Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZWC „Millano”

zdjecie uzytkownika
POLA - 2014-02-02 15:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elka - 2014-01-27 21:06:04]:
Tak jest nowa brygadzistka ale co z tego jak jedna zeszła na dół i przekazała drugiej swoje żale oraz pałeczke do ręki,żeby jej pupilki nie rozdzielać jaka to ona biedna,a natomiast nowa brygadzistka z tym nic nie robi jak łączyła grupki to nadal łączy zamiast je rozdzielać.
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2014-02-04 22:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLA - 2014-02-02 15:39:09]:
Nie wiem czy przekazuje pałeczkę. Jest nowa brygadzistka i już zaczyna też mieć swoich pupili.Najlepsi są ci co się przylizują.A ona takich docenia każdy wie o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-02-08 16:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLA - 2014-02-02 15:39:09]:
Masz racje,a ta z dołu brygadzistka W-cha zamiast pilnować etatowe na dole to większość czasu spędza na W5 do góry.I znowu zaczyna się to samo co było Tz.dowiaduje się nowych pierdół.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-02-08 20:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tobą brygadzistka pani (usunięte przez administratora)zamiast nas pilnować i zająć się obowiązkami to większość czasu spędza u drógiej brygadzistki na W5i sprawdza jak traktuje jej pupileczki.
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2014-02-10 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta co byla na 4 teraz jest na 5ma nadal pupili. I.....jest nie zbyt uprzejma z tego co się slyszy.A wy co sadzicie? be
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-02-12 17:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolniony a Ty kto?;p chyba nie zalujesz pracy tam? prace jako magazynier znajdziesz wszedzie, a jakby nie bylo zwoniena byly znowu raptem pare dni temu i jaki sens w tym? gdzie zwalniaja paroletnie etatowe by zastapic je mlodszymi, ktore wiadomo ze przyjda na chwile lub na przeczekanie by znalezc cos lepszego. Praca masakryczna, praclowalam fizycznie o wiele ciezej za wieksze pieniadze i na jednej zmianie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
RENA - 2014-02-17 23:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moje panie tez pracuje w Firmie MILLANO I przeczytałam ostatni wpis, jestem zaskoczona, że potraficie oczerniać etatowe. Pracowałam z nimi na żurawiu i są sw porządku, były również od nas z HR to dopiero (usunięte przez administratora)byłam zła że te panie dźwigają takie ciężary a żadna się nie ruszyła żeby im pomóc wstyd mi za was ,brak wam kultury taktu i godności osobistej.
zdjecie uzytkownika
jaaaaa - 2014-03-06 16:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-02-08 20:07:16]:
siemka kasienka
zdjecie uzytkownika
ZGADNIJ - 2014-03-06 16:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-02-08 20:07:16]:
CZEŚĆ POLKOWA
zdjecie uzytkownika
ŻDZICHA - 2014-03-29 20:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś ostatnia nocka już dosyć patrzenia jak pani W cały czas przebywa na w 5 u następnej brygadzistki i ją przeciwstawia zamiast pilnować swojej zmiany a nie cały czas na nocce przebywa do góry kpina co ta kobieta wyprawia.
zdjecie uzytkownika
TERECHA - 2014-03-29 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tą wypowiedzią jak brygadzistka W powiedziała że dalszej umowy nie dostane bo jej moja osobowość się niespodobała.Itak latała do następnej i umowy dalszej nie dostałam.Normalne to nie jest a ciekawe czy córunia dostanie napewnmo tak bo mamuska jest brygadzistką i córusia jest nie tykalna.
zdjecie uzytkownika
piwonia - 2014-04-09 16:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie po opiniach myślałam ,że w Millano to będzie tragedia , ale stwierdzam ,że nie jest najgorzej , jeśli komuś zależy by zarabiać i mieć prace to będzie pracować bez zadnego "ale" . Jak dla mnie tylko przeginką totalną jest jedna z brygadzistek na w5 .. (usunięte przez administratora) Traktowanie pracowników jak jakieś bydło to porażka.... Nie wiem skąd ta Pani się tam wzięła ale troche szacunku dla innych nie zaszkodzi z jej strony ... Chyba bardzo mało osób się znajdzie co lubi , toleruje itp... (usunięte przez administratora)
Do cholery każdy jest człowiekiem i może mieć gorszy dzień...
a tak ogolnie oprocz tego małego szczegolu to ok.. zalezy tez gdzie sie trafi bo praca fizyczna ... ale na prace nie narzekam
zdjecie uzytkownika
fryco - 2014-04-12 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam co sadzicie o pewnej katarzynie ,w z szamotul
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-04-19 11:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz racje,a nie zaś opowiada brygadzistka jak to jest żle na tej zmianie,tak narzeka,a sama robi grupy.Brygadzistka I-ONA opowiada że NA NASZEJ ZMIANIE dziewczyny obgadują i są grupy no paczcie akurat znalazła się święta jak sobie niemoże z nami dać rade to niech idzie jako etatowa.
zdjecie uzytkownika
fryco - 2014-04-25 15:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mozesz mi cos wiecej powiedziec?jesli mowimy o tej samej osobie
zdjecie uzytkownika
14789632 - 2014-04-27 07:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryco - 2014-04-25 15:39:09]:
Ja myślałem o osobie która kiedyś pracowała przez HR Consulting ale tam nie pracuje bo się zwolniła wcześniej niż ja. A nic więcej ci nie powiem bo to też tylko słyszałem z plotek a już tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
piwonia - 2014-04-27 07:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na każdej zmianie trzeba uważać co się mówi i do kogo ... niestety w tej firmie jeden pod drugim dołki kopie ... więc najlepiej się wcale nie odzywać i mieć spokój
zdjecie uzytkownika
bartek19780508@o2 - 2014-04-27 14:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piwonia - 2014-04-27 07:45:14]:
mysle ze mowimy o tej samej osobie
zdjecie uzytkownika
tulipan - 2014-04-28 16:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tola - 2014-04-19 11:48:01]:
Ale na innej zmianie napewno tak nijest jak u nas,brygadzistka -Wi-cha cały czas przebywa u nas na W5 zamiast zainteresować się co na dole robia pracownica,a nie następną brygadzistke uczy pierdół i nienawieści przeciwko etatowe.A I-ona uwielbia niestety uwielbia pierdoły.Jej bratowa z koleżankami nom stop latają na papierosy mimo ostatniego upomnienia.Tam w toalecie mają pokój zwierzeń bo idą z kawką i przy tym papieroska zapalą i tak mija 20 minut.A amy za nie robimy bo nawet zastępstwa nia mają.A teraz wróciła ich podwładna M-da.D.Prosimy zróbcie coś bo my już nie wytrzymujemy na tej zmianie coraz gorzej sią dzieje.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaa - 2014-04-29 22:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tulipan - 2014-04-28 16:49:49]:
jak nie wytrzymujecie to do AMAZONA bo jeszcze nie dawno większosć z was podpisała się pod listą lub zmienić zmianę.Krótka piłka.Zajmijcie się własnymi rodzinami i domami bo może porządek tam trzeba zrobić.Pokój zwierzeń to właśnie ta strona bo nikt nie ma odwagi powiedzieć drugiej osobie wprost co do niej ma To się nazywa tchurzostwo.
zdjecie uzytkownika
bee - 2014-05-02 14:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tulipan - 2014-04-28 16:49:49]:
Do Amazona to ty możesz iść przynajmniej będzie spokój na zmianie,a nie panią rrzniesz a słoma z butów wychodzi.Żal ci że nie podpisałaś bo na L4 byłaś.Jak cię nie było to był na zmianie spokój,sama się przenieś na inną zmiane będziemyb szczęśliwe pani M-do, a nie tylko na papierochy latasz sama o sobie piszesz zajmnij się chatą.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-03 13:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bee - 2014-05-02 14:14:42]:
W 100% procentach zgadzam się z tą wypowiedzią ledwo przyszła z L4 to tylklo zamęt robi na zmianie i te zęby szczerzy.
zdjecie uzytkownika
zara - 2014-05-05 13:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra co wy wypisujecie.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-05-07 12:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-05-03 13:38:49]:
NO NIESTETY PISZEMY SAMĄ PRAWDE JAKA ŻDZIWIONA JAKBYŚ NIEWIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE BIEDULKA
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-05-21 21:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie polecacie pracy w Millano? Może jednak sa działy, gdzie ludzie są zadowoleni, bo tutaj chyba piszecie tylko o jednym.
zdjecie uzytkownika
abEL - 2014-05-21 23:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest bardzo dziwny zakład idący po trupach na zysk.Pracownik jest tylko po to aby generował zysk jak najmniejszym nakładem finansowym ze strony KK to i tak admin wykreśli.Powiązania rodzinne ,pierdoły a mówi się o HACCAP -ach czystości itd. Śmiech .Totalne lekceważenie tego ;konia; ,który ciągnie i jest jeszcze wykorzystywany mówiąc delikatnie robiony w trąbe(usunięte przez administratora) Jest OK.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-06-02 15:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w zeszłym roku i w tym też mogłam wrócić i pracuje, nie narzekam jako studentka mam się za co utrzymać, a naprawdę sporo mogę zarobić
zdjecie uzytkownika
vffds - 2014-06-07 12:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu tak cicho
zdjecie uzytkownika
TONA - 2014-06-19 15:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NARESZCIE KTOŚ ODWAŻYŁ SIĘ NAPISAĆ PRAWDE NA NASZEJ zmianie to jedne pierdoły i nic więcej syf chiła i mogiła a najgorsze pierduśniice to te co na papierochy nom stop latają
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-06-20 19:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak wygląda sprawa wychodzenia na papierosa w HR Consulting - ZWC Millano? Co jaki czas mozna sobie wyjść, bo czytam, ze ludzie wychodzą.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-06-22 12:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że cały czas piszecie o tej co największe pierdoły robi Ma-da.D ze swoją rudą kumpelą
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-06-22 16:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiki, a możesz odpisac na moje pytanie, bo chyba go nie zauważyłaś. Ogółem Ty zadowolona jestes z pracy w millano?
zdjecie uzytkownika
Lu - 2014-06-22 19:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiech.
Tchórze.
Prosto w oczy boją się powiedzieć co jest grane, ale za plecami to spokojnie mamroczą jaki to ktoś jest. Albo nie mają własnego życia albo nie mają nic ponad to do powiedzenia, chcą się dowartościować albo zwyczajnie im się nudzi.W ten sposób podwyższają swoje ego.
Tchórze.
zdjecie uzytkownika
jjjaa - 2014-06-28 10:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jak pani kasia w
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-06-29 23:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Lu, a mogłabyś jaśniej, czego Ci nie powiedzieli, bo to chyba dość istotny szczegół dla sprawy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
golio - 2014-07-31 18:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie to pierosnice na cmiki chodza
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-08-05 18:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lu - 2014-06-22 19:33:03]:
Co tam jest Az tak pierdusnice?
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-08-28 23:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie teraz ogłoszenie od nich znalazłem! Poszukują na stanowisko operatora maszyn produkcyjnych. Pisza o sobie, że istnieją na rynku od prawie 30 lat, a podstawą ich polityki jakości jest powszechna świadomość, że ich produkty są wynikiem procesu, w którym największy nacisk kładzie się na stałą poprawę jakości wyrobów, wykorzystując długoletnie doświadczenie oraz nowoczesną technologię. Aż miło się czyta.
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2014-09-07 19:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Milano czy terrawita to syfne firmy mało płaca 8 lat temu byłam w milano czy w baronie na jedno wychodzi na rozmowie i mi powiedzieli ile się zarabia to wogole nie było mowy zebym pracowała za taka smieszna kase wystarczyło mi ze pracowałam w terrawicie ale odeszłam od 8 lat teraz pracuje w firmie niemieckiej za bardzo przywoite piniezki bo za 2700zł na reke tylko w 4 brygadowce i to bez nadgodzin zadnych w tym bogaty socjal mam nie powiem narobię się ale wiem za
zdjecie uzytkownika
oo000 - 2014-09-07 19:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAROBIE SIE ALE WIEM ZA CO I ZE SPOKOJEM MI STARCZA NA JEDZENIE OPŁATY ITP A TO JEST WAZNE I CO NAJWAZNIEJSZE 10 MINUT AUTOBUSEM MAM OD SIEBIE DO DOMU TAKZE DZIWIE SIE MŁODYM LUDZIOM ZE NIE SZUKAJA SOBIE CZEGOS LEPSZEGO .
zdjecie uzytkownika
bafi - 2014-09-08 14:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jak z kariera w taj firmie sa awanse? Jak kierownictwo prosze o jakies konkrety jak sie tam pracuje Z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
wp - 2014-09-20 09:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda praca na stanowisku PH? jaka kasa, auto?
Czy to się w ogóle sprzedaje? slyszalem, ze PH maja robic po 25 wizyt dziennie a ich teren to 2 wojewodztwa?!! Chyba po 15 h się tu pracuje!
Warto zaczynac?

dzięki za info, pozdr.
zdjecie uzytkownika
aldek - 2014-09-27 21:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ZWC MILLANO poszukuje osoby na stanowisko: Operator maszyn produkcyjnych /pomocnik operatora maszyn (miejsce pracy: Przeźmierowo, k. Poznania), ogłoszenie nowe, wisi 5 dni. Ich oczekiwania to min. wykształcenie zawodowe lub techniczne (mile widziane cukiernicze), doświadczenia w pracy na stanowisku operatora/pomocnika operatora maszyn w branży spożywczej (szczególnie cukierniczej), umiejętność obsługi maszyn formujących i pakujących, gotowość do pracy w systemie trzyzmianowym, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-10-03 20:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tulipan - 2014-04-28 16:49:49]:
Prawdziwe oblicze Millano !
Drodzy czytelnicy tego forum mam wam do za apelowania ważne sprawy które nie mogą pozostać bez dyskusji . Pierwszą sprawą która jest świeża to temat palenia na terenie zakładu . Apeluję do kierownictwa aby zrobili tu palarnie ponieważ przewaga pracowników Millano pali papierosy i są wieloletnimi nałogowcami i powinniście to zrozumieć bo też jesteście ludźmi takimi jak my i też macie nałogi . Sąsiednie firmy mają palarnie tylko dlaczego my nie możemy mieć ? Drugi temat to autobus trasa Pniewy - Przeźmierowo . To już temat bez dna . Wiele razy już były rozmowy na ten temat a nikt z tym nic nie robi . Jest to autobus dla rencistów ale też dla nas pakowaczek bo piszecie w ogłoszeniach o pracę że zapewniacie dojazd ale czemu nie napiszecie jaka jest prawda niech każdy wie ,że brak nawet już miejsc dla rencistów a etatowe po 8 godzinach pracy muszą stać i chwytać się bo padają ze zmęczenia , to produkcja i każdy jest zmęczony i każdy by chciał godnie dojeżdżać do pracy . Nasz autobus jest wypełniony po brzegi jest nazywany świniobusem !!!!!! Apeluję niech ktoś z kierownictwa przejedzie się raz z nami oczywiście stojąc w tłoku i zobaczymy czy to jest tak przyjemnie stać ściśniętym dzień w dzień .
Ludzie to są ważne sprawy do poruszenie a nie jakieś spory między pracownikami . Ja na pracę nie narzekam bo jest do wytrzymania ale te tematy wyżej wymienione są prawdą .
Pracodawca powinien mieć szacunek dla nas a widocznie nie ma jeżeli tych wyżej wymienionych spraw nie widzi chyba że udaje że nie widzi lub nie chce .
zdjecie uzytkownika
niepaląca - 2014-10-07 21:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lala - 2014-10-03 20:23:31]:
Jeśli chodzi o palarnie papierosów to absurd! Palacze chodzą na papierosa przez 8h pracy ok 8-10 razy po średnio 5-10 min. co daje conajmniej 1h! A ja niepalę i pracuję cały czas z przerwą na śniadanie! A te śmieszne czujniki dymu, zainstalowane na hali, które cicho pikają jak ktoś pali nie spełniaja swoich funkcji, bo jest hałas i nic nie słychać! A pracownicy jak palili tak palą! Może kierownictwo weźmie to pod uwagę i zacznie premiować pracowników niepalących! Bo czują się w firmie dyskryminowani!
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-13 15:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal millano poszukuje tego pomocnika operatora maszyn, czy operatora maszyn produkcyjnych. Praca niby polega na obsłudze maszyn i urządzeń produkcyjnych (spożywczych - formujących i pakujących), odmierzaniu surowców do produkcji, utrzymywania we właściwym stanie czystości i gotowości do pracy powierzonych maszyn i urządzeń produkcyjnych, wyposażenia oraz pomieszczeń produkcyjnych. Nie brzmi najgorzej, warto?
zdjecie uzytkownika
john - 2014-10-25 00:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może tak podwyżkę by dać pracownikom którzy zapier............ją 30 dni w miesiącu i są w pracy na każde pstryknięcie palca, 12-stki nie 12-stki.... Tego nikt nie widzi. Na szczęście otwiera się coraz więcej dużych firm w pobliżu które mają znacznie większe oferty wynagrodzenia niż "Millano". Niedługo zostanie w tej firmie sam HR i Renciści..............
zdjecie uzytkownika
czekoJaN - 2014-11-05 17:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też mi nie odpowiada sytuacja gdy ktoś kto pali non stop chodzi na przerwę "bo musi", to nie jest sprawiedliwe traktowanie.powinno się czas spędzony na papierosie mierzyć i tyle powinno się potem zostawac po godzinach. ja obecnie szukam pracy jako operator jakiejś maszyny i znajomi polecają ZWC Milano.potwierdzicie?
zdjecie uzytkownika
fryzjer - 2014-11-18 13:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czekoJaN - 2014-11-05 17:28:45]:
Nie polecam,1900 brutto+premia .
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-11-25 23:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pniewski autobus bez zmian nadal stoi ponad 20 osób tylko stałe osoby siedzą ( Panie na tyłach powinny się wstydzić w stosunku do innych po co narzekają jak zawsze siedzą )a nikt z tym nic nie robi szefostwo poprawiło tylko Szamotułom co jeszcze ten trzeci autobus jest niewykorzystany bo prawie pusty jeździ . My się pytamy co to za sprawiedliwość . Za co my płacimy te pieniądze . W Amazonie nie płacą i jakimi autokarami jeżdżą. A my Pniewy mamy podmiejski mały na tylu ludzi powinien być taki duży jak na Szamotuły !!!!!!!!!! Szefie zrób coś z tym czy ty nie widzisz ,że ludzie Ci uciekają dosyć ,że mała płaca to jeszcze rzygać się chce tym dojazdem .Moim zdaniem trzeba inwestować w firmę bo widać maszyny nowe ale nie można zapominać o pracownikach gdzie nasze socjalne .!!!!!!!!!!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZWC „Millano”!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert