Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-17 19:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrona - 2014-11-17 15:14:16]:
bo koordynatorzy nie mają co robić, tylko na forum siedzieć. Zwłaszcza, że na każdym projekcie są z nami ciągle na hali. Kolejna osoba z bujną wyobraźnią.
Zwolnili Cię w Rossmannie bo najprostszej pracy nie łapałaś z tych wszystkich magazynów, i teraz masz pretensje do firmy?
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-11-18 07:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-17 19:14:55]:
Potwierdzam.
Ja już przeszłam na kontrakt na miejscu. Pracowałam 2 lata poprzez LPS- jak wiele innych osób, które teraz przeszły. Polecam ta firmę i z innej bym nie wyjechała.
zdjecie uzytkownika
igi - 2014-11-20 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Netto poprzez LPS jest super. Polecam!
zdjecie uzytkownika
MarekMarecki - 2014-11-22 04:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam pilnie mieszkania w eisenach lub okolicy .
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-24 11:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest to najgorsza firma w której dotad pracowałem
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-24 11:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, forma jest bardzo w porządku, ale niektórzy pracownicy to powinni się zastanowić czy przyjeżdżają do pracy, czy żeby pić, kraść i zastraszać współlokatorów i nie tylko. Nie skomentuje tego co działo się w ten weekend na noclegach jak wyrwani z domu młodzieńcy popili i co potrafili nawyrabiać. Myślę, że koszt szkód przez nich zrobionych jest dużo większy niż to co zarobią. no i oczywiście Panowie zostali zwolnieni i teraz wyżywają się za to na innych i na firmie. Jadąc tutaj sama się bałam po przeczytaniu opinii na tym forum. Ale śmiało mogę powiedzieć: noclegi są super,osoby pracujące w firmie bardzo przyjazne i pomocne, problem to tylko osoby, które tutaj na miejscu rozrabiają.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-11-24 11:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-11-24 11:02:11]:
A co wywalili Cię za kradzieże?
zdjecie uzytkownika
SirWito - 2014-11-24 14:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam na magazynie odzieżowym pod Dortmundem? Bo rekrutują teraz właśnie w to miejsce...
zdjecie uzytkownika
binek - 2014-11-24 15:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SirWito - 2014-11-24 14:37:19]:
To jest nowy projekt, pierwsza grupa jedzie. Ja byłem na innym projekcie- teraz jadę pod Dortmund. Firmę polecam.
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-11-24 21:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam!!!!!! Dzisiaj wrocilam z Niemiec i nigdy więcej nie będe chciała z takimi złodziejami wspolpracowac ...za kolorowo to wyglądało przed wyjazdem a na miejscu się okazało jak potrafią oszukiwać!!!
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-11-25 08:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hania - 2014-11-24 21:43:42]:
o Hania, to jedna z tych osób co jej się pracować nie chciało i uciekła zmyślając bajeczkę koordynatorowi i teraz jak dostała karę to firmę oczernia.
zdjecie uzytkownika
olaaa - 2014-11-25 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie znac jak jest na dortmundzie
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-11-25 14:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iza - 2014-11-25 08:31:54]:
Czytanie opinii o ISSP tak wcześnie rano należy chyba do obowiązków ? Tak się składa że obserwuje sytuacje w Eisenach, tragedia pokoje klitki , opał wydzielany jak w aptece ! , pracy jak na lekarstwo po parę godzin, a płacić za noclegi trzeba. Dojazd do pracy to koszmar kilkadziesiąt km w jedną stronę. Za pozytywną opinię o tej firmie chyba płacą . Być może za "wkręcenie" do pracy znajomego (kolejną ofiarę) również. Czekam na pozew zbiorowy przeciwko firmie i kibicuję byłym pracownikom ISSP. SERDECZNIE POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
poldeusz - 2014-11-25 17:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iza - 2014-11-25 08:31:54]:
Potwierdzam opinie Hani,byłam tam przes pięć dni ,praca sama wsobie nie jest zła jeżeli będziecie zatrudnieni przez firme RHENUS Logistics to macie szanse na traktowanie naprawde soldne i z calym sacunkiem dla tej firmy, ALE jeżeli pszez firme issp lub lps to raczej nie liczcie natraktowanie po lucku .na miejscu okazuje się że koordanotoży mają was głęboko gdzieś . NA umowie jest wszystko piękne tylko żeczywistoś jest calkiem inna farunki mieszkaniowe to jest poraszka jeżeli wybieraćie się tam teraz to radze zabrać farelki gżejniki chociaż to jest tam zabronione ,ale tą torbe dzew co dają na cały dzień to nie starcza na godzine palenia i w domku jest zimno dżewo jest wydawane w określonych godzinach przykład wracam z pracy o 15, atorebkę dżewa dostaje między godziną 18 a 19 za nim napale w kominku to mija godzina a w domku dalej zimno bo tą torbą dżewa to oni sę mogą polić latem dla pszyjemności anie jak są temperatury 0, chyba że ktoś lubi wstając o trzeciej rano do praćy siadać na oszronioną muszle to polecam i życze przetrwania
zdjecie uzytkownika
W - 2014-11-25 17:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca po parę godzin? Nawet na weekend nie można zjechać, bo jest praca 6 dni w tygodniu. Nocleg to chciałabyś chyba w hotelu. Zapewniają transport, o nic się nie martwisz i jeszcze źle. W innych firmach każą własnymi samochodami jeździć i ludzie nie narzekają. Jak ktoś chce pracować to będzie. Niektórzy zostali zwolnieni, albo uciekli i teraz wylewają żale w internecie.
zdjecie uzytkownika
Domin - 2014-11-25 17:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zeszłym roku bylem na Włochach i może bylo kilka ekscesów z winy pracowników oczywiscie, ale koord. spoko byli. Wyplacili w terminie i jeszcze zwrócili za dojazd do Katowic i powrót. Fakt, przekrój ludzi ogromny. Od tych co chcieli pracować do tych co imprezować. Ja uskutecznialem i jedno i drugie :-) można.. ale troszke trzeba sie przyłożyć do pracy bo za darmochę to kasy nie placa. Pozdrawiam ekipę z Włoch 2013
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-11-25 17:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poldeusz - 2014-11-25 17:26:50]:
Jak pracujesz tak jak piszesz to nawet lepiej tego nie czytać, bo to świadczy już o Tobie. Ludzie narzekają na nocleg, ale można sobie samemu znaleźć- zapłacisz 3 razy więcej i będziesz miał taki nocleg jak chcesz. Ludzie, narzekacie na nocleg- pokoje dwuosobowe w domkach, salon z wyjściem na taras, pełne wyposażenie, kuchnia, oddzielna toaleta i łazienka. W głowach ludziom się przewraca....
Pracy dużo pieniądze na czas, na prawdę nie ma czego się przyczepić.

zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-25 17:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-11-25 17:51:19]:
koleś, napisz jeszcze ile Ci dniówka wyszła netto............
zdjecie uzytkownika
pitupitu - 2014-11-26 02:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hehe ja myslę że jak się wyjeżdża za pracą to żeby zarobić, na nocleg wraca się tylko po to aby spać a nie wypoczywać jak w apartamentowcu. Warto na tym oszczędzić, żeby więcej zarobić i może wtedy na wakacje jakieś zostainie. No właśnie, jak płacą i czy matki boskiej pieniężnej jest zawwsze terminowo?
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2014-11-26 08:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ! Jak dodzwonić się do biura ISSP :/? Albo zajęte albo nie ma w ogóle sygnału ! Posiada ktoś inny nr niż podany na stronie? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc !
zdjecie uzytkownika
corleone - 2014-11-26 16:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Issp najgorsza firma na świecie nie polecam nikomu do tej pory nie wypłacili mi kasy tylko dla tego ze ktoś nie odnotował zmian podczas podpisywania umowy mówiłem że jestem w trakcie wyprowadzki ze dane się zmienią podałem ze już się nie uczę a oni mi piszą ze mam podać nr legitymacji jakiej jak się nie uczę pisałem do nich 3 razy ze nie mam legitymacji to napisali ok wyślemy jeszcze raz umowę podpisze i wyśle skan i najpóźniej do następnego dnia do 10 będą pieniądze oczywiście ze nie było nie polecam nikomu zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już nie mówię o kompetencji tych pań tam teraz oczywiście nie odpisują na maile Ja będę dalej walczyć o pieniądze
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-11-26 17:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [corleone - 2014-11-26 16:15:56]:
Ty piszesz o firmie Invent...ale mieszacie na tym forum. Nie wiadomo potem o jaką firmę chodzi.
zdjecie uzytkownika
Dortmund - 2014-11-26 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteśmy w Dortmundzie, nocleg super. Jutro pierwszy dzień pracy, zapowiada się bardzo dobrze.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-26
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
ISSP, (agencja zatrudnienia) nr rej. 10629 na zlecenie swojego klienta - sieci marketów, poszukuje osób chętnych do pracy na kasie w jednym z marketów budowlanych na terenie Łodzi Oferujemy: -praca od zaraz -praca w pełnym wymiarze godzin (160 godzin w m-cu) -stawka 9 zł brutto/godzina -umowę zlecenie / o dzieło -możliwość stałej współpracy w pracach czasowych -szkolenie (4 godziny) Oczekujemy: -mile widziane dośw
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-11-26 21:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a przy czym praca ma być ??
zdjecie uzytkownika
olaaa - 2014-11-27 00:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aa na jak dlugo tam praca ma byc? I ile osib zatrudnili?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x