Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZWC „Millano”

zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-11-22 16:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W 100% zgadzamy się z poprzedniczką my na zmianie DO GÓRY mamy 2 brygadzistki i 2 kierowników do góry, a na W4 niema kto pilnować ludzi jak pracują.PROSIMY ZRÓBCIE COŚ Z TYM bo tak nie może być niech paniW oraz kierownik zainteresują się swoimi obowiązkami
zdjecie uzytkownika
PracownicaHR - 2013-11-27 16:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
A to dziwne, bo jestem na W4 i często widzę brygadzistkę czy kierownika, którzy nas "sprawdzają" ;)
Naprawdę nie rozumiem waszego narzekania, praca co prawda jest ciężka, fizyczna, choć też nie zawsze, to zależy od tego, gdzie zostanie się przydzielonym przez brygadzistkę. Wiadomo przecież, że nie płacą nam za siedzenie całymi dniami na paletach. ;)
Generalnie zauważyłam, że pracownice etatowe mają tendencję do wykorzystywania HR-owców, ale na to się nic nie poradzi, bo wiadomo, że one mają "plecy" i żadne skargi nie przyniosą rezultatów, a tylko krzywe spojrzenia i niepotrzebne spięcia. Na szczęście dla mnie to wyłącznie praca tymczasowa i absolutnie nie wiążę z nią przyszłości, toteż nie przejmuję się żadnymi plotkami ani sama się w nie nie angażuję, bo nie ma to sensu. Zarabiam pieniążki i to jest najważniejsze. :) Jeśli ktoś szuka dobrze płatnej pracy, to jak najbardziej polecam.
zdjecie uzytkownika
kieras - 2013-11-27 18:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wiola - 2013-11-22 16:33:31]:
weż się wiola do roboty bo widze że masz za dużo czasu wolnego w pracy i zajmujesz sie plotkami .Pozdrawiam kierownik Roman.
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-11-29 09:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie kto ma dużo czasu ten ma a nie wydzieranie się na pracowników popieram Wiole ma racje całymi dniami tylko siedzą do góry,a on wydziera się tylko to mu najlepiej wychodzi.A NIE SIEDZENIE W PRACY PRZED INTERNETEM
zdjecie uzytkownika
jack daniels - 2013-12-04 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moja opinia dotyczy magazynu i pracy na nim. Niestety, zdecydowanie najgorsza praca jaką miałem. Atmosfera fatalna i dużo drobnomieszczańskich obyczajów. (usunięte przez administratora)nigdy nie wiadomo kto komu może podłożyć świnię. Podczas przerwy 20-minutowej na stołówce siedzi zawsze ok. 10 osób i nikt z nikim nie rozmawia.
Sama praca byłaby ok, są wózki widłowe, paleciaki i towar, który trzeba skompletować. Magazynowy standard. Jednak warunki stworzone przez ludzi sprawiały, iż każdy dźwięk budzika kwitowałem krótkim, niecenzuralnym słowem (usunięte przez administratora)
Przez 14 lat pracy na różnych stanowiskach nigdzie nie spotkałem się z takim prostackim traktowaniem pracowników. Komuś, kto chce lubić swoje zajęcie, stanowczo odradzam.
Swoją karierę w tej firmie zakończyłem rok temu, jeśli nie wymienili przez ten rok 90% kadry, to jestem pewien, że nic się nie zmieniło. Dziś na szczęście mogę tylko wspomnieć ten czas jako koszmar ;-) Totalnie nie polecam! Chyba, że ktoś nie ma szacunku do samego siebie, to powinien się tam odnaleźć.
zdjecie uzytkownika
amanda 18 - 2013-12-10 20:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na jakiej ulicy jest hala w5?
zdjecie uzytkownika
BARTEK - 2013-12-12 15:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy wszystko opisuje a nikt nie pisze jak teraz na nockach zachowują się mechanicy.Jak zawsze nigdy nie mają czasu na naprawe maszyn bo każą nam je naprawiać.A GDY SIĘ IDZIE po mechanika R-NA tylko słyszymy albo towar żle wyjechany,albo maszyna żle umyta,albo ile tu pracujemy,że nie umiemy naprawiać maszyn.A mechanik R nic nie robi tylko siedzi nad laptopem i filmiki ogląda.A najgorsze jest to,że gdy idziemy po nich to oni jak zawsze na nockach śpią,a jak ich obudzimy to już są bardzo żli.Ostatnio do jego grona dołączył mechanik J-EJ
zdjecie uzytkownika
pati - 2013-12-12 15:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STO procent zgadzam się z wypowiedzią Bartka nieraz widziałam jak etatowe płaczą przez m-ika R oraz niechcą iść same po nich tylko nas wysyłają HR.Najlepiej mają te co noszą im placuszki lub kiełbaski albo zęby szczeżą i głaskają ich po plecach.A zaś za prace którą oni mają naprawiać to etatowe za nich naprawiają,a zaś rozbijają się nowymi autami.
zdjecie uzytkownika
Słoneczko - 2013-12-14 08:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga pani zazdrość Cię chyba żdżera.Weź się do pracy.Pokaż co potrafisz,jaka jesteś zdolna i do czego,co ci najlepiej wychodzi.Zmień swoje zachowanie to może też będą się do Ciebie uśmiechać.Mechanicy są ok jest na czym oko zawiesić,przystojni,inteligentni, po prostu super!!!
No niestety nie z każdym można się śmiać i żartować,czy głeboko spojrzeć sobie w oczy.Cieszę się,że ktoś nam tego właśnie zazdrości!
zdjecie uzytkownika
Jodła - 2013-12-15 19:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdolne te etatowe!!!Inteligentne???Jak śpi to się połóż koło niego.A co tam lata,lata się nie liczą.Roman fajny facet,Jędrzej zresztą też!Panowie głowa do góry!Trudno wszystkim dogodzić.Głupota ludzka nie zna granic.Człowiek jest tak długo mądry, dopóki szuka mądrości. Jeżeli mniema, że ją już znalazł, wówczas staje się błaznem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-02 20:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Słoneczko - 2013-12-14 08:46:41]:
SŁONECZKO to ty jesteś jedną z tych co przynoszą placuszki mechanikom?każdy jest odpowiedzialny ZA PRACE NA STANOWISKU NA JAKIE SIĘ PRZYJĄŁ MECHANIK ZA UTRZYMANIE MASZYNY BY BYŁA SPRAWNA MAGAZYNIER ZA ZAOPATRZENIA I ODBIÓR GOTOWEGO PRODUKTU ITD. WIĘC NIE BROŃ MECHANIKÓW BO TO NAJWIĘKSZE (usunięte przez administratora)MAGAZYNIERZY TEŻ I NIE PISZ BZDUR JAK NIE TO MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ ZAPRASZAM NA MG2 MILLANO TO JEDEN WIELKI KOŁCHOZ PRZEZ TAKIE JAK TY TĄ ATMOSFERĘ PRACY PSUJĄ.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2014-01-23 03:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca ogólnie w porządku, po przeniesieniu z magazynu na produkcję trochę gorzej mi się pracowało, ale to szczegół. W poniedziałek zostałem zwolniony z dnia na dzień, dowiadując się o tym dzień przed. Powodem były rzekome słabe oceny pracy, mimo, że na arkuszu rozliczeniowym zawsze miałem ocenę "dobrą". Kierownictwo widzi tylko, gdy na chwile się usiądzie odpocząć, a gdy np. odstawia się palety bo magazynierom ciężko ruszyć cztery litery to tego już nie widzi nikt, liczy się tylko to, że się usiądzie.
zdjecie uzytkownika
Elka - 2014-01-27 21:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie praca nie jest zła. ..kasa w miarę dobra. Niektóre brygadziatki mogly by byc lepsze. Na jednej ze zmian jest nowe kierownictwo...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
POLA - 2014-02-02 15:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elka - 2014-01-27 21:06:04]:
Tak jest nowa brygadzistka ale co z tego jak jedna zeszła na dół i przekazała drugiej swoje żale oraz pałeczke do ręki,żeby jej pupilki nie rozdzielać jaka to ona biedna,a natomiast nowa brygadzistka z tym nic nie robi jak łączyła grupki to nadal łączy zamiast je rozdzielać.
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2014-02-04 22:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLA - 2014-02-02 15:39:09]:
Nie wiem czy przekazuje pałeczkę. Jest nowa brygadzistka i już zaczyna też mieć swoich pupili.Najlepsi są ci co się przylizują.A ona takich docenia każdy wie o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-02-08 16:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POLA - 2014-02-02 15:39:09]:
Masz racje,a ta z dołu brygadzistka W-cha zamiast pilnować etatowe na dole to większość czasu spędza na W5 do góry.I znowu zaczyna się to samo co było Tz.dowiaduje się nowych pierdół.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-02-08 20:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tobą brygadzistka pani (usunięte przez administratora)zamiast nas pilnować i zająć się obowiązkami to większość czasu spędza u drógiej brygadzistki na W5i sprawdza jak traktuje jej pupileczki.
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2014-02-10 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta co byla na 4 teraz jest na 5ma nadal pupili. I.....jest nie zbyt uprzejma z tego co się slyszy.A wy co sadzicie? be
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2014-02-12 17:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolniony a Ty kto?;p chyba nie zalujesz pracy tam? prace jako magazynier znajdziesz wszedzie, a jakby nie bylo zwoniena byly znowu raptem pare dni temu i jaki sens w tym? gdzie zwalniaja paroletnie etatowe by zastapic je mlodszymi, ktore wiadomo ze przyjda na chwile lub na przeczekanie by znalezc cos lepszego. Praca masakryczna, praclowalam fizycznie o wiele ciezej za wieksze pieniadze i na jednej zmianie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
RENA - 2014-02-17 23:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moje panie tez pracuje w Firmie MILLANO I przeczytałam ostatni wpis, jestem zaskoczona, że potraficie oczerniać etatowe. Pracowałam z nimi na żurawiu i są sw porządku, były również od nas z HR to dopiero (usunięte przez administratora)byłam zła że te panie dźwigają takie ciężary a żadna się nie ruszyła żeby im pomóc wstyd mi za was ,brak wam kultury taktu i godności osobistej.
zdjecie uzytkownika
jaaaaa - 2014-03-06 16:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-02-08 20:07:16]:
siemka kasienka
zdjecie uzytkownika
ZGADNIJ - 2014-03-06 16:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-02-08 20:07:16]:
CZEŚĆ POLKOWA
zdjecie uzytkownika
ŻDZICHA - 2014-03-29 20:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś ostatnia nocka już dosyć patrzenia jak pani W cały czas przebywa na w 5 u następnej brygadzistki i ją przeciwstawia zamiast pilnować swojej zmiany a nie cały czas na nocce przebywa do góry kpina co ta kobieta wyprawia.
zdjecie uzytkownika
TERECHA - 2014-03-29 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tą wypowiedzią jak brygadzistka W powiedziała że dalszej umowy nie dostane bo jej moja osobowość się niespodobała.Itak latała do następnej i umowy dalszej nie dostałam.Normalne to nie jest a ciekawe czy córunia dostanie napewnmo tak bo mamuska jest brygadzistką i córusia jest nie tykalna.
zdjecie uzytkownika
piwonia - 2014-04-09 16:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie po opiniach myślałam ,że w Millano to będzie tragedia , ale stwierdzam ,że nie jest najgorzej , jeśli komuś zależy by zarabiać i mieć prace to będzie pracować bez zadnego "ale" . Jak dla mnie tylko przeginką totalną jest jedna z brygadzistek na w5 .. (usunięte przez administratora) Traktowanie pracowników jak jakieś bydło to porażka.... Nie wiem skąd ta Pani się tam wzięła ale troche szacunku dla innych nie zaszkodzi z jej strony ... Chyba bardzo mało osób się znajdzie co lubi , toleruje itp... (usunięte przez administratora)
Do cholery każdy jest człowiekiem i może mieć gorszy dzień...
a tak ogolnie oprocz tego małego szczegolu to ok.. zalezy tez gdzie sie trafi bo praca fizyczna ... ale na prace nie narzekam
zdjecie uzytkownika
fryco - 2014-04-12 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam co sadzicie o pewnej katarzynie ,w z szamotul
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-04-19 11:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz racje,a nie zaś opowiada brygadzistka jak to jest żle na tej zmianie,tak narzeka,a sama robi grupy.Brygadzistka I-ONA opowiada że NA NASZEJ ZMIANIE dziewczyny obgadują i są grupy no paczcie akurat znalazła się święta jak sobie niemoże z nami dać rade to niech idzie jako etatowa.
zdjecie uzytkownika
fryco - 2014-04-25 15:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mozesz mi cos wiecej powiedziec?jesli mowimy o tej samej osobie
zdjecie uzytkownika
14789632 - 2014-04-27 07:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryco - 2014-04-25 15:39:09]:
Ja myślałem o osobie która kiedyś pracowała przez HR Consulting ale tam nie pracuje bo się zwolniła wcześniej niż ja. A nic więcej ci nie powiem bo to też tylko słyszałem z plotek a już tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
piwonia - 2014-04-27 07:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na każdej zmianie trzeba uważać co się mówi i do kogo ... niestety w tej firmie jeden pod drugim dołki kopie ... więc najlepiej się wcale nie odzywać i mieć spokój
zdjecie uzytkownika
bartek19780508@o2 - 2014-04-27 14:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piwonia - 2014-04-27 07:45:14]:
mysle ze mowimy o tej samej osobie
zdjecie uzytkownika
tulipan - 2014-04-28 16:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tola - 2014-04-19 11:48:01]:
Ale na innej zmianie napewno tak nijest jak u nas,brygadzistka -Wi-cha cały czas przebywa u nas na W5 zamiast zainteresować się co na dole robia pracownica,a nie następną brygadzistke uczy pierdół i nienawieści przeciwko etatowe.A I-ona uwielbia niestety uwielbia pierdoły.Jej bratowa z koleżankami nom stop latają na papierosy mimo ostatniego upomnienia.Tam w toalecie mają pokój zwierzeń bo idą z kawką i przy tym papieroska zapalą i tak mija 20 minut.A amy za nie robimy bo nawet zastępstwa nia mają.A teraz wróciła ich podwładna M-da.D.Prosimy zróbcie coś bo my już nie wytrzymujemy na tej zmianie coraz gorzej sią dzieje.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaa - 2014-04-29 22:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tulipan - 2014-04-28 16:49:49]:
jak nie wytrzymujecie to do AMAZONA bo jeszcze nie dawno większosć z was podpisała się pod listą lub zmienić zmianę.Krótka piłka.Zajmijcie się własnymi rodzinami i domami bo może porządek tam trzeba zrobić.Pokój zwierzeń to właśnie ta strona bo nikt nie ma odwagi powiedzieć drugiej osobie wprost co do niej ma To się nazywa tchurzostwo.
zdjecie uzytkownika
bee - 2014-05-02 14:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tulipan - 2014-04-28 16:49:49]:
Do Amazona to ty możesz iść przynajmniej będzie spokój na zmianie,a nie panią rrzniesz a słoma z butów wychodzi.Żal ci że nie podpisałaś bo na L4 byłaś.Jak cię nie było to był na zmianie spokój,sama się przenieś na inną zmiane będziemyb szczęśliwe pani M-do, a nie tylko na papierochy latasz sama o sobie piszesz zajmnij się chatą.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-03 13:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bee - 2014-05-02 14:14:42]:
W 100% procentach zgadzam się z tą wypowiedzią ledwo przyszła z L4 to tylklo zamęt robi na zmianie i te zęby szczerzy.
zdjecie uzytkownika
zara - 2014-05-05 13:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra co wy wypisujecie.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-05-07 12:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-05-03 13:38:49]:
NO NIESTETY PISZEMY SAMĄ PRAWDE JAKA ŻDZIWIONA JAKBYŚ NIEWIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE BIEDULKA
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-05-21 21:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie polecacie pracy w Millano? Może jednak sa działy, gdzie ludzie są zadowoleni, bo tutaj chyba piszecie tylko o jednym.
zdjecie uzytkownika
abEL - 2014-05-21 23:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest bardzo dziwny zakład idący po trupach na zysk.Pracownik jest tylko po to aby generował zysk jak najmniejszym nakładem finansowym ze strony KK to i tak admin wykreśli.Powiązania rodzinne ,pierdoły a mówi się o HACCAP -ach czystości itd. Śmiech .Totalne lekceważenie tego ;konia; ,który ciągnie i jest jeszcze wykorzystywany mówiąc delikatnie robiony w trąbe(usunięte przez administratora) Jest OK.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-06-02 15:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w zeszłym roku i w tym też mogłam wrócić i pracuje, nie narzekam jako studentka mam się za co utrzymać, a naprawdę sporo mogę zarobić
zdjecie uzytkownika
vffds - 2014-06-07 12:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu tak cicho
zdjecie uzytkownika
TONA - 2014-06-19 15:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NARESZCIE KTOŚ ODWAŻYŁ SIĘ NAPISAĆ PRAWDE NA NASZEJ zmianie to jedne pierdoły i nic więcej syf chiła i mogiła a najgorsze pierduśniice to te co na papierochy nom stop latają
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-06-20 19:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak wygląda sprawa wychodzenia na papierosa w HR Consulting - ZWC Millano? Co jaki czas mozna sobie wyjść, bo czytam, ze ludzie wychodzą.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-06-22 12:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że cały czas piszecie o tej co największe pierdoły robi Ma-da.D ze swoją rudą kumpelą
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-06-22 16:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wiki, a możesz odpisac na moje pytanie, bo chyba go nie zauważyłaś. Ogółem Ty zadowolona jestes z pracy w millano?
zdjecie uzytkownika
Lu - 2014-06-22 19:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiech.
Tchórze.
Prosto w oczy boją się powiedzieć co jest grane, ale za plecami to spokojnie mamroczą jaki to ktoś jest. Albo nie mają własnego życia albo nie mają nic ponad to do powiedzenia, chcą się dowartościować albo zwyczajnie im się nudzi.W ten sposób podwyższają swoje ego.
Tchórze.
zdjecie uzytkownika
jjjaa - 2014-06-28 10:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jak pani kasia w
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-06-29 23:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Lu, a mogłabyś jaśniej, czego Ci nie powiedzieli, bo to chyba dość istotny szczegół dla sprawy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
golio - 2014-07-31 18:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie to pierosnice na cmiki chodza
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-08-05 18:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lu - 2014-06-22 19:33:03]:
Co tam jest Az tak pierdusnice?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZWC „Millano”!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWC „Millano”

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert