Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne Mielczarek

zdjecie uzytkownika
buła pracownica (na szczęście) - 2014-03-29 06:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na sklepach nie ma manka to kierownictwo Ci wmawia że oszukujesz klienta.
a jak masz manko to jest OK tyle że musisz to zapłacić.
Wydaje mi się że im większe manko tym większa premia dla kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
HELENA - 2014-03-27 12:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Witok - 2014-03-27 00:04:57]:
jak to kto pracownicy czasami wychodzi po 100 na głowę.
zdjecie uzytkownika
Witok - 2014-03-27 00:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to jest możliwe? Kto z tego szanownego grona nie potrafi dodawać i odejmować? Ciekawe kto zawsze te różnice pokrywa i jak te sprawy są rozwiązywane.
zdjecie uzytkownika
HELENA - 2014-03-18 15:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. to jest prawda że manka są i to spore czasami? najlepsze jest to, że księgowej wychodzą inne kwoty manka niż kierowniczce- z tych samych raportów z danego sklepu!
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-02-26 20:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-02-20 13:52:45]:
Chyba Ci się firmy pomyliły. Sprawdź czy to nie przypadkiem firma transportowa (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-02-20 13:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja o firmie mielczarek naczytałem się na innym forum, podobno normy sa na tyle wysokie, że kierowcy 80 muszą jeździć.
zdjecie uzytkownika
N. - 2014-02-11 15:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie tu z jedna osoba,manka sa! wydaje mi sie ze to kierowniczki robia,ja pracowalam z ( usunięte przez administratora ) zawsze mielismy na minusie,na szczescie juz pare miesiecy tam nie robie!!! zenada!
zdjecie uzytkownika
pracownik2000 - 2014-02-08 20:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JESTEM CIEKAWA CO NABROIŁAŚ ŻE NARZEKASZ NA FIRMĘ I JAK TO MÓWISZ TĄ WYSOKĄ TO JEST NAJLEPSZA KOBIETA MIŁA I BARDZO SYMPATYCZNA . NIGBY NIE MIAŁAM PROBLEMÓW Z TĄ FIRMĄ . MOŻE NIE MAM ZBYT DUZEGO DOŚWIADCZENIA ALE JEŚLI JESTEŚ W PORZĄDKU DO PRACODAWCY I MIŁY DO KLIENTÓW TO NIE ROZUMIEM DLACZEGO NARZEKASZ . NARZEKAJĄ CI CO NIE CHCĄ PRACOWAĆ A DOSTAWAĆ WYSOKĄ PENSJE.
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-01-27 20:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pracownik. To czasami nie dotyczy Swrzędza?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-27 15:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dotyczy to pracownic za jakie pieniądze pracują żenada są inne firmy lepiej wypłpłacalne
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-01-19 00:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to wszystko to prawda
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-02 17:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja mam prośbę. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem to może wtedy się nauczą traktować pracowników z szacunkiem. Kierownictwo uważa się za boga tej firmy a w rzeczywistości jest tak że każdy jest człowiekiem.
Zarobki jest najniższa krajowa ale to nie wszystko musisz płacić manko jakieś około 100 do 200zł miesięcznie a jeżeli na sklepie nie masz manko to masz (usunięte przez administratora)od kierowniczki.
Niektórymi sklepami żądzą stare pracownice co powiedzą kierownictwu to święte żenada jako młoda nie masz nic do powiedzenia tylko mycie dzwiganie pojemników z mięsem. Jak przyjeżdża kierowniczka na sklep idzie na zaplecze ze starą pracownicą i masz tak (usunięte przez administratora)obrąbaną że nie usiądziesz na niej przez dwa dni, no i papieroski kawa itd...
Podsumowanie:
-zarobki około 1200 pln
-manko co miesiąc 200 pln
-koszty dojazdu około 150 pln
Czyli pracujesz jak (usunięte przez administratora)za 850 pln
POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-12-19 09:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć,zastanawiam się nad pracą w tej firmie..obecnie jestem osobą bezrobotną i myślę,że to dobre rozwiązanie dla mnie żeby sie tma na pewnien czas zaczepic..dobrze zrobię gdy złoże tam cv??
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-12-14 23:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAK ROBIA CZESTO ZWALNIAJ DOBRYCH PRACOWNIKOW TRACAC TYM SAMYM KLIENTÓW CZASAMI STOJAC W KOLEJCE SŁYSZAŁAM ZE LEPIEJ JA PANIE KIEROWNICZKI BYSIE WZIĘŁY DO PRACY A PLOTKAMI MIEDZY SKLEPAMI NA CZECHA TE BIEDNE KOBIETY ZASUWAJĄ A KIEROWNICZKA NAWET PRZY KLIENTACH NIE SZCZEDZI SŁOW A JAK PRZYJEZDZA TA WYSOKA KOBIETA FIRMOWYM AUTEM TO KOBIETY MAJĄ NIE LADA MINY
zdjecie uzytkownika
Mięsko - 2013-12-11 21:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!wszystko co tu piszecie może i prawda ja jako klientka jestem zawiedziona zawinął interes z wildy ludzi zostawił i co??ma tyle sklepów że starsi ludzie nic nie znaczą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!młody szef obiecał jak byłam w kolejce ze wrócą zobaczymy ile jest warte słowo (usunięte przez administratora).A gdzie te cudowne panie????????????????nigdzie takiej obsługi nie było
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-10-29 19:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieraz widzilam jak kierowniczka przyjechała i zsaraz wejscie na zaplecze i papieroski bo jak wyszły na sklep to same papierosy nawet guma nie pomoże a szkoda bo kli8enci wychodzą wcale sie niedziwie '''
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-10-08 12:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pieknie! A L4 swoja droga nalezy sie czlowiekowi jak psu micha :) A na stronie jak sie chwala, ze tak dbaja o rozwoj i pracownikow :D
zdjecie uzytkownika
do plusika - 2013-10-08 11:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1200 - 1500 zł to wynagrodzenie netto zalezy od stażu pracy , dzwiganie ton towaru , rano , dostawa towaru i wieczorem , codziennie fartuch do prania , kręgosłup podziekuje ci na emerturze jak dożyjesz :)
zdjecie uzytkownika
do plusika - 2013-10-08 11:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak ktos pisał 40 godz tygodniowo ( 6-7 godz dziennie ) , obowiazkowo każda sobota ( nie mozna brac wolnego w sobote ), sklep trzeba posprzatac ( zapłacone masz 1/2 godz sprzatania a sprzatasz jak dobrze pójdzie godzine ) , nie mozesz iść na L4 ( mozesz wyleciec ) umowa na czas nieokreslony po przepracowanych dwóch latach na czas okreslony ( umowa co pól roku )
zdjecie uzytkownika
pilot - 2013-10-07 20:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
40g tygodniowo, a nadgodziny jak kogoś zabraknie (choroba czy urlop) musisz robić.
zdjecie uzytkownika
plusik - 2013-10-07 16:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIlot a ile godzin dziennie trzeba pracowac?? Sa jakies nadgodziny, ktora obowiazkowo trzeba robic??
zdjecie uzytkownika
pilot - 2013-10-06 14:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płaca najniższa, nadźwigasz się jak koń na polu, wieczne pretensje a do tego manko zapłacisz ze swoich. Jedna masakra.
zdjecie uzytkownika
plusik - 2013-10-03 12:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, ze placa calkiem niezle w firmie Mielczarek - a ile mniej wiecej mozna zarobic? Daja umowe na czas nieokreslony?
zdjecie uzytkownika
khmkkjk - 2013-09-18 22:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cd
socjal ? marzenie :(

wypłata zawsze na czas:)


umowa na czas określony


zdjecie uzytkownika
ol;;k;pl;l;l; - 2013-09-18 22:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co chcesz bardziej konkretnego ? praca to zależy gdzie produkcja czy handel ?
moim zdaniem i wielu tu osób wypowiadajacych sie wyraźnie przystaje na tym , że szefostwo jest ok , zarobki tez nie są złe , warunki pracy ok
Ale pracuja tam tez osoby bez wykształcenia i wiedzy i umiejetnosci które dostały sie na stanowisko kierownicze i mówią : " co wolno wojewodzie to nie tobie ..... "
krótko mówiac przyszło z(usunięte przez administratora) , zazwyczaj musisz wygryzac jej /jego pracę a on siedzi , ściemnia etc a nawet nie potrafi właczyc i wyłaczyc komputera :(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Mielczarek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne Mielczarek?
Zadaj pytanie
x