Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-06 17:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani [usunięte przez moderatora] . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2011-06-04 11:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kliencie!!! A jak ona ma być miła jak stojąc na kasie ona ma rozłożyć towar w pułki, zrobić planogram, zebrać nabiał z krótkim terminem i jeszcze zamieść sklep małą szczotką, napisz mi jak ,chyba telepatycznie!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł P - 2011-06-06 13:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-05-28 21:56:56

ile tam sie zarabia na poszczególnych stanowiskach????

Witam wszystkich robię pozew zbiorowy przeciwko firmie Stokrotka i szukam ludzi którzy są poszkodowani przez Tą firmę a dlaczego to poczytajcie na tym samym forum "STOKROTKA SOKOŁÓW PODLASKI
zdjecie uzytkownika
lublinianin - 2011-06-20 16:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mi przykro że muszę się zgodzić z tymi wszystkimi złymi opiniami na temat pracy w stokrotce, ale to PRAWDA. Pracujemy coraz ciężej, etaty poobcinane, harujemy za 2 czasem za 3 osoby. Kierownictwo wiecznie niezadowolone, wiecznie straszące naganami oraz zwolnieniem, regionalni....KOSZMAR....przyjść, nawymyślać, nastraszyć, zgnoić i pójść do domciu by wymyślić kolejny plan na zgnojenie "szarego" pracownika. Nie twierdzę że nie ma tam porządnych ludzi ale ci "normalni" po prostu nie wytrzymują i albo zostają zwolnieni za to że się odzywają albo sami rezygnują- mają dość bezsilności. Szkoda że tak duża firma na dodatek nasza POLSKA tak gnoi SWOICH. Nie wiem czy cokolwiek pomoże pisanie tutaj czy nasze słowa i nasze opinie na temat pracy w STOKROTKACH przyniesie jakieś rezultaty, ale miejmy nadzieję iż może w końcu jednak coś się ruszy. Kilka lat temu do naszego słownika doszło pewne słowo które z czystym sumieniem mogę użyć na temat pracy w sieci sklepów STOKROTKA - to co jest najlepszą ofertą przetargową tej firmy do zatrudniania pracowników to [usunięte przez moderatora] stosowany na każdym pracowniku, który nie należy to tzw elity firmy. Życzę mniej nerwów, więcej odpoczynku, zwrotu nadliczbowych godzin przepracowanych w ramach rekreacji a przede wszystkim podwyżki.
zdjecie uzytkownika
biedna - 2011-06-22 07:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1150 kasjer sprzedawca
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-06-22 07:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz jaki pozew i przeciw komu, bo bezpośrednio nad szarym pracownikiem jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik, potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] regionalny i tak dalej i tak dalej. I jeden gnoi drugiego i tak do samego szaraka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-16 09:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep stokrotka to istny niewypał.Trzeba zostawać po godzinach za fri.Pracowników nie szanują.Apotem się dziwią że pracownicy się sami zwalniają ale mają racje nie czarujmy się.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-12 08:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klient - 2011-05-06 17:30:13

Do tej pory byłem klientem Stokrotki w Korszach , ale juz nie będę.
W ostatniej gazetce, która sie ukazała 05.05,2011 r chciałem kupić piwo Warka 5*500 ml + 2 talie kart gratis puszka , ale niestety o 8:30 tego dnia jego nie było. Nie rozumiem to po co są te gazetki skoro nie ma towaru. Obsługa strasznie sie pogorszyła , nie miłe kasjerki w szczególności pani Malgorzata . Nic dodacz nic ująć poprostu szok.

oj piwka nie było :( uronię łezkę w wolnej chwili........... najbardziej właśnie nie lubię klientów z gazetkami... nasza wina, że dostawca nie dojechał ? a oni łażą z gazetkami i ciągle pytają jakby nie mieli czarno na białym napisane... i dobrze, że nie będziesz ! bardzo się cieszymy !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-10-13 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka Białystok prowadzi nabór na stanowiska mięsne, ciekawe na jak długo?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-01 09:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wygaśnięcia umowy na okres próbny :)))))
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-02-29 15:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownica - 2010-11-27 00:25:29

ja pracuje w stokrotce w Poznaniu na kasie i pensje to masakra, wyzyskuja nas az miło popatrzec. ciagle tylko, zrób to-zrób tamto a kierownictwo siedzi sobie w biurze i kawe pije czasem wyjdzie i łaskawie coś wyłoży albo dołoży. wyjatek stanowi oczywiscie główna kierowniczka [usunięte przez administratora] która zaiwania miedzy regałami a reszta to siedzi i pierdzi w stołki. a nasza nowa pani koordynator [usunięte przez administratora] pópilek jednej z pań kierownik - rządzi się, myśli że skoro wszystko jej wolno to jest nie tykalna, wogóle to ciagle kontrole, AOSy, [usunięte przez administratora]. atakujacy nasz sklep i to im się nie podoba, tamto im się nie podoba. pamietam jaki był gnój jak [usunięte przez administratora]. wleciał na nasz sklep akurat było to śmieszne "fejsowanie" i odeszłyśmy od wykładania palet które stały przy lodówkach z mrożonkami to gnój się zrobił że nagany poleciały. wogóle jak mielismy za regionalna [usunięte przez administratora] to było fajnie teraz mamy regionalnego nowego (nie pamietam jak sie nazywa) i facet wprowadza swoje wlasne podwórko.

wiec jezeli ktos sie do nas wybiera, to juz odradzam
Popieram wszystko co jest napisane tak samo lub jeszcze gorzej jest w lublinie w stokrotce na majdanku gdzie zmienia się kierownictwo a oni ściagaja swoich ludzi a obecnie pracujacych wyrzucaja jak śmieci ale na nich jest paragraf 94&3kodeksu pracy " [usunięte przez administratora] pracownika" wkoncu ktoś się za nich wezmie.
zdjecie uzytkownika
Laura - 2012-03-19 18:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę aplikować do pracy do jednej z dwóch stokrotek w Krakowie na kasjerkę. Czy warto? Proszę o opinie bo jak czytam opinie o pracy w innych miastach to aż ciarki po plecach przechodzą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-05-23 09:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam do nie dawno w stokrotce w Grudziądzu .Nie została mi przedłużona umowa.Regionalny [usunięte przez administratora]. Zapewniał mnie że bede pracować dalej.W grudniu 2011r miałam propozycję pracy w innym markecie za większe pieniądze niż w Stokrotce i przedstawiłam mojemu regionalnemu sytuację on mnie zapewnił że będą podwyżki i że umowe będę miała przedłużoną więc postanowiłam zostać w Stokrotce nie lubię zmieniać co chwile pracy.Dwa dni przed końcem umowy Regionalny [usunięte przez administratora] powiedział mi że nie będę mieć przedłużonej umowy a uzasadnienie jego byłego takie :cytuję \\\" Nie przekonałaś mnie do siebie \\\" jak na regionalnego to trochę ubogie słownictwo .
zdjecie uzytkownika
lili - 2012-06-19 18:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Stokrotce to czysty wyzysk, kierownictwo traktuje ludzi jak niewolników, bo oni to sfera wyższa, zabrania się chodzić na przerwę, najlepiej to wcale nie wychodzić z pracy, ordynarne odzywki do pracowników, zero kultury , kierownictwo stosuje [usunięte przez administratora] Tragedia!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lublin - 2012-07-11 13:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się ze wszystkim, wymagania z kosmosu za minimalne wynagrodzenie ludzie odchodzą bo nie wytrzymują tempa pracy ciągłych kontroli a i tak zawsze jest żle
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2012-07-28 11:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo w stokrotce w rzeszowie jak się nie pójdzie na przerwe to straszy naganą, na stoisku mięsnym jest tylko jedna osoba na zmianie koszmar trzeba wziąść się za to i zrobić z tym porządek czas najwyższy.
zdjecie uzytkownika
Pogorzelski - 2012-07-29 22:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA [usunięte przez administratora]:-praca stokrotka Białystok,dzwonią,wysyłaja na badania,nie zatrudniają i mówią oby poczekac praca będzie ....! sierpnia....30 września...czyli pierwszo paciotki i znajomki kierowników później ty!!!Chyba o czymś to świadczy ni:wystrzegajcie się numerów: [usunięte przez administratora] i naganiaczki pod numerem: [usunięte przez administratora]!!!Sama se Bladzio czekaj!!!A i niech ci wyplata w gardle stanie mendo ty!!!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2012-09-15 17:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Przypadkowo czytając różnych opinii o pracodawcach temat supermarketu Stokrotka bardzo mnie rozbawił.Jestem klientem na co dzień i uważam,że to co dzieje się np.w supermarkecie w Kwidzynie jest po prostu niedopuszczalne.Główny kierownik,którego miałam okazję poznać,nie nadaje się moim zdaniem do pracy z ludżmi.Wiem,że brzmi to trochę dziwacznie,ale taka jest szczera prawda.Zatrudnia do pracy i wysyła na badania lekarskie kilka osób jednocześnie.Rezygnując z osoby jeszcze przed zatrudnieniem nie kontaktuje się z nią w ogóle i raczy poinformować ją o tym,iż jednak nie zostanie pan/pani zatrudniona, dopiero wtedy,kiedy dana osoba pojawia się z gotowymi badaniami lekarskimi w pierwszym dniu pracy,który wcześniej ustaliła pani kierownik Dorota D.Poza tym znajomy kilka dni temu opowiadał niemiłą sytuację,która miała miejsce
w w/w supermarkecie.Poprosił jednego z pracowników o krótką rozmowę z kierownikiem.Czekał i się nie doczekał.Okazało się,że czekając prawie pół godziny nie będzie mógł zamienić kilka słów z panią kierownik bo ta,jak twierdzi jeden z pracowników\\\"zamknęła się w magazynie\\\" i nie ma zamiaru wyjść do klienta.Przecież to,co się dzieje w tym sklepie jest niedopuszczalne w handlu.Kto przyjął do pracy tę panią na tak odpowiedzialne stanowisko?Gdzie w takich sytuacjach są jej przełożeni?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2013-02-05 09:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko prawda. Zarobki najniższa Krajowa. Kierownictwo nic Nie robi. Regionalny Kierownik przyjeżdza i wymądza się. Dyrektor Regionalny to już porażka, bez pomysłu, brak wiedzy na temat stoiska, szkoda słów.
Niepolecam jako Pracodawcę
zdjecie uzytkownika
monika - 2013-02-05 10:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Układy, jeszcze raz układy, Nic dodać nic ująć.
Zastępca Kierownika Ile zarabia lepiej nie pytaj. Mniej niż pracownik sklepu w innej sieci.
Monika
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: pracuj.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Stokrotka Sp. z o.o. - jesteśmy polską firmą, działającą na rynku od 20 lat. Mamy sieć blisko 250 sklepów spożywczych w całej Polsce oraz własne magazyny logistyczne. Zatrudniamy ponad 7200 osób (w centrali w Lublinie ponad 400) i nadal dynamicznie się rozwijamy. Stawiamy na wartości, które określają nas i naszych pracowników jako zgrany zespół mający wspólny cel.Obecnie do naszego zespołu w markecie Stokrotka w Warszawie oraz Łodzi poszukujemy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
koko1 - 2013-02-11 17:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd władze Stokrotki , żeby pracownicy w sklepach zarabiali najniższą krajową -zamienimy się płacami i pracą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mika - 2013-02-15 10:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego dorównali nagrodą za tajemniczego klienta do najniższej krajowej która od stycznia wynosi 1600 zł czy to jest zgodne z prawem?
zdjecie uzytkownika
lublinianka - 2013-02-22 12:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pracownica stokrotki i jestem nie zadowolona, przyjmujac sie do pracy kierownczka glowna powiedziala ze przerwa jest dla nas i mozemy z na robic co nam sie podoba a dzis przychodzac do pracy dowiedzialam sie ze zabraniaja nam palic na przerwie a same kierowniczki wychodza co godzina na papierosa czy to jest normalne? nie rowno traktuja pracownikow bo jeden ma wiecej przywilejow niz drugi, po za tym traktuja nas jak smieci szkolenia dostaje na kartce papieru ktore musze podpisac. powiedzcie mi gdzie moge sie zwrocic z tym ze zakazuja nam palic skoro same pala i z tego co sie dowiedzialam to tak jest
zdjecie uzytkownika
lublinianka - 2013-02-22 12:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez pracuje na majdanku to co sie teraz dzieje to masakra zakazali nam palic na przerwach strasza naganami za rozmowy na stoiskach a przeciez musisz przekazac informacje 2 zmianie zalozyli nowy monitoring i obserwuja nasz kazdy krok strasza naganami jesli za dlugo obslugujesz jednego klijeta - a co jesli jest bardzo marudny - bo sa tacy wylecisz z pracy za glupote
zdjecie uzytkownika
logika - 2013-03-06 00:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep który chce mieć konkurencyjną pozycję na rynku powinien zatrudniać proporcjonalną ilość osób co do wielkości sklepu i jego obrotu - niestety zarząd stokrotki jeszcze tego nie wie. Jest to jedna z polskich firm która upokarza nasz kraj. Zadowolony personel = zadowolony klient, proste.
Zarobki: kasjer 1.650 brutto, koordynator sprzedaży (nabiał, owoce/warzywa), stoisko mięsne ok. 1.800 brutto. Premia zależy od głównego kierownika, ale skoro może ją wziąć dla siebie to dlaczego miałby ją rozdawać pracownikom??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x