Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JATKE OY

Pracowałeś w firmie JATKE OY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ul - 2016-04-11 13:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, faktycznie @honda w tym momencie jest brak ofert, ale nie jest prawdą że nie przyjmują, całkowicie przyjmują, tylko nie zawsze jest to napisane oficjalnie, bardzo mocno polecam spróbować wysyłać CV tak po prostu, może odpiszą, oddzwonią może
zdjecie uzytkownika
honda - 2015-07-16 14:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WIELORYB - 2015-03-19 19:00:29]:
Czyli w Jatke oy nie przyjmuja do pracy aktualnie? Brak ofert? Ale coś się pojawi nowego Bardzo dzięli za takie informację co do pracy w finlandii miałem też propzoycje z norwegii i sam nie wiem co wybrać. Potrzebuję doradztwa i szukam właśnie takiej firmy która mi pomoże. Liczę także na jakieś benefity
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-27 14:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WIELORYB - 2015-03-19 19:00:29]:
co ty opowiadasz 2 % dostaniesz jak zaczniesz pracowac w listopadzie ,masz podatek liniowy od zarobkow jaki zadeklarujesz w skacie mozsz miec nawet 32% taki mialem a niektorzy nawet 36 jak przekroczyl kwote np.ponad 33 tys.Euro pracowalwm w tj firmie to wiem ,wszystkich Poakow wywalili bo ja to nawet dostalem Euro za skrocenie wypowiedzenia i dojad do pracy ponad 1000 Euro ja tam nie narzekalem na firme ,firma spoko niektorzy nasi fachowcy to pozal sie Boze w gebie dobrzy ,pozdrowienia dla Krzycha z Gniezna ,Piotra z Kielc ,Henka z Kaszub,
zdjecie uzytkownika
WIELORYB - 2015-03-19 19:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JADĄC PIERWSZY RAZ DO FINLANDII DO PRACY DOSTAJESZ NAJMNIEJSZY PRÓG PODATKOWY , CZYLI 2% - PRACUJĄC PO 10 GODZIN WYCHODZI CI OKOŁO 1100-1200 EURO NA 2 TYGODNIE
TO JEST NETTO, 9 i 10 GODZINA MASZ 50% ZA MIESZKANIE POBIERAJĄ NA MIESIĄC OKOŁO 250- 300 EURO ALE Z BRUTTO CZYLI TO 1100-1200 TO TWOJE CZYSTE PIENIĄDZE. CO DO PRACY W JATKE TO PRAWDOPODOBNIE ZERWAŁA UMOWY O PRACĘ Z POLAKAMI, I JUŻ TAM NIE PRZYJMUJĄ, MA COŚ RUSZYĆ POD INNĄ FIRMĄ- NARAZIE CISZA
zdjecie uzytkownika
orko - 2015-03-19 18:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe jest to, że wypłaty sa co dwa tygodnie, a nie co miesiąc. Ile w ogóle tutaj jest orientacyjnie tygodniówki dla takiej nowej osoby? Coś jeszcze jest w ramach wynagrodzenia, typu jakieś dodatki socjalne, czy innego typu rzeczy? Trudno jest sie w ogóle dostac do jatke oy, czy jak ma sie głowe na karku to biorą?
zdjecie uzytkownika
WIELORYB - 2015-03-11 21:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE BYŁO ŻLE, FIRMA W PEŁNI WYPŁACALNA, CO DWA TYGODNIE ZAWSZE BYŁY PIENIĄDZE NA KONTACH, ŻE PILI? - PRZECIEŻ TO NORMALNE W DELEGACJACH ,A WPIS Z 2015.02.14 - NO CÓŻ TA CAŁA ORKA TO TAKA WSZA Z ROZPORKA, DZIWNE ŻE SIEDZIAŁ Z PODWINIĘTĄ KITĄ GDY TAM PRACOWAŁ. ORKA- CHŁOPAKI "POZDRAWIAJĄ" TWOJĄ STARĄ- ZAKŁAMANY INSEKCIE
zdjecie uzytkownika
brzeziniak - 2015-02-28 19:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co udało mi się dowiedzieć to po raz ostatni szukali pracowników z naszego kraju do pracy właśnie w finlandii jeszcze jakieś pół roku temu. Od tego czasu cisza. Kilka osób wiem że narzekało na jakieś problemy z wypłacalnością, ale większość raczej wracała stamtąd zadowolona. Albo nie chciała głośno mówić o swoich problemach...
zdjecie uzytkownika
irokez - 2015-02-23 12:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda lewusow i nie robow sciemniaczy i fachowcow w gadce:)
zdjecie uzytkownika
orka - 2015-02-14 16:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w dalszym ciągu nie widzę pomocy z waszej strony jak jest w tej firmie jaka jest również współpraca pomiedzy współpracownikami i pracodawcą fajnie byłoby wiedziec bo wiadomo jak jest na rynku pracy aktualnie takie mamy czasy ale starać sie warto do tej firmy tak z waszego doświadczenia co sądzicie...?
zdjecie uzytkownika
garfield - 2015-01-30 11:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
http://youtu.be/m_KZYJrvlBo Tu są odpowiedzi na wszystkie pytania..."Rodzinna atmosfera" i spontaniczne wódczane przyjaznie. Tacy "towarzysze" stanowili większość polskiej części firm Jatke Oy/Adicio Oy. Były "pies", szczerbaty kryminalista ,dwaj wybitnie "utalentowani" lepkoręcy budowlańcy, zniechęceni życiem frustraci i jako specjalny bonus mitoman "góral z Wieliczki" w pakiecie . Brakuje tylko nowohuckiego barda i ekipy "Tampere shore" czyli grupy trolli - zapiekłych wrogów mydła i wody, na czele ze swoim Guru "szlachcicem" Gregorem posługującym się unikalnym tytułem "brygadzisty od Polaków"...tam niewielu ludzi było w pełni normalnych i kontaktowo przyjaznych.
zdjecie uzytkownika
delfinek jaś - 2015-01-29 15:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie, ponawiam pyttanie które niedawno zadał sdx, a które niestety drastycznie pozostało bez odpowiedzi. a mianowiecie: jakie są wymagaonia pracodawcy względem świeżynki, czyli takiego całkiem nowego pracownika, także początkującego w branży? bo ja taką świeżynką jestem. czy w związku z tym mam wgóle szanse na przyjęcie?
zdjecie uzytkownika
sdx - 2014-12-09 22:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś doswiadczony wie cos wiecej o tej firmie? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jaka jest atmosfera w tej firmie ? moglibyście pomóc cos przekazac na temat firmy przy poszukiwaniu pracy kazde słowo jest cenne dziekuje
zdjecie uzytkownika
frant - 2014-11-16 13:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [giero - 2014-10-29 02:25:16]:
pracowalem w tej firmie 2 lata potem wyslali nas na bezrobocie bo nie mieli pracy bylem ponad rok na bezrobociu ale analazlem inna prace w innym panstwie,niw warta firma finy maja nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
giero - 2014-10-29 02:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam się takiego dzieje, że tak nie polecacie firmy ? O co chodzi z jakimiś zwolnieniami co ktoś pisał w marcu ? Wie coś ktoś ? P.S. Co jakiś czas ktoś pisze o "trolach" - o co biega?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-14 21:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIC A NIC NIEWARTA SZKODA SIE WYPOWIADAC OTYM BADZIEWIU ALE JAK KTOS TROLI CHCE ZOBACZYC NA WŁASNE OCZY TO POLECAM TA FIRME
zdjecie uzytkownika
trol - 2014-04-08 19:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest firma w kturej zostali sami nieroby uczciwy pracownik długo tam nie pracuje bo slawuta zaras go spuszcza sam nie zrobił kariery jako bramkarz ale robi kariere jako kłamca i sićemjacz omijajcie tą firme
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-13 11:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stalo ze nagle wszystkich zwolnili ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-12 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pisze prawde bo tam pracowałem 2 lata i znam bardzo dobrze troli i asa Slawute nic niepotrafia robic tylko wchodzic głeboko ( usunięte przez administratora ) fina ,zanic biora pienjadze kiedy ci FInowie sie obudza ci ludzie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-20 11:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic niewarta firma a polski kordynator(usunięte przez administratora) były piłkarz niezna sie ani na kopanju piłki ani na robocie tak jak i Trole
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 12:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jker kasidziaz możesz napisać jakiej wysokości wynagrodzenie za pracę można otrzymać w firmie Jakte OY?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 11:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto z osób tu piszących jest obecnie pracownikiem firmy JAKTE OY? czy może coś powiedzieć o warunkach pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 23:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trol a czy natomiast pieniądze należne za wykonaną pracę w firmie JAKTE OY zostały ci wypłacone w odpowiednim czasie?
zdjecie uzytkownika
trol - 2013-06-30 18:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak firma zwolniła z dnia na dzień i jeszcze te papiery ze prośmy o urlop dlamnie (usunięte przez administratora)zachował się jak ostatnia siwinia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 12:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trol a wiesz co było powodem tego,że firma JATKE OY zwolniła pracowników? czy to się stało nagle bez wcześniejszego uprzedzenia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 19:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik dlaczego twoim zdaniem firma JATKE OY to firma krzak? jeżeli nie ma się doświadczenia zdobytego zagranicą nie można liczyć na zatrudnienie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Żadnej rekrutacji, żadnej selekcji.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-03 20:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.mam oferte pracy za (usunięte przez administratora) brutto.oplaca sie jechac do tej firmy?idzie zarobic?a jak warunki mieszkaniowe?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2011-06-14 13:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos pracował dla tej firmy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie JATKE OY!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JATKE OY

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert