Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arpex

Pracowałeś w firmie Arpex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marcin - 2012-11-01 17:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidna firma , polecam meble wykonane są solidnie, fajna ekipa monterska solidne doradztwo!
zdjecie uzytkownika
pyton - 2012-12-14 16:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
korzysyalem z uslug firmy arpex dwa razy meble solidnie wykonane polecam
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-12-15 10:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma solidna super doradztwo meble wykonane bez zastrzezen p o l e c a m
zdjecie uzytkownika
mark - 2012-12-29 19:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MEBLE wykonane ,czysto perfekcyjnie ,super doradztwo naprawde polecam
zdjecie uzytkownika
Damian - 2013-04-30 19:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś może na produkcji? Bo wszystkie opinie, to raczej opis solidnych mebli... Ile płacą za godzinę? Dużo osób zatrudniają?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-08-16 16:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie, żeby się nie pomylić, bo firma o nazwie arpex w Polsce jest kilka. Jedna z nich to np. agencja reklamowa, drukarnia, dystrybutor dekoracyjnych produktów, a tutaj chodzi o firmę Arpex w Krośnie k/Mosiny niedaleko Poznania, działającą w branży meblarskiej, zajmują się produkcją oraz montażem mebli i innymi usługami stolarskimi. Pewnie kilka osób przypadkowo się pomyliło. Jak dla mnie to ich meble są nawet dobrej jakości oczywiście w stosunku do ceny, mają sporo zadowolonych klientów, a działają przecież od początku lat 90, także to firma z wieloletnią tradycją.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-15 19:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozytywne opinie są nieprawdziwe. Wyszukajcie opinie na temat Arpex Mosina Paweł Matuszak produkcja mebli. Odradzam zdecydowanie. Największy błąd. Brak szacunku do ludzi.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-09-24 08:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam, firma robiła mi szafy, wszystko wykonane zgodnie z umową.Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
cind - 2014-09-25 23:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z roku na rok poszerza coraz szerzej swoją ofertę handlową i unowocześnia park maszynowy. Obsługują klientów z Poznania, Mosiny jak i z całej Wielkopolski. Głównym zainteresowaniem klientów cieszą się wykonywane przez nich meble kuchenne, meble biurowe i szafy wnękowe wykonywane na wymiar. Pomiary na terenie okolic Mosiny i Poznania wykonywane są bezpłatnie u Klienta na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-09-26 09:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie z firmy robili u nas w mieszkaniu szafy z tz. skosami , wszystko wykonane solidnie i starannie.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-17 18:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a firma moze nie suzka jakis monterow czy cos?? ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia ale jestem spragniony informacji i przeciez powiem wam szczerze, ze chcialbym sie dowiedziec tego z samej troski dla kogos. bo mam przekazac mu te informacje bidak nie ma juz nawet na prad i internet. bida straszna.
zdjecie uzytkownika
Tarny - 2015-02-28 05:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też właśnie uzyskałem informację, że arpex z chęcią zatrudni nowe osoby do współpracy. Pytanie tylko czy rzeczywiśćie w jakimś tam stopniu da się zerknąć na opinię , która wisiała a zostałą dale j przyklejona. Generalnie wyjściowo potrzebujemy zebrać jak najwięcej informacji na tamat tozdzwięku Nie pytaj mnie o działalnoćść bojową a inni jeszcze gdzieś - to chyba absurd.
zdjecie uzytkownika
anielka - 2015-03-24 16:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez słyszałam z kilku źródeł że szykują się jakieś wielkie zatrudnienia w Arpex ale niestety z pomocą internetu nie mogę tego w żaden sposób zweryfikować, a tak się składa ża z powodów osobistych i zawodowych ekstremalnie bardzo zależy mi na zdobyciu w tej firmie jakiejś posady, najlepiej dobrze płatnej.
zdjecie uzytkownika
KOlos - 2015-04-09 14:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A szczerze odpowiedzcie sobie czy jest potrzeba zatrudniania nie wiadomo ilu osób w Mosinie, bo z informacji które ja posiadam to firma obecnie raczej stoi w miejscu a nie koniecznie zdobywa nowe obszary na rynkach polskich czy europejskich. Trzeba mierzyć siły na zamiary i zastanowić się czy w firmie oferują coś więcej niż tylko wypłatę.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-06-16 08:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-15 19:12:57]:
Potwierdzam - firma bardzo nie słowna, nie terminowa, brak jakiejkolwiek współpracy z klientem. Nie wiem skąd te pozytywne opinie.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-16 12:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po prostu wydaje mi się, ze trafiłeś na złego pracownika, albo wyolbrzmiasz fakty, opinii jest sporo pozytywnych i są one uzasadnione @klient. Zależy im na klientach, bo ich praca opiera się na sprzedaży i na dobrych relacjach, więc moze to był jakiś chłopak na stażu ale pewnie już tutaj nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
laura - 2015-10-12 20:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam firmy, nie dotrzymują terminu, kontakt telefoniczny bardzo utrudniony, nie szanują klienta, po podpisaniu umowy i wpłaceniu zaliczki brak kontaktu, nie polecam, nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
rftyu - 2015-10-12 23:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to mają pozycję lidera na rynku artykułów dekoracyjnych i ozdób, w ofercie firmy Arpex znajduje się bardzo starannie dobrany asortyment, dostępne produkty od zawsze wyróżnia najwyższa jakość, są bezpośrednim importerem artykułów dekoracyjnych i ozdób, mają nawet przedstawicielstwo w Chinach
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-10-16 00:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam nie słowni zero poszanowania klienta jak otrzymaja zaliczke to mebli juz nie zobaczycie zadłużeni bardzo kretacze jkaich mało
zdjecie uzytkownika
xv - 2015-10-30 21:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam!!!chyba że chcecie stracić nerwy czas i pieniądze.nie dotrzymują terminów,zaliczka 2x po 40% co rzadko się zdarza,ale tak słodko zapewniają przed podpisaniem umowy o swojej fachowości,terminowości i rzetelności że to już powinno wzbudzic czujność.i się nabraliśmy.PRZESTRZEGAM i NIE POLECAM TOTALNY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA!!!
zdjecie uzytkownika
Bana - 2015-11-14 15:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ARPEX Krosinko/k Mosiny jest solidna i słowna.Wykonywali u mnie zabudowę . terminowo, solidnie ,jestem bardzo zadowolona i dlatego polecam Firmę i nie wiem skąd się biorą te negatywne opinie...uwierzyć nie mogę jak można pisać takie bzdury.
zdjecie uzytkownika
gofrik - 2015-11-16 11:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dotrzymują terminów. Mają tysiące wymówek. My czekaliśmy dwa miesiące, a znamy kolejnych, którzy mają ten sam problem.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-11-17 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma robiła mi kuchnię , w dniu montażu zrobiłam przelew , i to był mój największy błąd. na poprawki przyjechali po pół roku .po kilku latach domawiałam kilka szafek, wpłatę dokonałam tak jak chcieli.szafki dowieżli dzień przed wigilją (ale najpierw zażądali reszty pieniędzy bo inaczej nici) dostali kasę szafki częściowo dostałam reszta miała być po nowym roku , ale niestety za chwile będzie rok jak czekam na resztę i do dziś niema reszty mebli.są najgorszą firmą jaką znam , nie uczciwa ,nie rzetelna , po każdym telefonie zwodzą na drzewo,stale się czymś tłumaczą zwłaszcza jak już klienta wykasują .
zdjecie uzytkownika
fifek - 2015-11-17 22:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może warto porozmawiać z szefostwem, taka rozmowa zawsze się przydaje i oczyszcza atmosferę, ja właśnie będę aplikować do was na stanowisko specjalisty do spraw sprzedaży internetowej, mam dwa lata doświadczenia w sprzedaży internetowej i obsłudze klienta, a wymagają tylko roku więc mam nadzieję, że się uda
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-11-18 10:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma to jakaś porażka,nie polecam!!!Nieterminowi! Zabiegają przed podpisaniem umowy, potem totalny brak szacunku dla klienta, zbywają, nie odbierają telefonów. Uwaga, bo umowa nie zawiera konsekwencji w niedotrzymaniu terminu! My się nabraliśmy! PRZESTRZEGAM i NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
paol - 2015-11-20 03:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko rok wymagany w doświadczeniu? to oni chyba nie szukają specjalistów tylko osób do przyuczenia się.
zdjecie uzytkownika
huti - 2015-11-22 06:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowisko to specjalista, to specjalisty szukaja. Rok doswiadczenia w pracy to czasem az nadto, jeśli ktos jest dobry.
zdjecie uzytkownika
sami - 2015-11-24 12:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm teraz sam nie wiem, bo rok doświadczenia to raczej nie jest zbyt dużo tak żeby wszystko wiedzieć w temacie.
zdjecie uzytkownika
Zenon Pruc - 2015-12-16 12:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ma duże kłopoty finansowe, zamiast rozwiązać problem okrada klientów nie wykonujac umów. Pan Matuszczak spędza wiecej czasu w sądach niz w pracy. Odradzam zdecydowanie. Nie dotrzymuja terminów, nie odbieraja telefonów. Brak szacunku do klientów i ich czasu. Odradzam tez branie przez nich AGD - przywożą sprzet inny niz zamówiony bo nie mieli pieniędzy wiec kupili tańszy.
zdjecie uzytkownika
jas - 2015-12-16 15:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to nie wykonuje umow, przeciez dopiero po wykonaniu prac powinno byc wszystko uregulowane, chyba ze chca jakas zaliczke ale chyba nikt nie placi calosci przed wkonaniem
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-12-19 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest strasznie zadłużona kłamią nie odbierają telefonów nie otwierają drzwi
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-12-21 12:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinia-tylko jedna fatalna ,brak kontaktu pani właścicielka udaje pracownika a to żona,terminy przekładane, wykonanie fatalne za nic nie biorą odpowiedzialności,wszyscy są winny tyko nie oni.koniec szkoda czasu.
co do pozytywów to wiadomo kto pisze .pozdrawiam ARPEX .
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-12-21 21:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dotrzymuja terminów. NIe odbieraja terminow, skladaja obietnice i ich nie dotrzymuja, okłamuja klienta i nie szanuja jego czasu. ODRADZAM, TRZYMAC SIE OD NICH Z DALEKA !!!
zdjecie uzytkownika
deaa - 2016-01-03 13:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno problemy z kontaktem są czymś uzasadnione, przecież relacje między pracownikami a szefostwem są dobre. A wiadomo czy są teraz jakieś benefity dla początkujących? Dzięki
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-02-25 09:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jednym słowem fatalna.Tanie meble i jeszcze gorsze wykonanie.szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2016-03-07 19:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2016-03-07 19:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2016-03-07 19:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
zdjecie uzytkownika
spryt - 2016-04-09 14:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że takie benefity socjalne dorzucają do każdej oferty, ale wiadomo czy pojawią się niedługo jakieś oferty pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Arpex!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert