logo Heinrich Thiermann

Heinrich Thiermann

Uchte

Opinie o Heinrich Thiermann

goska 2014-03-06 19:21
witaj ja mam dopiero na 14 kwietnia i szukam kogos z zachod-pom z kim moglabym sie zabrac oczywiescie dorzuce sie do paliwa.pozdrawiam
an 2014-03-06 19:21
Ja też mam ten termin i też pierwszy raz może kontakt na maila n-borucka@wp.pl
hawana 2014-03-06 21:42
mam termin na 14.04 wlasnie przyslali mi jakies papiery po niemicku i jeden świstek o nieprzywzoeniu wyrobow miesnych(wieprzowiny)jestem ze swietokrzyskiego jade pierwszy raz.kazali czekac na telefon.jedzie ktos ze swietokrzyskiego/?
kapeć 2014-03-06 22:48
nie bój sie tez zarobisz ,moze na powrót ale zawsze ;]
edek 2014-03-06 22:54
skad takie info ze placi 30 centów??
mati 2014-03-07 10:24
Witam ja jade 12 w srode na folie do mthirmana moge kogos zabrac za dopłata do paliwa jestem w inowrocławia(usunięte przez administratora)
Paweł 2014-03-07 12:07
30 centów ? To w Polsce chyba płacą 1zł za kilo nie ?
tomasz 2014-03-07 13:01
NO WLASNIE LUDZIE WSZYSCY TAK SIE RWIECIE DO TEGO WYJAZDU A NIE WIECIE ILE PLACI???WIE KTOS TAK NA POWAZNIE ILE ZA KG?
molek 2014-03-07 13:30
heh..czekam na papierki ktore mja mi doslac do miesiaca, mialbym jechac na szparagi.. czytam tak te opinie i nic dobrego jeszcze na ten temat nie znaazlem.. moge harowac ale kur.DE nie za 7 euro za dzien prosze was.. Jak tam naprawde jest?
nu nu 2014-03-07 14:24
Ha ha ale masz nik molek a to jest moje nazwisko ja tez jeżdżę ale 2 razy bylam na hali kokosow nie ma robisz prawie 20 h niekiedy wiecej lub mnirj a dniowka po odbici od 30 do 60 jak jest yroche wiecej to cud na polu z tego co gadalam z ludzmi to kto umie kopac to zarobi a jak nie to lipa i potem zjazdy bo sie nie opłaca siedziec duzo osób co sa 1 raz sa 2 tyg i jadą spiwrotem do domu taka prawda
kapeć 2014-03-07 14:47
dokladnie nigdzie nie jedzcie bo tylko sie zadluzycie a takie bajki ze mozna zarobic 1000E na miesiąc to dzieciom mozecie wciskać.Zarobisz ale 1000zlna miesiac czyli tak jak w PL
aaa 2014-03-07 14:50
Ales Ty durny, jakbys mial troche rozumu w glowie to bys go uzywal a nie pocZytasz kilka opinii ludzi ktorzy chca wyeliminowac konkurencje, i nagle kogel mogiel masz w glowie, jesli decydujesz sie na wyjazd to zapewne jedziesz po to zeby zarobic zatem prawdz tylko czy firma wyplacalna i pakuj sie i probuj szczęścia, a nie przejmujesz sie glupimi opiniami osób którynm jest to na ręke, nie zachowoj sie jak Dziecko ile Ty masz lat? Żal mi Ciebie poprostu bo z Taką potawą jaką prezentujesz to w zyciu daleko ie zajedziesz Powodzenia Ci zyczę
dawid 25 2014-03-07 14:57
aaa dobze mowi, ja tez jade pierwszy raz i mam gdzies te opinie . Niepojade to sie nieprzekonam, a poza tym mam kolege ktory jest tam 4raz i nienazeka. Pare dni temu dzwonil i pyta kiedy bede bo jest ok.
Rde 2014-03-07 14:59
Siema wszystkim. Aaa. Ty nie gadaj głupot i ludzi nie wprowadzaj w błąd bo jak ktoś tam jedzie to jedzie pracować i zarobić nawet więcej niż 1000euro na miecha. Tylko musi chcieć. są dni ze jest mało szparagi ale minimum te35euro zarobi. Jak by Ludzie nie zarabiali to po co by co roku przyjeżdżali ci sami tylko trzeba pracować...
tiffy 2014-03-07 17:12
Czy wie ktoś na ile dni przed wyjazdem poinformują mnie telefonicznie? Wyjazd mam przewidziany na 31 marca i już się niecierpliwię :)
szalony 2014-03-07 17:16
tiffy zemasz na 31 marca nie znaczy ze na ten dzien pojedziesz a mozesz nawet i 20 marca jechac tego kiedy nie wiesz nigdy ale tak okolo 27marca przewaznie sa wyjazdy .mi ostatnio 3 dni wczesniej przedzwonili ale z tym roznie jest
jula 2014-03-07 19:20
dwa dni przed wyjazdem dzwonią z biura,tylko odbieraj tel.
szparagi 2014-03-07 19:30
Hej a gdzie robiłeś na hali na sortowni ?podaj swoje imię bo też tam pracowałam i szukam znajomych Lekko nie było ale ja byłam zadowolona chociaż przyznam że nie jeden raz brakowało mi już sił a byłam jako pierwsza przy wykładaniu .Znalazły się oczywiście dobre dusze które twierdziły że robię za wolno Nasze dniówki nie różniły się od innych Wiem jak chłopaki musieli się gimnastykować żal było na to patrzeć Pozdrawiam Jeszcze jedno gdybym miała pracę tu to tam bym nie musiała jechać. Ale nie płaczcie tak można tam zarobić Natyrasz się ale wiesz za co u nas bez szans aby tak wyjść
szparagi 2014-03-07 19:36
W tamtym roku do mnie dzwonili w niedzielę a w poniedziałek wyjeżdżałam we wtorek rano po długim oczekiwaniu na dworze podpisałam umowę
MERRELL 2014-03-07 20:01
to ile KONKRETNIE może kobieta na hali wyciągnąć za cały sezon?Moja u jednego"wiatraka"wyciągła między 9 a 11tys.zł w przeciągu 8-9 tygodni.Oczywiście w zależności jak euro stało w Polsce.
Denmark 2014-03-07 22:56
30 centow? Tak mi kapec powiedzial a on jest tu najmadrzejszy:-) moim zdaniem to tak ok 45centow powinni placic. Kapec specjalnie tak mowi ze malo placa bo chce wygryzc cala konkurencje i wtedy jemu podniosa stawke, ale kapec zapomnial o jednym ze na miejsce Polakow czekaja Rumuni ktorzy beda kopac za 20 centow:-)
kapeć 2014-03-08 00:22
ja chce wygryzc konkurencje??(usunięte przez administratora)
nu nu 2014-03-08 08:07
Ja bylam 2 razy na hali na lehninie jakos tak to sie pisze a ty mam na imię kaska
szparagi 2014-03-08 09:53
Zgadza się wyciągniesz tyle Oby płacili tak jak w tamtym roku to da radę wyciągnąć tyle
byl 2014-03-08 10:03
faceci na borowkach stawka 0.60 - 0,90 centa za kg. Przy dobrej borowce ~70euro dniowki dla początkującego to nie problem...

Wie ktos czy pity dawaja za rok 2013?
Denmark 2014-03-08 11:43
(usunięte przez administratora) a tak serio to poszukaj sobie innej roboty i to najlepiej godzinowki bo akordowka w glownej mierze zalezy od pogody i takie szparagi sa dobre dla maturzystow, studentow dla ktorych to jest dobra lekcja przetrwania i zawsze moga sobie zarobic na jakies wakacje, laptopa lub w porywach na 10 -letnie autko a tak raczej to kokosow sie tam nie zarobi. . .
kapeć 2014-03-08 13:43
kto tu chce wygryżć konkurencje
Dana 2014-03-08 17:01
Nie sluchajcie tych wszystkich ludzi co pisza o tej firmie jak im sie nie chce pracowac tylko opierniczac to nie zarobia Ja mam 60 lat w ubieglym roku bylam pierwszy raz na borowce i w tym roku tez jade ; zycie jest bardzo dobre mili ludzie /Niemcy - ktorzy przyjezdzaja na plantacje sa wspaniali / nie sluchajcie glupich Polakow ja na czysto za 28 dni przywiozlam 900 euro
Denmark 2014-03-08 19:17
900euro w miesiac czasu hmm dla jednych to masa pieniedzy a dla niektorych hmm:-) a ile godzin Szanowna Pani dziennie pracowala?hm
Kapec uwazaj Pani Dana zrobi Ci konkurencje:-)
MERRELL 2014-03-08 19:33
SZAŁU to nie ma...z taką sumką na miesiąc ale to moje zdanie.
dari 2014-03-08 19:54
a czy Ktoś się orientuje,jak wychodzi dniówka oczywiście mniej więcej na hali?taka średnia pozdrawiam Was
MERRELL 2014-03-08 20:06
a ja bym chciał w końcu się dowiedzieć ile średni pracownik może w sezonie zarobić,oczywiście na polu(usunięte przez administratora)
kapeć 2014-03-08 21:13
ile razy wam mozna pisać,że to jest akord.A co to jest akord poczytajcie sobie w internecie drogie dzieci!Z taką postawą nie macie po co tam w ogóle jechać.Bo nie tacy tam byli a po tygodniu wracali z płaczem do mamusi bo żle,bo cięzko,bo ludzie żli itp.(usunięte przez administratora)
kapeć 2014-03-08 21:32
Do tego co miesiąc ma nowego laptopa oraz jezdzi na super wakacje ;D
Denmark 2014-03-08 22:55
Jesli starsza Pani zarobi 4tys zl lub taki student to dla niego sa to spore pieniazki czy np jesli ktos jest bezrobotny w Polsce to popracuje 2 miesiace przy szparagach to pozniej ma na podstawowe oplaty, jedzenie itd. Pare lat temu tez tu pracowalem i dla mnie wtedy byly to ogromne pieniadze. Dlatego zalezy kto jest na jakim etapie. Dla Twojej ciekawosci Kapec mam laptopa, 2 samochody(sredniej klasy) i w srednim wieku i buduje dom. Na miesiac troszke mniej zarabiam niz 4 tys euro . Miedzy 9-11tys . Dlatego powtarzam Ci poszukaj cos bardziej ambitnego.(usunięte przez administratora)
kapeć 2014-03-08 23:12
Nie martw się, też mam swoje plany na przyszłość ;]
piotrekb 2014-03-09 08:29
najgorzej jest pierwszy raz wszystkiego idzie sie nauczyc uwaga po tygodniu plecy benda bolec tak ze juz bardziej nie moga bolec wiec jak wytrzymacie tydzien to juz potem zakwasy ustapia ja tam juz jade 4 raz za pioerwszym razem zarobiłem 1760 euro za 57 dni
smatejek 2014-03-09 09:14
jak długo mozna czekac na paoiery zapisałam siostre juz 3 tyg temu i jeszcze nie dostała papierów do wypełnienia
mjkl 2014-03-09 10:25
jak tam wygląda kwestia prania? są pralki, czy trzeba prać w rzece?
nela 2014-03-09 11:31
Po ile godzin pracuja kobiety? Sa jakies wolne dni?
lkmm 2014-03-09 11:37
nie tam rzeki jest zato kanal sa tam ryby i zwiazku tym nie wolno uzywac proszku nie wolno uzywac proszku
Nieznajomy 2014-03-09 11:50
Witam, czy ktoś dostał termin na 7 kwietnia do sortowni szparagów ?
ani 2014-03-09 11:51
Z tego co slyszalam to sa pralki, tylko trzeba swoj proszek
poldus67 2014-03-09 13:22
Nie czekajcie-ja w tym czasie zap. kol. i też nie dostał!
azafrael 2014-03-09 13:43
No koleżka jedzie na czerwiec ,wypełniłem formularz i obadam co to będzie hmm raz byłem na szparagach,jak teraz wspominam było fajnie ;)jechałem przygotowany(jak ktoś na szparagi to gumowce ,płaszcz od deszczu no i czapka z daszkiem, to podstawa,była dawniej maść ABC w aptekach na bule kręgosłupa zajebista ,przydała się, pas również się przydał.Mam nadzieje że szparagi mi się nie trafią ,chyba najgorsze (usunięte przez administratora).
Dana 2014-03-09 13:45
Sa tam pralki tylko musisz miec swoj proszek ,w kazdym pokoju sa lodowki - zadluzo jedzenia z Polski nie biez bo 2 razy w tygodniu jedziez na zakupy w Niedziele jak chcesz to jedziesz do kosciola musisz miec swoj papier toaletowy jak masz swoj czajnik elektryczny to zabierz ze soba ,talerz ,miseczke z przykryciem bo jak zostanie z obiadu to mozesz zabrac chcesz wiecej informacji ;babciadd@wp.pl Pozdrawiam
pati 2014-03-09 14:16
ja na stroikach wychodziłam od 1800 do 2000 euro , ale też musiałam się narobić.
pati 2014-03-09 14:24
dodam , że miesięcznie a sezon trwa od 2,5 do 3 miesięcy , jesienią
kuba 2014-03-09 14:43
na jakich stroikach?u hęńka czy gdzie indziej?
goska 2014-03-09 14:49
hej czy ktos ma termin 14 kwietnia z zachodniopomorskiego i jedzie swoim autem z checia bym sie zabrala oczywiscie dołoze sie do paliwa,prosze pisac na e-meila goska280372@o2.pl.pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Heinrich Thiermann - Uchte
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann