Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INVENT

Pracowałeś w firmie INVENT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-08 20:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-08 15:22:27]:
Ogólnie sprawa umowy i ubezpieczenia jest w tej ,,firmie" do całkowitej poprawy, oczywiście jeżeli chce się utrzymać na rynku
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-03-08 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo wszystkie zęby sobie wyleczylam i jakoś przyjmują na to ubezpieczenie do lekarza. Co za farmazony wymyślasz? A że jak ktoś przeciaga zwolnienie i go zwalniają to się nie dziwię. Nikt nie będzie trzymał darmozjada. Jakby nie odprowadzali składek to byś nawet nie dostał się do lekarza po to chorobowe
zdjecie uzytkownika
ZUS - 2016-03-09 00:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składki to muszą odprowadzać od tego roku i od umowy zlecenie, łaski nie robią ;)
zdjecie uzytkownika
tzutz - 2016-03-09 10:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-08 15:22:27]:
zerknij sobie na fiszke - skladka zdrowotna (krankenversischerung)jest odprowadzana
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-10 14:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tzutz - 2016-03-09 10:26:49]:
O faktycznie na fiszce i skladka zdrowotna (krankenversischerung)jest ale pobierana.
A z odprowadzeniem już gorzej.
Zacznij drogi "tzutz" rozróżniać pojęcia "skladka pobrana" i "składka odprowadzona". Fiszka nie jest dokumentem potwierdzającym że składka została odprowadzona tylko pobrana z Twojej wypłaty a nie odprowadzona do ubezpieczyciela.
Nie zwalnialiby ludzi w 2-3 dni po tym jak upominają się o potwierdzenie ubezpieczenia do lekarza. A i firma ubezpieczeniowa wysłałaby dokumenty z prośbą o wskazanie współubezpieczonych i o zdjęcie paszportowe do legitymacji ubezpieczeniowej.
Przy pracy i ubezpieczeniu w innych firmach w niemczech taka sytuacja ma miejsce a w tej firmie jakoś tak cudownie "NIE".
POLECAM TĘ INFORMACJĘ DLA PANI REDAKTOR Z TVN i KONTROLUJĄCYM PRAWIDŁOWE WYKORZYSTANIE DOTACJI Z UE.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-10 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2016-03-08 21:13:07]:
Ty wogóle masz pojęcie o niemieckiej służbie zdrowia ? Jak widać NIE.
Do lekarza się nie dostaniesz gdy nie masz ubezpieczenia ? BZDURA.
Dostaniesz się ale w ciągu 3 miesięcy dostaniesz rachunek za leczenie.
Kolejna głupota. Jak ktoś przeciąga zwolnienie to go zwalniają ? BZDURA. Napisałem jak potrzebuje ubezpieczenie aby iść do lekarza (dla jasności tylko potrzebowałem receptę a nie zwolnienie). Potrzebowałem iśc do lekarza a nie na zwolnienie. I nie poszedłem bo zamiast poświadczenia o ubezpieczeniu dają wypowiedzenie z pracy. Jak ty kłamiesz.
zdjecie uzytkownika
Dol - 2016-03-10 19:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, nie trzeba mieć ubezpieczenia to akurat fakt, a możesz mi chociaż podpowiedzieć jakie tam się w takim razie dostaje te rachunki później, chodzi o wysokość
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-14 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2016-02-09 15:52:23]:
Szanowny Panie
Prosimy koniecznie zgłosić się na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
z dokładnym opisem swojego problemu. Sprawa na pewno będzie rozwiązana. Prosimy nie zapomnieć się podpisać.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
febus - 2016-03-14 20:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakie są przeciętne zarobki dla pracownika inwentaryzacji. Oczekują znajomości języka niemieckiego, więc lepiej przeszkolić się odpowiednio w tym zakresie.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2016-03-15 17:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadają, ale tylko na te które są dla nich ,,wygodne" ;)
zdjecie uzytkownika
Uc97 - 2016-03-16 01:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy pisać na ich firmowym formularzu elektronicznym też nie ma odpowiedzi. Pewnie są obrażeni.
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-03-16 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Peter - 2016-02-17 14:27:16]:
Jeżeli macie Państwo jakieś zastrzeżenia do pracy, zapraszamy do kontaktu na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl
Odpowiemy na wszystkie pytania i uwagi. Postaramy się wyjaśnić wątpliwości.
Pozdrawiamy, zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
ulpaoa - 2016-03-16 21:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sumie to patrząc na te oferty natnąłem się na tą jako Pracownik inwentaryzacji za granicą i chyba całkiem dobrze to wygląda, rozwojowa praca jest na pewno.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-21 09:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-10 14:38:21]:
totalna bzdura, jakoś wszystkie zęby sobie wyleczyłem na to ubezpieczenia. Jakby składki nie były odprowadzane to byś w ogóle nie dostał się do lekarza.
I jakoś z potwierdzeniem ubezpieczenia tez nie miałem problemu. Napisałem do biura i miałem po godzinie czasu na mailu.
zdjecie uzytkownika
grim - 2016-03-21 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość, pomińmy kwestie własnego leczenia siebie w placówkach :) Bardziej prosiłbym o informację czy na wyższych stanowiskach firma zapewnia np. auto czy telefon?
zdjecie uzytkownika
Tosc - 2016-03-22 20:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Pearl Heitersheim nie polecam firmy. PrZed wyjazdem czytałem wszystkie opinie na temat tej śmiesznej firmy, ale sam chciałem sie przekonać jak naprawde jest . Okazało sie tak jak inni pisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 600€ wypłaty za miesiąc 155 godzin dodatkowo jesteś traktowany jak śmieć nie masz nic do powiedzenia. Zwalniają za byle co i z dnia na dzien Zostajesz sam i musisz sobie sam ogarnąć transport a do polski 800km i nie obchodzi ich czy na drugi dzien będziesz miał czym wrócić. Jeśli chcesz pracować jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zarabiać tyle co kot napłakał śmiało możesz jechac. Ja sam sie przekonałem chociaż pracowałem w rożnych miejscach i naprawde jest to jeden z najgorszych wyjazdów, mam nadzieje ze chociaż kogoś uchronię
zdjecie uzytkownika
Sprawdzić i tyle - 2016-03-28 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jam - 2016-02-26 10:44:04]:
Wystarczy do TVN-u zadzwonić i potwierdzić ten adres będzie wiadomo czy faktycznie tv się tym interesuje czy nie. A co do kar to guzik mogą ci zrobić .
zdjecie uzytkownika
olson - 2016-03-29 13:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno mi uwierzyć @Tosc, że mogą Cię tak zwolnić za nic..przecież masz umowę są na niej jakieś gwarancje (no chyba, że nie ma) i można jakoś dochodzić swoich praw przecież
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-29 16:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałem spytać czy firma ISSP jest jakoś spokrewniona z INVENTem? Szukając opinii na temat ISSP w google to forum wyskakuje za każdym razem jako pierwszy wynik wyszukiwania. Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedzi ponieważ jutro jestem umówiony na podpisanie dokumentów. Dziękuje
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-03-29 16:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś - 2016-03-29 16:25:22]:
jest
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-29 16:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2016-03-29 16:32:04]:
A w jakim stopni, proszę napisz coś więcej jeśli możesz.
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-03-29 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś - 2016-03-29 16:39:15]:
jeden budynek, gajowicka 195, issp to pośrednictwo pracy, invent inwentaryzacje; niby dwie różne firmy bo nipy i krsy różne ale wygląda jak firma siostrzana ;)
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-29 17:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2016-03-29 17:31:15]:
Aha, a więc nie ma co zaczynać przygody z firmą ISSP skoro jej siostrzyczka ma taką a nie inną opinie, nie chcę się przejechać po raz trzeci na pracodawcy. Bardzo Ci dziękuje :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-30 08:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzyś - 2016-03-29 17:43:06]:
Nie porównuj tych dwóch firm, polecam wyjazdy do Niemiec z ISSP poprzez LPS. Byłam na dwóch projektach na wakacje i było superrrr
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2016-03-30 10:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-30 08:10:47]:
Dzisiaj odmówiłem podpisania dokumentów, 90% opinii znalezionych na temat ISSP były negatywne, co prawda były one z przed kilku lat i do tej pory mogło się wiele zmienić, lecz nie chcę się o tym przekonywać na własnej skórze. Poszukam pracy w naszym pięknym nad Wiślańskim kraju, w między czasie spróbuję podnieść swoje kwalifikacje i może wtedy spróbuję jeszcze raz szczęścia za granicą, czy z firmą ISSP? Zajrzymy jeszcze raz na forum i zasięgniemy języka :)
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-30 12:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej agencji 400 euro za miesiac wychodi po odliczeniu wszystkiego nikt ci nie pomaga koordynator zawsze pijany pomaga za wodke lub za papierosy telefonow w polsce nie odbieraja bo dodzwonil sie pan na recepcje na swieta nie jedziesz a inaczej bylo ustalone ludzie zastanowc sie dwa razy za nim tam pojedziecie mieszkacie z patologia w pokojach co dzien w dzien chlanie i przeszkadzanie w snie kradzieze portweli na porzadku dziennym ludzie ktorzy w firmie polacy pracuja na kontraktach niemieckich smieja sie bo dwie agencje ru*aja Invent i Lsp ostrzegam
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-03-30 15:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie dostalem propozycje pracy w issp w niemczech jako operator wozka widlowego. Zadzwonil do mnie Pan z inf o przyjezdzie do Wroclawia na podpisanie umowy, prosze o opinie na temat pracy na tym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
tuy - 2016-03-31 20:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też chętnie bym się dowiedziała co i ja. a to nie podpisuje się umowy w siedzibie tylko do cioebie przyjeżdzają? może to ktoś jakoś potwierdzić? z góry dzięxik
zdjecie uzytkownika
tr - 2016-04-01 18:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tuy - 2016-03-31 20:28:34]:
Przyjeżdżają do Ciebie do domu i na kolanach cię proszą żebyś pojechała.Dają jeszcze 100 euro gratis na zachęte.W żadnym razie nie dają żadnych kar lecz same nagrody.
zdjecie uzytkownika
jam - 2016-04-01 19:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tr - 2016-04-01 18:18:38]:
hehe
zdjecie uzytkownika
Gosss - 2016-04-02 12:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okradają i z dnia na dzien zwalniają za nic pozdrawiam i nie polecam współpracy z ta firma
zdjecie uzytkownika
wacek placek - 2016-04-02 21:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rzeczywiście jeśli przyjeżdżają do ciebie z umową nawet do domu, nigdy się tym nie spotkałem. a można normalnie umowę podpisac w siedzibie jak się chce?
zdjecie uzytkownika
mokos - 2016-04-04 14:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM
Dostałem propozycję pracy w Kolonii w DHL, ktoś był, albo obecnie tam jest? Jakie warunki tam panują?
zdjecie uzytkownika
Mach - 2016-04-04 21:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z obecnych w Wadowicach pracował może dla nich i jest coś w stanie powiedzieć w zakresie zarobków, pisać to może każdy o wysokich zarobkach a mnie interesuje rzeczywistość
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-04-05 22:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mokos - 2016-04-04 14:48:17]:
I jak byłeś? Jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-04-06 13:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Normalny - 2016-03-30 12:10:15]:
to ja nie wiem gdzie Ty pracowałeś, bo nikt tu tyle nie zarabia, w zeszłym miesiącu nawet premia wpadła, jestem krótko więc wyrobiłem tylko 110 euro, ale zawsze to coś w tym miesiącu będzie więcej. Koordynatora nie wiedziałem nigdy pijącego, a tym bardziej pijanego. A ludzie to inna bajka, ale to już nie wina firmy, że Polacy poza domem jak psy spuszczone ze smyczy się zachowują. Ja robię swoje praca, spacer, zakupy, sen, praca i tak w koło. Nikt nie karze Ci chlać z innymi albo Rumunki sobie sprowadzać.
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 12:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-03-08 15:22:27]:
Sytuacja zostanie natychmiast sprawdzona i wyjaśniona.
Bardzo prosimy o opis sytuacji, podanie daty zlecenia oraz konkretne nazwiska. Proszę podać również swoje dane: inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 12:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wacek placek - 2016-04-02 21:07:21]:
@Gross:
Opinia jest nieuzasadniona, dlatego nie możemy się odnieść.
Prosimy o maila w tej sprawie: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy podać swoje dane i opis sytuacji, która nie przyniosła zadowolenia.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
INVENT - 2016-04-07 13:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wajcha - 2016-02-24 02:41:21]:
Proszę się znami skontaktować za pośrednictwem maila: inwent.reklamacja@issp.pl
Należy dokładnie opisać sytuację i podać swoje dane.

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
zdjecie uzytkownika
romek102 - 2016-04-11 19:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety to patologiczna firma .Unikac .!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-16 18:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałam w tej firmie. Opiszę sytuację która nas tam spotkała. Pracowaliśmy na początku po 10 godz , potem po 5. Ludzie którzy tam pracują to jest katastrofa! Jest chłopak który siedział w więzieniu 8 lat , zachowanie jego jest po niżej krytyki!! Jest chłopak z dziewczyną para , patologia na maxa , mają kuratorów! wyzywali ludzi przy stołach , którzy ciut wolniej pracowali , ublizali bardzo. Koordynator Pan Łukasz , on z nimi właśnie trzyma! doszło do bicia się , chłopak stanoł w naszej obronie i się zaczęli bić , i widzieli to niemcy. Czemu firma ich trzyma , mają kuratorów , i są wobec ludz chamy!Słyszałam na własne uszy jak ci z patologi mówili P.Łukaszowi kogo mają zwolnić! i On tak robi!! czemu??
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-16 20:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2016-04-06 13:36:50]:
Rany julek.
Jak ci ludzie potrafią kłamać. Ale dlaczego ? Płaci wam ktoś za to ?
Wyrobił tylko 110 euro więc jest w pracy nie więcej niż 4 dni a wali takie farmazony. Dostał premię za 4 dni pracy. Widać jaki inteligentny. Nie potrafi logicznie myśleć i sądzi że inni są takimi głąbami jak on. Chyba że to pracownik firmy tak napisał. A to już by mnie nie zdziwiło, bo tam o logiczne myślenie bardzo trudno.
OOOO RANY JACY BAJKOPISARZE.
zdjecie uzytkownika
ko - 2016-04-21 19:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie se spokój z takimi agencjami.Oni tylko źerują na was.I zdzierają za wszystko.Liczą źe jesteście desperatami którzy podpiszą umowę z nimi.Kaźda niemiecka zeit firma jest lepsza od takiego polskiego pośrednika.Jeszcze se dopisują kary w umowach źeby z kaźdej strony na Was zarobić i okraść.
zdjecie uzytkownika
tola - 2016-05-04 21:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby na inwentaryzacji dają wysokie stawki - a jakiś konkret?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2016-05-05 07:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2016-04-06 13:36:50]:
a w tym miesiącu premii ponad 500 euro. Jak się chce to się da.
Jedyny minus takich wyjazdów to inni pracownicy, straszna rywalizacja i jeszcze jak trafisz na takiego lokatora co mu tylko imprezy w głowie no to robi się nieciekawie, ale dlatego szukam własnego mieszkania i będzie git, bo do firmy nie mogę mieć żadnych zarzutów. Wypłata na czas, wszystko się zgadza, jak coś potrzebuję a koordynator jest zajęty, bo tez pracuje tak jak my to dzwonie do firmy i zawsze pomogą. Co do ilości pracy to to zawsze na wszystkich magazynach jakie już przeszedłem po zakończeniu roku oraz przed wakacjami jest z pracą różnie raz siedzisz po 10/11 h na zakładzie a raz 6, bo jest mniej zamówień. Tu tez tak ostatnio mieliśmy, ale już ruszyło z kopyta. I o ilość pracy nie możecie mieć do firmy pretensji, bo tak jest wszędzie. Masz pracę jak ludzie duzo zamawiają rzeczy z danego magazynu, i firma nie ma tu nic do rzeczy . Takiej opieki ze strony biura, z którego się wyjezdża nie miałem nigdy.
zdjecie uzytkownika
mantra - 2016-05-05 13:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hmmmmm ale na jakim stanowisku otrzymałem tyle premii? bo ja chcę do nich się na zatrudnienie załapać jako Pracownik inwentaryzacji i chcę wyjechać za granicę - tutaj również takie wysokie wynagrodzenie jest szansa że otrzymam?jakiś konkretny kraj polecacie?
zdjecie uzytkownika
Ben - 2016-05-05 15:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już w pierwszy dzień pomawiali mnie że ukradłem butelkę łyskacza. Na następnych inwentyrach byłem nachodzony i kontrolowany jakbym miał wynieść deski do prasowania albo mate turystyczną. Psychole!
zdjecie uzytkownika
Zespół INVENT - 2016-05-06 08:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien dobry
Prosimy o dokładny opis sytuacji, dane swoje oraz przełożonych obecnych na inwentaryzacji na adres mailowy inwent.reklamacja@issp.pl

Pozdrawiamy
Zespół INVENT
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zadzwonili do mnie z Wrocławia ze mam sie zgłosic w Lublinie na drugi dzień pojechalem pan ktory tam urzęduje popijal sobie kawke i dal mi umowe o prace kazal wyjsc z biura przeczytac i wrocic po przeczytaniu wrocilem dal mi test ktory byl poprostu banalny zrobilem powiedzial ze za koszulke i za buty pobiora 50 euro wyjazd oni mi oplacaja nie musze nic zwracac na swieta wroce na urlop to wszystko byly klamstwa
Pytania:
zdjecie uzytkownika
daniel1982 - 2016-05-18 18:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxx - 2016-02-12 11:44:14]:
A za co konkretnie masz tą karę umowną?
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2016-05-19 12:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mantra - 2016-05-05 13:06:36]:
Jestem z LPS na HAmmer, nie wiem co to Invent.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INVENT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert