brak logo

Zakłady Mięsne Mielczarek

Komorniki

Opinie o Zakłady Mięsne Mielczarek

vvv 2012-11-28 20:56
Po adresach IP widac ze dwie osoby wypisuja pelno pochlebstw na temat firmy i po co? Dla premi ? żałosne.
:) 2012-12-01 09:17
Droga wierna klientko,skoro tak kupujesz te wędliny to patrzysz co w niej jest?! Same E, najdroższe szynki maja najwięcej takich swiństw, gratulacje dla Ciebie, skoro nie wiesz co jesz :)
Wierna Klientka 2012-12-02 14:15
Po pierwsze nie przeszłam z Panią czy Panem na TY , a po drugie proszę mi pokazać produkty w których nie znajdują się jakieś ulepszacze... jeśli Pani czy Panu nie odpowiadają produkty tej firmy to ja nie wiem po co wstawia komentarz i wdziera się w dyskusje ? A jak Pani czy Pan jest taka/i EKO i przeciwko dodatkom to proszę samemu robić wędliny...

Pozdrawiam i żegnam
1
patison 2012-12-08 21:19
lepiej weźcie się do pracy a nie narzekacie
pracownik 2013-05-28 23:01
Dziwię się tym osobą które tak oczerniają Tą firmę,sama jestem zwykłym pracownikiem i nigdy nie spotkała mnie jakaś przykra sytuacja w związku a L4 wynagrodzenie jest jakie jest ale każdy wie o tym przy rozmowie i godzi się na to!!!!!!!!!!!!!!(usunięte przez administratora)
1
pracownik 2013-05-29 19:46
PRZYZNAM RACJĘ ŻE SZEFOSTWO TO MA GLOWĘ NA KARKU.POMOGA NAWET W TRUDNYCH SYTUACJACH.POZDRAWIAM
1
anonim 2013-09-11 22:29
Czy ktoś mógłby napisać coś bardziej konkretnego o warunkach pracy w Zakładach Mięsnych Mielczarek Sp. z o.o.? Jakie zarobki, rodzaj umowy, socjal?
ol;;k;pl;l;l; 2013-09-18 22:29
a co chcesz bardziej konkretnego ? praca to zależy gdzie produkcja czy handel ?
moim zdaniem i wielu tu osób wypowiadajacych sie wyraźnie przystaje na tym , że szefostwo jest ok , zarobki tez nie są złe , warunki pracy ok
Ale pracuja tam tez osoby bez wykształcenia i wiedzy i umiejetnosci które dostały sie na stanowisko kierownicze i mówią : " co wolno wojewodzie to nie tobie ..... "
krótko mówiac przyszło z(usunięte przez administratora) , zazwyczaj musisz wygryzac jej /jego pracę a on siedzi , ściemnia etc a nawet nie potrafi właczyc i wyłaczyc komputera :(
1
khmkkjk 2013-09-18 22:34
cd
socjal ? marzenie :(

wypłata zawsze na czas:)


umowa na czas określony


2
pilot 2013-10-06 14:30
Płaca najniższa, nadźwigasz się jak koń na polu, wieczne pretensje a do tego manko zapłacisz ze swoich. Jedna masakra.
pilot 2013-10-07 20:21
40g tygodniowo, a nadgodziny jak kogoś zabraknie (choroba czy urlop) musisz robić.
1
do plusika 2013-10-08 11:50
jak ktos pisał 40 godz tygodniowo ( 6-7 godz dziennie ) , obowiazkowo każda sobota ( nie mozna brac wolnego w sobote ), sklep trzeba posprzatac ( zapłacone masz 1/2 godz sprzatania a sprzatasz jak dobrze pójdzie godzine ) , nie mozesz iść na L4 ( mozesz wyleciec ) umowa na czas nieokreslony po przepracowanych dwóch latach na czas okreslony ( umowa co pól roku )
1
do plusika 2013-10-08 11:55
1200 - 1500 zł to wynagrodzenie netto zalezy od stażu pracy , dzwiganie ton towaru , rano , dostawa towaru i wieczorem , codziennie fartuch do prania , kręgosłup podziekuje ci na emerturze jak dożyjesz :)
klient 2013-10-29 19:18
nieraz widzilam jak kierowniczka przyjechała i zsaraz wejscie na zaplecze i papieroski bo jak wyszły na sklep to same papierosy nawet guma nie pomoże a szkoda bo kli8enci wychodzą wcale sie niedziwie '''
Mięsko 2013-12-11 21:37
Witam!wszystko co tu piszecie może i prawda ja jako klientka jestem zawiedziona zawinął interes z wildy ludzi zostawił i co??ma tyle sklepów że starsi ludzie nic nie znaczą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!młody szef obiecał jak byłam w kolejce ze wrócą zobaczymy ile jest warte słowo (usunięte przez administratora).A gdzie te cudowne panie????????????????nigdzie takiej obsługi nie było
klientka 2013-12-14 23:16
TAK ROBIA CZESTO ZWALNIAJ DOBRYCH PRACOWNIKOW TRACAC TYM SAMYM KLIENTÓW CZASAMI STOJAC W KOLEJCE SŁYSZAŁAM ZE LEPIEJ JA PANIE KIEROWNICZKI BYSIE WZIĘŁY DO PRACY A PLOTKAMI MIEDZY SKLEPAMI NA CZECHA TE BIEDNE KOBIETY ZASUWAJĄ A KIEROWNICZKA NAWET PRZY KLIENTACH NIE SZCZEDZI SŁOW A JAK PRZYJEZDZA TA WYSOKA KOBIETA FIRMOWYM AUTEM TO KOBIETY MAJĄ NIE LADA MINY
3
pracownik 2014-01-02 17:07
Ja mam prośbę. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem to może wtedy się nauczą traktować pracowników z szacunkiem. Kierownictwo uważa się za boga tej firmy a w rzeczywistości jest tak że każdy jest człowiekiem.
Zarobki jest najniższa krajowa ale to nie wszystko musisz płacić manko jakieś około 100 do 200zł miesięcznie a jeżeli na sklepie nie masz manko to masz (usunięte przez administratora)od kierowniczki.
Niektórymi sklepami żądzą stare pracownice co powiedzą kierownictwu to święte żenada jako młoda nie masz nic do powiedzenia tylko mycie dzwiganie pojemników z mięsem. Jak przyjeżdża kierowniczka na sklep idzie na zaplecze ze starą pracownicą i masz tak (usunięte przez administratora)obrąbaną że nie usiądziesz na niej przez dwa dni, no i papieroski kawa itd...
Podsumowanie:
-zarobki około 1200 pln
-manko co miesiąc 200 pln
-koszty dojazdu około 150 pln
Czyli pracujesz jak (usunięte przez administratora)za 850 pln
POWODZENIA
5
beata 2014-01-19 00:45
to wszystko to prawda
2
pracownik 2014-01-27 15:19
dotyczy to pracownic za jakie pieniądze pracują żenada są inne firmy lepiej wypłpłacalne
fifi 2014-01-27 20:08
do pracownik. To czasami nie dotyczy Swrzędza?
pracownik2000 2014-02-08 20:49
JESTEM CIEKAWA CO NABROIŁAŚ ŻE NARZEKASZ NA FIRMĘ I JAK TO MÓWISZ TĄ WYSOKĄ TO JEST NAJLEPSZA KOBIETA MIŁA I BARDZO SYMPATYCZNA . NIGBY NIE MIAŁAM PROBLEMÓW Z TĄ FIRMĄ . MOŻE NIE MAM ZBYT DUZEGO DOŚWIADCZENIA ALE JEŚLI JESTEŚ W PORZĄDKU DO PRACODAWCY I MIŁY DO KLIENTÓW TO NIE ROZUMIEM DLACZEGO NARZEKASZ . NARZEKAJĄ CI CO NIE CHCĄ PRACOWAĆ A DOSTAWAĆ WYSOKĄ PENSJE.
1
N. 2014-02-11 15:21
Zgadzam sie tu z jedna osoba,manka sa! wydaje mi sie ze to kierowniczki robia,ja pracowalam z ( usunięte przez administratora ) zawsze mielismy na minusie,na szczescie juz pare miesiecy tam nie robie!!! zenada!
1
OBSERWATOR 2014-02-26 20:32
Chyba Ci się firmy pomyliły. Sprawdź czy to nie przypadkiem firma transportowa (usunięte przez administratora)
HELENA 2014-03-18 15:11
witam. to jest prawda że manka są i to spore czasami? najlepsze jest to, że księgowej wychodzą inne kwoty manka niż kierowniczce- z tych samych raportów z danego sklepu!
2
HELENA 2014-03-27 12:06
jak to kto pracownicy czasami wychodzi po 100 na głowę.
buła pracownica (na szczęście) 2014-03-29 06:46
jak na sklepach nie ma manka to kierownictwo Ci wmawia że oszukujesz klienta.
a jak masz manko to jest OK tyle że musisz to zapłacić.
Wydaje mi się że im większe manko tym większa premia dla kierownictwa.
1
świński ryjek 2014-03-29 19:35
prawda stu procentowa
świński ryjek 2014-03-29 19:38
pewnie to wypowiedz jakiejś kierowniczki nie dziwię się ,mają z tego duże premie
czytelniczka 2014-04-07 20:40
JESTEM CIEKAWA ILE WAM PŁACĄ ZA PISANIE TYCH GŁUPOT . KTOŚ KTO NIE PRACUJE W TEJ FIRMIE NIE POWINIEN ZABIERAĆ GŁOSU. PRZEDE WSZYSTKIM ŻADNA Z KIEROWNICZEK NIE CIESZY SIĘ Z MANKA NA SKLEPIE A JUŻ NA PEWNO NIE MAJĄ PŁACONE ZA MANKO . JAK TAK MOŻNA OCZERNIAĆ NIEWINNE OSOBY .
1
HELENA 2014-04-11 08:39
RACZEJ GŁOS ZABIERAJĄ OSOBY, KTÓRE PRACUJĄ W TEJ FIRMIE LUB PRACOWAŁY I WIEDZA JAK JEST. NIE SĄ TO TREŚCI WYCIĄGNIĘTE Z RĘKAWA!
1
rozmowa 2014-06-22 21:21
Tak to wszystko prawda szef tak nsprawde nie wie co sie dzieje na sklepach a kierowniczki rozmaeiaja przy zamknietych dzwiach ze starymi pracownicami mlodsze starzem sie nie licza to wszystko przedszkole praca nie wazns najwazniejsze pierdoly jak tak mozna dzef zaczni sie interresowac bo przyjechac i popatrzec to nie wszystko moze jakas rozmowa z mlodymi starzem bo my sie boimy cokoleiek powiedziec bo zaraz zwolnienie a my chcemy pracowac bo nam zalezy
1
helena 2014-06-26 11:11
nic ci nie da rozmowa z szefem bo i tak panie władczynie wszystko obroca na swoje i tak cie zwolnia albo kierowniczka ci tak prace ''umili'' ze sama odejdziesz szczegolnie jedna jest taka co przez przypadek wspiela sie o poziom wyzej i mysli ze ludzmi mozna pomiatac a sama kiedys za lada stala tylko od kiedy sie ma samochod i tel sluzbowy to juz sie nie pamieta jak za lada sie (usunięte przez administratora) i jak to jest. lepiej znalesc inna prace w cv jak napiszesz ze u niego robilas to powinni cie przyjac bo kazdy inny zaklad miesny wie co w tej firmie sie dzieje i duzo osob odchodzac od miel... dostaje prace u innych
helena 2014-06-26 11:13
nic ci nie da rozmowa z szefem bo i tak panie władczynie wszystko obroca na swoje i tak cie zwolnia albo kierowniczka ci tak prace ''umili'' ze sama odejdziesz szczegolnie jedna jest taka co przez przypadek wspiela sie o poziom wyzej i mysli ze ludzmi mozna pomiatac a sama kiedys za lada stala tylko od kiedy sie ma samochod i tel sluzbowy to juz sie nie pamieta jak za lada sie zapierd... i jak to jest. lepiej znalesc inna prace w cv jak napiszesz ze u niego robilas to powinni cie przyjac bo kazdy inny zaklad miesny wie co w tej firmie sie dzieje i duzo osob odchodzac od miel... dostaje prace u innych
monika 2014-07-10 15:49
pracowałam w firmie Mielcarek i to wszysko prawda stare pracownice zostawiaja cie na stoisku samą ..zasuwasz za 3 osoby a w tym czasie wychodzą sobie po torebke i brazoletke lub inne zakupy do domu z swoja pupilka ... a szef wierzy strym pracownika jak boga .... szkoda mi tylko klijetow którzy czekaja na obsluge
kkkkkkkkkkkkkkkk 2014-10-08 10:46
Pracowałam kilka lat w firmie Mielczarek Komorniki . Obecnie jeżdzę na wózku inwalidzkimi mam 600 zł renty . Szef wie o moim stanie zdrowia . Zero odzewu od kilku lat i o tym , że tak będzie juz zawsze dzięki dźwiganiu ton mięsa i kiełas . Jakikolwiek komentarz jest tutaj zbędny .
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2014-10-08 10:49
Pracowałam kilka lat w firmie Mielczarek Komorniki . Obecnie jeżdzę na wózku inwalidzkimi mam 600 zł renty . Szef wie o moim stanie zdrowia i o tym że tak bedzie juz zawsze dzieki dźwiganiu ton mięsa i kiełbas. . Zero odzewu od kilku lat . Jakikolwiek komentarz jest tutaj zbędny
1
kobylniaczynka 2014-11-07 17:29
Ja osobiście kierowniczke naszego regionu przymusowo skierowała na bardzo dokładne badania psychologiczne. Bo psa tak nie oszukasz jak oszukują ją sferę pracownice
1
ghhghg 2014-12-12 16:20
Zawsze jestes idiotą , chyba że lizesz :) socjalne - żart !!!! atmosfera tragedia - szkoda zdrowia dla tysiaca złotych . Pracowałam kilka lat - nigdy wiecej !!! co do poprzedniej wypowiedzi na tematów wózków - owszem są ale skrzynie pena mięsa z woda musisz dzwignac i postawic na owym wózku a potem znów metr nad wózkiem dzwigac na ladę .
4
gonzo 2015-01-22 15:57
Pracowałem w firmie Mielcarek Komorniki, praca od 6.00 do ? może 23.30, albo dłużej. Jest tam taka pani Donata, jezdzi po wszystkich jak po starych koniach. Lepiej zakład omijać dużym łukiem, bo szkoda nerwów i zdrowia na kołchoz!!!!
3
Sędzia Dreed 2015-01-28 16:31
Odnośnie pani DONATY, to szkoda słów, stara panna i w dodatku ROPSKO he,he. Nie polecam pracy w tym zakładzie!!
6
diablica 2015-04-15 11:33
firma Mielcarek to najgorsza firma w Poznaniu zal tam niektorych ludzi naprawde to jest zeznia,wyzywaja sie na ludziach bluzgaja na nich robia calymi dniami nie polecam tam pracowac naprawde to jedna wielka pomylka a DOnata to wielka stara panna i zle traktuje wszystkich drze sie na hali i wyzywa na pracownikach!!!
4
diablica 2015-04-15 11:37
caly szef jest do bani i cale szefostwo biora kase dla siebie pracownika placa bardzo malo i wszystkich wykorzystuja do konca i bardzo zle traktuja!!!ktos powinien sie za to zabrac i niedlugo do tego dojdzie bo niezostawimy tego tak co tam sie dzieje!!!
3
hg 2015-06-25 17:59
kaszana! robisz za grosze od rana i nie wiesz kiedy skończysz. nawet do wc nie ma kiedy isc caly czas zapie..... przepuklina od dźwigania gwarantowana
1
młody pracownik 2015-07-30 12:49
Witam. Pracuje w tej firmie od listopada i szczerze mam dosc dlatego sie zwolnilam. Zmiana sklepow ci chwile co gdzie potrzebuja to przenosza nawet na drugi koniec miasta gdzie dojazd jest do bani. Obiecanki p.kierownik to juz ostatni raz juz wiecej cie nieprzeniose to w to nie wieszcie bo to bzdury co chwile wypomuszki i zmiany. A nowy ma najjbardzie przerabane niestety eh brak slow a szef nic nie wie co sie dzije na sklepach taka jest prawda. A jak pojdzicie na dluzsze L4 to jestescie gnebione i sluchacie jak ty tak moglas zostawic kolezanki.
2
młoda pracowniczka 2015-08-03 17:53
Niestety zgodzę się z przedmówczynią. W tej firmie nie są ważni ludzie liczą się tylko pieniądze jakie nabijamy dla szefa. Drogie kierowniczki po co mamy się starać skoro zawsze jest coś nie tak. A to źle ułożone w ladzie a to za małe utargi. No i co z tego skoro my i tak zarabiamy grosze ,od utargu nie mamy liczone. To po co się starać?... a z resztą i tak musimy dołożyć. Bo w firmie tej jest tak,że niestety ale manko trzeba oddać. A nie są to małe pieniądze tak średnio po 200 zł na głowę chyba że jest więcej pracownic niż 4 to wtedy jest mniej. A te głupie murzyny robią i płacą za swoją uczciwą pracę.No i wieczne pretensje skąd te nadgodziny???!!!!!!!! A stąd że sobie leżymy i doliczamy.
2
dzodzo 2015-10-01 16:56
na produkcji ciezka praca za marne grosze,
Semi 2015-10-06 08:31
Ja pracuję w tej firmie długo już fakt że się narobisz i marnie płacą'Idąc jednak do sklepu mięsnego wiadomo że jest dzwiganie i trzeba mieć siłę.Ale jaki zakład jest idealny?Żaden chyba że będzie się na swoim bo inaczej niestety trzeba znosić uwagi i się dostosować.Suma sumarum tragedii nie ma
mini 2015-11-02 09:51
do kruk. Przez trzy miesiące umowa zlecenie. potem jedna umowa o prace na rok druga umowa o prace na rok i trzecia na stałe. Ale po drodze nie możesz podpaść. no i na pewno po różnych sklepach będą Cię rzucać.
tata 2015-11-12 11:30
Firma ta to jedno złodziejstwo.Tam potrzebna jest kontrolo PiP ,pieniądze za nasze manka biorą do kieszeni,a gdzie odprowadzony podatek.To powinło iść przez listę płac jako potrącenie.
2
kasik73@gmail.com 2015-11-14 22:04
Szukam pracy i zastanawiam się nad złożeniem cv w sklepie mięsnym pana (usunięte przez administratora). Jakie są warunki pracy w sklepach firmowych?
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Mielczarek - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Mielczarek