Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-13 19:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agata - 2014-11-13 18:15:13]:
Co chcesz wiedzieć? Praca jest lajtowa, w tym tygodniu mamy 6 Dni pracy. Nocujemy na domkach. Domki są super, byle na spoko ludzi trafić i na prawdę nie ma czego się czepiać. Pieniądze zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-11-13 22:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczoreks - 2014-10-30 16:07:51]:
Czy któraś z osób na tym forum nie zapłaciła kary umownej dla tej firmy i czy były z tego jakieś konsekwencje? Proszę o kontakt na maila: ladycat_16@o2.pl
zdjecie uzytkownika
nadia12 - 2014-11-13 23:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos pracuje tam w Niemczech z tej firmy co sie robi dokładnie ile jest godzin jakie są wypłaty prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-11-14 07:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nadia12 - 2014-11-13 23:20:30]:
napisz o jaką firmę chodzi. Bo tu na forum pomieszali kilka. Invent- wyjazdy na inwentaryzację do Niemiec i nie tylko. LPS- wyjazdy do Niemiec na magazyn.
Ja pracuję z LPS-u w Rhenusie od 2-miesięcy. Teraz pracy mamy bardzo dużo, bo okres świąteczny. Wcześniej było mniej i to dużo mniej, ale minimum wyrabialiśmy.
Praca przy komisjonowaniu zamówień ze skanerem- nic trudnego. Oprócz tego, że niektórzy tutaj na miejscu są ....i musisz się przyzwyczaić do otoczenia to nie mam żadnych zastrzeżeń. Byłam wcześniej z innej znanej firmy i zostałam oszukana z wypłatą, a tu jest na prawdę wszystko ok. Zbieram się do pracy.
zdjecie uzytkownika
nadia12 - 2014-11-14 09:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi mi o firme issp
zdjecie uzytkownika
surrogre - 2014-11-14 13:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy jako kierowca C+E na terenie niemiec 9,5 euro na godzine. Praca na 7 tygodni inie wiadomo co później. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat takich warunków ??
zdjecie uzytkownika
nadia12 - 2014-11-14 19:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiec dowiem sie cos wiecej o issp?
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-11-15 09:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nadia12 - 2014-11-14 19:10:39]:
Issp rekrutuje dla firmy LPS, polecam. Jestem na projekcie w Buggingen. Praca super, zakochałam się w tych pięknych rejonach, górach, jest gdzie pochodzi w wolnych chwilach. Byle tylko się wykazać i zostać dłużej. Poznałam pracowników, którzy teraz przechodzą na kontrakt, są bardzo zadowolenie z współpracy z firmą. Ja też nic złego nie mogę napisać, ale moja pierwsza wypłata będzie w przyszłym tygodniu więc pod tym względem się nie wypowiem.
zdjecie uzytkownika
wanda44 - 2014-11-15 10:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jest ktos dłuzej z tej firmy do kiedy macie umowy na ile zmain jest praca po ile godzin pracujecie
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-11-15 21:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janosik - 2014-11-13 22:09:51]:
dziekuje za odpowiedz, daj kontakt... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-11-16 11:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-11-06 13:14:26]:
Dzien dobry, pani Basiu. Wyjezdzam z do Niemiec z tej firmy. Jestem przerazona opiniami na temat tej firmy na forum:
http://opinieopracy.eu/issp-wroclaw-t449.html
w zwiazku z czym chcila bym porozmaawiac z osoba przywatna, ktora pracowala juz dla tej firmy. Bardzo prosze o kontakt, jesli to mozliwe poza forum. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-11-16 11:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onirex12 - 2014-11-13 10:52:26]:
To akurat jest bzdura co ta pani pisze. Prawo niemieckie jest bardzo restryjcyjne. Sa duze mandaty za przekroczenie predkosci a juz nie mowie o prowadzeniu samochodu pod wplywem alkoholu, nie wierze w zadne uklady. Nie wierze w ani jedno slowo co tu pani pisze.
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-11-16 11:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agata - 2014-11-16 11:16:12]:
Ja również miałem styczność z tą ,,firmą,,, moge podzielić się swoimi odczuciami.podaj kontakt to sie odezwe pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-11-16 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danny - 2014-11-16 11:21:04]:
aga.bulow@yahoo.co.uk
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-11-16 13:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-11-13 16:48:07]:
Mozesz sie ze mna skontaktowac? aga.bulow@yahoo.co.uk Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
redsonia12 - 2014-11-16 13:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
redsonia79@tlen.pl prosze o opinie jak tam naprawde jest?
zdjecie uzytkownika
redsonia12 - 2014-11-16 13:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o szybki kontakt bardzo mi zalezy bo jutro mam wyjazd a wiec musze zrobic zakupy spakowac sie i przygotowac
zdjecie uzytkownika
markotka - 2014-11-17 08:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onirex12 - 2014-11-13 10:46:27]:
jak sie pracuje na umowę o prace to zawsze okres wypowiedzenia wynosi min. miesiąc. ja od maja pracuje w buggingen i nie mam na co narzekać, co najwyzej na innych pracowników. czesto imprezuja, piją, a potem sie skarza że wylatują... znam jednego pana, ktory codziennie godzine pracy spędzal na papierosie a potem zdziwiony ze go zwolnili. ludzie, ogarnijcie sie, jak chciecie pracowac a nie balować to issp polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-17 08:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agata - 2014-11-16 11:16:12]:
Te opnie są o firmie Invent, a nie LPS. Nie mylcie tych dwóch firm...
To jest wszystko o inwentach za granicą i o ich koordynatorach . Firma LPS wysyła magazynierów. Polecam wyjazdy z tej firmy.
zdjecie uzytkownika
wrona - 2014-11-17 15:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam to jest firma ktora jest daleko od normalnosci oczywiscie kase wyplaca bo nie ma wyjscia jak by nie to by niemcy z nimi nie trzymali a te dobre opinie to pisza kordynatorzy Pozdrawiam Pana Krzysztofa z Halle.
zdjecie uzytkownika
wrona - 2014-11-17 15:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam to jest firma ktora jest daleko od normalnosci oczywiscie kase wyplaca bo nie ma wyjscia jak by nie to by niemcy z nimi nie trzymali a te dobre opinie to pisza kordynatorzy Pozdrawiam Pana Krzysztofa z Halle.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-17 19:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrona - 2014-11-17 15:14:16]:
bo koordynatorzy nie mają co robić, tylko na forum siedzieć. Zwłaszcza, że na każdym projekcie są z nami ciągle na hali. Kolejna osoba z bujną wyobraźnią.
Zwolnili Cię w Rossmannie bo najprostszej pracy nie łapałaś z tych wszystkich magazynów, i teraz masz pretensje do firmy?
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-11-18 07:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-17 19:14:55]:
Potwierdzam.
Ja już przeszłam na kontrakt na miejscu. Pracowałam 2 lata poprzez LPS- jak wiele innych osób, które teraz przeszły. Polecam ta firmę i z innej bym nie wyjechała.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-23
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Agencja Pracy Tymczasowej ISSP, nr rej. 10629 na zlecenie swojego klienta poszukuje osób chętnych do pracy przy wykładaniu towaru na terenie Warszawy (dzielnica Wola) Oferujemy: - pracę od zaraz - stałą współpracę - umowę zlecenie / o dzieło - stawka 11 zł brutto/godzina Wymagania: - dyspozycyjność - rzetelność - książeczka sanepidowska   Osoby zainteresowane prosimy o aplikowanie poprzez stronę https://panel.issp.pl/Fo
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
igi - 2014-11-20 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Netto poprzez LPS jest super. Polecam!
zdjecie uzytkownika
MarekMarecki - 2014-11-22 04:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam pilnie mieszkania w eisenach lub okolicy .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x