Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stara Stołówka

Pracowałeś w firmie Stara Stołówka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaśka - 2015-04-27 02:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie, słyszałam że poszukują na kuchnie do starej stołówki kogoś, ale słyszałam to od znajomych i chce potwierdzić info, wiecie coś. Doświadczenie na kuchni mam
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-02-26 02:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jedzenie mają dobre? bo ja to się zastanawiam nad organizacją u nich własnie wesela, ale że w gościach będe miałą dużo osób starej daty to potrzebuję żeby było "smacznie i po domowemu" czy u nich jest szansa na zorganizowanie czegoś takiego? czy dają menu do wyboru? mam nadzieję że jakiś pracownik pomozę rozwiać mi wątpliwości
zdjecie uzytkownika
psotny wiatr - 2015-02-11 23:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wbrew samej nazwie "stara stołówka" jest naprawdę nowoczesnym miejscem doskonałym moim zdaniem na wesela czy też inne imprezy okolicznościowe. Oczywiście jest bardziej elegancji niż większość tego typu miejsc, przynajmniej takie jest moje zdanie. Co za tym pewnie i koszta generują się wyższe przy ich wyborze prawda?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-02 16:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadziwiające jak różne są opinię na temat Starej Stołówki.... Jak jest z tymi właścicielami? Szukam pracy i planuje zaniesc cv lecz najpierw chce sie zorietowac jak uklada sie wspolpraca w tej firmie i z jakimi ludźmi będę miała przyjemność ewentualnie współpracować. Czy otrzymam zakres mych obowiązków na piśmie jeżeli mnie zatrudnią? Jak jest z wynagrodzeniem? Bede wdzieczna za odp. :-)
zdjecie uzytkownika
S... - 2014-11-23 20:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać że koszt tego przyjęcia to też 100 zł.za osobę tak samo jak pana, pani "barta".
zdjecie uzytkownika
S... - 2014-11-23 19:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nie zgadzam się z opinia pana-pani "barta"!!!
W tym miesiącu zamawiałem przyjęcie z okazji chrzcin w STAREJ STOŁÓWCE. Ja i goście byliśmy zadowoleni z menu jak i z obsługi. Jedzonko było b.smaczne i nikt głodny nie wyszedł, a wręcz każdy dostał coś na drogę( i nie były to sałatki z obiadu, które też były smaczne hehe). Osobiście polecam STARA STOŁÓWKĘ i w przyszłości na pewno skorzystam z ICH usług. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
konrad - 2014-10-29 14:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to że mało zarabiają, nie oznacza, że mają być chamscy i opryskliwi. Może właściciele powinni się zastanowić na pracą u podstaw? Wtedy moze i zwiekszylby sie ruch w restauracji i by znalazly sie wieksze pieniadze automatycznie. Tak trudno to pojąć? Wtedy mozna sobie pozwolic na zatrudnienie bardziej wykwalifikowanych kelnerów
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-07-12 16:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że sporo tutaj opinii gości weselnych, czy klientów. To forum z opiniami o pracodawcy, także zapytam, czy ktoś pracował może w Starej Stołówce? Chodzi mi o obsługę gości, czy w ogóle jest szansa na pracę?
zdjecie uzytkownika
Norin - 2014-05-29 12:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pawel800a, jak zawsze dostaje sie propozycje to lepiej korzystac i przekonac się na własnej skórze, bo komentarze są czasami przesadzone.
zdjecie uzytkownika
pawel800a - 2014-03-06 20:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2013-01-02 19:26:08]:
witam,zastanawiam sie nad praca w starej stołowce ale jak czytam te opisy tutaj to mam watpliwosci a nie wiem ile jest prawdy w tym co tu ludzie pisza?pozdr
zdjecie uzytkownika
Hiks - 2014-02-13 18:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja równiez byłem w Starej Stołówce i odniosłem trochę inne wrażenie, ale to wiadomo, jednym się podoba, a innym mniej. Zresztą to portal o pracy, a nie usługach.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-29 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Da się normalnie wziąć wolne w Stara Stołówka BRZEG DOLNY?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry Czy ktoś ma informacje na temat zarobków w Starej Stołówce w Brzegach? Ile można zarobić netto jako kelner/barman?
zdjecie uzytkownika
m.... - 2013-04-19 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
owszem płaci się przed weselem ale nie całą kwotę tylko 70% a resztę po uroczystości...
zdjecie uzytkownika
Stara Stołówka - 2013-02-14 21:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
reprezentuję Starą Stołówkę. Zapomniała Pani dodać jednej bardo istotnej rzeczy może to gdzieś umknęło albo ma Pani bardzo krótką pamieć a mianowicie ZAPOMNIAŁA PANI ZAPŁACIĆ ZA WESELE które odbyło się w dniu 10.11.2012. A zaliczka którą Pani wpłaciła pokrywa tylko cześć kosztów organizacji przyjęcia. Proponuję podejść uczciwie do tematu i zaprzestać złośliwych komentarzy pod adresem restauracji oraz ich właścicieli.
zdjecie uzytkownika
gosc przedsiebiorca - 2013-02-13 10:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Tak jak własciciele Starej Stołówki jestem przedsiebiorcą i prowadzę własną działalność gospodarczą. Na recenzję o w/w lokalu natrafiłem przypadkowo w momencie kiedy szukałem sali na spotkanie integracyjne. Umówiłem sie na spotkanie na którym wyczerpująca przedstawiona został oferta lokalu mało tego zostały zaproponowane rozwiązania o których nawet nie pomyślałem i za profesjonalne podejscie do klienta bardzo dziękuje. Spotkanie integracyjne odbyło się w ubiegłym tygodniu i za jedzenie, obsługę i niezapomnianą atmosfere daje 6+. Moja przedmówczyni na początku i końcu swojego postu ocenia lokal na 5+ a w środku stawia ocenę niedostateczną. Dla mnie jest to niezrozumiałe albo była Pani zadowolona albo nie. "Zenująca" jest dla mnie Pani postawa. Najpierw decyduje sie Pani na organizację swojej uroczystości weselnej w tym lokalu a potem pisze Pani ze ceny sa za wysokie? To nie znała Pani wcześniej cen? Odnosnie wynagrodzenia trudno jest mi sie wypowiedzieć mogę jedynie skwitować to tak: mówimy o wysokim bezrobociu a znaleźć pracownika który przyjdzie do pracy nawet za przysłowiowe 5 zł nierealne. Więc skończmy tą bezsensowną dyskusję.
Podsumowujac: lokal, obsługa, catering na 6+!!!!
Zyczę włascicielą SS dalszych sukcesów, jeszcze wiecej zadowolonych w 100% klientów. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
"gość" taki jak wiekzosc na tym forum - 2013-01-18 23:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdopodobnie jesteś dziw..a do [usunięte przez administratora]jak takie coś piszesz ale ok.
Teraz do wszystkich na tym forum śmiesznym i co będą to czytać.
1. Trzeba tam być zobaczyć a później oceniać.
2. Skąd wiecie czy tam bylem czy nie bylem :)
3. Nie bronie ani nie oczerniam
4. A jeśli te wszystkie posty napisała jedna lub dwie osoby :)
Zastanówcie się ludzie co czytacie i co piszecie.
Zazdrość zżera najbardziej.

Czy to prawda czy to falsz hahaha :)

Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
wrc - 2013-01-06 22:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Stara Stolowke kto Was tak lubi?!!! Mialem wesele w tym lokalu i nie mialem sie do czego przyczepic a jestem ''czepialski'' jedzenie smaczne kelnerki na 4+ piekna sala ale byl jeden problem.Swiadek nam sie upil!!!! a reszta ok polecam
zdjecie uzytkownika
magda - 2013-01-06 21:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja osobiscie mam inne zdanie na ten temat!!!!! bylam na weselu w starej stolowce i na andrzejkach i jakos nic co napisaliscie sie nie potwierdzilo jedzenie ok obsluga ok POLECAM!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-01-02 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszę krótko byłem na trzech imprezach na Starej Stołówce na weselu w sierpniu,na 60-leciu Koła Łowieckiego "Rokita" i Sylwester 2012 sala super,jedzenie ekstra za każdym razem jedliśmy coś innego,obsługa miła i sympatyczna,wrażenia niezapomniane lokal godny polecenia!!!
zdjecie uzytkownika
orka - 2012-10-15 15:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich forumowiczow a na wstepie kazdego co pisze te brednie !!! Ludzie co za glupoty wy piszecie brak mi slow !! Mialem tam wesele naprawde godne polecenia dla innych klientow co do obslugi to prawda mloda i przyjemna ,cala impreza udana a boss tej stolowki to nawet nie wiem kto to jest i wcale nie spiewalismy im sto lat !!!hahahahahaha :) ale propaganda szok . Z tego co poczytalem to nie pisali wcale klienci tylko idioci którym zal zwieracze sciska ze ktos ma naprawde cos pieknego w brzegu dolnym....Pozdrawiam wlascicieli i obsluge starej stolowki Piotr T
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stara Stołówka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stara Stołówka?
Zadaj pytanie
alert