Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OBI szwedzka

Pracowałeś w firmie OBI szwedzka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Obiwan - 2012-02-29 21:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy na forum OBI POZNAŃ
<(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-04-11 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)od tego derektora i proponuje wziasc sie do roboty a nie patrzec tylko gdzie tu tylko przygrac w .......... !!!!!!!
Ja pracuje w firmie zewnetrznej na obi i mam codziennie kontakt z Dyrekcją i wiem jedno, że niezasluguja na takie komentaze...
zdjecie uzytkownika
ciacho - 2012-05-13 11:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...całą dyrekcję powinni wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ić, co oni robią nic, tylko patrzą kogo zwolnić, żeby jeszcze coś sobą reprezentowali, nikt z tej całej trójcy nie ma kultury osobistej, dyrektorka zachowuje sie jakby była na wsi ciągle przeklinając, a dyrektorzy nawet nie potrafia powiedzieć dzień dobry, skad ta wiocha sie wzięła na takich stanowiskach, najlepsze jest to że tworzą mafie wkrecając swoich znajomych i rodzinkę, zwalniaja pracowników którzy dobrze pracują a zatrudniaja firme zewnętrzą, przykład kas, tam juz teraz siedza same szare koszulki, nie wazne ze przepuszczaja towar, robia manko przecież i tak im to od wypłaty odciągną, przecież ta firma to wielkie nieporozumienie, dziwie sie ze regionalny i dyrekcja z warszawy tego nie widzi, no chyba ze sa po tych samych pieniadzach, unikajcie tego syfu, dla przyszłych pracowników, tam nie szanują ludzi nawet jakbyś 24h pracował, totalna zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!nigdy do OBI
zdjecie uzytkownika
ciacho - 2012-05-13 12:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do tego xxx jestes p [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ony tak twierdząc, zawsze będziesz ich chwalił bo masz z tego korzyści
zdjecie uzytkownika
xx - 2012-05-14 11:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO ROBOTY SIE WEZCIE A NIE PLOTAMI SIE ZAJMUJECIE TYLKO KTO Z KIM I W JAKIEJ POZYCJI, ŻYCIA SWOIEGO NIEMACIE..? CIEKAWE KOGO TERAZ DOPASUJECIE DYREKTOROWI..? Z TYLOMA KOBIETAMI PRZECIEŻ ROZMAWIA.
zdjecie uzytkownika
ciacho - 2012-05-14 17:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej ty xxx sam sie weź do roboty, za takie grosze jak tam płacą i w chuja leca to trzeba ściemniać, a dyro Maciej już ma nowy nabytek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
LJKGFG - 2012-05-16 14:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE OCIEKA JADEM...... KTOS TU JEST ZAZDROSNY...??
zdjecie uzytkownika
cieć - 2012-05-22 14:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się cała dyrekcja powinna wylecieć, dyro (usunięte przez administratora) już niedługo całą rodzinkę wkręci, na budowlance ma juz siostrzeńca kapusia a teraz na info kuzyneczkę i wtyki są, to co się tam dzieje że jest wielki nie porozumienie a najlepszy jest ten Dawidek co nic nie robi tylko napędza (usunięte przez administratora) bogatych klientów, kiedy ktoś im się weźmie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y.
zdjecie uzytkownika
DESPERATKA - 2012-09-07 11:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK BYM NIE PISAŁA,BO ZYJE SIE TYLKO RAZ.
zdjecie uzytkownika
blBL - 2012-10-05 18:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze sie swoJego nie macie
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-10-19 22:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narazie s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ił zastępca, żeby w papierów sobie nie zgnoić machlojami! reszta o dziwo zostało mimo że ich jazdy robią na oczach pracowników i klientów. "klienci" dyrcia chodzą po markecie - również części dla personelu - jak u siebie, dostają zniżki, a potem się dziwić, że nie ma planów!

jako jedyny market, poznań nie ma socjalnego! niby pokazali w liczbach na co poszedł, ale gdzie dowody? jak ktoś już pisał do dziś dnia nie ma premii za obiecane przez dyrektora miesiące!

wał na wale, cham goni chama!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 16:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie! szukam pracy jako sprzedawca najlepiej właśnie w markecie budowlanym. Mam doświadczenie w Castoramie. Napiszcie, jakie zarobki ta sieć oferuje tzw. ekspertom? umowy są na stałe czy na zlecenie?
zdjecie uzytkownika
Tisha - 2013-06-02 22:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obi płaci ekspetom 2500 brutto, umowa jest na rok, a potem albo przedłużana albo nie :-)
Jeśli zależy ci na dobrej współpracy i nie jesteś dupowłazem nie idź na TECHNIKĘ,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 20:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tisha- dzięki:) za szybką odpowiedz i tyle informacji! MAŁO płacą, ale nie mam żadnej pracy, więc niech będzie do momentu, aż nastaną lepsze czasy. Co do działu- myślę o farbach, na tym się akurat znam:)
zdjecie uzytkownika
Tisha - 2013-06-06 21:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Farby???Czyli dział MIESZKAĆ,jest tam fajne towarzystwo :) ale mają już doradcę eksperta :)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik OBI - 2013-06-19 13:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Przepracowałem w poznańskim oddziale Obi około 2 lata, przechodząc przez stanowiska serwisu logistycznego (układanie towaru) następnie sprzedaż aby ostatecznie zająć się systemową obsługą zamówień asortymentu oraz serwisem zleceń klientowskich. Osobom szukającym jakichkolwiek rzetelnych informacji mogę powiedzieć jedno - praca naprawdę nie jest zła... zarobki dla sprzedawców wahają się w zależności od wynegocjowanej stawki i jest to sprawa indywidualna ale wypłata zawsze jest na czas. W przeszłości zdarzały się premię za wypracowany target (osiągnięcie narzuconego obrotu) lecz w chwili obecnej poprzeczka stoi naprawdę wysoko i raczej nie prędko ponownie trafi się ta dodatkowa kasa. Wybór najlepszego działu nie jest wcale taki oczywisty. W końcu to jeden wielki tygiel charakterów. Osobiście stawiałbym obecnie na dział budować ze względu na chwilowy niedobór pracowników. Kierownicy działów jak i dyrekcja zwracają uwagę na szczegóły i potrafią czasem trochę przesadzić lecz taka jest ich rola - znajdywanie problemów i ich rozwiązywanie nie klepanie po plecach za wykonanie swoich obowiązków. Firma organizuje szkolenia asortymentowe oraz z obsługi wózków spalinowych / elektrycznych.W przeszłości funkcjonował system "benefit" dający darmowy dostęp do ponad 40 różnych form rekreacji sportowej - obecnie wycofany ale może wróci do łask... Proszę nie kierować się opiniami typu " nie polecam nikomu... firma krzak... dyrektor jest taki a taki..." Nieszczęśliwi pieniacze w domowym zaciszu dają upust swojej bezradności tworząc takie wypociny zza klawiatury domowego komputera. Pozdrawiam wszystkich rycerzy Jedi pomarańczowej strony mocy. Do zobaczenia po drugiej stronie lady :) Dariusz. S
zdjecie uzytkownika
M******* - 2013-07-01 11:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Były pracownik OBI - 2013-06-19 13:19:40

Witam. Przepracowałem w poznańskim oddziale Obi około 2 lata, przechodząc przez stanowiska serwisu logistycznego (układanie towaru) następnie sprzedaż aby ostatecznie zająć się systemową obsługą zamówień asortymentu oraz serwisem zleceń klientowskich. Osobom szukającym jakichkolwiek rzetelnych informacji mogę powiedzieć jedno - praca naprawdę nie jest zła... zarobki dla sprzedawców wahają się w zależności od wynegocjowanej stawki i jest to sprawa indywidualna ale wypłata zawsze jest na czas. W przeszłości zdarzały się premię za wypracowany target (osiągnięcie narzuconego obrotu) lecz w chwili obecnej poprzeczka stoi naprawdę wysoko i raczej nie prędko ponownie trafi się ta dodatkowa kasa. Wybór najlepszego działu nie jest wcale taki oczywisty. W końcu to jeden wielki tygiel charakterów. Osobiście stawiałbym obecnie na dział budować ze względu na chwilowy niedobór pracowników. Kierownicy działów jak i dyrekcja zwracają uwagę na szczegóły i potrafią czasem trochę przesadzić lecz taka jest ich rola - znajdywanie problemów i ich rozwiązywanie nie klepanie po plecach za wykonanie swoich obowiązków. Firma organizuje szkolenia asortymentowe oraz z obsługi wózków spalinowych / elektrycznych.W przeszłości funkcjonował system "benefit" dający darmowy dostęp do ponad 40 różnych form rekreacji sportowej - obecnie wycofany ale może wróci do łask... Proszę nie kierować się opiniami typu " nie polecam nikomu... firma krzak... dyrektor jest taki a taki..." Nieszczęśliwi pieniacze w domowym zaciszu dają upust swojej bezradności tworząc takie wypociny zza klawiatury domowego komputera. Pozdrawiam wszystkich rycerzy Jedi pomarańczowej strony mocy. Do zobaczenia po drugiej stronie lady :) Dariusz. S
To się nazywa odejście z klasą :) Pozdrowienia Dariuszu. :)
zdjecie uzytkownika
Jeszcze obecny paracownik - 2013-09-12 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Darek był jaki był, miewał swoje humory ale przynajmniej był ok. Miałem okazje kilka razy przekonać się że krył moje dupsko jaki i innych... niech sobie gadają głupoty - my wiemy jak jest i jak było... nie każdy odchodzi z własnej woli - czasami jest to ucieczka przed "gorszym" i zobaczcie jak skończył ogród... budowlanka obecnie to dno. Sam szukam czegoś żeby ucieć z tego co obecnie jest. NIC SIĘ NIE POPRAWIŁO !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-04-30 13:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dyrekcja pyta na rozmowie kwalifikacyjnej czy czytasz forum.ale beka
zdjecie uzytkownika
Rzetelny - 2014-05-18 12:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma OBI w Poznaniu pozostawia wiele do życzenia. Wyzysk pracownika za tzw. marne srebrniki. Szkolenia ? Tak przez okres 2 lat odbyło się jedno konkretne szkolenie umożliwiające poruszanie się wózkami widłowymi,następne ,, szkolenia" to chyba te przeprowadzane przez przedstawicieli handlowych odwiedzających market w celu kontroli swoich ekspozycji. I przepraszam bardzo najważniejsze, szkolenie z obsługi klienta pod kontem tajemniczego klienta,żenada.
Kadra kierownicza pozostawia także wiele do życzenia natomiast zastępca dyrektora, który ukończył Technologie żywności doskonale zna się na asortymencie marketowym.
Reasumując 0 możliwości rozwoju dla zwykłego pracownika chyba,że ktoś ma plecy.
Stanowczo odradzam !!
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zarobki - 2014-06-11 20:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie może wiecie ile zarabia kierownik działu i zastępcy kierowników?
zdjecie uzytkownika
Rzetelny - 2014-07-04 21:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umów się na rozmowę kwalifikacyjną to się dowiesz skoro tak Cie to interesuje.
zdjecie uzytkownika
kojot - 2014-10-21 04:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rzetelny - 2014-07-04 21:51:00]:
jak miło... A dla Ciebie pewnie wielkim problemem jest napisać ile ta kwota może wynosić? chyba to logiczne , że ludzie nie chcą tracić na niektóre firmy swojego czasu jeśli wiadomo , że wynagrodzenie u nich nie jest najwyższych lotów. Także teraz wszystko rozchodzi się o to czy właściwie Ty chcesz pomóc
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2014-10-25 08:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej fimy jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach , zero organizacji pracy a Dyrektora nic nie potrafi heheh nie umie zarządzać marketem totalna porażka Nie POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
hrabia olgierd - 2014-11-06 16:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
popieram wpis użytkownika kojot, muszę tez wiedzieć konkretnie jaka jest stawka za pracę u nich w OBI jeśli wogóle mam im wysłać moje cv i list motywacyjny. a jak przebiega sama rozmowa kwalifikacyjna i czego można się spodziewać? nie lubię niespodzianek. chciałbym od razu uderzyć wyżej, nie chcę pracować na kasie
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-11-30 17:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo orientacyjnie ile płaci OBI, jest to cos powyzej minimalnej krajowej, czasem dochodzi do dwójki z przodu, zalezy jeszcze o jaki rodzaj stanowiska dokładnie chodzi. Nie jest to praca, z której mozna dobrze żyć, to raczej cos na zaczepienie sie, czy dobre rozwiązanie dla studenta. Nie wiem, czego sie spodziewaliście.
zdjecie uzytkownika
BOSS - 2014-12-18 15:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2014-11-30 17:09:21]:
Zgadzam się z wpisem użytkownika Igor. Jeśli chcecie zarobić na cukierki dla dzieci na święta to OBI Poznań jest doskonałym rozwiązaniem. Cenna rada, uważajcie na Panią kierownik D. która swoją ,, inteligencją " rozczarowała niejednego pracownika.

Powodzenia dla naiwnych wytrwałych !
zdjecie uzytkownika
Kulturalny - 2015-03-15 19:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Faktycznie ,,kultura osobista" jest mocną stroną Pana M., szczególnie w donoszeniu na innych kolegów z firmy.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-03-30 11:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
OBI Poznań MASAKRA
dyrekcja myśli że nie ma się życia prywatnego w niedziele robi się po 10 godzin bo my domu nie mamy za ich kasę tez mogę pracować tyle czasu na niczym sie nie znają a wymyślają tera wilka przebudowa na połowie marketu syf i liczą że zyski wzrosną kierownicy z przypadku nie mają o niczym pojęcia i trzeba za nich myśleć więcej kierowników niż pracowników którzy robią a ich pensje i tych nierobów z centrali Hitler w grobie z polaczków głupich się śmieje Polak wykorzystuje Polaka na korzyść Niemca gorzej niż w obozie a pracownicy nowi co przychodzą widząc w co się wpakowali uciekają po miesiącu
zdjecie uzytkownika
Kastil - 2015-06-18 16:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu rozmawiamy o cechach innych ludzi a nie o samej pracy. Jak to się mówi starego drzewa z korzeniami nie wyrwiecie ani go nie przesadzicie. W tej kwestii myślę, że lepszym rozwiązaniem będzie uodpornienie się nieco na jakieś różne nieprzewidziane zachowania. Bonusy z obi chociaż są jakieś znośne?
zdjecie uzytkownika
Rzetelny - 2015-08-21 13:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę,że to nie miejsce na poetyckie filozofię,ale rzetelną opinię, tak jak sobie życzysz na temat pracy w tym obozie koncentracyjnym...
Zero szacunku dla pracownika, tak jak kolega wspomniał praca po 10 godzin w ciężkich warunkach, lato upał 35 stopni na markecie ponad 30, ogrodniczki budy z blachą!! Zima mróz,śnieżyca z ślizgawicą a ty odśnieżasz z łopatą przyczepki i sypiesz sól,żeby jaśnie Państwo dyrektorstwo i kierownictwo mogło swobodnie wejść do marketu.
Bonusy ... ?? Chyba żart, możesz dostać bonus od Pana Z-cy dyrektora rzucającego w pracowników przedmiotami... Karygodne zachowanie jak na managera przystało.
Nie wspomnę już o reszcie bo trzeba by było encyklopedię sporządzić i to w kilku tomach. Odradzam i pozdrawiam wszystkich poszukujących pracy.
zdjecie uzytkownika
sąsiadkazgóry - 2015-08-27 03:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rzetelny takie rzeczy tam się dzieją? To niezbyt przyjemna atmosfera, ale trzeba pamiętać, że wszystko zależy od ludzi. Jeśli zarobki są na wystarczającym poziomie to nie można żałować zatrudnienia nawet w OBI. W dzisieszych czasach ciężko jest o dobre oferty, ale nie należy piętnować takie firmy, bo wszystko się tam może odmienić!
zdjecie uzytkownika
Rzetelny - 2015-08-27 20:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sąsiadkazgóry masz rację,że wszystko zależy własnie od ludzi, ale dopóki będą tam pracować na wyższych stanowiskach Ci sami ,,ludzie" nic tam nie ulegnie zmianie, nie wspominając o zarobkach... z tego co mi wiadomo nic tam nie uległo zmianie, a wręcz przeciwnie uległo pogorszeniu, więc odpowiedzmy sobie czyja to jest wina... ?
zdjecie uzytkownika
zioMEK - 2015-08-29 14:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z rzetelnym, nie pracowałem jako obik,ale jako pracownik firmy wewnętrznej ISSP, płace w miarę jak na zleceniówkę ale robota masakra. Ściąganie człowieka podczas wolnego jak miała być kontrola bo kierownik K. wystraszony,ale tak to jest jak przyjedzie się na godzinę i tylko popatrzy na regały... Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zmasakrowany - 2015-09-29 22:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, cały czas poszukują i cały czas jest rekrutacja...
zdjecie uzytkownika
bono - 2015-10-21 14:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kierownicy działów mogą jeszcze brać zlecenie od IPSS ? jak to jest? można brać 2 wypłaty wtedy:)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-10-23 17:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzymajcie się z daleka. Pracuję od 10 lat i to jest pierwsza firmą która zniszczyła mnie psychicznie. W Poznaniu gdzie prace znajdziesz w jeden dzień market Obi wyróżnia się traktowaniem pracowników jak psy w Chinach, Twoi współpracownicy zamiast Ci pomagać będą chcieli rzucić Cię kierownikowi na pożarcie kablujac na Ciebie co chwile, na jakąkolwiek pomoc nie masz co liczyć. UCIEKAJCIE z tej "firmy"
zdjecie uzytkownika
zmaltretowany - 2015-10-27 16:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powszechny mobbing, kablowanie pracowników poprostu straszne. Z dala od obi
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-10-27 17:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w OBI to horror, zamiast pomocy i życzliwości możesz spodziewać się hamskiej odpowiedzi w kazdym tego słowa znaczeniu. Pracownicy magazynu to po prostu masakra, będą Cie gnoić i kablować do ciepłego kierowniczka który nie ma skrupułów. Praca e strojach z napisem "logistyka" to porażka, wieczne wykładanie towaru i zero wózka widłwego (mimo zapewnień, że na niego siądziesz). Wynagrodzenie to 1600 na rękę wiec na cuda nie licz. Wiele pracowników za tyle pracuje tam kilka lat więc na podwyżki również nie masz co liczyć. Nie jestem osobą która nie wiadomo jak narzeka ale praca tam to wykończenie psychiczne. Mobbing jest na porządku dziennym. Nie polecam zdecydowanie. Radzie trzymać się z dala.
zdjecie uzytkownika
werftffd - 2015-10-27 23:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zmaltretowany powiedz mi co według ciebie podchodzi pod mobbing, bo często są to mylnie określane pojęcia i zachowania, a to dosyć poważne oskarżenie w stostunku do kogoś..każdy może mieć gorszy dzień i wtedy jest bardziej poddenerwowany i może na przykład być mniej sympatyczny, nie ma co od razu przekreślać
zdjecie uzytkownika
Adam Nowacki - 2015-10-28 09:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby kierownik wszedł na opinie?
zdjecie uzytkownika
Ad - 2015-11-30 20:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Ci @pracownik że bym nie przesadzał, praca w tak dużej sieci z pewnością jest bardzo różna, ale bez przesady, że to horror. Ciężka praca, ale stała umowa, ciepło i pod dachem - a i chyba sporo ponad 2000zł można zarobić
zdjecie uzytkownika
odpAd - 2015-12-08 17:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ad, nie pracowałeś tam to się nie wypowiadaj, ja pracowałem i wiem jak tam jest.
Popieram Pracownika. Opisał prawdę i tak w bardzo kolorowych barwach jak dla mnie.
To co się tam dzieje to istna gehenna. Ponad 2000 zł, chyba brutto bo na rękę dostaniesz 1500 zł za cały miesiąc tyrania.
zdjecie uzytkownika
japi - 2015-12-10 23:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, najlepsze są opinie pracowników, ale fajnie jakby większość osób pisała konkretnie, jednak bez większego obrażania firmy, bo to nikomu nie pomaga w podjęciu decyzji o OBI :)
zdjecie uzytkownika
odpjapi - 2015-12-12 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tutaj nikogo nie obraża, przedstawia tylko realia, co chcesz wiedzieć konkretnie, może pomogę i Cię uświadomię?
zdjecie uzytkownika
ponad 2000... - 2015-12-25 20:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha jak ponad 2000 skoro masz max 1500 netto plus 200 zł BRUTTO premii? Nie dajcie się oszukać!!!!
zdjecie uzytkownika
wrtfed - 2015-12-30 10:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ponad 2000... - 2015-12-25 20:20:57]:
Zarobki są różne. Wiążą się z doświadczeniem i stanowiskiem. Nie są złe. Jeżeli chodzi o samą pracę, to zależy gdzie trafisz. Napracujesz się, ale bez przesady. Atmosfera też ok, choć wiadomo w takim kolosie trafiają się ludziska, którym satysfakcję daje kablowanie na innych. Generalnie warto spróbować, wyrobić sobie zdanie.
zdjecie uzytkownika
maniao - 2016-01-03 01:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wrfied dzięki za opinie ja w sumie tak samo myśle. Dajcie znac jeszcze jak wygląda u nich praca jako sprzedawca normanie na kasie bo i o tym to różne opinie sa.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony ;) - 2016-02-06 21:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umiejętność pracy zespołowej w tym markecie nie istnieje - jesteś nowy radź sobie sam( rzadko zdarzy się ktoś kto pomorze ci bez łaski).
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony :) - 2016-02-07 13:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"pomoże" miało być :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OBI szwedzka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert