Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Swedwood Poland

Pracowałeś w firmie Swedwood Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hgdjn - 2015-01-15 10:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
goli nogi na gładko, komuś robi mikołaja
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-15 10:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hgdjn - 2015-01-15 10:21:21]:
nie bądź zazdrosny za rok święta może mikołaj przyjdzie do Ciebie
zdjecie uzytkownika
LIVE4X4 - 2015-01-16 00:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie prosze dajcie informacje jak u was z zarobkami ja pracuje w odziale Konstantynów jestem operatorem po 3 latach stawka moja to 11.30zł/h podwyzki żedu 20-40gr raz na rok premi nie ma wogóle no moze raz się zdarzyła 1zł do stawki godzinowej jak to jest u was z góry dziekuje za odpowiedź i Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JAK - 2015-01-16 07:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i po co takie głupoty wypisujesz w każdym odziale zarobki są takie same a to co napisałeś to chyba w chinach i jeszcze miskę ryżu ci dadzą
zdjecie uzytkownika
ike - 2015-01-16 14:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qa - 2014-05-12 10:50:54]:
dokładnie w Konstantynowie po 7 latach mam 1500zł premii brak tylko bat na w1
zdjecie uzytkownika
wiellllllllllllllllbark - 2015-01-16 16:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ike - 2015-01-16 14:17:12]:
Jesli chodzi o premie to wielbar nigdy nie slyszal o tym ,ze mozna dostac 1500zl premii od 6 lat tu pracuje i nigdy cos takieo nie wystapilo.wiec juz mowienie ze wszystkie Ikee maja tak samo jest bledem.Stawki od zeszlego roku pomocnik operatora 11,5 ,a operator od 12 zl.premia sredno 1zl lub 2 do godziny .
zdjecie uzytkownika
( ͡€ ͜ʖ ͡€) - 2015-01-16 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiellllllllllllllllbark - 2015-01-16 16:37:39]:
1500 to kolega ma wypłaty. Premii za to nie ma wcale. Przecinka nie postawił i stąd zamieszanie.

We Wielbarku chyba mamy nawet dobrze. Jeśli komuś potrzeba kasy to idzie na steki. Jeśli chodzi na setki to dostaje premie. Jeśli na setki nie chodzi to też czasem premię dostaje.
Jeśli o mnie chodzi to walnę jakąś setkę w miesiącu raz czy dwa razy, a wypłatę bez premii ostatni raz miałem prawię rok temu.
Czy jednak zatrudniamy się w zakładzie bo dają premię? Premia to jest dobra wola pracodawcy. Jeśli komuś nie pasuje że ma małą wypłatę bez premii, to albo doszkolić się, podnieść kwalifikacje, postarać się o awans lub po prostu poprosić o podwyżkę, albo najzwyczajniej w świecie, poszukać sobie innej pracy z wyższą stawką. Takie moje zdanie, z którym macie pełne prawo się nie zgadzać.
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2015-01-16 20:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie kolego u nas wypłata zależy od tego co robisz i jak długo przeciętny pracownik ma kolo tych 12-14 zl starzy operatorzy nawet ponad 20zl/h utrzymanie ruchu narzędzia elektrycy na start mają chab nawet 14zł ja pracuje 3 lata jestem rzetelny w ttym co robię no i co ważne u nas chodzę ona setki to nigdy jeszcze poniżej 2.5 tys. Nie zszedłem
zdjecie uzytkownika
lak - 2015-01-17 17:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lakiernia operator- 13zł + 2 lub 3 setki daje to ok. 2100zł
zdjecie uzytkownika
efrd - 2015-01-17 17:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyżej 2500zł to ma łysy h.j K.Z. za stanie przy barierce z telefonem
zdjecie uzytkownika
raj - 2015-01-17 19:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszał ktoś coś o podwyżkach ponoć mają być od 1zł do 2.5zł
zdjecie uzytkownika
shb - 2015-01-17 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba w Szwecji nie we Wielbarku
zdjecie uzytkownika
kow lov - 2015-01-18 21:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2.5ZŁ nie możliwe może kierownicy albo mistrzowie, ale "wierni nadgodziną" mają dostać 10% stawki godzinowej to wiem z pewnego źrudła
zdjecie uzytkownika
mix-u - 2015-01-18 21:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile ma operator sztaplarki na godzine
zdjecie uzytkownika
mix-u - 2015-01-18 21:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA SŁYSZAŁEM ZE ZARABIA 3.500 zł.
operator sztaplarki, tak na bramie mówił pan.
Może ktoś odpisac
zdjecie uzytkownika
KOMOM - 2015-01-19 01:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK ale z dość długim stażem w firmie plus setki plus premia oczywiście za darmo nic nie ma plusem jest że znasz ludzi otwarta droga do awansu
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-01-19 17:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile taki Kierownik zarobi
zdjecie uzytkownika
smith - 2015-01-19 18:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to Wy w końcu polecacie czy nie polecacie ich jako pracodawcę? bo już nie wiem czy skłądac do nich CV, ale z drugiej strony jakbym zarabiał ponad 3 tys to bardzo bym był zadowolony, naprawdę. Nie wiem jednak jak to wszytko na prawde wygląda, więc prosiłbym jeszcze o kilka opinii obecnych prcowników.
zdjecie uzytkownika
BeggyBrown - 2015-01-19 19:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smith - 2015-01-19 18:03:24]:
Ponad 3 tysiące? Hahaha… Ty chcesz na kierownicze stanowisko czy na robola?
Robol ze stawką 12,5zł wyciągnie 2,1-2,2 tys. i to pod warunkiem że zaliczy 2 setki w miesiącu i premię dostanie. Bez setek i premii 1700-1800.
Jako nowy, dostaniesz może 11,50 brutto na godzinę.
zdjecie uzytkownika
ego - 2015-01-19 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno unikaj zakładu w Konstantynowie Łódzkim totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie tutaj po 8 latach pracy zarabiają 1400-1500zł
zdjecie uzytkownika
swop - 2015-01-20 11:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba za bardzo narzekacie na oddział w Konstantynowie kiedyś na suto zakrapianych szkoleniach miałem przyjemność rozmawiać z kierownikiem waszego oddziału bodajże Grzesiem a że chłopina nie stronił od trunków a wręcz spijał każdy niczym Boska Ambrozję z wyrafinowaniem godnym chłopa z Mazur nie ubliżając tym zacnym jakże pracowitym ludziom, szybko zrobił się rozmowny niczym po skopolaminie "serum prawdy"
W każdym bądź razie dążąc do meritum powiedział mi że jeszcze poniżej 5tys. się nie upodlił a premię mają raczej stałe
zdjecie uzytkownika
oj - 2015-01-20 11:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [swop - 2015-01-20 11:15:53]:
A tak narzekają z tego Konstantynowa a tu proszę jaka wypłatka dla kierownika !
zdjecie uzytkownika
jaaaaaaaaaaa - 2015-01-21 08:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co kogo obchodzi ile kto zarabia ,co za beszczelni ludzie zagladac komus do kieszeni jeszcze do lozka mu zajrzyj jeden z drugim .Kazdy ma to na co zasluzyl tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
ZiGi - 2015-01-21 15:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestań spamować! Klientów u konkurencji szukasz?
Poprzedni wpis usunięty to kolejny robisz?
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-24 18:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ego - 2015-01-19 20:19:37]:
W wielbarku jest nie lepiej z zarobkami,nowi i starzy pracownicy mają prawie takie same stawki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Swedwood Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Swedwood Poland?
Zadaj pytanie
x