Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-25 22:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują u was jakeiś kobiety czy sami faceci? Zastanawiam się nad wysłaniem zgłoszenia, ale nie chciałabym wylądować wyłłącznie w męskim gronie.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-08-26 09:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-25 22:50:22]:
wiekszosc to faceci ale kobiet tez kilka jest. co chcesz robic na produkcji, biuro czy inna praca ci interesuje?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-26 14:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najchętniej zarządzanie jakością. Akurat u was szukają kogoś na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-08-27 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-26 14:59:43]:
pewnie, wysyłaj zgłszenie jeśli pasuje ci profil a wiesz że szukają. firma duża stabilna, co fakt to większość załogi to mężczyźni ale to chyba nie powinien być duży minus. ba, myślę że to nawet plus.czemu się tego obawiasz?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-28 11:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obawiam się, co ty. Po prostu wolę chciałam wiedzieć. cv wysłane już :)
zdjecie uzytkownika
haaa - 2014-08-31 23:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm teraz to sie chyba trzeba cieszyc ze jest oferta pracy a nie jeszcze wybrzydzac czy z facetami;P
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-09-03 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz to się trzeba cieszyć że się w ogóle ma prace.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-09-04 12:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-28 11:05:46]:
jak cv wysłane to trzymam kciuki. jak się uda to się odezwij, wprowadzę cię
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-05 13:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co powiecie na temat masowych bezpodstawnych nagan, o groźbach nakładania kar finansowych na pracowników, czy tam rozdawaniu aneksów z znacznie zmniejszoną stawką? Albo temat ostatnich zwolnień, prawie codziennie ktoś zwolniony?
zdjecie uzytkownika
EFEMERYCZNY - 2014-09-05 20:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiemy to, że ktoś w końcu się wziął za nierobów i tłuków.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony poziomem - 2014-09-05 23:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EFEMERYCZNY - 2014-09-05 20:09:13]:
za tych właściwych nierobów i tłuków jeszcze się nikt nie zabrał, ale zawsze pozostaje nadzieja...
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-05 23:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EFEMERYCZNY - 2014-09-05 20:09:13]:
A to powiedz mi na jakim Ty stanowisku pracujesz, że taki mądry i pracowity jesteś? Bo coś mi się wydaje, że jesteś zwykłym nieradzącym sobie biurokratą...
zdjecie uzytkownika
EFEMERYCZNY - 2014-09-07 13:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od razu po Twojej odpowiedzi widać że nawet nie potrafisz dobrze czytać. Tu nie chodzi o stanowisko -bo na każdym stanowisku można się opierd... tylko o to czy ktoś to robi czy nie. Lepiej być biurokratą niż lebrem i narzekać na swój los jak dochodzi do zwolnień
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-08 15:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ja nie narzekam na swój los, ja tylko mówię o łamaniu wszelkich praw pracowniczych, o szantażach, o niszczeniu firmy przez kilka osób na kierowniczych stołkach (którzy się uważają za bogów). A mam nadzieję że doczekam widoku ich upadku, a będzie to piękny widok ...
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-08 15:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie najlepiej stanowisko polecasz @EFEMERYCZNY , gdzie da się najlepiej zarobić,bo na tym mi zależy, może praca biurowa? Bo mam chęci do pracy i nie obijam się, jak mam coś zrobić to robię, w końcu za to jestem ostatecznie rozliczany, więc to uczciwy układ z pracodawcą jest, opisany na umowie z resztą..
zdjecie uzytkownika
sceptyczny - 2014-09-08 16:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-09-08 15:33:44]:
Widze, ze masz dobre podejscie do tego co sie nazywa umowa o prace a wlasciwie stosunkiem pracy. Niestety w tej firmie cos takiego nie obowiazuje. A w zasadzie obowiazuje pracownika w zakresie jaki odpowiada pracodawcy, z kolei pracodawca ma wszystkie umowy i kodeksy w "glebokim poszanowaniu", napisze tak bo okreslenia niecenzuralne sa kasowane.
zdjecie uzytkownika
efemeryczny - 2014-09-08 20:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@radek a jakie masz kwalifikacje i doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-09 13:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że już to niebawem się skończy. Ale pożyjemy-zobaczymy. Może w końcu się "góra" obudzi i przestanie pewnych ludków słuchać...
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-09 18:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co konkretnie się rozchodzi? bo chyba nie jestemw temacie
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-22 21:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś coś powiedzieć o pracy w firmie ASR ? Szukają pracowników fizycznych wysłałem cv i zadzwonili do mnie dzisiaj, za dwa dni mam rozmowę w sprawie pracy w firmie ASR na stanowisku pracownika fizycznego. Jakie są warunki pracy ? Jakie zmiany ? jakie zarobki na początek ? Co się w ogóle w tej firmie robi ?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-09-23 14:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie, o warunkach pracy to nikt nie chce jakoś napisać, czyżby były aż tak złe? bo jeśli nie, to warto się pochwalić tym, no nie? no bo nie wiem czy się nastawiać na duże kwoty czy nie, a nie chce zamieniać mojej obecnej pracy na jakąś dużo gorszą... a właściwie na gorszą po prostu. JAk wiecie ile się zarabia, to czekam :)
zdjecie uzytkownika
ASR - 2014-09-23 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-09-23 14:35:58]:
cześć jeśli chodzi o zarobki to ja osobiście nie narzekam pracuje w ASR mam najwyższa stawke i z weekendami +nadgodzinami wychodzę tak 3.300,3.400 i nie narzekam,
zdjecie uzytkownika
ehhh... - 2014-09-23 22:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASR - 2014-09-23 20:21:52]:
za 3,4 tysiaka zostałeś niewolnikiem
ja bym się tym nie chwalił...
zdjecie uzytkownika
ziutek z pks - 2014-09-24 08:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ASR - 2014-09-23 20:21:52]:
pytanie ile godzin pracujesz w miesiącu i jaką masz umowę
zdjecie uzytkownika
do echhhh - 2014-09-27 21:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
niewolnikiem? a to od kiedy z gebruedera nie można się zwolnic? zalosne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x