Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wtf - 2013-05-28 09:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z - 2013-05-28 00:22:22

Witam szukam pracy prawda jest to co pisza troche wierzyc sie nie chce.Jakie zarobki tylko prosze bez sciemy pozdrawiam
bez ściemy to Ty sobie do McDonalds idz to przynajniej będziesz mówił: "a może frytki do tego?" i nie dostaniesz nagany za rozmawianie podczas pracy :D
zdjecie uzytkownika
z - 2013-05-28 00:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam pracy prawda jest to co pisza troche wierzyc sie nie chce.Jakie zarobki tylko prosze bez sciemy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
!!! - 2013-05-24 15:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
be - 2013-05-24 10:04:28

Nie wiesz co mowisz byli tacy co chcieli i mowili i co juz ich nie ma.Likwiduja po kolei niewygodnych jesli jestes taki ok czemu nie pogadasz z ludzmi ja nie rozmawiam bo to robilem i i teraz otwarcie mowia ze zwolnia.A co do kadry chyba nie pracowales nigdzie indziej skoro twierdzisz ze od nich sa gorsi ja pracowalem w paru firmach i naprawde nie mialem przyjemnosci natknac sie na takich s.........w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Czemu zmiana na zmiane jedzie spytaj [usunięte przez moderatora] sami jada po sobie jak szmaty i ludzi przeciw sobie buntuja a jesli tego nie zauwazyles/as zostaly same azory w tej firmie a nowi zanim sie polapia o co biega to ich nie bedzie albo zostana reksiami.Popatrz na nasza zmiane juz tylko zostalo moze z 5 osob co sie troche buntuja u [usunięte przez moderatora] troche wiecej ale juz praktcznie ich nie ma lazi ole ola i juz jawnie mowi ze zwolni i zwalnia szkoda pisac bo musialbym pisac po nazwiskach a nie bede ruszal niewinnych osob Pozdrawiam
Masz rację a to wszystko zapoczątkował Alex był za ludźmi i stawiał się, to jego jako pierwszego wywalili a jeszcze jakiś frustrat obsmarował go na tym forum!!! nie chciał się podporządkować [usunięte przez moderatora] wiec szykał aż znalazł. Teraz to dopiero bedziecie mieli jazdę z tymi co zostali a [usunięte przez moderatora] niech sie zwolnią sami, bo [usunięte przez moderatora] oni pasują bo [usunięte przez moderatora] stosują!!!! a reszta poprostu się boji!!!
zdjecie uzytkownika
yeah - 2013-05-24 13:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
be - 2013-05-24 10:04:28

Nie wiesz co mowisz byli tacy co chcieli i mowili i co juz ich nie ma.Likwiduja po kolei niewygodnych jesli jestes taki ok czemu nie pogadasz z ludzmi ja nie rozmawiam bo to robilem i i teraz otwarcie mowia ze zwolnia.A co do kadry chyba nie pracowales nigdzie indziej skoro twierdzisz ze od nich sa gorsi ja pracowalem w paru firmach i naprawde nie mialem przyjemnosci natknac sie na takich [usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Czemu zmiana na zmiane jedzie spytaj z [usunięte przez moderatora] i l [usunięte przez moderatora] sami jada po sobie jak szmaty i ludzi przeciw sobie buntuja a jesli tego nie zauwazyles/as zostaly same azory w tej firmie a nowi zanim sie polapia o co biega to ich nie bedzie albo zostana reksiami.Popatrz na nasza zmiane juz tylko zostalo moze z 5 osob co sie troche buntuja u z [usunięte przez moderatora] troche wiecej ale juz praktcznie ich nie ma lazi [usunięte przez moderatora] i juz jawnie mowi ze zwolni i zwalnia szkoda pisac bo musialbym pisac po nazwiskach a nie bede ruszal niewinnych osob Pozdrawiam
to prawda
zdjecie uzytkownika
be - 2013-05-24 10:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiesz co mowisz byli tacy co chcieli i mowili i co juz ich nie ma.Likwiduja po kolei niewygodnych jesli jestes taki ok czemu nie pogadasz z ludzmi ja nie rozmawiam bo to robilem i i teraz otwarcie mowia ze zwolnia.A co do kadry chyba nie pracowales nigdzie indziej skoro twierdzisz ze od nich sa gorsi ja pracowalem w paru firmach i naprawde nie mialem przyjemnosci natknac sie na takich [usunięte przez moderatora][usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Czemu zmiana na zmiane jedzie spytaj z [usunięte przez moderatora] i l [usunięte przez moderatora] sami jada po sobie jak szmaty i ludzi przeciw sobie buntuja a jesli tego nie zauwazyles/as zostaly same azory w tej firmie a nowi zanim sie polapia o co biega to ich nie bedzie albo zostana reksiami.Popatrz na nasza zmiane juz tylko zostalo moze z 5 osob co sie troche buntuja u z [usunięte przez moderatora]troche wiecej ale juz praktcznie ich nie ma lazi [usunięte przez moderatora] i juz jawnie mowi ze zwolni i zwalnia szkoda pisac bo musialbym pisac po nazwiskach a nie bede ruszal niewinnych osob Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
heheh - 2013-05-24 09:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
??? - 2013-05-24 02:43:46

Kto się daje zastraszyć , ten się daje. Oni wiedzą kim mogą pomiatać a kim nie. Jeżeli chodzi o K [usunięte przez moderatora], to od jakiegoś czasu odżył i zachowuje się naprawdę bardzo przyzwoicie. [usunięte przez moderatora] Ogólnie rzecz biorąc, naprawdę nie mamy złej kadry zarządzającej. Na innych zakładach są gorsi. A jeżeli chcemy żeby było lepiej to trzeba zacząć o tym mówić. Bo na razie to mówimy tylko miedzy sobą co jest nie tak. Chore dla mnie jest również to , że ludzie z dwóch zmian nie potrafią się trzymać razem. Jakaś chora wojna ??

sprzedawanie jeden drugiego?? Ludzie gdzie wasz honor??
[usunięte przez moderatora] teraz nale na iinych piszesz??? wcześniej tylko jedną osobę oczernialiście a teraz to już po całości!!!! dobrze, dobrze, będę obserwował sytuacje. a to że robią porządki to dobrze, tylko zaczęli nie od tych co trzeba!!! Precz z ł [usunięte przez moderatora] i jeo zielonym kolegą oraz wywalic wszystkich co są ich poplecznikami!!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-05-24 02:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto się daje zastraszyć , ten się daje. Oni wiedzą kim mogą pomiatać a kim nie. Jeżeli chodzi o K [usunięte przez moderatora] , to od jakiegoś czasu odżył i zachowuje się naprawdę bardzo przyzwoicie. [usunięte przez moderatora]Ogólnie rzecz biorąc, naprawdę nie mamy złej kadry zarządzającej. Na innych zakładach są gorsi. A jeżeli chcemy żeby było lepiej to trzeba zacząć o tym mówić. Bo na razie to mówimy tylko miedzy sobą co jest nie tak. Chore dla mnie jest również to , że ludzie z dwóch zmian nie potrafią się trzymać razem. Jakaś chora wojna ??
sprzedawanie jeden drugiego?? Ludzie gdzie wasz honor??
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2013-05-22 17:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już się ktoś zainteresował osobami które w tej firmie są zbędne np; brygadzista który wyleciał myślał że jest nietykalny ale się pomylił.
zdjecie uzytkownika
ciągle zastraszany - 2013-05-20 22:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już niedługo się to skończy, coraz więcej dokumentów trafia do Pewnej Państwowej Inspekcji:)
coraz więcej ludzi tam idzie i bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
Lear! - 2013-05-20 14:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miło że ktoś inteligentny się ze mna zgadza, może więcej osób by coś napisało a nie tylko beznadziejne riposty pana "ola ole" itp., choć już tam nie pracuję dalej czasem myślę, tak jak w niedziele że można by było dużo zmienić!!! jak byście oczywiście tylko chcieli. Może w końcu sytuacja się unormuje i będziecie pracować z chęcią, która przyniesie WAM satysfakcje :) Pozdrawiam! A!
zdjecie uzytkownika
... - 2013-05-20 09:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się cyfra to nie wszytko ale poczucie satysfakcji daje więcej .Ta nagonka do niczego konstruktywnego nie prowadzi aby tylko plany produkcyjne były wykonane ....
zdjecie uzytkownika
Lear! - 2013-05-19 10:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wstałem rano, słońce świeci i naszła mnie taka refleksja: Co sądzicie o firmie jako samej firmie??? bo ja myślę że firma ma potencjał i możliwości są nieograniczone, ale czy nie uważacie że wystarczy pozbyć się paru osób,które psują całą chęć do pracy i będzie normalnie??? jaki sens jest przychodzić do pracy ze strachem i myślą żeby tylko swoje 8 i do domu??? a nie lepiej by było przyjść do pracy i myśleć: dam z siebie wszystko, gdyż to co robię, to robię dla ludzi, którzy siadając na moim wyrobie nie martwią się że się rozleci??? i mieć poczucie satysfakcji że jakiś tam klijent na świecie siedzi w super aucie na naszym siedzeniu. Po co ta ciągła nagonka na operatorów byle tylko cyfra zeszła? a pod koniec miesiąca 1000sztuk zwrotu! po co to wszystko??? czy nie można normalnie pracować z uśmiechem na twarzy i jeszcze dostawać za to kasę.....Ja myślę iż usunięcie tych dręczycieli załatwi sprawę, bo zestresowany pracownik ma tylko20% wydajności, co za tym idzie odbija sie to na jakości!!! tyle chciałem przekazać. Miłego dnia :)
zdjecie uzytkownika
nyna - 2013-05-16 19:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma LEAR ,to istne Dno jak ludzie lubia [usunięte przez moderatora] i byc na ich posyłki to życze szczescia
zdjecie uzytkownika
A - 2013-05-16 18:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym możesz się pochwalić "kolegom" jak w ogóle ich masz i nie zapomnij do biura po schodkach polecieć, że znowu na mnie napisałes na forum, wtedy łeb podnieś do góry i dumnie krocz przez halę jaki to ty fajny jesteś mistrz ciętej riposty.....żałosne!!!
zdjecie uzytkownika
były!!! - 2013-05-16 12:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry że tak wtrące sie do waszych postów, pracowałem w tej firmie jako leader na pewnym dziale i zawsze starałem sie uświadomić ludziom że to nie oni są dla kierowników i brygadzistów, tylko brygadziści i kierownicy są dla nich bo to operator czy też spawacz zarabia pieniądze dla firmy kadra zarządzajaca jest tylko do nadzoru i pomocy! Z tego co tu czytam to strasznie się zrobiło w tej firmie, a ja zawsze powtarzałem ludziom że to nie firma jest zła tylko ci co nią kierują, gdzyż firma płaci wam za waszą pracę. Przykro mi ze nikt nie słuchał jak prosiłem o zmiane podejscia do ludzi i skończyłem jak skończyłem, przykro mi też że inni cierpią bo jeden z drugim ma w [usunięte przez moderatora].ludzi i ich prace, byle tylko zgnoić i poniżyć!!! zrobiło się kolesistwo i nepotyzm!!! Brak słów. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dają się zastraszyć i walczą o swoje prawa, [usunięte przez moderatora]. A.
zdjecie uzytkownika
heheh - 2013-05-12 11:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
memo - 2013-05-11 21:06:04

Przyjmując się tutaj do pracy możesz zapomnieć o życiu prywatnym .

W swojej karierze , nie widziałem jeszcze takiej firmy , uwierzcie mi.

Myśleliśmy że Willkelmann to dziadostwo , ale tu biją wszystko na głowę.Ludzie którzy próbują wnieść coś nowego ,są sprowadzani do poziomu debila , jak się wychylisz z inteligencją ,lądujesz na dnie.

Ludzie są poniżani , karanie naganami za byle co.Dlatego dziewczyno trzymaj się z daleka , szukaj czegoś spokojniejszego , bo to jest praca dla odpornych psychicznie.To co się tu wyprawia to porażka.
Jak dziewczyna jest ładna to ma szanse...przecież jest kierownik, który adoruje ładne panie i mają na start lepsze stanowiska, nie mając o niczym pojęcia....przykład: pani P.Ż. asystętka, oraz sekretarka kierowników :D masakra!!!!! ale jak tak dalej pójdzie to LEAR światowej sławy gigant padnie na pysk.....tyle!!!
zdjecie uzytkownika
memo - 2013-05-11 21:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmując się tutaj do pracy możesz zapomnieć o życiu prywatnym .
W swojej karierze , nie widziałem jeszcze takiej firmy , uwierzcie mi.
Myśleliśmy że Willkelmann to dziadostwo , ale tu biją wszystko na głowę.Ludzie którzy próbują wnieść coś nowego ,są sprowadzani do poziomu debila , jak się wychylisz z inteligencją ,lądujesz na dnie.
Ludzie są poniżani , karanie naganami za byle co.Dlatego dziewczyno trzymaj się z daleka , szukaj czegoś spokojniejszego , bo to jest praca dla odpornych psychicznie.To co się tu wyprawia to porażka.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-05-11 13:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co zakupowiec??? lepiej się pchaj na kierownika zmianowego bedziesz[usunięte przez admina]. ludźmi bez karnie, a jeszcze pemie na nową Skode z wackiem na masce dostaniesz :D hehehehe
zdjecie uzytkownika
otwarta na współpracę - 2013-05-10 21:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos może mi doradzić czy to prawda że w ZAKUPACH można dobrze zarobic jeśli się dobrze współpracuje?????

Na strefie mówią, że szybko można kupić mieszkanie lub nowe autko na tej pozycji w Lirze, PRACA MARZENIE
zdjecie uzytkownika
bebus - 2013-05-10 20:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lear to [usunięte przez admina]. postawisz sie to wylatujesz a o placeniu pieniedzy nie wspomne istna Żenada ludzie haruja jak wół a oni maja to w[usunięte przez admina].czy ci sie to podoba czy nie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-03 14:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to święta prawda, i juz wiem skad sie bierze tak ogromna rotacja w tym zakladzie, szanowne szefostwo nie powinno sie tym chwalić bo to o nich świadczy
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-01 22:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno podjąłem pracę, jakoś się tam pracuję. Jak długo tam pracowałeś, jeśli można wiedzieć ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-04-21 22:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy - 2013-04-16 17:01:10

ooo matko, co tam się dzieje, a ja dopiero zaczynam i jestem zielony:(, nie wiem czy nie brać nóg za pas.... ta firma to chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Bierz i to szybko jak Ci zdrowie miłe
zdjecie uzytkownika
niki - 2013-04-18 18:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenada !!![usunięte przez admina].. Najlepiej zeby pracowac 7 dni w tygodniu i wszystkie swieta za grosze. Nie polecam!!! Wszysto lepsze od takiego syfu. Pozdro
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-04-16 17:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo matko, co tam się dzieje, a ja dopiero zaczynam i jestem zielony:(, nie wiem czy nie brać nóg za pas.... ta firma to chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
niedoszly pracownik - 2013-04-09 11:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z ta firma???
Zatrudniaja przez work&people wysylaja ludzi na badania nastepnego dnia kaza przyjsc do pracy a za chwile wszystko odwoluja i kaza czekac.Niepowazne traktowanie ludzi,agencja tez do bani nic nie wiedza tylko czekac moze za tydzien moze za dwa .Albo jest praca albo jej nie ma.
zdjecie uzytkownika
agenda - 2013-04-06 16:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
abc - 2013-04-06 10:21:30

przyjęcia będą, ale głównie przez agencję pracy tymczasowej - Work&People - trzeba złożyć podanie na Gliwicką 6, bo tam jest legnickie biuro agencji
Na Miłkowickiej tez sa przyjęcia!:-)
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-04-06 10:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjęcia będą, ale głównie przez agencję pracy tymczasowej - Work&People - trzeba złożyć podanie na Gliwicką 6, bo tam jest legnickie biuro agencji
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2013-04-04 23:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Są przyjęcia na chwilę obecną?bo miałam się dowiadywać.Niestety osoba która taką informację mogła przekazać już u was nie pracuje dlatego pytam na forum :)
zdjecie uzytkownika
ONA 39 - 2013-03-29 12:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tę stronę i jestem przerazona ...czy faktycznie jest tam w tej firmie aż tak żle proszę o rzetelne informacje i jak tam jest kiedy zatrudnienia są przez agencje Pollux
bede bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-03-21 11:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwie sie ludziom z montazu ze tak sobie pozwalaja na to ze dwie gwiazdeczki siedza na montazu ze swoim przydupasem a reszta lata po magazynach i b0. szkoda ze nie macie odwagi sie odezwac i zrobic z tym porzadek. nie dajcie sieprzeciez wszyscy jestescie takimi samymi pracownikami . nie powinno tak byc ze dwie gwiazdeczki i przydupas na montazu siedza a wy [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
oszczędności - 2013-03-20 07:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dyrektorze jak zlikwiduje pan brygadzistów na montażu to zaoszczędzi pan 2500 m-c a osoba, która jest na reworku spokojnie sobie poradzi i może być wspomagana przez Leadera ze spawalni ale mądrego.
zdjecie uzytkownika
zapytanie o pracę - 2013-03-19 13:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze, nie wiedziałam że tak szybko ktoś mi odpiszę na moje zapytanie.. więc dopiero teraz weszłam na forum;/ mogę podrzucić moje CV tam na bramkę (imię, nazwisko + dopisek dla kierowników i brygadzistów??) tak wystarczy?? tylko proszę daj znać kiedy to pdodrzucić czy na pierwszej zmianie czy na drugiej?? ewentualnie może w przyszłym tygodniu?? jak Tobie pasuje:) i tak żeby dotarło:) z góry dzięki bardzo!!!
zdjecie uzytkownika
bedziesz pracować jesli chcesz - 2013-03-14 21:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedziesz pracować jesli chcesz - 2013-03-14 17:45:29

zainteresowana - 2013-03-14 13:46:56

Czy może ktoś powiedzieć mi gdzie mozna złożyć CV do lear?? tak żeby dotarło a nie zaraz je wyrzucili, czy mam jechac na zakład?? czy maja gdzieś swoje biuro?? jak się dowiedzieć o pracy?? bo nigdzie nie moge znaleść ofert pracy;/ wiem że zaraz wszyscy mi odradzicie pracy ale bardzo prosze o informację:)) z góry dzieki!!
Jutro jest piątek i zostaw na ochronie cv z napisem na gorze (swoje nazwisko, czarnym markerem,i dopisek dla brygadzistow i kierowników)

Do zobaczenia w pracy:-)
Tylko swoje cv przybora przed druga zmiana czyli przed godz.14,żebym mogl przekazać twoja aplikacje swojemu brygadziscie.
Widze jestes normalna wiec bedziesz tu robic jak chcesz oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
bedziesz pracować jesli chcesz - 2013-03-14 17:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowana - 2013-03-14 13:46:56

Czy może ktoś powiedzieć mi gdzie mozna złożyć CV do lear?? tak żeby dotarło a nie zaraz je wyrzucili, czy mam jechac na zakład?? czy maja gdzieś swoje biuro?? jak się dowiedzieć o pracy?? bo nigdzie nie moge znaleść ofert pracy;/ wiem że zaraz wszyscy mi odradzicie pracy ale bardzo prosze o informację:)) z góry dzieki!!
Jutro jest piątek i zostaw na ochronie cv z napisem na gorze (swoje nazwisko, czarnym markerem,i dopisek dla brygadzistow i kierowników)
Do zobaczenia w pracy:-)
zdjecie uzytkownika
jarule - 2013-03-14 15:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu pitu pitu a ta nowa od krzyśka z montazu ... śliczna miło popatrzeć :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2013-03-14 13:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś powiedzieć mi gdzie mozna złożyć CV do lear?? tak żeby dotarło a nie zaraz je wyrzucili, czy mam jechac na zakład?? czy maja gdzieś swoje biuro?? jak się dowiedzieć o pracy?? bo nigdzie nie moge znaleść ofert pracy;/ wiem że zaraz wszyscy mi odradzicie pracy ale bardzo prosze o informację:)) z góry dzieki!!
zdjecie uzytkownika
B.0 - 2013-02-28 11:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie i najpierw byłem prześladowany przez pana [usunięte przez moderatora] wkońcu mnie zwolnili bo nie pasowałem do ich systemu....ale tu się dziwie [usunięte przez moderatora] że nie podał sprawy do sądu bo przecież każdy widział wynisczający proces jego unicestwienia przez kierowników i jeszcze te brednie na forum...szok...ale na każdego przyjdzie pora i wkońcu sie przejadą na tym kolesiostwie. Pozdro dla inteligentnej załogi, która nie da się zastraszyć.
zdjecie uzytkownika
admi - 2013-02-27 23:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Art.216.
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo chćby pod jej nieobecność,lecz publicznie lub w zamiarze,aby zniewaga do tej osoby dotarla,podlega grzywnie lub karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,podlega grzywnie,karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
zdjecie uzytkownika
antypatologia - 2013-02-25 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nowego kolego nie napisałeś.....Jakieś inne nowiny???, bo jestem ciekaw.
zdjecie uzytkownika
123 - 2013-02-09 12:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z....k - 2013-02-09 05:14:44

Szanuje i pozdrawiam wszystkich pracownikow. Tylko dzieki wam jest dobrze. Uwierzcie mi jest lepiej niz w nie jednej firmie na strefie. Nie piszcie na siebie na forum bo to[usunięte przez moderatora] portal. Lepiej powiedzcie sobie w oczy prawde...Kazdy moze naklamac na siebie a pozniej sa tego konsekwencje.
szanujesz i pozdrawiasz??? chyba swoich kolesi dwulicusie!!! zwolni sie a wszyscy odetchną z ulgą!!!
zdjecie uzytkownika
leg - 2013-02-09 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]. Tu jest naprawde dobrze. Produkujemy czesci do samochodow i zarabiamy pieniadze na utrzymanie . Jesli Tobie nie to pasuje idz do lidla lub reala.albo do Auchan-a na ochrone.
zdjecie uzytkownika
z....k - 2013-02-09 05:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanuje i pozdrawiam wszystkich pracownikow. Tylko dzieki wam jest dobrze. Uwierzcie mi jest lepiej niz w nie jednej firmie na strefie. Nie piszcie na siebie na forum bo to [usunięte przez moderatora] portal. Lepiej powiedzcie sobie w oczy prawde...Kazdy moze naklamac na siebie a pozniej sa tego konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
atomowka - 2013-02-09 04:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam 2 miesiace i nikt mi nie ublizal,nikt mnie nie zle nie traktowal.
zdjecie uzytkownika
niunia - 2013-02-08 11:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Odradzam pracy w tym [usunięte przez moderatora] , ludzi mają za nic i tylko patrzą jakby urąbać premie. :)
zdjecie uzytkownika
naiwniak - 2013-01-31 10:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna to sie zwolniła bo chyba nikt jej nie chcial
zdjecie uzytkownika
nicki 287 - 2013-01-31 10:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no slyszalem wlasnie ze dziela sie laskami fajna firma nie wiesz czy przyjecia sa???
zdjecie uzytkownika
Naiwniak - 2013-01-31 10:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co szkoda czasu żeby pisa o tym szambie i tyle dobrze tylko że humory dopisują haha..Pozdro
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka prostych podstaw pytan o mozliwosc pracy w godzinach nadliczbowych. Dlaczego jestes akurat tutaj i chcesz pracowac w tej firmie. Jakie sa twoje oczekiwania wzgledem wynagrodzenia. I krotki test zdolnosci manualnych.
Pytania: Co spowodowalo twoja decyzje o przyjsciu do naszej firmy?
Dlaczego akurat Lear?
zdjecie uzytkownika
przyszła powódka być może - 2013-01-30 22:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Licz się ze słowami, bo stąpasz po cienkiej linii i lada chwila za ten wpis dostaniesz wezwanie do sądu. Mamunia nie nauczyła, żeby nie wyzywać i obrażać kobiety?
zdjecie uzytkownika
alex - 2013-01-25 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oby czym prędzej . Takiego syfu jak tu nie ma na całej strefie w L-cy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lear Corporation Poland II!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert