Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do Monia - 2015-03-27 17:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile masz lat?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-27 17:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Monia - 2015-03-27 17:50:24]:
A to jakiś wywiad ;-) 26 ;-)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-27 18:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A masz chłopaka bo jak nie to ... no wiesz ;-)
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-27 18:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2015-03-27 18:00:37]:
Haa no to mnie rozbawiles teraz ;-)
zdjecie uzytkownika
ALA - 2015-03-27 18:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEZ JADE SAMA;)
to jest twój pierwszy wyjazd
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-27 18:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monia - 2015-03-27 18:03:29]:
szkoda że jedziesz do Gochscheim bo tak mógłbym Cię "rozbawiać" częściej i to osobiście ale możę zarezerwujesz jakąś sobote i będziesz miała ochote na to bym cię osobiście rozbawiał to wpadne na kawe ;-)
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-27 18:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ALA - 2015-03-27 18:09:29]:
Tak pierwszy,a Twój?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-27 18:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2015-03-27 18:17:27]:
Pocieszny chłopak z Ciebie ;-) Haa na kawę? Możesz nie mieć czasu ;-)
zdjecie uzytkownika
do lolo - 2015-03-27 19:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nie do Gochhsheim jedziesz
zdjecie uzytkownika
domi - 2015-03-27 19:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm ja też sama, zapowiada się ciekawie :-P
zdjecie uzytkownika
buu - 2015-03-27 19:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedłem na opinie i zwątpiłem... do burdelu rekrutują?
zdjecie uzytkownika
MMm - 2015-03-27 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buu - 2015-03-27 19:32:17]:
Nie bądź żałosny...Może Ciebie rekrutuja do burdelu
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-27 20:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do lolo - 2015-03-27 19:09:08]:
nie jadę do Gochhsheim bo kazali mi wybierać a tam dojazd w jedną strone to 2h tak mi napisała i nie miałem zamiaru siedzieć w busie 4 godz. dziennie :-(
zdjecie uzytkownika
do lolo - 2015-03-27 20:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:D bysmy pogadali:D sobie
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-27 20:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko "pogadali" ... czy może coś więcej np.......... ;-)
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-03-27 22:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie cos wiecej o projekcie HAMMER w BADBURGU k.KOLONI ?wybieram sie tam 28.03.15.prosze o info.z gory dzieki.
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-03-28 07:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hammer, jestem tam od miesiąca. Praca spoko, warunki mieszkaniowe nie są złe. Jeździsz amajzą i kompletujesz zamówienia. Godziny stałe. Raz pierwsza raz druga zmiana. polecam
zdjecie uzytkownika
depesz - 2015-03-28 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was , ludzie czytam te wasze opinie i zamiast pomóc sobie odnośnie pracy w tej firmie issp -praca w Niemczech /strajk Edeka i inne/ to piszecie jakieś pierdoły na temat wódy itp. zanim wyjedzie się gdzieś to trzeba wybadać teren czy jest sens , proszę osoby które wyjechały już o jakąś opinie , pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gośc - 2015-03-28 08:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depesz - 2015-03-28 08:20:15]:
Wyjazd jest dopiero 31, więc nikt Ci nie pomoże. A powyżej pisali Ci co byli 2 lata temu i sobie chwalą.
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-03-28 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jade do Drmoul w Czechach i mam problem czy brac korony czy euro czy jak??? wie ktoś może??
zdjecie uzytkownika
Janka - 2015-03-28 13:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sexu mi się chce, oj chłopy będziem kawe pic i ie tylko hihi
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-03-28 13:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie może co my tam dokładnie będziemy robić bo w umowie pisze ale to nigdy nic nie wiadomo ?
zdjecie uzytkownika
gocha - 2015-03-28 14:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jade so tego Dromulu.Czy ktos wie czy to praca jest jest na suchawkach i z duza norma i jezdzenie wozkiem? Co sie tego bardzo obawiam czy dam rade.Zebrac zamowienie i wyrobic sie z czasamem jak tam jest nuech ktos powie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma żadnej rekrutacji. To niby szkolenie polega na szybkim drukowaniu ich szmatławych umów i żeby ludzie szybko podpisywali nie mając casu na czytanie co tam pisze. Ostrzegam!!!! Te umowy to pułapki!!!!! Kary, kary i kary, ale tylko dla ciebie, oni nie ponoszą za nic odpowiedzialności.

KARY i ZŁE DOŚWIADCZENIA
UWAGA! W pełni potwierdzam te niestety złe i bardzo złe opinie o firmie ISSP lub Invent!!! Byłam z nimi w Niemczech. Kierownictwo chamskie, bez ogłady, prostaczki, którym się wydaję, że mogą innymi pomiatać jak śmieciami. Zabierają dniówki albo wyrzucają ludzi do Polski pod byle pretekstem. Jak masz szczęście to cię odwiozą do Polski jak nie lub jaśnie Pan kierownik chce ci pokazać jak szczególnie cię nie lubi, musisz wracać na własny koszt. W dupie mają, czy masz kasę na powrót, czy wiesz jak i czym wrócić z Niemiec i czy znasz język i jak sobie poradzisz. Zaznaczę jeszcze, że żaby wtedy wrócić do Polski musisz najpierw sobie wrócić do noclegowni ze sklepu jakieś 40, 50 km i zabrać swoje rzeczy i dopiero wtedy możesz jechać do domu!!!.

Jak już wrócisz zaczyna się wesoło - dostajesz pisemko z windykacji, że masz zapłacić karę za zerwanie umowy - takie 1000zł i straszą, że jak nie to sprawę oddają do sądu i wpisują cię do rejestru dłużników. Kto chce przeżyć takie atrakcje niech z nimi jedzie, resztę przestrzegam!!!! Trzymajcie się od nich z daleka, jak nie chcecie problemów.

Co do kar - nie dajcie się zastraszyć i niczego nie płaćcie. Oni nic nie mogą zrobić, liczą na zastraszenie tylko i tych głupich, którzy zapłacą. Byłam u prawnika - powiedział, żeby absolutnie nic nie płacić!!! Należy odbierać od nich pisma, które wysyłają jako polecone i szybko odpowiadać im. W odpowiedzi na podany adres mailowy, trzeba napisać, że nie zgadzacie się na żadne kary i że są one bezzasadne.
Jeśli się odważą wystąpić do Sądu - w co mój prawnik wątpi, trzeba natychmiast złożyć protest do Sądu!!! Trzymać korespondencje z nimi i wysłane do nich maile - to ważne!!!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
bhghj - 2015-03-28 16:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawiozą was do burdla glupie Loszki :d
zdjecie uzytkownika
wolonc1977 - 2015-03-28 16:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-03-25 19:27:35]:
Witam. Hejka możesz wysłać numer fona chciałem dowiedzieć się o szczegóły to mój mail dwoloncewicz@gmail.com . Pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ISSP?
Zadaj pytanie