Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tony - 2014-06-30 16:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo spróbuj jeszcze w innych sklepach. W sieciówkach w sumie jest wszędzie to samo tak naprawdę jeśli chodzi o warunki
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-06-29 22:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożena - 2014-02-13 21:17:10]:
czesc.chwilowo maja zastuj wiec czekaj zadzwonia napewno ok sierpnia
zdjecie uzytkownika
Bożena - 2014-02-13 21:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robię często zakupy w TK MAXX i naprawdę mają wiele fajnych rzeczy, promocje niektóre sa wręcz genialne, uwielbiam ich marki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-07 13:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiscie dzwonilam tam 2 miesiace temu uslyszalam oddzwonimy i nic!dzwoniac po raz kolejny po dwoch dniach znow to samo - oddzwonimy i nic. Mimo ze ogloszenia wciaz sie pojawaiaja i dziwnym trafem wciaz te same i ciagle potrzebuja 100 osob nie oddzwaniaja
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-20 22:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukam aktualnych ifnormacji na temat tego jak się pracuje w TK MAXX. Widziałem ogłoszenie w sprawie pracy i zanim wyślę aplikację postanowiłem poszukać czegoś. Ile tam średnio miesięcznie moge zarobić i jaką dają umowę nowym osobom oraz na ile jest ona podpisywana? Czy jest szansa na jakiś awans itp?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-11 21:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w tk najpierw 3 miesiące przez agencje,później agencję zwolnili,po paru miesiącach przyjęli mnie już bezpośrednio przez tk,pracowałam pół roku,ale musiałam wrócić do PL,obiecali że mnie przyjmą jak tylko wróce do UK...wróciłam po roku i co?.... oczywiście mnie nie przyjęli,najwyżej miałabym szanse znów przez agencję,co przypuszczam,że niedługo skończą współprace po raz kolejny z tą agencją,no i tak tk-max mnie(że tak powiem)wykiwał...
zdjecie uzytkownika
kim - 2010-10-05 13:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sllyszalam ze potrzebuja ludzi do pracy to prawda????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-27 12:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze kiedys TK MAXX byl dobra firma teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieszanuja pracownikow, masz pracowac i nic nie mowi liczy sie tylko norma.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2010-07-04 21:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez nie polacam. Zanim zaczniesz pracowac obiecuja gory, potem okazuje sie cos innego. Ciagle za malo ludzi do pracy, ciagly stres a menagerowie nic nie robią.
W UK tez pracowalem i bylo fajnie, najlepsza praca natomiast w PL najgorsza! Nie marnuj sobie zycia i tak tego nikt w PL nie doceni!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-26 21:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialabym pracowac w tkax.co musze zrobic?czy maja tam teraz jakies wolne miejsca?i czy trudno jest sie tam dostac?bardzo prosze o odp
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-25 02:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie pracuje w tk maxxie od 10miesiecy i jestem zadowolona. to moja najlepsza praca jaka mialam w anglii. zarobki dosyc dobre. premium shifty, znizki na zakupy w tikeju. zalezy gdzie pracujesz praca moze byc zarowno ciezka jak i niewyczerpujaca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-21 10:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czysta.solidna,malo stresujaca,rozwojowa,
Możliwość rozwoju i szkoleń
bardzo milo wspominam prace w tkmaxie..ocena 5+
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski