brak logo

Zakłady Mięsne Mielczarek

Komorniki

Opinie o Zakłady Mięsne Mielczarek

kloooooooooo 2016-01-13 19:23:31
Możesz sobie żyły wypruć , starać sie a ciągle kierowniczka od siedmiu boleści owa Teresa w. ciągle morda niezadowolona i patrzyła jak na złodzieja . Mobing to mało powiedziane . Dziecko chore z goraczka 40 stopni albo pracownica z zapaleniem płuc a na zwolnienie lekarskie nie mozna iśc . dlaczego ? bo kierowniczka sobie nie życzy i odpowiedz : tutaj pracuje sie z zapaleniem płuc albo wypad . Utarg liczyła zawsze kierowniczka na zapleczu , my w tym czasie sprzatałysmy sale sprzedazowa pod koniec naszej pracy przychodzi i mówi : brakuje np 100 zł . No to składka na manko .... Po prostu brak słow
4
pracownik 2016-01-12 21:01:50
najnisza krajowa starsi jak chca kogos sie pozbyc do nadawaja kierowniczka i taka jest rzeczywistosc szef nie wie co sie na sklepach dzieje nie raz bardzo dobrzy sa zwalniani astare lewusy siedza bo liza
3
P.K 2016-01-12 19:33:10
hEJ kloooooo Ty piszesz co jest na CZECHA ha ha to bys musiała popracowac w SZczepankowie tam to sie dzieje cyrk to mało powiedziano ale naprawde sie dziwie dlaczego szefowie p.Jarek albo p.Krzysztof nie rozmawia z pracownicami tylko słucha kierowniczek blisko zwiazanych z szefowymi .Tak jak mówisz pracownik zero akierowniczki górą
2
do zapaszcza 2016-01-12 14:26:39
to zapewne nie ten Mielczarek i nie Komorniki :)
1
zupaszcza 2016-01-12 00:20:28
Warto by przede wszystkim wspomnieć o atmosferze w tej firmie, która w znacznym stopniu wyróżnią tą firmę z szeregu innych. Poza tym zarobki także są owocne.
1
klooooooooo 2016-01-11 10:31:27
Pracowałm krótko w sklepie na Czecha w P-niu . Kierowniczka Teresa W. tępak jakich mało , ale tak wredna jak chyba nikt inny na mojej drodze. No ale najlepsza koleżanka Beaty J. Jak teresce ktos nie pasował , kogos nie lubiła lub ktos nie lizał jej doopy to do zwolnienia , dlatego tyle ludzi sie pzrewija . W koncu Beatka zapowiedział Teresce ze ma zapewnione stanowisko do emerytury .... A szef Jarek niby taki inteligentny i daje sie robic w ciula ... A gdy na Czecha pracował jeszcze inna koleżanka owej Tereski tzn Anna K to był dopiero cyrk na kólkach . Dwie panie cały dzień na ćmikach a reszta za nie pracowała . Nie dałam soba pomiatac po pól roku poszłam do normalnej pracy ... i dziwicie sie dlaczego taka słaba obsługa klienta ? nie dośc ze za grosze to reszta ekipy lezy do góry doopa a reszta napieprza za nie .
5
lolo 2016-01-07 19:21:46
Ale o jakim sklepie piszecie w luboniu gdzie jest taka niemila obsluga
1
gwiazda 2016-01-07 11:04:51
Akurat rozmawialam z znajomymi po wizycie w tym sklepie niestety obsluga do bani wiec nie zmyslam
1
oki9 2016-01-06 20:29:13
może ktos miał zły dzień, dlaczego ocniacie wszystkich pod kontem ,,jednej wizyty'' w sklepie, a co było takiego nie tak, może cos zle odebrałaś @gwiazda
gwiazda 2016-01-04 13:33:55
paweł ma racje przeprowadziłam sie do lubonia pod koniec roku byłam raz w tym sklepie i dziekuje bardzo za obsługe juz wiecej tam nie wejde i chodze do bystrego niech szef zmieni obsluge bo traci klientow
1
roman 2016-01-03 23:05:30
słabo, strasznie słabo, że zakłady mięsne Mielaczarek pozwalają sobie na to, by ich towar trafiał w takim stanie do sklepów, jak to opisują @ryccardo i @paweł.
1
paweł 2016-01-01 14:22:26
ryccardo dziekujesz za golonki wiec ja tez podziekuje za wredna obsługe luboniu nie dziwie sie ze ludzie uciekaj do bystrego tam jest mila i fachowa obsluga i nie dostanesz smierdzacego towaru jak i z łaski obsluzonym byc
3
Cold 2015-12-31 03:30:26
Czy Zakłady Mięsne Mielczarek nadal poszukują kogoś do pracy, bo ja słyszałem coś o dużej rotacji w branży, ale nie wiem czy tutaj. Poszukuję czegoś z umową o pracę
papa 2015-12-26 08:20:11
znam to az zabardzo tylko u mnie wyjezdzala na zakupy lub siedziala na zapleczu
2
mika 2015-12-25 15:12:54
Ja pracowalam w tej firmie i nadal bym pewno pracowała ale kierowniczka przyszla dała wypwiedzenie pytałam sie z jakiego powodu dostałam odpowiedz ze przy takiej umowie jaka ja mam szef nie musi mi sie tlumaczyc poczulam sie jak smiec serce dawalam w ten sklep nie ktore maja gdzies przychodza by przesiedziec te godziny i do domu
2
romek 2015-12-08 17:31:15
raczej od strony produktowej są całkiem w porządku, bo zawsze świeże mieśo mają i też obsługa nie jest opryskliwa, widac, ze mają jakieś profity od sprzedaży.
1
P.K 2015-11-28 22:32:06
W ZUPEŁNOSCI ZGADZAM SIE Z P. OKI9 tylko nie wiem dlaczego głebiej nie zajma sie tym szefowe co dzieje sie na sklepach jakie sa kierowniczki odpowiedzialne za sklep w skrocie powiem w KASIE MAŁE MANKO [ZLE WYDAJECIE] W INWENTURE MANKO [WINNE PRACOWNICE ] BO JAK MOZE BYC MANKO ,WSZYSTKIE WINNE TYLKO NIE KIEROWNICZKA .CAŁY DZIEN CZEPIANIE SIE PRACOWNIC [BO TO ZLE .BO DATY NIE TAKIE .BO ZNOWU COS SIE NIE PODOBA ] MAM PROSBE MOZE JAK SZEFOWE SOBIE NIE RADZA Z TYM PROBLEMEM A TRZYMAJA Z KIEROWNICZKAMI I JE POPIERAJA TO MOZE NIECH ZAJMIE SIE TYM PAN MIELCZAREK OSOBISCIE MOZE ON COS ZDZIALA BO NIEDŁUGO NIE BEDZIE MIAŁ KTO PRACOWAĆ
4
kasik73@gmail.com 2015-11-14 22:04:12
Szukam pracy i zastanawiam się nad złożeniem cv w sklepie mięsnym pana (usunięte przez administratora). Jakie są warunki pracy w sklepach firmowych?
tata 2015-11-12 11:30:53
Firma ta to jedno złodziejstwo.Tam potrzebna jest kontrolo PiP ,pieniądze za nasze manka biorą do kieszeni,a gdzie odprowadzony podatek.To powinło iść przez listę płac jako potrącenie.
2
mini 2015-11-02 09:51:20
do kruk. Przez trzy miesiące umowa zlecenie. potem jedna umowa o prace na rok druga umowa o prace na rok i trzecia na stałe. Ale po drodze nie możesz podpaść. no i na pewno po różnych sklepach będą Cię rzucać.
kruk 2015-11-01 18:40:49
Witam serdecznie. Powiedzcie mi jak wygląda tutaj obecnie sytuacja ze stabilnością zatrudnienia? Szukam czegoś już na stałe z powodów rodzinnych. Z tego co wiem to w mielczarku na taką właśnie pracę można liczyć o ile tylko dobrze wykonuje się swoje obowiązki. @semi ciężkiej pracy się nie boję. pozdrawiam
Semi 2015-10-06 08:31:24
Ja pracuję w tej firmie długo już fakt że się narobisz i marnie płacą'Idąc jednak do sklepu mięsnego wiadomo że jest dzwiganie i trzeba mieć siłę.Ale jaki zakład jest idealny?Żaden chyba że będzie się na swoim bo inaczej niestety trzeba znosić uwagi i się dostosować.Suma sumarum tragedii nie ma
oki9 2015-10-01 22:42:44
problem leży w takim razie w kierownictwie zmian w takim razie, zła atmosfera panująca na zmianach jest wynikiem niedogadania się lub obawy innych pracowników a nie w pracodawcy, przynajmniej ja tak to rozumiem, @Gosia w większośći sklepów wszyscy kasjerzy odpowiedzialni są za stan kasy.
1
dzodzo 2015-10-01 16:56:47
na produkcji ciezka praca za marne grosze,
Gosia 2015-08-06 23:45:18
Wydaje mi się, że tak jest w większości tego typu zakładów @młoda pracowniczka. Niestety jak masz manko, to płacisz ze swojej kieszeni i z tym raczej nie wygrasz. Pracownik ma odpowiadać za stan kasy. Skoro według raportu jest mniej lub więcej to znaczy, że ktoś źle policzył kasę/wydał/przyjął. Norma.
młoda pracowniczka 2015-08-03 17:53:30
Niestety zgodzę się z przedmówczynią. W tej firmie nie są ważni ludzie liczą się tylko pieniądze jakie nabijamy dla szefa. Drogie kierowniczki po co mamy się starać skoro zawsze jest coś nie tak. A to źle ułożone w ladzie a to za małe utargi. No i co z tego skoro my i tak zarabiamy grosze ,od utargu nie mamy liczone. To po co się starać?... a z resztą i tak musimy dołożyć. Bo w firmie tej jest tak,że niestety ale manko trzeba oddać. A nie są to małe pieniądze tak średnio po 200 zł na głowę chyba że jest więcej pracownic niż 4 to wtedy jest mniej. A te głupie murzyny robią i płacą za swoją uczciwą pracę.No i wieczne pretensje skąd te nadgodziny???!!!!!!!! A stąd że sobie leżymy i doliczamy.
2
młody pracownik 2015-07-30 12:49:41
Witam. Pracuje w tej firmie od listopada i szczerze mam dosc dlatego sie zwolnilam. Zmiana sklepow ci chwile co gdzie potrzebuja to przenosza nawet na drugi koniec miasta gdzie dojazd jest do bani. Obiecanki p.kierownik to juz ostatni raz juz wiecej cie nieprzeniose to w to nie wieszcie bo to bzdury co chwile wypomuszki i zmiany. A nowy ma najjbardzie przerabane niestety eh brak slow a szef nic nie wie co sie dzije na sklepach taka jest prawda. A jak pojdzicie na dluzsze L4 to jestescie gnebione i sluchacie jak ty tak moglas zostawic kolezanki.
2
hg 2015-06-25 17:59:11
kaszana! robisz za grosze od rana i nie wiesz kiedy skończysz. nawet do wc nie ma kiedy isc caly czas zapie..... przepuklina od dźwigania gwarantowana
1
diablica 2015-04-15 11:37:19
caly szef jest do bani i cale szefostwo biora kase dla siebie pracownika placa bardzo malo i wszystkich wykorzystuja do konca i bardzo zle traktuja!!!ktos powinien sie za to zabrac i niedlugo do tego dojdzie bo niezostawimy tego tak co tam sie dzieje!!!
3
diablica 2015-04-15 11:33:02
firma Mielcarek to najgorsza firma w Poznaniu zal tam niektorych ludzi naprawde to jest zeznia,wyzywaja sie na ludziach bluzgaja na nich robia calymi dniami nie polecam tam pracowac naprawde to jedna wielka pomylka a DOnata to wielka stara panna i zle traktuje wszystkich drze sie na hali i wyzywa na pracownikach!!!
4
Sędzia Dreed 2015-01-28 16:31:08
Odnośnie pani DONATY, to szkoda słów, stara panna i w dodatku ROPSKO he,he. Nie polecam pracy w tym zakładzie!!
6
gonzo 2015-01-22 15:57:54
Pracowałem w firmie Mielcarek Komorniki, praca od 6.00 do ? może 23.30, albo dłużej. Jest tam taka pani Donata, jezdzi po wszystkich jak po starych koniach. Lepiej zakład omijać dużym łukiem, bo szkoda nerwów i zdrowia na kołchoz!!!!
3
ghhghg 2014-12-12 16:20:13
Zawsze jestes idiotą , chyba że lizesz :) socjalne - żart !!!! atmosfera tragedia - szkoda zdrowia dla tysiaca złotych . Pracowałam kilka lat - nigdy wiecej !!! co do poprzedniej wypowiedzi na tematów wózków - owszem są ale skrzynie pena mięsa z woda musisz dzwignac i postawic na owym wózku a potem znów metr nad wózkiem dzwigac na ladę .
4
bokcm 2014-12-08 23:51:41
a dlaczego tak oszukuja w tej firmie na jaich zasadach? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? jaka jest atmosfera w tej firmie ? czy osoba doswiadczona mogłaby sie wypowedziec na ten temat szukajac pracy kazda opinia jest wazna dziekuje.
kobylniaczynka 2014-11-07 17:29:13
Ja osobiście kierowniczke naszego regionu przymusowo skierowała na bardzo dokładne badania psychologiczne. Bo psa tak nie oszukasz jak oszukują ją sferę pracownice
1
bibo 2014-10-11 17:02:11
nie wiem czy taki post jest akurat dobrym pomysłem w Twoim wykonaniem. Oczywiście współczuję Ci jednak miałeś pracę fizyczną i chyba nie specjalnie można przyczepić się do tego , że trzeba było w niej coś nosić. Ciężko uwierzyć w to , że nie było tam żadnych wózków czy tego typu urządzeń do przewozu mięsa
1
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2014-10-08 10:49:42
Pracowałam kilka lat w firmie Mielczarek Komorniki . Obecnie jeżdzę na wózku inwalidzkimi mam 600 zł renty . Szef wie o moim stanie zdrowia i o tym że tak bedzie juz zawsze dzieki dźwiganiu ton mięsa i kiełbas. . Zero odzewu od kilku lat . Jakikolwiek komentarz jest tutaj zbędny
1
kkkkkkkkkkkkkkkk 2014-10-08 10:46:10
Pracowałam kilka lat w firmie Mielczarek Komorniki . Obecnie jeżdzę na wózku inwalidzkimi mam 600 zł renty . Szef wie o moim stanie zdrowia . Zero odzewu od kilku lat i o tym , że tak będzie juz zawsze dzięki dźwiganiu ton mięsa i kiełas . Jakikolwiek komentarz jest tutaj zbędny .
monika 2014-07-10 15:49:12
pracowałam w firmie Mielcarek i to wszysko prawda stare pracownice zostawiaja cie na stoisku samą ..zasuwasz za 3 osoby a w tym czasie wychodzą sobie po torebke i brazoletke lub inne zakupy do domu z swoja pupilka ... a szef wierzy strym pracownika jak boga .... szkoda mi tylko klijetow którzy czekaja na obsluge
kruk 2014-06-29 23:59:50
spodziewałaś się czegoś innego ? ludzie często tak mają , że po awansach zapominają od czego zaczynali
helena 2014-06-26 11:13:25
nic ci nie da rozmowa z szefem bo i tak panie władczynie wszystko obroca na swoje i tak cie zwolnia albo kierowniczka ci tak prace ''umili'' ze sama odejdziesz szczegolnie jedna jest taka co przez przypadek wspiela sie o poziom wyzej i mysli ze ludzmi mozna pomiatac a sama kiedys za lada stala tylko od kiedy sie ma samochod i tel sluzbowy to juz sie nie pamieta jak za lada sie zapierd... i jak to jest. lepiej znalesc inna prace w cv jak napiszesz ze u niego robilas to powinni cie przyjac bo kazdy inny zaklad miesny wie co w tej firmie sie dzieje i duzo osob odchodzac od miel... dostaje prace u innych
helena 2014-06-26 11:11:30
nic ci nie da rozmowa z szefem bo i tak panie władczynie wszystko obroca na swoje i tak cie zwolnia albo kierowniczka ci tak prace ''umili'' ze sama odejdziesz szczegolnie jedna jest taka co przez przypadek wspiela sie o poziom wyzej i mysli ze ludzmi mozna pomiatac a sama kiedys za lada stala tylko od kiedy sie ma samochod i tel sluzbowy to juz sie nie pamieta jak za lada sie (usunięte przez administratora) i jak to jest. lepiej znalesc inna prace w cv jak napiszesz ze u niego robilas to powinni cie przyjac bo kazdy inny zaklad miesny wie co w tej firmie sie dzieje i duzo osob odchodzac od miel... dostaje prace u innych
rozmowa 2014-06-22 21:21:49
Tak to wszystko prawda szef tak nsprawde nie wie co sie dzieje na sklepach a kierowniczki rozmaeiaja przy zamknietych dzwiach ze starymi pracownicami mlodsze starzem sie nie licza to wszystko przedszkole praca nie wazns najwazniejsze pierdoly jak tak mozna dzef zaczni sie interresowac bo przyjechac i popatrzec to nie wszystko moze jakas rozmowa z mlodymi starzem bo my sie boimy cokoleiek powiedziec bo zaraz zwolnienie a my chcemy pracowac bo nam zalezy
1
dorian 2014-04-26 23:38:30
weźcie sobie ten caps lock odkliknijcie na początek... zgadzam się z @Heleną, że takie opinie raczej są od osób bliskich mielczarkowi
HELENA 2014-04-11 08:39:18
RACZEJ GŁOS ZABIERAJĄ OSOBY, KTÓRE PRACUJĄ W TEJ FIRMIE LUB PRACOWAŁY I WIEDZA JAK JEST. NIE SĄ TO TREŚCI WYCIĄGNIĘTE Z RĘKAWA!
1
czytelniczka 2014-04-07 20:40:48
JESTEM CIEKAWA ILE WAM PŁACĄ ZA PISANIE TYCH GŁUPOT . KTOŚ KTO NIE PRACUJE W TEJ FIRMIE NIE POWINIEN ZABIERAĆ GŁOSU. PRZEDE WSZYSTKIM ŻADNA Z KIEROWNICZEK NIE CIESZY SIĘ Z MANKA NA SKLEPIE A JUŻ NA PEWNO NIE MAJĄ PŁACONE ZA MANKO . JAK TAK MOŻNA OCZERNIAĆ NIEWINNE OSOBY .
1
adam 2014-04-07 15:24:53
Róznie może być, na innym forum wyczytałem, że zarobki w mielczarku dla kierowców to 6000, ale nie zawsze podobno jest tak dobrze.
1
udet 2014-04-04 17:15:48
To polecacie prace w mielczarku, czy raczej odradzacie, bo piszecie o kierownictwie, ale nikt nie napisze, czy warto próbować.
świński ryjek 2014-03-29 19:38:45
pewnie to wypowiedz jakiejś kierowniczki nie dziwię się ,mają z tego duże premie
świński ryjek 2014-03-29 19:35:53
prawda stu procentowa
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Mielczarek - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Mielczarek