Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
an - 2014-03-06 19:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dam - 2014-03-06 14:40:34]:
Ja też mam ten termin i też pierwszy raz może kontakt na maila n-borucka@wp.pl
zdjecie uzytkownika
hawana - 2014-03-06 21:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam termin na 14.04 wlasnie przyslali mi jakies papiery po niemicku i jeden świstek o nieprzywzoeniu wyrobow miesnych(wieprzowiny)jestem ze swietokrzyskiego jade pierwszy raz.kazali czekac na telefon.jedzie ktos ze swietokrzyskiego/?
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-06 22:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie bój sie tez zarobisz ,moze na powrót ale zawsze ;]
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-03-06 22:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skad takie info ze placi 30 centów??
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-03-07 10:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja jade 12 w srode na folie do mthirmana moge kogos zabrac za dopłata do paliwa jestem w inowrocławia(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-07 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2014-03-06 22:54:45]:
30 centów ? To w Polsce chyba płacą 1zł za kilo nie ?
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2014-03-07 13:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO WLASNIE LUDZIE WSZYSCY TAK SIE RWIECIE DO TEGO WYJAZDU A NIE WIECIE ILE PLACI???WIE KTOS TAK NA POWAZNIE ILE ZA KG?
zdjecie uzytkownika
molek - 2014-03-07 13:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh..czekam na papierki ktore mja mi doslac do miesiaca, mialbym jechac na szparagi.. czytam tak te opinie i nic dobrego jeszcze na ten temat nie znaazlem.. moge harowac ale kur.DE nie za 7 euro za dzien prosze was.. Jak tam naprawde jest?
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-07 14:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [molek - 2014-03-07 13:30:58]:
Ha ha ale masz nik molek a to jest moje nazwisko ja tez jeżdżę ale 2 razy bylam na hali kokosow nie ma robisz prawie 20 h niekiedy wiecej lub mnirj a dniowka po odbici od 30 do 60 jak jest yroche wiecej to cud na polu z tego co gadalam z ludzmi to kto umie kopac to zarobi a jak nie to lipa i potem zjazdy bo sie nie opłaca siedziec duzo osób co sa 1 raz sa 2 tyg i jadą spiwrotem do domu taka prawda
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-07 14:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie nigdzie nie jedzcie bo tylko sie zadluzycie a takie bajki ze mozna zarobic 1000E na miesiąc to dzieciom mozecie wciskać.Zarobisz ale 1000zlna miesiac czyli tak jak w PL
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-03-07 14:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [molek - 2014-03-07 13:30:58]:
Ales Ty durny, jakbys mial troche rozumu w glowie to bys go uzywal a nie pocZytasz kilka opinii ludzi ktorzy chca wyeliminowac konkurencje, i nagle kogel mogiel masz w glowie, jesli decydujesz sie na wyjazd to zapewne jedziesz po to zeby zarobic zatem prawdz tylko czy firma wyplacalna i pakuj sie i probuj szczęścia, a nie przejmujesz sie glupimi opiniami osób którynm jest to na ręke, nie zachowoj sie jak Dziecko ile Ty masz lat? Żal mi Ciebie poprostu bo z Taką potawą jaką prezentujesz to w zyciu daleko ie zajedziesz Powodzenia Ci zyczę
zdjecie uzytkownika
dawid 25 - 2014-03-07 14:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaa dobze mowi, ja tez jade pierwszy raz i mam gdzies te opinie . Niepojade to sie nieprzekonam, a poza tym mam kolege ktory jest tam 4raz i nienazeka. Pare dni temu dzwonil i pyta kiedy bede bo jest ok.
zdjecie uzytkownika
Rde - 2014-03-07 14:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema wszystkim. Aaa. Ty nie gadaj głupot i ludzi nie wprowadzaj w błąd bo jak ktoś tam jedzie to jedzie pracować i zarobić nawet więcej niż 1000euro na miecha. Tylko musi chcieć. są dni ze jest mało szparagi ale minimum te35euro zarobi. Jak by Ludzie nie zarabiali to po co by co roku przyjeżdżali ci sami tylko trzeba pracować...
zdjecie uzytkownika
tiffy - 2014-03-07 17:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktoś na ile dni przed wyjazdem poinformują mnie telefonicznie? Wyjazd mam przewidziany na 31 marca i już się niecierpliwię :)
zdjecie uzytkownika
szalony - 2014-03-07 17:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tiffy zemasz na 31 marca nie znaczy ze na ten dzien pojedziesz a mozesz nawet i 20 marca jechac tego kiedy nie wiesz nigdy ale tak okolo 27marca przewaznie sa wyjazdy .mi ostatnio 3 dni wczesniej przedzwonili ale z tym roznie jest
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-03-07 19:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tiffy - 2014-03-07 17:12:37]:
dwa dni przed wyjazdem dzwonią z biura,tylko odbieraj tel.
zdjecie uzytkownika
szparagi - 2014-03-07 19:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nu nu - 2014-03-07 14:24:39]:
Hej a gdzie robiłeś na hali na sortowni ?podaj swoje imię bo też tam pracowałam i szukam znajomych Lekko nie było ale ja byłam zadowolona chociaż przyznam że nie jeden raz brakowało mi już sił a byłam jako pierwsza przy wykładaniu .Znalazły się oczywiście dobre dusze które twierdziły że robię za wolno Nasze dniówki nie różniły się od innych Wiem jak chłopaki musieli się gimnastykować żal było na to patrzeć Pozdrawiam Jeszcze jedno gdybym miała pracę tu to tam bym nie musiała jechać. Ale nie płaczcie tak można tam zarobić Natyrasz się ale wiesz za co u nas bez szans aby tak wyjść
zdjecie uzytkownika
szparagi - 2014-03-07 19:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szalony - 2014-03-07 17:16:49]:
W tamtym roku do mnie dzwonili w niedzielę a w poniedziałek wyjeżdżałam we wtorek rano po długim oczekiwaniu na dworze podpisałam umowę
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-03-07 20:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szparagi - 2014-03-07 19:30:57]:
to ile KONKRETNIE może kobieta na hali wyciągnąć za cały sezon?Moja u jednego"wiatraka"wyciągła między 9 a 11tys.zł w przeciągu 8-9 tygodni.Oczywiście w zależności jak euro stało w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Denmark - 2014-03-07 22:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30 centow? Tak mi kapec powiedzial a on jest tu najmadrzejszy:-) moim zdaniem to tak ok 45centow powinni placic. Kapec specjalnie tak mowi ze malo placa bo chce wygryzc cala konkurencje i wtedy jemu podniosa stawke, ale kapec zapomnial o jednym ze na miejsce Polakow czekaja Rumuni ktorzy beda kopac za 20 centow:-)
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-08 00:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chce wygryzc konkurencje??(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-08 08:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szparagi - 2014-03-07 19:30:57]:
Ja bylam 2 razy na hali na lehninie jakos tak to sie pisze a ty mam na imię kaska
zdjecie uzytkownika
szparagi - 2014-03-08 09:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MERRELL - 2014-03-07 20:01:56]:
Zgadza się wyciągniesz tyle Oby płacili tak jak w tamtym roku to da radę wyciągnąć tyle
zdjecie uzytkownika
byl - 2014-03-08 10:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faceci na borowkach stawka 0.60 - 0,90 centa za kg. Przy dobrej borowce ~70euro dniowki dla początkującego to nie problem...

Wie ktos czy pity dawaja za rok 2013?
zdjecie uzytkownika
Denmark - 2014-03-08 11:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) a tak serio to poszukaj sobie innej roboty i to najlepiej godzinowki bo akordowka w glownej mierze zalezy od pogody i takie szparagi sa dobre dla maturzystow, studentow dla ktorych to jest dobra lekcja przetrwania i zawsze moga sobie zarobic na jakies wakacje, laptopa lub w porywach na 10 -letnie autko a tak raczej to kokosow sie tam nie zarobi. . .
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-08 13:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Denmark - 2014-03-08 11:43:23]:
kto tu chce wygryżć konkurencje
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-03-08 17:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sluchajcie tych wszystkich ludzi co pisza o tej firmie jak im sie nie chce pracowac tylko opierniczac to nie zarobia Ja mam 60 lat w ubieglym roku bylam pierwszy raz na borowce i w tym roku tez jade ; zycie jest bardzo dobre mili ludzie /Niemcy - ktorzy przyjezdzaja na plantacje sa wspaniali / nie sluchajcie glupich Polakow ja na czysto za 28 dni przywiozlam 900 euro
zdjecie uzytkownika
Denmark - 2014-03-08 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
900euro w miesiac czasu hmm dla jednych to masa pieniedzy a dla niektorych hmm:-) a ile godzin Szanowna Pani dziennie pracowala?hm
Kapec uwazaj Pani Dana zrobi Ci konkurencje:-)
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-03-08 19:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Denmark - 2014-03-08 19:17:06]:
SZAŁU to nie ma...z taką sumką na miesiąc ale to moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
dari - 2014-03-08 19:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy Ktoś się orientuje,jak wychodzi dniówka oczywiście mniej więcej na hali?taka średnia pozdrawiam Was
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-03-08 20:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym chciał w końcu się dowiedzieć ile średni pracownik może w sezonie zarobić,oczywiście na polu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-08 21:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile razy wam mozna pisać,że to jest akord.A co to jest akord poczytajcie sobie w internecie drogie dzieci!Z taką postawą nie macie po co tam w ogóle jechać.Bo nie tacy tam byli a po tygodniu wracali z płaczem do mamusi bo żle,bo cięzko,bo ludzie żli itp.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-08 21:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapeć - 2014-03-08 21:13:45]:
Do tego co miesiąc ma nowego laptopa oraz jezdzi na super wakacje ;D
zdjecie uzytkownika
Denmark - 2014-03-08 22:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli starsza Pani zarobi 4tys zl lub taki student to dla niego sa to spore pieniazki czy np jesli ktos jest bezrobotny w Polsce to popracuje 2 miesiace przy szparagach to pozniej ma na podstawowe oplaty, jedzenie itd. Pare lat temu tez tu pracowalem i dla mnie wtedy byly to ogromne pieniadze. Dlatego zalezy kto jest na jakim etapie. Dla Twojej ciekawosci Kapec mam laptopa, 2 samochody(sredniej klasy) i w srednim wieku i buduje dom. Na miesiac troszke mniej zarabiam niz 4 tys euro . Miedzy 9-11tys . Dlatego powtarzam Ci poszukaj cos bardziej ambitnego.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-08 23:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martw się, też mam swoje plany na przyszłość ;]
zdjecie uzytkownika
piotrekb - 2014-03-09 08:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorzej jest pierwszy raz wszystkiego idzie sie nauczyc uwaga po tygodniu plecy benda bolec tak ze juz bardziej nie moga bolec wiec jak wytrzymacie tydzien to juz potem zakwasy ustapia ja tam juz jade 4 raz za pioerwszym razem zarobiłem 1760 euro za 57 dni
zdjecie uzytkownika
smatejek - 2014-03-09 09:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak długo mozna czekac na paoiery zapisałam siostre juz 3 tyg temu i jeszcze nie dostała papierów do wypełnienia
zdjecie uzytkownika
mjkl - 2014-03-09 10:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam wygląda kwestia prania? są pralki, czy trzeba prać w rzece?
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-03-09 11:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po ile godzin pracuja kobiety? Sa jakies wolne dni?
zdjecie uzytkownika
lkmm - 2014-03-09 11:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mjkl - 2014-03-09 10:25:08]:
nie tam rzeki jest zato kanal sa tam ryby i zwiazku tym nie wolno uzywac proszku nie wolno uzywac proszku
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy - 2014-03-09 11:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś dostał termin na 7 kwietnia do sortowni szparagów ?
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-03-09 11:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mjkl - 2014-03-09 10:25:08]:
Z tego co slyszalam to sa pralki, tylko trzeba swoj proszek
zdjecie uzytkownika
poldus67 - 2014-03-09 13:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smatejek - 2014-03-09 09:14:51]:
Nie czekajcie-ja w tym czasie zap. kol. i też nie dostał!
zdjecie uzytkownika
azafrael - 2014-03-09 13:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No koleżka jedzie na czerwiec ,wypełniłem formularz i obadam co to będzie hmm raz byłem na szparagach,jak teraz wspominam było fajnie ;)jechałem przygotowany(jak ktoś na szparagi to gumowce ,płaszcz od deszczu no i czapka z daszkiem, to podstawa,była dawniej maść ABC w aptekach na bule kręgosłupa zajebista ,przydała się, pas również się przydał.Mam nadzieje że szparagi mi się nie trafią ,chyba najgorsze (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-03-09 13:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa tam pralki tylko musisz miec swoj proszek ,w kazdym pokoju sa lodowki - zadluzo jedzenia z Polski nie biez bo 2 razy w tygodniu jedziez na zakupy w Niedziele jak chcesz to jedziesz do kosciola musisz miec swoj papier toaletowy jak masz swoj czajnik elektryczny to zabierz ze soba ,talerz ,miseczke z przykryciem bo jak zostanie z obiadu to mozesz zabrac chcesz wiecej informacji ;babciadd@wp.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-03-09 14:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na stroikach wychodziłam od 1800 do 2000 euro , ale też musiałam się narobić.
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-03-09 14:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam , że miesięcznie a sezon trwa od 2,5 do 3 miesięcy , jesienią
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-09 14:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2014-03-09 14:24:45]:
na jakich stroikach?u hęńka czy gdzie indziej?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
goska - 2014-03-09 14:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktos ma termin 14 kwietnia z zachodniopomorskiego i jedzie swoim autem z checia bym sie zabrala oczywiscie dołoze sie do paliwa,prosze pisac na e-meila goska280372@o2.pl.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-09 16:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pati - 2014-03-09 14:24:45]:
Jak możesz prześlij mi info do tych stroików: zdzisllawomir@interia.pl

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert