brak logo

Zakłady Mięsne Mielczarek

Komorniki

Opinie o Zakłady Mięsne Mielczarek

hkhlk 2016-04-11 09:24:39
obczernia ? OMG chyba oczernia :P
1
hkhlk 2016-04-11 09:23:08
gorszy dzień powiadasz ? to Teresa W. ze sklepu na os. Czecha w Poznaniu ma taki dzień codziennie :P Naprawde trezba byc ślepcem by nie widzieć Jej ułomności w kerowaniu ludzmi i sklepem .
2
Kozie i czecha 2016-04-07 10:55:19
Dołaczam z obsługą klienta w Koziegłowach i na Czecha w Poznaniu . Tragedia
3
Z.Z 2016-03-22 11:06:59
Drogi szefie poczytaj sobie naprawdę opinie i wyciągnij wnioski,bo tracisz wielu klientów przez obsługę,taki sklep na Starołęce a obsługa straszna,rzygać się chce robiąc tam zakupy,2 osoby są tam tylko które bym zostawił a resztę naprawdę zwolnił,jest coś takiego w firmach jak tajemniczy klient,zrób to w swojej firmie, a zobaczysz jak są traktowani klienci.... i tylko wyciągnij wnioski z tej kontroli...
3
kloooo 2016-03-09 07:58:13
Mielczarek lubi tępaków :)juz dawno o tym pisałam . Pracuj pracuj i liż :) Nie dla mnie taki syf i tępactwo :) bay
5
M.M. 2016-03-03 14:50:20
W edukacje to moze ty zainwestuj kloooooo,bo ja pracuje w Mielczarku a ty ?Takze szef nie trzymie tepaków .Widze ,ze masz jakis problem ze soba,nie radzac sobie ze soba obczerniasz innych .Rzuc na luz bo sie wykonczysz .Mam pytanie czy w nowej pracy tez zaczelas kogos obczerniac?
kloooooooooo 2016-03-01 13:16:06
M.M zainwestuj w edukację , no chyba , że firma Mielczarek uwielbia takich tępaków . Ortografia sie kłania :P
2
M.M 2016-03-01 12:21:04
witam cie kloooooo anonimowy zobacz czy ty masz równo pod sufitem bo wydaje mi sie że zamiast mózgu masz tik taka który zaczyna sie kruszyć ,a co chodzi do P.K to odemnie wara nieuwieżę w to co piszesz każdy wie jaka jest praca nikt tego nie ukrywa przy przyjeciu do pracy
kloooooooooo 2016-03-01 10:28:20
MM i MT to jedna i ta sama osoba i sama sobie odpowiada he he . Czyli tzw lizus kierowniczek .... nawet wiem kto .....
1
P.K 2016-02-28 22:28:16
HEJ lalka wiesz co masz troche racji ,ale nadgodziny szefowie płaca dziwie sie ze szefowie nie chca rozmawiac z pracownikiem ,słucha sie tylko co powie kierowniczka sklepu. W SZczepan.jest kierowniczka ktora ZAWSZE SIE WYTŁUMACZY szefowej bo ona ma zawsze racje niewiemy czy szefowa nie chce widziec problemu az tak sa nierozdzielne? .My chcielibysmy porozmawiac z naszym szefem ale nie ma mozliwosci zawsze jest p. kierownik My jestesmy psychicznie i fizycznie wykonczone.PANI B.niech p.nas tez moze wysłucha ,jak odeszła jej kolezanka to robi sie coraz gorsza ,ze juz sie nie chce isc do pracy ,bo stale pretensje ,uwagi,jak nie zrobisz to zle itd.
2
MARYŚ 2016-02-23 20:39:34
Zapomniałeś jeszcze dodać że o których mowa to sami kapusie!
6
Sędzia Dreed 2016-02-19 20:38:07
Firma to jeden wielki syf, pracowałem to wiem, ci co faktycznie zasuwali na pełnych obrotach to zarabiali grosze,a wystarczy że ,,żgok" szepnął szefowi słowo to lesery typu ,,misza, bokser, mały itp." chodzili po kasę na piętro do szefa! Zainteresowani będą wiedzieć o kim mowa.
9
S.B 2016-02-06 21:11:49
Witam wszystkich niewiem dlaczego tak źle mówicie o tych kierowniczkach i
ja pracuję dopiero kulka miesięcy ale nigdy nie usłyszałam złego słowa od kierowniczki a i pani odpowiedzialna za sklep jest miła . P. LALECZKO może to ty masz problem sama ze sobą TRZEBA BYC DOBRZE NASTAWIONYM NA LUDZI A NA PEWNO DOJDZIESZ DO POROZUMIENIA Z KAŻDYM. JA SOBIE CHWALE TA PRACĘ. I NIE TRZEBA BYC DŁUGOLETNIM PRACOWNIKIEM. WYKONUJ SWOJĄ PRACĘ RZETELNIE I UCZCIWIE TO WSZYSTKO BĘDZIE OK
M.M 2016-02-06 20:19:39
witam cie M.T. MASZ ZUPEŁNA RACJE ze tylko osoby tepe i te ktore matacza i kombinuja beda obczerniak inne osoby .Maja pretensje do wszystkich tylko nie do siebie a na p.BEATe te co gadaja to do piet jej nie dorastaja tak madrej i wspanialej kobiety jeszcze nie spotkałam zawsze jest otwarta do pracownika pomoze,doradzi.itd.A P.LALECZKO NAJPIERW MYSLIMY POTEM PISZEMY a mam lalo pytanie na kiedy masz umuwionego lekarza specjaliste
lalka 2016-02-06 20:08:36
TE co mają odwagę się ujawnić MM,i MT bo widocznie to wy jesteście tymi starymi wygami ,które dobierają sobie pracowników,inaczej lizusy wszystkich ww kierowniczek.Powodzenia w przyszłości dorobienia się majątku..
1
M.T 2016-02-06 16:39:59
M.M masz rację tylko ludzie tępi oczerniaja mi też się dobrze pracuje z tymi osobami . Mam pytanie dlaczego oczerniaja ci którzy kręcą i mataczą. A co do kierowniczki p. Beaty to jest super. A nadgodziny w tej firmie są zawsze zapłacone
1
M.M 2016-02-06 14:32:48
Witam p.lalka pani tez ma strach ujawnic sie ,to co pani pisze to bzdety jakich jeszcze nie słyszałam ma pani probłem to wystarczy szczeze porozmawiac z szefowa sklepu od p.Tereski i p.Beaty wara nawet nie wiesz jakie to sa wspaniale osoby a co do nadgodzin to nie slyszałam zeby szef nie płacił ZNOWU JAKIS ANONIM CHCE OBCZERNIAC DOBRE OSOBY UJAWNIJ SIE MASZ Z TYM PROBLEM TO SA JESZCZE LEKARZE W KTORE LECZY TAKIE PRZYPADKI ..........
1
lalka 2016-02-03 11:56:16
Zgadzam się całkowicie z Wami co opisujecie w tej firmie zaraz powinien się zabrać szef za wymianę kierowniczek każda z nich to stare długoletnie pracownice robią co chcą z kazdym świeżo zatrudnionym pracownikiem,jak tylko się odezwiesz to wypad,najlepiej robić nadgodziny za darmo.A już co do pracowników to nie tylko w luboniu są nie miłe sklep na Bohaterów,jak wejdziesz to z góry na dół cię zmierzą wzrokiem,jak wyglądasz tak cię obsłużą,niestety szefie jak tak dalej pójdzie sklepy Mielczarek będą sie zamykać,najwyższa pora szefie otworzyć oczy na panie kierowniczki wszystkie Tereski,Baśki,Beaty itd.i zrobić porządek na sklepach
2
M.T 2016-01-31 06:09:57
M.M masz racje ja też uważam że to nie jest wina Ani kierowniczej Ani osób odpowiedzialnych za sklep co nie którzy biją się przyznać że to one są winne . NAJLEPIEJ OCZERNIAC NIEWINNE OSOBY
M.M 2016-01-28 11:48:53
witam was wszystkich piszacych te bzdety moim zdaniem jezeli tak bardzo narzekacie i macie odwage opisywac te bzdury to dlaczego nie macie odwagi przedstawic sie kto to pisze OBCZERNIAK JAK NAJBARDZIEJ ALE UJAWNIĆ SIE TO NIE ha ha i mowisie ze jestescie dorosli wy nie macie problemu z szefowumi wy macie problem ze SOBĄ
hkhlk 2016-01-21 17:24:11
Widziałam ogłoszenia w " oknach" . Czegos " z umową " ??? Tam trzeba nosic wielkie kilogramy a umowa na poczatek na czas okreslony . ??Na stałe umowe dostaje sie przy dobrych wiatrach po dwóch latach . Widze , ze chcesz pzreżyc ekscytujacaca przygode :) powodzenia
kloooooooooo 2016-01-13 19:25:15
i słynne powiedzenie Tereski : co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie ......
6
kloooooooooo 2016-01-13 19:23:31
Możesz sobie żyły wypruć , starać sie a ciągle kierowniczka od siedmiu boleści owa Teresa w. ciągle morda niezadowolona i patrzyła jak na złodzieja . Mobing to mało powiedziane . Dziecko chore z goraczka 40 stopni albo pracownica z zapaleniem płuc a na zwolnienie lekarskie nie mozna iśc . dlaczego ? bo kierowniczka sobie nie życzy i odpowiedz : tutaj pracuje sie z zapaleniem płuc albo wypad . Utarg liczyła zawsze kierowniczka na zapleczu , my w tym czasie sprzatałysmy sale sprzedazowa pod koniec naszej pracy przychodzi i mówi : brakuje np 100 zł . No to składka na manko .... Po prostu brak słow
5
pracownik 2016-01-12 21:01:50
najnisza krajowa starsi jak chca kogos sie pozbyc do nadawaja kierowniczka i taka jest rzeczywistosc szef nie wie co sie na sklepach dzieje nie raz bardzo dobrzy sa zwalniani astare lewusy siedza bo liza
3
P.K 2016-01-12 19:33:10
hEJ kloooooo Ty piszesz co jest na CZECHA ha ha to bys musiała popracowac w SZczepankowie tam to sie dzieje cyrk to mało powiedziano ale naprawde sie dziwie dlaczego szefowie p.Jarek albo p.Krzysztof nie rozmawia z pracownicami tylko słucha kierowniczek blisko zwiazanych z szefowymi .Tak jak mówisz pracownik zero akierowniczki górą
3
do zapaszcza 2016-01-12 14:26:39
to zapewne nie ten Mielczarek i nie Komorniki :)
4
klooooooooo 2016-01-11 10:31:27
Pracowałm krótko w sklepie na Czecha w P-niu . Kierowniczka Teresa W. tępak jakich mało , ale tak wredna jak chyba nikt inny na mojej drodze. No ale najlepsza koleżanka Beaty J. Jak teresce ktos nie pasował , kogos nie lubiła lub ktos nie lizał jej doopy to do zwolnienia , dlatego tyle ludzi sie pzrewija . W koncu Beatka zapowiedział Teresce ze ma zapewnione stanowisko do emerytury .... A szef Jarek niby taki inteligentny i daje sie robic w ciula ... A gdy na Czecha pracował jeszcze inna koleżanka owej Tereski tzn Anna K to był dopiero cyrk na kólkach . Dwie panie cały dzień na ćmikach a reszta za nie pracowała . Nie dałam soba pomiatac po pól roku poszłam do normalnej pracy ... i dziwicie sie dlaczego taka słaba obsługa klienta ? nie dośc ze za grosze to reszta ekipy lezy do góry doopa a reszta napieprza za nie .
5
lolo 2016-01-07 19:21:46
Ale o jakim sklepie piszecie w luboniu gdzie jest taka niemila obsluga
1
gwiazda 2016-01-07 11:04:51
Akurat rozmawialam z znajomymi po wizycie w tym sklepie niestety obsluga do bani wiec nie zmyslam
1
gwiazda 2016-01-04 13:33:55
paweł ma racje przeprowadziłam sie do lubonia pod koniec roku byłam raz w tym sklepie i dziekuje bardzo za obsługe juz wiecej tam nie wejde i chodze do bystrego niech szef zmieni obsluge bo traci klientow
1
paweł 2016-01-01 14:22:26
ryccardo dziekujesz za golonki wiec ja tez podziekuje za wredna obsługe luboniu nie dziwie sie ze ludzie uciekaj do bystrego tam jest mila i fachowa obsluga i nie dostanesz smierdzacego towaru jak i z łaski obsluzonym byc
3
papa 2015-12-26 08:20:11
znam to az zabardzo tylko u mnie wyjezdzala na zakupy lub siedziala na zapleczu
2
mika 2015-12-25 15:12:54
Ja pracowalam w tej firmie i nadal bym pewno pracowała ale kierowniczka przyszla dała wypwiedzenie pytałam sie z jakiego powodu dostałam odpowiedz ze przy takiej umowie jaka ja mam szef nie musi mi sie tlumaczyc poczulam sie jak smiec serce dawalam w ten sklep nie ktore maja gdzies przychodza by przesiedziec te godziny i do domu
2
P.K 2015-11-28 22:32:06
W ZUPEŁNOSCI ZGADZAM SIE Z P. OKI9 tylko nie wiem dlaczego głebiej nie zajma sie tym szefowe co dzieje sie na sklepach jakie sa kierowniczki odpowiedzialne za sklep w skrocie powiem w KASIE MAŁE MANKO [ZLE WYDAJECIE] W INWENTURE MANKO [WINNE PRACOWNICE ] BO JAK MOZE BYC MANKO ,WSZYSTKIE WINNE TYLKO NIE KIEROWNICZKA .CAŁY DZIEN CZEPIANIE SIE PRACOWNIC [BO TO ZLE .BO DATY NIE TAKIE .BO ZNOWU COS SIE NIE PODOBA ] MAM PROSBE MOZE JAK SZEFOWE SOBIE NIE RADZA Z TYM PROBLEMEM A TRZYMAJA Z KIEROWNICZKAMI I JE POPIERAJA TO MOZE NIECH ZAJMIE SIE TYM PAN MIELCZAREK OSOBISCIE MOZE ON COS ZDZIALA BO NIEDŁUGO NIE BEDZIE MIAŁ KTO PRACOWAĆ
7
kasik73@gmail.com 2015-11-14 22:04:12
Szukam pracy i zastanawiam się nad złożeniem cv w sklepie mięsnym pana (usunięte przez administratora). Jakie są warunki pracy w sklepach firmowych?
tata 2015-11-12 11:30:53
Firma ta to jedno złodziejstwo.Tam potrzebna jest kontrolo PiP ,pieniądze za nasze manka biorą do kieszeni,a gdzie odprowadzony podatek.To powinło iść przez listę płac jako potrącenie.
2
mini 2015-11-02 09:51:20
do kruk. Przez trzy miesiące umowa zlecenie. potem jedna umowa o prace na rok druga umowa o prace na rok i trzecia na stałe. Ale po drodze nie możesz podpaść. no i na pewno po różnych sklepach będą Cię rzucać.
Semi 2015-10-06 08:31:24
Ja pracuję w tej firmie długo już fakt że się narobisz i marnie płacą'Idąc jednak do sklepu mięsnego wiadomo że jest dzwiganie i trzeba mieć siłę.Ale jaki zakład jest idealny?Żaden chyba że będzie się na swoim bo inaczej niestety trzeba znosić uwagi i się dostosować.Suma sumarum tragedii nie ma
dzodzo 2015-10-01 16:56:47
na produkcji ciezka praca za marne grosze,
młoda pracowniczka 2015-08-03 17:53:30
Niestety zgodzę się z przedmówczynią. W tej firmie nie są ważni ludzie liczą się tylko pieniądze jakie nabijamy dla szefa. Drogie kierowniczki po co mamy się starać skoro zawsze jest coś nie tak. A to źle ułożone w ladzie a to za małe utargi. No i co z tego skoro my i tak zarabiamy grosze ,od utargu nie mamy liczone. To po co się starać?... a z resztą i tak musimy dołożyć. Bo w firmie tej jest tak,że niestety ale manko trzeba oddać. A nie są to małe pieniądze tak średnio po 200 zł na głowę chyba że jest więcej pracownic niż 4 to wtedy jest mniej. A te głupie murzyny robią i płacą za swoją uczciwą pracę.No i wieczne pretensje skąd te nadgodziny???!!!!!!!! A stąd że sobie leżymy i doliczamy.
2
młody pracownik 2015-07-30 12:49:41
Witam. Pracuje w tej firmie od listopada i szczerze mam dosc dlatego sie zwolnilam. Zmiana sklepow ci chwile co gdzie potrzebuja to przenosza nawet na drugi koniec miasta gdzie dojazd jest do bani. Obiecanki p.kierownik to juz ostatni raz juz wiecej cie nieprzeniose to w to nie wieszcie bo to bzdury co chwile wypomuszki i zmiany. A nowy ma najjbardzie przerabane niestety eh brak slow a szef nic nie wie co sie dzije na sklepach taka jest prawda. A jak pojdzicie na dluzsze L4 to jestescie gnebione i sluchacie jak ty tak moglas zostawic kolezanki.
2
hg 2015-06-25 17:59:11
kaszana! robisz za grosze od rana i nie wiesz kiedy skończysz. nawet do wc nie ma kiedy isc caly czas zapie..... przepuklina od dźwigania gwarantowana
1
diablica 2015-04-15 11:37:19
caly szef jest do bani i cale szefostwo biora kase dla siebie pracownika placa bardzo malo i wszystkich wykorzystuja do konca i bardzo zle traktuja!!!ktos powinien sie za to zabrac i niedlugo do tego dojdzie bo niezostawimy tego tak co tam sie dzieje!!!
3
diablica 2015-04-15 11:33:02
firma Mielcarek to najgorsza firma w Poznaniu zal tam niektorych ludzi naprawde to jest zeznia,wyzywaja sie na ludziach bluzgaja na nich robia calymi dniami nie polecam tam pracowac naprawde to jedna wielka pomylka a DOnata to wielka stara panna i zle traktuje wszystkich drze sie na hali i wyzywa na pracownikach!!!
4
Sędzia Dreed 2015-01-28 16:31:08
Odnośnie pani DONATY, to szkoda słów, stara panna i w dodatku ROPSKO he,he. Nie polecam pracy w tym zakładzie!!
6
gonzo 2015-01-22 15:57:54
Pracowałem w firmie Mielcarek Komorniki, praca od 6.00 do ? może 23.30, albo dłużej. Jest tam taka pani Donata, jezdzi po wszystkich jak po starych koniach. Lepiej zakład omijać dużym łukiem, bo szkoda nerwów i zdrowia na kołchoz!!!!
3
ghhghg 2014-12-12 16:20:13
Zawsze jestes idiotą , chyba że lizesz :) socjalne - żart !!!! atmosfera tragedia - szkoda zdrowia dla tysiaca złotych . Pracowałam kilka lat - nigdy wiecej !!! co do poprzedniej wypowiedzi na tematów wózków - owszem są ale skrzynie pena mięsa z woda musisz dzwignac i postawic na owym wózku a potem znów metr nad wózkiem dzwigac na ladę .
4
kobylniaczynka 2014-11-07 17:29:13
Ja osobiście kierowniczke naszego regionu przymusowo skierowała na bardzo dokładne badania psychologiczne. Bo psa tak nie oszukasz jak oszukują ją sferę pracownice
1
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2014-10-08 10:49:42
Pracowałam kilka lat w firmie Mielczarek Komorniki . Obecnie jeżdzę na wózku inwalidzkimi mam 600 zł renty . Szef wie o moim stanie zdrowia i o tym że tak bedzie juz zawsze dzieki dźwiganiu ton mięsa i kiełbas. . Zero odzewu od kilku lat . Jakikolwiek komentarz jest tutaj zbędny
1
kkkkkkkkkkkkkkkk 2014-10-08 10:46:10
Pracowałam kilka lat w firmie Mielczarek Komorniki . Obecnie jeżdzę na wózku inwalidzkimi mam 600 zł renty . Szef wie o moim stanie zdrowia . Zero odzewu od kilku lat i o tym , że tak będzie juz zawsze dzięki dźwiganiu ton mięsa i kiełas . Jakikolwiek komentarz jest tutaj zbędny .
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Mielczarek - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Mielczarek