Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
3-go - 2015-03-26 19:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
miałem nadzieję że 3-go...
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-03-27 18:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy to jest zgodne ze standartami ikea aby mistrz dowolnie interpretował przepis o przerwie temperaturowej
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-03-27 23:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o czym wy wszyscy tu piszecie? Ta strona ma przedstawiac pracodawce z dobrej lub zlej strony a nie Wasze wyimaginowane zdanie o wspolpracownikach. Jesli macie z tym problem to jest jeszcze alternatywa przejscia do innego pracodawcy. Ale jakos nikt z Was nie chce sie zwolnic mimo tego ze jest mu tak zle bo ten z ta albo tamtym. Pracuje w tej firmie od 5 lat i w naszym regionie nie znam lepszego pracodawcy, wyplata na czas, pelny socjal, mila atmosfera, umowa jasna i czytelna a ze tyrac trzeba to normalne bo za nierobstwo i spekulacje nikt Ci nie zaplaci. Pozdrawiam i zycze wesolych swiat.
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-03-29 12:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
apropos pracodawcy -- czy to zgodne ze standartami zakładu aby operator linii UV pracował z ręką w gipsie. to pachnie mobingiem.
zdjecie uzytkownika
jasio - 2015-03-29 18:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko czy ktos sie orietuje czy zniesiony jest juz zakaz pracy lidera na jednej zmianie i dziale z mezem?bo kiedys byl zakaz
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-03-31 13:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko czy może mi ktoś powiedzieć od czego są związki. Bo nic nie działają ,no może Dialog coś tam kombinuje, broni ludzi i jest za ludżmi, bo Solidarność to już kompletnie nic nie robi szef chory a paniuśie do władzy sie dorwały i tylko o imprezkach myślą a szary pracownik to już ich nie interesuje ale kase to wiedzo jak brać .
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-04-01 14:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w związkach najważniejsza jest kasa. czy nie dotarło że związki zaw. to fikcja i popelina
zdjecie uzytkownika
głupek - 2015-04-03 17:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam się dzieje na tym tartaku? Mistrzów raz to degradują to znowu przywracają i znowu degradują.... Chyba się komuś tam nudzi??
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-04-04 13:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciocia Ania rządzi
zdjecie uzytkownika
Millenium - 2015-04-05 12:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkoncu ktoś za nich sie wziął
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2015-04-10 08:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy już wiadomo od którego do którego będzie przestój?
zdjecie uzytkownika
ckm - 2015-04-10 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowicjusz - 2015-04-10 08:38:43]:
Przestoju w tym roku nie będzie.
zdjecie uzytkownika
aq - 2015-04-10 13:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pprawdopodobnie ostatnie dwa tyg lipca
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2015-04-11 20:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"biurowcy" przestoju nie potrzebują bo oni i tak siedzą, a ci na dole też nie potrzebują bo oni i tak stoją. urlop potrzebny mistrzom bo chodzą, a liderom bo wiszą na barierkach.
zdjecie uzytkownika
lala z ff - 2015-04-12 10:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na barierkach na lakierni albo na exigible
zdjecie uzytkownika
lala z ff - 2015-04-12 10:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szubinie
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2015-04-12 19:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego odrabiamy 30 kwietnia,a później są ,,dobrowolne" przymusowe setki?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-16 14:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś może nr tef do kierownika na kuchnie pilne
zdjecie uzytkownika
pigi - 2015-04-16 19:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ,może coś znalazłeś ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-16 19:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ma ktoś ten nr tef na kuchnie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-04-18 23:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxc z - 2015-04-11 20:49:13]:
Przestój jest w ostatnich 2 tyg lipca, na tartaku wcześniej,
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-19 16:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
Czy moze ktoś poda mi emaila gdzie moge wysłac swoje Cv. Interesuje mnie praca we Wielbarku. Bardzo was prosze , jest to dla mnie bardzo wazne.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yrt - 2015-04-21 15:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanów się co chcesz zrobić- zbierz opinie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
Alojzy Bąbel - 2015-04-21 23:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yrt - 2015-04-21 15:36:59]:
Nie strasz chłopaka/dziewczyny. Może trafi na dział i na zmianę, na którym pracuje się całkiem normalnie.
zdjecie uzytkownika
bed - 2015-04-23 16:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na każdej zmianie pracuje się normalnie - z "normalnymi" mistrzami--takowych brak
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie