Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

zdjecie uzytkownika
Shira - 2009-07-05 16:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chcesz wiedziec jak sie tam pracuje to klamcy i [usunięte przez moderatora] nie warto ludzi traktuja jak tania siłe roboacza moja kolezanka tam pracowała to kierownictwo nic nie robi kto chce dozyc spokojnej starosci niech nie idzie do stokrotki!!!!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2009-07-06 03:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie sklepu na Falenicy kiedy otwarcie, jakie zarobki proponują?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-09-21 19:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam niech idzie do biedronki bo tam nie wyzyskują :D
zdjecie uzytkownika
stokrotka falenica - 2009-09-21 19:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm Falenica być może ruszy w październiku a wynagrodzenie jest zależne od zajmowanego stanowiska z tego co się orientuje to nie jest tragicznie
zdjecie uzytkownika
aldona - 2010-01-22 14:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc nie najlepiej czytam piszecie o pracy w stokrotce, z ja wlasnie dostalam tel.zeby przyjsc na rozmowe w sprawie pracy w tym wlasnie sklpie na stanowisko z-cy kierownika .Czy mozecie mi powiedziec ile zarabia z-ca?noi ogolnie moze cos , jak wyglada praca tam?czym mniej wiecej sie zajmuje z-ca?dziekuje
zdjecie uzytkownika
zlodzej - 2010-02-02 21:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to normalne dzadostwo a szczegolnie w rzeszowie
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2010-06-03 22:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Rzeszowie w Stokrotce stoisko mięsne jest niewydarzone!! A i czasem wędliny są juz po terminie. Byłem kiedyś świadkiem jak Panie dostały info chyba o jakiejś kontroli ( możliwe że sanepidu) latały jak przysłowiowy kot z pech.... i spora ilość wędlin była przebierana i lądowała w koszu!!! Wiec można się domyślać że było coś z nią nie tak. Totalna porażka. Nie polecam tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
dudu - 2010-09-22 11:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lublinie na stoisku z wędlinami zapeoponowali 1800 zł brutto ale się boję atmosfery jak podobno panuje
zdjecie uzytkownika
dzagdzag - 2010-11-04 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 brutto, ale chyba na z-cę lub na kierownika?!
zdjecie uzytkownika
ktoś kto pracował - 2010-11-11 11:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam się z tą wypowiedzią,pracowałam na stanowisku mięsnym ,i jak jest kontrola typu AUDYT to rzeczy po terminie ląduja w koszu na śmieci
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-11-27 00:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w stokrotce w Poznaniu na kasie i pensje to masakra, wyzyskuja nas az miło popatrzec. ciagle tylko, zrób to-zrób tamto a kierownictwo siedzi sobie w biurze i kawe pije czasem wyjdzie i łaskawie coś wyłoży albo dołoży. wyjatek stanowi oczywiscie główna kierowniczka [usunięte przez moderatora]. która zaiwania miedzy regałami a reszta to siedzi i pierdzi w stołki. a nasza nowa pani koordynator Mirosława pópilek jednej z pań kierownik - rządzi się, myśli że skoro wszystko jej wolno to jest nie tykalna, wogóle to ciagle kontrole, AOSy,[usunięte przez moderatora]. atakujacy nasz sklep i to im się nie podoba, tamto im się nie podoba. pamietam jaki był gnój jak [usunięte przez moderatora]. wleciał na nasz sklep akurat było to śmieszne "fejsowanie" i odeszłyśmy od wykładania palet które stały przy lodówkach z mrożonkami to gnój się zrobił że nagany poleciały. wogóle jak mielismy za regionalna [usunięte przez moderatora]. to było fajnie teraz mamy regionalnego nowego (nie pamietam jak sie nazywa) i facet wprowadza swoje wlasne podwórko.
wiec jezeli ktos sie do nas wybiera, to juz odradzam
zdjecie uzytkownika
niestokrotnik - 2011-03-30 21:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
władze w stokrotka traktują pracowników jak Chińczyków w [usunięte przez moderatora] nie dość, że płacą najniższą pensje to mają wymagania dla każdego pracownika, aby zajmował się wszystkim i najlepiej w jednym czasie i to pracownik jest za wszystko odpowiedzialny, gdzie etaty są cały czas zmniejszane (niewykonanie planów, TK miał zły humor, audyt 2% mniej i etat papa). Kradzieże są winą pracowników i to pracownicy mają się martwić jak uzupełnić braki. Jak masz pieniądze na zbyciu i nie masz co robić a do tego chcesz odnaleźć Swoją NERWICĘ zapraszam do sTOKROTKA Lublin - takie ładne miasto i fajni ludzie a Ci oprawcy - stokrotni
zdjecie uzytkownika
białostoczanka - 2011-04-18 08:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Białymstoku to takie miasto w Polsce B, tak było jest i pozostanie i może jedynie większa ilość galerii handlowych przybliży nas do środka Polski bo o zachodzie to nawet nie wspomnę. Ale do rzeczy u nas na sklepie jest to samo z tymi audytami i innymi sprawami, są jakieś cele wzięte z kosmosu i musisz się zmieścić, a jak nie to po premii, którą i tak rzadko się ogląda. Najlepiej żeby pracownik był jak ośmiornica i miał ze 12 rąk, robił wszystko i jeszcze się uśmiechał i broń Boże nie narzekał przy klientach bo jeszcze się dowiedzą jak to nie jest różowo w stokrotkach, a to wszystko za marną najniższą krajową. Sądzę, że teraz to nawet biedronka wypada lepiej w traktowaniu pracowników po tych aferach, a u nas żadnej głośnej afery nie było i jest wszystkim dobrze, przynajmniej w teorii. Ja nie wiem dlaczego my się godzimy na takie traktowanie? Załóżmy jakiś związek, albo coś z czym oni tak łatwo sobie nie poradzą.
zdjecie uzytkownika
Lublinianin - 2011-04-19 13:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chciałbym być zadowolony ze swojej pracy, ale obecnie jest tragicznie. Holding Emperia to wyzysk pracowników, których najwięcej jest w Stokrotkach. W Tradisie po zmianach własnościowych na pewno coś się poprawi. Chyba najgorzej jest pracować u nowobogackich Polaków, bo gdzie mieli uczyć się kultury biznesu. Niestety patriotyzm pracy niekoniecznie nam przynosi pozytywne rezultaty.
zdjecie uzytkownika
klient - 2011-05-06 17:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani [usunięte przez moderatora] . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-06 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani [usunięte przez moderatora] . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2011-06-04 11:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kliencie!!! A jak ona ma być miła jak stojąc na kasie ona ma rozłożyć towar w pułki, zrobić planogram, zebrać nabiał z krótkim terminem i jeszcze zamieść sklep małą szczotką, napisz mi jak ,chyba telepatycznie!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł P - 2011-06-06 13:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-05-28 21:56:56

ile tam sie zarabia na poszczególnych stanowiskach????

Witam wszystkich robię pozew zbiorowy przeciwko firmie Stokrotka i szukam ludzi którzy są poszkodowani przez Tą firmę a dlaczego to poczytajcie na tym samym forum "STOKROTKA SOKOŁÓW PODLASKI
zdjecie uzytkownika
lublinianin - 2011-06-20 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mi przykro że muszę się zgodzić z tymi wszystkimi złymi opiniami na temat pracy w stokrotce, ale to PRAWDA. Pracujemy coraz ciężej, etaty poobcinane, harujemy za 2 czasem za 3 osoby. Kierownictwo wiecznie niezadowolone, wiecznie straszące naganami oraz zwolnieniem, regionalni....KOSZMAR....przyjść, nawymyślać, nastraszyć, zgnoić i pójść do domciu by wymyślić kolejny plan na zgnojenie "szarego" pracownika. Nie twierdzę że nie ma tam porządnych ludzi ale ci "normalni" po prostu nie wytrzymują i albo zostają zwolnieni za to że się odzywają albo sami rezygnują- mają dość bezsilności. Szkoda że tak duża firma na dodatek nasza POLSKA tak gnoi SWOICH. Nie wiem czy cokolwiek pomoże pisanie tutaj czy nasze słowa i nasze opinie na temat pracy w STOKROTKACH przyniesie jakieś rezultaty, ale miejmy nadzieję iż może w końcu jednak coś się ruszy. Kilka lat temu do naszego słownika doszło pewne słowo które z czystym sumieniem mogę użyć na temat pracy w sieci sklepów STOKROTKA - to co jest najlepszą ofertą przetargową tej firmy do zatrudniania pracowników to [usunięte przez moderatora] stosowany na każdym pracowniku, który nie należy to tzw elity firmy. Życzę mniej nerwów, więcej odpoczynku, zwrotu nadliczbowych godzin przepracowanych w ramach rekreacji a przede wszystkim podwyżki.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-06-22 07:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
biedna - 2011-06-22 07:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1150 kasjer sprzedawca
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-06-22 07:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz jaki pozew i przeciw komu, bo bezpośrednio nad szarym pracownikiem jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik, potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] regionalny i tak dalej i tak dalej. I jeden gnoi drugiego i tak do samego szaraka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-16 09:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep stokrotka to istny niewypał.Trzeba zostawać po godzinach za fri.Pracowników nie szanują.Apotem się dziwią że pracownicy się sami zwalniają ale mają racje nie czarujmy się.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 08:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klient - 2011-05-06 17:30:13

Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani Malgorzata . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.

oj piwka nie było :( uronię łezkę w wolnej chwili........... najbardziej właśnie nie lubię klientów z gazetkami... nasza wina, że dostawca nie dojechał ? a oni łażą z gazetkami i ciągle pytają jakby nie mieli czarno na białym napisane... i dobrze, że nie będziesz ! bardzo się cieszymy !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja miała trzy etapy. Pierwszy to rozmowa z Kadrami przeprowadzona przez telefon (ok. 15 minut), drugi rozmowa z RKO, trzeci rozmowa z dyrektorem regionalnym.
Pytania: Pytania standardowe w oparciu o CV: dotychczasowy przebieg pracy, dlaczego odeszłam z poprzedniej firmy, dlaczego chcę dla nich pracować, ile chcę zarabiać, a czy zgodzę się za tyle i tyle. Teoretycznie wynagrodzenie składa się z podstawy i premii, o czym informują na rozmowie, ale tak naprawdę prawie niemożliwe jest dostać premię w tej firmie (o czym nie informują). Premia zależy od trzech rzeczy. Od wykonania obrotu ustalonego przez dyrektora (nierealne założenia). Od wyników inwentaryzacji (nie sprawdzacie towaru przy dostawie, nie macie wpływu na ochroniarzy, nie dostajecie gratisów od przedstawicieli, bo nie zamawiacie towaru)więc nie macie zbytnio wpływu na wyniki inwentaryzacji. I po trzecie od tzw. wydajności i tutaj głównie chodzi o zwolnienia lekarskie. Jak pracownik idzie na L4 to wydajność leży. Więc też nie ma premii.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-10-13 19:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-10-13 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka Białystok prowadzi nabór na stanowiska mięsne, ciekawe na jak długo?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 09:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wygaśnięcia umowy na okres próbny :)))))
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stokrotka?
Zadaj pytanie
alert