Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o wampol

Pracowałeś w firmie wampol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-30 21:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo solidna firma ,wypłaty w termine i dba o pracownika
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-21 11:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, firma w pełni dba o pracownika. Podnosi kwalifikacje, szkoli profesjonalnie nowo przyjętych. Wypłaty w terminie zadowalające.Konkretna firma z dobrą pozycją.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2013-01-24 23:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ile mniej wiecej sie zarabia w wampolu w mysłowicach. ??Dzięki za info
zdjecie uzytkownika
gezer - 2013-01-31 18:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ile się zarabia pytasz - tyle na ile jesteś wart. Zapewne zarobisz odpowiednio jak będziesz miał kwalifikacje i jakąś chęć do roboty- czyli jak wszędzie. Zapewne za leżenie nikt kokosów Ci nie da. Informacji udzielą Ci na miejscu w firmie - ja byłem pytałem i wiem.
zdjecie uzytkownika
goska2769 - 2013-04-03 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarabia się 100zł dniówka 200zł święta i kartki po 10zł
zdjecie uzytkownika
kangoni - 2013-05-01 10:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz podobno "obcieli " stawkę za soboty i święta ! było 200zł ale teraz jest o25% mniej. Podobno sytuacja firmy na kopalni w Knurowie zmusiła do cięć.

A tak ogólnie to rzeczywiście firma w porządku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 18:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te kartki po 10 zł to o co dokładnie chodzi? Pracuje ktoś w wampol i mi odpowie? Czyli w dzień powszedni 100 dniówki, a w sobotę i święto 150 tak?
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2014-01-02 09:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kartki po 10zł dostajesz za każdy dzień w którym zjechałeś na "dół" jeden zjazd jedna kartka ,a potem pędzisz do "Groszka" zawsze po 5-tym każdego miesiąca i szlejesz do woli . Taki ogrom towaru że ja to za wszystko cukierków kupuje .A co do św.i sobót to dostajesz 175zł ,no chyba że masz stawkę jak przodowy D.M
zdjecie uzytkownika
boguś - 2014-01-02 23:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile kartek mozna zdobyć dziennie, bo rozumiem, że to swojego rodzaju bonus do pensji, tak? Ogółem polecacie wampol? No i groszek to taki sklep spozywczy, tak?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-01-04 18:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) czytaj uwaznie ile chciałes dzienni dostac kartek? 10? to chyba z ebędziesz w kółko zjezdzal i wyjezdzal !
zdjecie uzytkownika
boguś - 2014-01-04 21:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie, ale rozumiem, że chodzi o prace przy "remontach" maszyn górniczych, obsługujecie pewnie kilkanaście kopalni, nie? Często sie cos psuje? Jak nie ma wezwań na serwis, to co robicie?
zdjecie uzytkownika
penek - 2014-02-04 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa teraz przyjecia do wampolu szukam obecnie pracy chcialbym sie przujac do jakiejs spolki kopalnianej trzeba miec gornika czy przyjmuja i potem mozna robic kw na mlodszego gornika
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
9 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wampol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x