Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-01-07 12:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o informację czy dzisiaj, 1. dnia pracy po przerwie świątecznej, jest jakaś nie4koniecznie oficjalna informacja o sprzedaży firmy czy też upadłości?
zdjecie uzytkownika
wer - 2015-01-08 10:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2015-01-07 12:40:23]:
Kolego jak bedziesz mial swoja fireme to mozesz ja sprzedawac a ty bierz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i do roboty a nie symulowac na lewych zwolnieniach
zdjecie uzytkownika
rico - 2015-01-08 13:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos udaje ze placi to ludzie udaja ze pracuja niema sie czemu dziwic,jaka placa taka praca.
zdjecie uzytkownika
Lead - 2015-01-08 15:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pierdziele... Nie wiedzialem ze ktoś wam buraki zabronił zakładać firmę, płacić podatki, szukać zamówień i płacić sobie i swoim pracownikom kupę kasy i to nawet przed czasem... Tylko jak to sie mówi nie chciało sie nosić teczki trzeba kopać dołeczki a nie wypisywać głupoty na forum.... Do roboty lenie!!!
zdjecie uzytkownika
rico - 2015-01-08 17:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lenie-ty to odstaw tabletki albo bierz po pol.Lekarz cie oszukal.jak nie pracujesz to nie zabieraj glosu jak nic madrego nie napiszesz.
zdjecie uzytkownika
pacan - 2015-01-08 20:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jutro czyli 9 stycznia nie będzie wypłaty to w poniedziałek 12 stycznia strajk legalny !! Związki w końcu biorą się do roboty i wchodzimy w spór zbiorowy z pracodawcą no i strajk ostrzegawczy a potem generalny , brawo związki zawodowe EKK , oby tak dalej , niech żyje przewodniczący solidarności (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
erw - 2015-01-08 23:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pacan - 2015-01-08 20:10:04]:
Tylko krzyczysz i ferment robisz wez sie do roboty a ci sie straj sni nierobie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-09 17:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co gdzie wypłata? za darmo mamy robic? madrowac sie to kazdy 1wszy ale doceniac ludzi ktorzy pracuja na prezesow i innych takich to maja w ...najlepiej za darmo ale juz chyba kazdy sie przyzwyczaił ze wyplata na 5 rat
zdjecie uzytkownika
gelo - 2015-01-09 22:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-09 17:40:58]:
to jak robisz za darmo to idz do sadu pracy sad rozwiaze umowe dostaniesz odszkodowanie okolo 3 pensji wyrownanie zaleglosci i wiosna na jagody do Przygodzic tylko dziewczynek nie zagaduj o swojej bylej pracy bo uciekna na ukraine
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-01-10 14:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy narzeka a nikt sie nie zwalnia teraz trzeba bedzie robic na czterech wlascicieli co wy na to na jednego bylo ciezko zarobic a co na czterech teraz bedziemy chapac
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-01-10 14:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy narzeka a nikt sie nie zwalnia teraz trzeba bedzie robic na czterech wlascicieli co wy na to na jednego bylo ciezko zarobic a co na czterech teraz bedziemy chapac
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-01-12 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obserwuje kondycję finansową tej spółki od dawna. Złe zarządzanie. ..To na jakim poziomie jest kadra kierownicza można zauważyć po wypowiedziach na forum. Brak szacunku dla pracowników niższego szczebla.Cóż... ich dzieci poszły dziś do szkoły z drugim śniadankiem bo wynagrodzenie otrzymali na czas..
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-12 17:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
20tego wypłata !!!!
zdjecie uzytkownika
Do ja - 2015-01-13 00:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-12 17:34:50]:
Ehe juz ją widzisz... Ta firma musi upaść, za miesiąc czy za dwa, trzy ale końca roku nie doczeka. Za duże zadłużenie, za mało zamówień...
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-13 21:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do ja - 2015-01-13 00:10:42]:
Ty.predzej z glodu padniesz jak ona upadnie to idz do lepszej fra-jeze
zdjecie uzytkownika
do olo - 2015-01-14 10:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-01-13 21:26:48]:
hehe a skąd wiesz, że już nie poszedłem?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-14 12:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do olo - 2015-01-14 10:21:24]:
Jak poszedlesz do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zawracaj chyba ze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostajesz i tesknisz haaa
zdjecie uzytkownika
do olo - 2015-01-14 13:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-01-14 12:07:49]:
no na pewno nie tęsknie za takimi matołami i półgłówkami jak ty...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-14 20:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-01-14 12:07:49]:
z tego co piszesz to Ci troche brakuje....widac co kto lubi :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-14 20:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-01-14 12:07:49]:
a moze nie olo tylko oko Saurona haha jestes zalosny !!!
zdjecie uzytkownika
;;;; - 2015-01-15 11:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co zabronisz mi tu wchodzić prymitywie???
zdjecie uzytkownika
Olo to cep - 2015-01-15 22:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, nie zabronię ci... Nie jestem takim głupkiem jak ty nieudaczniku... Poprostu przykry jestes... I to ze wchodzisz i wypisujesz tu takie głupoty źle świadczy tylko o tobie... Pod przykrywka zatroskanego robisz sobie żarty z ludzi którzy mają przerąbane... No ale i tak niezrozumiesz bo jestes zwykłym prostakiem... W ekk jest cieżko ale strajki i wypisywanie głupot tego nie zmienia... Trzeba wspólnie próbować wyjsć z problemu a nie kłócić die i walczyć miedzy sobą...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-16 14:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
20 % wypłaty poszło cieszycie sie?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-25 01:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedynym wyjściem panowie to zwolnić się póki można, i dopóki coś jeszcze wam płacą, pozdr i głowa do góry nie ma co się bać że się zwolnicie, za bramą EKK nie jest tak źle, pracodawcy płacą na czas
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-26 17:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-01-25 01:12:36]:
JEDEN NA STU I TYLKO MINIMUM SOCJALNEA TY TESKNISZ??????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" ?
Zadaj pytanie
x