Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INHATEX Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie INHATEX Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Małpex - 2014-02-17 14:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, to śmiech przez łzy. Kto normalny za 600 zł się utrzyma przez miesiąc? Jeżeli to prawda, to Inhatex kopie coraz głębszy dół dla siebie..
zdjecie uzytkownika
RudyKojot - 2014-02-09 14:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jezeli ktos nie ma innej opcji na zycie to zapraszam do inhatexu. Robisz 230 godz w sezonie za 1700 , 1800 zl a w zime szanowna Panie Prezes da ci 600 zl. Wszyskie jej rozpozadzenia sa smieszne, ale to juz chyba starosc. W tej firmie nie dostaniecie papieru toaletowego,na wszystkim sie oszczedza :) a jak cos spieprzysz to zostaniesz obciazony, wiec z wyplaty zostanie ci polowa :) Smieszny zaklad pracy, gorzej maja tylko koledzy zza krat. Dla mnie jest to firma bez przyszlosci. Z roku na rok jest coraz slabiej, za 2-3 latka moze juz firmy nie byc ...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
zdjecie uzytkownika
Irek - 2013-05-06 19:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można jeszcze słów kilka o pracy w firmie INHATEX? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążącej ku upadkowi.
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2012-06-12 09:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesten ciekaw który lizus napisal ostatni komentarz tak ludzie
ciezko tam pracuja ponad normalny czas pracy i nie maja za to
placone bo tam uwaza sie to za normalne.Tu nie chodzi o ludzi
tylko o sposob w jaki sa traktowani przez poszczegolne osoby.
zdjecie uzytkownika
ja i nie ja - 2012-05-12 01:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty piszesz przeciez super sie tam pracuje!!!!!Placzesz i pracujesz dalej????Ciekawy jestem co ty tam robisz???Zobacz jak ludzie tam ciezko pracuja i nie placza tylko ty stekasz!!!:)Jak taka cie.........a :P
To tak duza wyplate dostales.....Pozdrawiam zgrana ekipe!!!!! :))))))
zdjecie uzytkownika
kristo - 2012-05-11 10:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OSTRZEGAM wszystkich,którzy chcą tam podjąć pracę. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ !!! Chyba że chcecie spędzać w tym zakładzie 12 godzin dziennie za 1362zł brutto !!! na miesiąc.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-03-25 11:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam za powyższe komentarze nie była to zbyt dobra opinia kierowana moimi osobistymi odczuciami,więc naprawdę przepraszam. Ale tak poważnie to naprawdę nie warto tam iść do pracy.
zdjecie uzytkownika
xxxxy - 2012-03-24 22:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mówiłem o babie a nie dziewczynie a to różnica.więc skojarz
zdjecie uzytkownika
EMU - 2012-03-22 13:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem o kim mówisz, o tej grubej lasce co się ubrać nie potrafiła i cały czas chodziła z \"czopką\" na głowie ale żeby tak ją obrażać. Zresztą ona już tam nie pracuje podobno nie błyszczała intelektem.
zdjecie uzytkownika
bla - 2012-03-20 18:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jest tam taka gruba jak betoniara nikt ja nie trawił dobrze ze stamtad odszedlłem nikt na produkjcji nie mógł sie z nia dogadac a szefowa tez nie lepsza nie idzzcie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2012-02-15 12:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam to razem z prezesowa ręke może sobie podać jedna z Pań z przygotowania produkcji z biura straszna baba
zdjecie uzytkownika
inhatex - 2012-02-08 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zawsze na poczatek umowa zlecenie i niekoniecznie bedzie wpisane ze pracujesz jako operator hartowni. Płaca jak zawsze na poczatek najniższa 1500 brutto.
zdjecie uzytkownika
pytajnik - 2012-01-18 21:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. mam pytanie..ile zarabia i na jakiej umowie operator urządzen do hartowania szkla?
zdjecie uzytkownika
dobra duszyczka:-) - 2011-12-16 11:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Rotacja jak w super markecie przed Świętami.
Płaca najniższa i najlepiej jakby pracownik nie chciał wynagrodzenia.
Nadgodziny owszem- kasy lub wolnego za nie BRAK.
Atmosfera P. \"Prezes\" w stosunku do pracowników pod wielką krytyką.
Traktuje swoich podwładnych jak przygłupów nie obrażając rzadnej osoby tam pracujacej.
Następny obus Koncentracyjny w Inowrocławiu.
NIE POLECAM PRACY W TYM \"zakładzie\"
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2011-09-11 02:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paranoja ;p sami sie przekonajcie, tam kazdego przyjma i oszukaja .... pani prezes ;&
zdjecie uzytkownika
user - 2011-03-14 17:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest tak źle, w inowroclawiu jest pelno takich firm jak nie gorszych jak chcecie lepiej to wyjedzcie z inowroclawia do normalnego miasta
zdjecie uzytkownika
szczery - 2011-03-10 19:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jeżeli macie zamiar przyjść tam do pracy to zapraszam jeżeli kogoś satysfakcjonuje 1000 złotych za cały dzień pracy zwłaszcza w sezonie oda rana do wieczora z ciagłymi narzekaniami przezesowej to co się tam dzieje to masakra tak naprawdę ludzie tam pracują bo każdy wie jak cieżko jest o pracę w naszym mieście sam fakt że pani prezes w ogłoszeniu na operatora CNC podała kwotę 1386 złotych świadczy o tym jak płaci gdzie w innych zakładach na takim stanowisku ludzie otrzymują wynagrodzenie czasem 3 razy wyższe
zdjecie uzytkownika
kakak - 2011-02-06 19:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weź się człowieku ogarnij nie wiem ile ty tam zarabiasz ze mówisz że nie jest źle my na produkcji robimy od rana do wieczora i jak mamy sie wypowiedziec i jeszcze same pretensje a za te godziny co wyrabiamy powinniśmy zarabiac konkretnie a nie dostawac połowe tego co sie należy niby jest akord i 22 grosze za szybę ale nigdy tak nie ma wy tam myślicie ze człowiek nie umie liczyć
zdjecie uzytkownika
rtgf - 2011-01-12 20:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekajcie prezesowa nie jest zla. Wszystko zależy jak ktos pracuje
zdjecie uzytkownika
widzialemTo - 2011-01-11 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
940 złotych za cały miesiąc j e b a ć ten syf i pania(usunięte przez administratora) że jej nie wstyd tak postepowac z ludzmi
zdjecie uzytkownika
widziałemTo - 2011-01-04 18:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko co ludzie piszą jest całkowita prawda żadne nadgodziny nie są płatne a jeszcze każą w soboty przychodzić pani (usunięte przez administratora) jest wiecznie nie zadowolona i pracownik zawsze według niej robi za mało na rozmowie o prace jest miła i przedstawia wszystko w kolorowym świetle nim dostaniesz umowę o prace minie z pół roku pracy na zlecenie albo dzieło pracujesz od rana do wieczora a wypłate dostajesz jakbys pracował tam dorywczo nikomu nie polecam tam pracowac to męczarnia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-26 17:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma tragedii jak na inowrocław
zdjecie uzytkownika
Inhatex - 2010-08-30 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra(usunięte przez administratora) praca ponad wszelkie normy godzinowe. zadne nadgodziny nie są płatne.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2010-04-20 15:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ciągłe rotacje pracowników których pani prezes (usunięte przez administratora) próbuje wykorzystać tak jak tylko się da za najniższą stawkę , nadgodziny zapisywane na tzw.nieoficjalnych listach pracy które pani (usunięte przez administratora) koryguje wg własnego uznania,oszczędność na podstawowych artykułach BHP takich jak np.rękawice robocze,niskie pensje w stosunku do ilości nadgodzin
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
12 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INHATEX Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x