Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-21 14:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy jeszcze robicie w tym szambie.Pracowałem w Kaliszu u Świerczka,od dwóch lat jestem w Niemczech i śmieję z tych waszych głupkowatych wywodów wystarczy tylko odrobina odwagi i podstawy niemieckiego.Teraz Świerczek i reszta jego przydupasów mogą mi co najwyżej loda zrobić.Uciekajcie z tego kołchozu i przestańcie płakać.
zdjecie uzytkownika
obserwujący - 2015-06-22 18:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są rządy PO gdzie nie liczą się z pracownikami dając im pensje jedną na dwa miesiące i jeszcze na raty a jakby ich odwoływali ze stanowisk wzięliby odprawę kilku dziesięciu tysięcy.dlatego tacy ludzie nie nadawają się by rządzić żadnym zakładem i ludżmi tam pracującymi.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-06-24 09:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co mają rządy PO do prywatnej firmy? gościu, pisowską propagandę idź siać w inne miejsca!
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-06-24 18:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się ten co lubi pracować za darmo liżąc dłonie prezesów,którzy za to go wynagradzają tzw. wierny piesek
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-06-25 11:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [***** - 2015-06-24 18:50:23]:
a skąd ty wiesz kim ja jestem, za co pracuje i co komu liżę?
Do budy burku!!!!
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-06-25 20:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku niech każdy pracuje na siebie, ja nie chce i nie potrzebuje zebys ty na mnie pracowal. i nie dolewaj sobie!!!
zdjecie uzytkownika
Itara - 2015-06-29 09:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przestańcie, bo czytając te głupoty śmiać mi się chce :) Serio myślicie, że osoby, które domniemanie mogłyby być przytyłkasami prezesów mają łatwiejsze życie :| Gdzież tam, oni dopiero wybrali gorsze życie, bo nie traktują reguł pracy tylko swoim infantylnym często zachowaniem chcą osiągnąć coś czego w życiu mieć nie będą.
zdjecie uzytkownika
Wyplata - 2015-07-07 22:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem 6000 wypłaty (za 3 miesiące) a w Polsce tylko idiota pracuje za 6000zl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-12 09:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało, że wypłatę przelali na czas :)
Wszystko idzie ku lepszemu.
Może będą znów setki, podwyżki na jesień i powrót motywacji.
zdjecie uzytkownika
Pc101 - 2015-07-12 12:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca - 2015-05-16 12:46:19]:
Pracownik ma się starać pracować za darmo a najlepiej żeby pracownik narzędzia lub śruby i inne rzeczy z domu przynosił bo niema na nic kasy powini się cieszyć że naiwnych pracowników jeszcze mają którzy myślą że będzie doborze bo są kupcy na te firme , pracownik może się starac jak ma za co żyć.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-12 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przecież nikt nie trzyma na siłę nikogo. Jest dużo ofert pracy np:
Correct (Ociąż)...Com40 (Nowe Skalmierzyce) czy Delphi (Ostrów) itp,
gdzie można zarobić zawsze ponad dwa tysiące, ale jest się pilnowanym i trzeba pracować jak maszyna przez bite 8 godzin lub czasem więcej, do tego chodzić w soboty i niedziele.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-12 18:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy że ty kolego na tym zakładzie pracujesz tylko 5 godzin a płacą ci za 8 godzin fajna praca pozazdrościć a tak wszyscy narzekacie że tak źle macie na EKK WAGON
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-12 18:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy że ty kolego na tym zakładzie pracujesz tylko 5 godzin a płacą ci za 8 godzin fajna praca pozazdrościć a tak wszyscy narzekacie że tak źle macie na EKK WAGON
zdjecie uzytkownika
:P - 2015-07-13 12:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
to wasze szemrane wypowiadanie się na temat firmy i Zarządu jest bez sensu. Myślicie, że to coś zmieni? Myślicie, że jeżeli wylejecie swoje smutki w internecie to będzie lepiej? Szczerze wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Rąk sobie tam nie wyrywacie i bardzo dobrze wiadomo o tym. Dajcie sobie spokój z wypisywaniem głupot. Jeśli Wam się nie podoba to art. 55 kp i poszukiwanie innej pracy. Weźcie sprawy w swoje ręce tak jak większość ludzi, która już nie pracuje w EKK, albo pracujcie i nie narzekajcie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Chcący wiedzieć o tej firmie - 2015-07-16 13:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się dowiedzieć czy nadal firma nie płaci? Bo chcę się zatrudnić w tej firmie ale zastanawiam się czy warto !!!
zdjecie uzytkownika
Warto - 2015-07-16 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi analfabeto umiejętność czytania ze zrozumieniem pozwoliła by ci nie zadawać głupich pytań
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-07-16 22:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio wypłata była na czas i ponoć następne też mają być wypłacane w terminie.
Ruszyła praca i będzie jej jeszcze długo. Robi się kilka rodzai wagonów.
Pracy nie brakuje, brakuje ludzi, bo dużo ludzi odeszło w okresie zimowym, ale firma ostatnio zatrudniła robotników z Ukrainy.
Pensja jak pensja. Nie ma premii. Ale być może wrócą nadgodziny 100-tki.
Goła pensja ślusarza bez rewelacji 1500-1700zł na rękę.
Spawacze mają trochę więcej.
zdjecie uzytkownika
:-) :-) :-) :-) - 2015-07-17 23:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Warto - 2015-07-16 22:02:33]:
Ty uczony wal się:-) :-) :-)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-07-29 16:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że polepszyło się na zakładzie ? Jest praca ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-05 01:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-08-05 01:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-07-29 16:00:48]:
@zainteresowany jak tak patrzę po opiniach niektórych osób to niespecjalnie wydaje mi się , że w Wagonie się cokolwiek ostatnio polepszyło albo poszło do przodu. Prawdą jest natomiast to że ludzi do pracy brakuje, choć z kolei ta sprawa nie powinna dziwić , bo stawki proponowane przez nich są naprawdę niewysokie
zdjecie uzytkownika
ostrowski stan - 2015-08-06 13:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inf. z pewnego źródła: polepszyło się w tym sensie, że wypłaty ostatnio były na czas i firma nie ma zaległości wobec pracowników; pracy podobno też jest dużo
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-08-06 17:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka stawka jest na start ?
zdjecie uzytkownika
Robotnik - 2015-08-14 14:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok 13-15brutto, zależy na jakie stanowisko, ślusarz czy spawacz,
ale i tak brakuje chętnych :) Niby od 1 października ma być podwyżka ok 8% do stawki czyli ok 1,10-1,30 brutto do stawki.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 12:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Zimi - 2015-08-18 12:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie slyszalem ze sie poprawlo w Wagonie?, miala byc likwidacja a jest rozwoj?! i wyplaty na czas? Tylko ukraincow nie wpuszczac...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-23 19:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę poprawiło. Na razie wypłata na czas od sierpnia wraca niby premia.
Ukraińcy znów pracują, bo mało Polaków sie zatrudnia, a brakuje ludzi do pracy, bo dużo osób się zwolniło przez ostatnie 9miesięcy :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" ?
Zadaj pytanie
alert