Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ForeignFlex Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie ForeignFlex Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-11 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma założona przez Holendrów, którym się wydaję, że w Polsce można wszystko. Łamią prawa pracownicze i naciągają przepisy księgowe
zdjecie uzytkownika
jozek - 2014-02-09 15:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma do bani, koordynatorki jeszcze gorzej-nie interesują się niczym, traktują ludzi jak (usunięte przez administratora), giną u nich dokumenty, nie dopilnowują niczego.. Ludzie są traktowani jak w (usunięte przez administratora)... Warunki mieszkaniowe kiepskie, praca ciężka.. Nie polecam!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-13 19:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
FOREIGN FLEX CZY POSOS.NL TO JEDNO I TO SAMO! BANDA ZAKŁAMANYCH PSEUDO KOORDYNATORÓW DLA KTÓRYCH JESTEŚ BYDŁEM KTÓRYM MOŻNA POMIATAĆ! NIC SIĘ NIE DA ZAŁATWIĆ, KORESPONDENCJA WYSŁANA Z POLSKI NA JEDNĄ Z KOORDYNATOREK NA ADRES BIURA O 3 TYGODNI LEŻY NA POCZCIE, A ONA TWIERDZI ZĘ NIC NIE MA! ZATRUDNIAJĄC SIĘ U NICH W FIRMIE TRAFIASZ DO(usunięte przez administratora) NA KURY, GDZIE STOI NAD TOBĄ TUREK I WRZESZCZY-DOSŁOWNIE- ZE WSZYSTKO ROBISZ ŻLE, NA HALI JEST MAX 4STOPNIE, ZIMNY NAWIEW DMUCHA CI W TWARZ, FILETY MAJĄ OK 2STOPNI, KAŻĄ ROBIĆ BEZ REKAWICZEK, PRZERWA TRWA 15 MINUT OD WYJSCIA Z HALI GDZIE ZANIM DOJDZIESZ NA KANTYNĘ , ZDEJMIEDZ FARTUCH, TO JUŻ 5 MINUT W PLECY I SPOWROTEM TO SAMO, CZYLI ZOSTAJE CI 5 MINUT Z PAUZY! NAWET KANAPKI NIE ZJESZ CZY CIEPŁEJ HERBATY SIĘ NIE NAPIJESZ! W (usunięte przez administratora) TAK LUDZIE NIE BYLI TRAKTOWANI, JAK W STO...BOOM W NIJKERKU, JESTEŚ ROZLICZANY DOSŁOWNIE ZE WSZYSTKIEGO, NAWET JAK SIĘ MINUTĘ Z PRZERWY SPUŻNISZ... , NIE CHCIAŁO SIĘ IM NAWET SPRAWDZIĆ CZY LIST DOSZEDŁ, DOPIERO JAK MOJA DZIEWCZYNA WPISAŁA NA INTERNECIE TRASE PRZESYŁKI PO NUMERACH POLECONEGO TO OKAZAŁO SIĘ ZE LIST OD TRZECH TYGODNI LĘŻY NA POCZCIE A JEJ ZOSTAWIONO AWIZO... NIE POMÓGŁ NAWET TELEFON DO BIURA ZEBY TO SPRAWDZIĆ... A SĄ TAM DOKUMENTY!NA WSZYSTKO MAJĄ CZAS! NIE POLECAM, SZKODA ZDROWIA I NERWÓW!!! ZA PRACĘ W TAK NISKIEJ TEMPERATURZE NALEŻY SIĘ DOTATEK, CZYLI DO STAWKI 8,53 POWINNO BYĆ JAKIEŚ EURO WIĘCEJ! NIC NIE MAM DO TEJ PORY! ZAKŁAMANE BIURO POS CZY FOREIGN FLEX NA MOLENSTRAAT W CUIJK!!!! POWODZENIA KAŻDEMU KTO TAM PRACUJE!
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-04-16 22:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w firmie ff 7 lat i jestem zadowolony ,kazdy musi liczyc sie z tym ze poczatki bywaja trudne niezaleznie od tego jakie to biuro trzeba sobie wyrobic marke w zakladzie ktorym sie pracuje to jest najwazniejsze!
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-04-16 22:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2014-04-16 22:20:07]:
co ma do tego FF to zaklad na ktorym pracowales jest do bani a nie biuro!!!
zdjecie uzytkownika
chl - 2014-10-01 15:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Foreign Flex, POS Outsourcing Services (POSOS, POS OS), Werkpool Flex to ta sama firma, ci sami ludzie. Jedynym plusem tych agencji jest to, ze jak do tej pory są wypłacalne. Placa zawsze minimum ( w tej chwili 8,63 brutto, podatek w Holandii 32% !!! godzin tygodniowo max. 40, oplata za spelunę 80 euro)W Polsce obiecują prace w sklepie internetowym, na miejscu trafia się tam gdzie aktualnie jest zapotrzebowanie, najczęściej na magazyny jako 'order picker' gdzie do wykonuje się najcięższe prace (dystans na nogach 20-30km i 3-7 ton pakowanego towaru dziennie). Koordynatorzy z jaśniepanią Manager na czele maja wszystko gdzieś, zajmuje ich jedynie pilnowanie zawyżonych norm i 'zamawianie niewolników' jak pieszczotliwie określają pracujących ludzi. Warunki mieszkaniowe są tragiczne (pokoje 3 i 7 osobowe ok. 2-3 mkw na osobę) Stanowczo odradzam korzystania z usług tych agencji, nawet desperatom.
PS. W razie wątpliwości proszę pytać, na pewno odpowiem.
zdjecie uzytkownika
nijk - 2014-11-16 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda co wyzej napisane.
zdjecie uzytkownika
kevin - 2014-11-30 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałem w tej firmie 1,5 roku. Co do warunków pracy na kurach to wszystko prawda, czasami zdarzało się nawet, że pracowalo sie przez przez kilka godzin bez przerwy. Rzadko kiedy wiedzieliśmy o której kończymy pracę. Przy dłuższej dniówce (mam na mysli tutaj do 19/20) należy nam się ciepły posiłek, którego oczywiście nie dostaliśmy. Po 0,5 roku przepracowanym powinna być podwyżka wypłaty. Byla ale na mieszkaniu i transporcie, a wypłaty zamiast iść w górę to malały. Dobrze, że już tam nie pracuje. Jedynym PLUSEM była wypłata na czas.
zdjecie uzytkownika
michas - 2014-12-03 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade do almere na kury i jak tam jest. powiedzcie cos jak wiecie
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-12-30 15:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...moze ktos wie na temat pracy a Hadze na hohflicie?jaka kasa ile godz i jak z chata..????
zdjecie uzytkownika
Angela corka miliardera - 2015-01-19 15:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jarek - 2014-12-30 15:48:32]:
Praca w Alphen aan den Rijn, dojazd z Hagi (40 km codziennnie, oczywiscie platny, wyjazd dwie godziny przed rozp. pracy). Kasa nedzna (od 15 do 35h/tydzien za minimalna dopuszczalna stawke. 'Chata' to bungalow w parku Kijkduin w Hadze ( ok. 3 km do sklepu, 8km do centrum), platna 80E/tydzien. Towarzystwo nieciekawe ( zalezy dla kogo, duzo cpunow i alkoholikow, niektorzy beda 'w domu' :)), praca bardzo meczaca (20-30 km na nogach po hali + 8-15 ton przerzuconego towaru. STANOWCZO ODRADZAM. Lepiej poszukac czegos innego, a na pewno w innym biurze.
zdjecie uzytkownika
Michau - 2015-01-23 10:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skargi na nieprawidlowości i nadużycia można zgłaszać do 'SNCU' i 'Inspectie SZW' (inspekcja pracy). Serwisy dostępne również w języku polskim.
http://www.sncu.nl/pl
http://www.inspectieszw.nl/other_languages/polish/
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-01-25 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając zamieszczone opinie pomyślałam że nie może być tak źle.i niestety spróbowałam.warunki mieszkaniowe straszne.pomimo zapewnień,że są one 3 -4 osobowe okazało się nieprawdą.pokóje minimum 5 osobowe a w nich dosłowie wszystko.smród i bród.umywalka jednoczesnie służyła do jako zlew i miejsce na higieny codziennej.brak umowy na miejscu i przede wszystkim brak pracy w dniu kolejnym.szczerze odradzam i żałuje że spróbwałam
zdjecie uzytkownika
WoWootek - 2015-02-01 23:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Angela Z tymi cpunami to bywało i bywa różnie.!!! Bez przesadyzmu!!! Na hoogvliecie pracowałem prawie 6 lat. Rok temu zostałem zwolniony,mysle ze wszystko zalezy od pani manager. Okolo miesiac temu pracownik poprosil panią ANGELA o wizyte u lekarza,niestety się nie doczekal:-( i 2 dni pozniej zmarl. SKANDAL!!!!!!
zdjecie uzytkownika
askar63 - 2015-02-02 16:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem w tej firmie 2,5 roku na hoogvliet w Alphen aan den Rijn a mieszkalem w Ter aar,do pracy 10 min.jazdy busem.Nie narzekalem,ani na prace ani na zakwaterowanie-4 lub 5 osob na domku.Wyplaty co tydzien-co do centa wyplacane.Marek-moj menago byl bardzo wporzadku-wszystko zalatwil co poprosilem.Kierowcy busow tez ok. zwlaszcza Olo,a i mieszkancy z tych domkow-gdzie mieszkalem tez ok,tylko ze tam pracowalem w 2010-2012.Pozdrawiam wszystkich ktorzy zostali.Kolobrzeg
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-03-15 19:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pod jaki numer trzeba dzwonic zeby sie tam dostac i czy maja prace przy ciastkach zimnych lub cieplych bo podobno tam mozna wytrzymac
zdjecie uzytkownika
antonio - 2015-03-31 22:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co może po prostu napisz na maila do foregingflex, chociaż z tego co pamiętam to mieli też podany telefon jak Ci wygodniej. Ja sam po świętach zabieram sie do szukania pracy i chyba postawię na pracę w holandii, no i pewnie będe szukać przez foregin własnie bo wydają się być rzetelnym pośrednikiem pracy
zdjecie uzytkownika
Kasia z biura - 2015-04-02 16:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Foreginflex jest ok
zdjecie uzytkownika
Odezwij sie - 2015-04-02 16:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASIA MA DUPECZKE FAJNA CHCE ŻEBY MI PUŚCIŁA BOKA A JA GO ZJEM.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-06 17:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGAAA JEDNA WIELKA PORAZKAAA jak najdalej od tej agencji cwaniaki, oszusci, człowiek jest dla nich gorzej niż gówno...warunki mieszkaniowe okropne, wynagrodzenia jeszcze gorsze omijac z daleka
zdjecie uzytkownika
DO... - 2015-05-08 16:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZUŚCI,KŁAMCY,ZŁODZIEJE,KTÓRZY TYLKO PATRZĄ JAK BY TU I Z CZEGO JESZCZE SKROIC KASE,W PORÓWNANIU Z ZAROBKAMI Z ROKU 2014,W 2015-ZAROBKI O 30-40 EURO MNIEJ TYGODNIOWO!!!POPROSTU PORAŻKA,JEDYNY PLUS ,ŻE KASA BYŁA NA CZAS.POZDRAWIAM I NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
kaska30 - 2015-05-23 21:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda złodzieji i oszustów, warunki mieszkaniowe fatalne, nie wiadomo za co kasę biorą, brud, smród i ubóstwo... odradzam !!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Masakra. Wszystko załatwiane jest jeden przez drugiego....
Pytania: Ile masz lat? Ok 20 fajnie wlepimy ci wiekowe... masakra wszystko przez manager Angella...
zdjecie uzytkownika
wyjadacz - 2015-07-01 20:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam , jak sie wykazesz 300-400 euro tygodniowo
zdjecie uzytkownika
stacja - 2015-07-13 16:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś podpowie co taki pracownik zakładów drobiarskich ma głównie do ropboty chciałbnym aplikować na nastepujący link http://www.gowork.pl/praca/produkcja;b/nijkerk;l?oferta_opinie=gratka.pl2870791 myślicie, że praca jest ciężka a jak ze zmianami??? Poprzednie wpisy nie rokują dobrze ale tak pytam z ciekawości
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ForeignFlex Sp. z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ForeignFlex Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
alert