Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Final

zdjecie uzytkownika
wojtuś - 2014-07-23 14:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim, ja szukając pracy też o nich zahaczyłem. Widzę, że raczej odradzacie tą firmę i opinie są negatywne, ale możne są też jakieś pozytywy. nie wiem jak pracodawca mógłby nie doceniać pracownika, który rzetelnie wykonuje swoje obowiązki już od 15 lat i więcej, tak jak piszesz @ja. Może to problem leży u brygadzistów, po prostu kwestia tego na jakiego człowieka trafisz.. Jak przeglądałem internet można trochę się o nich dowiedzieć, ale na stronie mają w sumie mało informacji jmozna tylko znaleźć informacje o tym co robią o możliwościach produkcyjnych, dostępnych stopach aluminiowych, możliwości obróbki mechanicznej a także możliwości uszlachetniania powierzchni profili aluminiowych. To w sumie taka podstawa, mi brakuje jeszcze jakiegoś dłuższego opisu, no ale może się czepiam. W każdym razie popatrze na nich jeszcze, bo te negatywy jednak dają do myslenia, jeśli tyle osób uwaza tak samo, coś w tym jest
zdjecie uzytkownika
pTt - 2014-07-22 22:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze mówiąc jedna wielka... Nawet tego nie da się ująć w słowa . Najpierw obiecywanie wyższa pensja wszysto ładnie pięknie a jak przyjdzie co do czego to nic , jestes zwyklym robolem i tyle. Plus te kwasy nawet sie oddychac noe da a co dopoero w lato eh szkoda słów. Dyrektorzy powinni sie gleboko zastanowic a nie kupywac wypasione fury za to ze tylko siedza a zwykli pracownicy cierpią na zdrowiu.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-20 16:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki uciekajcie z tamtąt a wtedy się obudzą ale będzie za późno będziesz się zwalniał i tak cie nie powstrzymają pa pa jest na twoje miejsce tysiąca podań za mniejsze pieniądze nieważne czy pracowałeś rok czy 15 lat mają cie za nic wiejcie puki można ostatnio się zwolnił u was brygadzista ktoś go powstrzymywał nie pa pa do widzenia może jak się zwolni jeden następnie drugi i trzeci operator to zaczną trzasnąć gaciami ale będzie za późno
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-23 16:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zaraz, to nie ma w ogóle dodatków? nawet jeśli ktoś ma rodzinę i dzieci to nie ma nic na święta, naprawdę? a czy są jakiejś związki zawodowe w takim razie utworzone w tej firmie, wiecie może coś?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-06-23 11:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odszedłem z tej firmy z względu na zarobki i brak dodatków i obiecaną matrycę umiejętności gdzie jak narazie wszyscy są na równi traktowani ten co pracuje
8 lat a ten co dopiero zaczyna pracę w tym zakładzie nie różni się prawie niczym w zarobkach, po za tym członek Związków Hofler działał Mi na nerwy zapisujcie się do związków a ja zdziałam cuda, powiem tak najpierw trzeba mieć jakąś widzę żeby zarządzać w ty temacie, a on niestety wyrobił sobie opinie na swój temat.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-06-20 12:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sawki słabe na początek, póżniej tylko gorzej trzeba się prosić o zmianę, cały czas mówią w przyszłym miesiącu. Nowy lider to bałwan a ten co siedzi nad nim to brak słów na tego człowieka na niczym się nie zna a robi z siebie alfę i omegę. Mam niezłą bekę jak ich widzę razem lub osobno.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-18 18:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
średnia ocen jest różna jak widzę, ale mało jest konkretów przede wszystkim i nie wiem np. jakie stawki oferują w Finalu, a to moim zdaniem podstawowa kwestia. Na razie tylko same ogólniki, z których nie można nic wywnioskować
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: pracuj.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
FINAL S.A. z siedzibą w Dąbrowie Górniczej, ul. Koksownicza 9 zatrudni: Pracownik Produkcyjny - Suwnicowy Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza Nr ref.: 1/P/2014 Obowiązki: obsługa maszyn produkcyjnych,praca przy liniach produkcyjnych,koordynowanie procesu produkcyjnego,pakowanie profili. Wymagania: uprawnienia do obsługi suwnic kat. II S,wykształcenie min. zawodowe,umiejętność pracy zespołowej,gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym lub 4-brygadowym
zdjecie uzytkownika
gall - 2014-06-18 14:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybaczcie że anonimowo, ale są osoby które mogą skojarzyć moją osobę. Mój wpis kieruję do osób które mają ofertę na anodownię w Finalu, jeśli chcecie tam pracować przygotujcie się na smród chemikaliów, osoby z tłoczni to potwierdzą, nie mają bezpośredniego kontaktu z tym co się tam dzieje ale wiedzą że wystarczy się przejść na anodownię aby szybko uciekać od smrodu chemii. Wiem co piszę bo pracowałem tam ponad 8 lat, zrezygnowałem gdy groziło mi zapalenie płuc a poza tym mam dolegliwość skórną przez chemikalia z tego zakładu. Byłem operatorem linii technologicznej. Odradzam pracę tam, chyba że nie macie innego wyjścia, ale bardzo grubo się zastanówcie czy tam pracować, z naciskiem na GRUBO!!! Mogę napisać Anodownia=samo zło!!! Zapewne nadal brak szkodliwego, gdzie szkodliwe jak najbardziej się należy!!!
zdjecie uzytkownika
grucha - 2014-04-16 09:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie narzekam robota jest spoko w brembo to dopiero byla charówa
zdjecie uzytkownika
Pytajnik - 2014-03-12 20:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A kto teraz jest kiero tłoczni? Szajba? Czy kogos innego sciagneli z firmy zaprzyjaznionej
zdjecie uzytkownika
orety - 2014-03-10 12:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiedzcie ile sie zarobi w Finalu na ręke na początek?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-16 13:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba was pogięło (usunięte przez administratora) na każdym kroku,tyko trzymając się razem możemy to zmienić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Final
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x