Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-02-11 14:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do OKO.Nr. do Motzow koło Berlina 00493383620840 , bióro czynne od 09.00 do 16.00 od poniedziałku do piątku.
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-11 14:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oko - 2014-02-11 13:22:09]:
A to do biura w Scharringhausen (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-11 14:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luxer - 2014-02-11 12:15:34]:
Sprobuj skserowac papiery i zakryj to co wpisales i zaznacz pkt. 6 to najlepsze rozwiązanie albo ewentualnie ze szkoly wez pieczątkę- jak Ci wygodniej
zdjecie uzytkownika
luxer - 2014-02-11 15:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jesli zaznaczylem x w polu ze nie prowadze dzilalnosci w polsce to tak zostawic czy zakaroktorowac?
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-02-11 16:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZEGO WY SIE PODNIECACIE JAK I TAK POŁOWA NIE POJEDZIE...
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-02-11 16:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam . Dostałam papiery na 31.03 . Dostał ktoś papiery na ten termin ? Niech się zgłosi :-):-)
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-11 19:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-02-11 16:56:43]:
Zgłaszam się :)
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-02-11 19:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś jest w temacie,jaka stawka za kg szparagi obowiązywała w roku 2013?
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-11 20:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luxer - 2014-02-11 15:17:20]:
Lepiej zamaluj korektorem
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-02-11 20:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-02-11 16:56:43]:
Witam ja również dostałem papiery na 31.03 do miejscowości Kirchdorf
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-02-11 21:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widzę że nie będę sama :-) ją jadę busem jak coś i jestem ze świętokrzyskiego :-)
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-11 22:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2014-02-11 21:36:05]:
Ja z warm.-maz. Jade pierwszy raz wiec przyda sie ktos znajomy :)
zdjecie uzytkownika
Ania1107904 - 2014-02-11 23:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZy można jeszcze wyslac zgloszenie i podac termin podjecia pracy na 23 kwietnia? Czy zdaze na szparage?
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-02-11 23:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania1107904 - 2014-02-11 23:04:44]:
chyba zartujesz tam juz jest tyle zgloszen ze pewnie polowa nie pojedzie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ania1107904 - 2014-02-12 07:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze cos sprawi ze bede w tej polowie ktora pojedzie....
zdjecie uzytkownika
swierzy - 2014-02-12 08:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jesstem na zasiłku dla bezrobotnych. Co zaznaczyć? Proszę o podpowiedz. I noby jaka ma byc ta pieczątka w pkt 6? plissssssssss
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-02-12 08:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomózcie prosze ktory wypełnic pkt jak jestem na bezrobociu i mam zasilek. Ata pieczatka co ma byc w pkt 6 podobno to jaka i skąd? Odpiszcie bo chce odesłac papiery. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-12 11:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania1107904 - 2014-02-11 23:04:44]:
Wysyłaj smiało tylko jak najszybciej i nie patrz na to co kto wypisuje- wpisz konkretny dzień i czekaj na umowe:-) powodzenia
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2014-02-12 14:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EDF - 2014-02-04 10:21:30]:
Hej BOBEK630. jESTEM Z OKOLIC SZCZECINKA I DZIŚ DOSTAŁAM PAPIERY NA TERMIN MAJ, ALE W TYM TERMINIE NIE MOGE JECHAĆ. CZY MOGĘ SOBIE ZMIENIĆ TERMIN NA LIPCA??? A TY JUZ TAM BYŁEŚ>??? JAK TAM JEST.
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-02-12 17:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamila - 2014-02-12 14:06:15]:
Witaj Koleżanko, smiało możesz zmienić termin, mi zaproponowali na kwiecien a zmieniłam na 14 lipiec a skoro wybierasz się w lipcu to możliwe, że poznamy się przy borówce:-) w tamtym roku też zmieniałam termin i niema z tym najmniejszego problemu- wpisz konkretny dzien jaki Ci odpowiada i na ten dzien zapewne dostaniesz umowę:-) przynajmniej dotychczas tak było.
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-02-12 17:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem termin na 10 luty na folie do dnia dzisiejszego do mnie nie dzwonili czy ktoś jest w podobnej sytuacji?
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-12 17:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domi - 2014-02-12 17:07:50]:
Ja też dzisiaj dostałam papiery na 14 kwietnia,ale pokrzyżowały mi się plany i muszę zmienić na borówkę...to super,że można sobie zmienić termin...a borówka zaczyna się od lipca tak???...i mogę sobie napisać termin np.od 1 lipca,a nie jak ty Domi napisałaś od 14???...bo mi chodzi,żeby jechać na borówkę i od kiedy ona się zaczyna,żebym dobrze napisała datę na borówkę..
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-02-12 19:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wioletta - 2014-02-12 17:53:04]:
Ogolnie borowka zaczyna sie od lipca, ja podałam datę od 14 zeby już było co rwać i dało się zarobić :-) a skąd jesteś- ja z lubelskiego, zgadamy sie jakby co np w wyjazdem jesli sie zgramy w terminie.
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-02-12 19:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bob - 2014-02-12 17:31:29]:
Jeśli bardzo zależy Ci na wyjezdzie to poprostu sam zadzwoń do biura i zapytaj, powiedz na kiedy miałeś termin, wtedy zaproszą Cię w pierwszej kolejności
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-12 20:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domi - 2014-02-12 19:33:24]:
Ja jestem z lubuskiego...dokładnie ze Słubic koło Frankfurtu nad Odrą,czyli z drugiego końca Polski hehe...no fajnie by było jakby udało nam się razem zgrać w terminie...a napisz mi jeszcze proszę,czy są jakieś granice co do ilości tygodni pracy?...czy to jest bez różnicy jak ja napiszę 1,czy np.14 i do kiedy jest ten wysyp borówki mniej więcej???...no bo,żeby nie trafić np.na koniec truskawek i początek borówek...6 tygodni pracy mija i do domu...jak to wygląda???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x