INVENT Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Mariusz 2017-02-22 12:43
Też jadę z Katowic 5-22.03. :)
Znaczy chciałbym, jutro wysyłam dokumenty :)
Marcin 2017-02-22 13:34
byl
Brener 2017-02-22 13:51
Mam jechać na inwentaryzację w marcu,i już się cieszę. Mam pytanie czy ktoś wie jakie mieszkanie dają, zapomniałem zapytać
POla 2017-02-22 14:47
Ja papiery juz wyslalam w poniedzialek zaraz po tel od nich i czekam teraz na meila potwierdzajacego (tzw. zaproszenie) wyjazd podobno chetnych jest duzo a wiem ze dzis chodzili z dokumentami i pytali tych Co sa obecnie na inwentaryzacji czy chca jechac znowu teraz wiem ze ktos tam wyrazil chec i wiem tez ze niestety nie kazdemu udaje sie dostac na wybrany termin z powodu braku miejsc lub zbyt poznego dostarczenia dokumentow tak wiec wysylaj szybko fajnie byloby byc razem w timie :)
Paulina 2017-02-22 15:33
Podasz mi swój mail?
POla 2017-02-22 16:00
psyessika@gmail.com
:)
KRZ 2017-02-22 16:44
Dostalem propozycje zeby jechac 5.03 i mam pytanie czy ktos sie orientuje w jakich warunkach sie mieszka i ile mniejwiecej wychodzi na jedzienie?
Aga 2017-02-22 19:48
Jedzie może ktoś z Torunia??
Ft yb 2017-02-22 22:10
Czy to nie jest dziwne, że w innym busie jedzie
1
POla 2017-02-23 19:04
Czy ktos juz z wyslanymi dokumentami poczta dostal meila potwierdzajacego wyjazd 5 marca z Katowic?
1
seba 2017-02-24 12:00
Witam jedzie może Ktoś z Łodzi 03-03-2017 inwentaryzacja Czechy,a później Niemcy.?
Dorota 2017-02-24 14:09
Cześć, czy wybiera się ktoś może 03-05.03 do Czech?
4
Asia 2017-02-24 17:31
Część ludzi którzy jadą myślą, że to wycieczka z baletami i niestety wtedy muszą wracać.Wysyłają do pl jak coś nawywijasz. A i wtedy dają jeszcze szansę. Inwentaryzacje są z góry zaplanowane i biorą z pl tyle osób ile potrzeba.
2
Sandra 2017-02-24 22:46
Czesc, dostalam propozycje wyjazdu do Niemiec 5-22 marzec. Nie jezdzilam jeszcze na tego typu akcje, wiec ogolnie sie zastanawiam. Napiszcie prosze jak ze zleceniami, jak warunki mieszkaniowe, da sie wytrzymac?
Jechalabym z Kato, moze udaloby nam sie zebrac jakas fajna ekipe ;-)
Dajcie znac, pozdrawiam.
POla 2017-02-25 09:24
Napisz do mnie psyessika@gmail.com
seba 2017-02-26 17:05
Witam .Gdzie przeważnie są miejsca zbiórek w Katowicach?
1
Hanna 2017-02-27 12:24
Cześć :) W dniu dzisiejszym pojawiły się nowe oferty pracy na stanowisko Pracownik Inwentaryzacji, które można znaleźć na naszym portalu. Aplikujecie?
Aga 2017-02-27 16:44
Czy ktoś wie w jakim terminie przed wyjazdem wysyłają maile potwierdzające? Może się zdarzyć sytuacja ze dzień przed??
Hanna 2017-02-28 15:47
@Aga, z pewnością wszystkie niezbędne informacje możesz otrzymać kontaktując się bezpośrednio z firmą. Kontakt do INVENT Sp. z o.o. można znaleźć w specjalnej zakładce - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3027,0,0,kontakt :)
Krzychu 2017-03-01 07:32
Hej
Otrzymałaś już tego maila potwierdzającego?
Ja też jadę z Katowic w tym terminie,ale żadnego potwierdzenia jeszcze nie wysłali.
Karola 2017-03-01 09:32
Hej, powiedzcie mi czy wiecie co w sytuacji gdy odmówi się pracy nie dotrzymując terminu 14 dni mimo, że nie zostało się powiadomionym o wyjeździe z dotrzymaniem tego terminu? Zapisałam się na inwentaryzację w Czechach 03-05.03, dzisiaj jest 01.03, a ja dalej nie mam informacji co z wyjazdem. Dostałam inną propozycję pracy na ten weekend i nie wiem co zrobić.
Hanna 2017-03-01 10:52
W zakładce 'zespół' przy wątku firmy można poczytać trochę o pracownikach :) - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3027,0,0,zespol Przydatne?
POla 2017-03-01 12:32
dzis sroda z tego Co wiem dzis do 17 maja wysylac zaproszenia ja wczoraj tez zostalam jeszcze dopisana do wyjazdu do Czech Bo podobno z czech bedziemy jechac do niemiec
Hanna 2017-03-01 14:10
@POla gratuluję! Trzymam kciuki za Twój udany wyjazd ;)
Matylda97 2017-03-01 21:32
Hej :) już dostałam maila z zaproszeniem na 5.03.ale też mam jechać 3.05 do tych czech. Nie wiem dlaczego ale mnie i przyjaciółkę rozdzielili do innych teamów i do innych miast. Wie ktoś może dlaczego tak jest? Pozdrawiam
Hanna 2017-03-02 08:51
@Matylda97, trochę szkoda, może porozmawiasz z pracodawcą na ten temat? Może uda się coś jeszcze zmienić?
Matylda97 2017-03-02 09:05
Dzwoniłam ale dostałam odpowiedź na maila że niestety ale pomimo notatki z informacja ze chcemy być razem rozdzielili nas.. Zrozumiałabym. Gdyby osobne team ale jedno miasto a tu do innych miast nas przydzielili a my mamy pieniadze razem oraz jedzenie i nie wiem co teraz zrobić .
POla 2017-03-02 09:20
Czesc w ktorym timie jestes do niemiec ja w 7 - do czech jeszcze nie dostalam potwierdzenia mowili ze dopiero beda wysylac a przeciez to juz jutro
Hanna 2017-03-02 12:18
@Matylda97, a może dobrze byłoby porozmawiać z kimś ze swojego teamu i poprosić o to, czy nie mógłby się zamienić z Twoją koleżanką miejscem :) Firmie nie powinno to chyba zrobić większego problemu, ponieważ nadal byłaby taka sama liczba osób w teamach.
seba 2017-03-02 13:17
Jakaś masakra,przysyłają dwa zaproszenia ,każde na inny termin parę godzin przed wyjazdem...
Piga2.76 2017-03-05 10:14
Byłam z firmą Invent na liczeniu Rossmannów w Hamburgu.
Polecam tę firmę każdemu, kto chce oderwać się na moment od domu i przy okazji zarobić i pozwiedzać.
Praca nie jest ani ciężka ani skomplikowana.
Wystarczy umieć liczyć.
Nocowałam w schronisku młodzieżowym, gdzie mięliśmy zapewnione posiłki. Bardzo smaczne.
Trafiłam też do fajnej ekipy.
Polecam.
1
milowy 2017-03-06 04:27
Szczęścia życzę 12 godz w robocie plus cztery w samochodzie na dojazdach bylem i po raz ostatni
4
Hanna 2017-03-06 10:20
@Piga2.76 to był Twój pierwszy wyjazd przez Agencję?
1
Piga2.76 2017-03-06 18:53
Nie.
Byłam 3 lata temu w Nidegen ( czy jakoś tak). Też Niemcy. I wtedy też byłam zadowolona.
Wtedy wyruszałam z Gorzowa.
Hanna 2017-03-07 09:45
@Piga2.76 wspaniale to słyszeć! W takim razie trzymam kciuki za kolejne wyjazdy ;)
1
Ola 2017-03-09 12:20
Inwentaryzacje odbywają się w dzień, czy w nocy? Niektórzy mówią, że w nocy a na stronie jest napisane, że w dzień
Hanna 2017-03-10 09:19
@Ola może najlepiej będzie jak skontaktujesz się z firmą w tej sprawie. Z pewnością otrzymasz rzetelne informacje na ten temat. Tutaj znajdziesz dane kontaktowe: http://invent.ag/kontakt/
ciekawa 2017-03-10 14:59
Czy zdarzają się wyjazdy z Krakowa do Niemiec lub do Czech ?
Hanna 2017-03-14 10:49
@ciekawa niestety nie mam takich informacji. Może ktoś inny pomoże?
1
nowy25 2017-03-15 12:01
Mam pytanie,pod jakim adresem mailowym otrzymam info. o rozlicz. podatk. z inwentu za rok 2016. dzięki.
Szek 2017-03-16 18:37
(usunięte przez administratora) nie polecam.
Tomasz 2017-03-16 22:52
Witam. Mógłby ktoś opisać prace kierowcy? Chodzi mi ile godz jazdy i jakie zarobki. Pozdrawiam
Hanna 2017-03-17 08:34
@Szek, możesz powiedzieć, dlaczego tak uważasz?
1
elcia22 2017-03-17 18:59
Czy ktoś wie kiedy śą nastepne wyjazdy?
agata 2017-03-19 19:07
Pracuje się 12-15 godzin dziennie ? A piszą, że 8-10 godzin. Czy wtedy dodatkowo się zarabia, czy tyle samo co przy 8-10 godzinach ?
1
Gregor 2017-03-20 11:04
Czy więcej szczegółów w temacie "Pracownik inwentaryzacji za granicą - Kierowca w Niemczech" dowiem sie na tym forum? Jakie warunki mieszkaniowe, ogólnie gdzie jest praca, jakie są koszty utrzymania na miejscu? W jakim stopniu trzeba znać język niemiecki?
Hanna 2017-03-21 09:51
Chcesz poznać INVENT Sp. z o.o. bliżej? W zakładce 'O nas', przy wątku firmy znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat firmy http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3027,0,0,o_nas
POla 2017-03-21 23:44
dzis wrocilam z turnusu i powiem wam bylo super trafilam na zajebiacie fajny tim pracowaliamy normalnie dwa razy tylko skonczylismy o 3 w nocy w ostanie dwa dni tak to miedzy 24 a 1 bylo finito od miedzy 16 lub 18 a wiem ze inni nawet koncza prace rano takze sie ciesze ze bylo super i dalo sie przezyc w takim super zespole bo i kierownik i koordynator the best :)
Hanna 2017-03-22 09:48
@POla, a czym się tam zajmowałaś?
Pablo 2017-03-22 18:00
Z tym jest różnie bo są i takie i takie projekty. Generalnie to na te nocne wyjazd jest o 15:30 -16:30, może być i o 18:00 jedzie się nawet kilka godzin. Jeśli team jest dobry to idzie dość szybko, jak są nowi itp. no cóż można trafić tak, że od momentu wejścia do busa na wyjazd do pracy do powrotu do swojego łóżka minie 16 godzin. Na wiele trzeba się przygotować np. jedzie się z Polski do pracy, u nas mówią, że najpierw do hotelu, potem do pracy, a są korki czy cokolwiek i okazuje się, że jedziesz z Katowic czy Wrocławia prosto na sklep a do hostelu docierasz rano następnego dnia. Przy okazji nikt nie informuje co się dzieje. Zdanie można sobie właściwe wyrobić. Pewna jest kasa, są wypłacalni to na plus. Z drugiej strony przy trudach, ilości godzin stawki nie zachwycają. Rotacja pracowników duża.
Zostaw swoją opinię o INVENT Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.