brak logo

pass-pol

Sanok

Opinie o pass-pol

PRAWNIK 2013-06-07 10:19:06

CZY CZYTALIŚCIE REGULAMIN?

"Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum GoWork.pl, rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum GoWork.pl, ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.
3. Niedopuszczalne jest umieszczanie w serwisie oraz przekazywanie za jego pośrednictwem treści i materiałów sprzecznych z obowiązującym prawem i z zasadami współżycia społecznego, treści wulgarnych, obscenicznych i pornograficznych, treści uważanych powszechnie za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych osób, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, propagujące przemoc, nagannych moralnie, oraz nieuprawnionego korzystania z cudzego wizerunku, naruszających dobre obyczaje i zasady Netykiety.

§10

1.Operator zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Użytkownika organom ścigania i sądom, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną. "

WYSTARCZY ZGŁOSZENIE NA POLICJĘ I PO NUMERZE IP WIADOMO KTO JEST AUTOREM WPISU - SPRAWA W SĄDZIE - A TO JUŻ KOSZTUJE !

zero 2013-06-07 08:54:03
No to zlikwidujmy małżeństwa,narzeczeństwa,związki partnerskie!!A takie wartości jak przyjażń,miłość,wierność,uczciwość,szacunek do innych i do samego siebie niech idą w zapomnienie!!I z wyrozumiałym mężem pod rączkę w niedzielę do kościoła!!!
zero 2013-06-06 19:51:57
Mam na imię inaczej i mówimy chyba jednak o różnych osobach,nie mniej problem widzę jest poważny skoro nie dotyczy jednego przypadku!!Kij ma dwa końce,ale odnoszę wrażenie,że czasem oba działają w jedną stronę.Bezkarność mężatek niestety przekracza wyobrażenie!!
pieniądz to nie wszystko 2013-06-06 16:51:14
Pani [usunięte przez moderatora] proszę pamiętać ,ze kij ma zawsze dwa końce !!!
zero 2013-06-06 10:14:40
Może jeszcze podać nazwisko?Zbyt to niebezpieczne dla osób zainteresowanych,bo "damulka" czuje się bezkarna,a czym więcej namota to większa satysfakcja,tylko w sumie po to,żeby udowodnić,że jest górą!!!
wacek 2013-06-04 17:55:00
hejo ja mam takie pytanko do kogo można zapytać żeby zostać tym kajtkiem
pola 2013-06-04 09:26:16
Na której zmianie to tak się dzieje? Trzeba ostrzec znajome kobiety, których mężczyźni tam pracują, żeby szły z nimi do pracy w ramach ochrony rodziny "RATUJ SIĘ KTO MOŻE PRZED CUDZOŁOŻNICAMI Z PASS POL-U". Czyżby dyrekcja z tym nic nie robiła i za seks w pracy płaciła. Nie pierwszy i ostatni przypadek tutaj, że za brak wkładu własnego otrzymuje się co miesięczny niemały dochód, a ludzie, którzy ciężko pracują są dręczeni i wykorzystywani do granic możliwości.
zero 2013-06-02 22:56:24
Może zbyt osobiście do tego podchodzę,ale ta "moja" niszczy właśnie rodzinę osoby na której mi bardzo zależy i której wiele zawdzięczam.Ona sama nic nie robi,bo jest zbyt dumna,a ja nie wiem jak jej pomóc!!!Help!!!
zero 2013-06-02 22:49:53
Nie ona jedna,nie wiem czy myślimy o tej samej osobie,chyba jest takich więcej.Brak ambicji,tupet,zachowania obrażające prawdziwe,ciężko pracujące nie mniej atrakcyjne dziewczyny i kobiety w Passie!!Kobietki zróbcie z tym porządek dla własnego i innych dobra!!!
he he 2013-06-02 20:27:05
TO MUSIAŁ BY MIEĆ TAKI TUPET JAK PAN PLANISTA BARAN MACHLOJE PRZEKRĘTY I TAK JEST PLANISTĄ DALEJ TYLKO PIĘTRO ZMIENIŁ TO JEST DOPIERO KOMEDIA
stefan batory 2013-06-02 17:17:03
zero - 2013-05-31 20:44:34

Chyba tylko po to niektóre z was chodzą do pracy,dupczyć się w smrodliwym kiblu,te mi przyjemność!!Aż dziw,że pracodawca to toleruje,bo po Sanoku krążą już o tym legendy!!
Wszyscy kibicujemy tej sprawie. Jestesmy bardzo ciekawi jaki bedzie finał. Mam nadzieję,że dyrekcja podejmie odpowiednie kroki i skończy się to zwolnieniem, a panienka to już doprawdy przegięła żeby w kiblu sie rżnąć, nie patrzy ile osób krzywdzi poczawszy od swojej rodziny i rodziny [usunięte przez moderatora]. Na bruk z taką [usunięte przez moderatora]
sznycel 2013-06-02 14:52:47
legendy to chodzą o podrzucaniu złych sztuk w tzw ,,gnieździe" przez panią [usunięte przez moderatora] i grubą [usunięte przez moderatora] oraz jej bratanicę na drukarce
zero 2013-05-31 20:44:34
Chyba tylko po to niektóre z was chodzą do pracy,dupczyć się w smrodliwym kiblu,te mi przyjemność!!Aż dziw,że pracodawca to toleruje,bo po Sanoku krążą już o tym legendy!!
zero 2013-05-31 17:59:40
Tak strasznie ciężko nie pracujecie,jak macie czas rozbijać rodziny i zabierać dzieciom ojców przez passowskie [usunięte przez moderatora]!!!
Malina 2013-05-31 11:08:43
Lala - 2013-05-31 08:53:21

Największym nierobem jest [usunięte przez moderatora], powinni znowu go dać na montaż to może wziął by się za robotę a nie tylko biegał za kobietami.
Jak byś była na jego miejscu to też byś biegała za kobietami jak byś miała taką żonę jak On ma. Pewnie szuka sobie kochanki.
Lala 2013-05-31 08:53:21
Największym nierobem jest [usunięte przez moderatora], powinni znowu go dać na montaż to może wziął by się za robotę a nie tylko biegał za kobietami.
pola 2013-05-28 13:32:30
To koleżanko jak tam się dostałaś? Na pewno osobiście podania nie składałaś, bez wsparcia nawet tu się nie dostaniesz.
kaja 2013-05-27 22:52:54
nikomu nie dawałam w łapę, a tym bardziej "coś innego" ... uważam, że każdy ma wolny wybór: albo chce pracować w danej firmie albo nie....
kropka 2013-05-26 19:46:58
dzieki za rade tak zrobie :d
a a 2013-05-26 19:38:11
kropka - 2013-05-26 17:41:06

[usunięte przez moderatora] jest najprzystojniejszym kontrolerem na gorenej hali
to daj mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ci sie tak podoba
kropka 2013-05-26 17:41:06
[usunięte przez moderatora] jest najprzystojniejszym kontrolerem na gorenej hali
farmer 2013-05-24 09:11:31
w sobote dodatkową kase w kwocie 60 zl dostaniecie pod warunkiem, ze wyrobicie dniowke w akordzie. a ze na sobote daja reberka, malo komu sie to udaje zeby dostac 60 zl dodatku za sobote. taka prawda.
fajfus 2013-05-24 00:08:09
john - 2013-05-23 20:06:34

gashhhh, jak Ci nie pasuje to nie idz w weekend a nie tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie nie wiesz ze za sobote samego dodatku masz 60zł a niedziela chyba 120 plus to co zarobisz.



do kaja: zrobiłaś słodkie oczka albo dałaś komu trzeba w łape albo coś innego nie wnikam i masz Ciepła posadke na dniówkę i ludzi od nierobów nazywasz.
Buhaha, te 60zł jest tylko na papierku, bo przy wypłacie ich nie uświadczysz ^^ Miałem chyba dwa miesiące temu taką akcje, że za dwie soboty na kwitku miałem tylko 60zł, oczywiście do odpowiedniej pani do kadr zaszedłem ale zaczęła głosić takie mogolskie teorie, że w środku powiedziałem sobie tylko "pies Cię oblizał" i obrót o 180stopni
john 2013-05-23 20:06:34
gashhhh, jak Ci nie pasuje to nie idz w weekend a nie tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie nie wiesz ze za sobote samego dodatku masz 60zł a niedziela chyba 120 plus to co zarobisz.

do kaja: zrobiłaś słodkie oczka albo dałaś komu trzeba w łape albo coś innego nie wnikam i masz Ciepła posadke na dniówkę i ludzi od nierobów nazywasz.
wera 2013-05-23 19:02:14
tez sie nie wybieram w weekend , to chore poomysly , bedziemy zasuwac 7 dni w tyg a niedlugo materialu bedzie brakowac i na urlopy beda wysylac. oprocz pracy ludzie maja inne zajecia maja rodziny , kiedy na to czas?
~yo 2013-05-23 10:39:40
"Zaległości ogromne"-jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez pierwsze miesiące tego roku nie obchodziło nikogo że materiału nie ma i zaległości rosną, a teraz nagle wielkie halo...niech sobie sami [usunięte przez moderatora] weekend za marne grosze-ludzie to nie roboty
farmer 2013-05-22 19:59:31
to jest chore, w sobote 3 zm, w niedziele 2zm.
ja sie pytam gdzie 11 godzinny odpoczynek dla pracownika i zachowany 35 godz odpoczynek po zakonczonym tyg roboczym???

PIP i tyle.

Jak ludzie po 2 zm w niedziele 26.05 maja przyjsc na 1 zm 27.05??
kropka 2013-05-22 19:29:46
[usunięte przez moderatora] jest najprzystojniejszym kontrolerem na gornej hali
1
kilkuletni 2013-05-21 17:45:34
ja mam inne zdanie na ten temat. Owszwem faktem jest to że jest masa pracowników którym nie wiele zależy nie angażuja się zbytnio i nie starają,ale jest tez grupka nowych pracowników ,którzy chcą zarobic zapieprzaja 8 godz a potem rozmawiam z takim i zarobil 40 zl ,to jest śmieszne , te wyceny montaży , łączenie łączeniu nie jest równe dlatego tak wychodzi a jesli dochodzi jakieś sortowanie stemplowanie , zanoszenie na drukarke do tego upierdliwi [usunięte przez moderatora] to nie ma szans by zarobic przyzwoicie
kaja 2013-05-21 17:24:40
kto chce pracować to zarobi kto nie to tylko pisze głupoty....
poszukujący 2013-05-19 00:54:53
Czy kojarzy ktoś z was, czy kiedyś w tej firmie pracował niejaki pan Kostur? Jeśli tak, to co robił i jakim był pracownikiem? Pozdrawiam.
PRACOWNIK 2 2013-05-17 21:14:22
Nie martw się w Pass-polu dobrze nie jest -ale na krew jeszcze nie zabierają,tylko jak chcesz oddawać krew honorowo,w szpitalu ,w punkcie krwiodawstwa ,to możesz zostać-jeśli jesteś zdrowy- HONOROWYM DAWCĄ KRWI i za każdorazowe oddanie krwi masz w pracy wolny płatny dzień ,szczegółów dowiesz się w punkcie krwiodawstwa .Jesteś pewnie nowy?
mniema 2013-05-17 20:42:51
O co chodzi z "krwią"? Niedawno słyszałem jak ludzie gadali w szatni że idą na krew, domyślam się że chodzi o oddawanie krwi, ale może ktoś dokładniej napisać o co w tym chodzi? Dostaje się chorobowe czy coś? Na liście robót widziałem też wpisane na czerwono KREW.
ja 2013-05-17 00:54:20
Andrzej jest spoko, [usunięte przez moderatora] jakich mało w tej firmie. A co do [usunięte przez moderatora] sie bo zapiepszamy bardziej od was ukrainców i koleszków z niebieszczan i prusieka znajomki [usunięte przez moderatora]
john travolta 2013-05-17 00:50:34
dokładnie dobrac sie do tyłka x-om bo plątają sie jak smród po gaciach a planista biega jeszcze zeby im pomoc bo nie wyrobią na busa....
z tym rebrem to prawda im wiecej zrobisz rebra tym wiecej materiał na nastepny raz bedziesz miał do zrobienia rebra. Montaż to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] radzą sobie tylko Ci ze znajomościami badź kobiety. sam już troche tu pracuje i nikt mi jeszcze nie złożył oferty awansu a młodzi co dopiero przychodza od razu kotły, skaner, QVS, i jak tu miec motywacje do pracy i nie narzekac na nia.
stary 2013-05-11 14:19:10
masz racje pasior z tymi kobietami, ale ja po 5 latach na montażu nie znam nikogo co bu klepał rebra i ktoś go zauważył,jest odwrotnie ,jak widzą ze klepiesz rebra i starasz się to jeszcze ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorszym rebrem bo widza ze zrobisz i sie starasz ,taki jest montaż!!!!ciekawe kiedy
wyakorduja x-sów haha średnia godzinowa by była naprawde wysoka haha
pasior pełną gębą 2013-05-11 12:42:03
stary - 2013-05-11 11:26:32

< Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu>.

Pasior. nikt tego nie zauważy jak nie masz pleców! .to jest montaż każdy ma cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet jak jestes asior
zaiste, mądrze prawisz.. ale znajdzie się trochę przypadków, że bez znajomości dało się wyrwać z montażu..lepiej mają oczywiście kobitki, sam fakt posiadania macicy i ładnej buzi daje spore szanse do pracy na skanerze, atq znakowaniu itp.
stary 2013-05-11 11:26:32
< Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu>.
Pasior. nikt tego nie zauważy jak nie masz pleców! .to jest montaż każdy ma cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet jak jestes asior
pasior pełną gębą 2013-05-11 10:09:21
Mati512 - 2013-02-21 15:30:42

Witam, od dobrych kilku tygodni próbuje dostać się do Pass-Polu, złożyłem podanie osobiście i mailem bo słyszałem ze za ciężka prace dają tam zarobić... Podobno mają być przyjęcia na tą nowo otwartą hale. Jeśli byłby ktoś w stanie pomóc lub udzielić kilku wskazówek to byłbym wdzięczny.
Na nową hale zostały przeniesione giętarki, BMW, automatycy i ci kolesie którzy klepali na górze, za mercedesem (nie pamiętam jak się na nich mówiło) oraz chałupnictwo. tak więc przyjęć na nową hale raczej nie będzie. Ale po tych co się wynieśli zostało sporo miejsca więc cały czas przyjmowani są nowi na montaż z tym, że pierwszeństwo przyjęć ma bażanówka i niebieszczany (sąsiedzi, znajomi, szwagrowie, kuzynowie i dalsza rodzina brygadzistów itp.) potem cała reszta. Jak Zostaniesz już przyjęty na montaż to masz kilka możliwości. Jeśli któryś z brygadzistów nosił Cię do chrztu, jest Twoim sąsiadem albo masz jakiekolwiek inne znajomości, to po miesiącu zostaniesz przeniesiony na magazyn albo inną fuszkę dostaniesz. Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu. A jeśli masz twarz downa, mózg kury i problem wykonywaniem najprostszych czynności to będziesz klepać na montażu do usranej śmierci a na konto będzie wpływać 1200zł ot cała prawda..
easy 2013-05-05 20:55:50
Co to za polityka, że kontroler musi wypisać przynajmniej 4 tematy w miesiącu, żeby nie obcięli mu premii. Z tego co słyszałem to jest wymysł prezesa. Myślę, że takie działania nie mają na celu inwestycji w dobrego pracownika, który się zwalnia po okresie próbnym i zobaczeniu ogólnego zamieszania i kumoterstwa.
Pracownik 2013-04-30 11:22:33
Pracuje w tej firmie 2 lata i to ze planisci wala w [usunięte przez moderatora] brakuje materjalu i to ze jest mnostwo problemow itd zarobki to 1200 jeszcze ci mowia ze sie [usunięte przez moderatora] ( po znajomosci sa wieksze ) to swiete slowa ta firme trzeba opisac szczegolowo w gazecie bo naprawde bylo by o czym pisac mam znajomego w tygodniku sanocki i mysle ze w najbliszym czasie bd mogli poczytac sobie tam o naszej kochanej firmie moze wtedy cos sie poprawi
monter 2013-04-17 21:33:21
świeta racja !!!!! dawniej przy każdej zmianie pracy do kart pracy wpisywało sie 15 min organizacji stanowiska pracy tylko że nie bylo wtedy magazynierów i sami musieliśmy sobie przygotowac materiał ale z drugiej strony nie bylo tez tyle desek , a o opisywaniu pojemników to jeszcze wróble nie ćwierkały a teraz choc materiał mamy przygotowany to i tak połowy nie ma i trzeba sobie samemu donosić . Koledzy proponuje coś z tym wreszcie zrobic tak nie może byc dalej bo my tylko na tym cierpimy i tracimy kase
anonim 2013-04-14 16:04:34
sie zastanawiam co na dziale BMW sie dzieje
mike 2013-04-13 21:07:11
Czy nie uważacie że na montażu powinno się pisać dniówkę za zmianę roboty oraz organizacje stanowiska pracy...? Przecież deski, materiał, chlorek sam się nie przyniesie, pojemniki same się nie opiszą.
pracownik pass 2013-04-09 20:44:01
świete słowa,
a dupa tam 2013-04-09 11:12:20
To jest jakieś chore-kwiecień a roboty jak nie było, tak nie ma-a potem wielkie halo bo akord niski-więc pytam "z czego mamy wyrobić ten akord???" "Wybitni planiści" dają montaże dla jednej osoby na 4, byle mieć święty spokój-jedna deska do montażu i róbta co chceta, czy to jest normalne?? Brak [usunięte przez moderatora] słów...
nimiec 2013-03-25 12:08:23
olevator - 2013-03-22 19:18:45

Masz rację Piwosz snk, olać ten [usunięte przez moderatora], który nie jednemu zdrowie i psychę zniszczył!
A jo robia tu kej w wuppertallu w passie...i je tak samo jak u wos mobbing,akord i wszystko do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet musisz rekawiczki stare oddac z dziura zeby dostac nowe ...
olevator 2013-03-22 19:18:45
Masz rację Piwosz snk, olać ten [usunięte przez moderatora], który nie jednemu zdrowie i psychę zniszczył!
Piwosz snk 2013-03-22 03:45:54
[usunięte przez moderatora] na zakład a smi zaperdalacie o 6 i robicie za groszę.Nie pasuje to wyjazd za granicę!!! Po co piszecie te durnoty,wypeprzac z tego [usunięte przez moderatora].Ja mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pespol i piwko sobie pije i smieję się z tego hiujowego zakładu i [usunięte przez moderatora]!!! Wole się [usunięte przez moderatora] niż kiedykolwiek iść tam robić to tych gnojów [usunięte przez moderatora]
krykers ssnnkk 2013-03-22 03:27:15
Wysadzić w powietrze ten zasrany zakład!!!
Zostaw swoją opinię o pass-pol - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol