Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kr - 2014-08-19 17:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-08-19 01:57:25]:
anonimową ankietę zapomniałeś dodać. najpierw ludzie narzekają że firma ich nie słucha, a jak zaczynają coś robić w temacie to też źle. jak wiesz gdzie leży problem to im napisz
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-19 22:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr - 2014-08-19 17:48:27]:
Anonimowa to by była gdyby dali razem z ankietą kopertę zwrotną, bez danych nadawcy oczywiście. Co to za anonimowość jak masz ankietę wrzucić do skrzynki na portierni? Jak znam realia to zaraz powyciągają i podpiszą ;-)
Efekt będzie taki, ze ankietę odda może z 15% załogi z czego 14% wypełni ją tak żeby nabić sobie punktów. (z powodu właśnie tej super anonimowości).
Tylko szkoda papieru.
zdjecie uzytkownika
kr - 2014-08-20 10:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-08-19 22:41:06]:
Człowieku, to weź kilka ankiet od kolegów i wrzuć je razem,, skoro myślisz, że ludzie nie mają co robić, tylko wyjmować ankiety podpisywać albo sprawdzać kto wrzuca!@! zresztą jak nie napiszesz co ci leży na wątrobie to się o tym nie dowiedza
zdjecie uzytkownika
Lewy - 2014-08-20 19:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-08-19 01:57:25]:
ankieta to nowość w tej firmie i moim zdaniem krok w dobrą stronę. nic w tym dziwnego, że ktoś poszedł po rozum do głowy i chce się dowiedzieć o co kaman na zakładzie. przykład Lewandwoskiego w bajernie poakzuje, że z ludźmi zza odry da się ułożyć. sto razy więcej zaufania mam do tej firmy i tej ankiety niż do firm zarządzanych po polsku
zdjecie uzytkownika
co? - 2014-08-24 17:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lewy - 2014-08-20 19:17:33]:
Jaka nowość, już nie raz wypełnialiśmy ankiety i co to dało. Chyba krótko pracujesz w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Lewy - 2014-08-25 10:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co? - 2014-08-24 17:45:58]:
Może i krótko pracuję, ankiet żadnych nie pamiętam, ale wiem, żd palarnię i warniki na stołówce mamy, bo na spotkaniach się skarżyliśmy na ich braki.
Jak ci tak w tej firmie źle, to chyba nie ma obowiązku pracy tutaj.
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-25 22:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują u was jakeiś kobiety czy sami faceci? Zastanawiam się nad wysłaniem zgłoszenia, ale nie chciałabym wylądować wyłłącznie w męskim gronie.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-08-26 09:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-25 22:50:22]:
wiekszosc to faceci ale kobiet tez kilka jest. co chcesz robic na produkcji, biuro czy inna praca ci interesuje?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-26 14:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najchętniej zarządzanie jakością. Akurat u was szukają kogoś na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-08-27 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-26 14:59:43]:
pewnie, wysyłaj zgłszenie jeśli pasuje ci profil a wiesz że szukają. firma duża stabilna, co fakt to większość załogi to mężczyźni ale to chyba nie powinien być duży minus. ba, myślę że to nawet plus.czemu się tego obawiasz?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-28 11:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obawiam się, co ty. Po prostu wolę chciałam wiedzieć. cv wysłane już :)
zdjecie uzytkownika
haaa - 2014-08-31 23:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm teraz to sie chyba trzeba cieszyc ze jest oferta pracy a nie jeszcze wybrzydzac czy z facetami;P
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-09-03 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz to się trzeba cieszyć że się w ogóle ma prace.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-09-04 12:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-28 11:05:46]:
jak cv wysłane to trzymam kciuki. jak się uda to się odezwij, wprowadzę cię
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-05 13:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co powiecie na temat masowych bezpodstawnych nagan, o groźbach nakładania kar finansowych na pracowników, czy tam rozdawaniu aneksów z znacznie zmniejszoną stawką? Albo temat ostatnich zwolnień, prawie codziennie ktoś zwolniony?
zdjecie uzytkownika
EFEMERYCZNY - 2014-09-05 20:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiemy to, że ktoś w końcu się wziął za nierobów i tłuków.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony poziomem - 2014-09-05 23:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EFEMERYCZNY - 2014-09-05 20:09:13]:
za tych właściwych nierobów i tłuków jeszcze się nikt nie zabrał, ale zawsze pozostaje nadzieja...
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-05 23:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EFEMERYCZNY - 2014-09-05 20:09:13]:
A to powiedz mi na jakim Ty stanowisku pracujesz, że taki mądry i pracowity jesteś? Bo coś mi się wydaje, że jesteś zwykłym nieradzącym sobie biurokratą...
zdjecie uzytkownika
EFEMERYCZNY - 2014-09-07 13:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od razu po Twojej odpowiedzi widać że nawet nie potrafisz dobrze czytać. Tu nie chodzi o stanowisko -bo na każdym stanowisku można się opierd... tylko o to czy ktoś to robi czy nie. Lepiej być biurokratą niż lebrem i narzekać na swój los jak dochodzi do zwolnień
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-08 15:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ja nie narzekam na swój los, ja tylko mówię o łamaniu wszelkich praw pracowniczych, o szantażach, o niszczeniu firmy przez kilka osób na kierowniczych stołkach (którzy się uważają za bogów). A mam nadzieję że doczekam widoku ich upadku, a będzie to piękny widok ...
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-08 15:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie najlepiej stanowisko polecasz @EFEMERYCZNY , gdzie da się najlepiej zarobić,bo na tym mi zależy, może praca biurowa? Bo mam chęci do pracy i nie obijam się, jak mam coś zrobić to robię, w końcu za to jestem ostatecznie rozliczany, więc to uczciwy układ z pracodawcą jest, opisany na umowie z resztą..
zdjecie uzytkownika
sceptyczny - 2014-09-08 16:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-09-08 15:33:44]:
Widze, ze masz dobre podejscie do tego co sie nazywa umowa o prace a wlasciwie stosunkiem pracy. Niestety w tej firmie cos takiego nie obowiazuje. A w zasadzie obowiazuje pracownika w zakresie jaki odpowiada pracodawcy, z kolei pracodawca ma wszystkie umowy i kodeksy w "glebokim poszanowaniu", napisze tak bo okreslenia niecenzuralne sa kasowane.
zdjecie uzytkownika
efemeryczny - 2014-09-08 20:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@radek a jakie masz kwalifikacje i doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-09 13:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że już to niebawem się skończy. Ale pożyjemy-zobaczymy. Może w końcu się "góra" obudzi i przestanie pewnych ludków słuchać...
zdjecie uzytkownika
iskierka - 2014-09-09 18:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co konkretnie się rozchodzi? bo chyba nie jestemw temacie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x