Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Final

zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-04-29 17:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heh - 2016-04-28 21:45:55]:
mechanicy tez sa fajni.stabilne zatrudnienie oznacza ze masz zapierdalac
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-04-29 07:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pani Agnieszka tylko zamiata a stoły pełne.
zdjecie uzytkownika
heh - 2016-04-28 21:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z mechanikami utrzymania ruchu, też są tacy fajni @bolek?:) heh pytam, bo widzę aktualną ofertę na to stanowisko. Wymagania są standardowe, kierunkowe wykształcenie, znajomość podstaw z pneumatyki i hydrauliki siłowej. Zastanawiam się jedynie co oznacza stabilne zatrudnienie :)
zdjecie uzytkownika
nowyyyyyyyyyyyy - 2016-04-28 12:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic dodać nic ując same luje
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-04-28 12:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy brygadzisci to fajne chlopaki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ogólnie rekrutacja jest ok, jesteś informowany o tym jak wygląda praca, co będziesz robić, jesteś oprowadzony po zakładzie, ale później jeśli masz być na anodowni uderza cię rzeczywistość smrodu i szkodliwości pracy przy chemii, której niby tam nie ma.
Pytania: Jeśli chorujesz na gardło, oskrzela, płuca itp. mów o tym i pytaj o to. Nikt ci później nie zapłaci za stracone zdrowie.
zdjecie uzytkownika
ŻUBR - 2016-04-26 22:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm dokładnie ten ciotowaty brygadzista ze zmiany C hehehheh przypomina takiego GNOMA żal gadać
zdjecie uzytkownika
życzliwi pracownicy - 2016-04-24 15:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciuś popełnił duży błąd:)Chciał wydymać Freda a to Fred wydymał jego:)Fałszywiec i kapuś z niego i tyle w temacie...Żegnaj gnido

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Final!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Final

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert