brak logo

fh contractors

Esbjerg

Opinie o fh contractors

mąż krysi 2016-05-17 22:21:03
ja również jest w trakcie poszukiwania Praca dla spawaczy w Danii i9 licze że jakieś opferty się od nich pojawią bo żonę tam chciałem wysłać. ciekawi mnie tylko czy kobiety również zatrudnicie na spawanie
sylo 2016-04-18 12:46:54
z tego co wiem to od maja mają się pojawić nowe miejsca pracy
Lucjusz 2016-02-20 11:54:04
Witam a może ktoś się orientuje kiedy sie ma ruszyć robota w tej firmie ??
Lucjusz 2016-01-21 20:45:19
Witam może ktoś wie jakie próbki sie robi na sprawdzeniu umiejętności w firmie Fh Contractors
ignaszek 2015-09-14 19:26:49
taki numer jest na ich stronie albo najlepiej mailowo o niego spytać @spawwwy. Teraz firma będzie zatrudniała chyba do pracy IT, bo na pewno będzie wiecej ludzi potrzebnych jako programisci, informatycy i chyba nowy help desk czy jakiś nowy do pomocy dla firmy całej..wydaje mi się, że idzie im coraz lepiej.
spawwwy 2015-05-25 15:33:00
niech ktos mi poda numer bezpośrednie do pani sylvi i wysle mi sms ( usunięte przez administratora ) bende wdzięczny
xxx 2015-03-18 18:25:47
dla takich spawaczy mękoli jak Ireneusz S. z Kielc to i tak za dużo płacą .Cały Świat budował wszędzie spawał i wszystko a trochę gorsza pozycja i płacze pajac jeden.
on 2014-08-07 19:27:37
dobra firma polecam idzie sie z nimi dogadac jedyny minus to czasem przestoje dluzsze no ale tak to jst
2
Bartek 2013-06-19 19:39:17
no właśnie rożne sa opinie o fh contractors dlatego pewno sprawdzę na wlasnej skórze, ale mam wcześniej pytanie, głównie jaką pracę proponują?
2
*** 2012-12-28 15:13:31
Witam FH Contractors (fh montage- poprzednia nazwa) to firma a właściwie agencja pracy tymczasowej. Bardzo dużo osób ma złe zdanie o tej agencji - ciekawe dlaczego wciąż do niej wracają. Jest to normalna agencja jak wiele innych jeżeli mają pracę to mają jak nie to nie. Stawki dobre, kasa na czas, wszystko ok.
1
pracuś 2012-04-22 20:28:41
firma jest dobra pracowałem w niej i nie było żadnych problemów z kasą czy z czymś innym
1
łysy 2010-01-11 12:24:27
to nie prawda pracowalem w tej firmie blisko 2 lata i nie mialem zadnych problemow , ani ja , ani zaden z moich kolegow .
3
Zostaw swoją opinię o fh contractors - Esbjerg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fh contractors