Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fh contractors

Pracowałeś w firmie fh contractors i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lucjusz - 2016-01-21 20:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś wie jakie próbki sie robi na sprawdzeniu umiejętności w firmie Fh Contractors
zdjecie uzytkownika
ignaszek - 2015-09-14 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki numer jest na ich stronie albo najlepiej mailowo o niego spytać @spawwwy. Teraz firma będzie zatrudniała chyba do pracy IT, bo na pewno będzie wiecej ludzi potrzebnych jako programisci, informatycy i chyba nowy help desk czy jakiś nowy do pomocy dla firmy całej..wydaje mi się, że idzie im coraz lepiej.
zdjecie uzytkownika
spawwwy - 2015-05-25 15:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktos mi poda numer bezpośrednie do pani sylvi i wysle mi sms ( usunięte przez administratora ) bende wdzięczny
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 18:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla takich spawaczy mękoli jak Ireneusz S. z Kielc to i tak za dużo płacą .Cały Świat budował wszędzie spawał i wszystko a trochę gorsza pozycja i płacze pajac jeden.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-07 19:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra firma polecam idzie sie z nimi dogadac jedyny minus to czasem przestoje dluzsze no ale tak to jst
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2013-06-19 19:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no właśnie rożne sa opinie o fh contractors dlatego pewno sprawdzę na wlasnej skórze, ale mam wcześniej pytanie, głównie jaką pracę proponują?
zdjecie uzytkownika
*** - 2012-12-28 15:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam FH Contractors (fh montage- poprzednia nazwa) to firma a właściwie agencja pracy tymczasowej. Bardzo dużo osób ma złe zdanie o tej agencji - ciekawe dlaczego wciąż do niej wracają. Jest to normalna agencja jak wiele innych jeżeli mają pracę to mają jak nie to nie. Stawki dobre, kasa na czas, wszystko ok.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-04-22 20:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest dobra pracowałem w niej i nie było żadnych problemów z kasą czy z czymś innym
zdjecie uzytkownika
łysy - 2010-01-11 12:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to nie prawda pracowalem w tej firmie blisko 2 lata i nie mialem zadnych problemow , ani ja , ani zaden z moich kolegow .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie fh contractors!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fh contractors

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert