Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Raben

zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-25 09:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2015-08-25 06:10:02]:
Skąd wiesz, że praca specjalisty ds. utrz. obiektów nie jest ciężka. Pracowałeś na tym stanowisku? Ile można wyciągnąć na rękę? Mógłbyś napisać coś więcej. Dzięki.
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2015-08-25 06:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raben Polska potrzebuje teraz specjalisty do spraw utrzymania obiektów. Praca ta jest w Sosnowcu. Niektóre z zadań specjalisty to: nadzór oraz koordynacja robót konserwatorskich oraz remontowo – budowlanych, dokonywanie drobnych napraw na obiekcie firmy i nadzór nad podwykonawcami. Praca nie jest ciężka.
zdjecie uzytkownika
Kalarepa - 2015-08-12 09:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam zatrudniać sie tam przez Beetsma maja ludzi za idiotów, zero profesjonalizmu,kradną dniówki
zdjecie uzytkownika
tod - 2015-06-25 21:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [narwany - 2015-04-13 22:06:40]:
to prawda , że bardzo w pracy tutaj w Rabenie pomaga to gdy jest się osobą naprawdę towarzyską. Tacy mają później łatwiej ze względu na wspólne zainteresowania...wiadomo jakie. Dla chętnych szukających pracy polecam http://www.pracuj.pl/praca/menedzer-ds-operacyjnych-lubelskie,oferta,3976700 . Świeża oferta
zdjecie uzytkownika
narwany - 2015-04-13 22:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obsługa Klienta - 2015-03-17 15:03:43]:
W dziale obsługi klienta spedycji międzynarodowej po kilku latach jako specjalista około 2700-2900 brutto może dostaniesz. Wyposażenie i narzędzia pracy ok, trochę kulejący system, ale to moja subiektywna opinia. Ludzie jak wszędzie dużo osób dwulicowych, ale znajdą się także takie, które są w porządku. Jak będziesz dla kierownictwa równy gość, zawsze chętny do pracy i do kielicha na "nieobowiązkowych" integracjach i do nieodpłatnych nadgodzin, to będziesz miał się dobrze :-)
zdjecie uzytkownika
mgr_statystyki_pakowacz - 2015-04-05 14:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chętnie chciałbym podjąć się pracy jako pakowacz w centrum dystrybucyjnym Biedronki na Logistycznej 1.
Jak tam dojechać busem z Zagórza :)
Z drugiej strony oni przyjmują osoby która studiują na studiach doktoranckich dziennych (niedługo mam obronę).
A że po takich studiach ze statystyki i ekonometrii w tym regionie nie ma pracy to wolę z dr być już pakowaczem.

Pozdrawiam Profesor G. Trzpiot
zdjecie uzytkownika
Obsługa Klienta - 2015-03-17 15:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś tu pracuje w biurze w dziale obsługi klienta? chciałbym się dowiedzieć wiecej na temat obowiązków oraz $$$

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam,
Marek
zdjecie uzytkownika
heheh - 2015-02-26 21:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [max - 2014-08-08 11:02:03]:
W id logistics norma na wysokim składzie wynosi 250, lecz oni mają za zadanie wrzucać palety i wyrabiają to bez problemu. Co więcej, bardzo często przekraczają tę liczbę ;-)
zdjecie uzytkownika
khaki_girl@op.pl - 2015-02-19 22:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam Panią "Nogę" z 2013r (przywiązana noga streczem do palety- wybrańcy wiedzą o co biega) :D Dziewczyno- jesteś świetna (You made ma YEAR). I pana w katamaranach (czytaj: butach od garniaka) który nie pojmował kształtu UNek :D i pomimo zwolnienia ostro pracował dalej!
Było dużo z Wami uciechy, serio- nie szydzę z Was (!). Przyjemnie się pracowało :)
zdjecie uzytkownika
człek - 2015-02-17 12:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matrix - 2014-08-09 17:58:16]:
można ciężko pracować, ale trzeba wiedzieć za co...a za taką płace to byś kanarka nie wykarmił...
zdjecie uzytkownika
K - 2015-02-16 14:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos mial doczynienia z praca na stanowisku specjalisty ds amd transportu i wie jak to to od srodka wyglada..? nie tyle o sama prace..co o otoczenie..
zdjecie uzytkownika
kolo z 45 - 2015-02-14 11:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2015-01-26 12:27:05]:
wygląda tak: "Spedytor jest to osoba prawna lub fizyczna (przedsiębiorca), której celem działania jest organizowanie przewozu ładunków. Spedytor za odpowiednią opłatą świadczy usługi spedycyjne na rzecz osób prawnych lub fizycznych, względnie na potrzeby własne. Organizuje przewóz, wystawia dokumenty spedycyjne (listy przewozowe w zależności od użytego do transportu towaru środka transportowego, np. CMR/list przewozowy- transport samochodowy; COTIF/SMGS- transport kolejowy;morski list przewozowy;lotniczy list przewozowy) W znaczeniu potocznym mianem spedytora określa się przedsiębiorstwa spedycyjne."
źródło-Wikipedia
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-01-26 12:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda praca w spedycji?
zdjecie uzytkownika
kolo z 38 - 2014-11-26 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patryk - musisz być cienias jak pytasz o takie rzeczy !!!
znaj swoją wartość o uderz na rozmowie a nie pytasz na forum - kto Ci tu prawde powie ???? <lol>
albo tak , Raben IT no tak 6 tyś na ręke , służbowy laptop i komóra no i samochód rzecz jasna , stado premii co m-ąc i w ogóle miodzio :0
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-10-31 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arakdiusz - 2014-10-30 16:38:52]:
Mam pytanie adekwatnie praktyk w IT w Gądkach. Wymagania są jak dla mnie niewielkie i co do swoich umiejętności to jestem pewien że podołam. Ale kwestia jest raczej co oni oferują. Doświadczenie i współpraca z taka firma to jest coś ale myślicie że dają jakieś wynagrodzenie? Bo na stronie nie jest o tym nawet słowem wspomniane
zdjecie uzytkownika
arakdiusz - 2014-10-30 16:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maniusiekDW - 2014-10-27 17:30:24]:
W jakim dziale?
zdjecie uzytkownika
maniusiekDW - 2014-10-27 17:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. jak oceniacie prace w rabenie w sosnowcu na inwestycyjnej??
zdjecie uzytkownika
robotnicaMc - 2014-10-21 01:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, pracowałam tam jakiś czas i nie jest tak źle dziewczyny przy stołach są nie miłe dla nowych i chamskie to fakt niestety, ale dałam rade jakiś czas tam popracować. Najgorsza to była taka jedna starsza pani strasznie krzyczała jak kierownik nie widział bo przy nim to strasznie miła była i taka z plastrami na uszach strasznie nerwowa, a tak to obleci. Normy były jakieś i wyrabiałyśmy chyba przy stole z tego co rozmawiałam z Panią prowadzącą stół, ale wiadomo raz lepjej a raz gorzej. Pieniądze nie są najlepsze ale z braku pracy i to na chwilę dobre. Ciężko tam dojechać z Mysłowic. PozDr ; - )
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2014-10-16 23:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to nie polecam zasilku niby to jest kasa za nic ale na prawde ciezko za to wyzyc trzeba szukac pracy i tyle, dlatego tutaj to robie - jest jakas praca w rabenie, ktora nie wymaga doswiadczenia i jest lepiej platna i niz zasilek dla bezrobotnego? generalnie to jestem otwarty na wszystko tylko zeby mnie przyjeli bo zasilek sie mi konczy
zdjecie uzytkownika
haha--k - 2014-10-15 19:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2014-08-02 14:15:22]:
Oj jaka szkoda,że się burzysz, tak się składa, że na mnie się nie drze tylko na nowych, na mnie nie ma prawa się wydzierać bo wyleciała by szybciej niż ci się wydaję, a skoro przez gigantyczna nadwagę nie daje rady.... hmmm, to do widzenia, nie chce się robić nierobowi, to niech idzie na zasiłek.
zdjecie uzytkownika
karolina78 - 2014-10-14 17:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [loila29 - 2014-10-14 12:40:15]:
Przy dworcu PKP w Sosnowcu? Skąd masz takie informacje? Dowiedziałam się swoimi sposobami jak tam dojechać. Wystarczy wysiąść na przystanku na ulicy Traugutta i stamtąd jest 15-20 minut na nogach.
zdjecie uzytkownika
loila29 - 2014-10-14 12:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przy dworcu Pkp sosnowiec - też do mnie dzwonili ale ja się tam nie wybieram to jakiś zapieprz a ja nie ma siły bo już się narobiłam fizycznie z dziadkami u Niemca. Mam inną propozycje sprzedawcy w M1 .
zdjecie uzytkownika
karolina78 - 2014-10-13 11:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich,

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na jakim przystanku najlepiej wysiąść i jak potem iść by dostać się do firmy Raben w Sosnowcu? Została zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną i Pani z agencji nie potrafiła mi wyjaśnić jak to jest z dojazdem.
Czy da się jakoś od ulicy Długiej dotrzeć do siedziby firmy? Proszę o pomoc. Bardzo pilne. Rozmowa ma być w ten czwartek.

Z poważaniem,

Karolina S.
zdjecie uzytkownika
zs! - 2014-10-08 22:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie bede sie wypowiadac na temat pracy w rabenie teraz co sie tam porobilo to jest nie do opisania... Kierownikowi M.. Poprzestawialo sie w d..upie, jest 2 licowy! Sa lizodupuy ktore jak by mogly to niewiem co by zrobily , atmosfera bardzo nie fajna, jak chcecoe sprawcie sami co sie tam wyprawia, ja dobrze zrobilam ze odeszlam. Pozdrowiam. !
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-10-02 18:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,

Czy ktoś, kto pracuje jako pakowacz w Raben Sosnowiec, może opisać jak się tam pracuje? jakie zarobki? atmosfera? ludzie? Czy normę jest trudno wykonać czy nie. Czy są jakieś premie ?

Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-10-02 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniku a przy takiej umowie jak ty mowisz, ze na 1/2 etatu i ze na tydzien to ile z tej polowy etatu przez ten tydizen mozna wyciagnac? szczerze powiem, ze nie spotkalem sie z takimi umowami, ale moze jest to jakies wyjscie, mozna z tygodnia na tydzien sobie zmienic prace jak cos sie znajdzie lepszego i dodatkowego.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-09-26 17:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Matrix - 2014-08-09 17:58:16]:
Kolego, nie za darmo ale też nie za taką naginke w pracy...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-17 19:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowy sa tygodniowe i 1/2 etatu. mało pracy .......premie nie każdy dostaje tylko ulubieńcy kierownika M.......zawsze coś nie jest tak potrzeba, zawsze jedni pracuja a drudy nic nie robia bo dla nich pracy nie ma.....a sczególnie wtedy kiedy sa zmiany popołudniowe
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-17 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zależy gdzie idziesz do pracy na magazyniera czy na naklejanie etykiet. jesli etykiet to do dupy......mało jest pracy czyli postojowe, albo wczesniej sie wychodzi z pracy, lub dostaje sie telefon lub esemes że roboty..... tak jest w rabenie sosnowiec.
zdjecie uzytkownika
umowa - 2014-09-16 18:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos wczesniej napisal na temat tego ze w pracy nie ma umowy. ja bym sie nie podjal takiej pracy jesli bym nie mial podpisanej umowy, wtedy przeciez moga mi nie zaplacic i nikt mi wtedy kasy nie odda. szczerze was prosze o potiwerdzenie tej wiadomosci. bo na prawde zastanwaim sie czy warto tam isc od pracy?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-09-11 20:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
mam pytanie jak się pracuje w Rabenie bo dostałam propozycję pracy co tam się robi i czy warto iść do pracy tam i czy rabenki jeszcze też tam pracują proszę o szczere odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-04 21:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w rabenie i powiem tak śniadanie zjesz jak nie ma aut a są zawsze czyli nigdy pięć osób na zmianie a ja jednej zmiznie od 1000 do 1100 palet wiec jak ktoś się zna to już wszystko wie.KIEROWNICY BURAKI NIE MA MIESIĄCA CO KTOŚ MA ZABIERANĄ PREMIE.I Ci mółwi bo tam niby miesiąc temu coś tam popsułeś a jak prosisz o zdjecia lub o udowodnienie ci winy to i tak ci nic nie pokaże ale premie weżmie ogólnie nie polecam ciągłe awantury i biegiem , biegiem i tyle.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-30 18:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu nawet nie ma premii ani umowy,nie polecam pracy w tym zakładzie, TYLKO LIZUSY DOSTAJĄ PREMIE .........A reszta zapieprza bez premii
zdjecie uzytkownika
Matrix - 2014-08-09 17:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [max - 2014-08-08 11:02:03]:
za darmo chcesz premię dostawać?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-08-08 11:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w firmie Raben w Chorzowie, nie za dobrze się pracuje, praca bardziej męczy psychicznie niż fizycznie, żeby wyrobić normę to trzeba się bardzo ale to bardzo natyrać, czy to na wysokim składzie czy robiąc mixy palet, a jak w czasie miesiąca co wyrobisz normę uszkodzisz towar, paletę to i tak częściowo odliczają od premii, podstawa pensji około-nie więcej niż 1500zł netto + jak wyrobisz premię, a żeby dostać premię regulaminową to i tak musisz wyrobić 94% normy a jak nie zrobisz mniej to tylko goła wypłata, a żeby zrobić 94% normy to na wysokim składzie trzeba dziennie ściągnąć około 240 palet-bez udzkodzeń, za 1500zł i za taką naginkę w pracy to nie opłaca się tam pracować. TAK DELIKATNIE MÓWIĄC, NIE POLECAM NIKOMU, DUŻA A FIRMA A LIPA NA MAXA.
zdjecie uzytkownika
Szukam pracy - 2014-08-06 16:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, wiecie może jak wygląda praca w Raben w chorzowie?
Interesuje mnie na wózek widłowy.
JAkie zarobki jaka atmosfera ? Warto iśc czy raczej nie ?
Prosiłbym o odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-02 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [haha--k - 2014-07-14 21:03:44]:
Drze sie na takich nierobow jak Ty a moze zajrzyj najpierw w jej papiery zanim stwierdzisz ze ktos jest po podstawowce bo z tego jak piszesz wyglada na to ze to Ty chyba ledwo ja skonczylas
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2014-07-24 18:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno odwiedził nas Chorzów.Pani G.Pani B.Oczywiście z Rudą B.na czele.Reszta ekipy to spoko ludzie.gu3D
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-07-17 21:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chciał bym zaciągnąć informacji jak wygląda praca w Rabenie na wózkach widłowych w oddziale w Gądkach lub innym. To znaczy jakie warunki i płaca oraz jaki wymiar czasowy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bożenka - 2014-07-17 09:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LS - zrozumieliśmy za pierwszym razem
zdjecie uzytkownika
LS - 2014-07-16 20:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Rabenie oddział Chorzów. Jestem zadowolona. Kierownictwo jest bardzo w porządku, jak na tają firmę. Dziewczyny.... kurde same wiecie jakie jesteśmy. jak co masz do której to gadasz wprost i po sprawie. ja mam taką grupę że wszystko funkcjonuje normalnie. Jedyny minus firmy jest taki że woli ludzi zatrudniać przez agencje. Jednak po za tym pracuje się na spokojnie, nie ma parcia na szkło ale nie ma tez obijania. Czas akcji jest na tyle duży że spokojnym tempem każdy da radę, chyba że ma 2 lewe ręce i ma inteligencje 70 IQ
zdjecie uzytkownika
LS - 2014-07-16 20:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje w Rabenie oddział Chorzów. Jestem zadowolona. Kierownictwo jest bardzo w porządku, jak na tają firmę. Dziewczyny.... kurde same wiecie jakie jesteśmy. jak co masz do której to gadasz wprost i po sprawie. ja mam taką grupę że wszystko funkcjonuje normalnie. Jedyny minus firmy jest taki że woli ludzi zatrudniać przez agencje. Jednak po za tym pracuje się na spokojnie, nie ma parcia na szkło ale nie ma tez obijania. Czas akcji jest na tyle duży że spokojnym tempem każdy da radę, chyba że ma 2 lewe ręce i ma inteligencje 70 IQ
zdjecie uzytkownika
haha--k - 2014-07-14 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Samodzielna - 2014-07-07 08:51:41]:
To co jest w Sosnowcu jest śmiechu warte, brak zleceń, obgadywanie, zwłaszcza gruba gośka, nic nie robi tylko wysługuje się innymi zwłaszcza nowymi jeszcze dobrze nie zaczną a ta debilka po podstawówce już gębę drze na nie, że nic nie potrafią, a prawda jest taka, że sama nie wie co ma robić, nie wiem czemu ją tam trzymają, jak to pasożyt zwyczajny i nierób, trochę juz z nią robię, więc wiem jaka jest i mam nadzieję, że nie trafie do niej do stołu, mi tam dobrze z nowymi szybko się uczą i nie obijają sie. zmiana Bozeny jest lepsza, dziewczyny są tam bardziej zgrane, praca nie jest, ale zarobki śmieszne.a co do chorzowa, aż tak źle się tam nie pracowało, miejmy nadzieję, że Mariusz przejrzy na oczy i zacznie działać z nierobami. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Samodzielna - 2014-07-07 08:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze by wypadało pomyslec ze ludzie maja z firm takie podejście bo zarabiają taki śmieszny grosz ze szkoda gadac....co,chwile sie ktoś zwalnia bo znajduje lepsze pieniądze poza Rabenem i spokój większy..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Aneta Gulczyńska - 2014-07-03 23:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Córeczka - 2014-05-13 15:02:01]:
Zgodzę się. Niech każdy podpiszę się swoim nazwiskiem i wtedy zabiera głos.
Praca w Rabenie jest dla wytrwałych i komunikatywnych (żeby nie napisać: komunikujących umysłowo ;). Wiele pokory mnie nauczyła ta praca, nie raz człowiek otrzymał zj#be, ale wiadomo- jak się nie potkniesz, to się nie nauczysz. Rabenki wymagają, bo mają do tego podstawy- taka polityka firmy, jak Wam się nie podoba norma to z buzią do Góry na piętro ;) Pozdrawiam Panią R.
zdjecie uzytkownika
Mister - 2014-07-02 15:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Wie ktoś, jak wygląda dzień próbny w firmie Raben? Aktualnie oczekuje informacji czy dostałem się na tenże dzień jako młodszy dyspozytor transportu.
zdjecie uzytkownika
ZbytUczciwa - 2014-06-05 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żal (usunięte przez administratora) ściska,że takie chamstwo się porobiło na Sosnowcu...Zamiast się wspierać i pomagać to lepiej obgadywać każdego za plecami dramat... Dziękuje tym nielicznym,że pozostaliście sobą i dzięki wam jest normalnie :)
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-06-02 19:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z ul.Długiej to raczej ciężko tylko przez działki,fajne przejscie byłoby przez CTL ale oni tamtędy nie chcą puszczac...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja prowadzona była przez pośredników. Zasada taka, że zatrudniasz się przez agencję pracy tymczasowej i po 3 miesiącach przechodzisz pod Raben. Jak się starasz to nie ma problemów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
bbbas - 2014-06-02 16:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie, jak to jest z tymi szkoleniami? Ma ktoś jakieś pozytywne odczucia? Z tego co wiem, to "grupki" były i będą zawsze ..
zdjecie uzytkownika
Mxxx 84 - 2014-05-29 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam się można dostać od przystanku od ulicy Długiej?Jest jakieś przejście?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Raben!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raben
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert