Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ForeignFlex Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie ForeignFlex Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-11 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma założona przez Holendrów, którym się wydaję, że w Polsce można wszystko. Łamią prawa pracownicze i naciągają przepisy księgowe
zdjecie uzytkownika
jozek - 2014-02-09 15:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma do bani, koordynatorki jeszcze gorzej-nie interesują się niczym, traktują ludzi jak (usunięte przez administratora), giną u nich dokumenty, nie dopilnowują niczego.. Ludzie są traktowani jak w (usunięte przez administratora)... Warunki mieszkaniowe kiepskie, praca ciężka.. Nie polecam!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-13 19:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FOREIGN FLEX CZY POSOS.NL TO JEDNO I TO SAMO! BANDA ZAKŁAMANYCH PSEUDO KOORDYNATORÓW DLA KTÓRYCH JESTEŚ BYDŁEM KTÓRYM MOŻNA POMIATAĆ! NIC SIĘ NIE DA ZAŁATWIĆ, KORESPONDENCJA WYSŁANA Z POLSKI NA JEDNĄ Z KOORDYNATOREK NA ADRES BIURA O 3 TYGODNI LEŻY NA POCZCIE, A ONA TWIERDZI ZĘ NIC NIE MA! ZATRUDNIAJĄC SIĘ U NICH W FIRMIE TRAFIASZ DO(usunięte przez administratora) NA KURY, GDZIE STOI NAD TOBĄ TUREK I WRZESZCZY-DOSŁOWNIE- ZE WSZYSTKO ROBISZ ŻLE, NA HALI JEST MAX 4STOPNIE, ZIMNY NAWIEW DMUCHA CI W TWARZ, FILETY MAJĄ OK 2STOPNI, KAŻĄ ROBIĆ BEZ REKAWICZEK, PRZERWA TRWA 15 MINUT OD WYJSCIA Z HALI GDZIE ZANIM DOJDZIESZ NA KANTYNĘ , ZDEJMIEDZ FARTUCH, TO JUŻ 5 MINUT W PLECY I SPOWROTEM TO SAMO, CZYLI ZOSTAJE CI 5 MINUT Z PAUZY! NAWET KANAPKI NIE ZJESZ CZY CIEPŁEJ HERBATY SIĘ NIE NAPIJESZ! W (usunięte przez administratora) TAK LUDZIE NIE BYLI TRAKTOWANI, JAK W STO...BOOM W NIJKERKU, JESTEŚ ROZLICZANY DOSŁOWNIE ZE WSZYSTKIEGO, NAWET JAK SIĘ MINUTĘ Z PRZERWY SPUŻNISZ... , NIE CHCIAŁO SIĘ IM NAWET SPRAWDZIĆ CZY LIST DOSZEDŁ, DOPIERO JAK MOJA DZIEWCZYNA WPISAŁA NA INTERNECIE TRASE PRZESYŁKI PO NUMERACH POLECONEGO TO OKAZAŁO SIĘ ZE LIST OD TRZECH TYGODNI LĘŻY NA POCZCIE A JEJ ZOSTAWIONO AWIZO... NIE POMÓGŁ NAWET TELEFON DO BIURA ZEBY TO SPRAWDZIĆ... A SĄ TAM DOKUMENTY!NA WSZYSTKO MAJĄ CZAS! NIE POLECAM, SZKODA ZDROWIA I NERWÓW!!! ZA PRACĘ W TAK NISKIEJ TEMPERATURZE NALEŻY SIĘ DOTATEK, CZYLI DO STAWKI 8,53 POWINNO BYĆ JAKIEŚ EURO WIĘCEJ! NIC NIE MAM DO TEJ PORY! ZAKŁAMANE BIURO POS CZY FOREIGN FLEX NA MOLENSTRAAT W CUIJK!!!! POWODZENIA KAŻDEMU KTO TAM PRACUJE!
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-04-16 22:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w firmie ff 7 lat i jestem zadowolony ,kazdy musi liczyc sie z tym ze poczatki bywaja trudne niezaleznie od tego jakie to biuro trzeba sobie wyrobic marke w zakladzie ktorym sie pracuje to jest najwazniejsze!
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-04-16 22:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2014-04-16 22:20:07]:
co ma do tego FF to zaklad na ktorym pracowales jest do bani a nie biuro!!!
zdjecie uzytkownika
chl - 2014-10-01 15:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Foreign Flex, POS Outsourcing Services (POSOS, POS OS), Werkpool Flex to ta sama firma, ci sami ludzie. Jedynym plusem tych agencji jest to, ze jak do tej pory są wypłacalne. Placa zawsze minimum ( w tej chwili 8,63 brutto, podatek w Holandii 32% !!! godzin tygodniowo max. 40, oplata za spelunę 80 euro)W Polsce obiecują prace w sklepie internetowym, na miejscu trafia się tam gdzie aktualnie jest zapotrzebowanie, najczęściej na magazyny jako 'order picker' gdzie do wykonuje się najcięższe prace (dystans na nogach 20-30km i 3-7 ton pakowanego towaru dziennie). Koordynatorzy z jaśniepanią Manager na czele maja wszystko gdzieś, zajmuje ich jedynie pilnowanie zawyżonych norm i 'zamawianie niewolników' jak pieszczotliwie określają pracujących ludzi. Warunki mieszkaniowe są tragiczne (pokoje 3 i 7 osobowe ok. 2-3 mkw na osobę) Stanowczo odradzam korzystania z usług tych agencji, nawet desperatom.
PS. W razie wątpliwości proszę pytać, na pewno odpowiem.
zdjecie uzytkownika
nijk - 2014-11-16 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda co wyzej napisane.
zdjecie uzytkownika
kevin - 2014-11-30 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w tej firmie 1,5 roku. Co do warunków pracy na kurach to wszystko prawda, czasami zdarzało się nawet, że pracowalo sie przez przez kilka godzin bez przerwy. Rzadko kiedy wiedzieliśmy o której kończymy pracę. Przy dłuższej dniówce (mam na mysli tutaj do 19/20) należy nam się ciepły posiłek, którego oczywiście nie dostaliśmy. Po 0,5 roku przepracowanym powinna być podwyżka wypłaty. Byla ale na mieszkaniu i transporcie, a wypłaty zamiast iść w górę to malały. Dobrze, że już tam nie pracuje. Jedynym PLUSEM była wypłata na czas.
zdjecie uzytkownika
michas - 2014-12-03 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade do almere na kury i jak tam jest. powiedzcie cos jak wiecie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ForeignFlex Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ForeignFlex Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x