Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BWI Poland Technologies Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolek - 2012-02-04 01:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
To bardzo przykre że polacy we własnym kraju są [usunięte przez administratora] robolami,to [usunięte przez administratora] musi się kiedyś skończyć,bul,dedpresja i presja,podnoszenie norm o ponad 200 procent,jak np.zgrzewanie astry z 700 sztuk na zmianę do 2600,nie ma czasu nawet do ubikacji wyjść,nikt tam emerytury nie dożyje
zdjecie uzytkownika
kargul - 2012-02-04 10:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To rozpacz,ta firma,Delphi a potem Bwi, [usunięte przez administratora] ,trzymajcie się rodacy i czekajmy na lepsze czasy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 22:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
bolek- pracujesz tam jeszcze? jakie zarobki oferują? w jakim wymiarze godzin jesteście zatrudniani i na jakie umowy? czy jest sens tam aplikować, jak szuka się pracy w niepełnym wymiarze godzin? czy firma płaci w terminie?
zdjecie uzytkownika
czołg - 2015-09-13 01:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórym być może odebrało chęci do dalszego działania we własnym życiu prywatnym. W związku z tym teraz zachowują się jak cyborgi :) A tak prawdę powiedziawszy to trzeba mieć niezłego hopla na punkcie pracy żeby rzeczywiście w ten sposób wyrabiać non stop normy. Nie wiecie czy za to można na jakieś lepsze pieniądze liczyć czy co ..
zdjecie uzytkownika
erfgb - 2016-01-13 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czołg no nektorzy tak wlasnie maja..niekotrzy anwet sie przepracowuja, a co do zarobkow no to pewnie inna na kazdym stanowsku sa, teraz szukaja technika metrologa
zdjecie uzytkownika
wozon - 2016-01-25 22:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie @erfgb widziałem to ogłoszenie na technika metrologa. Ich wymagania to znajomość rysunku technicznego, znajomość podstawowych zagadnień metrologicznych oraz znajomość matematyki.
zdjecie uzytkownika
nompis - 2016-02-20 21:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie po politechnice na można się udać do pracy w takiej firmie, ponieważ w na wielu uczelniach jest właśnie metrologia @wozon, czyli metody mierzenia różnych rzeczy, prąd itd...
zdjecie uzytkownika
kolekcja - 2016-02-29 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość ciekawie wygląda ogłoszenie na inżyniera ds. procesu produkcyjnego. Wymagają jedynie rocznego doświadczenia no i tytułu inżyniera, ale szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.
zdjecie uzytkownika
serdel - 2016-03-03 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolekcja - 2016-02-29 16:16:11]:
jeśli mowa jest okresleniu rodzaju umowy to jest raczej chyba szybkie i proste aby to okreslic. inna sprawa z kolei jak wygladaja tutaj zarobki w BWI ?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-03-06 13:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że zarobki nie będą małe, ponieważ obowiazki jakie czekają na ciebie na stanowisku Inżyniera ds. Procesu Produkcyjnego są bardzo rozgałęzione i samodzielne, także odpowiedzialny jesteś za pewne sprawy wiec wynagrodzenie jest do tego adekwatne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert