Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Royal Europa

Pracowałeś w firmie Royal Europa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
~anonim~ - 2012-12-09 22:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie pracujesz bo dałeś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y albo się pracowac nie chciało albo poprostu jesteś lewy :)
zdjecie uzytkownika
Maricn W..ki - 2012-12-10 15:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha niezłe forum, oj nie złe tylko dlaczego wszędzie anonim anonim i inne [usuniete przez moderatora]..:))
Mamy grudzien wiec były paczki ? , były zyski ?? (żart) :) aa zapomniałem stażowe też było ?? no ale o bonach to chyba złego słowa nie powiecie.. z teo co wiem i pamietam RE mial największe bony świąteczne w regionie..:))
zdjecie uzytkownika
~anonim - 2012-12-13 22:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Paczki było spoko, a bony mniejsze niż w tamtym roku .

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-02-25 00:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowienia dla mechanikow z brygady A
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2013-03-16 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i tak najlepszy w polsce jest [usuniete przez moderatora]!!
zdjecie uzytkownika
d°c - 2013-03-17 10:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skąd ty się dziecko urwał
zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-04-22 15:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto jest najwiekszym [usuniete przez moderatora] w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2013-06-24 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam panowie po zyskach i wczasach pod grusza?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-08 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dają jakieś dodatki/premie w Royal Europa Polkowice?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 20:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premia śmiechu warta 100 - 150 brutto
dodatki więcej pracy
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2013-09-02 09:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie co tu ukrywać czas firmy Royal Europa juz minoł teraz jest tylko coraz gorzej szukajcie pracy bo długo firma nie pociągnie.......
zdjecie uzytkownika
dewis - 2013-09-10 21:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To już jest koniec, nie ma już nic,
Jesteśmy wolni, możemy iść.
To już jest koniec, możemy iść,
Jesteśmy wolni, bo nie ma już nic.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2013-09-12 09:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w RE ponad rok, praca jak każda inna, pracownicy ok, Pan Dyrektor mógłby być bardzie życiowy a z kadr najlepsza jest Pani [usuniete przez moderatora] niesamowicie fajna i miła kobieta - życiowa
Pozdrowienia dla Pani [usuniete przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
erer - 2013-09-14 12:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usuniete przez moderatora] jest ekstra-klasa
zdjecie uzytkownika
mon - 2013-09-14 19:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się Pani [usuniete przez moderatora] jest ekstra
uważajcie na Panią [usuniete przez moderatora] sprawdzajcie czy dobrze Wam wypłaty naliczyła. Nie cierpię kobiety jest niemiła i zarozumiała, dużo ważnych rzeczy ukrywa przed pracownikiem głupio się póżniej tłumacząc, jest nie odpowiedzialna na to stanowisko moim zdaniem, miałem z nią nie raz kłopoty i przez nią też
zdjecie uzytkownika
cipao - 2013-10-18 12:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki finansowe o pomste do nieba wolaja ale jezeli chodzi o sam charakter pracy to nikt nie powinien marudzic bo pracuje sie dobrze.
zdjecie uzytkownika
DZ - 2013-10-21 12:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Każdy kto ma tylko możliwość ucieka. Mistrzowie, z kilkunastoletnim doświadczeniem mają lekko ponad 2 tysiące. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
siding - 2013-12-21 17:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2,4 kola po 8 latach? jak na royal to musiales niezle z ucha strzelac by az tyle szarpac:). ja zrezygnowalem z pracy w royal europa dwa lata temu a pracowalem tam 6 lat i teraz wiem co to pieniadze, kokosow nie mam ale stac mnie na godne zycie a w re czlowiek tylko wegetowal
zdjecie uzytkownika
władi78 - 2014-08-29 13:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie dokładnie co robią i jak się do nich dostać, bo szukam roboty a z samą firmą jakoś sontaktować się nie mogę, pech jakiś. Po komentach jak widze to się boję o atmosferę pracy żeby mnie nie gnębili. co rozumiecie przez pojęcie komuna? wiem że kokosów nie ma ale realnie napiszcie ile można wyciągnąć
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-02 23:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w royal europa atmosfera jest naprawde dobra. praca rowniez do najciezszych nie nalezy. pracowalem tam kilka lat i mam mile wspomnienia co do tej firmy. natomiast teraz pracuje kilka razy ciezej ale o 3 razy wiecej pieniedzy przynosze do domu i gdyby RE płacił mi tyle co zarabiam aktualnie to nawet nie pomyślałbym o tym żeby się zwalniać:). na poczatek w tej firmie mysle ze czlowiek z 1600 na reke wezmie chyba ze sie cos zmienilo... pozdrawiam RE a w szczegolnosci WARSZTAT!!!:)
zdjecie uzytkownika
syn - 2014-10-14 12:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek, a kiedy tam pracowales? Zastanawiam sie nad podjeciem tej pracy, ale nie wiem jak to bedzie wygladalo jesli warunki okażą się nie do przyjęcia, bo nie kazdy moze sobie pozwolic na prace za 1500 zl z kredytem i rodzina na glowie. Jesli znajdzie sie jeszcze ktos, kto moze napisac cos o pracy w tej firmie, to super
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-19 00:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam. praca i atmosfera jak najbardziej w porzadku natomiast zarobki dramat. na poczatek 1500 na reke to jest raczej max. czyli z rodzina i kredytem na glowie to tylko srac pod siebie i nogami odpychac.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-21 21:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to firma lgnie ku upadkowi, komornicy itd
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-11-22 20:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci co maja mozliwosc zmiany miejsca pracy drugi raz sie nie zastanawiaja, ludzie uciekaja gdzie tylko moga. oby royal funkcjonowal jak najlepiej bo jest tam kilku pracownikow ktorych by bylo szkoda. POZDROWIENIA DLA WARSZTATU!!!
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-04 14:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam z upadkiem firmy Royal Europa/ Wiadomo juz cos konkretnie?? W sieci nie widac zadnych wiadomosci na ten temat.... Moze juz pokonali kryzys?? Ile teraz mozna tam zarobic, zmienilo sie cos w tej kwesitii?? Niektorym 1600 na poczatek to dobrze, jezeli nie ma sie na chwile obecna nic innego. Tylko czy jest mozliwosc podwyzki po jakims czasie??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Royal Europa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Royal Europa?
Zadaj pytanie
x