Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o konsorcjum ochrony kopaln

Pracowałeś w firmie konsorcjum ochrony kopaln i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
molik - 2014-08-19 00:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jedrny Dlaczego niby uczciwość jest tępiona? Wydaje mi się, że to są cechy pożądane przez każdego przeciętnego pracodawcę. Wszyscy zdają sobie sprawę z ciężkiego położenia polskiego górnictwa, ale ten bajzel dzieje się od paru ładnych miesięcy-lat... KOK całkiem dobrze funkcjonowało przez ten okres - chociaż wiadomo bywały okresy lepsze i gorsze. Ważne, że nadal można liczyć na stałe źródło dochodów, a to, że jest ono słabe to oddzielna sprawa... Jak ktoś chce myślę, że i w KOKu się odnajdzie ...
zdjecie uzytkownika
Jedrny - 2014-08-18 20:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rydułtowy anna to samo , uczciwy ochroniarz jest tepiony , najwieksze nieroby WSO wysluguja się kokiem
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-01 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zjeść jak człowiek?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 10:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mozna sprecyzowac stwierdzenie ze wysokosc wyplacanych wynagrodzen w Konsorcjum jest wysoka?Prosba o podanie konkretnnych stawek,oraz powodu dla ktorego warto aplikowac
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-06-27 13:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oddział budowlany z Gliwic sośnica i jego majster Bartek Bury to oszołom i szantażysta ludzi zmuszał w soboty pracować za darmo za dzień wolny w tygodniu a dyrekcja nie wiedziała o tym albo wiedziała i tolerowała to ludzie po 1000zł masakra
zdjecie uzytkownika
bypracol3nk - 2013-04-03 12:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie zalegają bo zarobki max tysiąc złotych(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2013-04-02 21:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na makoszowach jest szef ochrony łysiak który nie potrafi się wysłowić nawet i boi sie ludzi z większym ilorazem inteligencji od niego dlatego ich zwalnia,przy czym liże dobrze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rysiowi karwanowi,daremna firma i zarobki max 1000zł netto więc ogłoszenia z napisem bogaty pakiet socjalny to ściema!
zdjecie uzytkownika
a - 2013-01-14 06:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daremna firma
zdjecie uzytkownika
Alberciok - 2012-03-13 10:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest na Bobrku i na Bielszowicach,Pokoju i Halembie to jest prawda.
zdjecie uzytkownika
ochrona - 2012-03-13 10:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ci szef ochrony zadzwoni żebyś wypuścił z kopalni ciężarówke załadowaną miedzią bez dokumentów a ty niewypuścisz to roboty na śląsku nie znajdziesz ta Czerwona "Masoneria" cię zniszczy.
zdjecie uzytkownika
Naras ośle - 2012-03-13 10:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto siedzi w zarządzie firm konsorcjum ochrony kopalń i kopalnie rudzkie sami czerwoni działacze partyjni z okresu komuny.
zdjecie uzytkownika
security - 2012-03-13 10:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdź kto ochrania kopalnie w rudzie śląskiej na każdej kopalni są jednocześnie cztery firmy ochroniarskie 1-Konsorcjum ochrony kopalń,
2-Kopalnie Rudzkie sp. z o.o., 3- Firma Gemes, 4-Firma Monitor a w tych wszystkich firmach ochroniarskich pracują ci sami ochroniarze zatrudnieni jednocześnie we wszystkich tych firmach śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte!
Czysta pozoracja ochrony!!!
zdjecie uzytkownika
ochroniarz 102 - 2012-02-29 11:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy istnieje mafia węglowa?
Oczywiście że tak a konsorcjum ochrony kopaln jest jednym z głównych
elementów tej mafii jeżeli nie wiesz co z kopalń węgla kamiennego nielegalnie wyjeżdża i kto sie na tym bogaci to zapytaj jakiegoś ochroniarza z kopalni w Rudzie Slaskiej lub Bytomiu i zapytaj przy okazji
co się stanie z ochroniarzem który sie temu przeciwstawi i bedzie chciał pilnować tego majątku Skarbu Panstwa.
zdjecie uzytkownika
true is strong - 2011-12-10 14:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownicy ochrony co zrobic zeby zycie w polsce stalo sie znosne ?90% pracownikow ochrony zatrudnionych jest na umowach smieciowych bez odprowadzania skladek zus- za stawke wynagrodzenia ktora nie pozwala na przetrwanie do kolejnej wyplaty.
zdjecie uzytkownika
true is strong - 2011-12-10 13:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniku ochrony jesli jestes uczciwy i bedziesz niedopuszczal do kradziezy na terenie kopaln kompani weglowej bedziesz tepiony przez swoich przelozoych a twoje zycie i zdrowie bedzie czesto zagrozoe.
zdjecie uzytkownika
true is power - 2011-12-10 04:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochroniarzu jeżeli chcesz się zatrudnić do firmy konsorcjum ochrony kopalń powinieneś wiedzieć że na umowie zawartej z tą firmą w jej treści bedzie zawarte sformulowanie że jesteś zatrudniony na terenie dzialalności spolki jaką jest konsorcjum ochrony kopalń a teren dzialalności spólki jest bardzo rozlegly na przyklad od kopalni węgla kamiennego w Piekarach Śląskich do kopalń węgla kamiennego w Rybniku.Czy w polsce istnieje mafia węglowa?
zdjecie uzytkownika
true is power - 2011-12-10 03:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochroniarzu jezeli chcesz się zatrudnić do firmy konsorcjum ochrony kopalń powinieneś wiedzieć że twoimi bezpośrednimi przelożonymi będą dowódcy zmian i szefowie ochrony - są to osoby specjalnie wyselekcjonowane i sprawdzone o określonych cechach" etyczno-moralnych".Czy w polsce istnieje mafia węglowa?
zdjecie uzytkownika
true is power - 2011-12-10 03:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochroniarzu jeżeli chcesz zatrudnić się do firmy Konsorcjum ochrony kopalń powinieneś wiedzieć że osoby uczciwe i szanujące prawo a wykonujące obowiązki pracownika ochrony na terenie kopalń kompani węglowej są bezwzględnie tępieni przez swoich przelożonych i skutecznie usuwane z pracy.Czy w polsce istnieje mafia węglowa?
zdjecie uzytkownika
true is power - 2011-12-10 03:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochroniarzu jeżeli chcesz się zatrudnić do firmy konsorcjum ochrony kopalń powinieneś wiedzieć że największe patologie w ochronie kopalń gdzie zapewne będziesz pracowal są na terenie kopalń w Rudzie śląskiej i Bytomiu.Czy w polsce istnieje mafia węglowa?
zdjecie uzytkownika
true is power - 2011-12-10 03:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochroniarzu jeżeli zatrudnisz się do firmy konsorcjum ochrony kopalń to będziesz z duża dozą pewności pracowal na którejś z kopalń węgla kamiennego kompani węglowej z Katowic gdzie możesz być często proszony przez swoich przelożonych o bezprawne umożliwianie wywożenia mienia kopalni.Czy w polsce istnieje mafia węglowa?
zdjecie uzytkownika
true is power - 2011-12-10 02:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konsorcjum ochrony kopalń to firma z Zabrza która ochrania mienie kopalń węgla kamiennego których wlascicielem jest kompania węglowa z Katowic
zdjecie uzytkownika
true is power - 2011-12-10 02:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy istnieje mafia weglowa?
zdjecie uzytkownika
full true - 2011-12-10 02:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wysokosc wynagrodzenia wyplacana przez konsorcjum ochrony kopaln jest relatywnie wysoka w porownaniu z innymi firmami ochroniarskimi dzialajacymi na slasku [przy czym slowo wysoka w kontekscie wynagradzania jest tu oczywiscie wielkim nadużyciem tego slowa].
zdjecie uzytkownika
full true - 2011-12-10 01:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zalegaja z wyplatami wynagrodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie konsorcjum ochrony kopaln
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski