Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o lear

Pracowałeś w firmie lear i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niedoszly pracownik - 2013-04-09 11:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z ta firma???
Zatrudniaja przez work&people wysylaja ludzi na badania nastepnego dnia kaza przyjsc do pracy a za chwile wszystko odwoluja i kaza czekac.Niepowazne traktowanie ludzi,agencja tez do bani nic nie wiedza tylko czekac moze za tydzien moze za dwa .Albo jest praca albo jej nie ma.
zdjecie uzytkownika
agenda - 2013-04-06 16:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abc - 2013-04-06 10:21:30

przyjęcia będą, ale głównie przez agencję pracy tymczasowej - Work&People - trzeba złożyć podanie na Gliwicką 6, bo tam jest legnickie biuro agencji
Na Miłkowickiej tez sa przyjęcia!:-)
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-04-06 10:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjęcia będą, ale głównie przez agencję pracy tymczasowej - Work&People - trzeba złożyć podanie na Gliwicką 6, bo tam jest legnickie biuro agencji
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2013-04-04 23:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Są przyjęcia na chwilę obecną?bo miałam się dowiadywać.Niestety osoba która taką informację mogła przekazać już u was nie pracuje dlatego pytam na forum :)
zdjecie uzytkownika
ONA 39 - 2013-03-29 12:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tę stronę i jestem przerazona ...czy faktycznie jest tam w tej firmie aż tak żle proszę o rzetelne informacje i jak tam jest kiedy zatrudnienia są przez agencje Pollux
bede bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-03-21 11:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwie sie ludziom z montazu ze tak sobie pozwalaja na to ze dwie gwiazdeczki siedza na montazu ze swoim przydupasem a reszta lata po magazynach i b0. szkoda ze nie macie odwagi sie odezwac i zrobic z tym porzadek. nie dajcie sieprzeciez wszyscy jestescie takimi samymi pracownikami . nie powinno tak byc ze dwie gwiazdeczki i przydupas na montazu siedza a wy [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
oszczędności - 2013-03-20 07:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dyrektorze jak zlikwiduje pan brygadzistów na montażu to zaoszczędzi pan 2500 m-c a osoba, która jest na reworku spokojnie sobie poradzi i może być wspomagana przez Leadera ze spawalni ale mądrego.
zdjecie uzytkownika
zapytanie o pracę - 2013-03-19 13:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze, nie wiedziałam że tak szybko ktoś mi odpiszę na moje zapytanie.. więc dopiero teraz weszłam na forum;/ mogę podrzucić moje CV tam na bramkę (imię, nazwisko + dopisek dla kierowników i brygadzistów??) tak wystarczy?? tylko proszę daj znać kiedy to pdodrzucić czy na pierwszej zmianie czy na drugiej?? ewentualnie może w przyszłym tygodniu?? jak Tobie pasuje:) i tak żeby dotarło:) z góry dzięki bardzo!!!
zdjecie uzytkownika
bedziesz pracować jesli chcesz - 2013-03-14 21:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedziesz pracować jesli chcesz - 2013-03-14 17:45:29

zainteresowana - 2013-03-14 13:46:56

Czy może ktoś powiedzieć mi gdzie mozna złożyć CV do lear?? tak żeby dotarło a nie zaraz je wyrzucili, czy mam jechac na zakład?? czy maja gdzieś swoje biuro?? jak się dowiedzieć o pracy?? bo nigdzie nie moge znaleść ofert pracy;/ wiem że zaraz wszyscy mi odradzicie pracy ale bardzo prosze o informację:)) z góry dzieki!!
Jutro jest piątek i zostaw na ochronie cv z napisem na gorze (swoje nazwisko, czarnym markerem,i dopisek dla brygadzistow i kierowników)

Do zobaczenia w pracy:-)
Tylko swoje cv przybora przed druga zmiana czyli przed godz.14,żebym mogl przekazać twoja aplikacje swojemu brygadziscie.
Widze jestes normalna wiec bedziesz tu robic jak chcesz oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
bedziesz pracować jesli chcesz - 2013-03-14 17:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowana - 2013-03-14 13:46:56

Czy może ktoś powiedzieć mi gdzie mozna złożyć CV do lear?? tak żeby dotarło a nie zaraz je wyrzucili, czy mam jechac na zakład?? czy maja gdzieś swoje biuro?? jak się dowiedzieć o pracy?? bo nigdzie nie moge znaleść ofert pracy;/ wiem że zaraz wszyscy mi odradzicie pracy ale bardzo prosze o informację:)) z góry dzieki!!
Jutro jest piątek i zostaw na ochronie cv z napisem na gorze (swoje nazwisko, czarnym markerem,i dopisek dla brygadzistow i kierowników)
Do zobaczenia w pracy:-)
zdjecie uzytkownika
jarule - 2013-03-14 15:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu pitu pitu a ta nowa od krzyśka z montazu ... śliczna miło popatrzeć :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2013-03-14 13:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś powiedzieć mi gdzie mozna złożyć CV do lear?? tak żeby dotarło a nie zaraz je wyrzucili, czy mam jechac na zakład?? czy maja gdzieś swoje biuro?? jak się dowiedzieć o pracy?? bo nigdzie nie moge znaleść ofert pracy;/ wiem że zaraz wszyscy mi odradzicie pracy ale bardzo prosze o informację:)) z góry dzieki!!
zdjecie uzytkownika
B.0 - 2013-02-28 11:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie i najpierw byłem prześladowany przez pana [usunięte przez moderatora] wkońcu mnie zwolnili bo nie pasowałem do ich systemu....ale tu się dziwie [usunięte przez moderatora] że nie podał sprawy do sądu bo przecież każdy widział wynisczający proces jego unicestwienia przez kierowników i jeszcze te brednie na forum...szok...ale na każdego przyjdzie pora i wkońcu sie przejadą na tym kolesiostwie. Pozdro dla inteligentnej załogi, która nie da się zastraszyć.
zdjecie uzytkownika
admi - 2013-02-27 23:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Art.216.
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo chćby pod jej nieobecność,lecz publicznie lub w zamiarze,aby zniewaga do tej osoby dotarla,podlega grzywnie lub karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,podlega grzywnie,karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
zdjecie uzytkownika
antypatologia - 2013-02-25 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nowego kolego nie napisałeś.....Jakieś inne nowiny???, bo jestem ciekaw.
zdjecie uzytkownika
123 - 2013-02-09 12:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z....k - 2013-02-09 05:14:44

Szanuje i pozdrawiam wszystkich pracownikow. Tylko dzieki wam jest dobrze. Uwierzcie mi jest lepiej niz w nie jednej firmie na strefie. Nie piszcie na siebie na forum bo to[usunięte przez moderatora] portal. Lepiej powiedzcie sobie w oczy prawde...Kazdy moze naklamac na siebie a pozniej sa tego konsekwencje.
szanujesz i pozdrawiasz??? chyba swoich kolesi dwulicusie!!! zwolni sie a wszyscy odetchną z ulgą!!!
zdjecie uzytkownika
leg - 2013-02-09 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]. Tu jest naprawde dobrze. Produkujemy czesci do samochodow i zarabiamy pieniadze na utrzymanie . Jesli Tobie nie to pasuje idz do lidla lub reala.albo do Auchan-a na ochrone.
zdjecie uzytkownika
z....k - 2013-02-09 05:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanuje i pozdrawiam wszystkich pracownikow. Tylko dzieki wam jest dobrze. Uwierzcie mi jest lepiej niz w nie jednej firmie na strefie. Nie piszcie na siebie na forum bo to [usunięte przez moderatora] portal. Lepiej powiedzcie sobie w oczy prawde...Kazdy moze naklamac na siebie a pozniej sa tego konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
atomowka - 2013-02-09 04:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam 2 miesiace i nikt mi nie ublizal,nikt mnie nie zle nie traktowal.
zdjecie uzytkownika
niunia - 2013-02-08 11:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Odradzam pracy w tym [usunięte przez moderatora] , ludzi mają za nic i tylko patrzą jakby urąbać premie. :)
zdjecie uzytkownika
naiwniak - 2013-01-31 10:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna to sie zwolniła bo chyba nikt jej nie chcial
zdjecie uzytkownika
nicki 287 - 2013-01-31 10:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no slyszalem wlasnie ze dziela sie laskami fajna firma nie wiesz czy przyjecia sa???
zdjecie uzytkownika
Naiwniak - 2013-01-31 10:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co szkoda czasu żeby pisa o tym szambie i tyle dobrze tylko że humory dopisują haha..Pozdro
zdjecie uzytkownika
przyszła powódka być może - 2013-01-30 22:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Licz się ze słowami, bo stąpasz po cienkiej linii i lada chwila za ten wpis dostaniesz wezwanie do sądu. Mamunia nie nauczyła, żeby nie wyzywać i obrażać kobiety?
zdjecie uzytkownika
alex - 2013-01-25 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby czym prędzej . Takiego syfu jak tu nie ma na całej strefie w L-cy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
39 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lear
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x