Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-11-06 01:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tyui - 2014-11-05 22:27:22]:
Mniej wydawania na papierosy, alkohol i/lub imprezy, a z pewnością będzie starczało do kolejnej wypłaty.
zdjecie uzytkownika
pigi - 2014-11-06 07:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty co taki mądry,święty może jesteś ,wszystko wiesz jeszcze co kto robi prywatnie w domu...
zdjecie uzytkownika
zigi-dupinii - 2014-11-06 13:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZiGi - 2014-11-06 01:03:12]:
nie palę od 10 lat. alkohol ostatnio na wielkanoc.(2 kieliszki) jestem za stary na imprazy. za to chory i wydaję 1.5tys/mc na leki. masz ze 20pare lat i mądrego udajesz. będziesz w moim wieku to pogadamy
zdjecie uzytkownika
aron88 - 2014-11-07 15:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie wyplata?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-07 17:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tak jest, każdy ma inny punkt widzenia, ma inne potrzeby i oczywiście one się z wiekiem zmieniają, dlatego jeden napisze, że firma mu się podobo ogólnie, a drugi, ze stawki są jednak zbyt małe i nie da rady wyżywić za to rodziny na przykład. Też bądźmy obiektywni tak naprawdę i nie osądzajmy z góry.
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-11-08 00:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aron88 - 2014-11-07 15:26:25]:
Do mnie przyszła 6 XI
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-11-08 00:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zigi-dupinii - 2014-11-06 13:11:30]:
Mam sporo ponad 30. Nie palę, nie piję i nie imprezuję. Cieszę się dobrym zdrowiem.
Tobie życzę wytrwałości w walce z chorobą i wygranie z nią, bo bycie zdrowym to podstawa.
zdjecie uzytkownika
and - 2014-11-10 18:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam..mam pytanie czy ktoś wie co trzeba zrobić jak się chce przenieść na inny dział i czy stawki nie zabierają?
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-11-10 21:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey czy ktoś wie na jakiej zasadzie jest przyznawane wynikowe
zdjecie uzytkownika
eeeeeee - 2014-11-13 20:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma czegos takiego jak wynikowe jest premia uznaniowa.Uznaniowa ,a to znaczy ze trzeba sobie na nia zapracowac ,zaangazowaniem ,dobrymi relacjami ze wspopracownikami ,frekwencja ,jakoscia ,wydajnoscia.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-11-14 09:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
premia zależy od zaangażowania w podpier..........niu, i libacjach z mistrzem. oto cała definicja.
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeeeeeeeeeeee - 2014-11-14 15:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaden mistrz nie pozwoli sobie na libacje ,a nawet prez takich kretynow jak ty as nawet jakby chcial spotkac sie ze swoimi ludzmi prywatnie to nie bedzie narazal sie przez takiego idiote i glupawe myslenie.
zdjecie uzytkownika
k - 2014-11-14 17:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka praca takie premie prawda boli jak myślenie
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-11-15 21:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bystry - 2014-10-29 13:24:38]:
Na Pawełka tez przyjdzie czas spokojnie..Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
zdjecie uzytkownika
sportowo - 2014-11-16 14:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć czy ktoś z was chodzi na siłownie na fabryce co powiecie o sprzęcie i w ogóle jaka atmosfera jest
zdjecie uzytkownika
boso - 2014-11-18 06:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wiadomo coś o kasie na święta ???
zdjecie uzytkownika
aq - 2014-11-18 10:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie beda progi na swieta?
zdjecie uzytkownika
Pan Kleks - 2014-11-18 18:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aq - 2014-11-18 10:39:35]:
Widzę że zjadłeś dwie literki, jednak odpowiem
Np. u mnie będą z kapustą i z grzybami, z mięsem, z płuckami i pewnie jeszcze jakieś, ale rozumiesz, skleroza nie boli a starość nie radość.
Jakie by pierogi nie były, to życzę smacznego ;)
zdjecie uzytkownika
kdafcfdd - 2014-11-19 19:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" najlepsza siłownia" jest na lakierni UV :podnoszenie ciężarów, sprinterskie ruchy i sauna w lato. wszystko gratis i cyklicznie.
zdjecie uzytkownika
aq - 2014-11-19 22:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos co trzeba zrobic zeby sie przeniesc na lamele?
zdjecie uzytkownika
albatros - 2014-11-19 23:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ludziska :D czy wiadomo cos ile bedzie kasy na swieta?
zdjecie uzytkownika
LadyA - 2014-11-20 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mam pytanie, czy przyjmują do pracy w Wielbarku do Sweedwood?
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2014-11-20 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LadyA - 2014-11-20 16:06:29]:
Nie ma szans by zatrudnić się w Swedwood Wielbark. Możesz jednak próbować w IKEA Industry oddział Wielbark.

Przyjmują jak im się zachce. Złóż/wyślij CV i czekaj na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
bunia90 - 2014-11-22 14:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ukrywam że z tą siłownią to mi niezłego stracha narobiliściew a tak bardzo już myślałam pozytywie żeny się przyjąć do pracy w Swedwood Poland. a w takim razie może można złąpać jakieś spokojniejsze lżejsze stanowiska pracy u nich choćby za biukiem najlepiej? cośtakiego dla kobiety żeby było,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kurpiu - 2014-11-23 01:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie Pawełek jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x