Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
~yo - 2013-05-23 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Zaległości ogromne"-jako [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez pierwsze miesiące tego roku nie obchodziło nikogo że materiału nie ma i zaległości rosną, a teraz nagle wielkie halo...niech sobie sami [usunięte przez moderatora] weekend za marne grosze-ludzie to nie roboty
zdjecie uzytkownika
farmer - 2013-05-22 19:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chore, w sobote 3 zm, w niedziele 2zm.
ja sie pytam gdzie 11 godzinny odpoczynek dla pracownika i zachowany 35 godz odpoczynek po zakonczonym tyg roboczym???

PIP i tyle.

Jak ludzie po 2 zm w niedziele 26.05 maja przyjsc na 1 zm 27.05??
zdjecie uzytkownika
kropka - 2013-05-22 19:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jest najprzystojniejszym kontrolerem na gornej hali
zdjecie uzytkownika
kilkuletni - 2013-05-21 17:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam inne zdanie na ten temat. Owszwem faktem jest to że jest masa pracowników którym nie wiele zależy nie angażuja się zbytnio i nie starają,ale jest tez grupka nowych pracowników ,którzy chcą zarobic zapieprzaja 8 godz a potem rozmawiam z takim i zarobil 40 zl ,to jest śmieszne , te wyceny montaży , łączenie łączeniu nie jest równe dlatego tak wychodzi a jesli dochodzi jakieś sortowanie stemplowanie , zanoszenie na drukarke do tego upierdliwi [usunięte przez moderatora] to nie ma szans by zarobic przyzwoicie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2013-05-21 17:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto chce pracować to zarobi kto nie to tylko pisze głupoty....
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2013-05-19 00:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kojarzy ktoś z was, czy kiedyś w tej firmie pracował niejaki pan Kostur? Jeśli tak, to co robił i jakim był pracownikiem? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK 2 - 2013-05-17 21:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martw się w Pass-polu dobrze nie jest -ale na krew jeszcze nie zabierają,tylko jak chcesz oddawać krew honorowo,w szpitalu ,w punkcie krwiodawstwa ,to możesz zostać-jeśli jesteś zdrowy- HONOROWYM DAWCĄ KRWI i za każdorazowe oddanie krwi masz w pracy wolny płatny dzień ,szczegółów dowiesz się w punkcie krwiodawstwa .Jesteś pewnie nowy?
zdjecie uzytkownika
mniema - 2013-05-17 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z "krwią"? Niedawno słyszałem jak ludzie gadali w szatni że idą na krew, domyślam się że chodzi o oddawanie krwi, ale może ktoś dokładniej napisać o co w tym chodzi? Dostaje się chorobowe czy coś? Na liście robót widziałem też wpisane na czerwono KREW.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-17 00:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej jest spoko, [usunięte przez moderatora] jakich mało w tej firmie. A co do [usunięte przez moderatora] sie bo zapiepszamy bardziej od was ukrainców i koleszków z niebieszczan i prusieka znajomki [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
john travolta - 2013-05-17 00:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie dobrac sie do tyłka x-om bo plątają sie jak smród po gaciach a planista biega jeszcze zeby im pomoc bo nie wyrobią na busa....
z tym rebrem to prawda im wiecej zrobisz rebra tym wiecej materiał na nastepny raz bedziesz miał do zrobienia rebra. Montaż to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] radzą sobie tylko Ci ze znajomościami badź kobiety. sam już troche tu pracuje i nikt mi jeszcze nie złożył oferty awansu a młodzi co dopiero przychodza od razu kotły, skaner, QVS, i jak tu miec motywacje do pracy i nie narzekac na nia.
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-05-11 14:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje pasior z tymi kobietami, ale ja po 5 latach na montażu nie znam nikogo co bu klepał rebra i ktoś go zauważył,jest odwrotnie ,jak widzą ze klepiesz rebra i starasz się to jeszcze ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorszym rebrem bo widza ze zrobisz i sie starasz ,taki jest montaż!!!!ciekawe kiedy
wyakorduja x-sów haha średnia godzinowa by była naprawde wysoka haha
zdjecie uzytkownika
pasior pełną gębą - 2013-05-11 12:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary - 2013-05-11 11:26:32

< Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu>.

Pasior. nikt tego nie zauważy jak nie masz pleców! .to jest montaż każdy ma cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet jak jestes asior
zaiste, mądrze prawisz.. ale znajdzie się trochę przypadków, że bez znajomości dało się wyrwać z montażu..lepiej mają oczywiście kobitki, sam fakt posiadania macicy i ładnej buzi daje spore szanse do pracy na skanerze, atq znakowaniu itp.
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-05-11 11:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
< Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu>.
Pasior. nikt tego nie zauważy jak nie masz pleców! .to jest montaż każdy ma cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet jak jestes asior
zdjecie uzytkownika
pasior pełną gębą - 2013-05-11 10:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mati512 - 2013-02-21 15:30:42

Witam, od dobrych kilku tygodni próbuje dostać się do Pass-Polu, złożyłem podanie osobiście i mailem bo słyszałem ze za ciężka prace dają tam zarobić... Podobno mają być przyjęcia na tą nowo otwartą hale. Jeśli byłby ktoś w stanie pomóc lub udzielić kilku wskazówek to byłbym wdzięczny.
Na nową hale zostały przeniesione giętarki, BMW, automatycy i ci kolesie którzy klepali na górze, za mercedesem (nie pamiętam jak się na nich mówiło) oraz chałupnictwo. tak więc przyjęć na nową hale raczej nie będzie. Ale po tych co się wynieśli zostało sporo miejsca więc cały czas przyjmowani są nowi na montaż z tym, że pierwszeństwo przyjęć ma bażanówka i niebieszczany (sąsiedzi, znajomi, szwagrowie, kuzynowie i dalsza rodzina brygadzistów itp.) potem cała reszta. Jak Zostaniesz już przyjęty na montaż to masz kilka możliwości. Jeśli któryś z brygadzistów nosił Cię do chrztu, jest Twoim sąsiadem albo masz jakiekolwiek inne znajomości, to po miesiącu zostaniesz przeniesiony na magazyn albo inną fuszkę dostaniesz. Jeśli masz trochę oleju w glowie, jesteś zorganizowany i radzisz sobie jako tako to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu ktoś Cię zauważy i po kilku miesiącach dostaniesz jakąś lepszą robotę niż klepanie rebra na montażu. A jeśli masz twarz downa, mózg kury i problem wykonywaniem najprostszych czynności to będziesz klepać na montażu do usranej śmierci a na konto będzie wpływać 1200zł ot cała prawda..
zdjecie uzytkownika
easy - 2013-05-05 20:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za polityka, że kontroler musi wypisać przynajmniej 4 tematy w miesiącu, żeby nie obcięli mu premii. Z tego co słyszałem to jest wymysł prezesa. Myślę, że takie działania nie mają na celu inwestycji w dobrego pracownika, który się zwalnia po okresie próbnym i zobaczeniu ogólnego zamieszania i kumoterstwa.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-04-30 11:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie 2 lata i to ze planisci wala w [usunięte przez moderatora] brakuje materjalu i to ze jest mnostwo problemow itd zarobki to 1200 jeszcze ci mowia ze sie [usunięte przez moderatora] ( po znajomosci sa wieksze ) to swiete slowa ta firme trzeba opisac szczegolowo w gazecie bo naprawde bylo by o czym pisac mam znajomego w tygodniku sanocki i mysle ze w najbliszym czasie bd mogli poczytac sobie tam o naszej kochanej firmie moze wtedy cos sie poprawi
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-04-17 21:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świeta racja !!!!! dawniej przy każdej zmianie pracy do kart pracy wpisywało sie 15 min organizacji stanowiska pracy tylko że nie bylo wtedy magazynierów i sami musieliśmy sobie przygotowac materiał ale z drugiej strony nie bylo tez tyle desek , a o opisywaniu pojemników to jeszcze wróble nie ćwierkały a teraz choc materiał mamy przygotowany to i tak połowy nie ma i trzeba sobie samemu donosić . Koledzy proponuje coś z tym wreszcie zrobic tak nie może byc dalej bo my tylko na tym cierpimy i tracimy kase
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-04-14 16:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie zastanawiam co na dziale BMW sie dzieje
zdjecie uzytkownika
mike - 2013-04-13 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nie uważacie że na montażu powinno się pisać dniówkę za zmianę roboty oraz organizacje stanowiska pracy...? Przecież deski, materiał, chlorek sam się nie przyniesie, pojemniki same się nie opiszą.
zdjecie uzytkownika
pracownik pass - 2013-04-09 20:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świete słowa,
zdjecie uzytkownika
a dupa tam - 2013-04-09 11:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jakieś chore-kwiecień a roboty jak nie było, tak nie ma-a potem wielkie halo bo akord niski-więc pytam "z czego mamy wyrobić ten akord???" "Wybitni planiści" dają montaże dla jednej osoby na 4, byle mieć święty spokój-jedna deska do montażu i róbta co chceta, czy to jest normalne?? Brak [usunięte przez moderatora] słów...
zdjecie uzytkownika
nimiec - 2013-03-25 12:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olevator - 2013-03-22 19:18:45

Masz rację Piwosz snk, olać ten [usunięte przez moderatora], który nie jednemu zdrowie i psychę zniszczył!
A jo robia tu kej w wuppertallu w passie...i je tak samo jak u wos mobbing,akord i wszystko do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet musisz rekawiczki stare oddac z dziura zeby dostac nowe ...
zdjecie uzytkownika
olevator - 2013-03-22 19:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację Piwosz snk, olać ten [usunięte przez moderatora], który nie jednemu zdrowie i psychę zniszczył!
zdjecie uzytkownika
Piwosz snk - 2013-03-22 03:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] na zakład a smi zaperdalacie o 6 i robicie za groszę.Nie pasuje to wyjazd za granicę!!! Po co piszecie te durnoty,wypeprzac z tego [usunięte przez moderatora].Ja mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pespol i piwko sobie pije i smieję się z tego hiujowego zakładu i [usunięte przez moderatora]!!! Wole się [usunięte przez moderatora] niż kiedykolwiek iść tam robić to tych gnojów [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
krykers ssnnkk - 2013-03-22 03:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysadzić w powietrze ten zasrany zakład!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x