Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drewpol

Pracowałeś w firmie drewpol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
żaba - 2013-05-06 22:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli chodzi o inwestycje to [usunięte przez administratora] inwestuje w coraz to wieksza biurokracje , brygadzistów,technologów,magazynierów FUL WYPAS ! Kto to widział żeby na jednej hali było trzech brygadzistów.
zdjecie uzytkownika
a1 - 2013-05-24 09:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie coś ostatnio się zmieniało?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-03 20:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracowników firmy DREWPOL z siedzibą w Osinie
Od jakiegoś czasu czytam te wasze brednie i nie rozumię pewnych opini jeżeli wam nie pasuje zwolnijcie się a jeżeli nie jesteście już pracownikami nie wypowiadajcie się na tematy o których nie macie zielonego pojęcia . Przemawia przez was zazdrość i nic innego. Zazdrościcie innym i nic więcej
zdjecie uzytkownika
X Factor - 2013-06-03 22:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Wszystkich Pracowników Drewpolu,

W przeciwieństwie do poprzedniego wpisu rozumiem was i współczuję, bo niektórzy związani są z pracą emocjonalnie, a dla niektórych jest to jedyna możliwość zatrudnienia w okolicy.

A widząc, jak osuwa się grunt pod nogami i leci się w przepaść, ludzie po prostu krzyczą i ten krzyk wyrażają wszystkie posty.

Powodzenia w szukaniu nowej, lepszej i ciekawszej pracy! Nie wiem jak jest, ale po postach wnioskuję, że koniec jest bliski, przynajmniej w formie i wielkości firmy jaką na dziś jest Drewpol,

PS. Quiz, A wiecie, kto jest autorem książki Zarządzenie przez Zwalnianie?

zdjecie uzytkownika
lakiernia - 2013-10-30 19:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i nie ma jak w drewpolu.(usunięte przez administratora) zlecenie i jeszcze do tego dostać nagrodę jak to na lakierni.
zdjecie uzytkownika
mmm - 2013-11-18 16:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X Factor - 2013-06-03 22:11:53]:
Witamy na pokładzie drwepolu nowego kierownika tj.uklad jest prosty i na dzień dzisiejszy WITAMY.
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-11-19 08:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ja tu czytam, A już myślałem że ta firma jest wzorem i przykładem dobrej organizacji i produktu nie taniego. Chyba się wycofam z zamówienia w Drewpolu zamówię w innej firmie. Zaliczka przepadnie jak w ruskim banku.
Być może KONIEC JEST BLISKI. Lepiej na zimne dmuchać
zdjecie uzytkownika
wwww - 2013-11-22 19:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2013-11-19 08:15:03]:
ty klijent możesz jaśniej o co tobie chodzi
zdjecie uzytkownika
podsłuch - 2013-12-02 17:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mmm - 2013-11-18 16:59:22]:
hej.przez przypadek obiłomi sie o uszy rozmowa nowego kierownika o wykorzystaniu możliwości wiedzy pracowników doswiadczonych na produkcji.ja co prawda pracuję juz trochę w tej firmie ale smiech mnie ogarnia jak sluszę takie wypowiedzi ze damy szanse na wykazanie sie kazdemu.to ja powiem jak to wyglądo to teraz jak mam problem z jakims zleceniem i zwracam sie do kierownika to odpowiedz jest ze on nie wie ze musi sie zapytac a jak sie pytam zwykłego pracownika który wie jak ogarnąc temat to w pare chwil dostaję odpowiedz i sprawa jest załatwiona i takich pracowników odsuneło sie na bok i nie korzysta sie za bardzo z ich doswiadczenia a tylko dlatego aby nie okazali sie za bardzo zorientowani w temacie od kierownika bo staje sie niewygodny dla niego.na teraz to właśnie tak wyglada panie kierowniku i długo sie to nie zmieni jak czas pokazuje.
zdjecie uzytkownika
jan niezbedny - 2013-12-08 11:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podsłuch - 2013-12-02 17:22:43]:
tak właśnie odsuwa się na bok albo po prostu zwalnia bo są nie wygodni wiedza i wykształcenie nie jest istotne już w tym momęcie oraz pracowitiść tylko takzwane kolesiostwo na pewnym pułapie hierarchii produkcji doskonale znane sa takie przypadki,
zdjecie uzytkownika
słaby - 2013-12-10 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mocne słowa ale prawdziwe!!!
zdjecie uzytkownika
pan - 2013-12-25 12:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Wszędzie lepiej niż w Drewpol-u.
zdjecie uzytkownika
jan niezbedny - 2013-12-25 18:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan - 2013-12-25 12:38:27]:
jest pan w błędzie mówiąc ze wszędzie indziej jest lepiej niż w drewpolu,tam nie jest żle i żle się nie pracuje mowie o pracy jako samej pracy bo jeśli chodzi o kadre mowa o pojedynczych przypadkach nie wszyscy no to już druga strona medalu i daje wiele do myślenia.nie mówcie ze praca jest zła bo nie jest,tylko niektórych z kadry nie powinno tam wogule być i byłoby ok.
zdjecie uzytkownika
@@@@ - 2014-01-19 16:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan niezbedny - 2013-12-25 18:49:24]:
hej.tak sie przygladam i slucham tych naszych madrych glow ktorzy probuja kierowac firma drewpol.a co z tego wychodzi to wszyscy widzimy.a kto za to obrywa tez wiemy.i tak sobie mysle ze od momentu kiedy to jeden z wlascicieli pan (usunięte przez administratora)odsunal sie na bok od zarzadzania firma to wszystko sie powalilo bo obecnych rzadzacych nasza firma to zadanie przeroslo i teraz robia jakies dziwne ruchy i sami pewnie nie wiedza co robia.jest to kolejna proba zrobienia czegos tam aby zrobic sztuczne zamieszanie niech sie tam cos dzieje a jak te dotychczasowe zmiany wplynely na nasza pozycje to widac.no tak ale jak zawsze jestesmy my pracownicy produkcji ktorzy jak zwykle poniesiemy tego konsekwencje jak do tej pory.
zdjecie uzytkownika
Jan niezbedny - 2014-01-19 19:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [@@@@ - 2014-01-19 16:16:51]:
Tak wszyscy widza tyle ze większość ludzi nie potrafi się odezwac tylko głowę kuli ale w miejscach typu palarnie czy gdzieś miedzy sobą no to hura jeden mądrzejszy od drugiego a zęby się odezwac wytknac błędy prowadzacym bo oni tez mogą się mylić to Zadno się nie odezwie ale delikatnie bardzo mówiąc przpucowac dowodzącym to co niektóre potrafią a miedzy sobą czy na palarni too jakie to fałszywe wszystko czasem jest na stołówce siada przy jednym stole do posiłku a podczas pracy przed dowodzącym haka komuś z kim się chwile wczesniej jadło do czego Daze czasem sami ludzie na tym najniższym pułapie SA winni tego jak maja wprowadzając takie powiedzmy fałszywe podejście do swoich współpracownik wiec dlaczego przełożeni maja być inni skoro ludzie niektórzy sami tak robią i kolo się jakby zamyka
zdjecie uzytkownika
33333 - 2014-01-26 10:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan niezbedny - 2014-01-19 19:30:23]:
Masz całkowita racje z tym zwracaniem uwagi na to kto jak pracuje i na kogo polują brygadziści.jest jeszcze pare osób które sa nie wygodne dla brygadzistów a moze nawet dla kierowników. Ale co tu się dziwic takiemu postepowaniu podam przykład.Postanowienia zarzadu i całego kierownictwa odnosnie rozpoczęcia pracy.a no wygłada gdzie niegdzie to tak osoby które tak mocno krzycza ze robia z nami tak czy tak w firmie to jak zaczynają pracę--a tak że o godzinie 7.00 wchodzą na halę z panem brygadzistą i jaki jest on w porzadku dla ludzi bo robi tak samo jak oni a rozpoczecie powinno nastąpic o 6.50 według rozporzadzenia zarządu.ale najwazniejsze że sie pilnuje własnego interesu i zeby nikomu JAJEK nie zabrakło panie brygadzisto.a pojecie o pracy jakie sie posiada to lepiej nie komentowac.najwazniejsze ze wie się do kogo trzeba się uśmiechać.pozdrowienia dla pana brygadzisty z W-3 i OPPD.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-28 21:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszę się,że tu zajrzałem, gdyż zastanawiało mnie kilka kwestii związanych z firmą Drewpol. Już jestem w stanie zrozumieć skąd biorą się problemy z jakością produktu, terminowością dostaw i obsługą klienta. Ludzie jak domniemam z produkcji, aż huczą o złym zarządzaniu (co można przeczytać we wcześniejszych wpisach). To nie koniec, gdyż handlowiec firmy Drewpol niejaki Pan Tomasz przyjeżdżając na spotkanie firmowym autem promuje fronty lakierowane na wysoki połysk, których w ofercie nie posiada. Nic straconego ma je jego kolega( z rozmowy można wywnioskować, że raczej cichy wspólnik) reprezentujący firmę Artpol czy Artglos. Panowie piękna inicjatywa :)
Niestety nie skorzystam!!!
zdjecie uzytkownika
X Factor - 2014-01-31 01:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Klient - jeśli z Panem Tomaszem to prawda, to tak operatywnych handlowców ze świecą szukać, może na jakąś premię zasłuży od Pana Prezesa :-)
zdjecie uzytkownika
Urwis - 2014-02-26 20:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
W związku z naszymi wpisami na tym forum,chcemy przeprosić osoby ,które poczuły się nimi urażone.Wpisów dokonaliśmy w okresie nasilonych plotek o złej kondycji firmy,które nie miały żadnego pokrycia w rzeczywistości.Chcemy podkreślić,że nie było naszym celem obrażanie nikogo i wyrażamy ubolewanie,jeżeli tak się stało.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Założyciel - 2014-08-19 15:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę , że moje forum upada. Założyłem je dawno z myślą że ktoś z firmy się zreflektuje i zastanowi się sytuacją do jakiej doprowadził prezes . Ale cóż przecież to nie moja firma . Jak inni nie chcą brać dywidendy to trudno , dobrze że ja dostaję wypłatę.
zdjecie uzytkownika
witkacy - 2014-08-19 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@drewpol 100% prawdy! Każdy ma taką pracą do jakiej się nadaje, a jak na jakimś stanowisku pracują niekompetentni ludzie to już inna historia..potem tworzy się taka łatka dla firmy i co potem z tym zrobić? raczej kiepska sprawa. Teraz moja dziewczyna uparła się na ich firmę, bo korzystają z naturalnych surowców i że to ekologiczne i w ogóle. Fakt, że korzystają z surowców naturalnych i posiadają Certyfikat FSC®, który jest już mocnym argumentem, ze firma przyczynia się do prowadzenia odpowiedzialnej gospodarki leśnej na świecie. I teraz jak patrze to mało firm dba w ten sposób o środowisko, więc to jest akurat ich atut. Jako przyszły klient moge też powiedzieć, że ceny mają całkiem spoko, przynajmniej takie, że typowego Polaka powinno na nie stać i jakoś to mieszkanie urządzić. no i uwaga, najwazniejze, do końca września czy października jest zniżka 10%, więc jak ktoś jeszcze chce przy tym oszczędzić to akurat
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-12 16:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witkacy - 2014-08-19 18:45:28]:
witkacy !! rzeczywiście stać każdego typowego polaka na kuchnie za min.10 tyś spoko!!
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-09-16 14:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej, ale przecież kto tu mowi o jakiejś kuchni za 10 tysiecy, mają normalne ceny moim zdaniem jeśli chodzi o poszczególne artykuły, a jak ktoś chce kompletować cała kuchnię u nich to co innego, to nie jest IKEA, więc nie wiem o co tyle zamieszania, spójrzcie na to obiektywnie, a fakt, że robię zniżki na cały asortyment to atut dodakowy
zdjecie uzytkownika
projektant - 2014-11-10 23:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mi po Waszej nowej kolekcji kiedy nie ogarnęliście baz do programów do projektowania? W materiałach do pobrania dostępny jest materiał z przed 100 lat, mógłby się ktoś ruszyć, chyba, że Wam nie zależy. Nie chce mi się znów bawić w wklejanie do PRO100 fot znalezionych na necie. A miałam zrobić projekt na Lutosławskim :/ w dodatku w białej emalii i tu nawet wklejki oliwkowych frontów z netu nie pomogą. Szkoda...
zdjecie uzytkownika
projektant - 2014-11-10 23:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mi po Waszej nowej kolekcji kiedy nie ogarnęliście baz do programów do projektowania? W materiałach do pobrania dostępny jest materiał z przed 100 lat, mógłby się ktoś ruszyć, chyba, że Wam nie zależy. Nie chce mi się znów bawić w wklejanie do PRO100 fot znalezionych na necie. A miałam zrobić projekt na Lutosławskim :/ w dodatku w białej emalii i tu nawet wklejki oliwkowych frontów z netu nie pomogą. Szkoda...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drewpol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy drewpol?
Zadaj pytanie
x