Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bahlsen Sweet

Pracowałeś w firmie Bahlsen Sweet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kysio - 2015-04-25 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta o pracę jest jako operator maszyn ale przyjmują na stanowisko pakowacz bo nie mogą przyjąć od razu na operatora i na takim stanowisku siedzisz parę lat no inna sprawa jak masz układy to moment dostajesz operatora,ale to też marne pieniądze 3zmiany gorąc rewelacji niema lepiej płaci grama i lajkonik
zdjecie uzytkownika
pietrekc - 2015-04-13 20:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem na rozmowie na operatora produkcji na poczatek proponuja 1500zl za system 3zmianowy
zdjecie uzytkownika
pyłek - 2015-03-19 01:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a orientujecie się gdzie mogę złożyć cv żeby dostać się do kawy lub Lajkonika albo Bal-sena
zdjecie uzytkownika
Kysio - 2015-02-16 23:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
K&k to gówniana firma która oszukuje pracowników na każdym kroku a co do atmosfery to zależy z kim się pracuje bo rożne szajbusy tam pracują jeden ma większe odchyłki od normy a drugi jest spoko i to są fakty
zdjecie uzytkownika
kraszer - 2015-02-15 16:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę w tym miejscu to ze swojego doświadczenia jak najbardziej mogę polecić. Bahlsen mogę wyróżnić za dobrą atmosferę w pracy , ludzkie podejście do swoich pracowników oraz możliwość odbywania wielu ciekawych szkoleń. Ogólnie jak dla mnie oczywiście na duży plus ;) sami sprawdźcie jak Wam się spodoba
zdjecie uzytkownika
AAAllll - 2015-02-02 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
zdjecie uzytkownika
AAAllll - 2015-02-02 19:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-01-22 18:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale zatrudniali jakoś niedawno nowe osoby z tego co pamiętam tak naprawdę i można tutaj już spokojnie pomyśleć o jakimś konkretnym rozwoju. jak myślicie, czy mozna iśc do nich nie znając nikogo kompletnie? bo wiem, że ludzie z polecenia są czasem pryjmowani no i to ma i plusy i minusy swoje jednak.
zdjecie uzytkownika
jobel - 2015-01-22 10:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma niby na międzynarodowym poziomie, ale kierownictwo tej firmy jest niczym polski rząd - korupcja, układy i żeby jak najwięcej dla siebie
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2015-01-07 23:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bardzo prosta odpowiedz dotycząca różnicy między pracodawcami , mianowicie pracując w firmie Bahlsen Sweet będziesz miał zaszczyt pracować przez firmę pośredniczącą pracą i umowę o pracę będziesz podpisywał w nieskończoność aż komuś się to znudzi , myślę że będziesz to ty POWODZENIA K&K czeka
zdjecie uzytkownika
lucjan kabanos - 2015-01-05 16:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze, nie wierze nigdy do końca w negatywne komentarze odnośnie pracodawców na takich forach. po drugie, nie chcąc wzbudzać niepotrzebnych emocji negatywnych, zadam moje pytanie nieco inaczej z racjio tego że szukam pracy. jakie plusy ma praca w Bahlsen Sweet i czym się ten pracodawca na plus wyróżnia od innych?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-20 18:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież forum jest całkowicie anonimowe, mozna pisac tutaj co się chce. Nawet jakby Bahlsen sweet próbował dojść do autora posta, to mu sie to nie uda... Chyba kazdy może napisac subiektywna opinie na temat pracy i nie będzie to żadnym oczernianiem wizerunku firmy. Także nie bójcie się pisać! Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-04 15:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mark - 2014-10-31 21:03:33]:
@Mark właśnie tak jak Mark chcą nam zamknąć buzie. Próbują zastraszyć i szantażować. Jak ktoś napisze cokolwiek nie tak na temat zarządzania firmą pojawiają się komentarze tego typu. Wyciągajcie konsekwencje jak chcecie.
zdjecie uzytkownika
Mark - 2014-10-31 21:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są jakiekolwiek wyciągane konsekwencji co do tych wspomnianych Pań, o których wspomniał @znajomy ? to, że częste wychodzenie na papieroski to znana powszechnie metoda skutecznie ograniczając ilość czasu spędzonego na właściwej pracy, którą można spotkać prawie w każdym zakładzie pracy. Czy się mylę ?
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-10-21 12:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nati - 2014-10-10 20:48:45]:
Tak, tak sprawa Wyrobów jak szybko wyszła, tak szybko ją zgasili. Co lepsze stanowiska odziedziczyli synowie oni już mają doświadczenie i wskazówki od taty i zaraz będzie to samo
zdjecie uzytkownika
nati - 2014-10-10 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie kierownictwo tej firmy jest jak rząd w naszym kraju, nic tylko własne kieszenie wypchać. To nic że niektóry wały kręcą, "uciszmy sprawę, bo może jeszcze nasze wałki znajdą".. nie mogę uwierzyć tylko że Pan naczelny daje się w to wmieszać. ...chyba że...?
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-10-09 19:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świadkiem pań które pracują w tej firmie wychodza co 5 min na papierosa jest to nie dorzeczne a wręcz karegoryczne zachowanie .Zastanawiam się za co ta firma płaci pracownikom bo licząc wyjścia tych pan to jest tylko może 2godziny solidnej pracy z osimiu:-/
zdjecie uzytkownika
kościor - 2014-10-04 20:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda nie jestem odpowiedzialny za kreowana przez nich polityke, ale takie zachowanie na dluzsza mete nie maja sensu, bo osoby, ktore na dane stanowiska nie zasluzyly raczej nie przyniosa firmie odpowiednich korzysci. Z tego wniosek, ze takie decyzje sa chybione, a firma w koncu na tym sporo straci
zdjecie uzytkownika
zigi - 2014-09-22 16:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kościor - 2014-09-12 08:15:26]:
@Kościor mnie też to dziwi, szczególnie że w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są awansowani na kierowników, a dobrzy pracownicy po kilka lat pracują za psie pieniądze przez pośrednika lub odchodzą. ...bo nie ma dla nich etatu...
zdjecie uzytkownika
Kościor - 2014-09-12 08:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracus Powiedz mi proszę, bo w przeciętnym normalnym zakładzie każdy ma swoje obowiązki i rzeczy do wykonania danego dnia. Nie wchodzi w ich skład "lizanie". Jaki sens ma takie zachowanie, co ono przynosi? Dla mnie to przejaw poziomu przedszkolaka co niektórych pracowników, a nie mogę zrozumieć faktu zatrudniania takich ludzi w tak uznanej marce jak Bahlsen.
zdjecie uzytkownika
Strup - 2014-05-20 01:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jeśli w ten sposób podchodzą do pracowników to nie dziwne, że mają niską skuteczność i atmosferę rodem z piekła. Ktoś sięgnie po olej do głowy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-13 16:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak motywują Kierownicy firmy Bahlsen swoich Przedstawicieli Handlowych do pracy?
Odpowiedź:
"Ma być zrobione i ch.. mnie to obchodzi jak Ty to zrobisz"......hm reszta jest milczeniem
zdjecie uzytkownika
siko - 2014-05-12 08:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gigor - 2014-05-05 20:28:21]:
kasa???? firma ma jedne z najniższych stawek w okolicy... i większość umów śmieciowych lub przez pośrednika firmę K&K, która zresztą jest jedną ze spółek właściciela firmy bahlsen
zdjecie uzytkownika
Gigor - 2014-05-05 20:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak z kasą, da radę w ogóle z tego w tym kraju normalnie żyć i przy okazji jakieś grosze odłożyć??
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-04-29 21:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Ja pracowałam w części administracyjnej parę lat. Uważam, że to idealne miejsce na zdobycie doświadczenia. Firma wspiera inicjatywę pracownika i daje duże szanse na rozwój. Niestety po paru latach doświadczenia dobrze wykwalifikowani pracownicy szukają lepiej płatnej pracy...oczywiście na niekorzyść Bahlsena. W tym roku były duże zmiany organizacyjne i jak to teraz wygląda to ciężko stwierdzić.
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-04-12 14:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [olac - 2014-03-10 19:42:19]:
mnie zastanawia jedno czy te wyroby wiedzą co znaczą słowa honor i duma... gdybym to ja była na ich miejscu, to po takiej akcji, jak ta z ojcem spaliłabym się ze wstydu i sama odeszła z firmy... a oni "za parę zetek" wyrzekli się swojego własnego ojca i udawali że ich to nie dotyczyło, pomimo tego że cała firma znała prawdę...
zdjecie uzytkownika
Byku - 2014-04-03 13:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Może ktoś napisać czy są rekrutacje na produkcję ,jak obecnie wyglądają zarobki,ile godzin w tygodniu itp... ??
zdjecie uzytkownika
BUBU - 2014-03-18 17:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no i znowu majtkowy interes usunięty czyżby aktywnym członkiem tego forum był sam zainteresowany koordynator z BMW i tu same głupoty wypisuje a jak ktoś napisze coś co się jego Tyczy to od razu skasowane zostaje ??? Ciekawe ??? A prawda jest taka że z tego koordynatora to ostatnia K--WA jest bo inaczej to się o nim powiedzieć nie da!!!!
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-18 16:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [lul - 2014-03-17 21:06:10]:
w sumie to chciałam do zarobków nawiązać, w tej firmie marne grosze. Pieniędzy na podwyżki nie, trzeba eliminować straty, nie możemy dać nowych etatów itp. -co roczna bajka zarządu...
ale tego rodzaju strat zarząd nie pokazuje i jak widać nie potrafi sobie z nimi poradzić :(
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-18 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lul - 2014-03-17 21:06:10]:
co nie zmienia faktu, że jeden za swe wałki samochód kupił a drugi dom wybudował
zdjecie uzytkownika
lul - 2014-03-17 21:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [edo - 2014-03-15 05:44:04]:
Ciekawe czym jeździ teraz podobno tokami i łopatom porusza KOORDYNUJE poziom piasku i żwiru w betoniarce interes życia ma szmata. A taki mądry i obrotny był i sam się przekręcił za grube wałki robił bo wakacje i w głowie nowe BMW już było a tu klops nie poszło jak zaplanowane było
zdjecie uzytkownika
lul - 2014-03-17 21:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olac - 2014-03-17 20:05:22]:
z tym bym się nie zgodził ten to i swojego wyrolował za parę zetek dla tego tag go większość "poważała" mówicie układy jakie układy miał jak i na niego pora przyszła a taki się czuł nietykalny a jednak się przeliczył - jak się szybko wydrapał tak szybko spadł no ciekawe co było tego powodem ?????
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-17 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no tak, ale z tego co słyszałam on jest jakąś rodziną z Wyrobami, oni wszyscy są po jednych pieniądzach...
zdjecie uzytkownika
edo - 2014-03-15 05:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zapomnieliście o byłym koordynatorze z BMW,
zdjecie uzytkownika
olac - 2014-03-10 19:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (19)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-18 15:08:29]:
Wyroby zawsze słynęły z układów, a na układy nie ma rady:)
zdjecie uzytkownika
BUBU - 2014-03-08 12:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-02-18 15:08:29]:
wygląda jak by ktoś zapomniał wspomnieć o SOBIE !!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-03 22:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pracuję w tej firmie od 6 lat jako PH, kiedyś było fajnie plany może i były wysokie ale byly do ogarnięcia w tej chwili nikt się nie przejmuje tym jaka jest sytuacja na rynku, że wiecej się sklepów zamyka niż otwiera, że wielką ekspansję robią dyskonty i rynek detaliczny "zdycha" plany sa coraz wyższe praktycznie nie do osiagnięcia, a dniówka do wykonania w wysokości 4000 - 6000 to standard tylko przeliczcie to sobie na paczkę ciastek, która kosztuje ok 2,50 sami wniosek jest prosty. Nie wspominam tu o podwyżkach płac w wysokości 100 zł rocznie to chyba jakiś żart..... Faktycznie mozna wyciągnąć ok 3500 miesięcznie ale po takim miesiącu jest człowiek skonany. Oczywiście jest to dobra firma pod względem socjalu ale to nie wszystko, jeżeli góra nie potrafi zauważyć co się dzieje na rynku i ładuje wszystko co tylko można w dyskonty to marny nasz los PH Bahlsen.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-18 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [xaxa - 2014-02-15 18:27:25]:
pracowałam w tej firmie o. (usunięte przez administratora) coś w tym jest z tymi układami.
Kilka lat temu w skawinie "zwolniono" (ponoć sam odszedł) kierownika magazynu, był wielki szum w całym zakładzie, bo ponoć okradał firmę od kilku lat na setki tysięcy zł jak nie miliony. Po kilku latach dziwnym trafem ktoś awansuje jego syna na kierownika magazynu w jaworniku... ostatnio słyszałam że drugi z jego syn został kierownikiem magazynów w skawinie??..
zdjecie uzytkownika
xaxa - 2014-02-15 18:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [Moic - 2014-02-15 16:30:20]:
(usunięte przez administratora). chcesz dobrą pracę to musisz mieć znajomości. najlepsi pracownicy biorą urlopy, podpisują z firmą umowy o dzieło i prowadzą szkolenia za kilka tysięcy zł za dni. jedne i te same firmy podwykonawcze otrzymujące zlecenia... np. firma prowadząca niedawną rozbudowę firmy bahlsen wartą kilkadziesiąt mln zł - to firma, która kupiła od firmy bahlsen kamienicę przy głównej drodze, teraz po generalnym remoncie wynajmuje ją syn prezesa(usunięte przez administratora). i prowadzi tam przedszkole. Nagle firma bahlsen zmienia dostawcę posiłków regeneracyjnych. jaka firma je teraz dostarcza??? kuchnia z przedszkola pana prezesa... jedni okradają firmę na miliony i nie ponoszą żadnych konsekwencji a wręcz przeciwnie jego rodzina po kilku latach zaczyna awansować w strukturach firmy natomiast drudzy za pięć śrubek dostają dyscyplinarkę. firma bahlsen motywuje tylko swoich!!!
zdjecie uzytkownika
Moic - 2014-02-15 16:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bahlsen musi jakoś motywować pracowników. Bo wiadomo pracownik niezadowolony to strata dla firmy, szczególnie wizerunkowa.
zdjecie uzytkownika
Bahlsenowiec - 2014-01-11 23:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć do wszystkich zainteresowanych . w 1998 roku budowałem dzial sprzedazy w tej firmie , przeszedłem podzial na slone i słodkie i nigdzie nie pracowało mi sie lepiej , do dzis wspominam tamte czasy i wyniki , które osiagalismy !! ale wszystko co dobre szybko sie kończy , odeszł dobra kadra i przyszli warszawscy wedlowcy - wypipszeni z hukiem no i zaczeło się - wyscig szczurów - a szkoda bo to nieliczna Firma dbajaca o ludzi - taka była!!.
Ale do dziś jako Handlowiec stosuję metodę 5 kroków - najlepsza na rymku i co najwazniejsze - skutkuje 100% zamówieniem ,
Wszystkim płaczką radzę brać się do roboty , bo praca PH w innych Firmach jest jeszcze gorsza - sprubójcie w Wawie - np. w wedlu lub lu to się wam odechce,a wszystkim romantykom , którzy chca mieć samochód słuzbowy i czas pracy 4 - 5 godz. i ściemniać radzę jedno !!!! idżcie na produkcję albo kuroniówkębo nie nadajecie się do zadnej roboty - jesli nie potraficie zorganizowaćsobie tras i czasu . Tyle dobrej rady dla karierowiczów i absolwentów wyzszych uczelni .
RPH ds. Hurtu Galxo Smith Kline
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-01-11 22:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slawek@onet.poczta.eu - 2009-12-29 10:05:07]:
nie becz - jak sobie nie radzisz idż na stróza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 20:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu wyglądają zarobki przedstawiciela handlowego Bahlsen Sweet? 1700 podstawy, a z premią 3500? Bo to dość spora rozbieżność. Skoro dają samochód, to napisze ktoś, jak rozliczana jest benzyna?
zdjecie uzytkownika
STARY - 2011-12-09 18:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE NADAJESZ SIE NA HANDLOWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAMOCHÓD TO NIE WSZYSTKO !!! PLANY TO NORMALKA , A JAK NIE SPRZEDAJESZ TO FIRMA MA WZIĄŚĆ KREDYT NA TWOJA WYPŁATĘ I KOSZTY?????
PRZESTAŃ BECZEĆ LELUGO I DO ROBOTY !!!!
JAK CI W BAHLSENIE CIEZKO PRZENIESZ SIĘ DO KRAFTA - TO SIĘ [usunięte przez moderatora] Z BULU.
TYPOWY POMORZAK - NIC NIE ROBIĆ A ZAROBIĆ !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
paula - 2011-03-24 23:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja mam pytanie widzialam inne zagraniczne oddziały firmy Balhsen np w anglii czy mozna aplikowac do firmy ale do zagranicznego oddziału?/ ktos cos wie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
witam - 2010-04-12 21:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ktoś pracował w tej firmie jako van seller jeśli tak prosze o opinie i naczym dokladnie polega ta praca
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-18 12:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3500zl?Ciekawe?Chyba juz z premia kwartalna.Generalnie jak nie zrobisz 100% planu to 1700zl.Pracuje w tej firmie kilka lat i to co sie teraz dzieje to jakas masakra!!!!Plany wysokie nie do zrobienia.Podstawa niska. Firma mysli,ze zlapala Boga za nogi i caly swiat zajada sie tylko ciasteczkami Bahlsena.Bardzo male wsparcie. Cisnienie nie z tej ziemii. Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
slawek@onet.poczta.eu - 2009-12-29 10:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem gdzie ty i z kim pracowałeś w regionie pomorskim Ja tam pracuję i myślę że jest ok jak dobrze ułożysz sobie dzień to o 15 możesz mieć koniec pracy a odnośnie soboty to nikt nigdy nikogo nie zmuszał do pracy a zarobki jak wszystko robisz z premiami / kw/ wychodzą ponad 3500 pln a szefowa jak w każdej firmie musi cisnąć pokaż mi taką firmę gdzie nie robisz planu a szef cię głaska po głowie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brałem udział w rekrutacji na stanowisko Junior Brand Managera. Spotkanie (1. etap) przebiegło w dość miłej atmosferze. Standardowe pytania itp.
UWAGA! Nie otrzymałem feedbacku, zarówno prostej informacji czy przechodzę dalej, czy też nie, jak i informacji uzasadniającej.
I z tego co wiem, firma ta właśnie w ten sposób traktuje kandydatów. Jeśli ktoś nie przypadł do gustu wówczas szukają dalej, ale nie mają w zwyczaju poinformować kandydata. W sytuacji, iż do marketingu rekrutują niemal non stop może to doprowadzić do sytuacji, iż zrażą do siebie potencjalnych kandydatów.
Pytania: standardowe
zdjecie uzytkownika
zdegustowany - 2009-12-03 21:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem pracownikiem tej firmy w regionie pomorskim, wymagania firmy są nierealne do osiągnięcia, zarobki nawet po niżej przeciętnej, szefowa nie reformowalna tylko więcej i więcej, plany wyśrubowane do granic możliwości, praca na zasadzie "radź sobie sam" pracować najlepiej od 7 do 23 i to jeszcze może mało bo i w soboty czasami się zdaża. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Roman - 2009-09-08 12:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytałem w Bahlsenie o prace i dowiedziałem się ,że można zarobić tu 3.50 na godzine pozdrawiam władze firmy życząc im takich stawek,po zatym to do lepszej pracy trzeba mieć garba bez tego szkoda zawracać sobie głowy-jest to firma niemiecka a niemiec to niemiec wszyscy to wiemy czym to pachnie nie polecam tej firmy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bahlsen Sweet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert