logo Stokrotka Sp. z o.o.

Stokrotka Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Stokrotka Sp. z o.o.

anonim 2009-03-03 09:55:27
kadra kierownicza jest nie profesjonalna
anonim 2009-03-25 16:04:18
Słowa kojarzące się z Stokrotka Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .Solidna
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Stokrotka Sp. z o.o.:
Najbardziej nie podobało mi się w Stokrotka Sp. z o.o.:
1
anonim 2009-05-16 23:13:10
same zakazy,przypomina to obóz zero satysfakcji z wykonywanej pracy
anonim 2009-05-28 21:57:07
ile tam sie zarabia na poszczególnych stanowiskach????
Shira 2009-07-05 16:46:34
nie chcesz wiedziec jak sie tam pracuje to klamcy i [usunięte przez moderatora] nie warto ludzi traktuja jak tania siłe roboacza moja kolezanka tam pracowała to kierownictwo nic nie robi kto chce dozyc spokojnej starosci niech nie idzie do stokrotki!!!!!
ona 2009-07-06 03:40:58
Mam pytanie odnośnie sklepu na Falenicy kiedy otwarcie, jakie zarobki proponują?
xxx 2009-09-21 19:23:23
Witam niech idzie do biedronki bo tam nie wyzyskują :D
stokrotka falenica 2009-09-21 19:24:51
Hmm Falenica być może ruszy w październiku a wynagrodzenie jest zależne od zajmowanego stanowiska z tego co się orientuje to nie jest tragicznie
aldona 2010-01-22 14:16:37
czesc nie najlepiej czytam piszecie o pracy w stokrotce, z ja wlasnie dostalam tel.zeby przyjsc na rozmowe w sprawie pracy w tym wlasnie sklpie na stanowisko z-cy kierownika .Czy mozecie mi powiedziec ile zarabia z-ca?noi ogolnie moze cos , jak wyglada praca tam?czym mniej wiecej sie zajmuje z-ca?dziekuje
1
zlodzej 2010-02-02 21:47:03
to normalne dzadostwo a szczegolnie w rzeszowie
Krzysztof 2010-06-03 22:03:27
W Rzeszowie w Stokrotce stoisko mięsne jest niewydarzone!! A i czasem wędliny są juz po terminie. Byłem kiedyś świadkiem jak Panie dostały info chyba o jakiejś kontroli ( możliwe że sanepidu) latały jak przysłowiowy kot z pech.... i spora ilość wędlin była przebierana i lądowała w koszu!!! Wiec można się domyślać że było coś z nią nie tak. Totalna porażka. Nie polecam tego sklepu.
dudu 2010-09-22 11:49:05
w lublinie na stoisku z wędlinami zapeoponowali 1800 zł brutto ale się boję atmosfery jak podobno panuje
dzagdzag 2010-11-04 12:00:05
1800 brutto, ale chyba na z-cę lub na kierownika?!
ktoś kto pracował 2010-11-11 11:12:15
Tak zgadzam się z tą wypowiedzią,pracowałam na stanowisku mięsnym ,i jak jest kontrola typu AUDYT to rzeczy po terminie ląduja w koszu na śmieci
pracownica 2010-11-27 00:25:29
ja pracuje w stokrotce w Poznaniu na kasie i pensje to masakra, wyzyskuja nas az miło popatrzec. ciagle tylko, zrób to-zrób tamto a kierownictwo siedzi sobie w biurze i kawe pije czasem wyjdzie i łaskawie coś wyłoży albo dołoży. wyjatek stanowi oczywiscie główna kierowniczka [usunięte przez moderatora]. która zaiwania miedzy regałami a reszta to siedzi i pierdzi w stołki. a nasza nowa pani koordynator Mirosława pópilek jednej z pań kierownik - rządzi się, myśli że skoro wszystko jej wolno to jest nie tykalna, wogóle to ciagle kontrole, AOSy,[usunięte przez moderatora]. atakujacy nasz sklep i to im się nie podoba, tamto im się nie podoba. pamietam jaki był gnój jak [usunięte przez moderatora]. wleciał na nasz sklep akurat było to śmieszne "fejsowanie" i odeszłyśmy od wykładania palet które stały przy lodówkach z mrożonkami to gnój się zrobił że nagany poleciały. wogóle jak mielismy za regionalna [usunięte przez moderatora]. to było fajnie teraz mamy regionalnego nowego (nie pamietam jak sie nazywa) i facet wprowadza swoje wlasne podwórko.
wiec jezeli ktos sie do nas wybiera, to juz odradzam
niestokrotnik 2011-03-30 21:43:08
władze w stokrotka traktują pracowników jak Chińczyków w [usunięte przez moderatora] nie dość, że płacą najniższą pensje to mają wymagania dla każdego pracownika, aby zajmował się wszystkim i najlepiej w jednym czasie i to pracownik jest za wszystko odpowiedzialny, gdzie etaty są cały czas zmniejszane (niewykonanie planów, TK miał zły humor, audyt 2% mniej i etat papa). Kradzieże są winą pracowników i to pracownicy mają się martwić jak uzupełnić braki. Jak masz pieniądze na zbyciu i nie masz co robić a do tego chcesz odnaleźć Swoją NERWICĘ zapraszam do sTOKROTKA Lublin - takie ładne miasto i fajni ludzie a Ci oprawcy - stokrotni
1
białostoczanka 2011-04-18 08:11:01
Ja pracuję w Białymstoku to takie miasto w Polsce B, tak było jest i pozostanie i może jedynie większa ilość galerii handlowych przybliży nas do środka Polski bo o zachodzie to nawet nie wspomnę. Ale do rzeczy u nas na sklepie jest to samo z tymi audytami i innymi sprawami, są jakieś cele wzięte z kosmosu i musisz się zmieścić, a jak nie to po premii, którą i tak rzadko się ogląda. Najlepiej żeby pracownik był jak ośmiornica i miał ze 12 rąk, robił wszystko i jeszcze się uśmiechał i broń Boże nie narzekał przy klientach bo jeszcze się dowiedzą jak to nie jest różowo w stokrotkach, a to wszystko za marną najniższą krajową. Sądzę, że teraz to nawet biedronka wypada lepiej w traktowaniu pracowników po tych aferach, a u nas żadnej głośnej afery nie było i jest wszystkim dobrze, przynajmniej w teorii. Ja nie wiem dlaczego my się godzimy na takie traktowanie? Załóżmy jakiś związek, albo coś z czym oni tak łatwo sobie nie poradzą.
Lublinianin 2011-04-19 13:56:08
Ja chciałbym być zadowolony ze swojej pracy, ale obecnie jest tragicznie. Holding Emperia to wyzysk pracowników, których najwięcej jest w Stokrotkach. W Tradisie po zmianach własnościowych na pewno coś się poprawi. Chyba najgorzej jest pracować u nowobogackich Polaków, bo gdzie mieli uczyć się kultury biznesu. Niestety patriotyzm pracy niekoniecznie nam przynosi pozytywne rezultaty.
klient 2011-05-06 17:30:13
Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani [usunięte przez moderatora] . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.
anonim 2011-05-06 17:30:57
Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani [usunięte przez moderatora] . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.
Ja 2011-06-04 11:08:51
Kliencie!!! A jak ona ma być miła jak stojąc na kasie ona ma rozłożyć towar w pułki, zrobić planogram, zebrać nabiał z krótkim terminem i jeszcze zamieść sklep małą szczotką, napisz mi jak ,chyba telepatycznie!!!
Paweł P 2011-06-06 13:23:27
anonim - 2009-05-28 21:56:56

ile tam sie zarabia na poszczególnych stanowiskach????

Witam wszystkich robię pozew zbiorowy przeciwko firmie Stokrotka i szukam ludzi którzy są poszkodowani przez Tą firmę a dlaczego to poczytajcie na tym samym forum "STOKROTKA SOKOŁÓW PODLASKI
lublinianin 2011-06-20 16:33:40
Tak mi przykro że muszę się zgodzić z tymi wszystkimi złymi opiniami na temat pracy w stokrotce, ale to PRAWDA. Pracujemy coraz ciężej, etaty poobcinane, harujemy za 2 czasem za 3 osoby. Kierownictwo wiecznie niezadowolone, wiecznie straszące naganami oraz zwolnieniem, regionalni....KOSZMAR....przyjść, nawymyślać, nastraszyć, zgnoić i pójść do domciu by wymyślić kolejny plan na zgnojenie "szarego" pracownika. Nie twierdzę że nie ma tam porządnych ludzi ale ci "normalni" po prostu nie wytrzymują i albo zostają zwolnieni za to że się odzywają albo sami rezygnują- mają dość bezsilności. Szkoda że tak duża firma na dodatek nasza POLSKA tak gnoi SWOICH. Nie wiem czy cokolwiek pomoże pisanie tutaj czy nasze słowa i nasze opinie na temat pracy w STOKROTKACH przyniesie jakieś rezultaty, ale miejmy nadzieję iż może w końcu jednak coś się ruszy. Kilka lat temu do naszego słownika doszło pewne słowo które z czystym sumieniem mogę użyć na temat pracy w sieci sklepów STOKROTKA - to co jest najlepszą ofertą przetargową tej firmy do zatrudniania pracowników to [usunięte przez moderatora] stosowany na każdym pracowniku, który nie należy to tzw elity firmy. Życzę mniej nerwów, więcej odpoczynku, zwrotu nadliczbowych godzin przepracowanych w ramach rekreacji a przede wszystkim podwyżki.
biedna 2011-06-22 07:17:31
1150 kasjer sprzedawca
ktoś 2011-06-22 07:22:08
Napisz jaki pozew i przeciw komu, bo bezpośrednio nad szarym pracownikiem jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik, potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] regionalny i tak dalej i tak dalej. I jeden gnoi drugiego i tak do samego szaraka.
anonim 2011-07-16 09:28:01
Sklep stokrotka to istny niewypał.Trzeba zostawać po godzinach za fri.Pracowników nie szanują.Apotem się dziwią że pracownicy się sami zwalniają ale mają racje nie czarujmy się.
anonim 2011-09-12 08:34:35
klient - 2011-05-06 17:30:13

Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani Malgorzata . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.

oj piwka nie było :( uronię łezkę w wolnej chwili........... najbardziej właśnie nie lubię klientów z gazetkami... nasza wina, że dostawca nie dojechał ? a oni łażą z gazetkami i ciągle pytają jakby nie mieli czarno na białym napisane... i dobrze, że nie będziesz ! bardzo się cieszymy !
pracownik 2011-10-13 19:53:02
Stokrotka Białystok prowadzi nabór na stanowiska mięsne, ciekawe na jak długo?
anonim 2011-11-01 09:45:27
do wygaśnięcia umowy na okres próbny :)))))
gosc 2012-02-29 15:28:29
pracownica - 2010-11-27 00:25:29

ja pracuje w stokrotce w Poznaniu na kasie i pensje to masakra, wyzyskuja nas az miło popatrzec. ciagle tylko, zrób to-zrób tamto a kierownictwo siedzi sobie w biurze i kawe pije czasem wyjdzie i łaskawie coś wyłoży albo dołoży. wyjatek stanowi oczywiscie główna kierowniczka [usunięte przez administratora] która zaiwania miedzy regałami a reszta to siedzi i pierdzi w stołki. a nasza nowa pani koordynator [usunięte przez administratora] pópilek jednej z pań kierownik - rządzi się, myśli że skoro wszystko jej wolno to jest nie tykalna, wogóle to ciagle kontrole, AOSy, [usunięte przez administratora]. atakujacy nasz sklep i to im się nie podoba, tamto im się nie podoba. pamietam jaki był gnój jak [usunięte przez administratora]. wleciał na nasz sklep akurat było to śmieszne "fejsowanie" i odeszłyśmy od wykładania palet które stały przy lodówkach z mrożonkami to gnój się zrobił że nagany poleciały. wogóle jak mielismy za regionalna [usunięte przez administratora] to było fajnie teraz mamy regionalnego nowego (nie pamietam jak sie nazywa) i facet wprowadza swoje wlasne podwórko.

wiec jezeli ktos sie do nas wybiera, to juz odradzam
Popieram wszystko co jest napisane tak samo lub jeszcze gorzej jest w lublinie w stokrotce na majdanku gdzie zmienia się kierownictwo a oni ściagaja swoich ludzi a obecnie pracujacych wyrzucaja jak śmieci ale na nich jest paragraf 94&3kodeksu pracy " [usunięte przez administratora] pracownika" wkoncu ktoś się za nich wezmie.
Laura 2012-03-19 18:51:01
Chcę aplikować do pracy do jednej z dwóch stokrotek w Krakowie na kasjerkę. Czy warto? Proszę o opinie bo jak czytam opinie o pracy w innych miastach to aż ciarki po plecach przechodzą.
pracownik 2012-05-23 09:44:36
Pracowałam do nie dawno w stokrotce w Grudziądzu .Nie została mi przedłużona umowa.Regionalny [usunięte przez administratora]. Zapewniał mnie że bede pracować dalej.W grudniu 2011r miałam propozycję pracy w innym markecie za większe pieniądze niż w Stokrotce i przedstawiłam mojemu regionalnemu sytuację on mnie zapewnił że będą podwyżki i że umowe będę miała przedłużoną więc postanowiłam zostać w Stokrotce nie lubię zmieniać co chwile pracy.Dwa dni przed końcem umowy Regionalny [usunięte przez administratora] powiedział mi że nie będę mieć przedłużonej umowy a uzasadnienie jego byłego takie :cytuję \\\" Nie przekonałaś mnie do siebie \\\" jak na regionalnego to trochę ubogie słownictwo .
lili 2012-06-19 18:14:06
Praca w Stokrotce to czysty wyzysk, kierownictwo traktuje ludzi jak niewolników, bo oni to sfera wyższa, zabrania się chodzić na przerwę, najlepiej to wcale nie wychodzić z pracy, ordynarne odzywki do pracowników, zero kultury , kierownictwo stosuje [usunięte przez administratora] Tragedia!!!!!!!!!!!!!!
lublin 2012-07-11 13:31:16
zgadzam się ze wszystkim, wymagania z kosmosu za minimalne wynagrodzenie ludzie odchodzą bo nie wytrzymują tempa pracy ciągłych kontroli a i tak zawsze jest żle
ewcia 2012-07-28 11:24:01
Kierownictwo w stokrotce w rzeszowie jak się nie pójdzie na przerwe to straszy naganą, na stoisku mięsnym jest tylko jedna osoba na zmianie koszmar trzeba wziąść się za to i zrobić z tym porządek czas najwyższy.
Pogorzelski 2012-07-29 22:44:37
UWAGA [usunięte przez administratora]:-praca stokrotka Białystok,dzwonią,wysyłaja na badania,nie zatrudniają i mówią oby poczekac praca będzie ....! sierpnia....30 września...czyli pierwszo paciotki i znajomki kierowników później ty!!!Chyba o czymś to świadczy ni:wystrzegajcie się numerów: [usunięte przez administratora] i naganiaczki pod numerem: [usunięte przez administratora]!!!Sama se Bladzio czekaj!!!A i niech ci wyplata w gardle stanie mendo ty!!!!!
klient 2012-09-15 17:10:26
Witam,
Przypadkowo czytając różnych opinii o pracodawcach temat supermarketu Stokrotka bardzo mnie rozbawił.Jestem klientem na co dzień i uważam,że to co dzieje się np.w supermarkecie w Kwidzynie jest po prostu niedopuszczalne.Główny kierownik,którego miałam okazję poznać,nie nadaje się moim zdaniem do pracy z ludżmi.Wiem,że brzmi to trochę dziwacznie,ale taka jest szczera prawda.Zatrudnia do pracy i wysyła na badania lekarskie kilka osób jednocześnie.Rezygnując z osoby jeszcze przed zatrudnieniem nie kontaktuje się z nią w ogóle i raczy poinformować ją o tym,iż jednak nie zostanie pan/pani zatrudniona, dopiero wtedy,kiedy dana osoba pojawia się z gotowymi badaniami lekarskimi w pierwszym dniu pracy,który wcześniej ustaliła pani kierownik Dorota D.Poza tym znajomy kilka dni temu opowiadał niemiłą sytuację,która miała miejsce
w w/w supermarkecie.Poprosił jednego z pracowników o krótką rozmowę z kierownikiem.Czekał i się nie doczekał.Okazało się,że czekając prawie pół godziny nie będzie mógł zamienić kilka słów z panią kierownik bo ta,jak twierdzi jeden z pracowników\\\"zamknęła się w magazynie\\\" i nie ma zamiaru wyjść do klienta.Przecież to,co się dzieje w tym sklepie jest niedopuszczalne w handlu.Kto przyjął do pracy tę panią na tak odpowiedzialne stanowisko?Gdzie w takich sytuacjach są jej przełożeni?
Monika 2013-02-05 09:57:54
To wszystko prawda. Zarobki najniższa Krajowa. Kierownictwo nic Nie robi. Regionalny Kierownik przyjeżdza i wymądza się. Dyrektor Regionalny to już porażka, bez pomysłu, brak wiedzy na temat stoiska, szkoda słów.
Niepolecam jako Pracodawcę
monika 2013-02-05 10:04:16
Układy, jeszcze raz układy, Nic dodać nic ująć.
Zastępca Kierownika Ile zarabia lepiej nie pytaj. Mniej niż pracownik sklepu w innej sieci.
Monika
koko1 2013-02-11 17:26:22
Wstyd władze Stokrotki , żeby pracownicy w sklepach zarabiali najniższą krajową -zamienimy się płacami i pracą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mika 2013-02-15 10:18:50
Dlaczego dorównali nagrodą za tajemniczego klienta do najniższej krajowej która od stycznia wynosi 1600 zł czy to jest zgodne z prawem?
lublinianka 2013-02-22 12:01:03
jestem pracownica stokrotki i jestem nie zadowolona, przyjmujac sie do pracy kierownczka glowna powiedziala ze przerwa jest dla nas i mozemy z na robic co nam sie podoba a dzis przychodzac do pracy dowiedzialam sie ze zabraniaja nam palic na przerwie a same kierowniczki wychodza co godzina na papierosa czy to jest normalne? nie rowno traktuja pracownikow bo jeden ma wiecej przywilejow niz drugi, po za tym traktuja nas jak smieci szkolenia dostaje na kartce papieru ktore musze podpisac. powiedzcie mi gdzie moge sie zwrocic z tym ze zakazuja nam palic skoro same pala i z tego co sie dowiedzialam to tak jest
lublinianka 2013-02-22 12:11:07
tez pracuje na majdanku to co sie teraz dzieje to masakra zakazali nam palic na przerwach strasza naganami za rozmowy na stoiskach a przeciez musisz przekazac informacje 2 zmianie zalozyli nowy monitoring i obserwuja nasz kazdy krok strasza naganami jesli za dlugo obslugujesz jednego klijeta - a co jesli jest bardzo marudny - bo sa tacy wylecisz z pracy za glupote
logika 2013-03-06 00:10:15
Sklep który chce mieć konkurencyjną pozycję na rynku powinien zatrudniać proporcjonalną ilość osób co do wielkości sklepu i jego obrotu - niestety zarząd stokrotki jeszcze tego nie wie. Jest to jedna z polskich firm która upokarza nasz kraj. Zadowolony personel = zadowolony klient, proste.
Zarobki: kasjer 1.650 brutto, koordynator sprzedaży (nabiał, owoce/warzywa), stoisko mięsne ok. 1.800 brutto. Premia zależy od głównego kierownika, ale skoro może ją wziąć dla siebie to dlaczego miałby ją rozdawać pracownikom??
Oczy jak 5 złotych 2013-03-07 07:50:44
Poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną do kierowniczek w jednym ze sklepów.Pokazano mi co mam robić to zbaraniałem.Przyjmowanie towaru, skanowanie, wprowadzanie w system,rolowanie kartonów , układanie wszystkiego w trzech magazynach i to tak by wiedzieć co się dzieje na sklepie, aby po pójściu do domu,aby Dziewczyny miały dostęp do najpotrzebniejszych towarów, podpisywanie faktur, porządek na sklepie, układanie piwa i wody i czyszczenie półek na sklepie, uzupełnianie lodówek, towar starszy do przodu, nowy do tyłu.Kiedy to wszystko zrobić?Płaca 1900 brutto do 200 uznaniówki i premia za ilość sprzedaży.Teraz doceniam co straciłem zwalniając się bo był stres.Brutto miałem 3270 plus często nadgodziny (nakazane niestety).Wychodziło mi prawie co miesiąc 2900 na rękę, a tu za ten kierat?
kiki 2013-03-12 11:18:19
z-ca zarabia mniej niz koordynator stoiska miesnego.ma na głowie cały sklep i duza odpowiedzialnosc .zwalniaja za nic ,uwielbiaja to robic .nie znam sklepu ktory by tak wyzyskiwal ludzi .znajac rynek stokrotka bije wszelkie rekordy ponizania i gardzenia ludzmi.zero szacunku,roboty nie daja rady a oni od ludzi oczekuja cudów,rozumiem wszystko ale nie za takie marne wynagrodzenie.obozy za czasow wojny zapewne maja we krwi pod kazdym wzgledem .niezaleznie od rejonu i miasta stokrotka zle sie kojarzy.nie polecam pracy w terj firmie no chyba ze jestes samobujca!!!!!
STOKROTEK 2013-03-20 21:52:44
CZEŚĆ WSZYSTKIM
SŁUCHAJCIE! MAM PYTANIE: W JAKI SPOSÓB TRAKTUJE WAS FIRMA PURZECZKO WYNAJĘTA PRZEZ NASZE NOWE WŁADZE DO TERRORYZOWANIA PRACOWNIKÓW.
HA - BO DO TEGO , ŻE JESTEŚMY ZŁODZIEJAMI JUŻ SIĘ PRZYZWYCZAILIŚMY
MYŚLĘ ŻE MOBBING I WYKORZYSTYWANIE Z BIEDRONKI TO PRZY NAS PIKUŚ..............
STOKROTEK 2013-03-20 21:57:15
CZEŚĆ WSZYSTKIM
SŁUCHAJCIE! MAM PYTANIE: W JAKI SPOSÓB TRAKTUJE WAS FIRMA PURZECZKO WYNAJĘTA PRZEZ NASZE NOWE WŁADZE DO TERRORYZOWANIA PRACOWNIKÓW.
HA - BO DO TEGO , ŻE JESTEŚMY ZŁODZIEJAMI JUŻ SIĘ PRZYZWYCZAILIŚMY
MYŚLĘ ŻE MOBBING I WYKORZYSTYWANIE Z BIEDRONKI TO PRZY NAS PIKUŚ..............
1
~~zwolniona~~ 2013-04-06 23:52:11
witam wszystkich czytalam o opiniach na temat pracy w "stokrotka"i ze wszystkimi sie zgadzam,kiedy zaczelam pracowac na dziale miesnym trudo moze jest uwierzyc ale mialam fantastyczych kierownikow i kierowniczki,bylam zmuszona pojsc na wolne ze wzgledu na ciaze,ale kiedy wrocilam to sie w szok wpakowalam,moi kierownicy polecieli ze stanowiska poniewaz traktowali nas pracownikow jak ludzi a nie jak bydlo co w obecnej chwili tak jest,zostalam przeniesiona do stokrotki na ul.Kunickiego w Lublinie a tam [usunięte przez administratora]I,sa wyzwiska ja np.musialam sie pytac czy moge pojsc do wc,ale ja sie sprzeciwilam kierowniczce uwaga nazywa sie MARLENA jesli ktos bedzie to czytal i kto tam pracowal to napewno bedzie wiedzial o kim mowa,od tamtej pory bylam szykanowana przez nia,teraz kiedy tam nie pracuje nowych nieprzyjemnych rzeczy sie dowiaduje,ale zadna z osob tam pracujacych nie chce nic powiedziec tlumaczac sie utrata pracy,albo i gdzie pojde pracowac w moim wieku,ja wiem ze jest trudo z praca ale nie mozna dawac sie tak byle zmiji gnoic bo dorwala kierownicze stanowisko,nadstawila d....y i jest kierownica,wykorzystuja pod kazdym wzgledem jak chca i nikt z tym nic nie robi bo sie boi,ciekawi mnie czy ten ktory zalozyl ten syf zwany stokrotka tak naprawde wie jak sa traktowani pracownicy ktorzy na niego zachrzaniaja,jak znam zycie to jego nic to nie obchodzi aby dobra kasa byla,mam nadzieje ze ktos w koncu wezmie sie za ten oboz hitlerowski,pozdrawiam wszystkich.
Stokrotka 2013-04-09 11:08:42
Ta cała firma to jedna wielka lipa masz rację nas traktują jak złodzieji a prawdziwi sklep wynoszą co idzie za tym inwentaryzacja LIPA ale oczywiście to nasza wina ci cali pseudo ochroniarze to chłopaki co mają po 21 i22 lata przynajmniej w moim sklepie spisują kolejki sprawdzają szafki obserwują co robimy ale na pewno nie pilnują sklepu a zapomniałabym jeszcze pół dnia spędzają przy komputerze.... grając w pasjansa!!!!!
Zostaw swoją opinię o Stokrotka Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka Sp. z o.o.