Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JATKE OY

Pracowałeś w firmie JATKE OY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sdx - 2014-12-09 22:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś doswiadczony wie cos wiecej o tej firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jaka jest atmosfera w tej firmie ? moglibyście pomóc cos przekazac na temat firmy przy poszukiwaniu pracy kazde słowo jest cenne dziekuje
zdjecie uzytkownika
frant - 2014-11-16 13:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giero - 2014-10-29 02:25:16]:
pracowalem w tej firmie 2 lata potem wyslali nas na bezrobocie bo nie mieli pracy bylem ponad rok na bezrobociu ale analazlem inna prace w innym panstwie,niw warta firma finy maja nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
giero - 2014-10-29 02:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam się takiego dzieje, że tak nie polecacie firmy ? O co chodzi z jakimiś zwolnieniami co ktoś pisał w marcu ? Wie coś ktoś ? P.S. Co jakiś czas ktoś pisze o "trolach" - o co biega?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-14 21:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIC A NIC NIEWARTA SZKODA SIE WYPOWIADAC OTYM BADZIEWIU ALE JAK KTOS TROLI CHCE ZOBACZYC NA WŁASNE OCZY TO POLECAM TA FIRME
zdjecie uzytkownika
trol - 2014-04-08 19:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest firma w kturej zostali sami nieroby uczciwy pracownik długo tam nie pracuje bo slawuta zaras go spuszcza sam nie zrobił kariery jako bramkarz ale robi kariere jako kłamca i sićemjacz omijajcie tą firme
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-13 11:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stalo ze nagle wszystkich zwolnili ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-12 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze prawde bo tam pracowałem 2 lata i znam bardzo dobrze troli i asa Slawute nic niepotrafia robic tylko wchodzic głeboko ( usunięte przez administratora ) fina ,zanic biora pienjadze kiedy ci FInowie sie obudza ci ludzie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-20 11:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic niewarta firma a polski kordynator(usunięte przez administratora) były piłkarz niezna sie ani na kopanju piłki ani na robocie tak jak i Trole
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 12:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jker kasidziaz możesz napisać jakiej wysokości wynagrodzenie za pracę można otrzymać w firmie Jakte OY?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 11:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto z osób tu piszących jest obecnie pracownikiem firmy JAKTE OY? czy może coś powiedzieć o warunkach pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 23:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trol a czy natomiast pieniądze należne za wykonaną pracę w firmie JAKTE OY zostały ci wypłacone w odpowiednim czasie?
zdjecie uzytkownika
trol - 2013-06-30 18:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak firma zwolniła z dnia na dzień i jeszcze te papiery ze prośmy o urlop dlamnie (usunięte przez administratora)zachował się jak ostatnia siwinia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 12:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trol a wiesz co było powodem tego,że firma JATKE OY zwolniła pracowników? czy to się stało nagle bez wcześniejszego uprzedzenia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 19:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik dlaczego twoim zdaniem firma JATKE OY to firma krzak? jeżeli nie ma się doświadczenia zdobytego zagranicą nie można liczyć na zatrudnienie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-03 20:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.mam oferte pracy za (usunięte przez administratora) brutto.oplaca sie jechac do tej firmy?idzie zarobic?a jak warunki mieszkaniowe?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2011-06-14 13:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos pracował dla tej firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JATKE OY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JATKE OY?
Zadaj pytanie
x