brak logo

Heinrich Thiermann

Uchte

Opinie o Heinrich Thiermann

kapeć 2014-03-08 21:13:45
ile razy wam mozna pisać,że to jest akord.A co to jest akord poczytajcie sobie w internecie drogie dzieci!Z taką postawą nie macie po co tam w ogóle jechać.Bo nie tacy tam byli a po tygodniu wracali z płaczem do mamusi bo żle,bo cięzko,bo ludzie żli itp.(usunięte przez administratora)
kapeć 2014-03-08 21:32:11
Do tego co miesiąc ma nowego laptopa oraz jezdzi na super wakacje ;D
Denmark 2014-03-08 22:55:42
Jesli starsza Pani zarobi 4tys zl lub taki student to dla niego sa to spore pieniazki czy np jesli ktos jest bezrobotny w Polsce to popracuje 2 miesiace przy szparagach to pozniej ma na podstawowe oplaty, jedzenie itd. Pare lat temu tez tu pracowalem i dla mnie wtedy byly to ogromne pieniadze. Dlatego zalezy kto jest na jakim etapie. Dla Twojej ciekawosci Kapec mam laptopa, 2 samochody(sredniej klasy) i w srednim wieku i buduje dom. Na miesiac troszke mniej zarabiam niz 4 tys euro . Miedzy 9-11tys . Dlatego powtarzam Ci poszukaj cos bardziej ambitnego.(usunięte przez administratora)
kapeć 2014-03-08 23:12:41
Nie martw się, też mam swoje plany na przyszłość ;]
piotrekb 2014-03-09 08:29:43
najgorzej jest pierwszy raz wszystkiego idzie sie nauczyc uwaga po tygodniu plecy benda bolec tak ze juz bardziej nie moga bolec wiec jak wytrzymacie tydzien to juz potem zakwasy ustapia ja tam juz jade 4 raz za pioerwszym razem zarobiłem 1760 euro za 57 dni
smatejek 2014-03-09 09:14:51
jak długo mozna czekac na paoiery zapisałam siostre juz 3 tyg temu i jeszcze nie dostała papierów do wypełnienia
mjkl 2014-03-09 10:25:08
jak tam wygląda kwestia prania? są pralki, czy trzeba prać w rzece?
nela 2014-03-09 11:31:19
Po ile godzin pracuja kobiety? Sa jakies wolne dni?
lkmm 2014-03-09 11:37:47
nie tam rzeki jest zato kanal sa tam ryby i zwiazku tym nie wolno uzywac proszku nie wolno uzywac proszku
Nieznajomy 2014-03-09 11:50:26
Witam, czy ktoś dostał termin na 7 kwietnia do sortowni szparagów ?
ani 2014-03-09 11:51:38
Z tego co slyszalam to sa pralki, tylko trzeba swoj proszek
poldus67 2014-03-09 13:22:30
Nie czekajcie-ja w tym czasie zap. kol. i też nie dostał!
azafrael 2014-03-09 13:43:38
No koleżka jedzie na czerwiec ,wypełniłem formularz i obadam co to będzie hmm raz byłem na szparagach,jak teraz wspominam było fajnie ;)jechałem przygotowany(jak ktoś na szparagi to gumowce ,płaszcz od deszczu no i czapka z daszkiem, to podstawa,była dawniej maść ABC w aptekach na bule kręgosłupa zajebista ,przydała się, pas również się przydał.Mam nadzieje że szparagi mi się nie trafią ,chyba najgorsze (usunięte przez administratora).
Dana 2014-03-09 13:45:57
Sa tam pralki tylko musisz miec swoj proszek ,w kazdym pokoju sa lodowki - zadluzo jedzenia z Polski nie biez bo 2 razy w tygodniu jedziez na zakupy w Niedziele jak chcesz to jedziesz do kosciola musisz miec swoj papier toaletowy jak masz swoj czajnik elektryczny to zabierz ze soba ,talerz ,miseczke z przykryciem bo jak zostanie z obiadu to mozesz zabrac chcesz wiecej informacji ;babciadd@wp.pl Pozdrawiam
pati 2014-03-09 14:16:00
ja na stroikach wychodziłam od 1800 do 2000 euro , ale też musiałam się narobić.
pati 2014-03-09 14:24:45
dodam , że miesięcznie a sezon trwa od 2,5 do 3 miesięcy , jesienią
kuba 2014-03-09 14:43:55
na jakich stroikach?u hęńka czy gdzie indziej?
goska 2014-03-09 14:49:40
hej czy ktos ma termin 14 kwietnia z zachodniopomorskiego i jedzie swoim autem z checia bym sie zabrala oczywiscie dołoze sie do paliwa,prosze pisac na e-meila goska280372@o2.pl.pozdrawiam
ja 2014-03-09 16:18:48
Jak możesz prześlij mi info do tych stroików: zdzisllawomir@interia.pl
1
dari 2014-03-09 16:19:33
witaj Dana:)
Podałaś e-mail lecz ponoc jest zablokowany?
Masz moze inny ?
pozdrawiam
sebek 2014-03-09 16:45:55
mam parę pytań odnośnie wyjazdu na szparagi do scharringhausen jest ktoś życzliwy kto był już tam i wie jak tam jest i w ogóle, mój e-mail sebastopol1@tlen.pl proszę wysłać nr tel. ja zadzwonie
julka 2014-03-09 18:54:07
Witaj!pisałaś że pracowałaś przy stroikach, czy mogłabys mi podac jakieś namiary na tą pracę byłabym Ci bardzo wdzięczna bo sama chciałabym wyjechać ale w jakieś sprawdzone miejsce tam gdzie ktoś był już od dłuższego czasu szukam czegoś w internecie ale większość tych ofert wydaje się mało wiarygodne.dlatego jeśli możesz podaj mi proszę jakiś namiar na meila julita.latacz@onet.pl
pati 2014-03-09 20:30:36
wysłałam Ci emaila z informacją
seba 2014-03-09 20:34:03
jak jest z wypłatą jest mozliwosc przesłania na konto w Pl przez firme bo chciałbym co miesiąc wysyłać pieniądze
dawid 2014-03-09 20:49:47
witam, wypelnial ktos ostatnio papiery do thiermana bo mam pytanie . Jesli tak to moj mejl : dawid146@op.pl i prosil bym o kontakt
tyk 2014-03-09 21:27:02
i taak jak dluzej niz miesiac nie posiedzisz tam
kaska 2014-03-09 21:44:44
Czy ktos kto ma termin na 12 04 dostal juz umowe? Pozdro
kolo 2014-03-09 21:55:42
to sie nzywa motywacja ;D
bulik 2014-03-09 22:54:50
A CO TAM POLECACIE DO JEDZENIA ZABRAĆ?BO JEDNAK TE WYJAZDY DO SKLEPOW SA CO TYDZIEN LUB CO DWA.WIEC CO POLECACIE ZABRAC NA PIERWSZE DNI?DZIEKI POZDRO ;]
byłem tam 2014-03-09 23:05:33
byłem tam u thiermana ludzie odradzam tam wyjazd chyba ze sytuacja jest katastrofalna..(usunięte przez administratora)kazdy kto tam przyjedzie jedzie spowrotem do domu za tydzien ...nie pchajcie sie tam przykonałem sie na własnej skorze nigdy wiecej do THIRMANNA obuz zobaczycie przeszczegam tych napalonych do pracy za 25 euro na dzien....
Asia 2014-03-10 06:47:12
witam wszystkich, zapisałam się na borówki we wrześniu ale nie dostałam żadnych papierów... Myślicie, że jeszcze przyjdą? :(
1313 2014-03-10 07:09:29
A ja myślałam,że to tylko my nie dostałyśmy,węc spokojnie czekajmy pewnie przyjdą ja wysłałam w połowie stycznia-pozdrawiam
jacek 2014-03-10 08:50:46
czytam te komentarze od dluzszego czasu i szczerze powiem ze wiekszosc komentarzy negatywnych jest prawdziwa.wydaje mi sie ze te pozytywne to pisza ludzie ktorzy chca sciagnac do thiermanna jak najwiecej ludzi.nie wiem czy wiecie ale on bierze za kazdego czlowieka od uni ok 600 do 900 euro.tam jest przemial ludzi straszny.codziennie nowe autobusy przyjezdzaja a inne odjezdzaja.....jesli ktos nie ma pracy w polsce to lepszy rydz niz nic,ale jak ma robote to niech tam do thiermanna nie jedzie wogole bo wroci bez pieniedzy....
dawid 2014-03-10 09:23:23
pomoze ktos odnosnie tych papierow jesli ktos niedawno je wypelnial.
1
julka 2014-03-10 10:39:20
Pati czy mogłabys przesłac mi jeszcze raz informacje odnośnie tych stroików bo ten meil od Ciebie do mnie nie doszedł jeszcze raz podam Ci meila julita.latacz@onet.pl
kuba 2014-03-10 10:46:47
A ILE TAM NAJLEPIEJ ZABRAC KASY?ILE EURO?NIECH KTOS DOSWIADCZONY SIE WYPOWIE I CO DO JEDZENIA?
harcerka 2014-03-10 11:23:36
pieniędzy nie ma co brać bo na dzień dobry dają 50 euro a po 2-ch tygodniach 100euro.Do jedzenia sery żółte,topione pasztety,2-3 chleby na początek,póżniej jeżdzi polak to można kupić polski chleb za 1 euro .Można parę zupek chińskich ,kawa,herbata,cukier,ktoś tu pisał ,że puszek z mięsem nie wolno przewozić pierwsze słyszę
opti 2014-03-10 12:07:48
witam dostałem dziś informację pocztową - zeby nie przywozic art spozywczych do niemiec -mięsa.Mam pytanie czy oprócz tego przyjdzie jeszcze wstępna umowa?
czy tylko mam czekać na telefon ? mam TER na 31-03- jade autem z podkarpacia jak by ktoś był chętny...
Paweł 2014-03-10 12:28:51
Opti a jedziesz moze autostrada A4, Odebralbys mnie z wrocka ? I ile chcial bys za przejazd ?
opti 2014-03-10 12:32:57
Pewnie -dlaczego nie dogadamy się zawsze w osoby rażniej- tylko czekam na potwiedzenie od nich -tel czy tą umowę -mozemy jechac jak masz ten sam termin na 31-03 -podaj swoj nt telefonu
czester 2014-03-10 12:33:10
a jak z kasą można po miesiącu przepracowanym wziąć pieniądze do ręki czy trzeba czekać na koniec zjazdu żeby wypłacili, nie chodzi mi o zaliczki tylko całą wypłatę?
kuba 2014-03-10 12:53:47
DZIĘKUJE HARCERKA A JESZCZE JEDNO BO SŁYSZAŁEM ZE TO 50 e DAJĄ TO TRZEBA ZA TEN DOJAZD ZAPŁACIC TAK?TO PEWNIE WIELE NIE ZOSTANIE Z TEGO?I CZY TO PRAWDA ZE TAK CZESTO LUDZI WYMIENIAJĄ CO TYDZIEN CZY TAM 2 TYGODNIE?BO JESLI TO PRAWDA TO PRZECIEZ PRZEZ TE DWA TYGODNIE NIC NIE ZAROBIE..
Dana 2014-03-10 14:55:15
Nie wiem dlaczego mam zablokowanego e-mail to jest moj tel 608-266-052 na borowke mam na 7 lipca
nowa 2014-03-10 15:11:10
Witam czy ktoś może wie więcej na temat zakazu przywozu mięsa? Czy ewentualnie jakieś konserwy można ze sobą zabrać. Dla mnie ten zakaz jest trochę dziwny pierwszy raz się z takim czymś spotykam. A jeżdżę za granice już jakiś czas poza tym wiele moich znajomych w tym roku pojechało do prac sezonowych i nigdzie takiego zakazu nie ma tylko u Thiermana.
opti 2014-03-10 15:43:11
odpowiedz jest prosta - po pierwsze chodzi o to aby kupowac w niemczech -a po drugie niby o choroby przenoszone wyrzucaniem resztek jedzenia -przywiezionych rzeczy i zjedzonych u nich co przyczynia się do chorób zwierząt gospodarskich na kiedy masz termin przyjazdu ?
Paweł 2014-03-10 15:49:53
theshadows18@gmail.com napisz tutaj swoj nr tel albo podaj mi swojego maila to Ci wysle numer
ren 2014-03-10 15:59:51
ok
nowa 2014-03-10 17:52:50
Termin mam na 31 marca teraz czekam na telefon ... Zawsze jak wyjeżdżałam za granice brałam swoje jedzenie którego wystarczało mi na miesiąc wiadomo zawsze coś tam się jeszcze dokupiło na miejscu, ale to naprawde kilka rzeczy a teraz zakaz.
opti 2014-03-10 18:56:55
Ja tez mam ten sam termin jade autem z podkarpackiego -jak chcesz to możesz jechać ze ,mną ....,dogadamy co do kosztu.
dominik 2014-03-10 19:49:02
hej , jakie buty najlepiej wziasc na zbior szparagi??
Zostaw swoją opinię o Heinrich Thiermann - Uchte
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann