brak logo

BWI Poland Technologies Sp. z o.o.

Krosno

Opinie o BWI Poland Technologies Sp. z o.o.

bolek 2012-02-04 01:39
To bardzo przykre że polacy we własnym kraju są [usunięte przez administratora] robolami,to [usunięte przez administratora] musi się kiedyś skończyć,bul,dedpresja i presja,podnoszenie norm o ponad 200 procent,jak np.zgrzewanie astry z 700 sztuk na zmianę do 2600,nie ma czasu nawet do ubikacji wyjść,nikt tam emerytury nie dożyje
11
kargul 2012-02-04 10:42
To rozpacz,ta firma,Delphi a potem Bwi, [usunięte przez administratora] ,trzymajcie się rodacy i czekajmy na lepsze czasy
2
maciej 2016-07-20 11:43
umowy sie podpisuje co miesiąc ,zpieprz niezły , co chwile Cie gonia
4
johnyyy777 2016-09-12 07:44
Witam, chciałbym przestrzec wszystkich studentów idących na pseudo staż i pseudo praktyki do tego gówna. Niestety miałem przyjemność trochę porobić jako stażysta.. Na początku powiem, że jest Ci zlecana najbardziej gówniana praca której się nie chce robić technikom badz inzynierom.. To ze jestes traktowany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jedno natomiast te zarobki... 6-7zl na godzine BRUTTO!!! To na prawde pokazuje jaki ten zaklad jest zaje**** gdzie w takim philipie morrrisie daja stazysta 15zł+ lub też ABB. Generalnei gdyby tego mało zakład znajduje się na węźle kraków-skawina, jeżeli nie masz auta to nie polecam jazdy komunikacja bo zapewno większość mieszka w centralnym punkcie krakowa niedaleko uczelni niż na wypizdowie zwanym ruczajem.

Pozdrawiam mam nadzieje ze komus sie przyda ta opinia. I co do hejtów w moją strone: Jest mnóstwo lepszych i bliżej zakładów które dadza na pewno lepsze warunki niz ten shit :) trzeba tylko sie pomeczyc i poszukac.
9
jarek 2016-09-12 09:46
Miałeś płatny staż i jeszcze narzekasz? To jest dopiero dziwne :)
Ktoś 2016-11-21 12:54
Beznadzieja, nie polecam. Pracownicy opryskliwi, kierownictwo jeszcze gorzej.
5
ddf 2017-02-19 22:59
zawsze zastanawiało mnie jak ten amortyzator jest robiony, szukałem filmów z tym podgrzewaniem ale to chyba jakaś tajemnica NASA bo nigdzie tego nie można znaleźć high technology
1
jurek 2017-03-01 20:31
nikt nie wiie
tomek 2017-03-06 21:05
święta prawda
najlepiej mają liderzy zarabiają trzy razy tyle ponad 4000i nić nie robią przeciętny pracownik zarabia 1500. 1800 a już nie mowie o kierowniku ponad 7000
ddf 2017-03-23 23:11
brutto czy netto
Natalia 2017-07-24 13:44
@tomek zawsze można się postarać i awansować. Każdy kiedyś zaczynał i mniej zarabiał a później dostał lepiej płatną posadę. Ci kierownicy pewnie też. Pracujesz tam lub pracowałeś? Nie było mowy o awansie? Teraz rekrutują na stanowisko Specjalista ds. Ochrony Środowiska i BHP ktoś aplikuje?
Zostaw swoją opinię o BWI Poland Technologies Sp. z o.o. - Krosno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BWI Poland Technologies Sp. z o.o.