brak logo

martom

Jędrzejów

Opinie o martom

anonim 2009-04-19 19:34
Zła firma lipa
3
Mariano 2014-06-03 20:30
Potwierdzam opinie o atmosferze, kiepskich i niestabilnych płacach. Bardzo słaby przepływ informacji do tego częste zmiany koncepcji myślenia wszechwiedzącego (a właściwie jego brak) wprowadza zamieszanie na produkcji a w konsekwencji zjebki i nerwy. Prostactwo i jeszcze raz prostactwo... Jeśli nie jesteście zmuszeni to omijajcie tą firmę z daleka...
11
mariano1 2014-07-04 22:22
proponuję zostać pracodawcą. Zobaczymy jak długo. Potrafimy tylko narzekać a nic od siebie nie dawać. Złej baletnicy przeszkadza........
nina 2014-08-17 22:43
Potwierdzam wczesniejszy wpis dziadostwo, prostactwo, chamstwo
6
zdzichu 2014-09-07 22:49
może i prowadzenie firmy nie jest łatwe... ale trudy z tym związane niech pracodawca wyładowuje w domu a nie na pracownikach... wszystko co powyżej cały czas niestety aktualne...
1
julek 2014-10-21 14:44
Witam! Opłaca się pracować w martom????? Jakie zarobki? Jaka atmosfera???
1
ROMEK 2015-01-12 09:27
Pracowałem w Martomie ,ludi ma się tam za śmieci.Na początku pracowaliśmy na hali jakiejś jak duży barak z powybijanymi oknami,najgorzej było w zimę bo szczęka zamarzała i ręce.Przepracowałem 10 miesięcy za marne grosze,co miesiąc próbowałem doprosić się umowy o pracę,niestety za każdym razem Pan Prezes mnie zbywał.Funkcjonowały 3 hale na każdej dzennie produkowało się od 30 do 40 drzwi.Po przejściu na nową hale firma MARTOM zmieniła się w szybki maraton,z 40 drzwi, na 120 drzwi.Poruszaliśmy się ciągle biegiem ,zaczęło brakować elementów do produkcji iwtedy zaczeła się żeś . Zorganizowaliśmy ucieczkę z kolegami i że już nigdy w życiu tam nie wrócimy.
7
tytus 2015-03-03 13:40
Szanowny Romku, proponuję powrotu do szkoły podstawowej w celu zasięgnięcia dodatkowych lekcji ortografii, jak się podejmujesz pisania czegoś na forum publicznym, to najpierw sprawdź pisownię... Trochę czasu w tym Martomie przepracowałeś, trzeba było uciekać wcześniej z tej nieogrzewanej hali - nikt Cię nie trzymał. Jeśli chodzi o "organizację" ucieczki, faktycznie - skomleliście jak szczeniaki, żeby iść Wam na rękę - tak to wyglądało. Jak chcieliście "uciekać" to trzeba było się przekopać pod płotem, ależ by to było bohaterskie... Nie martwcie się, nikt na Was nie czeka - Pracowniku Roku...
tytus 2015-03-03 14:15
P.S. Biedny Romku, przeskok z 40 na 120 drzwi musiał być dla Ciebie morderczy, zważywszy na żółwie tempo w jakim pracowałeś...
Chuck 2015-03-10 21:14
Witam, Pracuję w Firmie przeszło rok,na hali produkcyjnej, dla mnie okej...zarobki jak na nasz region nie najgorsze. Stosunek wypłaty do przepracowanych godzin jest niezły :). A co do tej atmosfery to dużo ludzi tutaj wyolbrzymia.
Tak to już jest że Prezes rządzi a pracownik pracuje, widocznie Ci wszyscy pokrzywdzeni o tym zapomnieli stąd takie złe opinie :).

Pozdrawiam :).
SAB 2016-04-05 09:31
Zmieniło się coś w tej firmie czy nadal to samo ? Są nowe oferty od nich
amen 2016-04-05 10:52
a co się może zmienić w kieleckim dziadostwie? tam zawsze była bida i syf i tak zostanie! amen!
1
piernik z cynamonem 2016-04-22 16:29
W firmie mar-tom nic się nie zmieniło. Więcej modeli a co za tym idzie pracy i programów na maszynach, a płace mniejsze. Obecnie ludzie się zwalniają albo idą na L4 bo bardziej opłacalne. Jestem ciekaw jak to będzie jak sezon się zacznie.
5
Sab 2016-06-28 10:21
Kiedy się tam sezon zaczyna ?
1
xxx 2016-08-31 17:38
na pierwszy rzut oka szef ok ale jak zaczniesz pracować to staje się burakiem i chamem dyrektory przydupasy nic tylko obiecują będzie lepiej a pensje tną beznadzieja nie polecam
14
kiki 2016-09-20 10:04
dot wcześniejszego wpisu , żebyście źle mnie nie zrozumieli . ogólnie ludzie są tam fajni ale praca bardzo stresująca . niestety moja znajoma nie wytrzymała i musiała iść do lekarza po leki . Teraz jest już ok. jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.
3
amen 2016-09-22 19:42
ale co jej się takiego konkretnie wydarzyło, ze znalazła się niestety w takim stanie? ja mimo wszystko chciałam sppróbować i skoro jest teraz ogłoszenie o pracę na specjalistę ds. sprzedaży to spróbuje, dziwne tylko że od sierpnia jeszcze nikogo nie znaleźli
1
asd 2017-01-05 10:30
Szkoda czasu i energii
5
kepec 2017-01-14 19:14
Rozumie 120 sztuk w dwie godziny bo chyba nie osiem u nas na zmianę jest minimum 500 sztuk trochę wam brakuje .
bard 2017-02-13 10:31
a ty co konkurencja ? z kąd
kepec 2017-02-23 14:44
Srzyszów Wodzisław śląski .
2
bard 2017-02-25 11:44
a ile u was można zarobić ?
kepec 2017-03-02 19:54
Nawet nawet
Aneta 2017-03-31 12:00
@kepec jesteś pracownikiem martom? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?
Oknoteam 2017-04-20 14:07
Jestem a w zasadzie bylem ich klietem, firma pomyłka jakas jezeli moge to podpowiem wam omijajcie ta firmę zero kompetencji firma zasciankowa
3
Klient 2017-05-10 21:53
Szajs szajs szajs jednym slowem tandeta. Drzwi wejsciowe niestaranne wykonanie szpary w drzwiach przeswity na druga strone.zglaszana byla reklamacja. Nieuwzgledniona. Omijajcie z daleka mar tom jedrzejow
Bolesław z Dupy 2017-05-16 09:24
Boli dupa, bo murzyni mają kiepskie zdanie na twój/wasz temat.
Jest takie powiedzenie cham ze wsi wyjdzie wieś z chama nigdy. Jeżeli odpisujesz w ten sposób na komentarz swojego byłego pracownika to jesteś na poziomie eugleny zielonej.
Kupiłem kiedyś wasze drzwi i są ok jako produkt. Szkoda jednak że takie miernoty jak ty/wy macie ludzi za nic. Załóż gumowce i beret chamie i won na pole bo do zarządzania ludźmi się nie nadajesz.
4
pączek 2017-05-31 20:33
potwierdzam opnie o słabych nie stabilnych zarobkach to jest pikuś, prezes wyzywa upokarza pracowników niekiedy tak się wydziera że słychać go na całej hali. Dla mnie to już jest mobbing, dziwie się że ludzie ktorzy tam jeszcze pracuja nie zglaszaja tego do panstwej inspekcji pracy. Pewnie boja sie o prace i to ze prezes sie bedzie mscil.
4
tytus 2017-06-25 23:17
Pączku musiałeś mieć bardzo wyczulony słuch bo wydaje mi się że na hali produkcyjnej jest raczej głośno i nie mówi się szeptem. Jeżeli takie głupoty piszesz to na pewno już tam nie pracujesz. Myślę że z takim podejściem do pracy to nigdzie nie zagrzejesz miejsca bo jak to mówią" złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy".
A szef jest od tego żeby wymagać jak się komuś nie podoba droga wolna nikt nikogo nie trzyma na siłę. Zawsze można zorganizować coś na swój rachunek i być szefem. Powodzenia.
2
Aneta 2017-06-26 11:41
A jak w firmie wygląda praca na stanowisku Pracownik produkcji - ślusarz? Niecałe 2 tygodnie temu pojawiła się oferta pracy właśnie jako ślusarz. Co możecie powiedzieć o tym jak wygląda praca w tym charakterze w firmie mar-tom? Czego mogą spodziewać się osoby, które biorą ją pod uwagę jako potencjalne miejsce pracy?
Gitara 2017-07-21 23:51
Prezes prostak, a dyrektor M.D żenada typ uważajcie na niego
Zostaw swoją opinię o martom - Jędrzejów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie martom