Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Raben Polska Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
qqq - 2014-05-28 16:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierdzielicie wescie sie za robote to normy beda.sa dziewczyny co normy robia bo przychodza pracowac a nie gadac tylko ...a najwiecej maja dopowiedzenia co najmniej robia
zdjecie uzytkownika
bbbas - 2014-05-28 13:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, jak to jest z tymi szkoleniami? Ma ktoś jakieś pozytywne odczucia? Z tego co wiem, to "grupki" były i będą zawsze ..
zdjecie uzytkownika
TaSamaJa - 2014-05-28 07:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Sosnowcu jest taka sama słaba organizacja jak i tam,na wszystko trzeba czekać nie wiadomo ile,a potem nie ma norm....A co do ludzi to niestety i tu zaczyna sie panoszenie,pokazywanie co to ja nie jestem,obgadywanie za plecami,darcie mordy i glupie komentarze...na Chorzowie Sosnowiec bardziej trzymał sie razem tu sie robią jakieś słabe grupki gdzie prawie każda każdej dupę obrabia-dramat
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-05-27 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tod - 2014-05-27 12:57:44]:
Jak wszedzie wszyscy nazekaja co bo szkolenie w chorzowie to byla porazka bo przez dwa miesiace niemial nas kto szkolic mieli nowych w nosie ..bo co bo straca zaraz prace to nienasza wina ze przeniesli oddzial do sosnowca.przynajmniej w sosnowcu ludzie sa zgrani pomagaja sobie kierownictwo wporzadku i sprawiedliwe..kazdny ma to naco zasloguje..pewnie ze byla garstka ludzi w chorzowie co chcialo pomuc ale to garstka teraz same sie musimy na nowo jeszcze raz szkolic hah...zapraszam do pracy do magazynu w sosnowcu ekipy fajne i fajna praca:-)
zdjecie uzytkownika
tod - 2014-05-27 12:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-) - 2014-05-27 04:36:43]:
wszędzie, wszyscy zawsze narzekaja na sosnowiec :) a tu taka odmiana. To czym się on różni od pozostałych oddziałów Raben?
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-05-27 04:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sosnowcu jest super:-)
zdjecie uzytkownika
XXXXXXX - 2014-05-22 12:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jesli chodzi o wozkowych to jak sprawa wyglada?
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-05-21 15:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez agencje zarobisz najnizsza,jako nowa nie będziesz szanowana przez większość pracownikow bo są tez fajne kobietki
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-05-20 19:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [SO - 2014-05-06 19:09:32]:
Witam wszystkich
Proszę Was o info jak się pracuje w firmie Raben Rudna Mała Zastanawiam się nad złożeniem podania ale słyszałam niezbyt pochlebne opinie o tym oddziale. Ponoć to kołchoz i na maxa wykorzystują pracownika, a co gorsza nie bardzo jest możliwość dalszego rozwoju , kasa tak sobie. Proszę o jakąś podpowiedź bo poważnie zastanawiam się nad tą firmą
zdjecie uzytkownika
Abathi - 2014-05-17 20:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większość dziewczyn miejscowych pracujących na tych halach mają strasznie pokrzywione umysły Totalne patologiczne debilki i prostaczki Nikt normalny dłużej tam nie popracuje Pracowałam tam i szoku doznałam Większość tych debilek widuje na ulicach Chorzowa Swiętochłowic istny szok szkoda gadać Pozdro dla normalnych pracujących tam ....Hala D3
zdjecie uzytkownika
Busowa - 2014-05-16 07:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do widzenia przyjaciele
wspólnych spraw mieliśmy wiele.
Dziś ta nitka się urywa,
ta co kończy i co zaczyna.
Pozdrawia Sosnowiec :)
zdjecie uzytkownika
nautralna - 2014-05-15 23:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, to mimo tych wszystkich marudzen, komentarzy i innych bzdur, powiem Wam drogie chorzowskie, ze mimo wszystko milo bylo Was poznac. Zawsze to jakies nowe dowiadczenie :) moze nie zawsze dobrze sie dogadywalysmy, ale fajnie bylo ! Pozdrawiam serdecznie. Najmlodsza sosnowiecka :)
zdjecie uzytkownika
Córeczka - 2014-05-13 15:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam , czytam te wszystkie opinie , komentarze i nic tylko za glowe się złapać ! Wiadomo każdy ma prawo do wlasnej opinii , nie każdy musi się z tym zgadzać , ok w porządku . No ale na boga! Ludzie! Jedziecie po niektórych jak po scierce do podlogi delikatnie pisząc ; ) Macie jakiś problem do kogoś to powiedzcie tej osobie to w twarz , a nie zachowujecie się jak dzieci... Wiadomo do biura chodzi się wtedy gdy nie idzie dac sobie rady z czymś , z kimś . Jeżeli on sie powtarza to logiczne , ze trzeba iść jeszcze raz , kolejny i następny ! Każdy ma swoje gorsze i lepsze dni ! Wiadomo jakie
sa kobiety , ciężko się z nimi dogadać , a co gorsza pracować . Nikt nikomu nie każe wszystkie pracownice ubostwiac . Każdy jest inny , dobry na swój sposób... Widzę same praktycznie hojraki tu sa na forum ; )
Pozdrawiam gorąco Mamę i Tate ; D ; * !
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-08 21:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak by było tak dobrze to by Viola dała radę.Widziałam jak ją traktowali jak piąte koło u wozu.Szkoda dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
gahshs - 2014-05-08 18:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla Gargamela i jej Klakiera z Napsow
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-05-08 18:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem jak wygląda miła atmosfera w pracy a kierownictwo jest super już pracowałąm w innj firmie to się nie dało tam pracować ja jeszcze nie natrafiłam na chamskie laski zawsze pomoga i nikt nie krzyczy ja jestem bardzo zadowolona z pracy z kierownictwa i z kobiet są super
zdjecie uzytkownika
ale dowcip - 2014-05-08 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2014-05-08 16:27:57]:
No teraz to mnie rozwalilas mila i przyjemna atmosfera chyba nie wiesz jak wyglada mila atmosfera w pracy moze i jest ale miedzy niektorymi stolami bo napewno nie w tedy jak przy stole znajduja sie wredne chamskie laski...jedna drugiej by drugiej oczy wydrapala byle normy zrobic i jaka tu pomoc moze pare jest chetna do pomocy ale nie wszystkie..praca fajna tylko niektorzy zryci ludzie niestety
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-05-08 16:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale piszecie bzdury w Rabenie się bardzo dobrze pracuje kobiety sa mile serdeczne pomoga a kto nie chce pracować to nie będzie P. Basia jest super kobieta zawsze usmiechnieta tak samo jak i P . Anita nie ma co narzekać jest tam miła przyjemna atmosfera ludzie zyczliwi Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
PIANO - 2014-05-07 22:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyznaczona do trzymanja porządku ok to niech to robi bo za brak zleceń i towaru to jest ona odpowiedzialna a nie jak kierownik zrobił zebranie o normy i jedna z rabenek sie odezwała że niema towaru że trzeba szukać czasami godzine to ani Baśka ani Gosia słowem sie nie odezwały więc od czego są a potem straszenie ludzi że wylecą z roboty jak normy nie poprawią jak wszkole nieumiesz siadaj pała
zdjecie uzytkownika
PIANO - 2014-05-07 22:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyznaczona do trzymanja porządku ok to niech to robi bo za brak zleceń i towaru to jest ona odpowiedzialna a nie jak kierownik zrobił zebranie o normy i jedna z rabenek sie odezwała że niema towaru że trzeba szukać czasami godzine to ani Baśka ani Gosia słowem sie nie odezwały więc od czego są a potem straszenie ludzi że wylecą z roboty jak normy nie poprawią jak wszkole nieumiesz siadaj pała
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-05-07 21:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak wogole to zescie sie uczepily pani rudej laska w porzadku co macie prwtencje do niej ze wprowadza troche dyscypliny wkoncu jest do tego wyznaczona i ma was ustawiac jak trzeba a wy sie wescie do roboty wkoncu wszystkie .to ona pozniej dostanie zjebke co macie problem to czemu nie pojdziecie z tyn do biura i powiedziec co wam niepasuje tylko za plecami gadac..takze ja bede bardzo zadowolona jakby basia ruda poszla na sosnowiec i zrobila by pozadek..basia nie daj sie:-)jestem z toba:-)
zdjecie uzytkownika
ono - 2014-05-07 21:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-05-07 21:34:21]:
Dokladnie zgadzam sie malo to ze dostawala zlecenia a dla innych niebylo non stop pati chodzi na skargi do biura o pierdoly masakra co jej to da ze bedzie podpierdzielac normy jej to niezwiekszy.ale dzisiaj bylo fakt niesprawiedliwie dosc ze miala zlecenia to jeszcze kontrola jakosci pol dniowki pomagala jej ....a sosnowiec olewany dalej
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-07 21:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha ha seniorita z wasem.A kto na takie miano zasłużył.?
zdjecie uzytkownika
POLA - 2014-05-07 21:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do norm wczoraj wyczytana za małą norme Patrycja czarna a dzisjaj prosze same dobre zlecenia żeby podgonić norme i pomoc Anety ale co tu sie dziwić jak sie ma koleżanke w biurze panią rudą
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-05-07 21:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha,ha,ha hit tygodnia seniorita z wasem.Ydk
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben Polska Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x