Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o YAWAL S.A.

Pracowałeś w firmie YAWAL S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-06-08 09:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra rada: zwolnij się z tej pracy i zatrudnij się w innym przedsiębiorstwie. Czasy są trudne.
zdjecie uzytkownika
szcęśliwy pracownik - 2013-06-14 21:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było zamiast za lakiernika iśc do roboty za grabarza miałbyś 500 zł od dołu. 4 doły w miesiącu i jesteś gośc. Ja tam nie narzekam, właściciel miły, zawsze uśmiechnięty, nie wymaga ode mnie zbyt wiele. Zawsze miło się ukłoni i powie dzień dobry a do tego jeszcze płaci mi sporą kasę za dłubanie w nosie za biurkiem i obiecanki cacanki. Jak tak popatrzę na tą swoją prace to sam się dziwie, że jeszcze żyją w tym kraju tacy ekscentrycy i filantropi jak właściciel.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2013-09-10 11:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tak nażekają, jak im źle, jak nie dobrze, ile by to nie zmienili, każdy taki cwany a pisze z anonimowego nicku... śmiech. Nie jeden już się zwolnił z Yawalu a po 2 miesiącach wracał z płaczem na kolanach żeby go przyjeli ponownie. Czasy są ciężkie i każdą pracę trzeba szanować a jak nie to zapraszam obok do Jocker,a! Tam macie 4 zł na godzine i mimo tego ludzi pełen zakład bo nie mają za co rodziny wyżywić. Tacy ludzie marzą by mieć pracę w Yawalu... może się z nimi zamienicie co? Z chęcią pójdę na pierwszy ogień... Pozdrawiam wszystkich którym wiecznie mało.
zdjecie uzytkownika
Intruz - 2013-09-11 10:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )br /> każdy jest KOWOLEM swojego losu. Nieprawdaż?
zdjecie uzytkownika
Pyzdra - 2013-09-26 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyganiał kocioł garnkowi. Sama się podpisz Sylwio czy jak ci tam, Lucynko albo Krysiu. Co robisz w tym Yawalu, że piszesz takie bzdety ? kołysasz bioderkami przed starcem?. Prawda jest taka, że o Yawalu wiedzą wszystko, wszyscy ci ,którzy mieli z tą firmą coś wspólnego. Mądrzy odeszli lub ich zwolniono, zostały niedobitki uczciwych i rzetelnych oraz cała hałastra z zagłębia. Tak więc nie pisz głupot o tych co to wrócili skomlac o pracę i nie porównuj wciskania ogórków w słoiki z pracą w Yawalu.

Podaj przykłady tych co to wrócili do tej wspaniałej firmy.
zdjecie uzytkownika
NFI - 2013-10-03 19:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już niedługo dzień sądu ostatecznego
zdjecie uzytkownika
intruz - 2013-10-04 12:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A więc do Yawalu wrócili, podaje w kolejności alfabetycznej:
( usunięte przez administratora )
yyy więcej nie pamiętam.
zdjecie uzytkownika
dobry człowiek - 2013-12-20 21:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie narzekajcie na YAWAL. Jeżeli są ludzie ze stażem 5, 10, 15, 20 lat to znaczy ze w firmie nie jest źle. Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy.
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-12-21 21:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tych ludzi ze stazem 5, 10, 15, 20 jest coraz mniej bo sami odchodza i odchodza do najwiekszych konkurencji Yawal i nawet nie probuje sie ich zatrzymac. Wiec jak widac w konkurencji sa bardziej docenianii niz w Yawalu. Aluprof, Kaye, Reynears, Schuco, Aluron to tylko niektore firmy w ktorych juz pracuja dawni wartosciowi pracownicy.
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-01-22 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tyle Henryko wróć
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-02-16 18:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie zarząd yawal powinien jak najszybciej zmienić taktykę, bo jeśli pracownicy z doświadczeniem odejdą, to nie będzie się od kogo uczyć.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-03-08 10:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuje osobą które muszą pracować w tej dziadowskiej firmie. Donosicielstwo, kolesiostwo, zatrudnianie swoich mało kompetentnych znajomych jest na porządku dziennym. Po przyjściu do pracy "mleczgala" kapusia atmosfera w pracy zrobiła się nie do zniesienia. Na szczęście ja już mam to za sobą.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-08 16:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na szczęście ci, co tworzą taką atmosferę sami zaczynają odchodzić...
zdjecie uzytkownika
w - 2014-03-08 19:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na jakim wydziale pracuje ten mleczgal ?
zdjecie uzytkownika
Worker - 2014-03-12 20:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety kolesiostwo, ale dwóch już kolesi poleciało, szkoda ze przy okazji walki o stołki dla kolesi porządni tez polecieli potraktowani jak ...
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-03-27 12:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda czytać takie rzeczy, jak dla mnie powinno się walczyć z kolesiostwem w YAWAL, bo przeciez to strasznie pogarsza atmosferę pracy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-03-31 08:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca i atmosfera, jak w każdym innym zakładzie pracy. Standard
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-04-05 17:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z @gosciem. Kolesiostwa w pełnym stopniu nigdy z biznesu się nie wyeliminuje, ale walczyć trzeba
zdjecie uzytkownika
adik - 2014-04-11 17:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poli, ale gosc nie napisał nic o kolesiostwie, czy czymś podobny, napisał, że jest normalnie, więc skąd takie wnioski o yawal to nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2014-04-12 20:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest ok, ale ekipa ,która jest u władzy jest strasznie niepoukladana, handel rządzi produkcja , finanse nie kontrolują budżetu, HR rządzi wszystkimi i zna sie na wszystkim...
Omijajcie ta firmę z daleka !
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-13 22:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Malarz - 2014-04-12 20:32:37]:
hehe dlatego jest jak jest , sprzedaz lezy bo handlowy produkuje :) czlowiek orkiestra , wszystkim pomoze o kazdej porze !
A jak czegos nie wie to z pewnością pomoże mu pani kadrowa z wielkeigo samochodu
zdjecie uzytkownika
z - 2014-04-24 21:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma "na zakręcie". Pytanie, gdzie pojedzie
zdjecie uzytkownika
pakol - 2014-05-02 02:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie przez tydzień niewiele się zmieniło, ale może po majówce podejmą jakieś ważne decyzje dla firmy
zdjecie uzytkownika
Casandra - 2014-05-19 23:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pomóżcie! Szukam pracy wszędzie i bez skutku. Tz. od kilku dni pracuje w Hucie za 5.50; to jakaś masakra. Chciałabym pracować na produkcji. Pomóżcie.Jak dostać się do Yawalu ? To przez jakąś ahencję się załatwia? Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
komik - 2014-06-09 12:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Casandra - 2014-05-19 23:33:36]:
jeżeli potrzebujesz tej pracy tak na szybko to chyba tylko po jakichś znajomościach. Inaczej dość długa droga przed Tobą
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie YAWAL S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x