brak logo

Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Warszawa

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

shnnbfd 2015-11-10 22:01:04
:D :D :D jaram się
Rumak 2015-11-15 14:38:17
tak lepsze gpp z aneksami na zmniejszenie stawek o 10% o procent. chociaż szef zaczyna sie interesować co mają do powiedzenia ludzie z hali, bo dużo się dowiedział z rozmowy z pracownikami. Widać ze "góra" leci w pręta i zmiata wszystko pod dywan, a jak przychodzi co do czego to zwalają na prostych roboli...
1
stary wyjadacz gpp 2015-11-21 20:14:53
dobrze się dzieje w firmie przychodzą rewolucje to już widać :)
ecik 2015-11-23 22:34:45
Za chwila Peitz będzie sobie san pracował w tej firmie.Zarobki!
ccc 2015-11-27 10:06:45
jak są odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku to zawalczą o firmę i o ludzi(Radek i Mirek), teraz tylko czas żeby się przyjrzeć pracy pseudo dyrektora zakładu - jego czas już minął i nie wiem czemu tolerują jeszcze jego chamstwo i brak profesjonalizmu!!! czas też pomyśleć czy pani szefowa jakości jest odpowiednia do tego stanowiska - myślę ,że niestety nie, musi się jeszcze wiele nauczyć żeby nie przynosić firmie wstydu przed klientami, za dużo głupiego gadania za mało efektów działania. może i trochę za ostro ale żeby wymagać od pracowników hali trzeba dać dużo od siebie!!! a dobra krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła
CCC 2015-11-27 11:28:29
CCC a o co konkretnie chodzi? bo ogólnikowo piszesz
robol 2015-11-28 22:03:13
Dobra krytyka odnosi pozytywny skutek. A tu spłynie jak woda po kaczce i efektu nie będzie... Starego by trzeba uświadomić co się dzieje, wtedy by może coś ruszyło ;-)
1
no 2015-11-29 17:28:32
I znowu ludzie się zwalniają a podobno idzie ku lepszemu.
RUMAK 2015-12-01 00:32:52
nie ludzie się zwalniają ale zwalniają ludzi, a co ich zwolnili? sam nie wiem i zwolnieni tez tego nie wiedzą
Potrus Pan 2015-12-01 18:38:54
Rumak .zwalniaja ludzi z maszyn bo przyjma nastepne swieze mieso, ktore bedzie im smigac jak kawasaki....ale zwalniaja sie juz ludzie z doswiadczeniem,Operatorzy linii,Kontrolerzy QS tam juz nie jest tak latwo wyszkolic i zastapic czlowieka.
1
Wergiliusz 2015-12-02 22:24:52
Piotrus Pan spokojna Twoja rozczohrana
olo 2015-12-05 08:30:59
Czegoś ty się nawąchoł?
zniesmaczony 2015-12-13 18:16:24
Rozkręć taki biznes a potem mów, że ktoś zwariował. Stary ma łeb na karku tylko ci co mu doradzają maja problemy. Też mi się parę spraw nie podoba, zwłaszcza ostatnie pomysły z nadgodzinami. Pomyśl sobie, że masz taką firmę i ciągle słyszysz, że ludziom się nie chce pracować. Co byś zrobił???
n+ 2015-12-14 11:56:53
Ludzie będą pracować tylko muszą wiedzieć za co.I nie lubią jak sie nich robi wała.
1
qw 2015-12-14 22:53:45
nikt was nie slucha bo piszecie same glupoty zamiast konkrety co jak zmienic
ciekwy 2015-12-27 13:50:15
ccc ciekawe skad taka Twoja opinia o tych walecznych panach
Nowicjusz 2016-01-14 16:52:15
Przyjmują może w tej chwili osoby bez doświadczenia, czy raczej tylko z doświadczeniem przy pracy na produkcji?
ciekawy 2016-01-19 19:42:29
Witam prosze coś powiedziec na temat pracy na wózku widłowym ? praca w systemie 3 zmianowym ? jak wygląda robota i ile płacą ?
olek 2016-02-05 22:07:17
Witajcie. Dzisiaj pojawiło się ogłoszenie do jakości. Jak tam jest?
olek 2016-02-05 22:35:58
Kontroler Jakosci
olek 2016-02-08 08:52:17
Trochę słyszałem o pracy w jakości w tym zakładzie czy faktycznie jest tak źle??
ile można wyciągnąć na rękę?
olo 2016-03-07 17:38:22
Stabilne zatrudnienie.zgoda.Ale jeszcze kasa musi pasować, a tym już niestety nie jest najlepiej.
jako 2016-04-02 01:50:13
Ostatni automatyk miał 13.5 netto "faktycznie można do ...."
Premie są 150 brutto za absencje i nic więcej.
Atmosfera bardzo fajna :))
W kontroli niemiecki jest Ci niepotrzebny.
kokoeurospoko 2016-04-03 17:51:58
pracuje dosc dlugo w gpp i uwazam ze powoli ale do przodu atmosfera spoko zarobki tez
tako 2016-04-05 10:52:18
chyba 3,5 netto a nie 13,5 :)
1
jako 2016-04-07 22:12:15
Tak z czterema sobotami i niedzielami.
2
PanBaca 2016-04-10 00:30:13
Na Podhalu wypas owiec udany, każdy Niemiec to mój przyjaciel
4
spoko 2016-04-12 20:37:49
Ile według Ciebie to jest dość długo?
spoko 2016-04-12 20:38:22
Ile według Ciebie to jest dość długo?
kokoeurospoko 2016-04-17 21:42:22
4 lata
spoko 2016-04-21 19:35:07
A ja 11 i nie będę tego komentował...
1
zakochany 2016-05-02 18:53:46
kocham gpp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jorguś 2016-05-07 14:34:17
Szef tej firmy i tam posługuje się Suahili,
1
kam 2016-05-15 20:48:40
Nie polecam tej firmy, zła atmosfera. Ludzie ok. ale kierownictwo zaszczute bojące się szefa. Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. Co chwile ktoś odchodzi i przychodzi nowy, zerwo poszanowania pracownika.
5
hanys 2016-06-18 13:04:54
Jak se staniesz na podest bydzies mioł podwyżka.
F.J.P 2016-06-19 11:35:25
Ejjjjjjjj Läute dołech wom podwyżki zeszły tydzień
głośny 2016-08-23 12:47:45
ale tu cicho.........
1
Były 2016-08-30 23:28:53
Firma która niszczy człowieka. Szef który powinien iść na poważne leczenie psychiatryczne. Zarząd który sra przed nim...ze strachu... poniżanie za nic. Generalnie zmarnowane lata życia. ..
5
ciekawski 2016-09-09 01:22:40
czesc. jak tam działalność związkowa?
bobo 2016-09-09 20:34:08
hej mam pytanie czy jest w tej chwili 09-11 wrzesnia jakies szkolenie z tej firmy w kielcach
Bungo 2016-09-09 23:49:53
Wlasnie nie wiem czy jest bo podobno tak ale nie wiem czy to prawda czy ktos moze cos napisac bardzo bym prosila
kipel szturkens 2016-09-20 18:46:05
co by powiedziec warunki zatrudnienia lepsze niz u konkurencji................................................................................. mozna pracowac wiele lat
indor 2016-09-30 09:06:39
Chyba cie puczy
2
hihi 2016-10-02 11:47:42
Hej, weicie czy jest sznsa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że wypłata jest w pełni terminowa, a dbanie o to, żeby było wszystko na czas jest bardzo ważne. Dzięki
ciekawe 2016-11-08 16:19:42
To prawda, że jak tam się przyjmę to mnie będzie bił Szwab, będę musiał pracować po 12h 6 dni w tygodniu i dźwigać ponad 20 kg detale, przy normach po 400. Tak mówią w MCS Ci co się zwolnili, to wszystko prawda?
boss 2016-11-20 16:19:49
Bić cie nikt nie będzie ale reszta to prawda.
Robot Kawasaki 2016-11-20 18:00:41
Bzdury piszesz i powtarzasz opinie jakiegoś nieudacznika, który wyleciał z roboty. Sam się zwolnił? Hahahaha jasne. Praca jest ciężka jak to praca fizyczna, a nadgodziny czy weekendy się zdarzają jak to przy produkcji terminowej
boss 2016-11-21 19:06:20
Linia Ford, detale powyżej 20kg a normy po 100 na godzine, to są niby bzdury. Ja za nikim nie powtarzam, ja tam pracuje i nie narzekam jedynie stwierdzam fakty.
vengab 2016-11-22 19:51:45
bardzo dobre warunki zatrudnienia a praca jak praca ale porownujac do poprzedniej calkiem spokojnie
1
realista 2016-11-24 21:55:04
Nie wiem co robiłeś w poprzedniej pracy ale chyba było to łonaczenie kaczek po kolana w zimnej wodzie...
1
Zostaw swoją opinię o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o