Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YAWAL S.A.

Pracowałeś w firmie YAWAL S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NFI - 2013-10-03 19:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już niedługo dzień sądu ostatecznego
zdjecie uzytkownika
intruz - 2013-10-04 12:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A więc do Yawalu wrócili, podaje w kolejności alfabetycznej:
( usunięte przez administratora )
yyy więcej nie pamiętam.
zdjecie uzytkownika
dobry człowiek - 2013-12-20 21:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekajcie na YAWAL. Jeżeli są ludzie ze stażem 5, 10, 15, 20 lat to znaczy ze w firmie nie jest źle. Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-21 21:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych ludzi ze stazem 5, 10, 15, 20 jest coraz mniej bo sami odchodza i odchodza do najwiekszych konkurencji Yawal i nawet nie probuje sie ich zatrzymac. Wiec jak widac w konkurencji sa bardziej docenianii niz w Yawalu. Aluprof, Kaye, Reynears, Schuco, Aluron to tylko niektore firmy w ktorych juz pracuja dawni wartosciowi pracownicy.
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-01-22 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tyle Henryko wróć
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-16 18:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie zarząd yawal powinien jak najszybciej zmienić taktykę, bo jeśli pracownicy z doświadczeniem odejdą, to nie będzie się od kogo uczyć.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-03-08 10:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuje osobą które muszą pracować w tej dziadowskiej firmie. Donosicielstwo, kolesiostwo, zatrudnianie swoich mało kompetentnych znajomych jest na porządku dziennym. Po przyjściu do pracy "mleczgala" kapusia atmosfera w pracy zrobiła się nie do zniesienia. Na szczęście ja już mam to za sobą.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-08 16:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na szczęście ci, co tworzą taką atmosferę sami zaczynają odchodzić...
zdjecie uzytkownika
w - 2014-03-08 19:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na jakim wydziale pracuje ten mleczgal ?
zdjecie uzytkownika
Worker - 2014-03-12 20:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety kolesiostwo, ale dwóch już kolesi poleciało, szkoda ze przy okazji walki o stołki dla kolesi porządni tez polecieli potraktowani jak ...
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-03-27 12:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda czytać takie rzeczy, jak dla mnie powinno się walczyć z kolesiostwem w YAWAL, bo przeciez to strasznie pogarsza atmosferę pracy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-03-31 08:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca i atmosfera, jak w każdym innym zakładzie pracy. Standard
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-04-05 17:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z @gosciem. Kolesiostwa w pełnym stopniu nigdy z biznesu się nie wyeliminuje, ale walczyć trzeba
zdjecie uzytkownika
adik - 2014-04-11 17:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poli, ale gosc nie napisał nic o kolesiostwie, czy czymś podobny, napisał, że jest normalnie, więc skąd takie wnioski o yawal to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2014-04-12 20:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest ok, ale ekipa ,która jest u władzy jest strasznie niepoukladana, handel rządzi produkcja , finanse nie kontrolują budżetu, HR rządzi wszystkimi i zna sie na wszystkim...
Omijajcie ta firmę z daleka !
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-13 22:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Malarz - 2014-04-12 20:32:37]:
hehe dlatego jest jak jest , sprzedaz lezy bo handlowy produkuje :) czlowiek orkiestra , wszystkim pomoze o kazdej porze !
A jak czegos nie wie to z pewnością pomoże mu pani kadrowa z wielkeigo samochodu
zdjecie uzytkownika
z - 2014-04-24 21:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma "na zakręcie". Pytanie, gdzie pojedzie
zdjecie uzytkownika
pakol - 2014-05-02 02:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie przez tydzień niewiele się zmieniło, ale może po majówce podejmą jakieś ważne decyzje dla firmy
zdjecie uzytkownika
Casandra - 2014-05-19 23:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pomóżcie! Szukam pracy wszędzie i bez skutku. Tz. od kilku dni pracuje w Hucie za 5.50; to jakaś masakra. Chciałabym pracować na produkcji. Pomóżcie.Jak dostać się do Yawalu ? To przez jakąś ahencję się załatwia? Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
komik - 2014-06-09 12:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Casandra - 2014-05-19 23:33:36]:
jeżeli potrzebujesz tej pracy tak na szybko to chyba tylko po jakichś znajomościach. Inaczej dość długa droga przed Tobą
zdjecie uzytkownika
rok - 2014-08-13 20:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w - 2014-03-08 19:41:40]:
mleczgal robi w białym domu najwiekszy donosiciel gory. znany na wszystkich wydzialach i firmie
zdjecie uzytkownika
Casandra - 2014-08-15 05:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wyjechałam i jestem bardzo zadowolona.A wam kij w oko narzryjcie się tym kołchozem.Nie chcieliście pomóc to cierpcie idioci
zdjecie uzytkownika
OKO - 2014-08-15 15:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Casandra - 2014-08-15 05:01:10]:
I TAK TRZYMAJ CASANOWO, POWODZENIA. DOBRZE NAPISANE CHOCIAŻ Z MAŁYM BŁĘDEM. TO PRAWDA OBECNIE W TYM PAŃSTWIE RZĄDZONYM PRZEZ POpaprańców ZOSTAJĄ Z MŁODYCH I NIE TYLKO SAME W POŁOWIE MIERNOTY, "BIZNESMENI" I NOWOBOGACCY OD SIEDMIU BOLEŚCI KTÓRYM SŁOMA WYŁAZI Z BUTÓW MIERNE ALE WIERNE "PROFESORY" I INNE GADAJĄCE W RTV ZŁODZIEJSKIE POSTKOMUNISTYCZNE ŁBY KTÓRE DOPROWADZIŁY DO ROZGRABIENIA POLSKI I ZROBIENIA Z POLAKÓW WASALI EUROPY. SZKODA TYLKO TYCH KTÓRZY MUSZĄ TU TERAZ ZOSTAĆ Z RÓŻNYCH POWODÓW. KTO ZDĄŻY TO PRZECZYTA TEN POST BO ZA JAKIŚ CZAS POPRAWNY POLITYCZNIE ADMINISTRATOR PONOWNIE GO USUNIE.:)
A W YAWALU NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO, CI CO DŁUBIĄ W NOSIE I GŁĘBOKO KŁANIAJĄ SIĘ W PAS ORAZ INNE MIERNE ALE WIERNE KABLE ZARABIAJĄ DOBRZE A LUDZIE Z PRODUKCJI ... ZLI TAK TRZYMAJ CASANOWO, POWODZENIA. DOBRZE NAPISANE CHOCIAŻ Z MAŁYM BŁĘDEM. TO PRAWDA OBECNIE W TYM PAŃSTWIE RZĄDZONYM PRZEZ POpaprańców ZOSTAJĄ Z MŁODYCH I NIE TYLKO SAME W POŁOWIE MIERNOTY, "BIZNESMENI" I NOWOBOGACCY OD SIEDMIU BOLEŚCI KTÓRYM SŁOMA WYŁAZI Z BUTÓW MIERNE ALE WIERNE "PROFESORY" I INNE GADAJĄCE W RTV ZŁODZIEJSKIE POSTKOMUNISTYCZNE ŁBY KTÓRE DOPROWADZIŁY DO ROZGRABIENIA POLSKI I ZROBIENIA Z POLAKÓW WASALI EUROPY. SZKODA TYLKO TYCH KTÓRZY MUSZĄ TU TERAZ ZOSTAĆ Z RÓŻNYCH POWODÓW. KTO ZDĄŻY TO PRZECZYTA TEN POST BO ZA JAKIŚ CZAS POPRAWNY POLITYCZNIE ADMINISTRATOR PONOWNIE GO USUNIE.:) A W YAWALU SZKODA GADAĆ I STRZĘPIĆ SOBIE JĘZYKA, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ... CI CO DŁUBIĄ W NOSIE I GŁĘBOKO KŁANIAJĄ SIĘ W PAS ORAZ MIERNE ALE WIERNE BIURO I WSZELKIEJ MAŚCI KABLE MAJĄ SIĘ DOBRZE A NA PRODUKCJI BAJZEL, BHP POD PSEM ( nie ubliżając psom ) I MIERNE ZAROBKI. NIECH ŻYJE NIEDOŁĘSTWO I BYLEJAKOŚĆ.
zdjecie uzytkownika
Koles - 2014-10-04 07:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka jest prawda to samo w finalu, rządzi sfora niby podwyżki dali ale tylko dlatego bo by zostali sami. kiedy związki zakładacie?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-20 12:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a naprawdę uważacie, że jak założycie te związki zawodowe, to wtedy będziecie mieli od razu podwyżki? no niestety to nie tak działa jak byśmy chcieli, muszę Was rozczarować. Jak chcecie podwyżkę (rozumiem, że macie dobry argumenty) to trzeba iść do szefa po prostu i to załatwić, a nie czekać aż związki zrobią to za nas.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YAWAL S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x