brak logo

Stara Stołówka

Brzeg Dolny

Opinie o Stara Stołówka

:) 2016-05-13 12:28:17
ja to samo, z resztą kiedyś nie raz miałem okazję tam bywać i zawsze obsługa była na najwyższym poziomie:)
RC 2016-02-03 18:04:22
Nie wszyscy klienci są traktowani poważnie pracowników firm jak są imprezy wysyłają do piwnicy i traktują jak uchodźców z Syrii takie podejście skreśla ten hotel z wystawienia dobrej opinii mnie nie przekonali niestety nie miałem okazji zobaczyć tych lepszych pokoi co wpływa na bardzo negatywną opinie .Podobno właściciele to bardzo sympatyczni ludzie to dlaczego pozwalają na takie rzeczy ? mam zdjęcia ale niestety tutaj nie idzie ich dodać.
maja 2015-02-26 02:16:18
a jedzenie mają dobre? bo ja to się zastanawiam nad organizacją u nich własnie wesela, ale że w gościach będe miałą dużo osób starej daty to potrzebuję żeby było "smacznie i po domowemu" czy u nich jest szansa na zorganizowanie czegoś takiego? czy dają menu do wyboru? mam nadzieję że jakiś pracownik pomozę rozwiać mi wątpliwości
1
S... 2014-11-23 20:01:09
Zapomniałem dodać że koszt tego przyjęcia to też 100 zł.za osobę tak samo jak pana, pani "barta".
S... 2014-11-23 19:54:17
Witam. Nie zgadzam się z opinia pana-pani "barta"!!!
W tym miesiącu zamawiałem przyjęcie z okazji chrzcin w STAREJ STOŁÓWCE. Ja i goście byliśmy zadowoleni z menu jak i z obsługi. Jedzonko było b.smaczne i nikt głodny nie wyszedł, a wręcz każdy dostał coś na drogę( i nie były to sałatki z obiadu, które też były smaczne hehe). Osobiście polecam STARA STOŁÓWKĘ i w przyszłości na pewno skorzystam z ICH usług. pozdrawiam.
pawel800a 2014-03-06 20:22:56
witam,zastanawiam sie nad praca w starej stołowce ale jak czytam te opisy tutaj to mam watpliwosci a nie wiem ile jest prawdy w tym co tu ludzie pisza?pozdr
m.... 2013-04-19 19:40:13
owszem płaci się przed weselem ale nie całą kwotę tylko 70% a resztę po uroczystości...
2
Stara Stołówka 2013-02-14 21:22:34
Witam,
reprezentuję Starą Stołówkę. Zapomniała Pani dodać jednej bardo istotnej rzeczy może to gdzieś umknęło albo ma Pani bardzo krótką pamieć a mianowicie ZAPOMNIAŁA PANI ZAPŁACIĆ ZA WESELE które odbyło się w dniu 10.11.2012. A zaliczka którą Pani wpłaciła pokrywa tylko cześć kosztów organizacji przyjęcia. Proponuję podejść uczciwie do tematu i zaprzestać złośliwych komentarzy pod adresem restauracji oraz ich właścicieli.
gosc przedsiebiorca 2013-02-13 10:56:51
Witam. Tak jak własciciele Starej Stołówki jestem przedsiebiorcą i prowadzę własną działalność gospodarczą. Na recenzję o w/w lokalu natrafiłem przypadkowo w momencie kiedy szukałem sali na spotkanie integracyjne. Umówiłem sie na spotkanie na którym wyczerpująca przedstawiona został oferta lokalu mało tego zostały zaproponowane rozwiązania o których nawet nie pomyślałem i za profesjonalne podejscie do klienta bardzo dziękuje. Spotkanie integracyjne odbyło się w ubiegłym tygodniu i za jedzenie, obsługę i niezapomnianą atmosfere daje 6+. Moja przedmówczyni na początku i końcu swojego postu ocenia lokal na 5+ a w środku stawia ocenę niedostateczną. Dla mnie jest to niezrozumiałe albo była Pani zadowolona albo nie. "Zenująca" jest dla mnie Pani postawa. Najpierw decyduje sie Pani na organizację swojej uroczystości weselnej w tym lokalu a potem pisze Pani ze ceny sa za wysokie? To nie znała Pani wcześniej cen? Odnosnie wynagrodzenia trudno jest mi sie wypowiedzieć mogę jedynie skwitować to tak: mówimy o wysokim bezrobociu a znaleźć pracownika który przyjdzie do pracy nawet za przysłowiowe 5 zł nierealne. Więc skończmy tą bezsensowną dyskusję.
Podsumowujac: lokal, obsługa, catering na 6+!!!!
Zyczę włascicielą SS dalszych sukcesów, jeszcze wiecej zadowolonych w 100% klientów. Pozdrawiam
"gość" taki jak wiekzosc na tym forum 2013-01-18 23:18:29
Prawdopodobnie jesteś dziw..a do [usunięte przez administratora]jak takie coś piszesz ale ok.
Teraz do wszystkich na tym forum śmiesznym i co będą to czytać.
1. Trzeba tam być zobaczyć a później oceniać.
2. Skąd wiecie czy tam bylem czy nie bylem :)
3. Nie bronie ani nie oczerniam
4. A jeśli te wszystkie posty napisała jedna lub dwie osoby :)
Zastanówcie się ludzie co czytacie i co piszecie.
Zazdrość zżera najbardziej.

Czy to prawda czy to falsz hahaha :)

Pozdrawiam :)
wrc 2013-01-06 22:27:36
Witam Stara Stolowke kto Was tak lubi?!!! Mialem wesele w tym lokalu i nie mialem sie do czego przyczepic a jestem ''czepialski'' jedzenie smaczne kelnerki na 4+ piekna sala ale byl jeden problem.Swiadek nam sie upil!!!! a reszta ok polecam
1
magda 2013-01-06 21:44:42
ja osobiscie mam inne zdanie na ten temat!!!!! bylam na weselu w starej stolowce i na andrzejkach i jakos nic co napisaliscie sie nie potwierdzilo jedzenie ok obsluga ok POLECAM!!!!!!!
misiek 2013-01-02 19:26:08
napiszę krótko byłem na trzech imprezach na Starej Stołówce na weselu w sierpniu,na 60-leciu Koła Łowieckiego "Rokita" i Sylwester 2012 sala super,jedzenie ekstra za każdym razem jedliśmy coś innego,obsługa miła i sympatyczna,wrażenia niezapomniane lokal godny polecenia!!!
1
orka 2012-10-15 15:01:30
Witam wszystkich forumowiczow a na wstepie kazdego co pisze te brednie !!! Ludzie co za glupoty wy piszecie brak mi slow !! Mialem tam wesele naprawde godne polecenia dla innych klientow co do obslugi to prawda mloda i przyjemna ,cala impreza udana a boss tej stolowki to nawet nie wiem kto to jest i wcale nie spiewalismy im sto lat !!!hahahahahaha :) ale propaganda szok . Z tego co poczytalem to nie pisali wcale klienci tylko idioci którym zal zwieracze sciska ze ktos ma naprawde cos pieknego w brzegu dolnym....Pozdrawiam wlascicieli i obsluge starej stolowki Piotr T
Zostaw swoją opinię o Stara Stołówka - Brzeg Dolny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stara Stołówka