brak logo

wampol

Mysłowice

Opinie o wampol

anonim 2010-12-30 21:37:59
bardzo solidna firma ,wypłaty w termine i dba o pracownika
ja 2013-01-21 11:18:05
Zgadzam się, firma w pełni dba o pracownika. Podnosi kwalifikacje, szkoli profesjonalnie nowo przyjętych. Wypłaty w terminie zadowalające.Konkretna firma z dobrą pozycją.
koleś 2013-01-24 23:45:51
mam pytanie ile mniej wiecej sie zarabia w wampolu w mysłowicach. ??Dzięki za info
gezer 2013-01-31 18:00:52
Ile się zarabia pytasz - tyle na ile jesteś wart. Zapewne zarobisz odpowiednio jak będziesz miał kwalifikacje i jakąś chęć do roboty- czyli jak wszędzie. Zapewne za leżenie nikt kokosów Ci nie da. Informacji udzielą Ci na miejscu w firmie - ja byłem pytałem i wiem.
3
goska2769 2013-04-03 22:06:35
zarabia się 100zł dniówka 200zł święta i kartki po 10zł
kangoni 2013-05-01 10:36:44
Teraz podobno "obcieli " stawkę za soboty i święta ! było 200zł ale teraz jest o25% mniej. Podobno sytuacja firmy na kopalni w Knurowie zmusiła do cięć.

A tak ogólnie to rzeczywiście firma w porządku.
anonim 2013-06-15 18:48:57
Te kartki po 10 zł to o co dokładnie chodzi? Pracuje ktoś w wampol i mi odpowie? Czyli w dzień powszedni 100 dniówki, a w sobotę i święto 150 tak?
taki jeden 2014-01-02 09:44:49
Kartki po 10zł dostajesz za każdy dzień w którym zjechałeś na "dół" jeden zjazd jedna kartka ,a potem pędzisz do "Groszka" zawsze po 5-tym każdego miesiąca i szlejesz do woli . Taki ogrom towaru że ja to za wszystko cukierków kupuje .A co do św.i sobót to dostajesz 175zł ,no chyba że masz stawkę jak przodowy D.M
boguś 2014-01-02 23:40:34
To ile kartek mozna zdobyć dziennie, bo rozumiem, że to swojego rodzaju bonus do pensji, tak? Ogółem polecacie wampol? No i groszek to taki sklep spozywczy, tak?
olek 2014-01-04 18:36:39
(usunięte przez administratora) czytaj uwaznie ile chciałes dzienni dostac kartek? 10? to chyba z ebędziesz w kółko zjezdzal i wyjezdzal !
boguś 2014-01-04 21:45:55
No nie, ale rozumiem, że chodzi o prace przy "remontach" maszyn górniczych, obsługujecie pewnie kilkanaście kopalni, nie? Często sie cos psuje? Jak nie ma wezwań na serwis, to co robicie?
penek 2014-02-04 17:24:25
sa teraz przyjecia do wampolu szukam obecnie pracy chcialbym sie przujac do jakiejs spolki kopalnianej trzeba miec gornika czy przyjmuja i potem mozna robic kw na mlodszego gornika
nek 2014-05-07 18:04:06
żeby wygrali przetarg bo jak nie to co my bedziemy robic my mamy dzidziny
2
Tomek 2014-05-31 21:51:14
dzidziny? Może chciałes napisac rodziny ;). Wiadomo cos już z tym przetargiem, w wampol bedzie praca?
benek 2014-06-02 20:11:42
ma byc tylko kiedy był sie ktos zapytać?
tipol 2014-06-02 23:19:01
to co teraz pracownicy Wampolu siedzą bezczynnie? nie określili Wam nawet kiedy możecie liczyć na jakąkolwiek robote?
benek 2014-06-04 10:51:02
urlopy sa ale jak sie skonczy to co dalej a tu nikt nie wie a kogo to obchodzi w biurze oni nic nie wiedzą to jest chore.
2
dzieki za pmoc 2014-06-04 14:56:44
@benek, serio siedzicie i nic nie robicie? to chyba teraz nie opłaca się aplikować do wampolu? dzieki za odp
1
benek 2014-06-05 14:09:33
cza próbować pytać :)
dzieki za pmoc 2014-06-09 10:29:13
no cza, cza :). ale napisz, bo widzę że jesteś stamtąd na co mam się nastawiac ewentualnie. dzieki za odp.
byly robol 2014-10-23 03:12:57
Wampol lezy na lopatkach.W dyrekcji klamią,robót nie ma.Zwolnili 70 ludzi z Wesolej.Pozwalniali z Knurowa,Wieczorka.Zarobki spadly,kartki pokradli z 10 na 6 zlotych.Caly czas od wiosny klamstwa ze ma byc lepiejZwalniaja nawet sztygarow,nie mowiac o fizolach.
3
anulka 2014-11-03 11:56:51
ciekawe ciekawe bo widzę że niby w internecie prowadzą jakieś rekrutacje a wy piszecie że zwalniają mnóstwo ludzi. i kogo słuchać?interesuje mnie najbardziej robota p[rzy sprawaniu albo wszelka obróbka ze skrawaniem, doświadczenie już mam zawodowe i bardzo dużo chęci, zdolna ze mnie babeczka.odpiszcie pliss
kaśka 2014-12-31 03:52:04
a gdzie widziałaś anulka tą rekrutacje w internecie? mogłabyś mi podpowiedzieć? bo ja szukam i nic nie widzę, wiec trochę się boję że to co piszą o tych zwolnieniach to jednak prawda jest a miałam nadzieję ze nie i że uda mi się spróbować swoich sił w tym wampolu... a może ktoś inny wie jak to tam teraz jest ?
mody 2015-01-28 21:58:10
a sa teraz przyjecia może wiecie na wesołej czy robia?:) podobno dobra firma.
ANONIM 2015-03-13 11:27:35
Za czasów właściciela Pana Alojza to wypłaty były w terminie,teraz wszystko się zmieniło,od kiedy firmę przejął syn Pana Alojza,wypłaty płacone są w dwóch ratach.My też mamy kredyt jak Pan i musimy go spłacać w terminie .....jak spłacać w terminie ,skoro nie mamy wpływów na czas?może z wycieczek do ciepłych krajów zrezygnować,a w terminie wypłaty wypłacać-byłoby uczciwie,a nie grać Pana ,co z butów słoma wystaje.......
4
kowal 2015-03-20 16:15:53
CZASY PANA ALOJZA NIE WRÓCĄ , MŁODY JAKBY KASY NIE WYDAWAŁ NA LEASINGI POJAZDÓW TEŻ BY DOBRZE PŁACIŁ , ALE JAK W KASIE NIE MA I TO I ON MUSI NAM RATY PŁACIĆ
3
kasia makarena 2015-08-31 14:11:16
nie czepiaj się konkretnych osób tylko sam się kolego weź do rzetelnej pracy. twoje sukcesy i wynagrodzenie od konkretnych osób ale tylko i wyłącznie od twojego zaangażowania., napisz też proszę jak możesz na jakim stanowisku jesteś. nie sądzę natomiast żebyś na pieniądze mógł narzekać, w remontach ciężkich maszyn biedy nie ma
Dozorek 2015-09-04 07:41:50
W firmie jak wszędzie, albo dobrze retuszowane, że pieniążków brak,niestety jest niepewność co do wypłaty, ściemy, bajery, kredyty, leasingi, a kontakcików brak to nie te czasy i nie ten sposób myślenia, że każdy będzie za darmoszkę robił bo przyszło nazwisko.
jaca84 2015-09-04 12:55:46
Sa jakies przyjecia do wampola?
mandarrrynka 2015-09-30 17:16:27
też mnie to zastanawia @jaca84, też chcę u nich być może zdobyć jakieś zatrudnienie. natomiast niestety na ich stronie internetowej nie ma żadnych działów ani zakładek z tego co widzę z ofertami pracy, chyba nie pozostaje nic innego jak tylko skontaktować się z nimi na adresy mailowe które tam są podane
Praca 2015-10-17 13:35:00
Witam czy te 100 zł. to na ręke czy jeszcze z tego podatek bierą.
Praca 2015-10-27 20:03:36
Saaką jakieś przyjęcia i na jaką kopalnie.
Marcin 2015-10-31 11:08:51
@mandarrrynka - no ja też interesowałem się zatrudnieniem u nich, ale nie słyszałem, żeby była jakaś rotacja wśród pracowników i żeby pojawiały się jakieś oferty pracy. A szkoda, można by było się nad nimi zastanowić. Może ktoś wie jaka umowa jest u nich podstawą zatrudnienia? Z góry dziękuję za odpowiedź.
ferron 2016-04-10 15:15:09
Podstawą zatrudnienia w tej firmie @Marcin jest umowa o pracę, co do reszty to czasem pojawiają się ogłoszenia, warto się zainteresować ze względu na stabilność pracy
lidek303 2016-05-04 11:24:30
Powiedzcie jaka jest sytuacja na dzień dzisiejszy w Wampolu ? Pytam o Bielszowice i Knurów. Jesli chodzi o przyjęcia, gdyby ktoś był zainteresowany to są , bo dziś mąż był i się przyjął, dostał skierowanie na badania, w przyszłym tygodniu szkolenia. Póki nie wiemy jak firma prosperuje teraz to zatrudnienie takie przejściowe będzie, bo później chce startować do Hydrokopu, ale na razie nie mają przyjęć. A może warto zostać w Wampolu i nie kombinować ? Wyciągnie tu przynajmniej te 2000 zł ?
p0i 2016-05-09 12:20:23
lidek, a skąd w ogóle dowiedzieliście się o tym, że kogoś szukają ? Ja w miarę regularnie przeglądam oferty pracy do firm, ale niestety nie widziałem żeby wampol kogokolwiek poszukiwał. Podpowiedzcie mi proszę czy oni w pierwszej koljności nie biorą ludzi z polecenia ?
lidek303 2016-05-09 15:38:37
pOi raczej nie chodzi o ludzi z polecenia bo męża nikt nie polecał. Stracił pracę to ja przeglądałam wszystkie firmy i opinie i tam gdzie wydawało się być ok to zamiast szukać ofert po prostu dzwoniliśmy. być może na większą skalę przyjęć nie mają. Mąż ma górnika i upoważnienie na taśmy + 8 lat dołu, więc być może to coś pomogło, kazali mu przywieźć papiery i powiedzieli że gdzieś go wcisną więc pewnie mają komplet ludzi.
rg 2016-06-24 13:37:11
@p0i no wiesz moze po prostu te oferty przez jakis czas byly i szybko zniknely bo kogos zatrudnili..
Zostaw swoją opinię o wampol - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wampol