Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PRAWNIK - 2013-06-07 10:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

CZY CZYTALIŚCIE REGULAMIN?

"Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum GoWork.pl, rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum GoWork.pl, ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.
3. Niedopuszczalne jest umieszczanie w serwisie oraz przekazywanie za jego pośrednictwem treści i materiałów sprzecznych z obowiązującym prawem i z zasadami współżycia społecznego, treści wulgarnych, obscenicznych i pornograficznych, treści uważanych powszechnie za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych osób, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, propagujące przemoc, nagannych moralnie, oraz nieuprawnionego korzystania z cudzego wizerunku, naruszających dobre obyczaje i zasady Netykiety.

§10

1.Operator zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Użytkownika organom ścigania i sądom, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną. "

WYSTARCZY ZGŁOSZENIE NA POLICJĘ I PO NUMERZE IP WIADOMO KTO JEST AUTOREM WPISU - SPRAWA W SĄDZIE - A TO JUŻ KOSZTUJE !

zdjecie uzytkownika
zero - 2013-06-07 08:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zlikwidujmy małżeństwa,narzeczeństwa,związki partnerskie!!A takie wartości jak przyjażń,miłość,wierność,uczciwość,szacunek do innych i do samego siebie niech idą w zapomnienie!!I z wyrozumiałym mężem pod rączkę w niedzielę do kościoła!!!
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-06-06 19:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na imię inaczej i mówimy chyba jednak o różnych osobach,nie mniej problem widzę jest poważny skoro nie dotyczy jednego przypadku!!Kij ma dwa końce,ale odnoszę wrażenie,że czasem oba działają w jedną stronę.Bezkarność mężatek niestety przekracza wyobrażenie!!
zdjecie uzytkownika
pieniądz to nie wszystko - 2013-06-06 16:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani [usunięte przez moderatora] proszę pamiętać ,ze kij ma zawsze dwa końce !!!
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-06-06 10:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jeszcze podać nazwisko?Zbyt to niebezpieczne dla osób zainteresowanych,bo "damulka" czuje się bezkarna,a czym więcej namota to większa satysfakcja,tylko w sumie po to,żeby udowodnić,że jest górą!!!
zdjecie uzytkownika
wacek - 2013-06-04 17:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejo ja mam takie pytanko do kogo można zapytać żeby zostać tym kajtkiem
zdjecie uzytkownika
pola - 2013-06-04 09:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na której zmianie to tak się dzieje? Trzeba ostrzec znajome kobiety, których mężczyźni tam pracują, żeby szły z nimi do pracy w ramach ochrony rodziny "RATUJ SIĘ KTO MOŻE PRZED CUDZOŁOŻNICAMI Z PASS POL-U". Czyżby dyrekcja z tym nic nie robiła i za seks w pracy płaciła. Nie pierwszy i ostatni przypadek tutaj, że za brak wkładu własnego otrzymuje się co miesięczny niemały dochód, a ludzie, którzy ciężko pracują są dręczeni i wykorzystywani do granic możliwości.
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-06-02 22:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zbyt osobiście do tego podchodzę,ale ta "moja" niszczy właśnie rodzinę osoby na której mi bardzo zależy i której wiele zawdzięczam.Ona sama nic nie robi,bo jest zbyt dumna,a ja nie wiem jak jej pomóc!!!Help!!!
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-06-02 22:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ona jedna,nie wiem czy myślimy o tej samej osobie,chyba jest takich więcej.Brak ambicji,tupet,zachowania obrażające prawdziwe,ciężko pracujące nie mniej atrakcyjne dziewczyny i kobiety w Passie!!Kobietki zróbcie z tym porządek dla własnego i innych dobra!!!
zdjecie uzytkownika
he he - 2013-06-02 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO MUSIAŁ BY MIEĆ TAKI TUPET JAK PAN PLANISTA BARAN MACHLOJE PRZEKRĘTY I TAK JEST PLANISTĄ DALEJ TYLKO PIĘTRO ZMIENIŁ TO JEST DOPIERO KOMEDIA
zdjecie uzytkownika
stefan batory - 2013-06-02 17:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zero - 2013-05-31 20:44:34

Chyba tylko po to niektóre z was chodzą do pracy,dupczyć się w smrodliwym kiblu,te mi przyjemność!!Aż dziw,że pracodawca to toleruje,bo po Sanoku krążą już o tym legendy!!
Wszyscy kibicujemy tej sprawie. Jestesmy bardzo ciekawi jaki bedzie finał. Mam nadzieję,że dyrekcja podejmie odpowiednie kroki i skończy się to zwolnieniem, a panienka to już doprawdy przegięła żeby w kiblu sie rżnąć, nie patrzy ile osób krzywdzi poczawszy od swojej rodziny i rodziny [usunięte przez moderatora]. Na bruk z taką [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
sznycel - 2013-06-02 14:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
legendy to chodzą o podrzucaniu złych sztuk w tzw ,,gnieździe" przez panią [usunięte przez moderatora] i grubą [usunięte przez moderatora] oraz jej bratanicę na drukarce
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-05-31 20:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba tylko po to niektóre z was chodzą do pracy,dupczyć się w smrodliwym kiblu,te mi przyjemność!!Aż dziw,że pracodawca to toleruje,bo po Sanoku krążą już o tym legendy!!
zdjecie uzytkownika
zero - 2013-05-31 17:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak strasznie ciężko nie pracujecie,jak macie czas rozbijać rodziny i zabierać dzieciom ojców przez passowskie [usunięte przez moderatora]!!!
zdjecie uzytkownika
Malina - 2013-05-31 11:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lala - 2013-05-31 08:53:21

Największym nierobem jest [usunięte przez moderatora], powinni znowu go dać na montaż to może wziął by się za robotę a nie tylko biegał za kobietami.
Jak byś była na jego miejscu to też byś biegała za kobietami jak byś miała taką żonę jak On ma. Pewnie szuka sobie kochanki.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2013-05-31 08:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największym nierobem jest [usunięte przez moderatora], powinni znowu go dać na montaż to może wziął by się za robotę a nie tylko biegał za kobietami.
zdjecie uzytkownika
pola - 2013-05-28 13:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To koleżanko jak tam się dostałaś? Na pewno osobiście podania nie składałaś, bez wsparcia nawet tu się nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2013-05-27 22:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomu nie dawałam w łapę, a tym bardziej "coś innego" ... uważam, że każdy ma wolny wybór: albo chce pracować w danej firmie albo nie....
zdjecie uzytkownika
kropka - 2013-05-26 19:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za rade tak zrobie :d
zdjecie uzytkownika
a a - 2013-05-26 19:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kropka - 2013-05-26 17:41:06

[usunięte przez moderatora] jest najprzystojniejszym kontrolerem na gorenej hali
to daj mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ci sie tak podoba
zdjecie uzytkownika
kropka - 2013-05-26 17:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jest najprzystojniejszym kontrolerem na gorenej hali
zdjecie uzytkownika
farmer - 2013-05-24 09:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobote dodatkową kase w kwocie 60 zl dostaniecie pod warunkiem, ze wyrobicie dniowke w akordzie. a ze na sobote daja reberka, malo komu sie to udaje zeby dostac 60 zl dodatku za sobote. taka prawda.
zdjecie uzytkownika
fajfus - 2013-05-24 00:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
john - 2013-05-23 20:06:34

gashhhh, jak Ci nie pasuje to nie idz w weekend a nie tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie nie wiesz ze za sobote samego dodatku masz 60zł a niedziela chyba 120 plus to co zarobisz.



do kaja: zrobiłaś słodkie oczka albo dałaś komu trzeba w łape albo coś innego nie wnikam i masz Ciepła posadke na dniówkę i ludzi od nierobów nazywasz.
Buhaha, te 60zł jest tylko na papierku, bo przy wypłacie ich nie uświadczysz ^^ Miałem chyba dwa miesiące temu taką akcje, że za dwie soboty na kwitku miałem tylko 60zł, oczywiście do odpowiedniej pani do kadr zaszedłem ale zaczęła głosić takie mogolskie teorie, że w środku powiedziałem sobie tylko "pies Cię oblizał" i obrót o 180stopni
zdjecie uzytkownika
john - 2013-05-23 20:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gashhhh, jak Ci nie pasuje to nie idz w weekend a nie tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie nie wiesz ze za sobote samego dodatku masz 60zł a niedziela chyba 120 plus to co zarobisz.

do kaja: zrobiłaś słodkie oczka albo dałaś komu trzeba w łape albo coś innego nie wnikam i masz Ciepła posadke na dniówkę i ludzi od nierobów nazywasz.
zdjecie uzytkownika
wera - 2013-05-23 19:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez sie nie wybieram w weekend , to chore poomysly , bedziemy zasuwac 7 dni w tyg a niedlugo materialu bedzie brakowac i na urlopy beda wysylac. oprocz pracy ludzie maja inne zajecia maja rodziny , kiedy na to czas?
zdjecie uzytkownika
~yo - 2013-05-23 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Zaległości ogromne"-jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez pierwsze miesiące tego roku nie obchodziło nikogo że materiału nie ma i zaległości rosną, a teraz nagle wielkie halo...niech sobie sami [usunięte przez moderatora] weekend za marne grosze-ludzie to nie roboty
zdjecie uzytkownika
farmer - 2013-05-22 19:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chore, w sobote 3 zm, w niedziele 2zm.
ja sie pytam gdzie 11 godzinny odpoczynek dla pracownika i zachowany 35 godz odpoczynek po zakonczonym tyg roboczym???

PIP i tyle.

Jak ludzie po 2 zm w niedziele 26.05 maja przyjsc na 1 zm 27.05??
zdjecie uzytkownika
kropka - 2013-05-22 19:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] jest najprzystojniejszym kontrolerem na gornej hali
zdjecie uzytkownika
kilkuletni - 2013-05-21 17:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam inne zdanie na ten temat. Owszwem faktem jest to że jest masa pracowników którym nie wiele zależy nie angażuja się zbytnio i nie starają,ale jest tez grupka nowych pracowników ,którzy chcą zarobic zapieprzaja 8 godz a potem rozmawiam z takim i zarobil 40 zl ,to jest śmieszne , te wyceny montaży , łączenie łączeniu nie jest równe dlatego tak wychodzi a jesli dochodzi jakieś sortowanie stemplowanie , zanoszenie na drukarke do tego upierdliwi [usunięte przez moderatora] to nie ma szans by zarobic przyzwoicie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2013-05-21 17:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto chce pracować to zarobi kto nie to tylko pisze głupoty....
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2013-05-19 00:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kojarzy ktoś z was, czy kiedyś w tej firmie pracował niejaki pan Kostur? Jeśli tak, to co robił i jakim był pracownikiem? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK 2 - 2013-05-17 21:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martw się w Pass-polu dobrze nie jest -ale na krew jeszcze nie zabierają,tylko jak chcesz oddawać krew honorowo,w szpitalu ,w punkcie krwiodawstwa ,to możesz zostać-jeśli jesteś zdrowy- HONOROWYM DAWCĄ KRWI i za każdorazowe oddanie krwi masz w pracy wolny płatny dzień ,szczegółów dowiesz się w punkcie krwiodawstwa .Jesteś pewnie nowy?
zdjecie uzytkownika
mniema - 2013-05-17 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z "krwią"? Niedawno słyszałem jak ludzie gadali w szatni że idą na krew, domyślam się że chodzi o oddawanie krwi, ale może ktoś dokładniej napisać o co w tym chodzi? Dostaje się chorobowe czy coś? Na liście robót widziałem też wpisane na czerwono KREW.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-17 00:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej jest spoko, [usunięte przez moderatora] jakich mało w tej firmie. A co do [usunięte przez moderatora] sie bo zapiepszamy bardziej od was ukrainców i koleszków z niebieszczan i prusieka znajomki [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
john travolta - 2013-05-17 00:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie dobrac sie do tyłka x-om bo plątają sie jak smród po gaciach a planista biega jeszcze zeby im pomoc bo nie wyrobią na busa....
z tym rebrem to prawda im wiecej zrobisz rebra tym wiecej materiał na nastepny raz bedziesz miał do zrobienia rebra. Montaż to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] radzą sobie tylko Ci ze znajomościami badź kobiety. sam już troche tu pracuje i nikt mi jeszcze nie złożył oferty awansu a młodzi co dopiero przychodza od razu kotły, skaner, QVS, i jak tu miec motywacje do pracy i nie narzekac na nia.
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-05-11 14:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje pasior z tymi kobietami, ale ja po 5 latach na montażu nie znam nikogo co bu klepał rebra i ktoś go zauważył,jest odwrotnie ,jak widzą ze klepiesz rebra i starasz się to jeszcze ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorszym rebrem bo widza ze zrobisz i sie starasz ,taki jest montaż!!!!ciekawe kiedy
wyakorduja x-sów haha średnia godzinowa by była naprawde wysoka haha
zdjecie uzytkownika
pasior pełną gębą - 2013-05-11 12:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary - 2013-05-11 11:26:32

< Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu>.

Pasior. nikt tego nie zauważy jak nie masz pleców! .to jest montaż każdy ma cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet jak jestes asior
zaiste, mądrze prawisz.. ale znajdzie się trochę przypadków, że bez znajomości dało się wyrwać z montażu..lepiej mają oczywiście kobitki, sam fakt posiadania macicy i ładnej buzi daje spore szanse do pracy na skanerze, atq znakowaniu itp.
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-05-11 11:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
< Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu>.
Pasior. nikt tego nie zauważy jak nie masz pleców! .to jest montaż każdy ma cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet jak jestes asior
zdjecie uzytkownika
pasior pełną gębą - 2013-05-11 10:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mati512 - 2013-02-21 15:30:42

Witam, od dobrych kilku tygodni próbuje dostać się do Pass-Polu, złożyłem podanie osobiście i mailem bo słyszałem ze za ciężka prace dają tam zarobić... Podobno mają być przyjęcia na tą nowo otwartą hale. Jeśli byłby ktoś w stanie pomóc lub udzielić kilku wskazówek to byłbym wdzięczny.
Na nową hale zostały przeniesione giętarki, BMW, automatycy i ci kolesie którzy klepali na górze, za mercedesem (nie pamiętam jak się na nich mówiło) oraz chałupnictwo. tak więc przyjęć na nową hale raczej nie będzie. Ale po tych co się wynieśli zostało sporo miejsca więc cały czas przyjmowani są nowi na montaż z tym, że pierwszeństwo przyjęć ma bażanówka i niebieszczany (sąsiedzi, znajomi, szwagrowie, kuzynowie i dalsza rodzina brygadzistów itp.) potem cała reszta. Jak Zostaniesz już przyjęty na montaż to masz kilka możliwości. Jeśli któryś z brygadzistów nosił Cię do chrztu, jest Twoim sąsiadem albo masz jakiekolwiek inne znajomości, to po miesiącu zostaniesz przeniesiony na magazyn albo inną fuszkę dostaniesz. Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu. A jeśli masz twarz downa, mózg kury i problem wykonywaniem najprostszych czynności to będziesz klepać na montażu do usranej śmierci a na konto będzie wpływać 1200zł ot cała prawda..
zdjecie uzytkownika
easy - 2013-05-05 20:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za polityka, że kontroler musi wypisać przynajmniej 4 tematy w miesiącu, żeby nie obcięli mu premii. Z tego co słyszałem to jest wymysł prezesa. Myślę, że takie działania nie mają na celu inwestycji w dobrego pracownika, który się zwalnia po okresie próbnym i zobaczeniu ogólnego zamieszania i kumoterstwa.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-04-30 11:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie 2 lata i to ze planisci wala w [usunięte przez moderatora] brakuje materjalu i to ze jest mnostwo problemow itd zarobki to 1200 jeszcze ci mowia ze sie [usunięte przez moderatora] ( po znajomosci sa wieksze ) to swiete slowa ta firme trzeba opisac szczegolowo w gazecie bo naprawde bylo by o czym pisac mam znajomego w tygodniku sanocki i mysle ze w najbliszym czasie bd mogli poczytac sobie tam o naszej kochanej firmie moze wtedy cos sie poprawi
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-04-17 21:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świeta racja !!!!! dawniej przy każdej zmianie pracy do kart pracy wpisywało sie 15 min organizacji stanowiska pracy tylko że nie bylo wtedy magazynierów i sami musieliśmy sobie przygotowac materiał ale z drugiej strony nie bylo tez tyle desek , a o opisywaniu pojemników to jeszcze wróble nie ćwierkały a teraz choc materiał mamy przygotowany to i tak połowy nie ma i trzeba sobie samemu donosić . Koledzy proponuje coś z tym wreszcie zrobic tak nie może byc dalej bo my tylko na tym cierpimy i tracimy kase
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-14 16:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie zastanawiam co na dziale BMW sie dzieje
zdjecie uzytkownika
mike - 2013-04-13 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nie uważacie że na montażu powinno się pisać dniówkę za zmianę roboty oraz organizacje stanowiska pracy...? Przecież deski, materiał, chlorek sam się nie przyniesie, pojemniki same się nie opiszą.
zdjecie uzytkownika
pracownik pass - 2013-04-09 20:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świete słowa,
zdjecie uzytkownika
a dupa tam - 2013-04-09 11:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jakieś chore-kwiecień a roboty jak nie było, tak nie ma-a potem wielkie halo bo akord niski-więc pytam "z czego mamy wyrobić ten akord???" "Wybitni planiści" dają montaże dla jednej osoby na 4, byle mieć święty spokój-jedna deska do montażu i róbta co chceta, czy to jest normalne?? Brak [usunięte przez moderatora] słów...
zdjecie uzytkownika
nimiec - 2013-03-25 12:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olevator - 2013-03-22 19:18:45

Masz rację Piwosz snk, olać ten [usunięte przez moderatora], który nie jednemu zdrowie i psychę zniszczył!
A jo robia tu kej w wuppertallu w passie...i je tak samo jak u wos mobbing,akord i wszystko do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet musisz rekawiczki stare oddac z dziura zeby dostac nowe ...
zdjecie uzytkownika
olevator - 2013-03-22 19:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację Piwosz snk, olać ten [usunięte przez moderatora], który nie jednemu zdrowie i psychę zniszczył!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Składa się CV i dostaje się telefon, żeby zgłosić się po skierowanie na badania. Po załatwieniu formalności i wysłuchaniu przemówienia propagandowego zostaje się szczęśliwym pracownikiem.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Piwosz snk - 2013-03-22 03:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] na zakład a smi zaperdalacie o 6 i robicie za groszę.Nie pasuje to wyjazd za granicę!!! Po co piszecie te durnoty,wypeprzac z tego [usunięte przez moderatora].Ja mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pespol i piwko sobie pije i smieję się z tego hiujowego zakładu i [usunięte przez moderatora]!!! Wole się [usunięte przez moderatora] niż kiedykolwiek iść tam robić to tych gnojów [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
krykers ssnnkk - 2013-03-22 03:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysadzić w powietrze ten zasrany zakład!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie pass-pol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert