brak logo

Arpex

Mosina

Opinie o Arpex

seba 2012-12-15 10:28:16
firma solidna super doradztwo meble wykonane bez zastrzezen p o l e c a m
mark 2012-12-29 19:18:17
MEBLE wykonane ,czysto perfekcyjnie ,super doradztwo naprawde polecam
Damian 2013-04-30 19:06:26
Pracował ktoś może na produkcji? Bo wszystkie opinie, to raczej opis solidnych mebli... Ile płacą za godzinę? Dużo osób zatrudniają?
jarek 2014-08-16 16:23:04
Uważajcie, żeby się nie pomylić, bo firma o nazwie arpex w Polsce jest kilka. Jedna z nich to np. agencja reklamowa, drukarnia, dystrybutor dekoracyjnych produktów, a tutaj chodzi o firmę Arpex w Krośnie k/Mosiny niedaleko Poznania, działającą w branży meblarskiej, zajmują się produkcją oraz montażem mebli i innymi usługami stolarskimi. Pewnie kilka osób przypadkowo się pomyliło. Jak dla mnie to ich meble są nawet dobrej jakości oczywiście w stosunku do ceny, mają sporo zadowolonych klientów, a działają przecież od początku lat 90, także to firma z wieloletnią tradycją.
ja 2014-09-15 19:12:57
Pozytywne opinie są nieprawdziwe. Wyszukajcie opinie na temat Arpex Mosina Paweł Matuszak produkcja mebli. Odradzam zdecydowanie. Największy błąd. Brak szacunku do ludzi.
2
Mirek 2014-09-24 08:44:18
polecam, firma robiła mi szafy, wszystko wykonane zgodnie z umową.Dziękuję.
1
cind 2014-09-25 23:32:15
Firma z roku na rok poszerza coraz szerzej swoją ofertę handlową i unowocześnia park maszynowy. Obsługują klientów z Poznania, Mosiny jak i z całej Wielkopolski. Głównym zainteresowaniem klientów cieszą się wykonywane przez nich meble kuchenne, meble biurowe i szafy wnękowe wykonywane na wymiar. Pomiary na terenie okolic Mosiny i Poznania wykonywane są bezpłatnie u Klienta na miejscu.
Maciej 2014-09-26 09:17:48
Panowie z firmy robili u nas w mieszkaniu szafy z tz. skosami , wszystko wykonane solidnie i starannie.
praca 2014-10-17 18:16:31
a firma moze nie suzka jakis monterow czy cos?? ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia ale jestem spragniony informacji i przeciez powiem wam szczerze, ze chcialbym sie dowiedziec tego z samej troski dla kogos. bo mam przekazac mu te informacje bidak nie ma juz nawet na prad i internet. bida straszna.
Tarny 2015-02-28 05:43:38
Też właśnie uzyskałem informację, że arpex z chęcią zatrudni nowe osoby do współpracy. Pytanie tylko czy rzeczywiśćie w jakimś tam stopniu da się zerknąć na opinię , która wisiała a zostałą dale j przyklejona. Generalnie wyjściowo potrzebujemy zebrać jak najwięcej informacji na tamat tozdzwięku Nie pytaj mnie o działalnoćść bojową a inni jeszcze gdzieś - to chyba absurd.
anielka 2015-03-24 16:42:45
tez słyszałam z kilku źródeł że szykują się jakieś wielkie zatrudnienia w Arpex ale niestety z pomocą internetu nie mogę tego w żaden sposób zweryfikować, a tak się składa ża z powodów osobistych i zawodowych ekstremalnie bardzo zależy mi na zdobyciu w tej firmie jakiejś posady, najlepiej dobrze płatnej.
KOlos 2015-04-09 14:13:19
A szczerze odpowiedzcie sobie czy jest potrzeba zatrudniania nie wiadomo ilu osób w Mosinie, bo z informacji które ja posiadam to firma obecnie raczej stoi w miejscu a nie koniecznie zdobywa nowe obszary na rynkach polskich czy europejskich. Trzeba mierzyć siły na zamiary i zastanowić się czy w firmie oferują coś więcej niż tylko wypłatę.
klient 2015-06-16 08:47:43
Potwierdzam - firma bardzo nie słowna, nie terminowa, brak jakiejkolwiek współpracy z klientem. Nie wiem skąd te pozytywne opinie.
3
janek 2015-06-16 12:57:26
po prostu wydaje mi się, ze trafiłeś na złego pracownika, albo wyolbrzmiasz fakty, opinii jest sporo pozytywnych i są one uzasadnione @klient. Zależy im na klientach, bo ich praca opiera się na sprzedaży i na dobrych relacjach, więc moze to był jakiś chłopak na stażu ale pewnie już tutaj nie pracuje.
laura 2015-10-12 20:05:47
nie polecam firmy, nie dotrzymują terminu, kontakt telefoniczny bardzo utrudniony, nie szanują klienta, po podpisaniu umowy i wpłaceniu zaliczki brak kontaktu, nie polecam, nie polecam !!!
rftyu 2015-10-12 23:16:30
z tego co wiem to mają pozycję lidera na rynku artykułów dekoracyjnych i ozdób, w ofercie firmy Arpex znajduje się bardzo starannie dobrany asortyment, dostępne produkty od zawsze wyróżnia najwyższa jakość, są bezpośrednim importerem artykułów dekoracyjnych i ozdób, mają nawet przedstawicielstwo w Chinach
seba 2015-10-16 00:03:31
odradzam nie słowni zero poszanowania klienta jak otrzymaja zaliczke to mebli juz nie zobaczycie zadłużeni bardzo kretacze jkaich mało
3
xv 2015-10-30 21:58:47
nie polecam!!!chyba że chcecie stracić nerwy czas i pieniądze.nie dotrzymują terminów,zaliczka 2x po 40% co rzadko się zdarza,ale tak słodko zapewniają przed podpisaniem umowy o swojej fachowości,terminowości i rzetelności że to już powinno wzbudzic czujność.i się nabraliśmy.PRZESTRZEGAM i NIE POLECAM TOTALNY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA!!!
Bana 2015-11-14 15:41:21
Firma ARPEX Krosinko/k Mosiny jest solidna i słowna.Wykonywali u mnie zabudowę . terminowo, solidnie ,jestem bardzo zadowolona i dlatego polecam Firmę i nie wiem skąd się biorą te negatywne opinie...uwierzyć nie mogę jak można pisać takie bzdury.
gofrik 2015-11-16 11:16:46
Nie dotrzymują terminów. Mają tysiące wymówek. My czekaliśmy dwa miesiące, a znamy kolejnych, którzy mają ten sam problem.
2
ala 2015-11-17 20:29:49
firma robiła mi kuchnię , w dniu montażu zrobiłam przelew , i to był mój największy błąd. na poprawki przyjechali po pół roku .po kilku latach domawiałam kilka szafek, wpłatę dokonałam tak jak chcieli.szafki dowieżli dzień przed wigilją (ale najpierw zażądali reszty pieniędzy bo inaczej nici) dostali kasę szafki częściowo dostałam reszta miała być po nowym roku , ale niestety za chwile będzie rok jak czekam na resztę i do dziś niema reszty mebli.są najgorszą firmą jaką znam , nie uczciwa ,nie rzetelna , po każdym telefonie zwodzą na drzewo,stale się czymś tłumaczą zwłaszcza jak już klienta wykasują .
1
fifek 2015-11-17 22:34:51
może warto porozmawiać z szefostwem, taka rozmowa zawsze się przydaje i oczyszcza atmosferę, ja właśnie będę aplikować do was na stanowisko specjalisty do spraw sprzedaży internetowej, mam dwa lata doświadczenia w sprzedaży internetowej i obsłudze klienta, a wymagają tylko roku więc mam nadzieję, że się uda
klient 2015-11-18 10:58:40
Firma to jakaś porażka,nie polecam!!!Nieterminowi! Zabiegają przed podpisaniem umowy, potem totalny brak szacunku dla klienta, zbywają, nie odbierają telefonów. Uwaga, bo umowa nie zawiera konsekwencji w niedotrzymaniu terminu! My się nabraliśmy! PRZESTRZEGAM i NIE POLECAM!!!
3
paol 2015-11-20 03:03:34
tylko rok wymagany w doświadczeniu? to oni chyba nie szukają specjalistów tylko osób do przyuczenia się.
huti 2015-11-22 06:16:29
Stanowisko to specjalista, to specjalisty szukaja. Rok doswiadczenia w pracy to czasem az nadto, jeśli ktos jest dobry.
sami 2015-11-24 12:40:24
hmm teraz sam nie wiem, bo rok doświadczenia to raczej nie jest zbyt dużo tak żeby wszystko wiedzieć w temacie.
Zenon Pruc 2015-12-16 12:22:23
Firma ma duże kłopoty finansowe, zamiast rozwiązać problem okrada klientów nie wykonujac umów. Pan Matuszczak spędza wiecej czasu w sądach niz w pracy. Odradzam zdecydowanie. Nie dotrzymuja terminów, nie odbieraja telefonów. Brak szacunku do klientów i ich czasu. Odradzam tez branie przez nich AGD - przywożą sprzet inny niz zamówiony bo nie mieli pieniędzy wiec kupili tańszy.
jas 2015-12-16 15:23:33
jak to nie wykonuje umow, przeciez dopiero po wykonaniu prac powinno byc wszystko uregulowane, chyba ze chca jakas zaliczke ale chyba nikt nie placi calosci przed wkonaniem
ola 2015-12-19 20:23:28
firma jest strasznie zadłużona kłamią nie odbierają telefonów nie otwierają drzwi
klient 2015-12-21 12:34:38
Opinia-tylko jedna fatalna ,brak kontaktu pani właścicielka udaje pracownika a to żona,terminy przekładane, wykonanie fatalne za nic nie biorą odpowiedzialności,wszyscy są winny tyko nie oni.koniec szkoda czasu.
co do pozytywów to wiadomo kto pisze .pozdrawiam ARPEX .
Jan 2015-12-21 21:30:35
Nie dotrzymuja terminów. NIe odbieraja terminow, skladaja obietnice i ich nie dotrzymuja, okłamuja klienta i nie szanuja jego czasu. ODRADZAM, TRZYMAC SIE OD NICH Z DALEKA !!!
deaa 2016-01-03 13:55:34
Na pewno problemy z kontaktem są czymś uzasadnione, przecież relacje między pracownikami a szefostwem są dobre. A wiadomo czy są teraz jakieś benefity dla początkujących? Dzięki
klient 2016-02-25 09:04:26
Firma jednym słowem fatalna.Tanie meble i jeszcze gorsze wykonanie.szkoda gadać.
Klient 2016-03-07 19:52:30
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
Klient 2016-03-07 19:53:18
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
Klient 2016-03-07 19:53:51
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
spryt 2016-04-09 14:05:16
Wydaje mi się, że takie benefity socjalne dorzucają do każdej oferty, ale wiadomo czy pojawią się niedługo jakieś oferty pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
baloon 2016-05-13 20:33:34
spryt, nic pewnego. Najlepiej mieć osobę w firmie która na bieżąco by informacje przekazywała.
JJ 2016-05-19 10:22:14
Oszuści. Ludzie, uważajcie! Nie zamawiajcie u nich kuchni, wpłacicie zaliczkę a kuchni nigdy na oczy nie zobaczycie! Kłamią w żywe oczy, a tak naprawdę tylko wyłudzają pieniądze! Złodzieje to mało powiedziane! Nie dajcie się nabrać!
3
firma 2016-06-01 20:53:35
Człowieku zakończmy tą sprawę w Sądzie i nie błaznujmy na jakiś forach, ponadto będąc anonimem.
ada 2016-06-20 14:43:55
firma' dokładnie, popieram w 100% takie sprawy w taki sposob sie nie rozwiazuje.
Nie 2016-06-23 11:45:43
Wszystko u tego Pana jest na "nie".
Nieterminowy,
Niepunktualny,
Niesłowny,
Niewiarygodny,
Nierzetelny,
Nieodbierający telefonu,
Nieprawdomówny i można by tak wymieniać niekoniecznie krótko zawierając w jednym: Nieprofesjonalny !!!
2
Mati 2016-07-01 20:55:08
Solidna firma , cenny spoko, Polecam
Wilk 2016-07-04 12:51:48
No ja też uważam, że solidna firma, generalnie jest to bardzo dobra sprawa, jedna z najlepszych w okolicy, wydaje mi się, że warto próbować, bo przecież gdzieś karierę trzeba zbudować, moim zdaniem tutaj można, bo niby dlaczego nie, tutaj płacą dobrze
max 2016-07-14 20:29:15
Polecam , robią dobrze i cenny mają nie z orbity.
miriam 2016-07-15 12:50:52
jak najbardziej się zgadzam, firma jest konkurencyjna cenowo
Paweł Matuszak 2016-07-15 22:59:15
To jest strona firmy meblowej z Mosiny koło Poznania, NIE FIRMY Z GLIWIC.
Firma z Mosiny to produkuje meble kuchenne - bardzo złej jakości, z wielomiesięcznym opóźnieniem. Utrudniony kontakt, chamskie odzywki i zagrania właścicieli.
paol 2016-07-15 23:15:06
Środowisko medyczne ma to do siebie, że ciężko się do nich załapać, ale zatrudnienie wiążę się odpowiednio ze zdobywaniem satysfakcji i doświadczenia. Ale są benefity? Dzięki
nick 2016-08-08 21:40:42
hahahhahahaha widać jaką realną prawdę mają te posty , ludzie piszą o różnych firmach .... bzdury i tyle ...środowisko medyczne hahahahahhaha
Wa 2016-08-09 22:44:37
Wiesz co, jak moga niby pisać o różnych firmach jak firm przeciez nie ma dużo tylko jest jefdna, ludzie piszą o Arpex z tego co mi wiadomo, to chyba prosta sprawa, gdzie tu się można niby pomylić @nick
Zostaw swoją opinię o Arpex - Mosina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex