brak logo

Arpex

Mosina

Opinie o Arpex

marcin 2012-11-01 17:19:05
Solidna firma , polecam meble wykonane są solidnie, fajna ekipa monterska solidne doradztwo!
pyton 2012-12-14 16:27:26
korzysyalem z uslug firmy arpex dwa razy meble solidnie wykonane polecam
seba 2012-12-15 10:28:16
firma solidna super doradztwo meble wykonane bez zastrzezen p o l e c a m
mark 2012-12-29 19:18:17
MEBLE wykonane ,czysto perfekcyjnie ,super doradztwo naprawde polecam
ja 2014-09-15 19:12:57
Pozytywne opinie są nieprawdziwe. Wyszukajcie opinie na temat Arpex Mosina Paweł Matuszak produkcja mebli. Odradzam zdecydowanie. Największy błąd. Brak szacunku do ludzi.
4
Mirek 2014-09-24 08:44:18
polecam, firma robiła mi szafy, wszystko wykonane zgodnie z umową.Dziękuję.
1
Maciej 2014-09-26 09:17:48
Panowie z firmy robili u nas w mieszkaniu szafy z tz. skosami , wszystko wykonane solidnie i starannie.
anielka 2015-03-24 16:42:45
tez słyszałam z kilku źródeł że szykują się jakieś wielkie zatrudnienia w Arpex ale niestety z pomocą internetu nie mogę tego w żaden sposób zweryfikować, a tak się składa ża z powodów osobistych i zawodowych ekstremalnie bardzo zależy mi na zdobyciu w tej firmie jakiejś posady, najlepiej dobrze płatnej.
klient 2015-06-16 08:47:43
Potwierdzam - firma bardzo nie słowna, nie terminowa, brak jakiejkolwiek współpracy z klientem. Nie wiem skąd te pozytywne opinie.
5
laura 2015-10-12 20:05:47
nie polecam firmy, nie dotrzymują terminu, kontakt telefoniczny bardzo utrudniony, nie szanują klienta, po podpisaniu umowy i wpłaceniu zaliczki brak kontaktu, nie polecam, nie polecam !!!
2
seba 2015-10-16 00:03:31
odradzam nie słowni zero poszanowania klienta jak otrzymaja zaliczke to mebli juz nie zobaczycie zadłużeni bardzo kretacze jkaich mało
4
xv 2015-10-30 21:58:47
nie polecam!!!chyba że chcecie stracić nerwy czas i pieniądze.nie dotrzymują terminów,zaliczka 2x po 40% co rzadko się zdarza,ale tak słodko zapewniają przed podpisaniem umowy o swojej fachowości,terminowości i rzetelności że to już powinno wzbudzic czujność.i się nabraliśmy.PRZESTRZEGAM i NIE POLECAM TOTALNY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA!!!
2
Bana 2015-11-14 15:41:21
Firma ARPEX Krosinko/k Mosiny jest solidna i słowna.Wykonywali u mnie zabudowę . terminowo, solidnie ,jestem bardzo zadowolona i dlatego polecam Firmę i nie wiem skąd się biorą te negatywne opinie...uwierzyć nie mogę jak można pisać takie bzdury.
gofrik 2015-11-16 11:16:46
Nie dotrzymują terminów. Mają tysiące wymówek. My czekaliśmy dwa miesiące, a znamy kolejnych, którzy mają ten sam problem.
4
ala 2015-11-17 20:29:49
firma robiła mi kuchnię , w dniu montażu zrobiłam przelew , i to był mój największy błąd. na poprawki przyjechali po pół roku .po kilku latach domawiałam kilka szafek, wpłatę dokonałam tak jak chcieli.szafki dowieżli dzień przed wigilją (ale najpierw zażądali reszty pieniędzy bo inaczej nici) dostali kasę szafki częściowo dostałam reszta miała być po nowym roku , ale niestety za chwile będzie rok jak czekam na resztę i do dziś niema reszty mebli.są najgorszą firmą jaką znam , nie uczciwa ,nie rzetelna , po każdym telefonie zwodzą na drzewo,stale się czymś tłumaczą zwłaszcza jak już klienta wykasują .
2
klient 2015-11-18 10:58:40
Firma to jakaś porażka,nie polecam!!!Nieterminowi! Zabiegają przed podpisaniem umowy, potem totalny brak szacunku dla klienta, zbywają, nie odbierają telefonów. Uwaga, bo umowa nie zawiera konsekwencji w niedotrzymaniu terminu! My się nabraliśmy! PRZESTRZEGAM i NIE POLECAM!!!
5
Zenon Pruc 2015-12-16 12:22:23
Firma ma duże kłopoty finansowe, zamiast rozwiązać problem okrada klientów nie wykonujac umów. Pan Matuszczak spędza wiecej czasu w sądach niz w pracy. Odradzam zdecydowanie. Nie dotrzymuja terminów, nie odbieraja telefonów. Brak szacunku do klientów i ich czasu. Odradzam tez branie przez nich AGD - przywożą sprzet inny niz zamówiony bo nie mieli pieniędzy wiec kupili tańszy.
1
ola 2015-12-19 20:23:28
firma jest strasznie zadłużona kłamią nie odbierają telefonów nie otwierają drzwi
klient 2015-12-21 12:34:38
Opinia-tylko jedna fatalna ,brak kontaktu pani właścicielka udaje pracownika a to żona,terminy przekładane, wykonanie fatalne za nic nie biorą odpowiedzialności,wszyscy są winny tyko nie oni.koniec szkoda czasu.
co do pozytywów to wiadomo kto pisze .pozdrawiam ARPEX .
Jan 2015-12-21 21:30:35
Nie dotrzymuja terminów. NIe odbieraja terminow, skladaja obietnice i ich nie dotrzymuja, okłamuja klienta i nie szanuja jego czasu. ODRADZAM, TRZYMAC SIE OD NICH Z DALEKA !!!
1
klient 2016-02-25 09:04:26
Firma jednym słowem fatalna.Tanie meble i jeszcze gorsze wykonanie.szkoda gadać.
Klient 2016-03-07 19:52:30
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
Klient 2016-03-07 19:53:18
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
Klient 2016-03-07 19:53:51
Czy ten opis dodał sam pracodawca. Jeśli chodzi o firmę to coś strasznego. Fatalna to chyba za mało powiedziane.
JJ 2016-05-19 10:22:14
Oszuści. Ludzie, uważajcie! Nie zamawiajcie u nich kuchni, wpłacicie zaliczkę a kuchni nigdy na oczy nie zobaczycie! Kłamią w żywe oczy, a tak naprawdę tylko wyłudzają pieniądze! Złodzieje to mało powiedziane! Nie dajcie się nabrać!
4
firma 2016-06-01 20:53:35
Człowieku zakończmy tą sprawę w Sądzie i nie błaznujmy na jakiś forach, ponadto będąc anonimem.
Nie 2016-06-23 11:45:43
Wszystko u tego Pana jest na "nie".
Nieterminowy,
Niepunktualny,
Niesłowny,
Niewiarygodny,
Nierzetelny,
Nieodbierający telefonu,
Nieprawdomówny i można by tak wymieniać niekoniecznie krótko zawierając w jednym: Nieprofesjonalny !!!
4
Mati 2016-07-01 20:55:08
Solidna firma , cenny spoko, Polecam
max 2016-07-14 20:29:15
Polecam , robią dobrze i cenny mają nie z orbity.
Paweł Matuszak 2016-07-15 22:59:15
To jest strona firmy meblowej z Mosiny koło Poznania, NIE FIRMY Z GLIWIC.
Firma z Mosiny to produkuje meble kuchenne - bardzo złej jakości, z wielomiesięcznym opóźnieniem. Utrudniony kontakt, chamskie odzywki i zagrania właścicieli.
1
nick 2016-08-08 21:40:42
hahahhahahaha widać jaką realną prawdę mają te posty , ludzie piszą o różnych firmach .... bzdury i tyle ...środowisko medyczne hahahahahhaha
Wa 2016-08-09 22:44:37
Wiesz co, jak moga niby pisać o różnych firmach jak firm przeciez nie ma dużo tylko jest jefdna, ludzie piszą o Arpex z tego co mi wiadomo, to chyba prosta sprawa, gdzie tu się można niby pomylić @nick
Zostaw swoją opinię o Arpex - Mosina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex