Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
brr - 2015-02-06 18:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrr - 2015-02-05 11:41:27]:
To nie były zwolnienia tylko redukcja etatów więc nowych wakatów nie będzie.
zdjecie uzytkownika
J27 - 2015-02-10 06:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio na topie jest temat pewnej puszki i szybkiego rozwiazania zagadki "kto to zrobił".
Cos za szybko i za gladko poszło, facet debilem nie jest.
Ja bym zrobił tak:
1.pobrać odciski palców wszystkich którzy byli na zmianie, z umysłowymi włącznie.
2.poprosic o zwrot puszki, znając Niemców to maja w woreczku i brzydza się dotykać, wiec odciski dowcipnisia będą...
3. Zaoferować propozycje nie do odrzucenia:
A. W przypadku przyznania się delikwenta przed sprawdzenie zwolnienie za porozumieniem stron
B. Po ustaleniu na podstawie odcisków, dyscyplinarka plus koszty reklamacji i badan.
Jeden poleciał bo promile były, ale kogoś tak tępego tez bym na zakładzie mieć nie chciała. Puszka po takim piwie to jednak wstyd.
zdjecie uzytkownika
zenada - 2015-02-10 20:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wezcie sie za prace a nie pierdzielicie jakies totalne farmazony
jak sie chcialo byc prezesem to trzeba bylo isc na politechnike i ksztalcic sie
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-02-12 11:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze o ile pisze ktoś z hali to nie pierdzieli farmazonów tylko pisze jak jest, bo pierdzielenie farmazonów to domena innej grupy pracowników. A gdzie te wykształciuchy po polibudzie??? Owszem, jest paru z klasą i wiedzą, ale ci akurat ozorem nie kłapią żeby nadrobić braki w kompetencji. Dwóch inteligentów ostatnio pożegnano, kolej na resztę ekipy.
Po drugie, nie wiem kto tu ma aspiracje do "prezesowania", bo ja widzę, że wszyscy chcą tylko w normalnych warunkach robić to co do nich należy. Jak zwykle były dwa wyraźne wyjątki z przerośniętym ego, ale jeden już poleciał z kierowniczego stanowiska a ..... no zobaczymy co dalej.
zdjecie uzytkownika
aTYB - 2015-02-14 15:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robol a kto byl takim wazniakiem?
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-02-14 22:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-02-12 11:51:52]:
kolejny anonimowy bohater snuje swoje wizje kto co po co.. ochłoń i przestań spekulować. Wiesz coś to napisz
zdjecie uzytkownika
bongoodkurzacz - 2015-02-16 08:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby podpisać się pod oskarżeniem nazwiskiem, to trzeba mieć jaja. Za dużo wymagasz od niektórych, hejnadorsza.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-03-10 17:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potwierdzam, nie słyszałem żeby komuś "brakowało" do wypłaty
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-22 20:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich maszynach tam pracujecie ?chodzi o cnc ?
zdjecie uzytkownika
kaa - 2015-04-09 21:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam?
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-17 21:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie. Coraz więcej miejsca na parkingu.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-04-18 18:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odjechana oferta, już tam lecę
zdjecie uzytkownika
Piecowy - 2015-04-18 22:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hejnadorsza - 2015-04-18 18:52:41]:
2 dni robisz i 2dni odpoczynku, 3 dni robisz i 3 dni odpoczynku, a nie 24 h na dobę i 7 dni w tygodniu..... A jak chca to robia nadgodziny...
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-19 00:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robol to znaczy?
zdjecie uzytkownika
VERSUS - 2015-04-20 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy tak narzekaja a prawda taka ze gebrueder to najbardziej solidna firma z wszystkich podobnych.. jeszcze jak zmienia troche ludzi to juz wogole bedzie porzadek... Ci co odeszli z gebruedera nagaduja na niego ale w glebi serca tesknia za ta praca i zaluja bo gpp to styl zycia a nie praca
zdjecie uzytkownika
poloc mu - 2015-04-24 13:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze godo poloc mu
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-05-10 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś w tym jest. miodu tez nie ma ale duzo razy spotkalem sie jak byli pracownicy gadali o gpp tak jakby nie umieli zapomniec o tej firmie - wszystko ich wciaz interesuje - jaki z tego wniosek? Ze w gpp było im dobrze.
Gorzej jest u konkurencji
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-10 17:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-05-10 14:50:11]:
Mnie raz gonił pies z pianą na pysku, dawno to było i też zapomnieć nie mogę, i o agresywnych psach czasem gadam. Pewnych rzeczy się nie zapomina. A ten tekst, że gorzej jest u konkurencji to jak bym wiedział kto to mówi... Też psina.
zdjecie uzytkownika
zalosne - 2015-05-14 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
robol to po co wciaz pracujesz w gpp?
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2015-05-15 11:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robol kogo nazywasz psiną?
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-15 17:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zalosne - 2015-05-14 22:25:39]:
a kto powiedział że nadal tam pracuję? i widzę, że jeszcze ktoś podpisuje tak samo jak ja, mało nicków do wyboru, że trzeba mojego używać?
zdjecie uzytkownika
gownolltr - 2015-05-15 22:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli kolejny przypadek ktory nie pracuje ale dalej "zyje" gpp. chlopy trzymcie sie roboty bo ciynzki czasy ida
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-06-05 23:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
krałza łogórków to najwiekszy leber
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 03:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym razem Gebrueder peitz poszukuje sekretarki z podstawami księgowości i automatyka - robotyka, z czego mnie osobiście interesuje to drugie stanowisko, jak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/automatyk-robotyk-zory,oferta,3959678 Gdyby ktoś pracował tutaj i mógł polecić to stanowisko, to byłbym bardzo wdzięczny za komentarz.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 03:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym razem Gebrueder peitz poszukuje sekretarki z podstawami księgowości i automatyka - robotyka, z czego mnie osobiście interesuje to drugie stanowisko, jak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/automatyk-robotyk-zory,oferta,3959678 Gdyby ktoś pracował tutaj i mógł polecić to stanowisko, to byłbym bardzo wdzięczny za komentarz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
alert