Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
asdf - 2014-09-07 15:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze jak znajomy góry to może ktoś w końcu zrobi z wami porządek
zdjecie uzytkownika
beeeeeeeeeeeeeeeeeeek - 2014-09-07 19:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asdf - 2014-09-07 15:02:02]:
ale durny ty jestes nikt nie ceni wazelinarzy ,a ty wez sie za robote to premie dostaniesz .Dreczeenie o czym ty mowisz nie podoba ci sie ta organizacja to sie z niej wymiksuj wolny kraj.
zdjecie uzytkownika
chemik - 2014-09-18 10:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na MWG na naszego nowego majstra nie ma silnych calymi nocami na grach na internecie . Od roboty to on ma ludzi . I wszyscy o tym wiedza i co z tym robia nic . A nam metry licza.
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2014-09-18 19:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. dostałem telefon z ikei z biura i nie odebrałem. czy jest szansa że zadzwonią jeszcze raz jutro??
zdjecie uzytkownika
dgh - 2014-09-22 08:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadzwon dzis sam
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-23 17:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do cccccc: lepiej wogule nie odbieraj....
zdjecie uzytkownika
donald - 2014-09-24 20:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie racje mistrzowie nic nie robią tylko siedzą na stołkach i patrzą w kamery a morze IT I DYREKCJA by się zainteresowała co się dzieje w nocy youtube
zdjecie uzytkownika
Timo - 2014-09-24 20:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego ludzi deprymujecie. Jeżeli sami uważacie warunki za fatalne to ok. Ale inni może muszą spróbować i sami na własnej skórze przekonać się co Swedwood oferuje pracownikowi. Po samej współpracy z IKEĄ można byłoby się po nich wiele dobrego spodziewać choćby dlatego, że IKEA bardzo mądrze kreuje swój wizerunek.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-26 18:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo mistrzu zmiany c.juz dawno powinien byc zrobiony porzadek z tymi plociuchami a zwlaszcza taka jedna pania ktora patrzac od samego poczatku sieje zamet i obgaduje wszystkich po kolei.takie osoby powinny byc odrazu eliminowane z zalogi bo psuja atmosfere i ludzie wtedy niechetnie do pracy przychodza takze zrobic porzadek z takimi ludzmi zeby wiedzieli ze do innych a wszczegolnosci mistrza trzeba miec szacunek i jeszcze raz szacun
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-09-27 13:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na temat mistrza to go nie broń bo on jest taki ze dziury nie zrobi a krew wypije połowa ludzi to by mu z chęcią gębę odbiła a po
zdjecie uzytkownika
OMNIA - 2014-09-27 16:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam zapraszam na dobrą nute Szczytno omnia Mix yotube pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-27 18:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gebe to tobie obija niedlugo za te ploty idiotko lepiej do biedronki idz zamieszanie siac
zdjecie uzytkownika
q1 - 2014-09-28 10:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Ktoś mi powie ile zakład potrąca za obiady?
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-09-28 13:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.nie wiele bo okolo 20 zl.pracownik placi reszte zaklad doplaca
zdjecie uzytkownika
ooooooooh - 2014-09-28 16:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty lepiej uwazaj bo jeszcze ci tluszcz wypija ale to chyba dobrze co?
zdjecie uzytkownika
emma - 2014-09-28 16:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam czytam i z podziwu wyjsc nie moge.kolezanko jak taki zly ten twoj mistrz to zapraszam do nas na dzial dopiero poznasz znaczenie "krew wypije"bedziesz jak nie jedna po katach szlochac.a tak wogole to powinien wasz mistrz zrobic porzadek ze wszystkimi plociuchami porozsylac na inne dzialy tak jak i u nas zrobili i jest spokuj.taka jedna to i do was trafila wiec nie ma czego wam zazdroscic ale chociaz u nas jest teraz ok.a kolezanki to chyba wolalyby misrza ktory z blotem by was mieszal i szacunku nie okazywal wydzierajac sie na was kazdego dnia bez powodu.zastanowcie sie nad swoim zaqchowaniem bo uprzykrzacie prace calemu zespolowi jak jedna z druga by sie praca zajela a nie obgadywaniem sasiadki to poblemu by nie bylo ale niekture panie tylko tym zyja a to bardzo bardzo brzydko z ich strony.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
messia - 2014-09-28 18:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam mistrza którego niejeden moze pozazdroscic głowa na karku i serce
zdjecie uzytkownika
chdt - 2014-09-29 14:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważaj czarownico z konskim ogonem uwazaj...twoj czas mija
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-09-30 09:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarownice to chyba tu sa z tego co mozna zauwazyc ale z konska blad grzywa...dajcie sie na spokoj glupie baby bo przykro juz na to patrzec na kazdej zmianie jakies niedocenione sie znajda i na kazdym dziale wiec moze dla nich specjalne stanowiska by sie znalazly i bylby spokuj
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-09-30 12:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tu pojawiaja sie wlasnie przyklady zazdrosci brzydkich kaczatek.chlopcy posypcie troszke komplementow niektorym paniom bo moze mezowie tego nie robia i beda wtedy szczesliwe i zadowolone no i ladnym paniom dadza spokuj.
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2014-10-01 11:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje ci moja fajna kolezanko za ladny komplemencik na temat moich wlosow bo mi tez sie bardzo podobaja a konskie ogony sa wogole zaje....wiem tez ze nie kazdy moze miec takie wlosy no i ty tez ich nie masz wiec chyba dlatego zal ci pupke sciska no ale zawsze mozesz sprobowac zapuscic.a i jeszcze jedno zycze szybkiego powrotu do zdrowia bo wiem ze na zwolnieniu jestes.
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2014-10-01 12:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jeszcze jedno bo zapomialam przez te ladne komplementy jesli chodzi o ten mijajacy czas to on chyba tobie juz minal.i jeszcze raz duzo zdrowka "kochana" ty moja
zdjecie uzytkownika
anja - 2014-10-01 13:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś mógłby napisać jakie są pensje w Ikei. Ile na rękę można się spodziewać na początek?
zdjecie uzytkownika
play - 2014-10-01 16:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwońcie do siebie te co tak żale wylewacie,albo pogadajcie. Jarmark to też dobre miejsce.
zdjecie uzytkownika
master - 2014-10-01 17:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rany jakie te kobiety nie dopieszczone !!! chłopy weźcie się za nie bo ja sam nie dam rady !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x