Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fh contractors

Pracowałeś w firmie fh contractors i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spawwwy - 2015-05-25 15:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktos mi poda numer bezpośrednie do pani sylvi i wysle mi sms ( usunięte przez administratora ) bende wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-18 18:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 18:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla takich spawaczy mękoli jak Ireneusz S. z Kielc to i tak za dużo płacą .Cały Świat budował wszędzie spawał i wszystko a trochę gorsza pozycja i płacze pajac jeden.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-07 19:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra firma polecam idzie sie z nimi dogadac jedyny minus to czasem przestoje dluzsze no ale tak to jst
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2013-06-19 19:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no właśnie rożne sa opinie o fh contractors dlatego pewno sprawdzę na wlasnej skórze, ale mam wcześniej pytanie, głównie jaką pracę proponują?
zdjecie uzytkownika
*** - 2012-12-28 15:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam FH Contractors (fh montage- poprzednia nazwa) to firma a właściwie agencja pracy tymczasowej. Bardzo dużo osób ma złe zdanie o tej agencji - ciekawe dlaczego wciąż do niej wracają. Jest to normalna agencja jak wiele innych jeżeli mają pracę to mają jak nie to nie. Stawki dobre, kasa na czas, wszystko ok.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2012-04-22 20:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-04-22 20:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest dobra pracowałem w niej i nie było żadnych problemów z kasą czy z czymś innym
zdjecie uzytkownika
łysy - 2010-01-11 12:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to nie prawda pracowalem w tej firmie blisko 2 lata i nie mialem zadnych problemow , ani ja , ani zaden z moich kolegow .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fh contractors

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy fh contractors?
Zadaj pytanie
alert