Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ekk wagon

Pracowałeś w firmie ekk wagon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-02-26 21:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wytrwalismy tyle, to doczekamy do 10 marca.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-27 07:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie doczekam umre z głodu :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-28 23:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najważniejsze że wypłacili za luty,
zdjecie uzytkownika
AdamAdam - 2014-03-03 08:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w piątek 28. lutego br. na konta pracowników EKK powędrowały wypłaty za miesiąc styczeń (a nie luty!) pytanie, ile będą czekali na wypłaty za miesiąc luty (że dłużej niż do 10.marca to jasne)
zdjecie uzytkownika
ksiegowa - 2014-03-03 10:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 marca niespodzianka na EKK!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-05 14:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niespodzianka jak co mc ta sama .
zdjecie uzytkownika
kibol - 2014-03-11 20:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co na to miasto i radni e
zdjecie uzytkownika
kaszana - 2014-03-11 20:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pacynka ty robisz naradke a ludzie godzinke nabijaja na twoje konto zaklad jest bezruchu policz sobie ile strat jest ta narada wszyscy wiedza a ty naradke msK
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-14 20:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za księgowa co obiecuje a pieniędzy na koncie nie ma? Jak jeszcze długo mamy czekać na wypłatę? Czy to już jest koniec EKK? Po co dawają ogłoszenia o nabór pracowników jak nie mają czym płacić? Pomsta do nieba!!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-03-15 16:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na EKK już zatrudniają nawet Ukraińców za 6 zł na godzinę!!! Sodoma i Gomora!!!
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2014-03-16 21:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściciel ratuje się wszelkimi sposobami przed upadkiem
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-03-17 10:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-03-15 16:27:49]:
Podobno w sobotę wylądowało w Ostrowie UFO i co niektórych poraziło bliżej niezidentyfikowaną substancją...
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-03-21 11:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lubię to...
zdjecie uzytkownika
rozumny - 2014-03-21 22:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wam się nie podoba to wynocha, co robicie żeby było lepiej, no co???... były czasy bardzo dobre, więc teraz trochę cierpliwości i wyrozumiałości nie zaszkodzi. Zamiast narzekać, albo poszukajcie nowej roboty (powodzenia z takim nastawieniem), albo trzymajcie kciuki żeby Właściciel odratował zakład, bo wtedy i my będziemy odratowani.....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-22 19:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
trzeba wlascicelowi dac szanse i miec nadzieje,ze sie uda
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-23 19:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile czasu potrzeba własciciel ? to juz trwa 1,5 roku ! a ludzie maja nie oplacac mieszkan i jesc przez ile czasu....? mozna dac czas spoko ale nie az tyle!!!!!!!!!!!!! ile mozna pracowac za free?
zdjecie uzytkownika
Pragmatyk - 2014-03-25 08:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
druga część wypłat za luty trafiła na konta pracowników EKK WAGON - tak więc firma nie ma zaległości płacowych i trzymajcie kciuki za jej pomyślność
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-03-26 16:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no w ogóle nie ma 14 dni po terminie haha śmieszne ja tam nie dopinguje firmie !!!
zdjecie uzytkownika
usa - 2014-04-04 22:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowe autka zakupione...ciekawe czy będą wypłaty na czas...
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-04-10 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma wypłat na czas :( jak zwykle :)beda 26 jak zawsze !!!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-04-11 10:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na święta nie będzie kasy???
zdjecie uzytkownika
prac - 2014-04-12 17:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiłem już dawno-na taczki z nimi!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-14 19:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesz sie ze wogole robia łaskę, że chcą płacić.
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2014-04-15 13:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co będzie wypłata?? Czy na święta ludzi bez kasy zostawią??!!!
zdjecie uzytkownika
zimi - 2014-04-16 19:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki nastawcie sie na to ze wyplaty są po 20- stym a 10-go
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
37 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ekk wagon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x