Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Andrewex

Pracowałeś w firmie Andrewex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-22 13:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio co sie dzieje z tym zakładem to jakies nie porozumienie. Nowy dyrektor chodzi i czas liczy normalnie nie mozna sie skupic na pracy. Oni nie widza tego ze trzeba charowac cała zmiane i jeszcze normy podwyzszaja.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-03-13 12:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wielu łazików! Co nic nie robią ,a na nich się pracuje! Niedługo będzie ich więcej niż ludzi do pracy!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-13 04:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niech zrobia porzadek ze złodziejami ludzie towar wynosza w plecakach a ochroniarze stoją i się cieszą
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-02-06 17:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak na produkcje ok, trochę mało to mówi, jakby ktoś napisał jakies widełki byłoby super. Aczkolwiek chyba i tak zaaplikuję do Andrewex, mają dobre opinie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-06 13:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja tam nie narzekam. Przyjmuja caly czas nowych. kasa jak na produkcje ok.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-12-29 18:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wiem o kogo chodzi :-)))
To słynna rezerwistka z Dobrej
Faktycznie z nia jest wesoło.
zdjecie uzytkownika
mela - 2013-09-27 18:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robo, pracujesz obecnie w Andrewexie? skąd masz taką wiedzę o tym dyrektorza i czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? może mi to jakoś pomoże...
zdjecie uzytkownika
Robo - 2013-09-07 23:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor już nie wróci więc i tak będzie kicha...teraz rządzi ktoś kto uważa się za dyrektora. Uważaj żeby nie zrobić sobie krzywdy...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 12:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto mi może powiedzieć czy do firmy Andrewex są przyjmowani jeszcze jacyś pracownicy? i na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-23 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Robo Ciekawe może się orientujesz na jakich warunkach Andrewex przyjmuje nowych pracowników o stolarzy mi chodzi?
zdjecie uzytkownika
Robo - 2013-05-13 23:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydawało się że nie może być gorzej. Dyrektor odszedł i jak się okazuje to wielka szkoda. Teraz to co się dzieję nie da się tego opisać. Szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
korsarz - 2012-12-22 16:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam - 2012-12-18 19:26:49

z roku na rok coraz gorzej andrewex to na dzien dzisiejszy tytanik tonie place w dol i to mocno w DOL a praca cieszka akord masakra czas sie ewakulowac
Masz rację...ma też informacje że oddział do zamknięcia....tak więc szybko koleżanki i koledzy szukać pracy...ja już znalazłem...firma w upadku...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-21 12:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdeczne podziękowania dla dyrektora (usunięte przez moderatora) ...szkoda że odchodzi to bardzo dobry człowiek...wielu z nas bardzo pomógł będzie nam go bardzo brakowało...przyłączcie się do mnie w życzeniach pomyślności oraz zdrowych i wesołych świąt dla tego człowieka...będzie nam go bardzo brakowało.
zdjecie uzytkownika
pracuje tam - 2012-12-18 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z roku na rok coraz gorzej andrewex to na dzien dzisiejszy tytanik tonie place w dol i to mocno w DOL a praca cieszka akord masakra czas sie ewakulowac
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-10-22 07:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co Pan (usunięte przez moderatora) ma wspólnego z Andrewex ?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2012-09-11 19:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nie jako pracodawcę ale w ogólnie jako ludzi, pan (usunięte przez moderatora) będzie miał nad soba sąd za pobicie kobiety w obecności dziecka
zdjecie uzytkownika
***** - 2012-08-21 16:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozwalniali kierowników troche......
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-06-11 13:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmiech na sali , zarobki niskie a trzeba sie narobić jak głupi osioł, kierownictwo do bani i wgl nie polecam
zdjecie uzytkownika
karol - 2012-05-16 12:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty mowisz to fajna firma
zdjecie uzytkownika
xdx - 2012-05-16 12:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
andrewex to jedno wielkie nie porozumienie (usunięte przez moderatora) zarobki bardzo niskie odradzam tam prace pracowałem tak pare ładnych lat i nie polecam ...............
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2012-01-19 15:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie macie zdanie o kadrach? jakie mieliście sytuacje np. przy podpisywaniu umowy? są waszym zdaniem uczciwe?
zdjecie uzytkownika
OZI - 2009-12-04 12:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ANDREWEX JEST OK
zdjecie uzytkownika
ktos - 2009-11-04 09:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam dział suszarń
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-20
Żródło: Gowork.pl
Cierpice
(kujawsko-pomorskie)
  Prywatne przedsiębiorstwo produkcji drzewnej ANDREWEX SP. z o.o. w CIERPICACH k/Torunia   poszukuje pracowników na stanowisko:   STOLARZ    Wymagania: Wykształcenie kierunkowe min. 2-letnie doświadczenie na w/w stanowisku Oferujemy:   Stabilne warunki zatrudnienia (umowa o pracę) Atrakcyjne wynagrodzenie Pracę w renomowanej firmie będącej liderem w branży drzewnej Pełną wyzwań pracę w młodym zespole Miłą
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
xxx - 2009-10-08 16:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wielkie bagno dobre zarobki a kierownictwo do bani nic niemozna zalatwic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-18 16:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Andrewex (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Andrewex :
Najbardziej nie podobało mi się w Andrewex :
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Andrewex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x