Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ibrahim - 2015-03-13 23:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-03-13 21:04:40]:
Może koledze chodziło właśnie o prawo jazdy na wózek widłowy :)
Ja również by proponował przyjrzeć się jak co niektórzy wózkowi jeżdżą tymi wózkami. Komórka w łapie, wzrok skupiony na pisaniu smsa lub przeglądania facebooka i jedzie sobie taki cwaniaczek przez całą halę praktycznie nie patrząc przed siebie :) Szczególnie jeden taki jest z tego słynny.
zdjecie uzytkownika
rrtt - 2015-03-13 23:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na giepach jest taki w czapeczce z daszkiem, jeździ ile fabryka dała, trąbi dopiero jak jest w przejeździe między halami a nie przed przejazdem. BHP niech się zajmie dlaczego jest ograniczenie 5km/h na halach a wszystkie wózki mają zdjęte ograniczenia
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-14 19:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fabryka mebli i fabryka donosów. myślę że góra czyta te donosy i mam nadzieję że zajmie się tym równie skutecznie jak podnoszeniem norm i metrów.
zdjecie uzytkownika
dobry - 2015-03-16 15:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem , że czyta to "góra " więc przesyłam gorącą prośbę ... czy jest możliwość aby wysokość premii była zawsze gdzieś wywieszona w dostępnym miejscu 9Np: Tablica ), żeby było wiadomo mniej więcej na co można liczyć ?? teraz brak kwitków trochę wypłata nie zrozumiała ... pozdrawiam all
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-03-16 15:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jestem tego zdania ze najlepiej by bylo zeby karta z wysokoscia premii zawsze byla wywieszona tak jak to bylo kiedys zeby zwykly szary pracownik wiedzial na co mozna liczyc
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwww - 2015-03-16 18:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [aq - 2015-03-16 15:44:58]:
Zebyscie sie za 20 gr pozabijali albo temu co dostal wiecej zyc niew dali.Takie rzeczy to mozna ,ale z rozumnymi ludzmi a nie takimi co jeden drugiego by w lyzce wody utopil
zdjecie uzytkownika
sfgg - 2015-03-17 10:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej to liczyć na siebie - a nie na 2zł w porywach.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-03-17 23:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkurza mnie to ze nikt nie zrobi zakazu na uzywanie telefonu w pracy. Od kilku tygodni co przechodze obok maszyn czy pakowni na zmianie c, ciagle dwie i te same osoby przez 8 h na telefonie wisza.. Co to jest konsultacja telefoniczna czy powazna firma. ZWOLNIC TAKICH LUDZI!
zdjecie uzytkownika
ff - 2015-03-18 08:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
telefony zabrać liderom-niech więcej myślą a nie z byle powodu łapie za telefon-zmiana C
zdjecie uzytkownika
dv - 2015-03-18 11:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haha - 2015-03-17 23:23:07]:
posluchaj cywilizacja poszla do przodu a tel.sa po to aby zaoszczedzic czasu w niektorych sprawach a jesli tego nie rozumiesz to zamknij oczy jak przechodzisz i najlepiej to pobuduj sobie slomianke tel.na kolbke i milego dnia zycze
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2015-03-18 13:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Haha - 2015-03-17 23:23:07]:
to wlasnie w powaznych firmach sa bez przerwy konsultacje tel.jak chcesz o tym wiedziec slaba ta twoja wiedza na temat firm no chyba zal ci bo swojego tel.nie masz albo nikt poprostu do ciebie nie dzwoni bo nie fajna kolezanke jestes
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-03-19 15:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjjjjj - 2015-03-18 13:00:29]:
Na konsultacje to można się udać do lekarza i to najlepiej specjalisty a telefony to w dzisiejszych czasach to wszyscy mają.
zdjecie uzytkownika
fsd - 2015-03-19 15:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-03-19 15:22:45]:
w niektórych sprawach zgoda - lecz są tacy co nie myślą w pracy o pracy,i przez telefon pie...szą o d... maryny, a potem w ważnej dodzwonić się nie można
zdjecie uzytkownika
monica - 2015-03-20 03:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy bedzie premia na święta?
zdjecie uzytkownika
xd - 2015-03-20 07:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia to premia ale co niektóre zmiany odcinków nie dostały za marzec prawdopodobnie zepsuła sie drukarka ; czekamy od 6 marca na te papierki to jest śmiech "poważna firma "
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-03-20 16:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory odcinek za luty
zdjecie uzytkownika
ggh - 2015-03-20 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta drukarka jest do d.py stara drukarko wróć
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-23 18:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka błoga cisza nastała wszyscy są zadowoleni. Czas świąt nastał Życzę Wszystkim zdrowych wesołych Świąt i mokrego dyngusa !!!
zdjecie uzytkownika
GGG - 2015-03-24 16:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-03-23 18:55:20]:
te życzenia to chyba dla kobiet" mokrego dyngusa !!! "
zdjecie uzytkownika
hjsf - 2015-03-26 08:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie wypłata?
zdjecie uzytkownika
jo jo - 2015-03-26 08:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 kweietnia
zdjecie uzytkownika
3-go - 2015-03-26 19:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem nadzieję że 3-go...
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-27 18:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
główny kabel z maszynowni chodzi smutny z pustym plecakiem. NO I CO PODZIAŁAŁO. PO CO WYKRYWACZ METALI.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-03-27 18:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to jest zgodne ze standartami ikea aby mistrz dowolnie interpretował przepis o przerwie temperaturowej
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-03-27 23:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o czym wy wszyscy tu piszecie? Ta strona ma przedstawiac pracodawce z dobrej lub zlej strony a nie Wasze wyimaginowane zdanie o wspolpracownikach. Jesli macie z tym problem to jest jeszcze alternatywa przejscia do innego pracodawcy. Ale jakos nikt z Was nie chce sie zwolnic mimo tego ze jest mu tak zle bo ten z ta albo tamtym. Pracuje w tej firmie od 5 lat i w naszym regionie nie znam lepszego pracodawcy, wyplata na czas, pelny socjal, mila atmosfera, umowa jasna i czytelna a ze tyrac trzeba to normalne bo za nierobstwo i spekulacje nikt Ci nie zaplaci. Pozdrawiam i zycze wesolych swiat.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie