Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

zdjecie uzytkownika
robochłop - 2011-01-21 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz W. - 2011-01-21 14:34:22

Podobno szukają informatyków. Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tej pracy? Jest sens żeby tam iść?Jakie kierownictwo itd.?zarobki?

Uuuuu...Nie mam pojęcia jak to jest z pracą w biurowcu.Jam zwykły pracownik fizyczny,jak i większość ludzi wypowiadających swoje opinie głównie na temat pracy w firmie podwykonawczej.
zdjecie uzytkownika
Mariusz W. - 2011-01-24 11:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z internetu wiem, że szukają informatyków produkcji. Coś wiesz o tym? sens jest iść tam?
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2011-01-24 17:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO( usunięte przez administratora )SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-24 21:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zzzzzz - 2011-01-24 17:11:28

CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO 3 TYSI SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ

Podejrzewam,że nie pracujesz dla firmy podwykonawczej,a jeżeli się mylę to bardzo zastanawiające,że osiągasz aż tak wysokie zarobki w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
technolog - 2011-01-25 18:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wiecie może jak wygląda tam praca technologa?Czy również jego praca jest 3zmianowa?
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2011-01-26 17:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy zastanawiam się nad indykpolem dużo osób odradza wiem ze jest tam ciężko ale chyba można przeżyć .
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-01-26 18:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy - 2011-01-26 17:23:49

szukam pracy zastanawiam się nad indykpolem dużo osób odradza wiem ze jest tam ciężko ale chyba można przeżyć .

W takim razie nie słuchaj innych i sam się przekonaj jak jest w tej firmie.Ja tak zrobiłam i przekonałam się na własnej skórze,że nie warto.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-28 10:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-01-27 12:44:31

anonim - 2011-01-26 18:22:49

anonim - 2011-01-26 05:26:32

anonim - 2011-01-24 21:26:02

zzzzzz - 2011-01-24 17:11:28

CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO 3 TYSI SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ

Podejrzewam,że nie pracujesz dla firmy podwykonawczej,a jeżeli się mylę to bardzo zastanawiające,że osiągasz aż tak wysokie zarobki w tej firmie...

pracuje w work up.jezeli umiesz robic cos porzadnie i sie przykładasz to na lini bez problemu zarobisz tyle .ale widac ty sie do tego nie nadajesz skoro tam nie robisz.pewnie pojemniki gdzies na koncoece odstawiasz i takie wynagrodzenie ci sie w glowie nie miesci.tyle pewnie w 3 miesiace zarabiasz.ludzie co do niczego sie nie nadaja to nic dziwnego ze po 1200 tam zarabiaja.i widocznie malo wiedza skora pisza ze wiecej tam nie da sie zarobic

Oczywiście,że da się zarobić,kosztem zdrowia i nerwów,bo to,co działo się na kurczaku po zwiększeniu uboju przekraczało wszelkie pojęcie.Zapewne zostajesz do późnych godzin w pracy i nic dziwnego,że tyle udaje ci się zarobić.Dziwię się,bo chłopacy,którzy stali na linii zarabiali góra po 1400zl,więźniowie znów mieli większe zarobki,mimo,że robili to samo...Widocznie ''zasłużeni'' pracownicy dobrze liżący (usunięte przez moderatora) są w stanie zarabiać nad to, co pozostali pracownicy.

a (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-28 10:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-01-27 12:40:58

anonim - 2011-01-26 18:22:49

anonim - 2011-01-26 05:26:32

anonim - 2011-01-24 21:26:02

zzzzzz - 2011-01-24 17:11:28

CO WY PISZECIE O TYCH ZAROBKACH.JA TAM PRACUJE JAKO ZWYKŁY ROBOL NA LINI I ZAWSZE KOŁO 3 TYSI SIE KRĘCI A CZASEM I WIĘCEJ

Podejrzewam,że nie pracujesz dla firmy podwykonawczej,a jeżeli się mylę to bardzo zastanawiające,że osiągasz aż tak wysokie zarobki w tej firmie...

pracuje w work up.jezeli umiesz robic cos porzadnie i sie przykładasz to na lini bez problemu zarobisz tyle .ale widac ty sie do tego nie nadajesz skoro tam nie robisz.pewnie pojemniki gdzies na koncoece odstawiasz i takie wynagrodzenie ci sie w glowie nie miesci.tyle pewnie w 3 miesiace zarabiasz.ludzie co do niczego sie nie nadaja to nic dziwnego ze po( usunięte przez administratora ) tam zarabiaja.i widocznie malo wiedza skora pisza ze wiecej tam nie da sie zarobic

Oczywiście,że da się zarobić,kosztem zdrowia i nerwów,bo to,co działo się na kurczaku po zwiększeniu uboju przekraczało wszelkie pojęcie.Zapewne zostajesz do późnych godzin w pracy i nic dziwnego,że tyle udaje ci się zarobić.Dziwię się,bo chłopacy,którzy stali na linii zarabiali góra po ( usunięte przez administratora )

Czy ja pisałem,że pracujesz na kurczaku?Nie przypisuj mi czegoś,co nie miało miejsca! Wiadomym jest,że pracownicy kurczaka nie mają szans na takie zarobki,więc nie dziw się mojemu podejściu.Następnym razem określ się jako kurczak lub indyk i kwestia zarobków będzie jaśniejsza.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-20 17:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jedności siła? Może to i prawda,ale nie zdaje egzaminu w tym zakładzie. Nie widzisz co się dzieje? Mało nam problemów z brygadzistami i mistrzami, to sami sobie dokopujemy....szkoda słów....ja nauczyłam się jednego. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lelek - 2011-04-19 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) to chyba zarabia mistrz a nie pracownik na linii,góra ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
bobo - 2011-05-17 15:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi kolego nie widze różnicy miedzy tobą a pracownikami Work.A prawda jest taka że wszyscy normalni już dawno wyjechali( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ewa - 2011-06-12 13:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MISIEK pozdrowienia trzymaj się
zdjecie uzytkownika
Ania - 2011-06-12 18:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,to prawda.Zdarzały się przypadki,że pracowałam,że tak to ujmę, jako wolontariusz,bo brygadzista nie był w stanie zapamiętać pracowników,którzy zostawali po godzinach,a później ... upominanie się o swoje i brak możliwości udokumentowania godzin faktycznie przepracowanych.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2011-07-30 00:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak można,pracujemy dla firmy w godzinach nadliczbowych a traktuje się ( usunięte przez administratora ) do robienia zysków,my też jesteśmy ludżmi tak jak wy wielcy panowie.Za to co nam robicie będziecie się( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-08-07 20:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracuję w indykpolu prawie 10 lat będąc na różnych wydziałach i wiele się przeżyło dobrych jak i złych chwil. Sytuacja obecna jaka panuje w naszym zakładzie nie wskazuje na nic dobrego. Moje odczucia są takie jakby celowo dążono do tego aby firmę sprowadzić na złą drogę.Najbardziej co mnie boli to że nie ma prawdziwej jedności wśród pracowników ze wszystkich wydziałów i dają sobą manipulować, a przecież firmie o to właśnie chodzi. Ludzie miejcie trzeżwy umysł bądżmy razem to wtedy dopiero wygramy.
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2011-08-26 11:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że coś nagłośnicie to nic nie da. Nikt się publicznie nie wypowie ewentualnie jednostki i wtedy dopiero łby polecą. Najlepszą metodą jest strajk. Po prostu wszyscy bierzecie urlop na żądanie 4 dni z rzędu i tyle. Ciekawe co wtedy dyrekcja zrobi jak zakład będzie stał 4 dni i nie beda produkować. Zrobić nic nie mogą bo urlop na żądanie to prawo pracownika. Ewentualnie do inspekcji pracy napiszcie list grupowy albo zawiadomienie anonimowe i napisać wszystko co się dzieje. Przecież w Indykpolu są związki zawodowe. Trzeba zrobić zebranie i ogłosić strajk i tyle. Druga sprawa to że związki nic nie robią i pracują tam ludzie którzy nie mają pojęcia o niczym . Najlepiej od razu szukać sobie innej roboty ( usunięte przez administratora )stamtad.( usunięte przez administratora )o jest firma to każdy wie. ( usunięte przez administratora )norma w tej firmie. Druga sprawa to to że się ludzie godzą na wszystko.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 17:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Jak wygląda praca przedstawiciela handlowego u Was? Jak kształtują się zarobki?
zdjecie uzytkownika
valdi - 2011-09-14 19:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kogo Panstwo nazywacie "mistrz/yni"? w jakich oni czapkach chodza? i chcialem zapytac czy na produkcji tez pracuja ludzie po studiach np. po technologii miesa? czy to bez roznicy jakie studia sie skonczy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-24 09:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając to odnoszę wrażenie że ta firma daleko nie zajedzie,żeby odnieść sukces trzeba szanować pracowników bo firma to ludzie a nie maszyny czy budynki.Wzajemny szacunek to podstawa do sukcesu,ta firma go nie odniesie.Kieruję tą myśl głównie do zarządu i kadry zarządzającej,naprawdę warto inwestować w ludzi bo to oni są najważniejsi,jak spełnicie te warunki wszyscy będą zadowoleni,naprawdę warto!
zdjecie uzytkownika
Też pracownik - 2011-12-18 22:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać tutaj na forum to komentarze co nie które są dość bolesne i wiele osób nie traktuje tego miejsca za poważnie. Miejsce te jest przeznaczone tylko dla ludzi , którzy chcą pisać o problemach jakie występują w indykpolu , a nie na tym aby takim pracownikom ubliżać ,a jeśli ktoś z was jest przeciwko prawdzie to znaczy że jest tzw. agentem firmy. ( usunięte przez administratora ).Mam pytanie --- czy my jako pracownicy jesteśmy razem czy też przeciwko sobie !!! Potraficie tylko między sobą narzekać że jaki to zakład jest zły , a tak naprawdę to jesteście gotowi nawet podpisać sam \" Pakt z diabłem \" bo dusza wasza nic dla was nie znaczy , a tych co piszą prawdę to potępiacie.
zdjecie uzytkownika
mwg - 2012-05-09 10:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie narzekam kierownictwo-wyrozumiałe koledzy super
zdjecie uzytkownika
MWG - 2 - 2012-05-15 20:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i tak co do wyrozumiałości i kolegów ale co do roboty to jednak obecnie najbardziej hardcorowy wydział.Naszej pracy nikt nie docenia i nigdy nie doceni.
zdjecie uzytkownika
vvvv - 2012-11-10 08:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca nawet ciężka, brygadziści wiadomo lepsi gorsi a ludzie sami sobie i innym przy tym psują atmosferą w pracy, naszczęście mam grono przyjaciół z którym można pracować i to ze względu na nich do radę przetrwać
zdjecie uzytkownika
iza - 2012-11-10 08:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zanim zdecydowałam się podjąć zatrudnienie w firmie zwnetrznej działajacej w indykpolu, odwiedziłam te stronę,Doszłam do wniosku że opinie w znaczącym sposób mogę mijać się ze stanem faktycznym i dopóki sama nie zobaczę jak wygląda. praca w tej firmie, nie bede tych komentarzy pod uwagę. Zatrudniłam się i wiem już na pewno, że wszystkie komentarze są adekwatne do tego, co dzieje się w tym zakladzie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
,, STARY PASZTET,, - 2012-11-16 20:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie sobie co chcecie. W większości postów to prawda. Jednakże niech pamiętają wszyscy, którz pisali cokolwiek na temat firmy i ludzi w niej pracujących: nie każdy jest bezmózgiem i nieudacznikiem kto pracuje w Indykpolu. To co wcześniej napisaliście świadczy tylko o tym, kim są wypowiadający się. Mam nadzieję, że znacie przysłowie,, Każdy mierzy swoją miarą. Są pracownicy którzy są tam z wyboru, inni z musu, a pozostałych wiążą stałe umowy lub sytuacja ekonomiczna w regionie lub materialna. Nie każda stara pracownica jest pasztetem i plotkarą, nie każda nowa pracownica jest wyzyskiwana... Faktem jest że zawiadujących produkcją jest nieadekwatna ilośc do ilości pracowników. Uprzejmie donoszących grono również się powiększyło. My ludzie pracujący mamy niewiele do powiedzenia. Nie możemy wielu rzeczy zmienic więc zaakceptujmy je. Każdy ma prawo wyboru, nikt nikogo na siłę nie trzyma, nie zmusza do pracy wbrew jego woli. Umowy o pracę podpisujemy świadomie, nie na siłę. Wstydzę się za tych wszystkich którzy wypisują na tym forum pierdoły o plotch, lansowaniu się itp. Pozwalniajcie się i nie pracujcie przymusu pracy w Polsce nie ma i tyle. Dostęp do opinii na temat firmy ma każdy kto wejdzie na tę stronkę. Obciach jest czytac to co piszecie, dotyczy to większości wcześniej wypowiadających się. STARY PASZTET
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-01 13:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu w Lublinie też jest bardzo ciężko ale nie to jest najgorsze a atmosfera w pracy.
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-02-10 11:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w idyku pare razy zaczynalem jak była tam firma roka cos jak workap mineło od tego czsu z 6 lat i nic sie nie zmieniło i niezmieni jeszcze dlugo
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-07-22 21:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o firmie podwykonawczej serwisplus??chciałabym się tam zatrudnić ale z opini znajomych raczej nie da się tam dogadać z brygadzistami....kasa podobno nie zła tylko atmosfera i presja ze strony brygadzistów nie do zniesienia
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-05-07 22:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba dobrze żyć z brygadzistą to wtedy nawet zbytnio robić nie trzeba i wolne się dostanie wtedy kiedy się podoba :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-05-17 11:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIe polecam male zarobki i ciezka praca a do tego nie mile otoczenie
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-05-17 17:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaję mi się, że to zależy od pracownika jak kto sobie radzi akurat w indykpolu. Bardziej przychylałbym się do opinii @1234
zdjecie uzytkownika
Neo - 2014-05-26 18:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1234 - 2014-05-07 22:14:21]:
Ojej nie wiedzialem że można uzywac nazwiska na forum?
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-06-28 21:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro wiesz, że jest bieda w kraju to nie powinieneś pisać takich rzeczy. Każdy zarabia tak jak może
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-05 22:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie szukam pracy i myslalam o indykpolu jak tam sie pracuje napiscie prosze pozdrawiam was .
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-07-11 15:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EEee... pracowałem i kij. Odpaliłem jakiś serwis tupraca.pl i znalazłem ogłoszenie za granicą i teraz jest elegancko.
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-07-12 18:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2014-07-11 15:00:40]:
Szanowna Pani, ja pracowałem w Indykpolu w Serwis Plus na myjce, nie jest tak źle. I polecam dla Pani pracę na myjce. Niech Pani nie wierzy tym plotkom na forum. Ludzie pokątnie to bardzo lubią plotkować przede wszystkim kobiety. Jest dobrze tam gdzie nas niema.
zdjecie uzytkownika
killer - 2014-07-25 19:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Siemanko Pozdrawiam Wszystkich Pracowników Indykpolu. Skazany Killer :)
zdjecie uzytkownika
sady - 2014-08-29 17:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy może ktoś wybiera się ze Śląska na drugi etap rozmów do Warszawy w sprawie pracy na stanowisko Regionalny Przedstawiciel ds Kluczowych klientów?
zdjecie uzytkownika
król - 2014-08-31 21:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sady - 2014-08-29 17:53:37]:
tak ja
:)
zdjecie uzytkownika
sady - 2014-09-01 10:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na którą godzinę masz umówione spotkanie, może była by możliwość wybrania się razem jadę samocodem
zdjecie uzytkownika
sady - 2014-09-01 10:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podam maila więc na priv możesz podać nr tel to dogadamy temat sady1@vp.pl
zdjecie uzytkownika
król - 2014-09-01 22:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz...miły jesteś, ale trochę niepoważna ta Twoja propozycja.
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-02 18:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja proponowałem wspólny dojazd do Warszawy , nie wiem co w tym niepoważnego ale ok skoro masz obawy to życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja też jadę jutro
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 17:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na którą macie jak można wiedzieć ??
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 17:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konkretny - 2014-09-03 17:31:15]:
Na która masz spotkanie w wawie i czym jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 17:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na 14 w wawie
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkretny skąd jestes ja zabrze
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 12 i jadę samochodem

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Indykpol S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert