Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Blach - Stal

Pracowałeś w firmie Blach - Stal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-22 12:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukańcza firma w stosunku do swoich pracowników i dla klientów.Kierownictwo nie szanuje pracowników.Atmosfera w firmie nerwowa ,ciągłe sprzeczki między pracownikami.Praca nie zgodna z podpisaną umowę o prace.Wyzysk i brak jakichkolwiek zasad pracy.Typowa firma nowobogadzkich .Kierowca traktowany jak śmieć.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2012-03-01 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie nikt nie zmusza nikogo tam do pracy a że jest niezdrowa atmosfera w pracy to dlatego że jest jedna osoba co jest chora na strach przed zwolnieniem i pracocholizm , i to wydaje jej się że jak wszyscy tak się nie zachowują jak on to znaczy że oni nie pracują tylko on i tylko jemu zależy by ta firma istniała a innym nie to jest w błędzie bo robi złą robotę odbijając ludzi a pracownicy to majątek firmy ........
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-17
Żródło: pracuj.pl
Bytów
(Kartuzy)
Blach Stal sp. z o.o.Blach Stal Sp. z o.o. Producent pokryć dachowych. Lider rynku od roku 1994.Jeśli jesteś osobą energiczną,  wytrwale dążysz do celu oraz spełniasz dodatkowo poniższe wymagania – to mamy dla Ciebie pracę!Doradca Techniczno-Handlowy Miejsce pracy: Bytów, Kartuzy, Kościerzyna, Lębork Region: pomorskieOpis stanowiska:kompleksowa obsługa klienta detalicznegoaktywne pozyskiwanie wykonawców oraz bieżąca ich obsługarealizacja założon
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Polak - 2012-03-01 18:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisałeś że kierowców traktuje jak śmieci to się mylisz bo śmieciem jest ten co się mu wydaje że jest ponad innymi a osoba o której piszesz jest słabym psychicznie człowieczkiem nieradzącym sobie z trudami dnia codziennego i dlatego jest agresywny bo jak coś ci idzie łatwo jak w szkole to jesteś pewny siebie z dostatku wiedzy a w tym przypadku brak wiedzy wznieca agresję i jakikolwiek sprzeciw wzbudza agresję u takiego człowieka ale to tylko slogany a sprawę pozostawmy biegowi rzeczy......
zdjecie uzytkownika
miś - 2012-03-05 20:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty masz rację jak nie pojedziesz wieczorem gościowi po flaszkę jak dzwoni bo wydaje mu się że to jego firma to potem się mści ,a najlepsze w tym jest to że podszywa się pod właściciela firmy
zdjecie uzytkownika
Hehe... - 2012-06-04 13:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miś bo cie zwolnią i gdzie teraz robpte znajdziesz....hehe.. Powiem krótko śmieszna firma śmieszny własciciel śmieszne kierownictwo.. tyle..
zdjecie uzytkownika
Edgar - 2012-08-07 16:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś więcej napisać o tej firmie i jak jest tam pracować na stanowisku kierowcy ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-13 14:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej pracował może ktoś jeszcze w Blach - Stal? Jak to jest teraz? Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę? Zmieniło się coś w kwestii dogadania się z szefem? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Zdarzyło się może komuś, że miał niespodziewany wypadek i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blach - Stal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x