Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INHATEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie INHATEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wixx - 2015-02-21 22:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INHATEX Sp. z o.o. sprzedaje szkło każdego rodzaju. Szkło antywłamaniowe, kuloodporne, hartowane, lustra i inne. Dla mnie bardzo spoko wszystko się wydaje. Na ich stronie jest zakładka "Oferty pracy" nie wiecie może czy systematycznie odświeżają informacje w tej zakładce ? Ewentulanie prosiłbym jakieś informacje gdzie się ogłaszają.
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-01-31 05:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile taki przedstawiciel handlowy, oczywiście taki który będzie sie sprawdzał i przynosił porządane efekty, moze zarobić na rękę w inhatex? no i jak wygląda tu rekrutacja? Cv wysyła się przez internet czy trzeba zanieść osobiście? i czy oczekuja czegoś poza Cv jeszcze czy nie? powiedzcie że się orientujecie w temacie
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-31 17:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem niestety jak jest z telefonem jest czy dają służbowy, ale wydaje mi się, że tak, bo jednak to jest bardziej prawdopodobne od tego, że samochód dostaniesz, zalezy czy będziesz jeździł do klientów czy tylko telefoniczne rozmowy albo tylko w siedzibie firmy, to już o takie rzeczy musisz podpytać pracowników.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-12-23 15:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wyglada kwestia pracy na stanowisku sprzedawcy/przedstawiciela handlowego?? tez jest taki wyzysk jak na produkcji??
praca na miejscu w siedzibie czy raczej ujezdzanie za klientem?
gwarantuja samochod/telefon??
zdjecie uzytkownika
smiech_firma - 2014-12-16 19:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam wiekszość kadry to ludziki z nazwiskami -czuk, -ova czy -niak to co się dziwicie, wychodzi pochodzenie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-09 15:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec tak ,praca wyglada nastepujaca.pani w okularach na rozmowie,mowi na poczaczek umowa o dzielo,praca w systemie zmianowym,oczywiscie jest to bujda,w rzeczywistosci siedzimy od godz 6 lub 8 rano do godziny 20 21 lacznie z sobotą,brak przerwy sniadaniowej,praca non stop na wysokich obrotach,na pytanie jak wyglada kwestia nadgodzin,pani z kadr odpowiada a skad pan wie ze bedzie je mial,nie sa placone wcale,tylko podstawa,reszte godzin pracuje sie za darmo,brak podstawowych srodkow ochrony tym bardziej odziezy roboczej,nie wspominajac o papierze toaletowym w wc,zreszta nie mile widziane jest chodzenie tam,firma jest naprawde jedna wielka porazką,nie polecam nawet zdesperowanej osobie,byly pracownik
zdjecie uzytkownika
kat - 2014-11-08 09:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda ludzi maja za nic przyjmuja niby na umowe zlecenie a potem dostaje sie umowe o dzieło pare dni i zwalniają i jeszcze nie można dostać kasy tylko każą wciąż dzwonic i zbywają ciekawe jak długo
zdjecie uzytkownika
tuleja - 2014-10-31 11:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"wypłaty marne, "socjal marny" - każdy lubi co innego. więc może konkretnie podacie jakieś sumy i szczegóły? wspomnieliście coś o rotacji, czy jest bardzo intensywna i z czego wynika?
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-10-29 08:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie stamtąd uciekają, to nie zakład tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Rotacja jest ogromna bo wiele zdesperowanych osób tam składa papiery. A ten czarny traktuje ludzi jak szmaty a jak ktoś nie wytrzymuje to z Wierzchosławic na piechotę wysyła do domu.
zdjecie uzytkownika
hudi - 2014-10-11 18:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ffffffff - 2014-10-08 15:34:08]:
no właśnie a pomimo tych minusów które wyliczasz to tak jak pisał @boras to w Inhatexie nie szukają nowych ludzi do pracy toteż co za tym idzie chyba ludzie nie odchodzą z firmy ,a robiliby to przecież gdyby działo się tu naprawdę źle. Dlatego zastanawiam się co takiego może trzymać ich jeszcze w inatexie...
zdjecie uzytkownika
ffffffff - 2014-10-08 15:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie idźcie tam pracować !!! Jedna wielka ściema i kłamstwo na rozmowie miła przyjemna atmosfera wszystko ok ,praca po 8 godzin a w rzeczywistości trzeba zostawać nadgodziny, gdy chce sie wyjść z pracy po 8 godz. trzeba zapytać czy można wyjść! Praca codziennie na inną godzinę i na telefon, trzeba się rozglądać czy szefowa nie idzie bo jak się przez chwilkę stoi i nic nie robi zaraz jest wielka afera. no i pieniądze śmieszne.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-09-26 20:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Handlowiec, jest przede wszystkim Niesamowicie Piękna i ... ach, Pani Dyrektor Handlowa(MUA)
zdjecie uzytkownika
HMMM - 2014-09-22 18:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY???JEST JAKIS???MOZE KTOS COS POWIE NA TEMAT PH???MAJA AUTO SLUZBOWE, KOMORKE ITP????
zdjecie uzytkownika
boras - 2014-09-21 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aa - 2014-09-13 16:34:11]:
szczerze mówiąc myślałem że jak na firmę która zajmuje się produkcją szyb zespolonych to jest tu więcej zatrudnionych osób niż te 25 które oficjalnie figuruje w Inhatexie. Czy w firmie rotacja wśród pracowników jest duża? mają sekcje o ofertach pracy na swojej stronie, ale od dłuższego czasu jest ona pusta
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-09-13 16:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tragedia, brak jakiejkolwiek organizacji pracy, brak podstawowych narzędzi pracy, niedługo zakład będzie oparty na samych stażystach, zgodnie z KP powinni pracować 8 h a są wykorzystywani i pracują po 16 h ciekawe dlaczego nikt z PUPU się tą sprawą nie zainteresuje :(
zdjecie uzytkownika
heeheh - 2014-07-16 18:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej masz racje pracowalem z czarnym idiota jakich malo do czego to juz doszlo ze czarny rozkazuje polakom i rozstawia ich po katach tak jak napisales jedynie akt desperacji to ta firma
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-07-11 01:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy z czarnym ktory tam pracuje to juz do tego doszlo ze czarny ma bialych murzynow i im rozkazuje. ogolnie mozna tam isc tylko w akcie desperacji.Wyplaty marne socjal marny tak jak ta firma.
zdjecie uzytkownika
Anton - 2014-07-04 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wabik - 2014-06-20 02:46:54]:
Nie ma przyszlości dla pracowników, dla firmy i szefostwa byc moze jest (choć wielkiego rozwoju firmy nie widzę). Jaka to konkurencja, nie ta branza nie ta SKALA.
zdjecie uzytkownika
wabik - 2014-06-20 02:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anton - 2014-06-19 18:16:50]:
czyli co Ty też uważasz że nie ma już żadnej przyszłosći dla Inhatex ? skoro odsyłasz do konkurencji
zdjecie uzytkownika
Anton - 2014-06-19 18:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest alternatywa np: Mapei, choc trudno sie dostac trzeba próbowac. Co jakis czas przyjmują na produkcje i magazym.
zdjecie uzytkownika
wabik - 2014-05-30 22:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany - 2014-05-30 12:54:11]:
ale te 500 zł pełni wtedy rzeczywiście rolę tej zaliczki czy mozna to już traktować jaką pełną pensję...?
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-05-30 12:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radze sie zastanowic dwa razy kazdemu kto tam chce pracowac, na rozmowie o prace kwiatki wianki gory pieniedzy a jak przyjdzie do wyplaty to sie okazuje ze potrafia placic nawet ponizej minimum,za takie wszawe grosze to trzeba byc kretynem zeby tam pracowac a placa jak im sie chce tak jak kolega wyzej wspomnial 500zl zaliczki(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
moderator - 2014-05-16 10:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A macie lepszą alternatywę pracy w tym rejonie? Może to nie praca marzeń, ale przynajmniej łatwo ją dostać, co jest cenne zwłaszcza przy obecnym trudnym rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
Maru - 2014-05-14 20:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Inhatexie 2 lata na stanowisku Operatora CNC i Operatora Hartowni Szkła którą zakład posiada w Wierzchosławicach. To ile godzin i jaka stawka jest przy tym szkoda gadać. Bardziej chodzi o podejście do Ludzi których traktuje się jak roboty. Tak jak ktoś wyzej nadmienił, na rozmowie kwa. jest cudownie kwiatki góry pieniędzy itede. Przychodzisz do pracy nie dostajesz ani żadnych ciuchów roboczych, ani butów. Do pracownika zero szacunku, pracujesz to się ciesz i nie gadaj że Ci źle. A to trzeba zostać dłużej...ja rozumiem że trzeba ale niech adekwatnie do tego będzie płacone i niech to się nie dzieje nagminnie w taki sposób że po pewnym czasie staje sie to normalnością i robi się nadgodziny codziennie. Ludzie są obciążani za błędy, a tam pracuje się ze szkłem. Im więcej presji i nerwów tym gorzej się pracuje z takim materiałem, wszystko na już teraz, zlecenia o tydzień albo dwa spóźnione a potem człowiek musi zapieprzać przez kogoś tam. Płaca tragiczna zero wdzięczności za wkładanie swojej energii w to wszystko. Nie polecam. Mierny tylko dlatego że płacą. Płacą ale zdarza się że dostaje się pierwszą transzę 500zł z wypłaty i czeka za resztą.
zdjecie uzytkownika
BK - 2014-04-10 23:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko prawda co wyżej napisane. Szef osczędza na wszystkim, najwięcej na pensjach pracowników, Praca w tej firmie to męczarnia , szkoda życia na inhatex.
zdjecie uzytkownika
Małpex - 2014-02-17 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hehe, to śmiech przez łzy. Kto normalny za 600 zł się utrzyma przez miesiąc? Jeżeli to prawda, to Inhatex kopie coraz głębszy dół dla siebie..
zdjecie uzytkownika
RudyKojot - 2014-02-09 14:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jezeli ktos nie ma innej opcji na zycie to zapraszam do inhatexu. Robisz 230 godz w sezonie za 1700 , 1800 zl a w zime szanowna Panie Prezes da ci 600 zl. Wszyskie jej rozpozadzenia sa smieszne, ale to juz chyba starosc. W tej firmie nie dostaniecie papieru toaletowego,na wszystkim sie oszczedza :) a jak cos spieprzysz to zostaniesz obciazony, wiec z wyplaty zostanie ci polowa :) Smieszny zaklad pracy, gorzej maja tylko koledzy zza krat. Dla mnie jest to firma bez przyszlosci. Z roku na rok jest coraz slabiej, za 2-3 latka moze juz firmy nie byc ...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
zdjecie uzytkownika
Irek - 2013-05-06 19:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można jeszcze słów kilka o pracy w firmie INHATEX? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążącej ku upadkowi.
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2012-06-12 09:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesten ciekaw który lizus napisal ostatni komentarz tak ludzie
ciezko tam pracuja ponad normalny czas pracy i nie maja za to
placone bo tam uwaza sie to za normalne.Tu nie chodzi o ludzi
tylko o sposob w jaki sa traktowani przez poszczegolne osoby.
zdjecie uzytkownika
ja i nie ja - 2012-05-12 01:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty piszesz przeciez super sie tam pracuje!!!!!Placzesz i pracujesz dalej????Ciekawy jestem co ty tam robisz???Zobacz jak ludzie tam ciezko pracuja i nie placza tylko ty stekasz!!!:)Jak taka cie.........a :P
To tak duza wyplate dostales.....Pozdrawiam zgrana ekipe!!!!! :))))))
zdjecie uzytkownika
kristo - 2012-05-11 10:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OSTRZEGAM wszystkich,którzy chcą tam podjąć pracę. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ !!! Chyba że chcecie spędzać w tym zakładzie 12 godzin dziennie za 1362zł brutto !!! na miesiąc.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-03-25 11:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam za powyższe komentarze nie była to zbyt dobra opinia kierowana moimi osobistymi odczuciami,więc naprawdę przepraszam. Ale tak poważnie to naprawdę nie warto tam iść do pracy.
zdjecie uzytkownika
xxxxy - 2012-03-24 22:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mówiłem o babie a nie dziewczynie a to różnica.więc skojarz
zdjecie uzytkownika
EMU - 2012-03-22 13:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem o kim mówisz, o tej grubej lasce co się ubrać nie potrafiła i cały czas chodziła z \"czopką\" na głowie ale żeby tak ją obrażać. Zresztą ona już tam nie pracuje podobno nie błyszczała intelektem.
zdjecie uzytkownika
bla - 2012-03-20 18:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jest tam taka gruba jak betoniara nikt ja nie trawił dobrze ze stamtad odszedlłem nikt na produkjcji nie mógł sie z nia dogadac a szefowa tez nie lepsza nie idzzcie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2012-02-15 12:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam to razem z prezesowa ręke może sobie podać jedna z Pań z przygotowania produkcji z biura straszna baba
zdjecie uzytkownika
inhatex - 2012-02-08 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zawsze na poczatek umowa zlecenie i niekoniecznie bedzie wpisane ze pracujesz jako operator hartowni. Płaca jak zawsze na poczatek najniższa 1500 brutto.
zdjecie uzytkownika
pytajnik - 2012-01-18 21:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. mam pytanie..ile zarabia i na jakiej umowie operator urządzen do hartowania szkla?
zdjecie uzytkownika
dobra duszyczka:-) - 2011-12-16 11:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Rotacja jak w super markecie przed Świętami.
Płaca najniższa i najlepiej jakby pracownik nie chciał wynagrodzenia.
Nadgodziny owszem- kasy lub wolnego za nie BRAK.
Atmosfera P. \"Prezes\" w stosunku do pracowników pod wielką krytyką.
Traktuje swoich podwładnych jak przygłupów nie obrażając rzadnej osoby tam pracujacej.
Następny obus Koncentracyjny w Inowrocławiu.
NIE POLECAM PRACY W TYM \"zakładzie\"
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2011-09-11 02:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paranoja ;p sami sie przekonajcie, tam kazdego przyjma i oszukaja .... pani prezes ;&
zdjecie uzytkownika
user - 2011-03-14 17:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jest tak źle, w inowroclawiu jest pelno takich firm jak nie gorszych jak chcecie lepiej to wyjedzcie z inowroclawia do normalnego miasta
zdjecie uzytkownika
szczery - 2011-03-10 19:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jeżeli macie zamiar przyjść tam do pracy to zapraszam jeżeli kogoś satysfakcjonuje 1000 złotych za cały dzień pracy zwłaszcza w sezonie oda rana do wieczora z ciagłymi narzekaniami przezesowej to co się tam dzieje to masakra tak naprawdę ludzie tam pracują bo każdy wie jak cieżko jest o pracę w naszym mieście sam fakt że pani prezes w ogłoszeniu na operatora CNC podała kwotę 1386 złotych świadczy o tym jak płaci gdzie w innych zakładach na takim stanowisku ludzie otrzymują wynagrodzenie czasem 3 razy wyższe
zdjecie uzytkownika
kakak - 2011-02-06 19:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weź się człowieku ogarnij nie wiem ile ty tam zarabiasz ze mówisz że nie jest źle my na produkcji robimy od rana do wieczora i jak mamy sie wypowiedziec i jeszcze same pretensje a za te godziny co wyrabiamy powinniśmy zarabiac konkretnie a nie dostawac połowe tego co sie należy niby jest akord i 22 grosze za szybę ale nigdy tak nie ma wy tam myślicie ze człowiek nie umie liczyć
zdjecie uzytkownika
rtgf - 2011-01-12 20:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekajcie prezesowa nie jest zla. Wszystko zależy jak ktos pracuje
zdjecie uzytkownika
widzialemTo - 2011-01-11 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
940 złotych za cały miesiąc j e b a ć ten syf i pania(usunięte przez administratora) że jej nie wstyd tak postepowac z ludzmi
zdjecie uzytkownika
widziałemTo - 2011-01-04 18:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko co ludzie piszą jest całkowita prawda żadne nadgodziny nie są płatne a jeszcze każą w soboty przychodzić pani (usunięte przez administratora) jest wiecznie nie zadowolona i pracownik zawsze według niej robi za mało na rozmowie o prace jest miła i przedstawia wszystko w kolorowym świetle nim dostaniesz umowę o prace minie z pół roku pracy na zlecenie albo dzieło pracujesz od rana do wieczora a wypłate dostajesz jakbys pracował tam dorywczo nikomu nie polecam tam pracowac to męczarnia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-26 17:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma tragedii jak na inowrocław
zdjecie uzytkownika
Inhatex - 2010-08-30 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra(usunięte przez administratora) praca ponad wszelkie normy godzinowe. zadne nadgodziny nie są płatne.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2010-04-20 15:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ciągłe rotacje pracowników których pani prezes (usunięte przez administratora) próbuje wykorzystać tak jak tylko się da za najniższą stawkę , nadgodziny zapisywane na tzw.nieoficjalnych listach pracy które pani (usunięte przez administratora) koryguje wg własnego uznania,oszczędność na podstawowych artykułach BHP takich jak np.rękawice robocze,niskie pensje w stosunku do ilości nadgodzin

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INHATEX Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INHATEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert