Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZWC „Millano”

zdjecie uzytkownika
mm - 2013-08-21 16:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jutro idę na rozmowę do HR Consulting ws pracy w firmie Millano, mógłby mi ktoś pokrótce przedstawić na czym praca polega? W jakich granicach jest wynagrodzenie i do kiedy wypłacane? Dzięęęki.;)
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-25 19:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sadzę że ten STARSZY PAN dostaje w kieszeń więcej niż ze 3 a może 4 kobiety uwijające się przy produkcji a on jest prawie panem K.
zdjecie uzytkownika
mysza - 2013-08-26 20:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, na Olszynowej bywa różnie. Babki potrafią o byle co do brygadzistki lecieć, dlatego jestem na Wysogotowskiej - mniej ludzi, kierownicy naprawdę fajni i mniejszy rygor, za to lepsza organizacja pracy
zdjecie uzytkownika
Marta - 2013-09-09 15:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy potrafią tylko narzekać, a praca jest naprawdę fajna, w miarę stała i dobrze płacą, jak się komuś chce pracować to na pewno będzie zadowolony.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-09-10 11:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
marta powiedz mi a ile zarabiasz jako pakowczka ? A tak wogoóle ile tam zarabia zasypowy czy warto iść na zasypowego? Ile zarabia operator maszyny formującej?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2013-09-23 09:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam i oczywiście masa osób potrafi tylko narzekać. Dla mnie praca jest ok, pracowałam już w kilku agencjach i tutaj mam najwyższe wynagrodzenie, atmosfera też jest ok.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-27 14:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wszystko jest super to co robi to pismo z kadr?
zdjecie uzytkownika
xgoscx - 2013-10-04 18:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko narzekać potrafią, skoro tak Wam źle to wystarczy zrezygnować z pracy, nikt Was tam na siłę nie trzyma. Tylko nygusy z agencji są 'ustawiane' przez stare etatowe.
O tych brygadzistkach co się nie nadają, wszystko w d***e mają, na głowę pozwalają sobie wchodzić i magazynierzy nimi żądzą to widzę zdanie dobre jest. A o innych, które potrafią utrzymać porządek i nikt im na głowę nie wchodzi najgorsze są. Niekiedy wystarczy nie oceniać tylko po wyrazie twarzy, bo niektórzy potrafią się uśmiechać i miło gadać, a za plecami nóż w plecy wybijać. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zauważone już dawno - 2013-10-29 23:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję w tej firmie nie istotne czy jestem hr,etat,rencista.Problem w tej firmie idzie od samej góry.Kierownik (usunięte przez administratora) nie konsekwentny utrzymuje zbyt bliskie relacje z innymi kierownikami niższego szczebla dużo prac robi za nich i tylko niepotrzebnie przez to wkrada się chaos.Kierownicy zmian(nie wszystkich)na zmianach nocnych śpią ze swoimi kolejnymi wybranymi pupilami magazynierami,którzy z kolei mogą to robić,gdyż do pracy za nich jest postawiony HR!Na każdej zmianie potrzebne są zmiany-może przemieszać kierowników z brygadzistkami,magazynierami i pracownikami etatowymi to będzie lepiej Szefie Millano?Oczekujemy zmian,gdyż robi się niesmacznie nawet przy dobrej czekoladzie.
zdjecie uzytkownika
wera - 2013-10-31 13:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzamy się z poprzedniczką u nas na zmianie wkońcu będzie lepiej; mamy nowego kierownika i od poniedziałku inną brygadzistke.wreście odpoczniemy psychicznie od pani.W mamy nadzieje,że nowa brygadzistka będzie traktowała wszystkich równo nie będzie zajmowała się pierdołami i słuchała o życiu prywatnym jak dotychczas robiła to pani W,
zdjecie uzytkownika
róża - 2013-10-31 20:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2013-10-31 13:39:50]:
Mi się wydaje,że wy zazdrościcie po prostu tego że nie macie dobrego kontaktu z brygadzistkami. A z tego co wiem to pracownicy sami zajmują się pierdołami.
ja nie mogę narzekać na żadną z brygadzistek a w szczególności na panią W.
zdjecie uzytkownika
miłostka - 2013-11-02 22:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OJ I PRZYDAŁOBY SIĘ TAKŻE ZMIENIĆ (usunięte przez administratora) BO JEST TO NIEPOROZUMIENIE ŻE JEST BRYGADZISTKĄ,
zdjecie uzytkownika
wikuś - 2013-11-04 19:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o p.k
zdjecie uzytkownika
p ,w - 2013-11-04 20:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie już narzekać pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-11-06 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,zalezy mi na pracy stałej, czy faktycznie nie ma w Millano problemu ze zleceniami, tygodniowych przestojów itd ? Zależy mi na stałej pracy, no i kasie - nie ukrywam. Dzięki za odpowiedź!
zdjecie uzytkownika
ZIOMEK 11 - 2013-11-18 01:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO MNIE BARDZO DENERWUJE, TO TO, ŻE LUDZIE Z AGENCJI PACY TYMCZASOWEJ NIE MOGĄ SIĘ ŹLE POCZUĆ, ZWOLNIĆ, ZACHOROWAĆ NA KILKA DNI, BO OD RAZU SĄ SKREŚLENI Z GRAFIKU NA 2 LUB 3 TYGODNIE A PRZECIEŻ TO NIE ICH WINA, CHODZĄ ZAZIĘBIENI DO PRACY, ZARAŻAJĄ INNYCH, STRACH IM NIE POZWALA WYSTĄPIĆ O DZIEŃ WOLNEGO BO TO WIELKA STRATA FINANSOWA. W NAJCZĘSTSZYCH PRZYPADKACH SĄ TO BARDZO DYSPOZYCYJNI I KREATYWNI PRACOWNICY, KTÓRYCH NAM POTRZEBA.
zdjecie uzytkownika
ZIOMEK 11 - 2013-11-18 01:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZYTAM TE FORUM I NIE MOGĘ ZE ŚMIECHU.
LUDZIE TYLKO POTRAFIĄ NARZEKAĆ JAK MAJĄ TROCHĘ POPRACOWAĆ.
TO NIESTETY NIE WAKACJE W TUNEZJI TO TYLKO PRACA KTÓRĄ KAŻDY WYKONUJE JAK SIĘ NALEŻY I WYPEŁNIA SWOJE OBOWIĄZKI.
TO JEST ŚMIESZNE, KTOŚ PISZE NA PANIĄ BRYGADZISTKĘ W. BO CO? ZNALAZŁA PRZY TOBIE TELEFON KTÓREGO NIE MOŻESZ POSIADAĆ? BYŁAŚ ZA BARDZO WYMALOWANA? MOŻE ŻUŁEŚ GUME A ONA ZWRÓCIŁA CI UWAGĘ? ALE PEWNIE SPAŁEŚ NA PALECIE.
CZŁOWIEKU ZASTANÓW SIĘ TROCHĘ O CO TOBIE CHODZI.
JEŻELI NIE ODPOWIADA CI PRACA TO DO WIDZENIA NIKT CIE NIE ZMUSZA
PO CO WYPOWIADASZ SIĘ NA FORUM JAKO OSOBA ANONIMOWA?
WYJDŹ NA HALE I POWIEDZ TO WPROST - NARKA
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-11-21 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych wpisów, jak dla mnie jest naprawdę ok, sporą kasę wyciągam, bo cały miesiąc mam stałe zlecenia, jak się chce to można
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-11-22 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najgorsze jest to,że pani (usunięte przez administratora) ZAMIAST WYKONYWAĆ SWOJĄ PRACE na W4 gdzie są przedzieleni to większość czasu spędzają na W5.NIE interesują się swoją zmianą tylko chodzą i panoszą się oczerniają innych pracowników przed nowym kierownictwem.A tak miało być lepiej, pani W już szybko zapomniała jak traktowała pracowników,to znowu przychodzi i zajmuje się życiem prywatnym.Jak tak dalej będzie to z tym pójdziemy wyżej,bo tak nie może być.
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-11-22 16:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnować ludzi jak pracują.PROSIMY ZRÓBCIE COŚ Z TYM bo tak nie może być niech paniW oraz kierownik zainteresują się swoimi obowiązkami
zdjecie uzytkownika
PracownicaHR - 2013-11-27 16:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
A to dziwne, bo jestem na W4 i często widzę brygadzistkę czy kierownika, którzy nas "sprawdzają" ;)
Naprawdę nie rozumiem waszego narzekania, praca co prawda jest ciężka, fizyczna, choć też nie zawsze, to zależy od tego, gdzie zostanie się przydzielonym przez brygadzistkę. Wiadomo przecież, że nie płacą nam za siedzenie całymi dniami na paletach. ;)
Generalnie zauważyłam, że pracownice etatowe mają tendencję do wykorzystywania HR-owców, ale na to się nic nie poradzi, bo wiadomo, że one mają "plecy" i żadne skargi nie przyniosą rezultatów, a tylko krzywe spojrzenia i niepotrzebne spięcia. Na szczęście dla mnie to wyłącznie praca tymczasowa i absolutnie nie wiążę z nią przyszłości, toteż nie przejmuję się żadnymi plotkami ani sama się w nie nie angażuję, bo nie ma to sensu. Zarabiam pieniążki i to jest najważniejsze. :) Jeśli ktoś szuka dobrze płatnej pracy, to jak najbardziej polecam.
zdjecie uzytkownika
kieras - 2013-11-27 18:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
weż się wiola do roboty bo widze że masz za dużo czasu wolnego w pracy i zajmujesz sie plotkami .Pozdrawiam kierownik Roman.
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-11-29 09:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie kto ma dużo czasu ten ma a nie wydzieranie się na pracowników popieram Wiole ma racje całymi dniami tylko siedzą do góry,a on wydziera się tylko to mu najlepiej wychodzi.A NIE SIEDZENIE W PRACY PRZED INTERNETEM
zdjecie uzytkownika
jack daniels - 2013-12-04 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moja opinia dotyczy magazynu i pracy na nim. Niestety, zdecydowanie najgorsza praca jaką miałem. Atmosfera fatalna i dużo drobnomieszczańskich obyczajów. (usunięte przez administratora)nigdy nie wiadomo kto komu może podłożyć świnię. Podczas przerwy 20-minutowej na stołówce siedzi zawsze ok. 10 osób i nikt z nikim nie rozmawia.
Sama praca byłaby ok, są wózki widłowe, paleciaki i towar, który trzeba skompletować. Magazynowy standard. Jednak warunki stworzone przez ludzi sprawiały, iż każdy dźwięk budzika kwitowałem krótkim, niecenzuralnym słowem (usunięte przez administratora)
Przez 14 lat pracy na różnych stanowiskach nigdzie nie spotkałem się z takim prostackim traktowaniem pracowników. Komuś, kto chce lubić swoje zajęcie, stanowczo odradzam.
Swoją karierę w tej firmie zakończyłem rok temu, jeśli nie wymienili przez ten rok 90% kadry, to jestem pewien, że nic się nie zmieniło. Dziś na szczęście mogę tylko wspomnieć ten czas jako koszmar ;-) Totalnie nie polecam! Chyba, że ktoś nie ma szacunku do samego siebie, to powinien się tam odnaleźć.
zdjecie uzytkownika
amanda 18 - 2013-12-10 20:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na jakiej ulicy jest hala w5?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x