Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
s-c - 2014-09-09 17:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja moge jechac o ktorej wyjazd
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-09-10 18:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tego jeszcze nie wiem
zdjecie uzytkownika
Wop - 2014-09-11 00:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę mnie podbudował fakt, że jest szans zatrudnić się u niektórych pracodawców już po paru miesiącach na normalną umowę z firmą a nie z pośrednikiem - to na pewno duże ułatwienie w kontaktach i w posiadaniu spokojnej głowy, bo takiej pracy na pewno się przyda sporo spokoju i opanowania. Wszystko do osiągnięcia.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 11:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wop - 2014-09-11 00:38:12]:
Nie podniecaj się, bo to nie jest takie hop siup. Kolega z postu wyżej pisze wyraźnie że najpierw pracował przez ISSP 2 lata, a potem dostał ofertę pracy bezpośrednio pod Rhenusem. Niektórzy myślą, że ledwo przyjadą, a firma będzie ich nosic na rękach. a tu jednak trzeba się wykazać. Praca nie jest ciężka, ale to nie znaczy, że można jeździć po magazynie w kółko i bajerować z kolegami. Poza tym przejście na kontrakt wiąże się z załatwieniem na własną rękę mieszkania i dojazdu, oraz, co chyba najważniejsze, nauki języka, bo Niemcy cenią sobie pracowników, z którymi mogą się bez problemu dogadać.
zdjecie uzytkownika
kia - 2014-09-13 14:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 razy zastanówcie się zanim z nimi wyjedziecie,czytajcie umowy,przeliczajcie i pytajcie ich o szczegóły.Ja tego nie zrobiłem i żałuje,bo to wyzyskiwacze,co chcą na was zarobić a od siebie nic.
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-13 22:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w poniedziałek 22 września na Pearl ?
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-09-13 23:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade , a do jakiej miejscowosci?
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-13 23:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buggingen
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-13 23:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Ty gdzie jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-09-13 23:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heiterskeim

a z kim jedziesz sam?i skad
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-09-14 00:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może na priv dokończymy
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-09-14 00:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok a masz gg
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-09-15 10:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też chce jechać
zdjecie uzytkownika
kkkkkkkkkkkk - 2014-09-17 14:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justysia24 - 2014-08-27 13:40:15]:
Prawda jest taka, że dużo zależy od tego na jakiego koordynatora/kierownika trafisz. Nie ma znaczenia, czy jesteś "porządny(a)", czy pijesz, czy ćpasz (niektórzy żeby przetrwać te nocki biorą "dopalacze"). Wiem jak jest, jestem porządną osobą, unikam używek i przekonałam się, że INVENT to loteria, bo jak trafisz na złego koordynatora, to nic nie wskurasz. Będzie Cię mobbingował, żebyś sam/sama zrezygnował(a). Nie ma ma mowy o rzetelnym przeszkoleniu (będą wrzaski), będzie czekał żebyś sam/sama odeszła. A jak nie to i tak Cię wywali (firma musi kupić wtedy bilet) a w zamian przyjedzie jego znajomy. UWAŻAJCIE. TO NIE JEST PRACA TO NIEWOLNICTWO.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2014-09-17 15:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleja - 2014-08-20 17:01:57]:
taaak! kombinują TO JEST PRAWDA!!! Przeszłam historie z Rossmannami!!! UNIKAJCIE JAK D...Ł Ś..NEJ WODY!!! NIGDY WIĘCEJ!!!
zdjecie uzytkownika
s - 2014-09-17 16:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaliście już wypłaty z rossmanna "koło" Lipska?
zdjecie uzytkownika
sb - 2014-09-17 17:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś we wtorek z wrocka 7 rano ?
zdjecie uzytkownika
do sb - 2014-09-18 19:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jedziesz? do czego?
zdjecie uzytkownika
Michalina - 2014-09-18 19:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje dla tej firmy już 3 miesiące w Polsce na inwentaryzacjach. Wypłaty tak jak w umowie między 16 a 21 każdego miesiąca. Raz miałam sytuacje że mi się nie zgadzały oczywiście złożyłam reklamacje do 3 godzin dostałam odpowiedź a następnego dnia miałam pieniądze na koncie.Jesteśmy wszyscy tylko ludźmi takie sytuacje się zdarzają najważniejsze, że zostało wszystko szybko i sprawnie rozwiązane. Ogólnie jak ktoś pracy jest nauczony to na pewno da radę! Ja wyjeżdżam z Opola jak ktoś chce więcej info to priv. Ogólnie polecam!
zdjecie uzytkownika
sb - 2014-09-18 20:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pearl
zdjecie uzytkownika
do sb - 2014-09-19 09:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z kim jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Raffaello - 2014-09-19 14:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Byłem w tamtym roku w pearlu w buggingen na kompletowaniu, za te pieniadze nie moge polecic tej pracy, lepiej jechac na magazyn ktoregos z marketu i przerzucac zgrzewki z napojami jak ciezkie pudła z elektronika (te najwieksze i najciezsze trzeba wrzucac na wysokosc ponad 2m kto wiekszy i silniejszy daje rade mniejszy sie mecza po drabinach) głupie baterie paluszki moze nie sa ciezkie w pojedynke ale wezcie karton 300-500szt to juz troche waży, a cala paleta takich kartonikow ponad 1T i ciagnij zwyklym paleciakiem... wszedzie syf, kiła i mogiła na magazynie, niektore kartony az czarne, leza nie wiadomo ile czasu, jak pojdziecie na zaladunek tirow paczkami to 8h trening w sprincie macie za free. Co do zakwaterowania w LPS jest jak najbardziej OK za ta cene, jedyny minus ze bardzo czesto dojazd do pracy trwa 45min z powodu kwater oddalonych po kilkanascie lub kilkadziesiat km od zakladu pracy a jazda slalomem po gorach to nie autostrada. LPS polecam. Pearl nigdy w życiu...
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-09-20 10:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna jeśli wogóle takowa się odbywa?i czy wyjazd jest z Wrocławia i na czyj koszt jest wyjazd do Niemiec?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-23
Żródło: Gowork.pl
Eisenach
( )
ISSP –nr rejestru agencji zatrudnienia 10629, poszukuje ambitnych i zorientowanych na rozwój kandydatów do pracy przy:Pakowanie/komisjonowanie książek i artykułów biurowych na terenie Niemiec/okolice EisenachWybranym kandydatom oferujemy:• umowa o pracę z firmą niemiecką,• atrakcyjne wynagrodzenie 7,86 euro brutto/h,• możliwość rozwoju i awansu,• zorganizowany bezpłatny transport ,• zorganizowan
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-09-20 23:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie czy w pearl jest gwarantowana liczba godzin,ile można zarobić netto?
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-09-21 17:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś we wtorek rano z Wrocławia do Niemiec ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x