Indykpol S.A.

Olsztyn

Opinie o Indykpol S.A.

ja 2013-02-01 13:51:04
Tu w Lublinie też jest bardzo ciężko ale nie to jest najgorsze a atmosfera w pracy.
( usunięte przez administratora )
1
były pracownik 2013-02-10 11:53:15
pracowałem w idyku pare razy zaczynalem jak była tam firma roka cos jak workap mineło od tego czsu z 6 lat i nic sie nie zmieniło i niezmieni jeszcze dlugo
0
ola 2013-07-22 21:01:28
a co sądzicie o firmie podwykonawczej serwisplus??chciałabym się tam zatrudnić ale z opini znajomych raczej nie da się tam dogadać z brygadzistami....kasa podobno nie zła tylko atmosfera i presja ze strony brygadzistów nie do zniesienia
0
1234 2014-05-07 22:14:21
Trzeba dobrze żyć z brygadzistą to wtedy nawet zbytnio robić nie trzeba i wolne się dostanie wtedy kiedy się podoba :) (usunięte przez administratora)
1
byly pracownik 2014-05-17 11:22:00
NIe polecam male zarobki i ciezka praca a do tego nie mile otoczenie
1
poli 2014-05-17 17:45:35
wydaję mi się, że to zależy od pracownika jak kto sobie radzi akurat w indykpolu. Bardziej przychylałbym się do opinii @1234
1
Neo 2014-05-26 18:01:15
Ojej nie wiedzialem że można uzywac nazwiska na forum?
1
poli 2014-06-28 21:07:50
skoro wiesz, że jest bieda w kraju to nie powinieneś pisać takich rzeczy. Każdy zarabia tak jak może
0
asia 2014-07-05 22:54:59
witam serdecznie szukam pracy i myslalam o indykpolu jak tam sie pracuje napiscie prosze pozdrawiam was .
0
edek 2014-07-11 15:00:40
EEee... pracowałem i kij. Odpaliłem jakiś serwis tupraca.pl i znalazłem ogłoszenie za granicą i teraz jest elegancko.
0
1111 2014-07-12 18:47:22
Szanowna Pani, ja pracowałem w Indykpolu w Serwis Plus na myjce, nie jest tak źle. I polecam dla Pani pracę na myjce. Niech Pani nie wierzy tym plotkom na forum. Ludzie pokątnie to bardzo lubią plotkować przede wszystkim kobiety. Jest dobrze tam gdzie nas niema.
0
killer 2014-07-25 19:21:34
Siemanko Pozdrawiam Wszystkich Pracowników Indykpolu. Skazany Killer :)
3
sady 2014-08-29 17:53:37
Witam Czy może ktoś wybiera się ze Śląska na drugi etap rozmów do Warszawy w sprawie pracy na stanowisko Regionalny Przedstawiciel ds Kluczowych klientów?
0
król 2014-08-31 21:22:43
tak ja
:)
0
sady 2014-09-01 10:31:08
Na którą godzinę masz umówione spotkanie, może była by możliwość wybrania się razem jadę samocodem
0
sady 2014-09-01 10:39:46
Podam maila więc na priv możesz podać nr tel to dogadamy temat sady1@vp.pl
0
król 2014-09-01 22:36:38
Wiesz...miły jesteś, ale trochę niepoważna ta Twoja propozycja.
0
Sady 2014-09-02 18:35:24
Ja proponowałem wspólny dojazd do Warszawy , nie wiem co w tym niepoważnego ale ok skoro masz obawy to życzę powodzenia
0
konkretny 2014-09-03 17:31:15
Witam ja też jadę jutro
0
konkretny 2014-09-03 17:47:16
Na którą macie jak można wiedzieć ??
1
Sady 2014-09-03 17:53:22
Na która masz spotkanie w wawie i czym jedziesz ?
0
Sady 2014-09-03 17:56:12
Na 14 w wawie
0
Sady 2014-09-03 18:00:14
Konkretny skąd jestes ja zabrze
0
konkretny 2014-09-03 18:01:11
na 12 i jadę samochodem
0
konkretny 2014-09-03 18:08:46
z Mikołowa ale tak mi sie nie chce jechać troche sie nasłuchałem od kolegów z branży że troche mnie znesmaczyli
0
Sady 2014-09-03 18:26:04
Tzn coś wiesz o pracy w tej firmie ? Jak możesz napisz cos więcej jak nie chcesz na tym portalu to wyżej jest podany do mnie mail
0
konkretny 2014-09-03 18:28:55
Sady a tak z innej bajki to dlaczego aplikowałeś do tej firmy wcześniej pracowałeś może w tej branży ?
0
Sady 2014-09-03 18:48:04
Nie pracowałem w branży piwnej a zaaplikowalem bo fajny produkt indyk
0
Sady 2014-09-03 18:49:47
A ty gdzie pracujesz ?
1
konkretny 2014-09-03 18:50:28
niby fajny ale hardcor na sklepach jest terminy krótki klienci caly czas placzą o wyrównanie strat i wiele innych
0
konkretny 2014-09-03 18:53:18
trche siedzę w branży przez to troche mnie to ciekawi ktos kto długo pracował nagle szukaja na jego miejsce
0
Sady 2014-09-03 19:07:57
A skąd wiesz ze ktoś długo pracował na tym wakacie i ze to na jego miejsce ?Czyli ty jestes z branży mięsnej a na sieciAch pracujesz długo ?szkoda ze nie możemy jechać razem pogadalo by sie po drodze czas by minął szybko
1
konkretny 2014-09-03 19:22:23
jak ktos w branzy siedzi to troche sie mówi co jak i gdzie
0
Sady 2014-09-03 19:27:13
No napewno a wiesz może jaka kasa itp skoro ty z branży to masz duże szanse
0
zniesmaczona 2014-09-30 11:36:23
W lublinie jest jeszcze gorzej...
0
... 2014-10-04 12:23:07
a możesz coś bliżej podać na którym wydziale ??? jestem zaniepokojona
0
szubert 2014-10-26 03:41:34
myślałem , że ten temat w końcu się skończy, ale jak widać Polacy i Polki uwielbiają wszelkiego rodzaju plotki i ploteczki, bo temat rozwija się na dobre. Nie chce Was martwić , ale jest to jednak profil w którym powinny znaleźć się informacje na temat warunków pracy więc może przejdziemy teraz troszeczkę z tematem w te strone?
1
do były pracownik 2014-12-17 04:26:30
To wcale tak źle nie było skoro pracowałeś tam kilka razy.Lepiej popracuj nad swoją ortografią
1
kalarepa 2015-02-03 12:10:14
pracuje tam od paru miesiecy i fakt, (usunięte przez administratora), ale jak juz ktos wspomnial wyzej kazdy ma swoj rozum, niezaleznie czy bedzie pracowal w indykpolu czy w innej firmie, wszedzie mozna kogos znalesc. Co do samej pracy to placa marna, warunki ciezkie i zero selekcji osob zatrudnianych. Jesli macie mozliwosc innej pracy to radze sie nie zastanawiac. Jedyny plus to normalna umowa i darmowe obiady.
1
....... 2015-02-03 18:17:11
jak już coś to tylko na myjce
0
kngaaaa 2015-02-24 13:20:10
witam czy ktos rano jutro jedzie do indykpolu przez dworzec??? prosze o odpowiedz
1
kalarepa 2015-02-24 20:27:25
Przeciez masz autobus z dworca o 6 i 7. Prosto pod Indykpol
2
mikog 2015-02-26 16:50:47
Romanse romansami a głownie chodzi o to że są największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. Od kilkunastu lat są również liderem Grupy Kapitałowej. Tworzą najbardziej rozwiniętą krajową organizację specjalizującą się w hodowli i przemysłowym tuczu indyków, sprzedaży hurtowej i detalicznej tuszek, elementów z drobiu, mięsa indyczego i jego przetworów.
0
Bolero 2015-03-13 02:22:12
Nigdy się nie spodziewałbym po pracownikach Indykpolu, że będzie takie obgadywanie o którym piszesz 'prac'. Z czego to wynika? Czy ludzie zatrudnieni w Olsztynie po prostu sobie nawzajem zazdrościli i żywili jakąś wzajemną agresję, nie przejawiali sympatii? Trochę mnie to wszystko dziwi jak na wyniki jakie osiąga firma.
0
ja z LBN 2015-03-24 13:52:03
Dostałem ofertę do Lublina na "Mistrza dzielenia" - mogli byście mi nieco przybliżyć to stanowisko? :)
0
robik 2015-03-29 06:01:02
Mistrz dzielenia brzmi całkiem dumnie - wiadomo chyba po samej nazwie czym takak soboa sie zajmuje. no kurcze przeciez indykpol to wiadomo co za firma i dlaczego sie zajmuja przetworstewm i w ogole chyba hodowla drobiu. potem sporo produktow jest - jak jest duzo produktow to na pewno duzo tez musi byc pracownikow, prawda
1
teli 2015-04-20 00:45:23
dostałeś ofertę ? przecież oni sami nie rozsyłają ofert pracy dla ewentualnych przyszłych pracowników. Widocznie nie ogarniasz gdzie wysyłasz swoje CV :P
0
dario 2015-06-24 01:31:04
Teraz indykpol poszukuje regionalnych przedstawicieli handlowych na podkarpackie oraz wielkopolskie, a do lubelskiego szukają przedstawicieli do spraw kluczowych klientów, typowe ogłoszenie http://www.pracuj.pl/praca/regionalny-przedstawiciel-handlowy-podkarpackie,oferta,3971997 . Ogółem nie wymagają wiele, a chyba oferują dość sporo, może warto spróbować.
0
pomyślunek 2015-09-13 13:48:48
W wielu miejscach właśnie widziałem, że na ochronę zatrudnia się starszych panów. Pewnie wynika to z oszczędności, ale na pewno super bezpiecznie nie jest. Nie wiem czy widzieliście, ale nie poszukują nikogo na ochronę, ale za to jest jedna oferta pracy na mistrza wydziału dzielenia. Poważna nazwa, bo potrzebują ludzi z wykształceniem wyższym.
0
dziki_pongo 2015-09-13 17:40:36
O ktorego mistrza ci chodzi?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.