brak logo

Bahlsen Sweet

Skawina

Opinie o Bahlsen Sweet

niki 2015-07-31 21:50:32
Witam, jakie są warunki pracy w Skawinie na stanowisku pakowacza ciastek? Te zmiany o których informuje agencja to są co 2 dni czy po tygodniu się pracuje? Na ile dają umowę i czy są fajni w miarę młodzi ludzie w zespołach? :)
zła 2015-07-20 10:20:50
praca w Bahlsen w skawinie jest spoko podejscie do ludzi też natomiast nie próbujcie w EkoWafel zator bo to oszusci;cygany i zadnego podejscia do człowieka
igi 2015-07-13 05:53:24
Wyroba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jabłko nie spada daleko od jabłoni... każdy kto ma jakąkolwiek styczność z tą firmą dobrze o tym wie...
2
kocurek 2015-06-27 14:34:20
PRAWDA W oczy boli haha ha! !
kocurek 2015-06-27 14:25:49
Prawda w oczy w kole haha ha
1
kocurek 2015-06-27 14:23:32
Właśnie ktoś komuś zazdrościć i oczy bolą . Bo jak się umie pracować dobrze bez żadnego oszustwa tak jak jedna osoba z bahlsen która został zwolniona.
1
Jolo 2015-06-19 16:19:48
kogos prawda w oczy kole..?
Jolo 2015-06-19 16:19:26
kogos prawda w oczy kole..?
kocurek 2015-05-22 18:34:01
Same bzdury wypisuje pewna osoba ☺.
1
kocurek 2015-05-22 18:29:19
Same gupoty W OSTATNIEJ OPINIE KTOŚ WYPISUJE BZDURY.
1
aga.. 2015-04-28 10:44:51
to jednak Wyroby dopięły swego... rodzinny interes został w rodzinie...
a propos po ile teraz te ciastka z garażu i kto siedzi na kasie kadł.. czy piwow...
7
Kysio 2015-04-25 21:42:45
oferta o pracę jest jako operator maszyn ale przyjmują na stanowisko pakowacz bo nie mogą przyjąć od razu na operatora i na takim stanowisku siedzisz parę lat no inna sprawa jak masz układy to moment dostajesz operatora,ale to też marne pieniądze 3zmiany gorąc rewelacji niema lepiej płaci grama i lajkonik
pietrekc 2015-04-13 20:51:12
bylem na rozmowie na operatora produkcji na poczatek proponuja 1500zl za system 3zmianowy
pyłek 2015-03-19 01:36:17
Witam a orientujecie się gdzie mogę złożyć cv żeby dostać się do kawy lub Lajkonika albo Bal-sena
1
Kysio 2015-02-16 23:59:12
K&k to gówniana firma która oszukuje pracowników na każdym kroku a co do atmosfery to zależy z kim się pracuje bo rożne szajbusy tam pracują jeden ma większe odchyłki od normy a drugi jest spoko i to są fakty
AAAllll 2015-02-02 19:22:56
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
AAAllll 2015-02-02 19:22:00
Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma
2
jobel 2015-01-22 10:27:06
firma niby na międzynarodowym poziomie, ale kierownictwo tej firmy jest niczym polski rząd - korupcja, układy i żeby jak najwięcej dla siebie
1
Arnold 2015-01-07 23:58:37
bardzo prosta odpowiedz dotycząca różnicy między pracodawcami , mianowicie pracując w firmie Bahlsen Sweet będziesz miał zaszczyt pracować przez firmę pośredniczącą pracą i umowę o pracę będziesz podpisywał w nieskończoność aż komuś się to znudzi , myślę że będziesz to ty POWODZENIA K&K czeka
2
yoyo 2014-11-04 15:18:59
@Mark właśnie tak jak Mark chcą nam zamknąć buzie. Próbują zastraszyć i szantażować. Jak ktoś napisze cokolwiek nie tak na temat zarządzania firmą pojawiają się komentarze tego typu. Wyciągajcie konsekwencje jak chcecie.
3
yoyo 2014-10-21 12:41:43
Tak, tak sprawa Wyrobów jak szybko wyszła, tak szybko ją zgasili. Co lepsze stanowiska odziedziczyli synowie oni już mają doświadczenie i wskazówki od taty i zaraz będzie to samo
1
nati 2014-10-10 20:48:45
Dla mnie kierownictwo tej firmy jest jak rząd w naszym kraju, nic tylko własne kieszenie wypchać. To nic że niektóry wały kręcą, "uciszmy sprawę, bo może jeszcze nasze wałki znajdą".. nie mogę uwierzyć tylko że Pan naczelny daje się w to wmieszać. ...chyba że...?
1
znajomy 2014-10-09 19:29:50
Jestem świadkiem pań które pracują w tej firmie wychodza co 5 min na papierosa jest to nie dorzeczne a wręcz karegoryczne zachowanie .Zastanawiam się za co ta firma płaci pracownikom bo licząc wyjścia tych pan to jest tylko może 2godziny solidnej pracy z osimiu:-/
zigi 2014-09-22 16:20:37
@Kościor mnie też to dziwi, szczególnie że w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są awansowani na kierowników, a dobrzy pracownicy po kilka lat pracują za psie pieniądze przez pośrednika lub odchodzą. ...bo nie ma dla nich etatu...
pracownik 2014-05-13 16:41:41
Jak motywują Kierownicy firmy Bahlsen swoich Przedstawicieli Handlowych do pracy?
Odpowiedź:
"Ma być zrobione i ch.. mnie to obchodzi jak Ty to zrobisz"......hm reszta jest milczeniem
1
siko 2014-05-12 08:07:59
kasa???? firma ma jedne z najniższych stawek w okolicy... i większość umów śmieciowych lub przez pośrednika firmę K&K, która zresztą jest jedną ze spółek właściciela firmy bahlsen
1
abc 2014-04-29 21:42:38
Witam,
Ja pracowałam w części administracyjnej parę lat. Uważam, że to idealne miejsce na zdobycie doświadczenia. Firma wspiera inicjatywę pracownika i daje duże szanse na rozwój. Niestety po paru latach doświadczenia dobrze wykwalifikowani pracownicy szukają lepiej płatnej pracy...oczywiście na niekorzyść Bahlsena. W tym roku były duże zmiany organizacyjne i jak to teraz wygląda to ciężko stwierdzić.
1
ann 2014-04-12 14:57:41
mnie zastanawia jedno czy te wyroby wiedzą co znaczą słowa honor i duma... gdybym to ja była na ich miejscu, to po takiej akcji, jak ta z ojcem spaliłabym się ze wstydu i sama odeszła z firmy... a oni "za parę zetek" wyrzekli się swojego własnego ojca i udawali że ich to nie dotyczyło, pomimo tego że cała firma znała prawdę...
13
Byku 2014-04-03 13:09:59
Witam. Może ktoś napisać czy są rekrutacje na produkcję ,jak obecnie wyglądają zarobki,ile godzin w tygodniu itp... ??
3
BUBU 2014-03-18 17:18:28
no i znowu majtkowy interes usunięty czyżby aktywnym członkiem tego forum był sam zainteresowany koordynator z BMW i tu same głupoty wypisuje a jak ktoś napisze coś co się jego Tyczy to od razu skasowane zostaje ??? Ciekawe ??? A prawda jest taka że z tego koordynatora to ostatnia K--WA jest bo inaczej to się o nim powiedzieć nie da!!!!
4
olac 2014-03-18 16:21:55
w sumie to chciałam do zarobków nawiązać, w tej firmie marne grosze. Pieniędzy na podwyżki nie, trzeba eliminować straty, nie możemy dać nowych etatów itp. -co roczna bajka zarządu...
ale tego rodzaju strat zarząd nie pokazuje i jak widać nie potrafi sobie z nimi poradzić :(
5
olac 2014-03-18 16:16:16
co nie zmienia faktu, że jeden za swe wałki samochód kupił a drugi dom wybudował
3
lul 2014-03-17 21:13:51
Ciekawe czym jeździ teraz podobno tokami i łopatom porusza KOORDYNUJE poziom piasku i żwiru w betoniarce interes życia ma szmata. A taki mądry i obrotny był i sam się przekręcił za grube wałki robił bo wakacje i w głowie nowe BMW już było a tu klops nie poszło jak zaplanowane było
4
lul 2014-03-17 21:06:10
z tym bym się nie zgodził ten to i swojego wyrolował za parę zetek dla tego tag go większość "poważała" mówicie układy jakie układy miał jak i na niego pora przyszła a taki się czuł nietykalny a jednak się przeliczył - jak się szybko wydrapał tak szybko spadł no ciekawe co było tego powodem ?????
3
olac 2014-03-17 20:05:22
no tak, ale z tego co słyszałam on jest jakąś rodziną z Wyrobami, oni wszyscy są po jednych pieniądzach...
3
edo 2014-03-15 05:44:04
zapomnieliście o byłym koordynatorze z BMW,
4
olac 2014-03-10 19:42:19
Wyroby zawsze słynęły z układów, a na układy nie ma rady:)
19
BUBU 2014-03-08 12:02:36
wygląda jak by ktoś zapomniał wspomnieć o SOBIE !!!
(usunięte przez administratora)
2
pracownik 2014-03-03 22:40:03
Pracuję w tej firmie od 6 lat jako PH, kiedyś było fajnie plany może i były wysokie ale byly do ogarnięcia w tej chwili nikt się nie przejmuje tym jaka jest sytuacja na rynku, że wiecej się sklepów zamyka niż otwiera, że wielką ekspansję robią dyskonty i rynek detaliczny "zdycha" plany sa coraz wyższe praktycznie nie do osiagnięcia, a dniówka do wykonania w wysokości 4000 - 6000 to standard tylko przeliczcie to sobie na paczkę ciastek, która kosztuje ok 2,50 sami wniosek jest prosty. Nie wspominam tu o podwyżkach płac w wysokości 100 zł rocznie to chyba jakiś żart..... Faktycznie mozna wyciągnąć ok 3500 miesięcznie ale po takim miesiącu jest człowiek skonany. Oczywiście jest to dobra firma pod względem socjalu ale to nie wszystko, jeżeli góra nie potrafi zauważyć co się dzieje na rynku i ładuje wszystko co tylko można w dyskonty to marny nasz los PH Bahlsen.
7
ja 2014-02-18 15:08:29
pracowałam w tej firmie o. (usunięte przez administratora) coś w tym jest z tymi układami.
Kilka lat temu w skawinie "zwolniono" (ponoć sam odszedł) kierownika magazynu, był wielki szum w całym zakładzie, bo ponoć okradał firmę od kilku lat na setki tysięcy zł jak nie miliony. Po kilku latach dziwnym trafem ktoś awansuje jego syna na kierownika magazynu w jaworniku... ostatnio słyszałam że drugi z jego syn został kierownikiem magazynów w skawinie??..
13
xaxa 2014-02-15 18:27:25
(usunięte przez administratora). chcesz dobrą pracę to musisz mieć znajomości. najlepsi pracownicy biorą urlopy, podpisują z firmą umowy o dzieło i prowadzą szkolenia za kilka tysięcy zł za dni. jedne i te same firmy podwykonawcze otrzymujące zlecenia... np. firma prowadząca niedawną rozbudowę firmy bahlsen wartą kilkadziesiąt mln zł - to firma, która kupiła od firmy bahlsen kamienicę przy głównej drodze, teraz po generalnym remoncie wynajmuje ją syn prezesa(usunięte przez administratora). i prowadzi tam przedszkole. Nagle firma bahlsen zmienia dostawcę posiłków regeneracyjnych. jaka firma je teraz dostarcza??? kuchnia z przedszkola pana prezesa... jedni okradają firmę na miliony i nie ponoszą żadnych konsekwencji a wręcz przeciwnie jego rodzina po kilku latach zaczyna awansować w strukturach firmy natomiast drudzy za pięć śrubek dostają dyscyplinarkę. firma bahlsen motywuje tylko swoich!!!
13
Bahlsenowiec 2014-01-11 23:00:14
cześć do wszystkich zainteresowanych . w 1998 roku budowałem dzial sprzedazy w tej firmie , przeszedłem podzial na slone i słodkie i nigdzie nie pracowało mi sie lepiej , do dzis wspominam tamte czasy i wyniki , które osiagalismy !! ale wszystko co dobre szybko sie kończy , odeszł dobra kadra i przyszli warszawscy wedlowcy - wypipszeni z hukiem no i zaczeło się - wyscig szczurów - a szkoda bo to nieliczna Firma dbajaca o ludzi - taka była!!.
Ale do dziś jako Handlowiec stosuję metodę 5 kroków - najlepsza na rymku i co najwazniejsze - skutkuje 100% zamówieniem ,
Wszystkim płaczką radzę brać się do roboty , bo praca PH w innych Firmach jest jeszcze gorsza - sprubójcie w Wawie - np. w wedlu lub lu to się wam odechce,a wszystkim romantykom , którzy chca mieć samochód słuzbowy i czas pracy 4 - 5 godz. i ściemniać radzę jedno !!!! idżcie na produkcję albo kuroniówkębo nie nadajecie się do zadnej roboty - jesli nie potraficie zorganizowaćsobie tras i czasu . Tyle dobrej rady dla karierowiczów i absolwentów wyzszych uczelni .
RPH ds. Hurtu Galxo Smith Kline
PH 2014-01-11 22:49:57
nie becz - jak sobie nie radzisz idż na stróza
STARY 2011-12-09 18:52:53
NIE NADAJESZ SIE NA HANDLOWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAMOCHÓD TO NIE WSZYSTKO !!! PLANY TO NORMALKA , A JAK NIE SPRZEDAJESZ TO FIRMA MA WZIĄŚĆ KREDYT NA TWOJA WYPŁATĘ I KOSZTY?????
PRZESTAŃ BECZEĆ LELUGO I DO ROBOTY !!!!
JAK CI W BAHLSENIE CIEZKO PRZENIESZ SIĘ DO KRAFTA - TO SIĘ [usunięte przez moderatora] Z BULU.
TYPOWY POMORZAK - NIC NIE ROBIĆ A ZAROBIĆ !!!!!!!
paula 2011-03-24 23:06:49
hej ja mam pytanie widzialam inne zagraniczne oddziały firmy Balhsen np w anglii czy mozna aplikowac do firmy ale do zagranicznego oddziału?/ ktos cos wie na ten temat?
witam 2010-04-12 21:43:11
mam pytanie ktoś pracował w tej firmie jako van seller jeśli tak prosze o opinie i naczym dokladnie polega ta praca
anonim 2010-02-18 12:02:43
3500zl?Ciekawe?Chyba juz z premia kwartalna.Generalnie jak nie zrobisz 100% planu to 1700zl.Pracuje w tej firmie kilka lat i to co sie teraz dzieje to jakas masakra!!!!Plany wysokie nie do zrobienia.Podstawa niska. Firma mysli,ze zlapala Boga za nogi i caly swiat zajada sie tylko ciasteczkami Bahlsena.Bardzo male wsparcie. Cisnienie nie z tej ziemii. Nie polecam!!!
1
slawek@onet.poczta.eu 2009-12-29 10:05:07
Nie wiem gdzie ty i z kim pracowałeś w regionie pomorskim Ja tam pracuję i myślę że jest ok jak dobrze ułożysz sobie dzień to o 15 możesz mieć koniec pracy a odnośnie soboty to nikt nigdy nikogo nie zmuszał do pracy a zarobki jak wszystko robisz z premiami / kw/ wychodzą ponad 3500 pln a szefowa jak w każdej firmie musi cisnąć pokaż mi taką firmę gdzie nie robisz planu a szef cię głaska po głowie
zdegustowany 2009-12-03 21:43:12
byłem pracownikiem tej firmy w regionie pomorskim, wymagania firmy są nierealne do osiągnięcia, zarobki nawet po niżej przeciętnej, szefowa nie reformowalna tylko więcej i więcej, plany wyśrubowane do granic możliwości, praca na zasadzie "radź sobie sam" pracować najlepiej od 7 do 23 i to jeszcze może mało bo i w soboty czasami się zdaża. NIE POLECAM
Roman 2009-09-08 12:04:47
Pytałem w Bahlsenie o prace i dowiedziałem się ,że można zarobić tu 3.50 na godzine pozdrawiam władze firmy życząc im takich stawek,po zatym to do lepszej pracy trzeba mieć garba bez tego szkoda zawracać sobie głowy-jest to firma niemiecka a niemiec to niemiec wszyscy to wiemy czym to pachnie nie polecam tej firmy.
Zostaw swoją opinię o Bahlsen Sweet - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet