Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-09 13:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że już to niebawem się skończy. Ale pożyjemy-zobaczymy. Może w końcu się "góra" obudzi i przestanie pewnych ludków słuchać...
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-09 18:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co konkretnie się rozchodzi? bo chyba nie jestemw temacie
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-22 21:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś coś powiedzieć o pracy w firmie ASR ? Szukają pracowników fizycznych wysłałem cv i zadzwonili do mnie dzisiaj, za dwa dni mam rozmowę w sprawie pracy w firmie ASR na stanowisku pracownika fizycznego. Jakie są warunki pracy ? Jakie zmiany ? jakie zarobki na początek ? Co się w ogóle w tej firmie robi ?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-09-23 14:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no własnie, o warunkach pracy to nikt nie chce jakoś napisać, czyżby były aż tak złe? bo jeśli nie, to warto się pochwalić tym, no nie? no bo nie wiem czy się nastawiać na duże kwoty czy nie, a nie chce zamieniać mojej obecnej pracy na jakąś dużo gorszą... a właściwie na gorszą po prostu. JAk wiecie ile się zarabia, to czekam :)
zdjecie uzytkownika
ASR - 2014-09-23 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-09-23 14:35:58]:
cześć jeśli chodzi o zarobki to ja osobiście nie narzekam pracuje w ASR mam najwyższa stawke i z weekendami +nadgodzinami wychodzę tak 3.300,3.400 i nie narzekam,
zdjecie uzytkownika
ehhh... - 2014-09-23 22:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASR - 2014-09-23 20:21:52]:
za 3,4 tysiaka zostałeś niewolnikiem
ja bym się tym nie chwalił...
zdjecie uzytkownika
ziutek z pks - 2014-09-24 08:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ASR - 2014-09-23 20:21:52]:
pytanie ile godzin pracujesz w miesiącu i jaką masz umowę
zdjecie uzytkownika
do echhhh - 2014-09-27 21:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
niewolnikiem? a to od kiedy z gebruedera nie można się zwolnic? zalosne.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-08 15:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnić się można ze wszystkiego, z każdej firmy tak naprawdę, więc nie widzę tutaj większego problemu. Też mnie nie zaskoczy już chyba niczym ludzkie rozumowanie. Moim zdaniem firma jest w porządku, bo znajmy miał z nimi styczność bezpośrednią i nie było żadnych nieporozumień większych.. więc też polecam.
zdjecie uzytkownika
fam - 2014-10-24 13:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dostaje nadgodzin źle bo za mało pieniędzy, dostaje to źle bo za dużo roboty. Nie dogofzisz......
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-10-24 13:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
arbeiter a wiesz ze w zalewie rybnickim złapali suma prawie 2,5 m!! pech, że mnie tam nie było. wszystko przez pracę stary, no ale dzięki temu zamiast suma-koksownika z zalewu elektrowni na kolację zjem jakąś dobrą rybkę z bałtyku
zdjecie uzytkownika
dyzio - 2014-10-26 17:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pracowałem pod asr'totalna kleska koordynator mówił mi ze będzie po trzech miesiącach normalna umowa i co zaleciał w kulki robilem sobote i niedziele i niedostalem zato zapłacone,jesli chodzi o koordynatorów to maja w grafikach totalny bajzel lata człowiek potych stanowiskach jak wariat jeśli chce ktoś tam pracować to niepolecam atak ogólnie morze mi ktoś napisac czy naprawili tom cudowna brykieciarke ha ha ha ha ha to był dopiero bubel
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-10-26 17:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koordynatorzy chyccie się za glowice a nie za papiery
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-27 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, że czasem w takich firmach nie brakuje pracy papierkowej, więc też to może być problem, mam nadzieje, że coraz mniej będzie uzupełniania dokumentów, a więcej uwagi zawracanej na zwykłych pracowników oraz ich prace, może też jakieś podwyżki albo premie się pojawiąją mam nadzieje, ze nawet za ten miesiąc.
zdjecie uzytkownika
kzn21 - 2014-11-07 18:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadzieja matką głupich.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-12-04 15:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może podyskutujmy o zarobkach w firmie ,zamiast sie kłucić na forum o (usunięte przez administratora).DB Schenker jest niestety najgorzej płacącą firmą kolejową .Placą., nam psie pieniądze,bądź co bądź ludziom wykwalifikowanym.Można by wymieniać słabe płacone nadgodziny na sobotach skończywszy.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-12-04 15:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SORY POMYLIŁEM FORUM.
zdjecie uzytkownika
GPFL - 2014-12-05 00:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
j23 urocze :D
zdjecie uzytkownika
oooooooo - 2014-12-06 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie to samo, narzekanie na zarobki!!!
zdjecie uzytkownika
Kibu - 2014-12-30 02:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spora w tym wina pracowników. Jeżeli wszyscy by się szanowali to na pewno by poszukali sobie lepszych posad niż te, które mają w Gebrueder Peitz. Jeżeli nic nie robicie w temacie to trzeba sobie jasno powiedzieć - jesteście niezłymi hipokrytami. Dobrze tylko, że z pozycji kandydata można spojrzeć na to wszystko pod innym kątem.
zdjecie uzytkownika
Kibu - 2014-12-30 03:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spora w tym wina pracowników. Jeżeli wszyscy by się szanowali to na pewno by poszukali sobie lepszych posad niż te, które mają w Gebrueder Peitz. Jeżeli nic nie robicie w temacie to trzeba sobie jasno powiedzieć - jesteście niezłymi hipokrytami. Dobrze tylko, że z pozycji kandydata można spojrzeć na to wszystko pod innym kątem.
zdjecie uzytkownika
zarboki - 2015-01-16 13:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie jak ktos zaproponowal wczesniej to chcialbym podyskutowac o zarobkach bo mylse ze taki temat w wielu dyskusjach jest niestety pomijany a ludzie by chcieli poznac realne stawki jakies sa oferwane w pracy. wiecie, nie za bardzo sobie zdaje sprawe jak mozna sie dowiedziec kto i gdzie jak zarabia - powiecie?
zdjecie uzytkownika
zarboki - 2015-01-16 13:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie jak ktos zaproponowal wczesniej to chcialbym podyskutowac o zarobkach bo mylse ze taki temat w wielu dyskusjach jest niestety pomijany a ludzie by chcieli poznac realne stawki jakies sa oferwane w pracy. wiecie, nie za bardzo sobie zdaje sprawe jak mozna sie dowiedziec kto i gdzie jak zarabia - powiecie?
zdjecie uzytkownika
czterdziestolatek - 2015-01-16 14:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki takie jak wszedzie a z nadgodzinami calkiem niezle mozna zarobic. Nie mam na co narzekac.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-01-24 05:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze kilka - kilkanaście dni i będzie parę wakatów u Peitza.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
x