Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-10-07 10:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2014-10-07 20:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba często golić nogi, chodzić w mini, i być łatwa.
zdjecie uzytkownika
gbgbgb - 2014-10-08 20:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja kocham tą robotę :)i lobię czytać te wasze pierdoły jak wam źle a tak
naprawdę wiecie że lepszej pracy to wy mieć nie będziecie
zdjecie uzytkownika
fdsg - 2014-10-09 15:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZZ"Diabolo" ogłasza konkurs na największego szatana w naszej firmie. Proszę o typowania, nagrody to: 1miejsce:3.tygodniowy pobyt na odbiorniku na uv1, 2 miejsce:karton ryb (same głowy), 3 miejsce: żeton na puszkę napoju Diabolo do odebrania w siedzibie ZZ"Diabolo" obok spalarni. Proszę o nominację. Dziękuję.

:
zdjecie uzytkownika
malutka1333 - 2014-10-10 06:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, szukam osób , które wiedzą coś na temat plotek po ostatniej imprezie firmowej;p
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-10 22:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malutka1333 - 2014-10-10 06:02:18]:
Plotka - niesprawdzona lub kłamliwa pogłoska, powodująca utratę dobrego wizerunku osoby, której dotyczy.
Powszechnie uważa się, że plotka jest synonimem pogłoski, która jest definiowana jako rozpowszechnianie niepewnych, niesprawdzonych wiadomości.

Bądźmy poważni. Trzeba było być na imprezie a nie teraz afery próbujesz kręcić.
zdjecie uzytkownika
xl - 2014-10-13 11:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a o ktora impreze ci chodzi konkretnie o karczme?
zdjecie uzytkownika
malutka1333 - 2014-10-14 09:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie próbuję kręcić afery...

chodzi mi o tą impreze co była przed grzybobraniem;p
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-14 15:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie tam macie w tej IKEI
zdjecie uzytkownika
lll - 2014-10-14 21:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybrali już kogoś na magazynie płyty?
zdjecie uzytkownika
IREK - 2014-10-16 15:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDROWIENIA DLA WAS SZCZYTNO OMNIA
zdjecie uzytkownika
IREK - 2014-10-16 18:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze wysyłać pozdrowienia a napewno usłyszycie je na yotube szczytno omnia POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
tommy - 2014-10-18 19:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam góra bawiła się w Gołębiewskim?
zdjecie uzytkownika
gora - 2014-10-19 08:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no super super dziekuje ze pytasz bylo naprawde zaje.....
zdjecie uzytkownika
qa - 2014-10-19 17:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie , wie ktos kiedy mamy wolne za 1 listopada?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-19 17:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy my pojedziemy do golebieskiego jak gora to i my co my gorsi panie olak nam sie nie nalezy
zdjecie uzytkownika
vvvv - 2014-10-19 18:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za1 listopada jest wolny 10 listopad
zdjecie uzytkownika
oooooooooool - 2014-10-20 08:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co niektorych z tych piszacych tu to nawet do golebnika bym nie wpuscil jeszcze wode i ziarka by z pod golebi wyzarli
zdjecie uzytkownika
olk - 2014-10-20 10:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie mogę wysłać CV? Nie mogę znaleźć nawet maila.
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-20 15:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olk - 2014-10-20 10:52:46]:
Zadzwoń i poproś o adres e-mail(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
goblin21 - 2014-10-20 15:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vvvv - 2014-10-19 18:38:10]:
To jest pewna informacja? Ludzie pytali się mistrza działu i ten twierdził że nic nie wie i nic nie wiadomo bo decyzje nie zapadły.
zdjecie uzytkownika
miiiiiiiiii - 2014-10-20 20:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewna na 100% za 1 listopada wolny dzien to 10 listopad
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-10-20 22:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wyluzucie
zdjecie uzytkownika
zxcx z - 2014-10-21 08:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno 10 list. " wolne" administracja do Gołębiewskiego a robole na "dobrowolne-obowiązkowe setki"
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-21 17:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałam że na maszynowni na zmianie A nagany się stanęły ale mi się w to wierzyć nie chce że pawelek swojej ulubienicy by dał do podpisania
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x