Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YAWAL S.A.

Pracowałeś w firmie YAWAL S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ols - 2016-01-24 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może kasa się zgadza, ale niestety pracownikom nic do tego @mikus. Mówię szczerze, nie powinniśmy się tym interesować. Ważne, że Yawal nie wstrzymuje wypłat.
zdjecie uzytkownika
Sfinks - 2016-01-28 23:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Dawid szukaj nowych operatorów bo możesz się niedługo bardzo zdziwic :p nikt nie będzie za grosze pracował
zdjecie uzytkownika
grol - 2016-01-30 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sfinks, grosze tzn jakie pieniądze ? Dziwi mnie to trochę bo firma teraz potrzebuje nie operatorów a koordynatorów. Słyszałem, że każdy z marszu umowę o pracę dostaje.
zdjecie uzytkownika
źle się dzieje - 2016-01-31 00:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grol@ Firma zbliża się do upadku pewnie zostanie sprzedana. Pensje w dół maszyny nie są naprawiane, pieniędzy nie ma na podstawowe narzędzia i przyrządy pomiarowe do pracy. Ludzie do biura są przyjmowani po "znajomości" bez wiedzy i doświadczenia. Firma ogólnie jest bardzo źle zarządzana, pracownicy produkcyjni są traktowani coraz gorzej pojawia się mobbing i obniżanie wynagrodzeń.
zdjecie uzytkownika
patriota - 2016-02-01 10:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu się smiejecie z Dnia Dziadka, przez kilka lat się trzymał na stołku wyciagnal niezla kase od Wlasciciela, przy okazji rozwalając wszytsko po drodze. Przez niego wyrzucono wielu wartościowych ludzi ale on? smieje się teraz bo na koncie ma konkretna sumke i kolejna firme będzie kosił. Zresztą ilu było takich wyciągaczy?
zdjecie uzytkownika
Bebzol - 2016-02-01 15:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyciągacze są i będę i chyba to się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
mazak - 2016-02-01 21:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@źle się dzieje, czasem trzeba dotknąć dna, aby się dobic ku górze, moze to taki przypadek. Co ciekawe widziałem, że poszukują tu koordynatora ds. projektów architektonicznych. Jest umowa o pracę, a nawet auto służbowe, a wymagane jest wykształcenie wyższe techniczne (warunek konieczny), najchętniej po kierunku Inżynieria lądowa lub architektura.
zdjecie uzytkownika
wer333 - 2016-02-04 12:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez wlasnie sie natknalem na ta oferte na koordyantora i jej warunki wydaja mi sie korzystne..bo maja umowe o prace no i wlasne auto oferuja wiec duzy plus
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-02-05 18:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
zyx - 2016-02-08 19:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś się musiał baardzo napracować, żeby zniknęła część ostatnich negatywnych i prawdziwych opinii na temat tego, co się dzieje w tym zakładzie. Szkoda ludzi i aż żal właściciela, który zdaje się nie ma bladego pojęcia, co robi jego nowa kadra rządząca...
zdjecie uzytkownika
olx - 2016-02-09 19:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wlasciciel ma to gdzies co oni robia z wami
zdjecie uzytkownika
olx - 2016-02-09 19:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasciciel ma to gdzies co oni robia z wami
zdjecie uzytkownika
xlo - 2016-02-10 14:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczymy czy będzie miał gdzieś to, jak mu zakład padnie
zdjecie uzytkownika
Final - 2016-02-11 19:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze czasy tej firmy to czasu Prezesa PK. Był rozwój inwestycje, dbanie o wszystko co najważniejsze. Prawdziwe zarządzanie. Dbanie o firmę jak o własny dom bez chęci wielkich własnych zysków. Myślę że każdy tak uważa kto zna tą firmę z okresu największego rozkwitu.
zdjecie uzytkownika
yawal - 2016-02-11 20:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasciciel na wigili mowil ze bedziemy wiecej zarabiac -tylko kogo mial na mysli
zdjecie uzytkownika
koko - 2016-02-11 21:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yawal - 2016-02-11 20:35:30]:
Nie prawda. Powiedział że życzy sobie większych zarobków więc nie skłamał.Ty masz tylko mu w tym pomóc za najniższą krajową. Mądry człowiek z tego prezesa nawet w wigilię daje przykład zarządowi.
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2016-02-12 17:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w biurze nie narzekamy. Dostaliśmy w nowym roku podwyżki po ok 200 zł / miesiąc wiec jest ok. Firma widać ,że się rozwija a może i zwija ?
Pani Prezes to najwspanialsza kobieta na świecie. Idę jej pastować buty...
zdjecie uzytkownika
kh - 2016-02-12 19:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze wiedzieć... Też pracuje w biurze i jakoś podwyżki nie dostałem...ale w yawal to norma- są równi i równiejsi
zdjecie uzytkownika
guwno - 2016-02-15 11:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W biurze podwyżki, a hale produkcyjne - wypłaty ze ledwo najniższą krajową ludzie dostali, co to za czasy żeby nie można było zarobić 2 tyś w tak dużej i jak to zarząd mówi prężnie rozwijającej. Wszystko zabrać! Złodzieje i bandyty. Jeszcze Ci powie taki jeden z drugim,że na twoje miejsce jest 5 innych osób chętnych. Zobaczymy! CNC już pokazało- brawo! Teraz czekać na resztę!!!
Wtedy zobaczymy co pan "K" zrobi.
zdjecie uzytkownika
Kgh - 2016-02-15 19:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My pokazalismy swoje a oni pokazali że maja nas wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mam nadzieję że reszta pojdzie w nasze ślady. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Biurowiec - 2016-02-16 07:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co takiego CNC pokazało?
zdjecie uzytkownika
Tst - 2016-02-16 21:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 osób się, zwolnilo. 5 operatorów starych ledwo zipiących centrów obróbczych. Ponadto został zwolniony wieloletni pracownik za wyrażenie własnej opinii (ani razu nikogo nie obraził). Był nie wygodny, nie liczą się z człowiekiem.
zdjecie uzytkownika
biurwa - 2016-02-18 09:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w biurze podwyżki i bardzo dobrze , a może trzeba mocniej przyłożyć się do pracy na produkcji a nie narzekać !! co Wy jesteście górnicy 13,14 pensja ,deputaty itd.. Nowa prezes powinna wam mocniej ścisnąć lejce.
Fakt że w biurze mamy dużo czasu na fejsa, pisanie opinii i inne rozrywki internetowe , ale to już inna sprawa. Poranek od kawki i serwisów prasowych, potem jakaś poczta, znowu kawka , fejsik , i dzień mija :)
zdjecie uzytkownika
ret - 2016-02-18 19:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idźcie w kąt sobie popłakać i mamusi się pożalić. Nie podobają się warunki to idźcie do innej firmy.
zdjecie uzytkownika
Sonia Kawalec - 2016-02-19 11:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Szanowni Państwo, informuję, że zniesławienie i znieważenie są przestępstwami ściganymi odpowiednio z art. 212 i 216 kodeksu karnego. Yawal SA podejmie stosowne kroki prawne w celu ustalenia osób umieszczających zniesławiające i znieważające komentarze na temat spółki, członków zarządu, czy jakichkolwiek innych osób zatrudnionych w spółce, a w dalszej kolejności skieruje sprawy na drogę postępowania sądowego. Pracowników spółki zachęcam do bezpośredniego kontaktu ze mną w celu omówienia swoich zastrzeżeń co do warunków pracy, a nie szkalowania pracodawcy na forach internetowych. W ten sposób nie buduje się ani marki, ani wizerunku.

Sonia Kawalec, Dyrektor Personalny i Administracji Yawal SA
zdjecie uzytkownika
HIHI - 2016-02-21 16:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
I w ten sposób pani Sonia zakończyła tą poważną debatę
zdjecie uzytkownika
tst - 2016-02-23 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale treść ostatniego komentarza dotyczących pani prezes czy też innych osób była poniżej jakiej kolwiek godności. A takie działania trzeba potepiać.

Ponad to wiele działań i komentarzy pracowników w firmie została podjęta w natłoku emocji zmian jakie nadeszły w ostatnich miesiącach wraz ze zmianą osób zarządzających. Zmiany te w pewnych kwestiach z punktu pracownika są gorsze ale także i lepsze (te niestety ciężej jest dostrzec). Jak np sama idea nowego systemu premiowania (która sama w sobie jest fajna ale niestety bardziej rozłożona w czasie, ale i tu czas pokaże).

Wiec może by zorganizować spotkanie pomiędzy osobami zarządzającymi a pracownikami w celu konstruktywnej budowy relacji. I nie mówię tu tylko o spotkaniu z Panem dyrektorem, ale także z Panią Prezes. Czy innymi osobami decyzyjnych. Żeby można było bez jakiś konsekwencji wylać swoje żale w swoich 4 ścianach, a może nawet zaproponować jakieś zmiany.

Każdy mógł przedstawić swoją propozycję (przedstawić za) . Poczynić jakieś ustalenia mniej lub bardziej zobowiacujace. Ważne żeby to nie było na zasadzie oni poplacza a my im obiecamy co kolwiek na wieczne zapomnienie.

Pani Kawalec raczej nikt osobiście do Pani nie przyjdzie i nie powie że za mało zarabia. Bo przekonanie ludzi (wszystkich nie tylko w tej firmie) jest takie ze i tak nic to nie da (zwłaszcza w przypadku pracowników produkcyjnych którzy nie mają przekonania że ja jestem ważny, bezemnie ta firma upadnie). Przyjdą tylko tacy którzy czują swoją twardą pozycje w tej czy innej firmie. Może zdanie na ten temat ma Pani odmienne. Pewnie można by dodać strach przed taka rozmową. Ale to panuje wszędzie i nie tylko w Yawalu. A co z tą wiedzą zrobi pracodawca to jest tylko jego sprawa.

Co można dodać na plus firmy? Napewno wypłaty na czas. I napewno każdy znajdzie inne plusy które są dla niego ważne.

A trzeba pamiętać ze zadowolony pracownik to efektywny pracownik.

Pozdrawiam i mam nadzieję że nikogo nie urazić swoją wypowiedzią
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2016-02-28 14:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możesz rozwinąć co jest fajnego w tym, że zamiast 30 % premii pracownik ma obecnie prawo do 20% z czego teoretycznie dostanie maksymalnie 10%?.
Jak czytam, że plusem firmy są wypłaty na czas to śmiech mnie ogarnia. W jakich ty czasach się zatrzymałeś?. Wypłata na czas to nie łaska a obowiązek pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
henio - 2016-03-14 16:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
owszem @Tadek wypłata na czas to obowiązek pracodawcy, ale wiele firm tego nie przestrzega, nie bardzo rozumiem Twojego komentarza do premii, skoro ma prawo do 20% to dlaczego dostaję 10%
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2016-03-17 19:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli tego nie robią to łamią prawo (wystarczy zadzwonić do odpowiedniej instytucji). Odpowiedź odnośnie premii poznasz w kwietniu.Będzie Pan zadowolony.
zdjecie uzytkownika
nie - 2016-03-17 20:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to @henio pisał, że tam pracuje? nie do końca rzuca mi się to w oczy. Co do premii, jest ona może źle rozliczana, ale wydaje mi się, że to kwestia odpowiedniej rozmowy
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2016-03-18 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie rzuca ci się w oczy, że większość tu piszących tam pracuje?. Ty pracujesz, @tst pracuje i @Henio też tam pracuje. Co do premii, dla mnie obecne zasady premiowania to kpina z ludzi posługujących się rozumem. Ironia goni ironię i tyle w temacie. W kwietniu będzie Pan zadowolony.
zdjecie uzytkownika
jatok - 2016-03-19 20:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tadek, najzwyczajniej w swiecie premie sa bardziej uznaniowe i zależą od wyrobienia targetu. Czasem dostaje sie 30%, czasem tylko 10%, ale premie są. Jedyne co, to trzeba sobie na taką premie zasłużyć.
zdjecie uzytkownika
kucharz - 2016-03-20 19:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@jatok, taka filozofia (premia od targetu) nie spowoduje, że nagle zaczniecie więcej produkować i sprzedawać. Wręcz odwrotnie, ten system będzie pogarszał wyniki, bo skoro to jedyny motywator, to co będzie gdy go zabraknie (nie wyrobisz targetu)?. Otóż będziesz miał ludzi zmotywowanych na poziomie zerowym i tak już pewnie u was jest tylko trzeba to umieć dostrzec.
Tu masz trochę przewrotny przykład takiego rozumowania "Pewien amerykański pisarz miał zwyczaj pracować w gabinecie, którego otwarte okno wychodziło na cichą osiedlową uliczkę. Była ona drogą ze szkoły grupy urwisów, którzy raz na dzień urządzali pod oknem pisarza „koci koncert”. Nie ułatwiało mu to oczywiście pracy. Pewnego razu pisarz wyszedł do chłopców i powiedział: Już się martwiłem, że dziś nie przyjdziecie, bardzo mi się podobają wasze kocie koncerty. Po nich lepiej mi się pracuje. Macie tu po dolarze na głowę i przyjdźcie jutro znów pohałasować. Nieco zdziwieni chłopcy zjawili się nazajutrz i znów urządzili jazgot. Tym razem otrzymali jednak jedynie po pół dolara. Nie jestem z was zadowolony powiedział pisarz. Żeby dostać dolara, musicie się lepiej starać. Trzeciego dnia chłopcy dostali jedynie po ćwierć dolara. To nie był żaden jazgot,zupełnie się nie staracie powiedział pisarz. Za ćwierć dolara to sam pan sobie jazgocz odparli chłopcy. I więcej już nie wrócili".
W podobny sposób właśnie działa opisany przez Ciebie system. Mało tego, takie założenie od targetu nie pozwala dać premii osobie, która pracuje dobrze, i na której szczególnie zależy firmie. Jak myślisz co taka osoba, osoby zrobią?, na pewno wcześniej czy później odejdą, a to dla każdej firmy koniec sukcesów. Proponuje uczciwie płacić za dobrze wykonaną robotę, wtedy będziecie mieli wykonany target, bo praca będzie atrakcyjna dla pracownika, więc każdy będzie się starał.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-03-21 20:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
targety są po to, by ludzi motywować.. a powinny być one dostosowane choć trochę do bazy klientów, nie mówiąc już o popycie. Wtedy dopiero to ma jakikolwiek sens
zdjecie uzytkownika
walk - 2016-03-31 10:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiesz @kucharz na mniejszych stanowiskach to tak niestety się w PL odbywa i chyba dużo musi wody upłynąć, żeby coś się zmieniło, ciekawe jak to wygląda np. na takich stanowiskach jak dyrektor działu..
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2016-04-03 12:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba być nieźle skoślawionym pisząc, że targety są po to aby motywować. Zamiast uczęszczać na zajęcia z zarządzania pewnie bywało się na piwie.
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2016-04-03 12:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozumieć, że premia to widmo u nich @Tadek? Dobra a powie mi ktoś w takim razie jak w ogóle wyglądają u nich zarobki i czy mogę liczyć na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
KOBIETA WIDMO - 2016-04-10 08:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biurwa - 2016-02-18 09:57:11]:
Osoby się zwolniły ma CNC ( niby ) bo ci co zostali są brygadzistami hihi. Dobre szczególnie ten młody który robi niecały rok. Panie Mzyk ratuj bo wydział obróbki tonie istny rozpiź... brygadziści nie wiedzą co robić to dzwonią do kierownika zamiast sami podjąć decyzję. Od dwóch lat tu robie ale to co się teraz dzieje to jakaś masakra
zdjecie uzytkownika
Dex - 2016-04-12 10:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam kobietę widmo. Jeżeli uważasz że brygadzisci sobie nie radzą może sama spróbujesz swoich sił, na się chętnie zamienie, tylko się podpisza kim jestes. Pozdrawiam nieporadny brygadzista :p
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2016-04-12 12:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kobieta widmo, Dzięki za poparcie :) cieszę się że masz odwagę powiedzieć coś w oczy a nie pisać na internecie :) fajnie że cieszycie się z nowych brygadzistów. Negatywne słowa jeszcze bardziej motywują nas do działania :D Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
andzia_A - 2016-04-12 13:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KOBIETA WIDMO - 2016-04-10 08:45:47]:
Kobieta widmo..... nic dziwnego że przez 2 lata tkwisz w miejscu bez awansu skoro zamiast pracować siedzisz na internecie i obraźliwe komentarze wrzucasz na tych którym się chce pracować :)))))))))
zdjecie uzytkownika
krogulec - 2016-04-13 23:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
andzia, siedzieć to można na kiblu, a nie na internecie :)))
zdjecie uzytkownika
nowy 87 szukam pracy - 2016-04-14 20:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jakie zarobki na produkcji albo na magazynie /som może wolne etaty
zdjecie uzytkownika
j23 - 2016-04-17 13:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro brygadziści się na niczym nie znają (jak sugeruje gość o nicku "kobieta widmo") to co można się spodziewać po Was ignoranci ? Swoją drogą jak gość się podaje za kobietę to biada temu wydziałowi ;)
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2016-04-20 21:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja etaty -papiery przynies
zdjecie uzytkownika
nowy 87 szukam pracy - 2016-04-22 21:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jakich zarobków szczerze mozna sie spodziewac-pozdawaiam
zdjecie uzytkownika
Mii - 2016-05-03 13:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo ciekawy czy da się tutaj zostać na dłużej jeśli chodzi o stanowisko Doradca Techniczno - Handlowy w podkarpackim? Widze, że jest umowa i że jest całkiem nieźle z wypłatami, brzmi to super
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2016-05-04 15:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SOM etaty analfabeto
zdjecie uzytkownika
andzia - 2016-05-05 21:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, potwierdza, sporo rekrutacji jest prowadzonych na stanowisko Doradca Techniczno - Handlowy w różnych województwach

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie YAWAL S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YAWAL S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert