wiedzą
Potrus Pan 2015-12-01 18:38:54
Rumak .zwalniaja ludzi z maszyn bo przyjma nastepne swieze mieso, ktore bedzie im smigac jak kawasaki....ale zwalniaja sie juz ludzie z doswiadczeniem,Operatorzy linii,Kontrolerzy QS tam juz nie jest tak latwo wyszkolic i zastapic czlowieka.
1
Wergiliusz 2015-12-02 22:24:52
Piotrus Pan spokojna Twoja rozczohrana
diox 2015-12-05 00:54:33
Witajcie. Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) a tak na serio to jest to dobra firma, z kasą w porządku.
olo 2015-12-05 08:30:59
Czegoś ty się nawąchoł?
zniesmaczony 2015-12-13 18:16:24
Rozkręć taki biznes a potem mów, że ktoś zwariował. Stary ma łeb na karku tylko ci co mu doradzają maja problemy. Też mi się parę spraw nie podoba, zwłaszcza ostatnie pomysły z nadgodzinami. Pomyśl sobie, że masz taką firmę i ciągle słyszysz, że ludziom się nie chce pracować. Co byś zrobił???
n+ 2015-12-14 11:56:53
Ludzie będą pracować tylko muszą wiedzieć za co.I nie lubią jak sie nich robi wała.
1
qw 2015-12-14 22:53:45
nikt was nie slucha bo piszecie same glupoty zamiast konkrety co jak zmienic
stko 2015-12-15 04:07:52
Zwykle proces przemian jest bardzo powolny i niezauważalny. Żaden pracodawca nie podejmie decyzji o nagłych i nieprzemyślanych zmianach bo to może doprowadzić tylko do jednego..
ciekwy 2015-12-27 13:50:15
ccc ciekawe skad taka Twoja opinia o tych walecznych panach
glas 2015-12-31 01:57:47
Zmiany nie są takie złe, na pewno skorzystają na tym ludzie którzy się zatrudnią do tej firmy , a jest ku temu szansa, konkretnie na stanowisko Kierownika Utrzymania Ruchu.
Nowicjusz 2016-01-14 16:52:15
Przyjmują może w tej chwili osoby bez doświadczenia, czy raczej tylko z doświadczeniem przy pracy na produkcji?
tadzio 2016-01-17 18:53:06
To branża motoryzacyjna wiec cos tam trzeba wiedziec o produktach, bo na konstruktora oczekuja wykształcenia mechanika,budowy maszyn czy mechatronika ,znajomosci niemieckiego,a doświadczenie waznie nie jest bo oferują szkolenia
ciekawy 2016-01-19 19:42:29
Witam prosze coś powiedziec na temat pracy na wózku widłowym ? praca w systemie 3 zmianowym ? jak wygląda robota i ile płacą ?
sna 2016-01-19 20:37:10
-ciekawy, ostatnio potrzebowali konstruktowa z niemieckim. Wariunków ja osobisćie nie znam, ale słyszałem że min. 3000 do ręki dają. Spróbuj tam papiery złozyc
rftgr 2016-02-05 16:01:14
widzialem ze jest teraz od nich oferta pracy na stanowsiko specjalsity do zarzadzenia sysmetmami i konstruktora w Żorach, trzeba znac jezyk niemiecki..
olek 2016-02-05 22:07:17
Witajcie. Dzisiaj pojawiło się ogłoszenie do jakości. Jak tam jest?
olek 2016-02-05 22:35:58
Kontroler Jakosci
diox 2016-02-07 16:51:42
tak tak zgadza się. No i co do warunków to można powiedzieć , że są atrakcyjne. Umowa o pracę i całkiem niezła kasa podobno czeka na takiego kontrolera.
olek 2016-02-08 08:52:17
Trochę słyszałem o pracy w jakości w tym zakładzie czy faktycznie jest tak źle??
ile można wyciągnąć na rękę?
echu 2016-02-09 19:19:57
No to skoro jest umowa o pracę, to wcale nie ma co narzekać, przecież każdy marzy o tym, żeby mieć stabilne zatrudnienie @diox. A wiadomo na jakim poziomie wymagana jest znajomość niemieckiego? pozdrawiam
kabuyl 2016-02-19 15:35:57
Minimalnie trzeba znać ten niemiecki na poziomie C1 @echu, wiem jest to sporo, no ale masz z nim do czynienia w pracy praktycznie cały czas. No ale przynajmniej premie często wpadają.
olo 2016-03-07 17:38:22
Stabilne zatrudnienie.zgoda.Ale jeszcze kasa musi pasować, a tym już niestety nie jest najlepiej.
radek 2016-03-09 10:44:29
faktycznie każdy ma troche inne postrzeganie jeśli chodzi o zarobki, ale wydaje mi sie, ze faktycznie można do 3 tys jako automatyk zarobić spokojnie już.
jako 2016-04-02 01:50:13
Ostatni automatyk miał 13.5 netto "faktycznie można do ...."
Premie są 150 brutto za absencje i nic więcej.
Atmosfera bardzo fajna :))
W kontroli niemiecki jest Ci niepotrzebny.
xxx 2016-04-02 11:44:57
no nie mów mi, że dają premię za takie rzeczy.. Jak dla mnie zarobki wyglądają korzystnie, aczkolwiek nie wiem czy z tym niemieckim to prawda. Pozdro :)
kokoeurospoko 2016-04-03 17:51:58
pracuje dosc dlugo w gpp i uwazam ze powoli ale do przodu atmosfera spoko zarobki tez
tako 2016-04-05 10:52:18
chyba 3,5 netto a nie 13,5 :)
miszka 2016-04-05 12:19:19
Firma Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o. jest niemiecką firmą @xxx i dlatego język jest potrzebny i dobrze go znać bo to może pomóc w awansie na wyższe stanowisko
jako 2016-04-07 22:12:15
Tak z czterema sobotami i niedzielami.
PanBaca 2016-04-10 00:30:13
Na Podhalu wypas owiec udany, każdy Niemiec to mój przyjaciel
3
spoko 2016-04-12 20:37:49
Ile według Ciebie to jest dość długo?
spoko 2016-04-12 20:38:22
Ile według Ciebie to jest dość długo?
kokoeurospoko 2016-04-17 21:42:22
4 lata
spoko 2016-04-21 19:35:07
A ja 11 i nie będę tego komentował...
zakochany 2016-05-02 18:53:46
kocham gpp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4r5t 2016-05-06 18:29:09
hej widze ze w firmie stawiaja na ososby ktore znaja jezyk niemiecki bo widze ze na dwoch stanowiskach wymagany jest
Jorguś 2016-05-07 14:34:17
Szef tej firmy i tam posługuje się Suahili,
kam 2016-05-15 20:48:40
Nie polecam tej firmy, zła atmosfera. Ludzie ok. ale kierownictwo zaszczute bojące się szefa. Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. Co chwile ktoś odchodzi i przychodzi nowy, zerwo poszanowania pracownika.
2
lider 2016-06-15 19:02:33
kam' no własnie widać to ponieważ szukają chyba pracowników nowych, zastanawialem sie czy nie aplikować na technika mechanika, jednka w ogłoszeniu nie podali żadnej kwoty wynagrodzenia, czy wiesz na ile można liczyć u nich na samym pozatku, dają podwyższki?
hanys 2016-06-18 13:04:54
Jak se staniesz na podest bydzies mioł podwyżka.
hgjn 2016-06-18 14:27:22
@hanys czyli rozumiem, ze z podwyżkami jest ciezko? szkoda, bo to jkednak ważne jest w miejscu pracy
F.J.P 2016-06-19 11:35:25
Ejjjjjjjj Läute dołech wom podwyżki zeszły tydzień
lider 2016-06-19 11:45:59
w ogłsozeniu na Inżyniera Elektryka sądzac po wymaganaich i obowiazkach oferują oprocz umowy o prace dobre wrunki zatrudnienia wiec mysle, ze i jakies bonusy czy dodatki jednka są oze male ale jednka są.
głośny 2016-08-23 12:47:45
ale tu cicho.........
1
Zostaw swoją opinię o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o