Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Final

zdjecie uzytkownika
rodzinak.pl - 2015-01-16 19:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ZENI to nie są zarty tak jest naprawde dlaczego piszesz ze jest to przesmiewczy wpis przeciez nie pracujesz w Finalu to nie wiesz jak jest praca jest lekka łatwa iprzyjemna dla prawdziwych facetow a nie mamlasów i leserów zlóż cv
zdjecie uzytkownika
zeni - 2015-01-15 13:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba uzytknowniku @rodzinka.pl jakies zarty tutaj odstawiasz. na prawde ja bym chcial uzyskac jakies prawdziwe informacje a nie tylko gadanie na temat pracy jakby sie chcialo zeby to wygladalo rodzinka mozesz napisac jak jest na prawde czy sa te paczki i wczasy czy cos w tym stylu bo jak dla mnie to jest przesmiewczy wpis
zdjecie uzytkownika
rodzinka.pl - 2015-01-06 09:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Finalu warto pracowac sa trzynastki,wczasy pod gruszą sa premie,bony,paczki dla dzieci oczywiscie byla wigilia skladaj podanie. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-30 11:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisac w końcu, czy warto w Final pracować, bo póki co ta dyskusja przypomina jakis nieudany chat z onetu. To macie w tej firmie trzynastki i takie luksusy jak wczasy pod grusza, teraz na święta tez rzucili cos ekstra (premie, bony, paczki dla dzieci, wigilia była?), czy jednak ironizujecie i nic takiego tu nie występuje?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ogólnie rekrutacja jest ok, jesteś informowany o tym jak wygląda praca, co będziesz robić, jesteś oprowadzony po zakładzie, ale później jeśli masz być na anodowni uderza cię rzeczywistość smrodu i szkodliwości pracy przy chemii, której niby tam nie ma.
Pytania: Jeśli chorujesz na gardło, oskrzela, płuca itp. mów o tym i pytaj o to. Nikt ci później nie zapłaci za stracone zdrowie.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-19 07:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finalowiec - 2014-12-18 09:50:02]:
oświec wszystkich o co chodzi
zdjecie uzytkownika
finalowiec - 2014-12-18 09:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-17 15:12:17]:
jak nie wiesz o co chodzi to lepiej się nie wypowiadaj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Final
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Final?
Zadaj pytanie
x