Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o RAGZ

Pracowałeś w firmie RAGZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
***** - 2011-11-19 20:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ,że ostatnie posty są pisane pod dyktando prezesów .Jak chcesz sobie poprawic PR to sam piszesz opinie o sobie. Żenujące , nie tak to sie robi.Inna sprawa , że inaczej RAGZ już sobie opinii nie poprawi . Wierzyciele , pracownicy i firmy domagajace się zapłaty za wykonane usługi to dzień powszedni .Kiedys byli firmą rządzącą rynkiem serwisów gwarancyjnych w polsce dziś czekają na tego który zgasi światło i moze to byc dosłownie .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 20:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy biadolą jak im źle i nie dobrze, jacy źli ci serwisanci-technicy A czy ktoś pomyślał że nie wszystko jest od nich zalerzne- wielokrotnie. Że to producenci tna w przysłowiowego (usunięte przez moderatora) wielokrotnie i na czas nie realizują dostaw zamówionych części bądź przekładają terminy po 3tyg alboi dłużej. A z resztą i tak każdy baran powie źle bo tak naj prościej. Czemu ci który są zadowoleni, tak żadko piszą bo im już nie zalerzy. Dostali co swoje i działa w poprawnie.
zdjecie uzytkownika
zadowolony_maciek - 2011-11-16 11:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddałem niedawno sprzęt do Centrum RAGZ. Spotkałem się z miłą obsługą i profesjonalnym podejściem do problemu. Jak najbardziej polecam!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-11-15 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak byś się nie starał i tak zawsze wyjdzie to złe a nie dobre.

Ludzie niestety mają skłonność do krytyki a nie do pochwał.

Ja złego słowa na nich powiedzieć nie mogę i w sumie też nic nie słyszałem.

Zauważyłem również że starają się poprawiać wizerunek zmienili chyba swoją stronę i przez nią można w zasadzie wszystko załatwić.

Jeżeli nie ma się ochoty rozmawiać z Panią na infolini to są tam formularze zgłoszeniowe.

Jak na ilość napraw które robią, a sądzę że jest tego naprawdę sporo to te kilka słabych komentarzy to kropla w morzu !

Strona mnie zdziwiła idą w stronę wielu firm poprawiają swój PR widzę że jest FaceBook i Allegro też całkiem wygląda i tam nie widać maruderów .

Polak Polakowi zawsze podstawi nogę zamiast wspierać to się odgryza za niepowodzenia swoje.

Sądzę że większość z tych komentarzy pisane są bezpodstawnie i mają na celu oczernienie.

Na szczęście społeczeństwo często odbiera te marne wypociny jako plus a nie jako minus.

Nie ma firm idealnych sprzedawców serwisów i osób!!!

Co do pracy płacy itd to nie sądzę aby żaden pracodawca zwolnił dobrego pracownika bo wie jak ciężko jest o niego (to akurat wiem z własnego doświadczenia).

Każdy popełnia błędy i proponuje aby każdy przemyślał swoją wypowiedź nim cokolwiek naskrobie ja daje 6 gwiazdek a wy piszcie sobie co chcecie :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-14 22:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi cię ,biedaku niedługo pasał owce będziesz na połoninach-geniuszu.
zdjecie uzytkownika
mila77 - 2011-11-14 14:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopytałam się. Technik jest ale naprawia co innego.
zdjecie uzytkownika
milla77 - 2011-11-14 14:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam faceta, który ma kumpele tam pracującą, którą niedawno zwolnili. Mają tylko dwóch solidnych techników, którzy są najlepsi w diagnostyce. Jeden jeździ samochodem LG. Z tego co wiadomo to jest tam źle i nawet oni rezygnują z tej roboty. Są miesiące, w których im wcale nie płacą. Nie wiem czy ona mówi prawdę, ale jeśli tak jest to się nie dziwię. Albo inne firmy im tak słabo płacą, albo prezesura tam kradnie. Nie łatwiej byłoby producentom sprzętu zatrudnić najlepszych u siebie i zrezygnować z takich pożal się serwisów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-14 14:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nadal RAGZ nic nie płaci, bo ich infolinia stoi. A może to im nie płacą jak należy?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2011-11-14 12:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wasze opinie się potwierdziły, szkoda czasu na rozmowy z nimi, szukam dalej. Dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mati - 2011-11-10 23:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to pozwalniali biednych (usunięte przez moderatora)techników i chcą przyjać młodychych bez doświadczenia zaraz po szkole dzieci-daj im do rąk sprzęt o dużej wartości-nie polecam,zresztą kto tam pójdzie za 1000zł,chociaż by miał pojęcie w temacie.Żenada.Według polityki tej firmy to za takie wynagrodzenie powinno się pracować dwanaście godzin dziennie oraz soboty i wtedy dostaniesz pączka raz wroku jako premię.
zdjecie uzytkownika
nobody - 2011-11-09 21:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcesz pracowac w rodzinnym (usunięte przez moderatora) jednego z prezesów to prosze bardzo.Na wysokim poziomie jest tylko (usunięte przez moderatora) Wypłaty nawet pracownicy nie otrzymują w terminie. jeżeli musisz to idz na rozmowę jeżeli masz inne opcje nawet się nie zastanawiaj , każda inna praca może byc tylko lepsza od tej którą Ci proponują.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2011-11-09 10:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "anonim" - na jakim stanowisku pracowałeś? Albo jakie miałeś obowiązki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-07 13:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam co pisze \"Ja\". Nie opłaca się iść nawet na rozmowę, szkoda czasu i stresu. Ja na szczęście uciekłem do innej formy, bo tam po prostu nie dało się wyrobić. Za taką marną pensję to szkoda zdrowia fizycznego i psychicznego. Najpierw cię omamią jacy to oni są cudowni, mili i w ogóle och i ach a potem wychodzi szydło z worka i potem już się odechciewa iść do pracy, żyjesz w ciągłym stresie i jesteś z każdej strony atakowany za winy i niedopatrzenia innych osób.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2011-11-05 19:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć możesz powiedzieć coś więcej? To dla mnie bardzo ważne, chcę zebrać jak najwięcej informacji przed ewentualną rozmową, a jestem już po wstępnym tel. od nich. jeśli nie chcesz napisać na forum publicznym daj znać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2011-11-05 17:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radzę. Praca strasznie stresująca i mało płatna. (usunięte przez moderatora)i jeszcze musisz ponosić winę za innych współpracowników. Tragedia.
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2011-11-04 12:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z Was może pracował w RAGZ i może powiedzieć coś na temat pracy u nich? chodzi o biuro, prace administracyjne
z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
znający kulisy - 2011-10-07 10:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej czekaja na technika który się zna na naprawach takiego urządzenia bo od lipca nie ma tam żadnej osoby która by umiła naprawic cos takiego,,,,,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2011-09-08 10:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Niestety muszę dołączyć do grona niezadowolonych klientów.
Oddałem sprzęt 8 lipca 2011 i juz mineły 2 miesiace i sprzet nadal w serwisie. Jest to odtwarzacz samochodowy JVC nie działała funkcja cd cos z przednim panelem. Pierwszy odbior sprzetu 8 sierpnia 2011 tego samego dnia sie okazalo ze sprzet jest nadal niesprawny. Teraz wydzwaniam do nich i ciagle czekaja na czesci. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
płotek - 2011-04-09 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RAGZ właśnie przechodzi przez przemiany. Mam z nią teraz do czynienia i nie poznaję tego serwisu. Czyżby musieli się zmienić, bo już tak źle było?

Poza tym tu chyba chodzi o to, co by nie było, serwis zawsze świeci oczami za markę sprzętu i sklepy.
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2011-04-05 17:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fatalny serwis, nieterminowość, popsuli mój odtwarzacz dvd. sprzęt ma 2 miesiące i wczoraj wrócił z drugiej naprawy. dalej to samo - rysuje płyty. nie polecam i odradzam, sprzęt na gwarancji (pioneer), ale wszyscy mają klienta gdzieś...

(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
Oszołomiona - 2011-02-27 15:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szybko,tanio i solidnie -Polecam
zdjecie uzytkownika
MerPer - 2011-02-07 22:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


* Wynagrodzenie w systemie płaca zasadnicza + premia -Miska ryżu i kopniak w (usunięte przez moderatora)br /> * Możliwo�ć podnoszenia kwalifikacji zawodowych-murarz tynkarz,betoniarz

* Pracę w młodym i profesjonalnym zespole zaraz po szkole.


Forma kontaktu:
Osoby zainteresowane podjęciem pracy prosimy o przesyłanie CV

zdjecie uzytkownika
MaxMara - 2010-12-04 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dowiedziałam się od nieserwisowanego mechanika TV, że telewizor może dałby mi się naprawić ale.. wymontowano z niego dwa ważne moduły!!!!!!! Oburzające!!! Tym bardziej, że telewizor był wcześniej w ŁAPACH firmy Ragz w Łodzi i nigdzie więcej!! Nie zdecydowałam się tam naprawiać, bo cena była bardzo wysoka, odebrałam!!! Nie jestem w stanie tego udowodnić ale uprzedzam o tej sytuacji potencjalnych klientów OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA!!!!
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2010-08-18 01:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sprzęt SONY tylko i wyłącznie serwis SONTRONIC w Poznaniu, w ciągu 3 dni roboczych zrobili mi aparat na gwarancji, mieli części na miejscu. widać że jeśli się chce to można. Polecam Gorąco ten serwis, naprawiają jeszcze kamery i telewizory SONY.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2010-07-28 21:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam sobie siedź tam w nadgodzinach za marne 1200 netto do ręki bo na nic więcej nie licz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RAGZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x