logo ANDREWEX Sp. z o.o.

ANDREWEX Sp. z o.o.

Cierpice

Opinie o ANDREWEX Sp. z o.o.

były 2015-03-10 19:34
pracowałem w jednym z punktów sprzedażowych i powiem krótko - porażka pod każdym względem
3
krul 2015-05-15 11:19
Praca jak każda inna.. branża sezonowa więc czego tu się spodziewać. Pracowałem jako magazynier i stwierdzam że na magazynie prawie wszędzie wygląda to tak samo.. troche za gorąco pod namiotem to fakt ale lepsze to jak kiszenie się w puszce na wielkiej hali magazynowej. Pracę na powietrzu trzeba lubić. Na magazynie dyszka za godz. to jak wszędzie. Dużo liczenia w inwentaryzację w dodatku towar jest podobny do siebie!
matiss 2015-06-17 16:45
kontroler jakości czyli przydupas musisz sie dopierdalać o pierdoły i srać sie o wszystko, latać z wazelinką do kierownika że wykryłeś jakąś pioerdołe... ogólnie praca murzyńska robisz czy nie jak nie masz tam pleców jesteś śmieciem, tylko metry i zawracanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ktoś ma aspiracje bycia ,bezmózgą maszyną która kocha swoją prace to sie utrzyma ;)
3
ew 2015-11-04 23:11
pracowalam na lakiernii i na zaprawkach w zeroniczkach. ludzie w zalkadzie jak wszedzie - narzeczkacze i dupoobrabiacze. kierownictwo - cwaniaki. ale. placa na czas. umowa o prace. bez mrugniecia okiem i bez wysilku wiekszego. nikt za nicnierobienie nie zatrudnia. nigdy ale to nigdy wyplaty ponizej 1500 za 160 h w msc nie mialam. wiec. helloł??? czy was tu pogielo?
XYZ 2016-02-27 22:12
Uprawnienia , doświadczenie i stalowe nerwy !!! Wszystko na głowie , A kasa Lipa!!!
5
Georg 2016-03-05 15:26
Mnie jako klienta najbardziej przeraza, ze trzeba za duzy dom zaplacic kupe kasy z gory i w ciemno, kilkadziesiat tysiecy. Nigdzie nie mozna tez obejrzec takiego domu. Wszystko trzeba zalatwiac przez internet. A po platnosci z gory i w ciemno, to wiadomo, ze roznie moze w zyciu byc... Skoro sami pracownicy mowia, ze ta firma jest w upadku i bankrut...
4
ten 2016-03-31 17:39
Ty prymitywie jesteś niczym koń z klapkami na oczach. Takich jak ty firma potrzebuje. Umowa na 5 lat ahahahaaa. A wiesz, że umowa w tym kraju jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warta? 3 miesiące czy na stałe. a konia to
3
CinCin 2016-06-17 14:56
Witam sedecznie wszyskich.
Chcialbym sie spytac jakie sa zarobki jako elektryk, elektronik czy automatyk ogolnie w dziale technicznym, bo wlasnie poszokuje pracy w okolicy no i jaka atmosfera. Glownie chodzi mi o kwoty i jaka jest atmosfera. Pozdro i dzieki za info
1
CinCin 2016-06-17 14:57
Witam sedecznie wszyskich.
Chcialbym sie spytac jakie sa zarobki jako elektryk, elektronik czy automatyk ogolnie w dziale technicznym, bo wlasnie poszokuje pracy w okolicy no i jaka atmosfera. Glownie chodzi mi o kwoty i jaka jest atmosfera. Pozdro i dzieki za info
niezadowolony 2016-07-01 18:50
Przez pewien czas pracowałem w ich punkcie w Warszawie - szkoda tylko nerwów i czasu.
4
wilga 2016-07-08 23:17
a dlaczego tak kolego uważasz? jakieś argumenty? interesuje mnie uwas praca z uprawieniami na widlaka
qwerty polak 2016-10-28 23:47
Szkoda że tu takie opinie! Bo praca w miarę , no wiadomo jak się trafi ( miodu nie ma, ale tak jest wszędzie !!!) Niestety ci co trochę wyżej na stanowisku ,a często ze słabszym wykształceniem, co ludzie na produkcji to wyżej s... niż się maja .hihi ,ale to takim trzeba się urodzić , nie wszyscy się nadają do wchodzenia w d... ane hihi stanowisko pozdrawiam !
15
ona 2017-01-26 17:35
...a wyplata którego jest ?
Taki tam :- ) 2017-02-15 07:55
10 dnia każdego miesiąca.
ktoś 2017-03-31 09:53
Cieszcie się że nie macie wrednej baby za mistrza..!!
7
Aneta 2017-04-03 14:47
Pracujesz w ANDREWEX? Chętnie dowiemy się jak teraz wygląda praca w firmie. Co uważasz za największy plus pracy tutaj?
RADA 2017-05-11 00:03
Taka rada dla kierownictwa ,brygadzistów... ,,Spieszmy się kochać pracowników, tak szybko odchodzą" Zero szacunku dla ludzi ,wypłaty słabe .....itd.
16
Ja 2017-05-20 08:43
Ta firma jest wielką porażką , nikomu nie polecam , no chyba że największemu wrogowi . Zarobki
poszybowały w dół , ( zwykłych ) pracowników mają za nic , ogólnie dno .
11
Pracownik 2017-05-20 09:08
Nikomu nie polecam tej firmy połowę tych tak zwanych łazików to bym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo i tak nic nie robią . Porażką są też zarobki , żeby w dzisiejszych czasach nie zarobić 2000 zł i się naprawdę napracować przeważnie na trzech zmianach z nadgodzinami to jest szok , a trzeba brać pod uwagę to, że praktycznie wszyscy pracownicy są dojezdni . Niektórzy to nie powinni być na swoich stanowiskach bo się kompletnie do tego nie nadają. Ludzie uciekają z tej firmy jak szczury , jeszcze niedawno straszyli że na jedno stanowisko mają 10 chętnych , na dzień dzisiejszy proszą pracowników żeby załatwili kogoś do pracy bo nikt nie chce tam przyjść . Za chwilę to w firmie będzie więcej BOLSZEWIKÓW ze wschodu niż polaków.
17
Aneta 2017-05-22 11:11
Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jakim pracodawcą jest ANDREWEX, jednak komentarze nie mogą naruszać wymogów regulaminu. Bardzo proszę również o zachowanie kultury wypowiedzi.
4
Berta 2017-08-09 11:13
Nie szanują pracowników w ogóle... Ukrainiec ma większe prawa niż my Polacy... Kierownik z oplikatów śmieje się w twarz i drwi z pracowników tego zakładu... Zwykły szczaw... Nie on sam zresztą... Pan który oprowadzał grupę ludzi z Anglii swoim beznadziejnym angielskim tłumaczył że na stołach robi się make-up deskom... Porażka jakaś i śmiech na sali kto pierdzi w te stołki... Język angielski - PODSTAWA! Polacy zwalniają się jeden po drugim ale trudno nazwać to rotacją gdyż chętnych na ich miejsce nie ma... Przyjeżdża więc co chwilę nowa dostawa Ukraińców gdzie "robią bo robią" jak zresztą Ci wyżsi rangą sami to o nich powiedzieli... Widocznie im się to opłaca...
8
Berta 2017-08-09 11:17
Zapomniałam dodać że wypłaty to jedna wielka pomyłka... Pracownicy którzy pracują tu po 9 lat a jest ich tu kilkoro mówią że przez te wszystkie lata takich niskich wypłat jeszcze nie było...
8
NIE POLECAM !!! 2017-09-15 12:34
Ostrzegam , ten zakład to ,,obóz...'' ! Ostatnio to ponoć nawet tym co się chcą zwolnić problemy robią ! Ludzi nie maja i tak się chcą ratować bo ,,bracia'' ze wschodu to raczej robią jak robią HIHI .Opinie to już sobie wyrobili odpowiednia Polacy ich olewają . Praca ciężka wynagrodzenie niesprawiedliwe do wykonywanych czynności jakieś 1800 zł na rękę bez soboty, często doliczyć dojazd to mamy co mamy. Ten co się narobi zarabia mniej niż ten co ma lżej . Fałszywi wredni ludzie, na stanowiskach w większości osoby nieodpowiednie, niekompetentne olewające pracownika zero kultury i szacunku zwykłe dzień dobry dla Kie.. czy Mis ... to za wysoki poziom. Jak ktoś ma charakter i podpi... ,wchodzi w ... to ma OK a nawet kamizelkę może dostanie a za łażenie i nic nie robienie kasa będzie . ..........(social zero i t d)
9
józek 2017-09-22 00:25
praca w andrewex to wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sporo darmozjadów w kamizelkach na który trzeba robić. Jednym słowem `obóz pracy` .A ilości akordu biorą z kosmosu. Najlepszą radą to andrewex mijać wielkim łukiem
7
Wałek 2017-10-06 18:07
Pracuje w firmie 5 lat i to co sie dzieje to krew zalewa nasze dziewczyny zapierdzielaja jak roboty a Ukrainki leza na stolach i sie glupio smieja a brygadzisci ani mistrz tego nie widza lub udaja moze troche szacunku dla naszych dziewczyn bo i ich cierpliwosc sie skonczy tak samo na oplikatach jest zapierdal a one mysla ze na wakacje przyjechaly a dziewczyny musza za nie pracowac zero szacunku no moze jest w tej firmie jeden gosc co ma powazanie jest bardzo kulturalny i inteligetny nie dodaje sobie to KUBA kierownik wpm takich ludzi tu potrzeba facet na poziomie zna sie na zeczy .Dbajcie o nasze dziewczyny bo to moze juz byc koniec ich cierpliwosci i co wtedy chlopacy .
6
Stefan 2017-10-06 18:51
Masz racje wałek moja zona tu pracowala to jak wracala to plakala na plecy bo trzeba było szybko szlifowac a teraz ma spokojna prace i jest zadowolona w innej firmie tylko zal jest jej kolezanek bo dziewczyny tam jak mowi byly super nie polecam chociaz sam tutaj pracuje i mam lzejsza prace od kobiet SZACUNEK LUDZIE DLA NICH
5
Pracownica 2017-10-08 16:06
W końcu ktoś napisał prawde tak własnie jest w naszej firmie
5
PRAWDA 2017-10-09 23:44
Widzę że kasowane są posty ! Czyli poszło chłoptasiowi w pięty . A tak za kobitkami latał , jak pies z podkulonym ogonem HaHa...HA . A taki cwany był - leszczyk jeden . I już go nie ma , myślał że jest nietykalny HiHi .... Wiec taka rada dla ,,cwaniaków w kamizelach'' szanujcie ludzi bo możecie polecieć z dnia na dzień HIHI . Tak jak ten E ..... co jeszcze niedawno mu paluszek trzymaliście ...
7
Wąs 2017-10-12 23:56
Gdyby kazdy pracownik wyrazil swoja opinie na tym forum to moze w firmie naprawde cos by sie zmienilo ludzie ODWAGI kazdy ma cos do powiedzenia ale sie boi pozdrawiam
4
Byly pracownik 2017-10-13 20:49
Brak szacunku dla pracowników, kobiety jeszcze gorzej traktowane,a przeciez to dzieki NIM ten zaklad jakoś prosperuje..ciezka praca która niestety nie przeklada sie na finanse..zarobki marne..niby obiecują podwyżki..niby premie ..a w gruncie rzeczy na wyplacie tego nie widac..
Brak socjalnego..warunki na szatniach i stołówce..brak słów..
Rzadzacy tym zakladem niestety nie dbaja o dobrych pracownikow..
Moze kiedys przejrzą na oczy..tylko moze byc juz dla nich za późno..szkoda..
5
TYLKO PRAWDA 2017-10-13 23:21
Tak . Joanna w tym zakładzie pada się ofiarą mobbingu . Często przyczyniają się do niego osoby na stołkach ! Albo na niego nie reagują ! Moim zdaniem należało by zweryfikować co nie których brygadzistów i mistrzów .... Często są to osoby wybierane za wchodzenie .... Czyli nieodpowiednie na stanowiskach itd . A o tym jaka atmosfera jest w tym zakładzie świadczy ilość zwalniających się pracowników ! Często bardzo dobrych i pracujących tu wiele lat ......
3
Ula 2017-10-14 11:37
Prawda
3
Kaska 2017-10-14 13:55
A ja mysle ze tez trzeba by tez ograniczyc liczbe liderow a zwłaszcxa jednego przydupasa ktory obraza i skarźy na ludzi
6
Pracownik jeszcze 2017-10-14 14:29
Tak to prawda a zwlaszcza kobiety cwaniak jeden chłopakow sie boi bo po mordzie by dostał kaźdy wie o kim mowa
6
Asia 2017-10-15 18:21
Widzę, że wszystkim wam sie tutaj nudzi. Może prawdzie trzeba spojrzeć w oczy. Kierownik erotoman, przytuli, powie miłe słowa pytanie skąd mozecie to wiedzieć. Widocznie posty umieszczaja kobiety które tego doswiadczyly. Dlaczego wczesniej nic z tym nie zrobiliscie? Tylko wycieracie brudy na jakis fora ??? Nie podobaja wam sie zarobki nikt wam nie każe tam pracować skoro jest tak źle jak piszecie. Normy wysoki ale kazda z was wie wszytko co się dzieje na zakladzie przeciez praca powinna was zajmować czas. A wiemy, ze jest inaczej. Kobiety pracujace na stołach maja w du... swoja prace u was sie liczy tylko to kto z kim teraz sie spotyka albo to że ta ma taka bluzke a ta takie gacie. Kazda z was niech spojrzy na siebie na swoje życie a pozniej na to co sie dzieje u innych. Skoro jak to napisalas Joanno że Pan Pawelek powinien wyleciec za mobing to znaczy że duzo wiesz co robil i z kim. Czyli Ty powinnaś wyleciec za to że nie pracujesz a interesujesz sie czyms inny. Jestescie wszyscy smieszni. To jest serwis na ktorym powinny byc umieszczane opinie o zakladzie pracy a nie o tym czy kierownik ma nowa kobietę czy przyjeżdża do dzieci a moze co robi w biedronce na zakupach. No ludzie moze chcecie wiedziec jaka ma dziś bielizne. Jesli tak poczekajcie napisze wam wszystko. A moze jakies inne wiadomosci. Pamietajcie tylko uczciwy i szczery człowiek powie prawdę prosto w oczy a tylko debil potrafi byc mądry na takich serwisach bo przeciez nikt nie wie kto aktualnie jest autorem danego wpisu. Brawo !!!!
Asia 2017-10-15 18:22
Widzę, że wszystkim wam sie tutaj nudzi. Może prawdzie trzeba spojrzeć w oczy. Kierownik erotoman, przytuli, powie miłe słowa pytanie skąd mozecie to wiedzieć. Widocznie posty umieszczaja kobiety które tego doswiadczyly. Dlaczego wczesniej nic z tym nie zrobiliscie? Tylko wycieracie brudy na jakis fora ??? Nie podobaja wam sie zarobki nikt wam nie każe tam pracować skoro jest tak źle jak piszecie. Normy wysoki ale kazda z was wie wszytko co się dzieje na zakladzie przeciez praca powinna was zajmować czas. A wiemy, ze jest inaczej. Kobiety pracujace na stołach maja w du... swoja prace u was sie liczy tylko to kto z kim teraz sie spotyka albo to że ta ma taka bluzke a ta takie gacie. Kazda z was niech spojrzy na siebie na swoje życie a pozniej na to co sie dzieje u innych. Skoro jak to napisalas Joanno że Pan Pawelek powinien wyleciec za mobing to znaczy że duzo wiesz co robil i z kim. Czyli Ty powinnaś wyleciec za to że nie pracujesz a interesujesz sie czyms inny. Jestescie wszyscy smieszni. To jest serwis na ktorym powinny byc umieszczane opinie o zakladzie pracy a nie o tym czy kierownik ma nowa kobietę czy przyjeżdża do dzieci a moze co robi w biedronce na zakupach. No ludzie moze chcecie wiedziec jaka ma dziś bielizne. Jesli tak poczekajcie napisze wam wszystko. A moze jakies inne wiadomosci. Pamietajcie tylko uczciwy i szczery człowiek powie prawdę prosto w oczy a tylko debil potrafi byc mądry na takich serwisach bo przeciez nikt nie wie kto aktualnie jest autorem danego wpisu. Brawo !!!!
Ola 2017-10-16 00:32
Co za bzdury szok a kogo jakies gacie obchodza czlowiek pracuje zeby zarobic a jakas siksa sie wielce rozpisuje o jakims kims zalosne brak slow.Praca jak praca zapierdal na kazdym dziale moze bedzie lepiej tyle sie dzieje sa ludzie kompetetni w tej firmie Kierownik Kuba czlowiek szanowany bardzo chwalony przez pracownikow dawno a moze nigdy nie bylo takiej osoby moze bedzie lepiej trzymajmy kciuki.
2
Pracownik 2017-10-16 00:41
Czyźby nowa era w andrewexie miejmy nadzieje miejmy ze bedzie lepiej
3
Mariusz 2017-10-16 15:18
Olu może ta siksa jak to napisałaś ma racje. Dlaczego żadna dziewczyna nie powiedziała o tym wczesniej. Każdy z nas wie jaki byl Pan Kierownik kazdy widział że przez jakiś czas jego zycie opierało się tylko na jednej osobie z pakowni. Kobiety które doswiadczyly jego milych słów gestów wylecialy z pracy(nawet ta malutka bladynka z pakownii) a on nadal był dumnym i zadowolonym kierownikiem. Jego życie opierało się na tym żeby być góra w zakładzie. Inagle pach wszytko prysło. Jeśli się za kims latało pomagalo w pracy a pozniej najlepiej jest się pozbyc problemu i zwolnić przez zastraszanie kobiete która byla na kazde zawolanie Pawelka to troche dziwne. Jestem facetem i troche pracowałem i wiem cos na ten temat. Tego nie dało sie ukryć. Ale dlaczego nie było sprawiedliwosci juz wcześniej jesli wyleciala bezbronna dziewczyna a ten ktos nadal pracował to wiadoma rzecz ze to sie nie skończyło. Nie ukrywam ale wiem kto jest autorem danego wpisu z wczoraj. Tak jak napisałaś tylko szczera osoba potrafi sie ujawnić. Wielki szacunek dla Ciebie dziewczyno. Mozesz odetchnąć z ulgą i podnieść dumnie głowę bo świetnie dajesz sobie rade. A tak jak napisalem on juz ma za swoje. Wiec wszystkich umieszczajacych posty proszę o to aby przyjrzeć sie komentarzowi z wczoraj.tam jest 100% prawdy. Bo nikt nie powiedzial tego wczesniej. Nic juz nie mozna zrobic po jeho zwolnieniu bo on juz nie wroci. I tak jak napisałaś "Asia" to jest serwis pracy a nie moralne wypowiedzi na jedna osobe. Skonczmy z tym cyrkiem. Typek juz ma za swoje. I jak dla jego zycia to dopiero poczatek upadkow. Na zadnym nieszczęściu on szczesliwy nie bedzie. Jedyne takie panienki na raz mu zostaly. Wiec pamiętajcie mimo tego że piszecie tak jak jest to juz nic z tym nie zrobicie. Trzeba bylo myslec wcześniej. Kazdy z nas widział słyszał co sie dzialo gdy nasz pan byly kierownik utrzymywał bardzo bliskie stosunki i relacje z bladyneczka z pakowni. Wystawanie pod jej domem po godzinach swojej pracy, spotkania na stolowce gdzie kazdy pracownik mial prawo wejsc. Wszystko wszyscy widzieli a teraz kazdy madry po szkodzie. Nie wchodzmy do czyjegos życia bo to juz nic nie da. On ma za swoje dziewczyna stracila prace a teraz nawet swoj czas. Zarobki nie sa wielkie do tego jaka prace trzeba wykonywac. Kobiety ze stolow kazdy wie jak pracuja. Kazda z nich powinien ktos pilnowac. Anemiczne spojrzenia i glupoe gadki przekraczaja wszytko. Ale to tez juz nas nie obchodzi. Kazdy jesy kowalem własnego losu i tak zawsze bedzie.
Basia 2017-10-16 16:13
Dlatego super ze jest takie forum mozna sie duzo dowiedziec o pracy i ludziach z ktorymi sie pracuje i co sie obecnie dzieje w firmie
3
Ola 2017-10-16 16:43
Tak Mariusz masz racje dlatego zle zrozumiales moja wypowiedz nie piszmy o zyciu ludzi pracujacych w firmie tylko o firmie ze dziewczyny nie maja czajnika ze syf w toaletach ciezka praca mnie nie obchodzi zycie prywatne ludzi ja przychodze tu pracowac a kierownik nie byl zly bynajmniej sie staral pozdrawiam
3
Ada 2017-10-16 17:00
Wszytko ma swój koniec. Nigdy tam nie bedzie dobrze. Czajnik, syf w toaletach to poczatek tego wszystkiego. Kierownik nie był zły ale też nie był wspaniały. Jedyne co mozna o nim powiedziec to ze mial bardzo dobrego gadanego. Slowa kierownik taki albo taki to nie wszystko. Miły, kultularny to byl zawsze. Każdemu potrafil powiedzieć ,, Dzień dobry" i innych zwtotow grzecznosciowych.
3
Mumu 2017-10-16 17:15
Ten serwis to dobra rzecz. Wiadome jest to że nikomu nie zaglada się do garów ale wszyscy wiemy jak byl od poczatku. Romans w pracy nic zlego. Przeciez zyjemy w XXI wieku. Tylko jak mozna być takim znieczulikiem. Jak mozna nie brac odpowiedzialnosci za kobiete w ciazy? Jak mozna tak bezczelnie po katach ja oszukiwac. Jest tysiac pytan jakie bym zadal Panu Kierownikowi ale juz go nie ma. Zaklad Andrewex istniał z nim i bedzie istniał bez niego. Widzimy wszyscy że o tym serwisie dowiedziala sie juz odpowiednia osoba. Zal mi kazdej kobiety ktora byla w recach tego nieodpowiedzialnego czlowiek. Zobaczymy ile jeszcze ich bedzie. Była Mariuszu bladynka z pakownii :)) była Ukrainka :)) wiec kto nastpeny. Pamietaj nasz byly kolego z pracy że tak dalej sie nie da. Jest tylko jedno wyjscie. Wybierz wkoncu ta ktora chcesz a nie skacz jak pajac bo to sie kiedys znudzi i tobie.
1
Bolo 2017-10-17 07:57
HaHaHa. Czy wy ludzie możecie przestać umieszczac tak durne wpisy. To jest ,,serwis pracy" tak jak sama nazwa wskazuje. A nie program w postaci ,, Chlopacy do wziecia". Czy ktoś tutaj Adamie pisze że jest biedy czy cos takiego? No chyba nie i takie slownictwo nie jest na miejscu. Widzę że tobie tez by sie przydaly kanapki w pracy :) skonczcie to!!! Czy Były kierownik i jego życie naprawdę was tak interesuje może serio jak sie co niektorym nudzi to pora iść do dyrektora i poprosic o dodatkowa pracę napewno będzie zadowolony. Nikt nikogo tu bronić nie będzie i tak jak napisales jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie da to pies nie wezmie" to teraz wiemy że pól zakladu to su... A tylko jeden piesek. Nie chce mi sie to wszystko czytac bo wszyscy insynuja jakiea wudarzenia a my w prawdzie glowno wiemy tylko żyjemy sensacjami. 3mam za wszystkich kciuki i do pracy rodacy. A co do zakladu pracy to nigdzie nie jest idealnie jesli chce sie ptacowac a trzeba to musimy rypac :) takie powinny być wspisy a nie to co wyżej.
1
Mariola 2017-10-17 17:04
Wlasnie piszmy o pracy na moje w tej firmie powinno stawiac sie na mlodych chodzi o stanowiska takie jak lider brygadzista a nawet mistrz sa chlopacy naprawde zdolni i z zapalem do pracy i napewno nie snuli by sie po andrewexie. Praca nie jest zla ale sa w tej firmie osoby ktore ja utrudniaja nieraz lepiej isc na chorobowe niz wyladowac u psychiatry albo jechac na wymiekczaczach no ale lepiej juz zaczyna sie dziac nie dajmy sie zwłaszcza tym co niby maja dziurki sprawdzac a sobie dodaje gosc .......... łaziczek spacerowicz od palety do palety
1
Joanna 2017-10-17 23:43
Asiu ..akurat ja należę do grupy osób ktore przychodzą do pracy zeby pracować, i lekkiej pracy w andreweksie nigdy nie mialam..i naprawde nie ublizajac nikomu kto tam pracuje nie trzeba byc nad wyraz inteligentną osobą zeby nie widzieć co na hali sie dzieje!(działo!)
Odnosnie Pawelka..czlowiek ktory nie krył sie wogole ze ma jakieś schadzki na stołówce czy na szatni..to typowy pies na baby..a juz mlodym ..ladnym dziewczyną nie popuscil..dla niego to w pracy sie liczylo ..zeby zbajerowac i zaliczyć..bo produkcje mial gdzies!a przeciez kierownik chyba tym powinien sie interesowac?ale nie wazne..tak jak wczesniej napisalam KARMA WRACA!
MIEJMY NADZIEJE ZE ZMIANY KTÓRE TERAZ ZACHODZĄ W ZAKŁADZIE BEDA ZMIANAMI NA LEPSZE!
I patrzac z innego punktu widzenia są działy które ciezko pracuja i sa dzialy gdzie jednym slowem się bimba 8 godzin..taka niesprawiedliwość a zwlaszcza na wyplatach..ten zaklad potrzebuje ZMIAN!
2
Pracownik 2017-10-18 09:44
Właśnie widać jak koleżanka dokładnie czyta posty. Jest tak bardzo zapracowana że nie ma czasu na interesowanie się życiem innych. Prawda Joanno. Śledząc twoje wpisy to nie ma w nich nic merytorycznego na temat zakładu i warunków pracy. Kobieto Ty się uczepilas tylko jednego tematu. Co ludzi interesuje co u kogo się dzieje. No przepraszam może takie nieroby jak Ty bo gdybyś naprawdę była tak zapracowana jak nasze dziewczyny na dosie to nie miałabyś czasu na nic. Teraz jak zwolnili kierownika nagle się uaktywnilas. Trzeba było sobie z nim pogadać jak był albo umów się z nim i wylej swoje żale ale nie tu. Jak już kolega napisał wcześniej smieszni jesteście. Portal o pracy a wy robicie z niego program Trudne sprawy. Kobieto co Ty teraz będziesz robiła jak go zwolnili. Wiadomo kierownik robił to co chciał ale to jego życie. A żeby nie było że nic na temat zakładu. Praca ciężka jak wszędzie. Pracować trzeba. Brak socjalu. Chociaż zarobki trochę się poprawiły.
Ja 2017-10-18 16:49
Nie ma pracy lzejszej czy ciezszej każde stanowisko jest inne i na każdym trzeba pracować jeżeli dziewczyny z dosu mają tak ciężko to dlaczego nie chcą przyjść na stoly w momencie kiedy muszą bo np ich maszyny stoją? Odpowiem wam na to pytanie bo zawsze twierdza że tu się leży i nic nie robi a jak już przyjdą okazuje się że jednak tu też trzeba pracować i nie potrafią wyrobić nawet części tego co my i okazuje się że my jednak też mamy ciężko ale żadna za nic by tego nie przyznała. A co do norm i wypłat to ludzie są sami sobie winni bo na każdym dziale czy każdej zmianie znajdzie się taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Paulinka która biega żeby tylko innym pokazać ile ona nie robi a reszta to tylko śmiecie które nic nie robią żeby przypodobać się majstrowi bo tylko ona zasługuje na premie bo robi 2 normy zamiast swojej. W końcu od czegoś jest biuro i to oni ustalają normy. Ale ile tak można dostaniesz premie miesiąc dwa a później wielkie pretensje że ktoś zarabia więcej od ciebie. Szanujcie się ludzie (pokroju Paulinki) bo wasze kregoslupy długo tego nie wytrzymają.
4
Ona 2017-10-18 17:28
Boże ludzie jak się was słucha to normalnie serce boli. Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci w przedszkolu. Proszę Pani a ona to zarabia więcej ode mnie, a on na mnie krzywo patrzy a kierownik to robi to i to. Czy wy wogole wiecie do czego służy ten portal bo widzę że większość jest tepa i nie ma nic lepszego do roboty jak najezdzac na kolegow z pracy i osoby rządzące. Brak słów. Oczywiście każdy jest bohaterem jak może komuś ublizac pod przykrywką. Mentalność Polaka. Brawo.
1
Była Pracownica 2017-10-18 19:45
Tak to prawda wiem od dziewczyn moze jest lepiej niema tej presji. LIDER TAM NIBY juz nie stoi z otwartą buzią i nie mierzy czasu jak szło sie do toalety kazdy bał sie źe mucha mu wpadnie do buzi tak sie gość wczuwał w role i pracuje sie tak samo jak kiedys bez źadnej PRESJI Z LIDEREM na plecach brygadzisci ok mysle źe nie było tak źle. Oplikat teź zaliczyłam i napewno dziewczyny maja zapierdal ale jak kolezanka napisała na stołach tez trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przedewszystkim myslec co zakleic co naprawic uwazac na paluchy zeby nie stracic na gorący klej ktory przykleja sie głeboko w skøre i na pistolet który nieraz cie kopnie pewnie ze sa Obiboki jak na kaźdym dziale czy to oplikat czy stoly pakownia grekony ale miejcie nadzieje ze bedzie lepie trzymajcie sie razem DZIEWCZYNY I CHŁOPACY szkoda ze za moich czasøw nie było takie rewolucji na pewno bym sie Nie zwolniła ale sa dziewczyny ktore nie daja sobie w kasze dmuchac i szacunek dla nich bo dzieki nim te nieroby (niektórzy oczywiscie nie obraźając) wzieli sie za prace a nie z palenie Głupa Bedzie lepiej zobaczycie*******POZDRAWIAM
1
Zostaw swoją opinię o ANDREWEX Sp. z o.o. - Cierpice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANDREWEX Sp. z o.o.