Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pele - 2015-06-17 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czaro - 2015-06-14 14:24:41]:
i jak tam praca ?
zdjecie uzytkownika
Sułtan - 2015-06-18 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2015-06-15 19:29:11]:
Ja tam byłem...i wróciłem po miesiącu..Robota ogółem nie jest zła..ale co z tego jak kasa się nie zgadz...nie wierz w to co mówią tobie w ISSP..Na początku sciemniają...i wpierdalają na bombę...Nie polecam..ale zawsze możesz zaryzykować i sam się przekonać...
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-06-20 07:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tylko tyle?? Ile miałeś za godzinę?? Ja tu gdzie jestem na DHL jeżdżę na wózku od pon do soboty. Za godzinę mam 9.50 E. 6E za nocleg. Ale każdego dnia jeżdżę 4 godziny A resztę zmiany siedzę w kantynie bo nie ma roboty. Mówią mi ze mam zaplacony cały dyżur. Ktoś miał podobnie??
zdjecie uzytkownika
lechu - 2015-06-22 19:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sułtan - 2015-06-18 20:17:15]:
Pracuje 3 miesiąc i kasa zawsze się zgadza,nowi zawsze się pultają, bo nie rozumieją funkcjonowania konta czasowego. Ja nie zauważyłem, żeby w ISSP mówili co innego. Wszystko dostajesz na piśmie, wystarczy czytać. Umowa też jest jasna, dostajesz przewodnik jak ktoś dobrze przeczyta to wszystko tam jest.
zdjecie uzytkownika
Paj - 2015-06-23 16:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Czy ktoś jedzie również na komisjonowanie kolo Dortmundu albo jest już na miejscu? Jeśli tak to jak jest, jakie warunki itd? Jutro jadę do Wrocławia na spotkanie rekrutacyjne w tej sprawie i byłbym wdzięczny za jakiekolwiek opinie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
monica - 2015-06-26 12:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jedzie ktoś może 7 lipca do pracy przy komisjonowaniu art. dla zwierząt w Eisenach? Może ktoś już tam pracował i może się wypowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
rooster - 2015-06-27 07:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja jadę trzeci raz z issp. tym razem na projekt hammer bedburg. tak na prawdę wszystko okazuje się na miejscu, ale z zarobkami i kosztami nie ściemniają. dużo też zależy na jakiego koordynatora trafisz. bywa różnie. praca nie najgorsza, pracowałem w rossmanie i przy projekcie pearl. polacy strasznie narzekają. ledwo zaczęli pracować, nie dostali jeszcze wypłaty a już chcą wracać. jak komuś 800 euro na czysto mało, to niech jedzie gdzie indziej. byłoby więcej gdyby nie zeitkonto,ale i tak zwracają na koniec. niemcy też różnie, raczej są wymagający. jak jedziesz tam się opierać i się bawić, to zapomnij. tacy wylatują już po kilku dniach. a raz wyrzucili parę za zbitą szybę, z dnia na dzień, bez transportu do domu. zostawili przy autostradzie;p
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-06-27 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie moze jak to jest jak kogos zwolnia (nie issp tylko firma w ktorej sie pracowalo) czy mozna jeszcze wyjechac od nich czy nie? orientuje sie ktos?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-06-27 16:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emil - 2015-06-27 16:03:32]:
można. mnie raz zwolnili. poźniej zaproponowali mi czy chce jechac gdzie indziej. ale nie chcialem. teraz jade znowu
zdjecie uzytkownika
do monica - 2015-06-28 02:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monica - 2015-06-26 12:42:44]:
Ja jadę :)
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-06-28 10:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-05-29 18:54:43]:
co za bzdury piszesz droga koleżanko. Byłam, pracowałam w tym Rossmannie i nikt nikogo za wyższą normę z pracy nie wyrzucał. Za niższą dają czas na poprawę a jak tego nie zrobisz to wtedy dopiero dziękują za współpracę. jeśli ktoś notorycznie nie ma normy bądź robi błędy to niech się nie dziwi że go nie chcą.
zdjecie uzytkownika
zbyszko - 2015-06-28 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka przy komisjonowaniu w Eisenach? Mają jakieś inne ciekawe oferty teraz??
zdjecie uzytkownika
monica - 2015-06-28 15:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy komisjonowaniu w Eisenach mi zaproponowali 8.20€ brutto/h.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-06-29 16:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, jutro jade na rozmowe do Wrocławia w sprawie wyjazdu bo Bedburga ktory ma sie odbyc w niedziele, 5 lipca.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-06-29 16:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos do tego Bedburga 5 lipca z Wrocka?
zdjecie uzytkownika
blejzi - 2015-06-30 18:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rooster - 2015-06-27 07:39:45]:
jeżeli chodzi o koordynatora to rossmanna nie polecam...ups pro koordynatora
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-06-30 22:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w DHL Magdeburg?
jak warunki mieszkaniowe i sama praca?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-07-01 13:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja jade jutro na rozmowe do wrocka a 5 lipca mam jechać na dhl do koloni ktoś wie jak tam warunki mieszkaniowe i praca
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-07-01 13:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade do dhl ale Magdeburg. wiem ze neta nie ma na mieszkaniach ;/
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-07-01 19:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z nim nie tak?Jutro jadę podpisać umowę wiec wolała bym wiedzieć co mnie czeka z jego strony.
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-07-02 08:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sara a do jakiej pracy jedziesz
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-07-02 09:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rossmanna
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-02 14:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rossman a do jakiego miasta ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 badz prawda.5x.pl NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
Pytania: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 badz prawda.5x.pl NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
zdjecie uzytkownika
blejzi - 2015-07-02 16:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sara - 2015-07-02 09:31:34]:
Po przyjeździe do rossmanna radź sobie sam, tyle w kwestii koordynatora w tym wypadku pani koordynator.
zdjecie uzytkownika
qedy - 2015-07-04 12:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rooster - 2015-06-27 07:39:45]:
Siema
Ja jadę tam :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ISSP?
Zadaj pytanie
alert