Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

zdjecie uzytkownika
zlodzej - 2010-02-02 21:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to normalne dzadostwo a szczegolnie w rzeszowie
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2010-06-03 22:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Rzeszowie w Stokrotce stoisko mięsne jest niewydarzone!! A i czasem wędliny są juz po terminie. Byłem kiedyś świadkiem jak Panie dostały info chyba o jakiejś kontroli ( możliwe że sanepidu) latały jak przysłowiowy kot z pech.... i spora ilość wędlin była przebierana i lądowała w koszu!!! Wiec można się domyślać że było coś z nią nie tak. Totalna porażka. Nie polecam tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
dudu - 2010-09-22 11:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lublinie na stoisku z wędlinami zapeoponowali 1800 zł brutto ale się boję atmosfery jak podobno panuje
zdjecie uzytkownika
dzagdzag - 2010-11-04 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 brutto, ale chyba na z-cę lub na kierownika?!
zdjecie uzytkownika
ktoś kto pracował - 2010-11-11 11:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam się z tą wypowiedzią,pracowałam na stanowisku mięsnym ,i jak jest kontrola typu AUDYT to rzeczy po terminie ląduja w koszu na śmieci
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-11-27 00:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w stokrotce w Poznaniu na kasie i pensje to masakra, wyzyskuja nas az miło popatrzec. ciagle tylko, zrób to-zrób tamto a kierownictwo siedzi sobie w biurze i kawe pije czasem wyjdzie i łaskawie coś wyłoży albo dołoży. wyjatek stanowi oczywiscie główna kierowniczka [usunięte przez moderatora]. która zaiwania miedzy regałami a reszta to siedzi i pierdzi w stołki. a nasza nowa pani koordynator Mirosława pópilek jednej z pań kierownik - rządzi się, myśli że skoro wszystko jej wolno to jest nie tykalna, wogóle to ciagle kontrole, AOSy,[usunięte przez moderatora]. atakujacy nasz sklep i to im się nie podoba, tamto im się nie podoba. pamietam jaki był gnój jak [usunięte przez moderatora]. wleciał na nasz sklep akurat było to śmieszne "fejsowanie" i odeszłyśmy od wykładania palet które stały przy lodówkach z mrożonkami to gnój się zrobił że nagany poleciały. wogóle jak mielismy za regionalna [usunięte przez moderatora]. to było fajnie teraz mamy regionalnego nowego (nie pamietam jak sie nazywa) i facet wprowadza swoje wlasne podwórko.
wiec jezeli ktos sie do nas wybiera, to juz odradzam
zdjecie uzytkownika
niestokrotnik - 2011-03-30 21:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
władze w stokrotka traktują pracowników jak Chińczyków w [usunięte przez moderatora] nie dość, że płacą najniższą pensje to mają wymagania dla każdego pracownika, aby zajmował się wszystkim i najlepiej w jednym czasie i to pracownik jest za wszystko odpowiedzialny, gdzie etaty są cały czas zmniejszane (niewykonanie planów, TK miał zły humor, audyt 2% mniej i etat papa). Kradzieże są winą pracowników i to pracownicy mają się martwić jak uzupełnić braki. Jak masz pieniądze na zbyciu i nie masz co robić a do tego chcesz odnaleźć Swoją NERWICĘ zapraszam do sTOKROTKA Lublin - takie ładne miasto i fajni ludzie a Ci oprawcy - stokrotni
zdjecie uzytkownika
białostoczanka - 2011-04-18 08:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Białymstoku to takie miasto w Polsce B, tak było jest i pozostanie i może jedynie większa ilość galerii handlowych przybliży nas do środka Polski bo o zachodzie to nawet nie wspomnę. Ale do rzeczy u nas na sklepie jest to samo z tymi audytami i innymi sprawami, są jakieś cele wzięte z kosmosu i musisz się zmieścić, a jak nie to po premii, którą i tak rzadko się ogląda. Najlepiej żeby pracownik był jak ośmiornica i miał ze 12 rąk, robił wszystko i jeszcze się uśmiechał i broń Boże nie narzekał przy klientach bo jeszcze się dowiedzą jak to nie jest różowo w stokrotkach, a to wszystko za marną najniższą krajową. Sądzę, że teraz to nawet biedronka wypada lepiej w traktowaniu pracowników po tych aferach, a u nas żadnej głośnej afery nie było i jest wszystkim dobrze, przynajmniej w teorii. Ja nie wiem dlaczego my się godzimy na takie traktowanie? Załóżmy jakiś związek, albo coś z czym oni tak łatwo sobie nie poradzą.
zdjecie uzytkownika
Lublinianin - 2011-04-19 13:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chciałbym być zadowolony ze swojej pracy, ale obecnie jest tragicznie. Holding Emperia to wyzysk pracowników, których najwięcej jest w Stokrotkach. W Tradisie po zmianach własnościowych na pewno coś się poprawi. Chyba najgorzej jest pracować u nowobogackich Polaków, bo gdzie mieli uczyć się kultury biznesu. Niestety patriotyzm pracy niekoniecznie nam przynosi pozytywne rezultaty.
zdjecie uzytkownika
klient - 2011-05-06 17:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani [usunięte przez moderatora] . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-06 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani [usunięte przez moderatora] . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2011-06-04 11:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kliencie!!! A jak ona ma być miła jak stojąc na kasie ona ma rozłożyć towar w pułki, zrobić planogram, zebrać nabiał z krótkim terminem i jeszcze zamieść sklep małą szczotką, napisz mi jak ,chyba telepatycznie!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł P - 2011-06-06 13:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-05-28 21:56:56

ile tam sie zarabia na poszczególnych stanowiskach????

Witam wszystkich robię pozew zbiorowy przeciwko firmie Stokrotka i szukam ludzi którzy są poszkodowani przez Tą firmę a dlaczego to poczytajcie na tym samym forum "STOKROTKA SOKOŁÓW PODLASKI
zdjecie uzytkownika
lublinianin - 2011-06-20 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mi przykro że muszę się zgodzić z tymi wszystkimi złymi opiniami na temat pracy w stokrotce, ale to PRAWDA. Pracujemy coraz ciężej, etaty poobcinane, harujemy za 2 czasem za 3 osoby. Kierownictwo wiecznie niezadowolone, wiecznie straszące naganami oraz zwolnieniem, regionalni....KOSZMAR....przyjść, nawymyślać, nastraszyć, zgnoić i pójść do domciu by wymyślić kolejny plan na zgnojenie "szarego" pracownika. Nie twierdzę że nie ma tam porządnych ludzi ale ci "normalni" po prostu nie wytrzymują i albo zostają zwolnieni za to że się odzywają albo sami rezygnują- mają dość bezsilności. Szkoda że tak duża firma na dodatek nasza POLSKA tak gnoi SWOICH. Nie wiem czy cokolwiek pomoże pisanie tutaj czy nasze słowa i nasze opinie na temat pracy w STOKROTKACH przyniesie jakieś rezultaty, ale miejmy nadzieję iż może w końcu jednak coś się ruszy. Kilka lat temu do naszego słownika doszło pewne słowo które z czystym sumieniem mogę użyć na temat pracy w sieci sklepów STOKROTKA - to co jest najlepszą ofertą przetargową tej firmy do zatrudniania pracowników to [usunięte przez moderatora] stosowany na każdym pracowniku, który nie należy to tzw elity firmy. Życzę mniej nerwów, więcej odpoczynku, zwrotu nadliczbowych godzin przepracowanych w ramach rekreacji a przede wszystkim podwyżki.
zdjecie uzytkownika
biedna - 2011-06-22 07:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1150 kasjer sprzedawca
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-06-22 07:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz jaki pozew i przeciw komu, bo bezpośrednio nad szarym pracownikiem jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik, potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] regionalny i tak dalej i tak dalej. I jeden gnoi drugiego i tak do samego szaraka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-16 09:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep stokrotka to istny niewypał.Trzeba zostawać po godzinach za fri.Pracowników nie szanują.Apotem się dziwią że pracownicy się sami zwalniają ale mają racje nie czarujmy się.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 08:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klient - 2011-05-06 17:30:13

Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani Malgorzata . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.

oj piwka nie było :( uronię łezkę w wolnej chwili........... najbardziej właśnie nie lubię klientów z gazetkami... nasza wina, że dostawca nie dojechał ? a oni łażą z gazetkami i ciągle pytają jakby nie mieli czarno na białym napisane... i dobrze, że nie będziesz ! bardzo się cieszymy !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-10-13 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka Białystok prowadzi nabór na stanowiska mięsne, ciekawe na jak długo?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 09:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wygaśnięcia umowy na okres próbny :)))))
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-02-29 15:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownica - 2010-11-27 00:25:29

ja pracuje w stokrotce w Poznaniu na kasie i pensje to masakra, wyzyskuja nas az miło popatrzec. ciagle tylko, zrób to-zrób tamto a kierownictwo siedzi sobie w biurze i kawe pije czasem wyjdzie i łaskawie coś wyłoży albo dołoży. wyjatek stanowi oczywiscie główna kierowniczka [usunięte przez administratora] która zaiwania miedzy regałami a reszta to siedzi i pierdzi w stołki. a nasza nowa pani koordynator [usunięte przez administratora] pópilek jednej z pań kierownik - rządzi się, myśli że skoro wszystko jej wolno to jest nie tykalna, wogóle to ciagle kontrole, AOSy, [usunięte przez administratora]. atakujacy nasz sklep i to im się nie podoba, tamto im się nie podoba. pamietam jaki był gnój jak [usunięte przez administratora]. wleciał na nasz sklep akurat było to śmieszne "fejsowanie" i odeszłyśmy od wykładania palet które stały przy lodówkach z mrożonkami to gnój się zrobił że nagany poleciały. wogóle jak mielismy za regionalna [usunięte przez administratora] to było fajnie teraz mamy regionalnego nowego (nie pamietam jak sie nazywa) i facet wprowadza swoje wlasne podwórko.

wiec jezeli ktos sie do nas wybiera, to juz odradzam
Popieram wszystko co jest napisane tak samo lub jeszcze gorzej jest w lublinie w stokrotce na majdanku gdzie zmienia się kierownictwo a oni ściagaja swoich ludzi a obecnie pracujacych wyrzucaja jak śmieci ale na nich jest paragraf 94&3kodeksu pracy " [usunięte przez administratora] pracownika" wkoncu ktoś się za nich wezmie.
zdjecie uzytkownika
Laura - 2012-03-19 18:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę aplikować do pracy do jednej z dwóch stokrotek w Krakowie na kasjerkę. Czy warto? Proszę o opinie bo jak czytam opinie o pracy w innych miastach to aż ciarki po plecach przechodzą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-05-23 09:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do nie dawno w stokrotce w Grudziądzu .Nie została mi przedłużona umowa.Regionalny [usunięte przez administratora]. Zapewniał mnie że bede pracować dalej.W grudniu 2011r miałam propozycję pracy w innym markecie za większe pieniądze niż w Stokrotce i przedstawiłam mojemu regionalnemu sytuację on mnie zapewnił że będą podwyżki i że umowe będę miała przedłużoną więc postanowiłam zostać w Stokrotce nie lubię zmieniać co chwile pracy.Dwa dni przed końcem umowy Regionalny [usunięte przez administratora] powiedział mi że nie będę mieć przedłużonej umowy a uzasadnienie jego byłego takie :cytuję \\\" Nie przekonałaś mnie do siebie \\\" jak na regionalnego to trochę ubogie słownictwo .
zdjecie uzytkownika
lili - 2012-06-19 18:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Stokrotce to czysty wyzysk, kierownictwo traktuje ludzi jak niewolników, bo oni to sfera wyższa, zabrania się chodzić na przerwę, najlepiej to wcale nie wychodzić z pracy, ordynarne odzywki do pracowników, zero kultury , kierownictwo stosuje [usunięte przez administratora] Tragedia!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lublin - 2012-07-11 13:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się ze wszystkim, wymagania z kosmosu za minimalne wynagrodzenie ludzie odchodzą bo nie wytrzymują tempa pracy ciągłych kontroli a i tak zawsze jest żle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x