brak logo

BWI Poland Technologies Sp. z o.o.

Krosno

Opinie o BWI Poland Technologies Sp. z o.o.

bolek 2012-02-04 01:39:27
To bardzo przykre że polacy we własnym kraju są [usunięte przez administratora] robolami,to [usunięte przez administratora] musi się kiedyś skończyć,bul,dedpresja i presja,podnoszenie norm o ponad 200 procent,jak np.zgrzewanie astry z 700 sztuk na zmianę do 2600,nie ma czasu nawet do ubikacji wyjść,nikt tam emerytury nie dożyje
6
kargul 2012-02-04 10:42:20
To rozpacz,ta firma,Delphi a potem Bwi, [usunięte przez administratora] ,trzymajcie się rodacy i czekajmy na lepsze czasy
1
anonim 2013-06-03 22:33:30
bolek- pracujesz tam jeszcze? jakie zarobki oferują? w jakim wymiarze godzin jesteście zatrudniani i na jakie umowy? czy jest sens tam aplikować, jak szuka się pracy w niepełnym wymiarze godzin? czy firma płaci w terminie?
9
czołg 2015-09-13 01:59:30
Niektórym być może odebrało chęci do dalszego działania we własnym życiu prywatnym. W związku z tym teraz zachowują się jak cyborgi :) A tak prawdę powiedziawszy to trzeba mieć niezłego hopla na punkcie pracy żeby rzeczywiście w ten sposób wyrabiać non stop normy. Nie wiecie czy za to można na jakieś lepsze pieniądze liczyć czy co ..
erfgb 2016-01-13 19:57:22
@czołg no nektorzy tak wlasnie maja..niekotrzy anwet sie przepracowuja, a co do zarobkow no to pewnie inna na kazdym stanowsku sa, teraz szukaja technika metrologa
wozon 2016-01-25 22:07:30
No własnie @erfgb widziałem to ogłoszenie na technika metrologa. Ich wymagania to znajomość rysunku technicznego, znajomość podstawowych zagadnień metrologicznych oraz znajomość matematyki.
nompis 2016-02-20 21:09:20
Spokojnie po politechnice na można się udać do pracy w takiej firmie, ponieważ w na wielu uczelniach jest właśnie metrologia @wozon, czyli metody mierzenia różnych rzeczy, prąd itd...
kolekcja 2016-02-29 16:16:11
Dość ciekawie wygląda ogłoszenie na inżyniera ds. procesu produkcyjnego. Wymagają jedynie rocznego doświadczenia no i tytułu inżyniera, ale szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.
serdel 2016-03-03 21:14:06
jeśli mowa jest okresleniu rodzaju umowy to jest raczej chyba szybkie i proste aby to okreslic. inna sprawa z kolei jak wygladaja tutaj zarobki w BWI ?
jarek 2016-03-06 13:00:02
Podejrzewam, że zarobki nie będą małe, ponieważ obowiazki jakie czekają na ciebie na stanowisku Inżyniera ds. Procesu Produkcyjnego są bardzo rozgałęzione i samodzielne, także odpowiedzialny jesteś za pewne sprawy wiec wynagrodzenie jest do tego adekwatne.
omen 2016-05-15 10:21:10
jako inżynier ds. procesu produkcyjnego uważam, że stawki nie masz małej,gdyż to najwyższe stanwoisko na produkcji, wlasnie poszukiwani są pracownicy na to stanwoisko do Krakowa, planujesz priorytetowe projekty wiec samo to ze masz wolną reke już o czymś siwadczy
maciej 2016-07-20 11:43:22
umowy sie podpisuje co miesiąc ,zpieprz niezły , co chwile Cie gonia
58 2016-07-20 11:47:13
no jakoś hie chce mi się wierzyć że jak teraz rekrutują na stanowisko tak wysokie, powazne i odpowiedzialne jak Technik Laboratorium Zaworowego w Krakowie to bym musiała podpisywac umowę co miesiąc, przecież takiego fachowca zatrzymuje się na dłużej!
johnyyy777 2016-09-12 07:44:11
Witam, chciałbym przestrzec wszystkich studentów idących na pseudo staż i pseudo praktyki do tego gówna. Niestety miałem przyjemność trochę porobić jako stażysta.. Na początku powiem, że jest Ci zlecana najbardziej gówniana praca której się nie chce robić technikom badz inzynierom.. To ze jestes traktowany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jedno natomiast te zarobki... 6-7zl na godzine BRUTTO!!! To na prawde pokazuje jaki ten zaklad jest zaje**** gdzie w takim philipie morrrisie daja stazysta 15zł+ lub też ABB. Generalnei gdyby tego mało zakład znajduje się na węźle kraków-skawina, jeżeli nie masz auta to nie polecam jazdy komunikacja bo zapewno większość mieszka w centralnym punkcie krakowa niedaleko uczelni niż na wypizdowie zwanym ruczajem.

Pozdrawiam mam nadzieje ze komus sie przyda ta opinia. I co do hejtów w moją strone: Jest mnóstwo lepszych i bliżej zakładów które dadza na pewno lepsze warunki niz ten shit :) trzeba tylko sie pomeczyc i poszukac.
jarek 2016-09-12 09:46:54
Miałeś płatny staż i jeszcze narzekasz? To jest dopiero dziwne :)
Zostaw swoją opinię o BWI Poland Technologies Sp. z o.o. - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o.