Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Raben Polska Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-10-02 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniku a przy takiej umowie jak ty mowisz, ze na 1/2 etatu i ze na tydzien to ile z tej polowy etatu przez ten tydizen mozna wyciagnac? szczerze powiem, ze nie spotkalem sie z takimi umowami, ale moze jest to jakies wyjscie, mozna z tygodnia na tydzien sobie zmienic prace jak cos sie znajdzie lepszego i dodatkowego.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-09-26 17:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matrix - 2014-08-09 17:58:16]:
Kolego, nie za darmo ale też nie za taką naginke w pracy...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-17 19:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowy sa tygodniowe i 1/2 etatu. mało pracy .......premie nie każdy dostaje tylko ulubieńcy kierownika M.......zawsze coś nie jest tak potrzeba, zawsze jedni pracuja a drudy nic nie robia bo dla nich pracy nie ma.....a sczególnie wtedy kiedy sa zmiany popołudniowe
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-17 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zależy gdzie idziesz do pracy na magazyniera czy na naklejanie etykiet. jesli etykiet to do dupy......mało jest pracy czyli postojowe, albo wczesniej sie wychodzi z pracy, lub dostaje sie telefon lub esemes że roboty..... tak jest w rabenie sosnowiec.
zdjecie uzytkownika
umowa - 2014-09-16 18:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos wczesniej napisal na temat tego ze w pracy nie ma umowy. ja bym sie nie podjal takiej pracy jesli bym nie mial podpisanej umowy, wtedy przeciez moga mi nie zaplacic i nikt mi wtedy kasy nie odda. szczerze was prosze o potiwerdzenie tej wiadomosci. bo na prawde zastanwaim sie czy warto tam isc od pracy?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-09-11 20:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
mam pytanie jak się pracuje w Rabenie bo dostałam propozycję pracy co tam się robi i czy warto iść do pracy tam i czy rabenki jeszcze też tam pracują proszę o szczere odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-04 21:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w rabenie i powiem tak śniadanie zjesz jak nie ma aut a są zawsze czyli nigdy pięć osób na zmianie a ja jednej zmiznie od 1000 do 1100 palet wiec jak ktoś się zna to już wszystko wie.KIEROWNICY BURAKI NIE MA MIESIĄCA CO KTOŚ MA ZABIERANĄ PREMIE.I Ci mółwi bo tam niby miesiąc temu coś tam popsułeś a jak prosisz o zdjecia lub o udowodnienie ci winy to i tak ci nic nie pokaże ale premie weżmie ogólnie nie polecam ciągłe awantury i biegiem , biegiem i tyle.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-30 18:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nawet nie ma premii ani umowy,nie polecam pracy w tym zakładzie, TYLKO LIZUSY DOSTAJĄ PREMIE .........A reszta zapieprza bez premii
zdjecie uzytkownika
Matrix - 2014-08-09 17:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [max - 2014-08-08 11:02:03]:
za darmo chcesz premię dostawać?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-08-08 11:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w firmie Raben w Chorzowie, nie za dobrze się pracuje, praca bardziej męczy psychicznie niż fizycznie, żeby wyrobić normę to trzeba się bardzo ale to bardzo natyrać, czy to na wysokim składzie czy robiąc mixy palet, a jak w czasie miesiąca co wyrobisz normę uszkodzisz towar, paletę to i tak częściowo odliczają od premii, podstawa pensji około-nie więcej niż 1500zł netto + jak wyrobisz premię, a żeby dostać premię regulaminową to i tak musisz wyrobić 94% normy a jak nie zrobisz mniej to tylko goła wypłata, a żeby zrobić 94% normy to na wysokim składzie trzeba dziennie ściągnąć około 240 palet-bez udzkodzeń, za 1500zł i za taką naginkę w pracy to nie opłaca się tam pracować. TAK DELIKATNIE MÓWIĄC, NIE POLECAM NIKOMU, DUŻA A FIRMA A LIPA NA MAXA.
zdjecie uzytkownika
Szukam pracy - 2014-08-06 16:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, wiecie może jak wygląda praca w Raben w chorzowie?
Interesuje mnie na wózek widłowy.
JAkie zarobki jaka atmosfera ? Warto iśc czy raczej nie ?
Prosiłbym o odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-02 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [haha--k - 2014-07-14 21:03:44]:
Drze sie na takich nierobow jak Ty a moze zajrzyj najpierw w jej papiery zanim stwierdzisz ze ktos jest po podstawowce bo z tego jak piszesz wyglada na to ze to Ty chyba ledwo ja skonczylas
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2014-07-24 18:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno odwiedził nas Chorzów.Pani G.Pani B.Oczywiście z Rudą B.na czele.Reszta ekipy to spoko ludzie.gu3D
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-07-17 21:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chciał bym zaciągnąć informacji jak wygląda praca w Rabenie na wózkach widłowych w oddziale w Gądkach lub innym. To znaczy jakie warunki i płaca oraz jaki wymiar czasowy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bożenka - 2014-07-17 09:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LS - zrozumieliśmy za pierwszym razem
zdjecie uzytkownika
LS - 2014-07-16 20:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Rabenie oddział Chorzów. Jestem zadowolona. Kierownictwo jest bardzo w porządku, jak na tają firmę. Dziewczyny.... kurde same wiecie jakie jesteśmy. jak co masz do której to gadasz wprost i po sprawie. ja mam taką grupę że wszystko funkcjonuje normalnie. Jedyny minus firmy jest taki że woli ludzi zatrudniać przez agencje. Jednak po za tym pracuje się na spokojnie, nie ma parcia na szkło ale nie ma tez obijania. Czas akcji jest na tyle duży że spokojnym tempem każdy da radę, chyba że ma 2 lewe ręce i ma inteligencje 70 IQ
zdjecie uzytkownika
LS - 2014-07-16 20:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Rabenie oddział Chorzów. Jestem zadowolona. Kierownictwo jest bardzo w porządku, jak na tają firmę. Dziewczyny.... kurde same wiecie jakie jesteśmy. jak co masz do której to gadasz wprost i po sprawie. ja mam taką grupę że wszystko funkcjonuje normalnie. Jedyny minus firmy jest taki że woli ludzi zatrudniać przez agencje. Jednak po za tym pracuje się na spokojnie, nie ma parcia na szkło ale nie ma tez obijania. Czas akcji jest na tyle duży że spokojnym tempem każdy da radę, chyba że ma 2 lewe ręce i ma inteligencje 70 IQ
zdjecie uzytkownika
haha--k - 2014-07-14 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Samodzielna - 2014-07-07 08:51:41]:
To co jest w Sosnowcu jest śmiechu warte, brak zleceń, obgadywanie, zwłaszcza gruba gośka, nic nie robi tylko wysługuje się innymi zwłaszcza nowymi jeszcze dobrze nie zaczną a ta debilka po podstawówce już gębę drze na nie, że nic nie potrafią, a prawda jest taka, że sama nie wie co ma robić, nie wiem czemu ją tam trzymają, jak to pasożyt zwyczajny i nierób, trochę juz z nią robię, więc wiem jaka jest i mam nadzieję, że nie trafie do niej do stołu, mi tam dobrze z nowymi szybko się uczą i nie obijają sie. zmiana Bozeny jest lepsza, dziewczyny są tam bardziej zgrane, praca nie jest, ale zarobki śmieszne.a co do chorzowa, aż tak źle się tam nie pracowało, miejmy nadzieję, że Mariusz przejrzy na oczy i zacznie działać z nierobami. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Samodzielna - 2014-07-07 08:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze by wypadało pomyslec ze ludzie maja z firm takie podejście bo zarabiają taki śmieszny grosz ze szkoda gadac....co,chwile sie ktoś zwalnia bo znajduje lepsze pieniądze poza Rabenem i spokój większy..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Aneta Gulczyńska - 2014-07-03 23:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Córeczka - 2014-05-13 15:02:01]:
Zgodzę się. Niech każdy podpiszę się swoim nazwiskiem i wtedy zabiera głos.
Praca w Rabenie jest dla wytrwałych i komunikatywnych (żeby nie napisać: komunikujących umysłowo ;). Wiele pokory mnie nauczyła ta praca, nie raz człowiek otrzymał zj#be, ale wiadomo- jak się nie potkniesz, to się nie nauczysz. Rabenki wymagają, bo mają do tego podstawy- taka polityka firmy, jak Wam się nie podoba norma to z buzią do Góry na piętro ;) Pozdrawiam Panią R.
zdjecie uzytkownika
Mister - 2014-07-02 15:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Wie ktoś, jak wygląda dzień próbny w firmie Raben? Aktualnie oczekuje informacji czy dostałem się na tenże dzień jako młodszy dyspozytor transportu.
zdjecie uzytkownika
ZbytUczciwa - 2014-06-05 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żal (usunięte przez administratora) ściska,że takie chamstwo się porobiło na Sosnowcu...Zamiast się wspierać i pomagać to lepiej obgadywać każdego za plecami dramat... Dziękuje tym nielicznym,że pozostaliście sobą i dzięki wam jest normalnie :)
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-02 19:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z ul.Długiej to raczej ciężko tylko przez działki,fajne przejscie byłoby przez CTL ale oni tamtędy nie chcą puszczac...
zdjecie uzytkownika
bbbas - 2014-06-02 16:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, jak to jest z tymi szkoleniami? Ma ktoś jakieś pozytywne odczucia? Z tego co wiem, to "grupki" były i będą zawsze ..
zdjecie uzytkownika
Mxxx 84 - 2014-05-29 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam się można dostać od przystanku od ulicy Długiej?Jest jakieś przejście?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben Polska Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x