Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o wampol

Pracowałeś w firmie wampol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
goska2769 - 2013-04-03 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarabia się 100zł dniówka 200zł święta i kartki po 10zł
zdjecie uzytkownika
kangoni - 2013-05-01 10:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz podobno "obcieli " stawkę za soboty i święta ! było 200zł ale teraz jest o25% mniej. Podobno sytuacja firmy na kopalni w Knurowie zmusiła do cięć.

A tak ogólnie to rzeczywiście firma w porządku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 18:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te kartki po 10 zł to o co dokładnie chodzi? Pracuje ktoś w wampol i mi odpowie? Czyli w dzień powszedni 100 dniówki, a w sobotę i święto 150 tak?
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2014-01-02 09:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kartki po 10zł dostajesz za każdy dzień w którym zjechałeś na "dół" jeden zjazd jedna kartka ,a potem pędzisz do "Groszka" zawsze po 5-tym każdego miesiąca i szlejesz do woli . Taki ogrom towaru że ja to za wszystko cukierków kupuje .A co do św.i sobót to dostajesz 175zł ,no chyba że masz stawkę jak przodowy D.M
zdjecie uzytkownika
boguś - 2014-01-02 23:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile kartek mozna zdobyć dziennie, bo rozumiem, że to swojego rodzaju bonus do pensji, tak? Ogółem polecacie wampol? No i groszek to taki sklep spozywczy, tak?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-01-04 18:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) czytaj uwaznie ile chciałes dzienni dostac kartek? 10? to chyba z ebędziesz w kółko zjezdzal i wyjezdzal !
zdjecie uzytkownika
boguś - 2014-01-04 21:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie, ale rozumiem, że chodzi o prace przy "remontach" maszyn górniczych, obsługujecie pewnie kilkanaście kopalni, nie? Często sie cos psuje? Jak nie ma wezwań na serwis, to co robicie?
zdjecie uzytkownika
penek - 2014-02-04 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa teraz przyjecia do wampolu szukam obecnie pracy chcialbym sie przujac do jakiejs spolki kopalnianej trzeba miec gornika czy przyjmuja i potem mozna robic kw na mlodszego gornika
zdjecie uzytkownika
nek - 2014-05-07 18:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
żeby wygrali przetarg bo jak nie to co my bedziemy robic my mamy dzidziny
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-05-31 21:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzidziny? Może chciałes napisac rodziny ;). Wiadomo cos już z tym przetargiem, w wampol bedzie praca?
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-06-02 20:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma byc tylko kiedy był sie ktos zapytać?
zdjecie uzytkownika
tipol - 2014-06-02 23:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benek - 2014-06-02 20:11:42]:
to co teraz pracownicy Wampolu siedzą bezczynnie? nie określili Wam nawet kiedy możecie liczyć na jakąkolwiek robote?
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-06-04 10:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
urlopy sa ale jak sie skonczy to co dalej a tu nikt nie wie a kogo to obchodzi w biurze oni nic nie wiedzą to jest chore.
zdjecie uzytkownika
dzieki za pmoc - 2014-06-04 14:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@benek, serio siedzicie i nic nie robicie? to chyba teraz nie opłaca się aplikować do wampolu? dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-06-05 14:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cza próbować pytać :)
zdjecie uzytkownika
dzieki za pmoc - 2014-06-09 10:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cza, cza :). ale napisz, bo widzę że jesteś stamtąd na co mam się nastawiac ewentualnie. dzieki za odp.
zdjecie uzytkownika
byly robol - 2014-10-23 03:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wampol lezy na lopatkach.W dyrekcji klamią,robót nie ma.Zwolnili 70 ludzi z Wesolej.Pozwalniali z Knurowa,Wieczorka.Zarobki spadly,kartki pokradli z 10 na 6 zlotych.Caly czas od wiosny klamstwa ze ma byc lepiejZwalniaja nawet sztygarow,nie mowiac o fizolach.
zdjecie uzytkownika
anulka - 2014-11-03 11:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ciekawe bo widzę że niby w internecie prowadzą jakieś rekrutacje a wy piszecie że zwalniają mnóstwo ludzi. i kogo słuchać?interesuje mnie najbardziej robota p[rzy sprawaniu albo wszelka obróbka ze skrawaniem, doświadczenie już mam zawodowe i bardzo dużo chęci, zdolna ze mnie babeczka.odpiszcie pliss
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2014-12-31 03:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie widziałaś anulka tą rekrutacje w internecie? mogłabyś mi podpowiedzieć? bo ja szukam i nic nie widzę, wiec trochę się boję że to co piszą o tych zwolnieniach to jednak prawda jest a miałam nadzieję ze nie i że uda mi się spróbować swoich sił w tym wampolu... a może ktoś inny wie jak to tam teraz jest ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-28 21:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
mody - 2015-01-28 21:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a sa teraz przyjecia może wiecie na wesołej czy robia?:) podobno dobra firma.
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2015-03-13 11:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Za czasów właściciela Pana Alojza to wypłaty były w terminie,teraz wszystko się zmieniło,od kiedy firmę przejął syn Pana Alojza,wypłaty płacone są w dwóch ratach.My też mamy kredyt jak Pan i musimy go spłacać w terminie .....jak spłacać w terminie ,skoro nie mamy wpływów na czas?może z wycieczek do ciepłych krajów zrezygnować,a w terminie wypłaty wypłacać-byłoby uczciwie,a nie grać Pana ,co z butów słoma wystaje.......
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-03-20 16:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
CZASY PANA ALOJZA NIE WRÓCĄ , MŁODY JAKBY KASY NIE WYDAWAŁ NA LEASINGI POJAZDÓW TEŻ BY DOBRZE PŁACIŁ , ALE JAK W KASIE NIE MA I TO I ON MUSI NAM RATY PŁACIĆ
zdjecie uzytkownika
kasia makarena - 2015-08-31 14:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czepiaj się konkretnych osób tylko sam się kolego weź do rzetelnej pracy. twoje sukcesy i wynagrodzenie od konkretnych osób ale tylko i wyłącznie od twojego zaangażowania., napisz też proszę jak możesz na jakim stanowisku jesteś. nie sądzę natomiast żebyś na pieniądze mógł narzekać, w remontach ciężkich maszyn biedy nie ma
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 07:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Dozorek - 2015-09-04 07:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia makarena - 2015-08-31 14:11:16]:
W firmie jak wszędzie, albo dobrze retuszowane, że pieniążków brak,niestety jest niepewność co do wypłaty, ściemy, bajery, kredyty, leasingi, a kontakcików brak to nie te czasy i nie ten sposób myślenia, że każdy będzie za darmoszkę robił bo przyszło nazwisko.
zdjecie uzytkownika
jaca84 - 2015-09-04 12:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa jakies przyjecia do wampola?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wampol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy wampol?
Zadaj pytanie
alert