Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-02-11 23:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania1107904 - 2014-02-11 23:04:44]:
chyba zartujesz tam juz jest tyle zgloszen ze pewnie polowa nie pojedzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ania1107904 - 2014-02-12 07:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze cos sprawi ze bede w tej polowie ktora pojedzie....
zdjecie uzytkownika
swierzy - 2014-02-12 08:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jesstem na zasiłku dla bezrobotnych. Co zaznaczyć? Proszę o podpowiedz. I noby jaka ma byc ta pieczątka w pkt 6? plissssssssss
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-02-12 08:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomózcie prosze ktory wypełnic pkt jak jestem na bezrobociu i mam zasilek. Ata pieczatka co ma byc w pkt 6 podobno to jaka i skąd? Odpiszcie bo chce odesłac papiery. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-12 11:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania1107904 - 2014-02-11 23:04:44]:
Wysyłaj smiało tylko jak najszybciej i nie patrz na to co kto wypisuje- wpisz konkretny dzień i czekaj na umowe:-) powodzenia
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-02-12 14:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EDF - 2014-02-04 10:21:30]:
Hej BOBEK630. jESTEM Z OKOLIC SZCZECINKA I DZIŚ DOSTAŁAM PAPIERY NA TERMIN MAJ, ALE W TYM TERMINIE NIE MOGE JECHAĆ. CZY MOGĘ SOBIE ZMIENIĆ TERMIN NA LIPCA??? A TY JUZ TAM BYŁEŚ>??? JAK TAM JEST.
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-02-12 17:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamila - 2014-02-12 14:06:15]:
Witaj Koleżanko, smiało możesz zmienić termin, mi zaproponowali na kwiecien a zmieniłam na 14 lipiec a skoro wybierasz się w lipcu to możliwe, że poznamy się przy borówce:-) w tamtym roku też zmieniałam termin i niema z tym najmniejszego problemu- wpisz konkretny dzien jaki Ci odpowiada i na ten dzien zapewne dostaniesz umowę:-) przynajmniej dotychczas tak było.
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-02-12 17:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem termin na 10 luty na folie do dnia dzisiejszego do mnie nie dzwonili czy ktoś jest w podobnej sytuacji?
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-12 17:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domi - 2014-02-12 17:07:50]:
Ja też dzisiaj dostałam papiery na 14 kwietnia,ale pokrzyżowały mi się plany i muszę zmienić na borówkę...to super,że można sobie zmienić termin...a borówka zaczyna się od lipca tak???...i mogę sobie napisać termin np.od 1 lipca,a nie jak ty Domi napisałaś od 14???...bo mi chodzi,żeby jechać na borówkę i od kiedy ona się zaczyna,żebym dobrze napisała datę na borówkę..
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-02-12 19:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wioletta - 2014-02-12 17:53:04]:
Ogolnie borowka zaczyna sie od lipca, ja podałam datę od 14 zeby już było co rwać i dało się zarobić :-) a skąd jesteś- ja z lubelskiego, zgadamy sie jakby co np w wyjazdem jesli sie zgramy w terminie.
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-12 19:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bob - 2014-02-12 17:31:29]:
Jeśli bardzo zależy Ci na wyjezdzie to poprostu sam zadzwoń do biura i zapytaj, powiedz na kiedy miałeś termin, wtedy zaproszą Cię w pierwszej kolejności
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-12 20:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domi - 2014-02-12 19:33:24]:
Ja jestem z lubuskiego...dokładnie ze Słubic koło Frankfurtu nad Odrą,czyli z drugiego końca Polski hehe...no fajnie by było jakby udało nam się razem zgrać w terminie...a napisz mi jeszcze proszę,czy są jakieś granice co do ilości tygodni pracy?...czy to jest bez różnicy jak ja napiszę 1,czy np.14 i do kiedy jest ten wysyp borówki mniej więcej???...no bo,żeby nie trafić np.na koniec truskawek i początek borówek...6 tygodni pracy mija i do domu...jak to wygląda???
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-12 21:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Johny - 2014-02-08 10:51:37]:
ja mam na 21 kwietnia, do scharinghausen jestem z polusniowej wielkopolski, wiec do A4 nawet spokojnie moge dojechac, ale w sumie oni i tak chyba dopiero beda dzwonic do pracy na ktorego przyjechac, tak mi sie wydaje. A przy okazji do znawców jakie punkty wypelnic w tym formularzu LVA, jesli mam umowe o prace a chce 2 tyg przed wyjazdem zlozyc wypowiedzenie i jechac na te szparagi? Bo do biura ciezko mam sie dodzwonic..
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-02-12 21:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wioletta - 2014-02-12 20:46:14]:
Nikomu nie wspominaj na ile jedziesz szczegolnie jak juz będziesz na miejscu. Pracujesz ile chcesz to zalezy tylko od Ciebie, sama decydujesz kiedy wracasz. Ogolnie mowia ze to praca na 2 miesiace ale znam mase osob ktore co rok jezdrza na 3 miesiace i dlużej i nie mają z tym problemu. Jakbys sie zdecydowala na 14 to daj znac
zdjecie uzytkownika
dzmichal - 2014-02-12 22:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Johny - 2014-02-08 10:51:37]:
hej ja mam na 14 kwietnia okolice jasła (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-12 23:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domi - 2014-02-12 21:44:01]:
Piszę tak jak ty na 14 lipca...zobaczymy może akurat do nas zadzwonią na ten sam dzień...teraz muszę jeszcze iść do gminy podbić ten punkt 6,ciekawa jestem jak to u nas będzie z tym podbiciem hehe...no i odesłać im te papiery...dzięki domi za info..
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-02-12 23:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt wam takich rzeczy nie podbije nie ośmieszajcie sie.To trzeba mieć znajomości jak ze wszystkim dzisiaj...
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-02-12 23:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałam papiery na 21 kwietnia, czy ktos sie orientuje czy jest mozliwosc zmiany termninu na wczesniejszy.Jak wygląda praca na hali i jak to wygląda jezeli chodzi o przyjazd do pracy, czy oni moga sciągac ludzi z dnia na dzień, czy transport do Niemiec jest tylko z Leszna
zdjecie uzytkownika
nl,, - 2014-02-13 00:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wioletta - 2014-02-12 17:53:04]:
wiekszosc osob co jada na folie to jedni i ci sami wiec musiss czekac pojedziesz prawdopodobnie na paczatek sezonu
zdjecie uzytkownika
czele - 2014-02-13 00:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapeć - 2014-02-11 23:32:36]:
A co ty kapciu tak każdemu odradzasz tam jechać weź się sam do roboty .Piszesz takie glupoty (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-13 00:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nl,, - 2014-02-13 00:02:17]:
Na folię z tego co wiem,to kobiet nie biorą... napewno do mnie miała się tyczyć twoja wypowiedź????...ja nic o folii nie pisałam!!!!
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-02-13 01:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czele - 2014-02-13 00:03:44]:
ja nie pisze głupot tylko pisze jak jest.Bo co roku każdy ma problemy z pieczatkami z robotą a potem nie dzwonią nie chcą was wziać i jest płacz...o moją robote sie nie martw,Troche sie juz tam najezdziłem to wiem co pisze
zdjecie uzytkownika
czele - 2014-02-13 08:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapeć - 2014-02-13 01:36:27]:
Nie wiem czemu jesteś taki na to uczulony.Ja teraz jadę szusty raz i nigdy nie mialem takich problemów jak ty piszesz
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-02-13 10:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-02-11 16:56:43]:
witaj ja jade na 31 03 jestem z malopolski
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-02-13 11:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wioletta - 2014-02-12 23:19:43]:
Razem będzie nam rażniej, da się zrobić tak że się zgramy, jak możesz to podaj meila to będziemy w kontakcie, i daj znać jak Ci poszlo z pieczątkami, tylko pamietaj ze mają być 2- jedna w pkt.6 i na drugiej kartce tej o zameldowaniu też ma być na dole strony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski