brak logo

Indykpol S.A.

Olsztyn

Opinie o Indykpol S.A.

ja 2010-07-05 12:31:45
z tą pracą 3zmianową to sie nie zgodze:) Na dzieleniu np nie ma 3 zmian. Nocki są, ale to tylko jak sie samemu zapisze:)
1
kristofer 2010-07-21 20:30:03
Mam pytanie chciałem sie dowiedziec czy jest teraz praca na produkcji albo pakowaniu i jakie sa stawki
Kristofer 2010-07-30 16:02:15
A teraz tez przyjmuja ?,co jest robione na produkcji a wgl jak tam sprawa z umowami wyglada?(usunięte przez administratora)
Olo 2010-08-20 22:57:18
[usunięte przez admina], w skrócie omijać b.szerokim łukiem ten zakład
Ewcia 2010-09-10 22:30:24
Od pewnego czasu pracuję w firmie i naprawdę mam kilka znajomych i kolegów z którymi dobrze mi się pracuje.Są to ludzie inteligentni znający swoje prawa jako pracowników i mam nadzieję, że potrafią z nich korzystać.(usunięte przez administratora)
indykpolka 2010-09-26 12:41:20
Praca nawet cięzka, brygadziści uprzedzeni... wiadomo są zawsze lepsi i gorsi. a ludzie sami sobie i innym przy okazji psują atmosfere w pracy. naszczęści mam grono przyjaciol z kotrymi mozna pracowac i to tylko ze wzgledu na nich da rade przetrwac(usunięte przez administratora)
anonim 2010-09-27 06:46:10
pracownik - 2010-09-24 11:26:24

To gdzie ty k..wa pracujesz? Kible sprzątasz?

Na szczęście nie po tobie [usunięte przez moderatora]. Z drugiej strony dobre porównanie Indykpol jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
słuchaczka 2010-09-28 10:48:10
to co wypisuje -sztywny pal azji- to chyba świadczy o tym że rzeczywiście ma sztywny pal i nie ma co z nim zrobić i innym zazdrości, przemawia przez niego zgorzknienie i złośliwość. może by tak zająć się więcej pracą a mniej plotkami i przesiadywaniem po kiblach-wstyd plotkarze
Anonimek!!!!!!!!! 2010-09-28 11:03:01
Pracuje trochę Indykpolu i uważam na temat tej firmy można książkę napisać jak są pracownicy poniżani traktowani i oczywiście nagminnie są łamane prawa pracownicze.Wiecie, co napisałem już bardzo dużo, ale wykreśliłem i pomyślałem sobie zatrudnijcie się w tym „[usunięte przez moderatora]”, bo nie można to inaczej tego inaczej nazwać.Chyba to będzie jeden z najlepszych dni mojego życia jak odejdę z tego [usunięte przez moderatora](Jak wielu przed mną około 30-40 osób, co znalazło sobie nową pracę).Może jednak tak na koniec ze dwa zdania, bo naprawdę, co się tam dzieje na nadaje się do „TVN UWAGA”.Wyobraźcie sobie, że przychodzisz do pracy i wszystko, co ci potrzebne musisz sobie sam załatwić, czyli pojemniki, palety, wózek itd. jak nie ma, (bo zazwyczaj tak jest) trzeba komuś ukraść i tak kradną wszyscy na okrągło cały dzień(a co ciekawe nikogo to nie interesuje masz sobie załatwić i tyle) to jedno a drugie to pracuje się tutaj bardzo ciężko non stop( ludzie mający 20-25lat nie dają rady fizycznie) to jeszcze nie można i nie ma czasu, aby iść toalety?A na pewno jesteście ciekawi, dlaczego tam ludzie jednak pracuję, bo w 75-85% to są ludzie przyjezdni poza Olsztyna i po prostu nie mają wyjścia muszą utrzymać swoje rodziny.ZATUDNIJ SIĘ A SAM SIĘ PRZEKONASZ
2
bolo-zarobki 2010-10-17 13:09:06
to w końcu ile można zarobić np.na kurczaku?????????????
anonim 2010-10-25 20:33:25
wiecie cos na temat oddzialu w lublinie podobno dzieja sie tam bardzo fajne rzeczy ???
ONA 35 2010-11-04 14:28:35
TRZEBA WIEDZIEĆ Z KIM JAK ROZMAWIAĆ, TROCHĘ DYPLOMACJI I JEST OK :)
kitka 2010-11-08 15:40:34
Przyjmują do was normalnych ludzi ( nie konfidentów) bo bym chciała przyjść :)
Kasia 2010-11-11 14:40:11
Przyjdz do nas to zobaczysz !!
anonim 2010-11-16 10:30:37
ja - 2010-05-23 23:30:59

a wolne etaty są.

Chciałam się zatrudnić w tej firmie ale każdy odradza po takich komentarzach strach tam iść dziękuję .
pracownica 2010-11-16 17:33:45
Bardzo lubię wymagających pracodawców. W końcu musi ktoś młodież nauczyć uczciwej pracy.
anonim 2010-12-11 20:56:05
Witam.Oczka juz nie ma wiec wpadaj smialo.
motylek 2011-01-06 18:11:34
sorki ale nie zgadzam się z tą opinią kurczak to jedna wielka rodzina znamy się na naszej pracy sytuacja na kurczaku się niedługo zmieni bądzmy dobrej myśli nasi przełożeni są wpożądku czasami tylko nerwy ponoszą ale jest oki
pacha devastator 2011-01-21 13:56:27
[usunięte przez moderatora] W TEJ CAŁEJ FIRMIE JEST NA PORZĄDKU DNIA. OMIJAĆ JĄ SZEROKIM ŁUKIEM! JAK CHCĄ PSU [usunięte przez moderatora] TO KIJ ZAWSZE ZNAJDĄ. NA ROZWÓJ NIE MACIE CO LICZYĆ ANI NA STABILNE ZATRUDNIENIE. JUŻ WIELU FAJNYCH LUDZI [usunięte przez moderatora] Z TEJ FIRMY.
Mariusz W. 2011-01-21 14:34:22
Podobno szukają informatyków. Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tej pracy? Jest sens żeby tam iść?Jakie kierownictwo itd.?zarobki?
robochłop 2011-01-21 17:27:45
Mariusz W. - 2011-01-21 14:34:22

Podobno szukają informatyków. Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tej pracy? Jest sens żeby tam iść?Jakie kierownictwo itd.?zarobki?

Uuuuu...Nie mam pojęcia jak to jest z pracą w biurowcu.Jam zwykły pracownik fizyczny,jak i większość ludzi wypowiadających swoje opinie głównie na temat pracy w firmie podwykonawczej.
Mariusz W. 2011-01-24 11:06:59
Z internetu wiem, że szukają informatyków produkcji. Coś wiesz o tym? sens jest iść tam?
zzzzzz 2011-01-24 17:11:28
CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO( usunięte przez administratora )SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ
anonim 2011-01-24 21:26:02
zzzzzz - 2011-01-24 17:11:28

CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO 3 TYSI SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ

Podejrzewam,że nie pracujesz dla firmy podwykonawczej,a jeżeli się mylę to bardzo zastanawiające,że osiągasz aż tak wysokie zarobki w tej firmie...
technolog 2011-01-25 18:02:35
A czy wiecie może jak wygląda tam praca technologa?Czy również jego praca jest 3zmianowa?
szukam pracy 2011-01-26 17:23:49
szukam pracy zastanawiam się nad indykpolem dużo osób odradza wiem ze jest tam ciężko ale chyba można przeżyć .
Były pracownik 2011-01-26 18:31:48
szukam pracy - 2011-01-26 17:23:49

szukam pracy zastanawiam się nad indykpolem dużo osób odradza wiem ze jest tam ciężko ale chyba można przeżyć .

W takim razie nie słuchaj innych i sam się przekonaj jak jest w tej firmie.Ja tak zrobiłam i przekonałam się na własnej skórze,że nie warto.
anonim 2011-01-28 10:19:14
anonim - 2011-01-27 12:44:31

anonim - 2011-01-26 18:22:49

anonim - 2011-01-26 05:26:32

anonim - 2011-01-24 21:26:02

zzzzzz - 2011-01-24 17:11:28

CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO 3 TYSI SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ

Podejrzewam,że nie pracujesz dla firmy podwykonawczej,a jeżeli się mylę to bardzo zastanawiające,że osiągasz aż tak wysokie zarobki w tej firmie...

pracuje w work up.jezeli umiesz robic cos porzadnie i sie przykładasz to na lini bez problemu zarobisz tyle .ale widac ty sie do tego nie nadajesz skoro tam nie robisz.pewnie pojemniki gdzies na koncoece odstawiasz i takie wynagrodzenie ci sie w glowie nie miesci.tyle pewnie w 3 miesiace zarabiasz.ludzie co do niczego sie nie nadaja to nic dziwnego ze po 1200 tam zarabiaja.i widocznie malo wiedza skora pisza ze wiecej tam nie da sie zarobic

Oczywiście,że da się zarobić,kosztem zdrowia i nerwów,bo to,co działo się na kurczaku po zwiększeniu uboju przekraczało wszelkie pojęcie.Zapewne zostajesz do późnych godzin w pracy i nic dziwnego,że tyle udaje ci się zarobić.Dziwię się,bo chłopacy,którzy stali na linii zarabiali góra po 1400zl,więźniowie znów mieli większe zarobki,mimo,że robili to samo...Widocznie ''zasłużeni'' pracownicy dobrze liżący (usunięte przez moderatora) są w stanie zarabiać nad to, co pozostali pracownicy.

a (usunięte przez moderatora)
anonim 2011-01-28 10:25:38
anonim - 2011-01-27 12:40:58

anonim - 2011-01-26 18:22:49

anonim - 2011-01-26 05:26:32

anonim - 2011-01-24 21:26:02

zzzzzz - 2011-01-24 17:11:28

CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO 3 TYSI SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ

Podejrzewam,że nie pracujesz dla firmy podwykonawczej,a jeżeli się mylę to bardzo zastanawiające,że osiągasz aż tak wysokie zarobki w tej firmie...

pracuje w work up.jezeli umiesz robic cos porzadnie i sie przykładasz to na lini bez problemu zarobisz tyle .ale widac ty sie do tego nie nadajesz skoro tam nie robisz.pewnie pojemniki gdzies na koncoece odstawiasz i takie wynagrodzenie ci sie w glowie nie miesci.tyle pewnie w 3 miesiace zarabiasz.ludzie co do niczego sie nie nadaja to nic dziwnego ze po( usunięte przez administratora ) tam zarabiaja.i widocznie malo wiedza skora pisza ze wiecej tam nie da sie zarobic

Oczywiście,że da się zarobić,kosztem zdrowia i nerwów,bo to,co działo się na kurczaku po zwiększeniu uboju przekraczało wszelkie pojęcie.Zapewne zostajesz do późnych godzin w pracy i nic dziwnego,że tyle udaje ci się zarobić.Dziwię się,bo chłopacy,którzy stali na linii zarabiali góra po ( usunięte przez administratora )

Czy ja pisałem,że pracujesz na kurczaku?Nie przypisuj mi czegoś,co nie miało miejsca! Wiadomym jest,że pracownicy kurczaka nie mają szans na takie zarobki,więc nie dziw się mojemu podejściu.Następnym razem określ się jako kurczak lub indyk i kwestia zarobków będzie jaśniejsza.
anonim 2011-03-20 17:06:26
w jedności siła? Może to i prawda,ale nie zdaje egzaminu w tym zakładzie. Nie widzisz co się dzieje? Mało nam problemów z brygadzistami i mistrzami, to sami sobie dokopujemy....szkoda słów....ja nauczyłam się jednego. ( usunięte przez administratora )
lelek 2011-04-19 20:49:53
( usunięte przez administratora ) to chyba zarabia mistrz a nie pracownik na linii,góra ( usunięte przez administratora )
bobo 2011-05-17 15:39:58
Drogi kolego nie widze różnicy miedzy tobą a pracownikami Work.A prawda jest taka że wszyscy normalni już dawno wyjechali( usunięte przez administratora )
ewa 2011-06-12 13:24:32
MISIEK pozdrowienia trzymaj się
Ania 2011-06-12 18:26:02
Tak,to prawda.Zdarzały się przypadki,że pracowałam,że tak to ujmę, jako wolontariusz,bo brygadzista nie był w stanie zapamiętać pracowników,którzy zostawali po godzinach,a później ... upominanie się o swoje i brak możliwości udokumentowania godzin faktycznie przepracowanych.
stary pracownik 2011-07-30 00:01:11
jak tak można,pracujemy dla firmy w godzinach nadliczbowych a traktuje się ( usunięte przez administratora ) do robienia zysków,my też jesteśmy ludżmi tak jak wy wielcy panowie.Za to co nam robicie będziecie się( usunięte przez administratora )
Pracownik 2011-08-07 20:42:00
Też pracuję w indykpolu prawie 10 lat będąc na różnych wydziałach i wiele się przeżyło dobrych jak i złych chwil. Sytuacja obecna jaka panuje w naszym zakładzie nie wskazuje na nic dobrego. Moje odczucia są takie jakby celowo dążono do tego aby firmę sprowadzić na złą drogę.Najbardziej co mnie boli to że nie ma prawdziwej jedności wśród pracowników ze wszystkich wydziałów i dają sobą manipulować, a przecież firmie o to właśnie chodzi. Ludzie miejcie trzeżwy umysł bądżmy razem to wtedy dopiero wygramy.
1
anonim2 2011-08-26 11:07:41
To że coś nagłośnicie to nic nie da. Nikt się publicznie nie wypowie ewentualnie jednostki i wtedy dopiero łby polecą. Najlepszą metodą jest strajk. Po prostu wszyscy bierzecie urlop na żądanie 4 dni z rzędu i tyle. Ciekawe co wtedy dyrekcja zrobi jak zakład będzie stał 4 dni i nie beda produkować. Zrobić nic nie mogą bo urlop na żądanie to prawo pracownika. Ewentualnie do inspekcji pracy napiszcie list grupowy albo zawiadomienie anonimowe i napisać wszystko co się dzieje. Przecież w Indykpolu są związki zawodowe. Trzeba zrobić zebranie i ogłosić strajk i tyle. Druga sprawa to że związki nic nie robią i pracują tam ludzie którzy nie mają pojęcia o niczym . Najlepiej od razu szukać sobie innej roboty ( usunięte przez administratora )stamtad.( usunięte przez administratora )o jest firma to każdy wie. ( usunięte przez administratora )norma w tej firmie. Druga sprawa to to że się ludzie godzą na wszystko.
anonim 2011-09-12 17:46:07
A Jak wygląda praca przedstawiciela handlowego u Was? Jak kształtują się zarobki?
valdi 2011-09-14 19:31:16
a kogo Panstwo nazywacie "mistrz/yni"? w jakich oni czapkach chodza? i chcialem zapytac czy na produkcji tez pracuja ludzie po studiach np. po technologii miesa? czy to bez roznicy jakie studia sie skonczy?
1
anonim 2011-10-24 09:39:37
czytając to odnoszę wrażenie że ta firma daleko nie zajedzie,żeby odnieść sukces trzeba szanować pracowników bo firma to ludzie a nie maszyny czy budynki.Wzajemny szacunek to podstawa do sukcesu,ta firma go nie odniesie.Kieruję tą myśl głównie do zarządu i kadry zarządzającej,naprawdę warto inwestować w ludzi bo to oni są najważniejsi,jak spełnicie te warunki wszyscy będą zadowoleni,naprawdę warto!
Też pracownik 2011-12-18 22:14:48
Jak widać tutaj na forum to komentarze co nie które są dość bolesne i wiele osób nie traktuje tego miejsca za poważnie. Miejsce te jest przeznaczone tylko dla ludzi , którzy chcą pisać o problemach jakie występują w indykpolu , a nie na tym aby takim pracownikom ubliżać ,a jeśli ktoś z was jest przeciwko prawdzie to znaczy że jest tzw. agentem firmy. ( usunięte przez administratora ).Mam pytanie --- czy my jako pracownicy jesteśmy razem czy też przeciwko sobie !!! Potraficie tylko między sobą narzekać że jaki to zakład jest zły , a tak naprawdę to jesteście gotowi nawet podpisać sam \" Pakt z diabłem \" bo dusza wasza nic dla was nie znaczy , a tych co piszą prawdę to potępiacie.
mwg 2012-05-09 10:35:50
ja nie narzekam kierownictwo-wyrozumiałe koledzy super
1
MWG - 2 2012-05-15 20:27:32
Może i tak co do wyrozumiałości i kolegów ale co do roboty to jednak obecnie najbardziej hardcorowy wydział.Naszej pracy nikt nie docenia i nigdy nie doceni.
vvvv 2012-11-10 08:05:07
Praca nawet ciężka, brygadziści wiadomo lepsi gorsi a ludzie sami sobie i innym przy tym psują atmosferą w pracy, naszczęście mam grono przyjaciół z którym można pracować i to ze względu na nich do radę przetrwać
1
iza 2012-11-10 08:46:49
zanim zdecydowałam się podjąć zatrudnienie w firmie zwnetrznej działajacej w indykpolu, odwiedziłam te stronę,Doszłam do wniosku że opinie w znaczącym sposób mogę mijać się ze stanem faktycznym i dopóki sama nie zobaczę jak wygląda. praca w tej firmie, nie bede tych komentarzy pod uwagę. Zatrudniłam się i wiem już na pewno, że wszystkie komentarze są adekwatne do tego, co dzieje się w tym zakladzie.(usunięte przez administratora)
,, STARY PASZTET,, 2012-11-16 20:03:46
Piszcie sobie co chcecie. W większości postów to prawda. Jednakże niech pamiętają wszyscy, którz pisali cokolwiek na temat firmy i ludzi w niej pracujących: nie każdy jest bezmózgiem i nieudacznikiem kto pracuje w Indykpolu. To co wcześniej napisaliście świadczy tylko o tym, kim są wypowiadający się. Mam nadzieję, że znacie przysłowie,, Każdy mierzy swoją miarą. Są pracownicy którzy są tam z wyboru, inni z musu, a pozostałych wiążą stałe umowy lub sytuacja ekonomiczna w regionie lub materialna. Nie każda stara pracownica jest pasztetem i plotkarą, nie każda nowa pracownica jest wyzyskiwana... Faktem jest że zawiadujących produkcją jest nieadekwatna ilośc do ilości pracowników. Uprzejmie donoszących grono również się powiększyło. My ludzie pracujący mamy niewiele do powiedzenia. Nie możemy wielu rzeczy zmienic więc zaakceptujmy je. Każdy ma prawo wyboru, nikt nikogo na siłę nie trzyma, nie zmusza do pracy wbrew jego woli. Umowy o pracę podpisujemy świadomie, nie na siłę. Wstydzę się za tych wszystkich którzy wypisują na tym forum pierdoły o plotch, lansowaniu się itp. Pozwalniajcie się i nie pracujcie przymusu pracy w Polsce nie ma i tyle. Dostęp do opinii na temat firmy ma każdy kto wejdzie na tę stronkę. Obciach jest czytac to co piszecie, dotyczy to większości wcześniej wypowiadających się. STARY PASZTET
ja 2013-02-01 13:51:04
Tu w Lublinie też jest bardzo ciężko ale nie to jest najgorsze a atmosfera w pracy.
( usunięte przez administratora )
1
były pracownik 2013-02-10 11:53:15
pracowałem w idyku pare razy zaczynalem jak była tam firma roka cos jak workap mineło od tego czsu z 6 lat i nic sie nie zmieniło i niezmieni jeszcze dlugo
ola 2013-07-22 21:01:28
a co sądzicie o firmie podwykonawczej serwisplus??chciałabym się tam zatrudnić ale z opini znajomych raczej nie da się tam dogadać z brygadzistami....kasa podobno nie zła tylko atmosfera i presja ze strony brygadzistów nie do zniesienia
1234 2014-05-07 22:14:21
Trzeba dobrze żyć z brygadzistą to wtedy nawet zbytnio robić nie trzeba i wolne się dostanie wtedy kiedy się podoba :) (usunięte przez administratora)
1
Zostaw swoją opinię o Indykpol S.A. - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.