Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZWC „Millano”

zdjecie uzytkownika
xgoscx - 2013-10-04 18:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko narzekać potrafią, skoro tak Wam źle to wystarczy zrezygnować z pracy, nikt Was tam na siłę nie trzyma. Tylko nygusy z agencji są 'ustawiane' przez stare etatowe.
O tych brygadzistkach co się nie nadają, wszystko w d***e mają, na głowę pozwalają sobie wchodzić i magazynierzy nimi żądzą to widzę zdanie dobre jest. A o innych, które potrafią utrzymać porządek i nikt im na głowę nie wchodzi najgorsze są. Niekiedy wystarczy nie oceniać tylko po wyrazie twarzy, bo niektórzy potrafią się uśmiechać i miło gadać, a za plecami nóż w plecy wybijać. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zauważone już dawno - 2013-10-29 23:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję w tej firmie nie istotne czy jestem hr,etat,rencista.Problem w tej firmie idzie od samej góry.Kierownik (usunięte przez administratora) nie konsekwentny utrzymuje zbyt bliskie relacje z innymi kierownikami niższego szczebla dużo prac robi za nich i tylko niepotrzebnie przez to wkrada się chaos.Kierownicy zmian(nie wszystkich)na zmianach nocnych śpią ze swoimi kolejnymi wybranymi pupilami magazynierami,którzy z kolei mogą to robić,gdyż do pracy za nich jest postawiony HR!Na każdej zmianie potrzebne są zmiany-może przemieszać kierowników z brygadzistkami,magazynierami i pracownikami etatowymi to będzie lepiej Szefie Millano?Oczekujemy zmian,gdyż robi się niesmacznie nawet przy dobrej czekoladzie.
zdjecie uzytkownika
wera - 2013-10-31 13:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzamy się z poprzedniczką u nas na zmianie wkońcu będzie lepiej; mamy nowego kierownika i od poniedziałku inną brygadzistke.wreście odpoczniemy psychicznie od pani.W mamy nadzieje,że nowa brygadzistka będzie traktowała wszystkich równo nie będzie zajmowała się pierdołami i słuchała o życiu prywatnym jak dotychczas robiła to pani W,
zdjecie uzytkownika
róża - 2013-10-31 20:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2013-10-31 13:39:50]:
Mi się wydaje,że wy zazdrościcie po prostu tego że nie macie dobrego kontaktu z brygadzistkami. A z tego co wiem to pracownicy sami zajmują się pierdołami.
ja nie mogę narzekać na żadną z brygadzistek a w szczególności na panią W.
zdjecie uzytkownika
miłostka - 2013-11-02 22:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OJ I PRZYDAŁOBY SIĘ TAKŻE ZMIENIĆ (usunięte przez administratora) BO JEST TO NIEPOROZUMIENIE ŻE JEST BRYGADZISTKĄ,
zdjecie uzytkownika
wikuś - 2013-11-04 19:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o p.k
zdjecie uzytkownika
p ,w - 2013-11-04 20:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie już narzekać pozdrawiam ,
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-11-06 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,zalezy mi na pracy stałej, czy faktycznie nie ma w Millano problemu ze zleceniami, tygodniowych przestojów itd ? Zależy mi na stałej pracy, no i kasie - nie ukrywam. Dzięki za odpowiedź!
zdjecie uzytkownika
ZIOMEK 11 - 2013-11-18 01:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO MNIE BARDZO DENERWUJE, TO TO, ŻE LUDZIE Z AGENCJI PACY TYMCZASOWEJ NIE MOGĄ SIĘ ŹLE POCZUĆ, ZWOLNIĆ, ZACHOROWAĆ NA KILKA DNI, BO OD RAZU SĄ SKREŚLENI Z GRAFIKU NA 2 LUB 3 TYGODNIE A PRZECIEŻ TO NIE ICH WINA, CHODZĄ ZAZIĘBIENI DO PRACY, ZARAŻAJĄ INNYCH, STRACH IM NIE POZWALA WYSTĄPIĆ O DZIEŃ WOLNEGO BO TO WIELKA STRATA FINANSOWA. W NAJCZĘSTSZYCH PRZYPADKACH SĄ TO BARDZO DYSPOZYCYJNI I KREATYWNI PRACOWNICY, KTÓRYCH NAM POTRZEBA.
zdjecie uzytkownika
ZIOMEK 11 - 2013-11-18 01:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZYTAM TE FORUM I NIE MOGĘ ZE ŚMIECHU.
LUDZIE TYLKO POTRAFIĄ NARZEKAĆ JAK MAJĄ TROCHĘ POPRACOWAĆ.
TO NIESTETY NIE WAKACJE W TUNEZJI TO TYLKO PRACA KTÓRĄ KAŻDY WYKONUJE JAK SIĘ NALEŻY I WYPEŁNIA SWOJE OBOWIĄZKI.
TO JEST ŚMIESZNE, KTOŚ PISZE NA PANIĄ BRYGADZISTKĘ W. BO CO? ZNALAZŁA PRZY TOBIE TELEFON KTÓREGO NIE MOŻESZ POSIADAĆ? BYŁAŚ ZA BARDZO WYMALOWANA? MOŻE ŻUŁEŚ GUME A ONA ZWRÓCIŁA CI UWAGĘ? ALE PEWNIE SPAŁEŚ NA PALECIE.
CZŁOWIEKU ZASTANÓW SIĘ TROCHĘ O CO TOBIE CHODZI.
JEŻELI NIE ODPOWIADA CI PRACA TO DO WIDZENIA NIKT CIE NIE ZMUSZA
PO CO WYPOWIADASZ SIĘ NA FORUM JAKO OSOBA ANONIMOWA?
WYJDŹ NA HALE I POWIEDZ TO WPROST - NARKA
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-11-21 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tych wpisów, jak dla mnie jest naprawdę ok, sporą kasę wyciągam, bo cały miesiąc mam stałe zlecenia, jak się chce to można
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-11-22 11:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najgorsze jest to,że pani (usunięte przez administratora) ZAMIAST WYKONYWAĆ SWOJĄ PRACE na W4 gdzie są przedzieleni to większość czasu spędzają na W5.NIE interesują się swoją zmianą tylko chodzą i panoszą się oczerniają innych pracowników przed nowym kierownictwem.A tak miało być lepiej, pani W już szybko zapomniała jak traktowała pracowników,to znowu przychodzi i zajmuje się życiem prywatnym.Jak tak dalej będzie to z tym pójdziemy wyżej,bo tak nie może być.
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-11-22 16:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnować ludzi jak pracują.PROSIMY ZRÓBCIE COŚ Z TYM bo tak nie może być niech paniW oraz kierownik zainteresują się swoimi obowiązkami
zdjecie uzytkownika
PracownicaHR - 2013-11-27 16:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
A to dziwne, bo jestem na W4 i często widzę brygadzistkę czy kierownika, którzy nas "sprawdzają" ;)
Naprawdę nie rozumiem waszego narzekania, praca co prawda jest ciężka, fizyczna, choć też nie zawsze, to zależy od tego, gdzie zostanie się przydzielonym przez brygadzistkę. Wiadomo przecież, że nie płacą nam za siedzenie całymi dniami na paletach. ;)
Generalnie zauważyłam, że pracownice etatowe mają tendencję do wykorzystywania HR-owców, ale na to się nic nie poradzi, bo wiadomo, że one mają "plecy" i żadne skargi nie przyniosą rezultatów, a tylko krzywe spojrzenia i niepotrzebne spięcia. Na szczęście dla mnie to wyłącznie praca tymczasowa i absolutnie nie wiążę z nią przyszłości, toteż nie przejmuję się żadnymi plotkami ani sama się w nie nie angażuję, bo nie ma to sensu. Zarabiam pieniążki i to jest najważniejsze. :) Jeśli ktoś szuka dobrze płatnej pracy, to jak najbardziej polecam.
zdjecie uzytkownika
kieras - 2013-11-27 18:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
weż się wiola do roboty bo widze że masz za dużo czasu wolnego w pracy i zajmujesz sie plotkami .Pozdrawiam kierownik Roman.
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-11-29 09:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie kto ma dużo czasu ten ma a nie wydzieranie się na pracowników popieram Wiole ma racje całymi dniami tylko siedzą do góry,a on wydziera się tylko to mu najlepiej wychodzi.A NIE SIEDZENIE W PRACY PRZED INTERNETEM
zdjecie uzytkownika
jack daniels - 2013-12-04 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moja opinia dotyczy magazynu i pracy na nim. Niestety, zdecydowanie najgorsza praca jaką miałem. Atmosfera fatalna i dużo drobnomieszczańskich obyczajów. (usunięte przez administratora)nigdy nie wiadomo kto komu może podłożyć świnię. Podczas przerwy 20-minutowej na stołówce siedzi zawsze ok. 10 osób i nikt z nikim nie rozmawia.
Sama praca byłaby ok, są wózki widłowe, paleciaki i towar, który trzeba skompletować. Magazynowy standard. Jednak warunki stworzone przez ludzi sprawiały, iż każdy dźwięk budzika kwitowałem krótkim, niecenzuralnym słowem (usunięte przez administratora)
Przez 14 lat pracy na różnych stanowiskach nigdzie nie spotkałem się z takim prostackim traktowaniem pracowników. Komuś, kto chce lubić swoje zajęcie, stanowczo odradzam.
Swoją karierę w tej firmie zakończyłem rok temu, jeśli nie wymienili przez ten rok 90% kadry, to jestem pewien, że nic się nie zmieniło. Dziś na szczęście mogę tylko wspomnieć ten czas jako koszmar ;-) Totalnie nie polecam! Chyba, że ktoś nie ma szacunku do samego siebie, to powinien się tam odnaleźć.
zdjecie uzytkownika
amanda 18 - 2013-12-10 20:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na jakiej ulicy jest hala w5?
zdjecie uzytkownika
BARTEK - 2013-12-12 15:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy wszystko opisuje a nikt nie pisze jak teraz na nockach zachowują się mechanicy.Jak zawsze nigdy nie mają czasu na naprawe maszyn bo każą nam je naprawiać.A GDY SIĘ IDZIE po mechanika R-NA tylko słyszymy albo towar żle wyjechany,albo maszyna żle umyta,albo ile tu pracujemy,że nie umiemy naprawiać maszyn.A mechanik R nic nie robi tylko siedzi nad laptopem i filmiki ogląda.A najgorsze jest to,że gdy idziemy po nich to oni jak zawsze na nockach śpią,a jak ich obudzimy to już są bardzo żli.Ostatnio do jego grona dołączył mechanik J-EJ
zdjecie uzytkownika
pati - 2013-12-12 15:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STO procent zgadzam się z wypowiedzią Bartka nieraz widziałam jak etatowe płaczą przez m-ika R oraz niechcą iść same po nich tylko nas wysyłają HR.Najlepiej mają te co noszą im placuszki lub kiełbaski albo zęby szczeżą i głaskają ich po plecach.A zaś za prace którą oni mają naprawiać to etatowe za nich naprawiają,a zaś rozbijają się nowymi autami.
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2013-12-14 08:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga pani zazdrość Cię chyba żdżera.Weź się do pracy.Pokaż co potrafisz,jaka jesteś zdolna i do czego,co ci najlepiej wychodzi.Zmień swoje zachowanie to może też będą się do Ciebie uśmiechać.Mechanicy są ok jest na czym oko zawiesić,przystojni,inteligentni, po prostu super!!!
No niestety nie z każdym można się śmiać i żartować,czy głeboko spojrzeć sobie w oczy.Cieszę się,że ktoś nam tego właśnie zazdrości!
zdjecie uzytkownika
Jodła - 2013-12-15 19:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdolne te etatowe!!!Inteligentne???Jak śpi to się połóż koło niego.A co tam lata,lata się nie liczą.Roman fajny facet,Jędrzej zresztą też!Panowie głowa do góry!Trudno wszystkim dogodzić.Głupota ludzka nie zna granic.Człowiek jest tak długo mądry, dopóki szuka mądrości. Jeżeli mniema, że ją już znalazł, wówczas staje się błaznem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-02 20:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Słoneczko - 2013-12-14 08:46:41]:
SŁONECZKO to ty jesteś jedną z tych co przynoszą placuszki mechanikom?każdy jest odpowiedzialny ZA PRACE NA STANOWISKU NA JAKIE SIĘ PRZYJĄŁ MECHANIK ZA UTRZYMANIE MASZYNY BY BYŁA SPRAWNA MAGAZYNIER ZA ZAOPATRZENIA I ODBIÓR GOTOWEGO PRODUKTU ITD. WIĘC NIE BROŃ MECHANIKÓW BO TO NAJWIĘKSZE (usunięte przez administratora)MAGAZYNIERZY TEŻ I NIE PISZ BZDUR JAK NIE TO MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ ZAPRASZAM NA MG2 MILLANO TO JEDEN WIELKI KOŁCHOZ PRZEZ TAKIE JAK TY TĄ ATMOSFERĘ PRACY PSUJĄ.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2014-01-23 03:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ogólnie w porządku, po przeniesieniu z magazynu na produkcję trochę gorzej mi się pracowało, ale to szczegół. W poniedziałek zostałem zwolniony z dnia na dzień, dowiadując się o tym dzień przed. Powodem były rzekome słabe oceny pracy, mimo, że na arkuszu rozliczeniowym zawsze miałem ocenę "dobrą". Kierownictwo widzi tylko, gdy na chwile się usiądzie odpocząć, a gdy np. odstawia się palety bo magazynierom ciężko ruszyć cztery litery to tego już nie widzi nikt, liczy się tylko to, że się usiądzie.
zdjecie uzytkownika
Elka - 2014-01-27 21:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie praca nie jest zła. ..kasa w miarę dobra. Niektóre brygadziatki mogly by byc lepsze. Na jednej ze zmian jest nowe kierownictwo...(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZWC „Millano”?
Zadaj pytanie
x