Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
azafrael - 2014-03-09 13:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No koleżka jedzie na czerwiec ,wypełniłem formularz i obadam co to będzie hmm raz byłem na szparagach,jak teraz wspominam było fajnie ;)jechałem przygotowany(jak ktoś na szparagi to gumowce ,płaszcz od deszczu no i czapka z daszkiem, to podstawa,była dawniej maść ABC w aptekach na bule kręgosłupa zajebista ,przydała się, pas również się przydał.Mam nadzieje że szparagi mi się nie trafią ,chyba najgorsze (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-03-09 13:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa tam pralki tylko musisz miec swoj proszek ,w kazdym pokoju sa lodowki - zadluzo jedzenia z Polski nie biez bo 2 razy w tygodniu jedziez na zakupy w Niedziele jak chcesz to jedziesz do kosciola musisz miec swoj papier toaletowy jak masz swoj czajnik elektryczny to zabierz ze soba ,talerz ,miseczke z przykryciem bo jak zostanie z obiadu to mozesz zabrac chcesz wiecej informacji ;babciadd@wp.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-03-09 14:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na stroikach wychodziłam od 1800 do 2000 euro , ale też musiałam się narobić.
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-03-09 14:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam , że miesięcznie a sezon trwa od 2,5 do 3 miesięcy , jesienią
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-09 14:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2014-03-09 14:24:45]:
na jakich stroikach?u hęńka czy gdzie indziej?
zdjecie uzytkownika
goska - 2014-03-09 14:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktos ma termin 14 kwietnia z zachodniopomorskiego i jedzie swoim autem z checia bym sie zabrala oczywiscie dołoze sie do paliwa,prosze pisac na e-meila goska280372@o2.pl.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-09 16:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pati - 2014-03-09 14:24:45]:
Jak możesz prześlij mi info do tych stroików: zdzisllawomir@interia.pl
zdjecie uzytkownika
dari - 2014-03-09 16:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2014-03-09 13:45:57]:
witaj Dana:)
Podałaś e-mail lecz ponoc jest zablokowany?
Masz moze inny ?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-03-09 16:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam parę pytań odnośnie wyjazdu na szparagi do scharringhausen jest ktoś życzliwy kto był już tam i wie jak tam jest i w ogóle, mój e-mail sebastopol1@tlen.pl proszę wysłać nr tel. ja zadzwonie
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-03-09 18:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2014-03-09 14:16:00]:
Witaj!pisałaś że pracowałaś przy stroikach, czy mogłabys mi podac jakieś namiary na tą pracę byłabym Ci bardzo wdzięczna bo sama chciałabym wyjechać ale w jakieś sprawdzone miejsce tam gdzie ktoś był już od dłuższego czasu szukam czegoś w internecie ale większość tych ofert wydaje się mało wiarygodne.dlatego jeśli możesz podaj mi proszę jakiś namiar na meila julita.latacz@onet.pl
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-03-09 20:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julka - 2014-03-09 18:54:07]:
wysłałam Ci emaila z informacją
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-03-09 20:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest z wypłatą jest mozliwosc przesłania na konto w Pl przez firme bo chciałbym co miesiąc wysyłać pieniądze
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-03-09 20:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wypelnial ktos ostatnio papiery do thiermana bo mam pytanie . Jesli tak to moj mejl : dawid146@op.pl i prosil bym o kontakt
zdjecie uzytkownika
tyk - 2014-03-09 21:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2014-03-09 20:34:03]:
i taak jak dluzej niz miesiac nie posiedzisz tam
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-03-09 21:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos kto ma termin na 12 04 dostal juz umowe? Pozdro
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-03-09 21:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tyk - 2014-03-09 21:27:02]:
to sie nzywa motywacja ;D
zdjecie uzytkownika
bulik - 2014-03-09 22:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO TAM POLECACIE DO JEDZENIA ZABRAĆ?BO JEDNAK TE WYJAZDY DO SKLEPOW SA CO TYDZIEN LUB CO DWA.WIEC CO POLECACIE ZABRAC NA PIERWSZE DNI?DZIEKI POZDRO ;]
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2014-03-09 23:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem tam u thiermana ludzie odradzam tam wyjazd chyba ze sytuacja jest katastrofalna..(usunięte przez administratora)kazdy kto tam przyjedzie jedzie spowrotem do domu za tydzien ...nie pchajcie sie tam przykonałem sie na własnej skorze nigdy wiecej do THIRMANNA obuz zobaczycie przeszczegam tych napalonych do pracy za 25 euro na dzien....
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-03-10 06:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, zapisałam się na borówki we wrześniu ale nie dostałam żadnych papierów... Myślicie, że jeszcze przyjdą? :(
zdjecie uzytkownika
1313 - 2014-03-10 07:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2014-03-10 06:47:12]:
A ja myślałam,że to tylko my nie dostałyśmy,węc spokojnie czekajmy pewnie przyjdą ja wysłałam w połowie stycznia-pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-03-10 08:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te komentarze od dluzszego czasu i szczerze powiem ze wiekszosc komentarzy negatywnych jest prawdziwa.wydaje mi sie ze te pozytywne to pisza ludzie ktorzy chca sciagnac do thiermanna jak najwiecej ludzi.nie wiem czy wiecie ale on bierze za kazdego czlowieka od uni ok 600 do 900 euro.tam jest przemial ludzi straszny.codziennie nowe autobusy przyjezdzaja a inne odjezdzaja.....jesli ktos nie ma pracy w polsce to lepszy rydz niz nic,ale jak ma robote to niech tam do thiermanna nie jedzie wogole bo wroci bez pieniedzy....
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-03-10 09:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pomoze ktos odnosnie tych papierow jesli ktos niedawno je wypelnial.
zdjecie uzytkownika
julka - 2014-03-10 10:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2014-03-09 20:30:36]:
Pati czy mogłabys przesłac mi jeszcze raz informacje odnośnie tych stroików bo ten meil od Ciebie do mnie nie doszedł jeszcze raz podam Ci meila julita.latacz@onet.pl
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-10 10:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ILE TAM NAJLEPIEJ ZABRAC KASY?ILE EURO?NIECH KTOS DOSWIADCZONY SIE WYPOWIE I CO DO JEDZENIA?
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-10 11:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-03-10 10:46:47]:
pieniędzy nie ma co brać bo na dzień dobry dają 50 euro a po 2-ch tygodniach 100euro.Do jedzenia sery żółte,topione pasztety,2-3 chleby na początek,póżniej jeżdzi polak to można kupić polski chleb za 1 euro .Można parę zupek chińskich ,kawa,herbata,cukier,ktoś tu pisał ,że puszek z mięsem nie wolno przewozić pierwsze słyszę
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-03-10 12:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem dziś informację pocztową - zeby nie przywozic art spozywczych do niemiec -mięsa.Mam pytanie czy oprócz tego przyjdzie jeszcze wstępna umowa?
czy tylko mam czekać na telefon ? mam TER na 31-03- jade autem z podkarpacia jak by ktoś był chętny...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-10 12:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opti - 2014-03-10 12:07:48]:
Opti a jedziesz moze autostrada A4, Odebralbys mnie z wrocka ? I ile chcial bys za przejazd ?
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-03-10 12:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-03-10 12:28:51]:
Pewnie -dlaczego nie dogadamy się zawsze w osoby rażniej- tylko czekam na potwiedzenie od nich -tel czy tą umowę -mozemy jechac jak masz ten sam termin na 31-03 -podaj swoj nt telefonu
zdjecie uzytkownika
czester - 2014-03-10 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z kasą można po miesiącu przepracowanym wziąć pieniądze do ręki czy trzeba czekać na koniec zjazdu żeby wypłacili, nie chodzi mi o zaliczki tylko całą wypłatę?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-10 12:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [harcerka - 2014-03-10 11:23:36]:
DZIĘKUJE HARCERKA A JESZCZE JEDNO BO SŁYSZAŁEM ZE TO 50 e DAJĄ TO TRZEBA ZA TEN DOJAZD ZAPŁACIC TAK?TO PEWNIE WIELE NIE ZOSTANIE Z TEGO?I CZY TO PRAWDA ZE TAK CZESTO LUDZI WYMIENIAJĄ CO TYDZIEN CZY TAM 2 TYGODNIE?BO JESLI TO PRAWDA TO PRZECIEZ PRZEZ TE DWA TYGODNIE NIC NIE ZAROBIE..
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-03-10 14:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego mam zablokowanego e-mail to jest moj tel 608-266-052 na borowke mam na 7 lipca
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-10 15:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś może wie więcej na temat zakazu przywozu mięsa? Czy ewentualnie jakieś konserwy można ze sobą zabrać. Dla mnie ten zakaz jest trochę dziwny pierwszy raz się z takim czymś spotykam. A jeżdżę za granice już jakiś czas poza tym wiele moich znajomych w tym roku pojechało do prac sezonowych i nigdzie takiego zakazu nie ma tylko u Thiermana.
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-03-10 15:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-03-10 15:11:10]:
odpowiedz jest prosta - po pierwsze chodzi o to aby kupowac w niemczech -a po drugie niby o choroby przenoszone wyrzucaniem resztek jedzenia -przywiezionych rzeczy i zjedzonych u nich co przyczynia się do chorób zwierząt gospodarskich na kiedy masz termin przyjazdu ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-10 15:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opti - 2014-03-10 12:32:57]:
theshadows18@gmail.com napisz tutaj swoj nr tel albo podaj mi swojego maila to Ci wysle numer
zdjecie uzytkownika
ren - 2014-03-10 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-10 17:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opti - 2014-03-10 15:43:11]:
Termin mam na 31 marca teraz czekam na telefon ... Zawsze jak wyjeżdżałam za granice brałam swoje jedzenie którego wystarczało mi na miesiąc wiadomo zawsze coś tam się jeszcze dokupiło na miejscu, ale to naprawde kilka rzeczy a teraz zakaz.
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-03-10 18:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-03-10 17:52:50]:
Ja tez mam ten sam termin jade autem z podkarpackiego -jak chcesz to możesz jechać ze ,mną ....,dogadamy co do kosztu.
zdjecie uzytkownika
dominik - 2014-03-10 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , jakie buty najlepiej wziasc na zbior szparagi??
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-03-10 20:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dominik - 2014-03-10 19:49:02]:
Gumofilce
zdjecie uzytkownika
ddz - 2014-03-10 22:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2014-03-10 14:55:15]:
A skąd jesteś pytam bo tez sie wybieram w zblizonym terminie, jestem z lubelskiego a Ty?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-11 00:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak po za tymi kaloszami to co jeszcze najlepiej wziasc ? Opti napisz mi tego meila albo podaj swojego..
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-11 08:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-03-11 00:32:27]:
myślę,że na pewno adidasy albo jakieś trampki bo jak ciepło będzie to w czym będziesz chodził a nawet 2 pary adidasy i trampki a może sandały pomyśl jak będzie gorąco to noga nie wytrzyma w gumofilcach ,rękawiczki porządne,klapki pod prysznic,maście na kręgosłup na zakwasy,na pewno ubranie przeciwdeszczowe kurtka i spodnie można kupić w obi bo jak pada to też się pracuje.nA PEWNO CZAPKA Z FASZKIEM ,krem z flitrem na słońce
zdjecie uzytkownika
saleta - 2014-03-11 10:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak złożyłem podanie na początku marca to kiedy można spodziewac się wyjazdu
zdjecie uzytkownika
czester - 2014-03-11 10:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko jak mozna przeslac pieniadze tam zarobione co miesiac do polski ponoc firma nie robi zadnych przelewow
zdjecie uzytkownika
czester - 2014-03-11 11:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za odp. a w jaki sposob bezpiecznie moge wyslac? nie znam na tyle dobrze jezyka zeby isc do banku
zdjecie uzytkownika
zbyszek12 - 2014-03-11 11:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś ze świętokrzyskiego na 31 marzec.chętnie się zabiorę.oczywiście nie za darmo.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-11 12:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opti - 2014-03-10 18:56:55]:
Chętnie bym skorzystała ale jestem z mazowieckiego a poza tym tak sięzłożyło że oprócz mnie jedzie jeszcze 3 znajome. mamy zamiar jechać allstarem dowoża na miejsce
zdjecie uzytkownika
hugo - 2014-03-11 12:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie kogos ze znajomych kto tam obecnie jest?interesuje mnie jak tam sytuacja wygląda?pzdr
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-11 13:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki harcerka, jak ktoś ma na tego 31.03 to też chetnie sie zabiore (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szpargielka - 2014-03-11 13:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opti - 2014-03-10 15:43:11]:
Ja też proszę o wiadomości na temat przywozu w 2014r. wędlin. Czy po stronie niemieckiej odbywają się w podróży jakieś kontrole? A jeśli tak to czy będzie kara pieniężna?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert