brak logo

Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Warszawa

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

qw 2015-12-14 22:53:45
nikt was nie slucha bo piszecie same glupoty zamiast konkrety co jak zmienic
stko 2015-12-15 04:07:52
Zwykle proces przemian jest bardzo powolny i niezauważalny. Żaden pracodawca nie podejmie decyzji o nagłych i nieprzemyślanych zmianach bo to może doprowadzić tylko do jednego..
ciekwy 2015-12-27 13:50:15
ccc ciekawe skad taka Twoja opinia o tych walecznych panach
glas 2015-12-31 01:57:47
Zmiany nie są takie złe, na pewno skorzystają na tym ludzie którzy się zatrudnią do tej firmy , a jest ku temu szansa, konkretnie na stanowisko Kierownika Utrzymania Ruchu.
Nowicjusz 2016-01-14 16:52:15
Przyjmują może w tej chwili osoby bez doświadczenia, czy raczej tylko z doświadczeniem przy pracy na produkcji?
tadzio 2016-01-17 18:53:06
To branża motoryzacyjna wiec cos tam trzeba wiedziec o produktach, bo na konstruktora oczekuja wykształcenia mechanika,budowy maszyn czy mechatronika ,znajomosci niemieckiego,a doświadczenie waznie nie jest bo oferują szkolenia
ciekawy 2016-01-19 19:42:29
Witam prosze coś powiedziec na temat pracy na wózku widłowym ? praca w systemie 3 zmianowym ? jak wygląda robota i ile płacą ?
sna 2016-01-19 20:37:10
-ciekawy, ostatnio potrzebowali konstruktowa z niemieckim. Wariunków ja osobisćie nie znam, ale słyszałem że min. 3000 do ręki dają. Spróbuj tam papiery złozyc
rftgr 2016-02-05 16:01:14
widzialem ze jest teraz od nich oferta pracy na stanowsiko specjalsity do zarzadzenia sysmetmami i konstruktora w Żorach, trzeba znac jezyk niemiecki..
olek 2016-02-05 22:07:17
Witajcie. Dzisiaj pojawiło się ogłoszenie do jakości. Jak tam jest?
olek 2016-02-05 22:35:58
Kontroler Jakosci
diox 2016-02-07 16:51:42
tak tak zgadza się. No i co do warunków to można powiedzieć , że są atrakcyjne. Umowa o pracę i całkiem niezła kasa podobno czeka na takiego kontrolera.
olek 2016-02-08 08:52:17
Trochę słyszałem o pracy w jakości w tym zakładzie czy faktycznie jest tak źle??
ile można wyciągnąć na rękę?
echu 2016-02-09 19:19:57
No to skoro jest umowa o pracę, to wcale nie ma co narzekać, przecież każdy marzy o tym, żeby mieć stabilne zatrudnienie @diox. A wiadomo na jakim poziomie wymagana jest znajomość niemieckiego? pozdrawiam
kabuyl 2016-02-19 15:35:57
Minimalnie trzeba znać ten niemiecki na poziomie C1 @echu, wiem jest to sporo, no ale masz z nim do czynienia w pracy praktycznie cały czas. No ale przynajmniej premie często wpadają.
olo 2016-03-07 17:38:22
Stabilne zatrudnienie.zgoda.Ale jeszcze kasa musi pasować, a tym już niestety nie jest najlepiej.
radek 2016-03-09 10:44:29
faktycznie każdy ma troche inne postrzeganie jeśli chodzi o zarobki, ale wydaje mi sie, ze faktycznie można do 3 tys jako automatyk zarobić spokojnie już.
jako 2016-04-02 01:50:13
Ostatni automatyk miał 13.5 netto "faktycznie można do ...."
Premie są 150 brutto za absencje i nic więcej.
Atmosfera bardzo fajna :))
W kontroli niemiecki jest Ci niepotrzebny.
xxx 2016-04-02 11:44:57
no nie mów mi, że dają premię za takie rzeczy.. Jak dla mnie zarobki wyglądają korzystnie, aczkolwiek nie wiem czy z tym niemieckim to prawda. Pozdro :)
kokoeurospoko 2016-04-03 17:51:58
pracuje dosc dlugo w gpp i uwazam ze powoli ale do przodu atmosfera spoko zarobki tez
tako 2016-04-05 10:52:18
chyba 3,5 netto a nie 13,5 :)
1
miszka 2016-04-05 12:19:19
Firma Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o. jest niemiecką firmą @xxx i dlatego język jest potrzebny i dobrze go znać bo to może pomóc w awansie na wyższe stanowisko
jako 2016-04-07 22:12:15
Tak z czterema sobotami i niedzielami.
1
PanBaca 2016-04-10 00:30:13
Na Podhalu wypas owiec udany, każdy Niemiec to mój przyjaciel
3
spoko 2016-04-12 20:37:49
Ile według Ciebie to jest dość długo?
spoko 2016-04-12 20:38:22
Ile według Ciebie to jest dość długo?
kokoeurospoko 2016-04-17 21:42:22
4 lata
spoko 2016-04-21 19:35:07
A ja 11 i nie będę tego komentował...
1
zakochany 2016-05-02 18:53:46
kocham gpp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4r5t 2016-05-06 18:29:09
hej widze ze w firmie stawiaja na ososby ktore znaja jezyk niemiecki bo widze ze na dwoch stanowiskach wymagany jest
Jorguś 2016-05-07 14:34:17
Szef tej firmy i tam posługuje się Suahili,
1
kam 2016-05-15 20:48:40
Nie polecam tej firmy, zła atmosfera. Ludzie ok. ale kierownictwo zaszczute bojące się szefa. Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. Co chwile ktoś odchodzi i przychodzi nowy, zerwo poszanowania pracownika.
3
lider 2016-06-15 19:02:33
kam' no własnie widać to ponieważ szukają chyba pracowników nowych, zastanawialem sie czy nie aplikować na technika mechanika, jednka w ogłoszeniu nie podali żadnej kwoty wynagrodzenia, czy wiesz na ile można liczyć u nich na samym pozatku, dają podwyższki?
hanys 2016-06-18 13:04:54
Jak se staniesz na podest bydzies mioł podwyżka.
hgjn 2016-06-18 14:27:22
@hanys czyli rozumiem, ze z podwyżkami jest ciezko? szkoda, bo to jkednak ważne jest w miejscu pracy
1
F.J.P 2016-06-19 11:35:25
Ejjjjjjjj Läute dołech wom podwyżki zeszły tydzień
lider 2016-06-19 11:45:59
w ogłsozeniu na Inżyniera Elektryka sądzac po wymaganaich i obowiazkach oferują oprocz umowy o prace dobre wrunki zatrudnienia wiec mysle, ze i jakies bonusy czy dodatki jednka są oze male ale jednka są.
głośny 2016-08-23 12:47:45
ale tu cicho.........
1
bino 2016-08-29 14:22:57
kochani czy nadal potrzebny nowy operator maszyn CNC?
Były 2016-08-30 23:28:53
Firma która niszczy człowieka. Szef który powinien iść na poważne leczenie psychiatryczne. Zarząd który sra przed nim...ze strachu... poniżanie za nic. Generalnie zmarnowane lata życia. ..
2
rftgr 2016-09-01 16:38:39
Wiesz co wydaje mi się ze jest bo jest nowa oferta dodana jakiś czas tego właśnie na tego operatora maszyn cnc wiec wydaje mi się ze jest aktualna po prostu spróbuj wysłać swoje CV i poczekaj po prostu aż się do Ciebie odezwę będę trzymać kciuki żeby się udało
ciekawski 2016-09-09 01:22:40
czesc. jak tam działalność związkowa?
kinuś 2016-09-09 11:58:04
bino jak najbardziej jest osoba potrzebna teraz na to stanowisko, ale jeśli zależy ci i chcesz wysłać cv to musisz się pospieszyć przyjacielu bo to ogłoszenie wisi internecie jakoś od połowy sierpnia chyba
bobo 2016-09-09 20:34:08
hej mam pytanie czy jest w tej chwili 09-11 wrzesnia jakies szkolenie z tej firmy w kielcach
Cerry 2016-09-09 22:29:45
Ja też chciałbym się dowiedzieć coś o tym szkoleniu, jest?
Bungo 2016-09-09 23:49:53
Wlasnie nie wiem czy jest bo podobno tak ale nie wiem czy to prawda czy ktos moze cos napisac bardzo bym prosila
babeczka 2016-09-12 10:58:06
jak ktoś ma ochotę w tej firmie na jakieś fajne wyższe stanowisko to w Żorach jest poszukiwany mistrz zmianowy - tylko bardzo ciekawe jakl jest na serio z tą umową o pracę co obiecują w aktualnym ogłoszeniu
kipel szturkens 2016-09-20 18:46:05
co by powiedziec warunki zatrudnienia lepsze niz u konkurencji................................................................................. mozna pracowac wiele lat
nioska 2016-09-22 19:40:59
no waham się, jest widzę ogłoszenie że poszukiwany jest pracownik na stanowisko Specjalista ds. logistyki i planowania produkcji s Żorach, ale Praktyczna znajomość systemów klasy ERP u mnie kuleje niestety
indor 2016-09-30 09:06:39
Chyba cie puczy
Zostaw swoją opinię o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o