brak logo

pass-pol

Sanok

Opinie o pass-pol

-/PanKartofelek 2017-02-23 22:18
o ile nie będą ludzie pizdec,,,,,kami to tak
6
wacek 2017-02-24 09:06
całe a 11
7
Mądry 2017-02-24 23:32
A w bosni już się składają dla was na wieniec dziekczynny że im fabrykę zakładacie i produkcję z Sanoka wyprowadzenie tymi durnymi strajkami. Brawo. Wszyscy będziemy was wspominać. A w będziecie w biednym autosanie rozpocząć że nie ma zamówień na autobusy,...
6
A11 2017-02-25 11:09
Państwa bałkańskie:
Albania
Bośnia i Hercegowina
Bułgaria
Czarnogóra
Grecja
Kosowo (terytorium sporne)
Macedonia
Serbia
Chorwacja
poszukajcie sobie sami jaka jest opinia na temat pracowników i stabilizacji w biznesie w tych krajach.
16
Koleś 2017-02-26 15:51
NIEMCY PŁACĄ DOBRZE TO NASI NAS TNĄ A POTEM UDAJĄ ZDZIWIONYCH ŻE STRAJKÓJĄ LUDZIE CO NA NAS UKRADNĄ TO TYLE ICH
17
toik 2017-02-26 17:49
To Prawda ponoć niemiec daje pewną pule $ na płace a nasi z tego chcą jak najwięcej dla siebie zatrzymać kosztem zwykłych pracowników - a nuż sie nikt nie odezwie - a teraz ludzie zaczęli strajkować i nie wiedza pewnie jak sie przyznać Pssowi jak jest przyczyna strajku i niezadowolenia ludzi
15
kotlarz 2017-02-26 19:19
Najwiekszym konfidentem jest ten imbecyl co jedzie do Meksyku i myśli że zna sie na wszystkim a w rzeczywistosci to nierob i sciemniacz
5
noname 2017-02-26 19:22
Pracują tam same obciagary które rozbijają związki!!!
9
bunkier Sidorowicza 2017-02-26 20:57
Pytam gościa z montażu idziesz w sobotę do roboty? Mówi nie bo rodzinne mi zabiorą.Ale jak guma dostała podwyżki to wtedy do mnie z pyskiem bo on ma mało a ja je....em 3 soboty on śmiał się ze mnie jak jechałem w sobotę.Czegoś tutaj nie rozumiem...
1
Marooo 2017-02-26 21:49
Czy na cięciu umowę dostaje sie na okres probny ? I jaka jest początkowa wypłata tam, wie ktoś ?
1
work 2017-02-27 07:17
Nie tedy droga pracownik powinien zarobić godnie w 40 godzinnym tygodniu pracy,soboty są praca dodatkowa kto che zarobić sobie więcej to wychodzi.
11
pasowiec75.. 2017-02-27 10:15
Z sobotami to jest tak że nie jest przymus,ale lepiej żebyś był...!!!GŁUPOTA i tyle sami ludzie ich tak nauczyli a to są nadgodziny!!!
A co do strajku to powiinnismy wszyscy wyjść i iść pod biurowiec albo stać i nic nie robić i od razu by się wystraszlili a nie tak jak było że pare osób chce a inni się boją!Ludzie takim sposobem NIC nie osiągniemy Wszyscy tak zróbmy!Na Śląsku górnicy się nie pierd.... ą stają i tyle,aż nasz wielki rząd i premier przyjeżdza i rozmawiają,ale wszyscy!
21
Pasowiec 72 2017-02-27 22:02
Pasowiec 75 to idź do kopalni to ci rząd da.
4
Pasowiec 69 2017-02-28 12:14
Zaczyna to być denerwujące. Związki szaleją, a Czerwiński tylko dokłada do ognia zastraszając ludzi... obydwie strony są głupie jak ( usunięte przez administratora )
11
Pularys112 2017-03-01 19:59
Parowiec 75 BARDZO DOBRZE napisał buraki.chociaż jeden widzi i wie jak jest i co trzeba zrobic
3
jarosław Kaczyński 2017-03-02 11:33
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam się poprzewracało z tymi podwyżkami.Na montażu jak macie rebro to nie robicie.Na kotłach nikogo nie obchodzi że czas jest poniżej realnego czasu ubierania formy.A musimy zrobić x sztuk.Mało wam i mało.
3
PRACOWNIK 2017-03-02 11:50
WITAM PANOWIE TO CO SIĘ DZIEJE TO JEST JEDNA WIELKA KPINA MAM NADZIEJĘ ,ŻE FILIP W KOŃCU SIĘ DOWIE CO SIĘ TU DZIEJE I POLECI PARĘ OSÓB Z STOŁKA ! FILIP NAWET NIE WIE O STRAJKU
14
montaż 2017-03-02 17:25
tak musicie zrobić x sztuk ale na 2 godziny przed końcem zmiany już nie robicie bo dniówka zadaniowa zrobiona a na montażu poliamidu i gumy brakuje bo wy macie to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo macie swoje zrobione.Chodz na montaż do stołu to zobaczysz jak jest.
8
mksnskjwndjknf 2017-03-02 19:05
Czy przyjmuja teraz kobiety do pracy? Ktoś cos wie?
2
Lol 2017-03-02 23:14
Przyjmują wszystko na okres próbny 3 miesiące
3
Moadseudjeid 2017-03-03 09:09
A jaka wypłata na okresie próbnym?
socjalista 2017-03-03 17:52
1600 może dostaniesz z pocałowaniem ręki, niestety tyramy na kapitalistów, pora obalić kapitalizm, wszystkie większe zakłady Sanoka i Zagórza powinny razem zrobić strajk

kierowcy także, bo Arriva chce nam przewozy polikwidować i zmyć się z zyskami
7
trybik 2017-03-04 00:31
nikt nie chce nic za darmo ale mowienie o tym ze "daja nam 30 min na przerwe i prace porzadkowe" spoko tylko te 30 min jest w stawce ktora jest na umowie 8.95 a powinno byc 30 min po stawce najnizsza krajowa 13pln. nikt nikogo nie zmusza do sobot , kpina jest coraz gorzej a za pseudo strajk w osotani piatek jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niby nie karanie nikogo za nic ale nie wiem jak to nazwac wyzywanie sie za to ze ktos powiedzial nie wygodna prawde ????d o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nedzy wiekszosc zalogi ktora pracuje nie chce pieniedzy za darmo albo nie wiadomo jakiego traktowania bedzie potrzeba wyjdziemy w sobote ale puki cco wiekszosci ludzi brakuje materialu w tygodniu to po jaki grzyb sobota i latanie po x razy i glupie teksty jak ktos powie ze nie idzie ?a zwiazki sory ale ubiegly piatek wygladal tak bo ludzie nie maja informacji co sie tak naprawde dzieje Panie ( usunięte przez administratora ) moze mala garstka sianie zametu to akurat najgorsza rzecz dla nas wszystkich
12
pracownik 2017-03-04 13:05
Czy ktoś wie co wczoraj uzgodniono na spotkaniu w sprawie podwyżek?
3
toik 2017-03-05 11:52
Robi sie co raz cieplej za 2-3 tyg zacznie sie fala zwolnień z firmy i wyjazdy a granice...zabaczymy wtedy co pan Prezes powie...
5
abc 2017-03-05 12:51
Co ma powiedzieć ! wtedy się obudzą ze snu zimowego i kasę dadzą !!!
2
toik 2017-03-05 14:49
No właśnie... i znowu jak co roku zaczną się zaległości pracujące soboty ( dla niektórych niedziele) i oczywiście busy po prawie po całej Europie i na to $$ będzie.
Nasza firma wydała takie piękne ulotki, księża zachęcają do zatrudnienia się w naszym zakładzie pracy - kraina mlekiem i miodem płynąca... tylko nigdzie nie ma 2 wzmianek
1. - brak podwyżek
2- odległe miejsca parkingowe
14
Nick 2017-03-05 16:43
To miejsce parkingowe to jakiś żart,zaczną się największe korki zanim tam dojdziesz
11
pracownik 2017-03-08 19:52
Powiem tak jak zobaczyłem dzisiaj przelew to mnie szlak trafił zobaczą mnie w sobotę jak świnie niebo oj trzeba roboty szukać
13
Jasdredf. 2017-03-09 11:03
I gdzie te podwyzki?!!?
Kpina z ludzi I tyle.
6
Iwona 2017-03-09 15:11
@pracownik 2017-03-08 19:52 długo już pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w pass-pol.
2
Jasdredf. 2017-03-09 16:09
Iwona 7 lat....o 7 za dlugo....
A co chcesz wiedziec konkretnie?
3
Pracownik3 2017-03-09 19:35
Jest robota ciezka ale dobre zarobki po ostatnich podwyzkach na kotlach. Pozostałe wydzialy tez coś maja dostać. Paru gości tu na forum robi spory hejt, ale tak nie jest jakw mowia. Ze spotkań z dyrekcja widac wyraznie kto najglosniej pyskuje? Ten co zawsze jest ostatni do roboty... tak bylo zawsze. Pozniej trzeba na takich pracowac.
4
z taśmy 2017-03-12 14:15
przyjdź na montaż skoro uważasz sie za lepszego to zobaczymy czy nadgarstki nie rozbolą szczególnie w taśmie .
Byłem na kotłach znam tam stanowisko pracy zgodze sie że wam sie nalezy podwyżka ale u nas na montażu też nie jesteśmy gorsi , czemu jak ktoś chce sie przenieść to od nas do was a nie na odwrót .
Wszyscy pracownicy powinni być na równi traktowani
14
z ekipy kreta 2017-03-12 17:18
Tak się składa że pracowałem na montażu i w taśmie prawie 2 lata ale w 2008/09 przyszła zapaść ekonomiczna i 30 % załogi zwolniono.Trochę ludzi wyleciało za chorobowe.Z 5 osób zostało 3 .Po miesiącu Wiesiek i inni brygadziści szukali na kotły.Spróbowałem i po 3 dniach chciałem się wrócić.Paluchy spuchnięte paznokcie połamane.Ale wytrzymałem i nie żałuje.Więc o montażu co nieco wiem.Jeszcze jedna kwestia: taśmy same szukały materiału latanie po znakowaniu magazynie nic nie było gotowe.To też weź pod uwagę.Pozdrawiam.
1
pracownik 2017-03-13 12:55
NIE ZAZDROSZCZĘ WAM KASY BO NA KOTŁACH MACIE CIĘŻKO NAZWISK NIE PODAM ALE PRZYJŚĆ W SOBOTĘ DO PRACY NA KOCIOŁ I WYROBIĆ NORMĘ DO 20 A POTEM ZNIKNĄĆ A KOLEDZY KARTĘ ODBIJĄ TO JA TEŻ TAK CHCĘ ! PANOWIE PRZESTAŃCIE SKRACAĆ CZAS BO GUMY SĄ FATALNE .
4
4321 2017-03-14 07:10
średniowiecze sie już dawno skończylo , teraz od tego mamy ludzi
1
Poworoźniak 2017-03-16 14:29
A ja mam całkiem dobrą posadkę, niewiele muszę robic a kaska jest.
Siedze sobie na A5.
Rekin 2017-03-18 20:55
Kocham Pass
2
pani wiosna 2017-03-22 10:21
wiosna ludzie!!!
8
Iwona 2017-03-24 15:48
Co uważacie za największe plusy swojej pracy?
Franek 2017-03-24 17:29
pewna kasa + 8 godzin pracy 5 dni w tygodniu a nie szatańskie czterobrygadówki ot zwykła pewna robota
Oooo 2017-03-24 18:16
Prawda to że jak sie zapiszesz na sobote i nie przyjdziesz to zabieraja premie?
Nick 2017-03-24 19:17
Czasami, jak dla ciebie jest zaplanowana jakaś pilna praca. Zazwyczaj to dotyczy osób które 'przyjdą i wyjdą'
passsss 2017-03-25 20:54
To jest zwykly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Same dziwki a największa niedługo zostanie zdemaskowana jak nie przestanie obciagac cudzym mezczyznom!!! Ale pewnie kazdy wie o kogo chodzi...
1
wielbiciel 2017-03-25 21:03
Wary obciagary
1
szary pracownik 2017-03-25 21:46
kiedys cie zdemaskują i mam nadzieje że ryja ci wyklepią zdrowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest mniej chaniebne jak donosicielstwo .

p.s.a z ciebie to raczej cienka płotka a nie rekin wysokie masz o sobie mniemanie cieciu j...ny :) pozdro z polyamidów
3
poliamid 2017-03-25 22:00
fachowiec z montażu co pół zmiany na palarni siedzi i pół godziny na przerwie zapraszam na kociołek poliamidowy 3 dni i paluszki pieką i L4 bo nie dam rady tam trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie walić w hu.. jak robi to 80% montażystów
2
toik 2017-03-26 11:36
Czytaliście nową gazetkę propagandową co wydał zarząd??? Ciekawe kiedy wyjdzie nieregulanik związkowy hehhe
4
Pionio 2017-03-26 19:50
Niech się nie dziwią , że jest zawiść na zakładzie. Jeden drugiego by rozdarł na strzępy, a to wszystko wina, że tym, co mają dużo daje się więcej, a innym wcale. Z tego, co mówili u nas na A11 to podwyżki podobno dostały kotły wulkanizacyjne, poliamidy i biurowiec. A reszta to co? Zapier......... cały miesiąc, a nawet na opłaty nie starcza. A co robią związki zawodowe?!!! Siedzą na dupie i czekają. Na co ku... idą moje składki? Chyba tylko na to, żeby leczyli za moją kasę hemoroidy od siedzenia i nicnierobienia? Walczcie o kasę dla wszystkich, a nie czekacie, aż Prezes komuś da podwyżkę i przypisujecie sobie zasługi.
4
Zostaw swoją opinię o pass-pol - Sanok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol