logo Swedwood Poland

Swedwood Poland

Wielbark

Opinie o Swedwood Poland

fan 2017-10-04 17:08
czy można przebywać na hali produkcyjnej w czasie przerwy ????
2
sfen 2017-10-04 17:17
kto wpadł na "genialny" zakaz z telefonami. to jednak totalne ograniczenie swobód, a przede wszystkim bezsensowne ograniczenie kontaktu z rodziną w nagłej konieczności. Bzdura goni bzdurę, wszystko pada na pysk. RÓBTA TAK DALYYYYYYYYYYYYYYYY
11
PL 2017-10-04 19:28
do tego zakaz skracania spodni roboczych ! co by się bardziej pocić. Ciekawe czy biuro w lato nie będzie paradować w krótkich gaciach, kieckach i japonkach.
5
Ja 2017-10-05 17:11
I w japonkach gwiazdy paradowały..;)
2
sfen 2017-10-05 17:50
po dziszejszym wykładzie na temat kontroli lekarzy wystawiającym zwolnienia L4 p A. mobingowała nie tylko pracowników lecz także lekarzy. GRATULACJE .czy grożbą czy prośbą ludzie i tak będą chodzić na te L4. jedni bo chorują a inni chcą nabrać nowych sił na dalszą pracę.
9
aa 2017-10-05 17:59
nie oszukujmy się--- w sezonie grzybowym zarobić stówkę i to netto jest łatwo, a żeby zarobić stówkę netto w ikei trzeba mieć stawkę 18 zł. Wychodzi na to że główni operatorzy, liderzy i wyżej sami powinni pracować, a reszta do lasu.
5
aa 2017-10-05 19:14
była premia
1
fan 2017-10-05 19:25
chwalą sie takimi zyskami a ludziom to 13,20 na godzine. z taka stawką to tylko do lasu na grzyby
7
borowik 2017-10-05 19:28
dajcie ludziom lepsze zarobki, to nie będą kombinować i latać za grzybami
12
ada 2017-10-05 19:29
13,20 po 5 latach pracy na sortowni. oto cała prawda o wyzysku we wielbarku
8
słuchacz 2017-10-05 19:40
Już nie jeden pracodawca chciał podważać zwolnienie od lekarza. Ubaw po pachy i to za darmola na tym spotkaniu, dawno tak się nie uśmiałem.
7
nika 2017-10-05 19:55
Niedługo ludzie nie będą nosić łańcuszków bo z biedy trza będzie je sprzedać wiec bez obaw a co do zwolnien to niedługo będzie zakaz chorowania . Czysty mobing . I zastraszanie pracowników. Niech sie wezmą za mistrzów i liderów od których często czuć alko ale zwykły robol boi sie to zgłosić bo konsekwencje mogą być różne. Ikea to czysty mobing i zastraszanie pracowników . Czas to naglosnic i opublicznic . Niech kupią nam pieluchomajtki . A gdyby np komuś dom sie zapalił tez nie może odebrać tel? Ludzie troche wyrozumiałości i szacunku do siebie . Szacunku do ludzi bo to oni robią kasę .
17
nika 2017-10-05 20:57
Dokładnie tak. ciekawe tylko czy jak niedługo przeniosą fabrykę w miejsce gdzie jest większe bezrobocie to zabiorą kierowników majstrów i liderów ... Bo jeśli nie to współczuje im linczu. Z resztą juz teraz niektórzy mają oczy dookoła głowy chodząc po ulicach . Ale czy warto???? Oni teraz mysla tylko o kasie . Szmacą ludzi ale KARMA WRÓCI !!!!
2
Pracownik 2017-10-05 22:39
Pani Aniu, takie słowa...kobieta na poziomie....nie wypada.
Pracownik to nie niewolnik.
Gierek miał politykę kija i marchewki....zmieni poni na marchewkę i będzie wpożo....
2
Ja 2017-10-05 23:13
Pani kierownik z sortowni nie pisz się tak i nie zabraniaj ludziom siadać jeśli tylko mogą bo siedząc też można kartony składać sama jak na sortowni pracowałaś upominała się o krzesło chociaż nie wyobrażam sobie jak można sortować na siedząco zapomniał wół jak cielęciem był
5
kika 2017-10-05 23:41
Niech zabierają tą fabrykę. Obozu pracy tu nie trzeba . Godność i szacunek to to czego brak tu...zaczynając od mistrzów . Dookoła powstaje sporo nowych miejsc pracy ...biskupiec chorzele i mm szczytno tez sie rozkręca . Tylko brak żeby opaski elektroniczne na szyje zakladali . Wstyd !!!

4
Taka prawda 2017-10-06 05:19
Nawet nic nie powiedzieli o podwyżkach a to by nas nardziej interesowało. Do tego kaze nosic ochronne buty a esesmanka A sama w jakis balerinkach stala i zadtraszala
10
prorok 2017-10-06 21:52
Pamiętajcie jedno ...!!! Fabryka nie będzie tu wieczność . I ci którzy teraz nie szanują swoich pracowników bo myślą ze wolno im ich szmacić, będą szmaceni i to publicznie !!! bo praca pracą ale szacunek do ludzi powinien być . Radze to przemyśleć wszystkim tym którzy teraz mysla ze mogą wszystko ....mogą ....ale za bramą inni mogą wszystko
8
Ja 2017-10-06 22:59
Moim zdaniem niech każdy będzie człowiekiem to nikt nikogo nie będzie oczerniał z ludźmi trzeba rozmawiać a nie nosa zadzierać
1
Pieniądz 2017-10-07 15:26
W tv fajna reklama jest....
Szkolenie z.... "pieniądze szczęścia nie dają"
Wnioskuję do Pani Ani o takie szkolenia, a premie do Konstantynowa oddajemy, bo im bardziej potrzeba.
Harytatywnie pracujemy.
4
sfen 2017-10-07 19:26
proponuje stworzyć komórkę do ścigania za L4, co na wzór dawnego ZOMO. p Ania na pewno pamięta co to było ZOMO, bo tak samo traktuje pracowników
5
gazeta olsztynska 2017-10-07 22:04
No Ikea....a w tv tak pięknie to wygląda , ....dlatego prosze o opinie pracy i podejście do pracownika. . Wszystko redakujemy w gazecie olsztynskiej . I
4
Endriu 2017-10-08 11:26
Pani Ania w balerinkach wymiata, to jest przetrzeganie bhp.
1
Dobry 2017-10-09 12:27
3 piękne damy chyba pomyliły wam się imprezy
1
bejb 2017-10-10 13:09
Skoro macie jakieś prenetsje to dlaczego nie odezwiecie się na spotkaniu? Dlaczego nikt nie stanie przed Dyrektorem i nie powie tego co myślicie prosto w oczy tylko spamujecie forum. Pozdro dla odważnych
sfen 2017-10-10 16:32
bycie odważnym i mądrym to jedno, bycie gadatliwym w tym zakładzie to samobójstwo.
zemsta za prawdę bądż pokazanie się mądrzejszym jest wszechobecna, począwszy od groszka
4
robol 2017-10-10 16:35
"kadra " jedzie na integre-2 dni w hotelu , a robole niech się cieszą że mieli 1 wieczór za drobną dopłatą
3
Buru 2017-10-10 16:51
Premii nie będzie bo administracja jedzie na imprezę do Mikołajek.
5
Normand 2017-10-10 18:43
Czy można zarobić więcej niż 2000 zł na miesiąc jako świeży pracownik?
nierób 2017-10-10 22:13
Bez setek i bez premii jako nowy pracownik to tak z 1500-1600 na reke ;) z trzema setkami może 2100 weźmiesz.
Normand 2017-10-10 23:17
A nadgodziny można napier...... ?
pelleciarz 2017-10-11 08:48
jak robisz na GB to spokojnie, tam jak przyjdziesz w święta to robotę zawsze będziesz miał
Normand 2017-10-11 10:20
Bo się zastanawiam czy warto zaczynać na lakierni bo tylko tam przyjmują od ręki. Cv złożone wczoraj dziś już po rozmowie. Niby przyjęty itp. Ale widząc opinie to rotacja jest chyba tam bardzo duża. Niby pomocnik operatora i mydlenie oczu , że po okresie próbnym zostaje się operatorom i stawka 15 brutto.. Ale wątpię w to . Można się tam rozwijać czy lepiej się zwijać? ????
sfen 2017-10-11 14:54
to drugie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normand 2017-10-11 17:35
To do niedozobaczenia wszystkim ???? jak taka renoma firmy lepiej te grzyby pozbierać .
Pracownik 2017-10-11 19:44
Co dziś w nocy stało się na GB?
swierzak 2017-10-12 11:59
Można ale nie tu
sfen 2017-10-12 14:26
na flekach wyrobili normę żeby p. Ania miała kasę na hotel na wodzie w Mikołajkach. Ciekawe czy i tam policja zajedzie na interwencje?
1
Czlowiek 2017-10-12 16:21
Jakiś wypadek był podobno na nockach w tym tyg na GB.
Pracownik 2017-10-12 17:24
Ale jak wyrobili normę? Ja Słyszałem o jakimś wypadku..
Blabla 2017-10-12 23:37
Nie było żadnego wypadku
xXx 2017-10-13 05:13
Nie wiesz, to się nie udzielaj. Był wypadek na nocce na naprawach. Dziewczyna uszkodziła sobie palec - najprawdopodobniej o maszynkę do napraw
2
Pracownik 2017-10-13 07:40
Coś poważnego? Podobno pogotowie było?
inn 2017-10-13 12:57
podobno nie za dobrze.
pelleciarz 2017-10-15 13:34
tak tak, mi też obiecywali że zostanę operatorem nie tylko na rekrutacji lecz na produkcji, pracuje nie cały rok i w ciągu 3- 4 m-cy miałem obiecywane że będę szkolony jako operator, no i co? tak powiedział lider, że 'potrzeba na produkcji operatorów', tylko widocznie chciał powiedzieć że 'potrzeba na produkcji ''zapier******cych jak'' operatorów'
2
tak właśnie 2017-10-15 18:52
ja po 10 latach mam 2tys.
sfen 2017-10-16 10:15
i znowy cały tydzień robole na granatowo-szaro jak w korei płn.
fanta 2017-10-16 10:18
a może za przykładem cioci Ani załóżmy cekiny i gipiury, o balerinach bym zapomniała!!!!!!!!!
Nic 2017-10-16 16:36
Chłopaki gólcie nogi bo ciocia Ania odczuwa dyskomfort wizualny
Q 2017-10-17 09:57
Tak tym bardziej w zimę sobie grzybów nazbierasz....
Zostaw swoją opinię o Swedwood Poland - Wielbark
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland