Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arpex

Pracowałeś w firmie Arpex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2012-02-28 14:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy wiecej współpracy z taką firmą...,(usunięte przez administratora)Niedotrzymywanie terminów, przeciąganie z wykonaniem mebli nawet o dwa m-ce. Wielki problem z zareklamowaniem itd. Polecam gorąco.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2012-11-01 17:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidna firma , polecam meble wykonane są solidnie, fajna ekipa monterska solidne doradztwo!
zdjecie uzytkownika
pyton - 2012-12-14 16:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
korzysyalem z uslug firmy arpex dwa razy meble solidnie wykonane polecam
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-12-15 10:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma solidna super doradztwo meble wykonane bez zastrzezen p o l e c a m
zdjecie uzytkownika
mark - 2012-12-29 19:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MEBLE wykonane ,czysto perfekcyjnie ,super doradztwo naprawde polecam
zdjecie uzytkownika
Damian - 2013-04-30 19:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś może na produkcji? Bo wszystkie opinie, to raczej opis solidnych mebli... Ile płacą za godzinę? Dużo osób zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-07-30 17:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te opinie to na pewno nie prawdziwe czekam na meble od maja i nic mebli nie ma i pieniędzy nie ma gdyż umowa jest tak skonstruowana ze drugą rate trzeba wpłacić przed montaże rata wpłacona meble miały być montowane 14 lipca i dzisiaj jest 30 lipiec a mebli nie ma i nikt nie informuje dlaczego
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-08-16 16:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie, żeby się nie pomylić, bo firma o nazwie arpex w Polsce jest kilka. Jedna z nich to np. agencja reklamowa, drukarnia, dystrybutor dekoracyjnych produktów, a tutaj chodzi o firmę Arpex w Krośnie k/Mosiny niedaleko Poznania, działającą w branży meblarskiej, zajmują się produkcją oraz montażem mebli i innymi usługami stolarskimi. Pewnie kilka osób przypadkowo się pomyliło. Jak dla mnie to ich meble są nawet dobrej jakości oczywiście w stosunku do ceny, mają sporo zadowolonych klientów, a działają przecież od początku lat 90, także to firma z wieloletnią tradycją.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 19:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytywne opinie są nieprawdziwe. Wyszukajcie opinie na temat Arpex Mosina Paweł Matuszak produkcja mebli. Odradzam zdecydowanie. Największy błąd. Brak szacunku do ludzi.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-20 11:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )e słowa najpełniej oddają charakterystykę osób prowadzących ARPEX w Mosinie. Zero szacunku dla klienta - okłamują bezczelnie, rzucają słuchawką, obiecują przyjechać danego dnia i nawet nie raczą zadzwonić, że ich nie będzie (i tak od 3 miesięcy !!!!). Są do tego stopnia bezczelni, że mają pretensję, że do nich dzwonisz ! Skasowali pieniądze, a kuchnię zostawili niedokończoną i z usterkami ( "w tygodniu przyjedziemy dokończyć") !!!! Zdecydowanie nie polecam! Zresztą nawet montaż jest fatalny - krzywo zainstalowane drzwiczki itp. U znajomego, który zamówił kuchnię kilka tygodni po nas dokładnie to samo !!!!! Radzę trzymać się od nich z daleka !
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-09-24 08:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam, firma robiła mi szafy, wszystko wykonane zgodnie z umową.Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
cind - 2014-09-25 23:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z roku na rok poszerza coraz szerzej swoją ofertę handlową i unowocześnia park maszynowy. Obsługują klientów z Poznania, Mosiny jak i z całej Wielkopolski. Głównym zainteresowaniem klientów cieszą się wykonywane przez nich meble kuchenne, meble biurowe i szafy wnękowe wykonywane na wymiar. Pomiary na terenie okolic Mosiny i Poznania wykonywane są bezpłatnie u Klienta na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-09-26 09:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie z firmy robili u nas w mieszkaniu szafy z tz. skosami , wszystko wykonane solidnie i starannie.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-17 18:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a firma moze nie suzka jakis monterow czy cos?? ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia ale jestem spragniony informacji i przeciez powiem wam szczerze, ze chcialbym sie dowiedziec tego z samej troski dla kogos. bo mam przekazac mu te informacje bidak nie ma juz nawet na prad i internet. bida straszna.
zdjecie uzytkownika
AGATA - 2014-11-08 18:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam jakiejkolwiek współpracy z firmą ARPEX w mosinie. NA początku wszystko pięknie, po 2 miesiącach szafki się sypią, oferują gwarancję...a jak przychodzi co do czego... to nie ma z nimi kontaktu. Ja żałuję że zaufałam tej firmie!!!!! Raczej polecam kupić gotowe meble z jakiegoś marketu za 500 zł... pewnie wytrzymają dłużej... a jeśli się zepsują to przynajmniej nie będzie szkoda wyrzucić! ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Arpex?
Zadaj pytanie
x