Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aq - 2016-01-29 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słyszeliście że organizują strajk w ikei? W goleniowie podobno pomocnik operatora ma stawkę 14 zł
zdjecie uzytkownika
Iks - 2016-01-30 11:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aq - 2016-01-29 20:23:10]:
Tak, organizują. 3 najbardziej leniwe osoby nie przyjdą do roboty :D
A tak serio, jeśli nawet organizują to co nam do tego?
zdjecie uzytkownika
o - 2016-01-30 13:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aq - 2016-01-29 20:23:10]:
o prosze mozna mozna a unas tylko kreca linie do 30. a zarobki takie same mamy
zdjecie uzytkownika
zxc z - 2016-01-31 12:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może strajk głodowy-bez przerwy cały tydzień!
zdjecie uzytkownika
Chorzelak - 2016-01-31 19:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxc z - 2016-01-31 12:07:58]:
Tak. Nie chodzcie na obiady :D Z pewnością się ktoś przejmie waszym losem :D
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2016-01-31 20:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może pamiętacie taką młodą kucharke szczupła wysoka co się stało
zdjecie uzytkownika
kejs - 2016-01-31 20:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli nie ma jej w pracy to pewnie ją wywalili. To w takim razie niedługo powinna się pojawić oferta pracy na jej stanowisko, jeśli rzeczywiście tak było ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-31 21:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wywalił jej nikt na L 4 jest fajna była .
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2016-02-01 08:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do roboty lenie , a nie tylko wyzwiska i obelgi co do innych .
zdjecie uzytkownika
Dzolero - 2016-02-01 09:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy pracują a przyokazji parę słów prawdy można napisać. Sam słyszałem jak kiedyś kucharki się nudziły to mięsem rzuciła i siurka robiły. A my później to jemy. Dorosłe kobiety a gorzej niż dzieci. Ja dlatego nie chodzę na obiady.
zdjecie uzytkownika
Czlowiek - 2016-02-01 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o ktorych kucharkach piszesz? Bo na tej zmianie co ja pracuje to złego słowa na nie powiedzieć nie można
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-02-01 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na temat kucharek z mojej zmiany też złego słowa powiedzieć nie mogę. To że ty słyszałeś a nie widziałeś to dwie różne rzeczy, poza tym na wszystkich zmianach na pewno nie pracowałeś więc nie możesz wiedzieć jakie są wszystkie. Może u ciebie są takie kucharki ale nie u nas. Nie chodzisz na obiady to nie chodź ale jakichś głupot też nie pisz. Widać czym siebie reprezentujesz.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-02 09:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd masz takiego newsa, w Goleniowie nic o tym nie wiedzą?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-02-02 11:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola,k w maju odchodzi ?! Serio czy plotka ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-02-02 21:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale zamieszanie :) tu ktoś odchodzi, tam się zatrudnia.. Ważne, że w Swedwood coś się dzieje, praca jest i ludzie nie mają na co narzekać pod względem zarobków :)
zdjecie uzytkownika
do Grześ - 2016-02-02 21:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kejs - 2016-01-31 20:57:57]:
Przeniosła się ,na GB gdzieś pracuje
zdjecie uzytkownika
z - 2016-02-03 13:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paweł - 2016-02-02 21:08:56]:
Piekło na ziemi,tam się spotkamy.
zdjecie uzytkownika
tu - 2016-02-03 17:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jutro podobno wypłata ktoś coś wie
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-03 23:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie nazywa dziewczyna ze zmiany A z sortowni wysoka blądynka ładna
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-04 10:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedy będzie wypłata?
zdjecie uzytkownika
czesio - 2016-02-04 10:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marlena ijest zareczona także nie slin sie
zdjecie uzytkownika
po - 2016-02-04 10:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ktoś może będzie mieli robić przelewy
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-02-04 11:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie chodzi o Marte [wojtka]jest samotna i smutna.
zdjecie uzytkownika
Johny - 2016-02-04 14:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O boże biuro matrymonialne.
zdjecie uzytkownika
Malyna - 2016-02-04 14:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na lakierni są jacyś normalni fajni chłopacy?
zdjecie uzytkownika
hahahah - 2016-02-04 14:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak są:) na każdym dziale znajda się tacy:)
zdjecie uzytkownika
Malyna - 2016-02-04 14:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakieś imiona można i z której zmiany
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-02-04 15:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pakownię fajne ciacho przyjeli
zdjecie uzytkownika
Majdan - 2016-02-04 16:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co straj sraj będzie. Pinda na fb pisze a sama nie pójdzie. Tylko podpuszcza. Mają być podwyżki i tak bez strajku
zdjecie uzytkownika
Asdf - 2016-02-04 16:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich podwyżkach mówisz o tych 34 groszach, śmiech na sali po co w ogóle to spotkanie było jak góra nie ma nam nic ciekawego do powiedzenia to lepiej niech nic nie mówią bo tylko jeszcze większa frustracje w ludziach wzbudzają.
zdjecie uzytkownika
ijak - 2016-02-04 17:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2016-02-04 11:01:03]:
Wojtek znaczy NITO, nito chłop nito baba.
zdjecie uzytkownika
Ygg - 2016-02-04 17:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Wojtek jak ma na imię?
zdjecie uzytkownika
z - 2016-02-04 20:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsza prawda,niż idiotyzmy.Jak to mówią gówna lepiej nie ruszać..............
zdjecie uzytkownika
hieronim - 2016-02-05 09:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie mogę się połapać w waszych komentarzach i nie mogę znaleźć ważnych dla siebie informacji. Może ktoś z pracujących napisac jak wyglądają warunki pracy i atmosfera w Swedwood?
zdjecie uzytkownika
ygi - 2016-02-05 11:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEDY WRACA GĘŚ?
zdjecie uzytkownika
czesio - 2016-02-05 11:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WROCI JAK WYSIEDZI JAJA
zdjecie uzytkownika
John - 2016-02-05 12:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gęś to lata z bocianowa. Do Afryki niech lecą
zdjecie uzytkownika
taaaa... - 2016-02-05 14:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam i czytam i stwierdzam, że w tej firmie to tylko kasa i seks się liczy..., głównym tematem są jakieś afery, blondynki i terminy wypłaty. Czy wy nie macie jakichś poważniejszych problemów?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-02-05 14:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co innego w tej robocie słychać właśnie to. Romanse, a to niby strajki jakąś chce robić, wiadomo zawsze więcej mogli by płacić, a to w kiblu się bywają a to w i terenie na seksie dorabiaja, dziewczyny się nie szanują no wiadomo są wyjątki, faceci tak samo. Baby zala się każdemu że na forum wzywają, widać są powdy. Ale kogo to Obchodzi że kogoś obgaduja jeszcze szczególnie facetom się zala jakby przyjaciółek nie miały. Mnie to uszy bolą.
zdjecie uzytkownika
cha - 2016-02-05 15:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Adam to chyba jabłka i obiady doliczył do średniej kwoty wypłaty.Tylko jak to się tyczy tych ludzi którzy nie mogą mieć setek.
zdjecie uzytkownika
Heuheu - 2016-02-05 19:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ten strajk wkoncu?
zdjecie uzytkownika
Mad - 2016-02-05 20:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prędzej sraka była a nie straj ktoś sobie jaja
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-05 21:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie zwiazkowcu chyba pana bog opuscil co pan za bzdury opowiada jak swiateczne i setkowe mozna do godziny doliczac toc to smiech na sali godziny ktore sie liczy to 160 od poniedzialku do piatku a nie soboty tymbardziej ze na niektorych zmianach wogole nie ma mozliwosci setki zrobic wiec co to za obliczenia z kosmosu przyjde do pana z moja wyplata i niech mi pan wyliczy te moje 17 na g.madrzy ludzie juz dawno sie wypisali od pana a po tym wystapieniu reszta odejdzie bo pan nigdy nie byl za pracownikiem
zdjecie uzytkownika
DARO - 2016-02-05 21:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami jesteście sobie winni , nie szanujecie siebie na wzajem więc i góra was tak szanuje
zdjecie uzytkownika
jogi1 - 2016-02-05 22:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zala się bo tak naprawdę nie mają potracily przez te właśnie obdadywanie. na Twoim miejscu grzecznie bym powiedział spier... bo prędzej czy później to i Ty będziesz wplatany w jakaś plotkę . Baby są dziwne a szczególnie ta która jest notorycznie obsmarowywana na forum to już ewenement na skalę krajową wszystkie działy obskoczyla nigdzie jej nie chcą a dalej brnie w swoje rozzalone historie. Żal. ..
zdjecie uzytkownika
Kogo 2 - 2016-02-05 22:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda ... niektórzy się mocno "szarogęsza"
zdjecie uzytkownika
FF - 2016-02-05 23:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKLADNIE dziewczyny dupy swedza , najlepiej jak by zmienily prace..By im dogodzili i by wiecej zarobily
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-06 00:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ze zmiany A z lakierni weźcie się za robotę i nie obserwujcie innych bo gorszych plotkarzy jak faceci to chyba niema oczywiście nie do wszystkich się to tyczy nie mają nic mądrego do powiedzenia to na forum jadą po ludziach a kobietami nie wybieraj sobie gęby
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie z osoba z dzialu HR oraz mistrzem wydzialu na ktory mamy byc przyjeci,
Pytania: pytania zadawane dotyczyly tego dlaczego chcialbympracowac w tej firmie, jak potrafie zorganizowac sobie czas pracy.
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-02-06 00:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję 6 lat i pracuję mi się dobrze na produkcji bo robota jak robota tylko ludzie z małymi mozdzkami są nie fajni zazdrości ich zżera że ludzie z ludźmi potrafią rozmawiać a ta sierota obraduje na forum a inni podlapuja temat
zdjecie uzytkownika
Badyl :-) - 2016-02-07 15:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan związkowiec bardzo mocno blysnął oststnimi czasy.Widać że w tej tłustej dupie się przewraca.Judasz z oponą od stara w brzuchu.. Za łeb i za bramę..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert